brak logo

Emmi Mariage

Warszawa

Opinie o Emmi Mariage

Lila 2014-01-23 09:58
Jestem bardzo zachwycona z zakupionej sukni. Specjalistki od wizerunku pomogły mi dopasować odpowiedni fason. Ceny są niskie, a wybór szeroki. Polecam każdej Pannie Młodej
Kasia... 2014-05-19 13:35
Jestem bardzo zadowolona, że właśnie w tym salonie zakupiłam suknie ślubną. Wyglądam w niej jak księżniczka. Ceny nie są wysokie, a obsługa zna się na swojej pracy. Sprzedawczynie pomogą doradzą.
Kasia... 2014-05-19 13:36
Jestem bardzo zadowolona, że właśnie w tym salonie zakupiłam suknie ślubną. Wyglądam w niej jak księżniczka. Ceny nie są wysokie, a obsługa zna się na swojej pracy. Sprzedawczynie pomogą doradzą.
Natalia 2014-06-12 09:42
Moja znajoma poleciła mi abym odwiedziła firmę EMMI MARIAGE. Zakupiłam w tym salonie nową suknię ślubną w której czuję się schludnie. Korzystne ceny. Polecam
zero 2015-05-07 00:06
Nie wiem skąd te super opinie o EM, ja jak na razie mam jak najgorsze doświadczenia, opóźnienia w szyciu, sukienka uszyta zupełnie na kogoś innego. Obsługa, która marzy o tym, żeby klientka wzięła co dostanie i sobie poszła, ale oczywiście zapłaciła. Nie polecam!
1
zero 2015-05-09 23:28
Nadal walczę z salonem Emmi Mariage o moją suknię, zamiast cieszyć się i planować na spokojnie uroczystości musiałam dziś pojechać do innej krawcowej i umówić się na awaryjne szycie, jeśli salon się nie wyrobi, albo dostanę suknię, która nadal będzie źle uszyta. Odradzam i ostrzegam!
1
hania 2015-06-12 14:36
Czy możesz mi napisac jak wszystko się zakończyło?
Będę wdzięczna.
-3 2016-05-21 12:31
zgadzam się. poza tym mają szeroki asortyment bo mają rozmiary też dla "większych" panien młodych i dra druhenek również mają ofertę z tego co się zorientowałam
Jolunia 2017-01-16 08:56
Powiem tak , ja jako była krawcowa mam jak najgorsze wspomnienia z tej firmy , szefowa ma problemy psychiczne i bardzo to wpływa na atmosferę w pracy jest po prostu tragiczna . Nie jest przestrzegany czas pracy , są przestoje niepłatne bardzo złe zarządzanie . Poza tym sukienki są kopiowane od innej znanej projektantki o tym samym nazwisku Violi Piekut czyli ślizganie się na znanym nazwisku . Powyżej opinie pozytywne to chyba pisał ktoś na zlecenie pewnie sama pani kamila .
1
Iza 2017-02-28 18:57
Ktoś kto ma problemy psychiczne nie osiąga takiego sukcesu.. ja widziałam nową siedzibę przy ul. Sąsiedniej 7 w Radomiu. Super nowoczesny budynek ...pani joluniu skręca panią z zazdrości i pisze pani kłamstwa....
3
pl 2017-05-08 20:44
Cześć, o ile suknie są ładne na manekinie, o panie przemiłe przy zakupie, o tyle na pierwszej przymiarce nie jest tak kolorowo. Suknia źle uszyta, jak nie na mnie, dodatkowo pani z obsługi ostentacyjnie wmawiała mi, że przytyłam i to co ciekawe ponad 5 cm, w każdym miejscu, co jest nie prawdą.
Nie pozwolono mi nawet dotknąć sukienki, po 1 min na mnie, pani natychmiast zciągła ze mnie sukienkę i za wszelką cenę chciała udowodnić, że moje wymiary się zmieniły.
Zdecydowanie odradzam salon Emmi Mariage.
2
Zostaw swoją opinię o Emmi Mariage - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Emmi Mariage