brak logo

Alta Linguistic szkoła językowa

Wrocław

Opinie o Alta Linguistic szkoła językowa

lala 2011-06-15 17:31
Witam,czy ktos mial szanse tasm pracowac? jak tam jest? chodzi mi o prace w charakterze sekretarki badz asystentki?
anonim 2011-06-17 14:38
Lala, ta szkoła jest całkowicie nową placówką, NIKT jeszcze nie miał okazji tam pracować. :)
sisi 2016-05-02 21:28
z tego co szanowny przyjacielu się orientuję z pomoca ich strony internetowej to niestety na liście nie mają kursów języka norweskiego, ale z kontaktuj się z firmą, może da się jakoś dogadać i coś ci zorganizują
lektor 2017-02-06 16:05
beznadziejna szkoła. całkowicie odradzam, wcześniej było tam ok ale jest coraz gorzej, a personel zmienia się w zastraszającym tempie co chyba o czymś świadczy.
4
kamrasw 2017-03-13 14:39
wyzysk, oszukiwanie, właścicielka traktuje człowieka jakby był gorszej kategorii, ludzie masowo stamtąd odchodzą , wypłaty niewypłacane na czas, okropna atmosfera pracy, presja, szkoda czasu i przede wszystkim zdrowia...
6
Dama 2017-03-16 16:05
W stu procentach prawda
5
ona_ona 2017-03-20 23:44
Popieram poprzednie opinie. Odradzam wszystkim zatrudnienie w tej "firmie". Bardzo stresująca i niewdzięczna praca za śmieszne pieniądze, których i tak nigdy nie ogląda się na czas.
3
szkoda gadać 2017-04-15 14:06
Beznadziejna firma, omijać to szerokim łukiem!! Już pomijam wspomniany wcześniej kompletny brak szacunku do pracowników i ich pracy, chamskie odzywki... Najgorsze jest to, że ten pożal się Boże "pracodawca" ma gdzieś takie podstawy jak ubezpieczenie pracownika, wypłata pensji. Tak całkiem przypadkiem zapomina się tutaj zgłosić pracownika do zusu. I tak całkiem przypadkiem zapomina się też, że ludziom należy się PENSJA za wykonaną pracę... To są sprawy oczywiste, o których nie powinno się nawet dyskutować - niestety, nie w tym miejscu:) Jednym słowem, strata czasu i nerwów!
Zostaw swoją opinię o Alta Linguistic szkoła językowa - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alta Linguistic szkoła językowa