brak logo

GNIOTPOL Sp. z o.o. Zakład ZREMB Odrowąż

Malnia

Opinie o GNIOTPOL Sp. z o.o. Zakład ZREMB Odrowąż

jezus 2014-04-10 19:48:50
Firma wykorzystuje pracowników gdyż na początku obiecują cuda a pużniej jak sie nie podoba to każą sie zwolnić. Nie płacą za nadgodziny. Umowe pdpisujesz na połowę stawki + do 100% premi i dostajesz na odcinku wielkie G. Spawacze zarabiają 7zł/g. Szczeże nie polecam.
7
anonim 2014-06-10 14:27:37
pracuję tam już prawie od początku czyli ponad 6 lat i nie zdarzyło się abym nie miał zapłacone za nadgodziny wszystko zgodnie z przepisami, wypłata przez ten czas zawsze na czas, stawka jest oferowana na początku i albo pasuje albo nie, ja jestem po kilku podwyżkach, są paczki dla dzieci, na koniec roku też zawsze coś dostaniemy jak na dzisiejsze czasy myślę, że jest OK.
anonim 2014-07-02 03:42:29
żenada i śmiech stawki jak dla pracowników zza wschodniej granicy robiłem tam długo i wiem jak jest wyzysk na maksa i zastraszanie,a pracują tam ludzie z pobliskich wiosek którym jest wygodnie i nie mają żadnych ambicji paczki i te inne dobra które wymieniasz to śmiech na sali chyba nic w życiu więcej nie dostałeś skoro ci wystarcza ta jałmużna no i 7zł/h buahhhhaaa radze omijać szerokim łukiem
1
anonim 2015-02-23 20:46:11
Spoko Firma daje 8 na 10.
ff 2015-09-30 16:54:59
Zejdz na ziemię 11zł netto to wyzysk, człowieku trzeba mieć dwie lewe ręce ,żeby pracować za 6zł.
kierownik 2015-11-14 16:42:57
Oj.Tu czuję panią Pati albo samą prezesową.
2
qwerty 2015-12-04 21:45:16
Wiecie jak jest ,to poco toczycie piane ? ........... Ludzie.
drugi 2015-12-16 18:39:07
Piasałem w tysiącach .Za to że są tyle maja za miesiąc niby pracy.A siedzą i wpatrują sie w kamery piszą meile z nakazami,rządaniami i wmawiają królowej matce że są potrzebni i uzdrawiaja zaklad
Robert Psiuk 2015-12-23 20:49:53
„DRUGI” … opisujesz tutaj firmę Gniotpol w swój tylko zrozumiały sposób , a nie masz odwagi się podpisać z imienia i nazwiska … pytam dlaczego ? ja nazywam się Robert Psiuk i moje słowa tutaj napisane nie są anonimowe a skoro jesteś tak dobrze poinformowany to wiesz kim jestem więc jeżeli jesteś taki odważny to do następnego komentarza w którym naplujesz komuś w twarz dodasz swoje nazwisko a nie z chowasz się jak TCHÓRZ za pseudonimem, może użyjesz nowego pseudonimu „KAPŁON” ( wolne tłumaczenie – kastrowany młody kogut – kogucik bez jaj ). Ponieważ najprawdopodobniej jesteś pracownikiem, firmy to dam ci dobrą radę, jeżeli chcesz wyrażać swoją opinię skierowaną do danych osób, rób to bezpośrednio i nie chowaj się na forum zasłaniając pseudonimem, szukasz sensacji, która niczego nie zmieni a tylko generuje niezręczne sytuacje i uderza rykoszetem w innych .
Internet - Forum - Komentarz … wbrew pozorom nie jest już anonimowy i za takim wpisem idą wszystkie dane urządzenia z którego jest wysyłany. Pewnie masz tego świadomość i liczysz się z konsekwencjami .
Nie sztuką jest anonimowo wyrażać swoje opinie często skierowane personalnie , warto jeżeli już to kierować je bezpośredni do osoby zainteresowanej, stając twarzą w twarz , uważasz że można bez konsekwencji pisać to co ci ślina na język przyniesie ?

„ zły to ptak co własne gniazdo kala „
pracownik 2015-12-28 16:41:45
O ile Pan Robert to Pan robert to się troche dziwię że broni desantowców z opoltransu skoro nie pracuje wtej firmie.Drugi nie napluł na firme i jagby miał podać namiary to pewnie by stanoł przed wysoką komisją z firmy Dżeno w osobie Izaaka i Pati.A tak firma naprawde spoko oprucz tych nierobów asystentów którzy co wprawadzili?Może podwyżki?
Zbyszek 2015-12-30 11:06:56
Pracowalem tam, ludzie robia za najnizsza krajowa... wkoncu prywaciarz, na swieta dostana karpia i jakas mini premie. Najlepsze jest to ze kaza wykonywac prace ktore nie naleza do twoich obowiazkow! Zaklad Kurznie.
3
Gx8425tk 2016-01-02 12:50:26
tak czytam co tu piszecie a ja w Odrowązu pracuje od 5 lat, pracuje na producji, zarabiam ponad 14 złoty na rękę na godzinę, nadgodziny mam zawsze zapłacone. W rym roku dostałem 700 złoty na bożonarodzenie i 400 złoty na wczasy. Nie ma tak źle.Pozdrawiam i polecam firmę.
3
Zniesmaczony 2016-08-27 14:58:57
Mieszkam w Kurzniach i nie wiem jak tam jest,wiem tylko że szef to znaczy Prezes przez duże P nie bardzo chcę ludziom Dzień Dobry powiedzieć takim zwykłym na ulicy,kiedyś zawsze machnął ręką czy skinął głową a teraz co się będzie biedakom kłaniał.Pozdrawiam Prezesa.
1
elo 2016-08-29 14:24:54
Gx8425tk' widzisz jjednka Ty jestes w stanie docenic chyba jako jedyny tutaj prace i byc zadowolonym z tego co masz, pomijajac fakt ze pracujesz tutaj ponad 7 lat, moze nie jest idelanie ale jest dobrze, a nie jak wiekszosci ciagle malo jest i kazdy anrzeka
Zostaw swoją opinię o GNIOTPOL Sp. z o.o. Zakład ZREMB Odrowąż - Malnia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GNIOTPOL Sp. z o.o. Zakład ZREMB Odrowąż