logo PHU Gamatronic Zbigniew Dec

PHU Gamatronic Zbigniew Dec

Piła

Opinie o PHU Gamatronic Zbigniew Dec

MARTA 2010-09-07 12:22
hej PIŁA śpicie?

proszę napiszcie jak słyszeliście coś o tej firmie.
ja 2010-09-07 21:44
jest ok
Pilanka 2012-01-17 16:20
Bardzo dobra firma i odpowiedzialni uczciwi pracownicy.Korzystałam z usług Gamatronica i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że ludzie znają się na rzeczy.
ziomal 2014-02-04 14:33
Firma płaci pod stołem tzn na umowie masz 1500 a resztę dostajesz (usunięte przez administratora) - ogólnie praca dla młodych po studiach ale nie na długo. Atmosfera w pracy bardzo dobra.
gasdf 2014-03-20 15:09
może jak na Piłę to dużo, ale 2 z przodu to mają fizyczni, którzy murują mi taras.
Karollo 2014-11-13 03:39
Pracowałem w gamatroniku. Atmosfera w pracy całkiem ok.
Wielki minus to płacenie pracownikom pod stołem. Umowa na 1800 czy dwa tysiące a reszta wypłaty w kopercie - praca jedynie dla osób świeżo po studiach dla zdobycia doświadczenia i kawalerów którym nie zależy na kredycie mieszkaniowym, ubezp zdrowotnym czy chorobowym.
3
jas 2014-11-14 23:02
Ja chciałem pracować w Gamatronic, ale po tym jak usłyszałem od szefa, że oficjalnie będę zarabiać 2 tys, a reszta będzie poza ewidencją, to zrezygnowałem. Takie cwaniactwo i oszukiwanie na składkach pracownika oraz państwa od razu wzbudza u mnie podejrzenia co do rzetelności firmy.
Nowicujusz 2015-06-26 19:47
Firma słaba, bez perspektyw raczej kulająca się na obecnym dorobku niż dynamicznie się rozwijająca.
4
romek 2016-05-14 15:55
tu o oferty takie klasyczne w internecie może być ciężko. @sally. Firma należy do tych budowlanek z tradycją, a więc nie zdziwiłbym się, gdyby właściciel miał zgraną ekipę chłopaków, albo po prostu- zatrudniał po znajomości
vici 2017-03-21 18:33
Czy możecie napisać jakieś nowe opinie odnośnie tej firmy? Jak się pracuje? Jak zespół? Atmosfera? Zarobki? Szkolenia?
Kolo 2017-05-15 22:33
Firma krzak płacą pracownikom pod stołem umowę masz na jakieś 2 tys a resztę do ręki jak będzie z czego ... jak nie to kasy nie zobaczysz
Andrzej 2017-05-15 22:39
Właściciele firmy oszukują nie płacąc pełnych pensji pracownikom .. nie polecam pracy dla oszustów
Zostaw swoją opinię o PHU Gamatronic Zbigniew Dec - Piła
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU Gamatronic Zbigniew Dec