brak logo

Emmi Mariage

Warszawa

Opinie o Emmi Mariage

Lila 2014-01-23 09:58:05
Jestem bardzo zachwycona z zakupionej sukni. Specjalistki od wizerunku pomogły mi dopasować odpowiedni fason. Ceny są niskie, a wybór szeroki. Polecam każdej Pannie Młodej
Kasia... 2014-05-19 13:35:57
Jestem bardzo zadowolona, że właśnie w tym salonie zakupiłam suknie ślubną. Wyglądam w niej jak księżniczka. Ceny nie są wysokie, a obsługa zna się na swojej pracy. Sprzedawczynie pomogą doradzą.
Kasia... 2014-05-19 13:36:01
Jestem bardzo zadowolona, że właśnie w tym salonie zakupiłam suknie ślubną. Wyglądam w niej jak księżniczka. Ceny nie są wysokie, a obsługa zna się na swojej pracy. Sprzedawczynie pomogą doradzą.
Natalia 2014-06-12 09:42:09
Moja znajoma poleciła mi abym odwiedziła firmę EMMI MARIAGE. Zakupiłam w tym salonie nową suknię ślubną w której czuję się schludnie. Korzystne ceny. Polecam
zero 2015-05-07 00:06:11
Nie wiem skąd te super opinie o EM, ja jak na razie mam jak najgorsze doświadczenia, opóźnienia w szyciu, sukienka uszyta zupełnie na kogoś innego. Obsługa, która marzy o tym, żeby klientka wzięła co dostanie i sobie poszła, ale oczywiście zapłaciła. Nie polecam!
zero 2015-05-09 23:28:34
Nadal walczę z salonem Emmi Mariage o moją suknię, zamiast cieszyć się i planować na spokojnie uroczystości musiałam dziś pojechać do innej krawcowej i umówić się na awaryjne szycie, jeśli salon się nie wyrobi, albo dostanę suknię, która nadal będzie źle uszyta. Odradzam i ostrzegam!
hania 2015-06-12 14:36:33
Czy możesz mi napisac jak wszystko się zakończyło?
Będę wdzięczna.
-3 2016-05-21 12:31:44
zgadzam się. poza tym mają szeroki asortyment bo mają rozmiary też dla "większych" panien młodych i dra druhenek również mają ofertę z tego co się zorientowałam
Zostaw swoją opinię o Emmi Mariage - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Emmi Mariage