brak logo

Pasternak Personal

Hamm

Opinie o Pasternak Personal

Zośa 2016-08-26 00:41:06
No proszę i znowu Szpunt na łikent jedze do Polski. No i jak dobrze pujdze to pojedze służbowym samochodem Beatk. Znowu pocisnom dobry kit szefowej.
Jurek 2016-08-27 15:06:15
Ty napewno w ostatnich wyborach glosowaleś na PiS, bo oni tez maja takie teorie spiskowe jak ty.
Chyba uwazasz sie troche za wazniejszego niz faktycznie jesteś. Myśliz, ze ktoś z biura od Pasternaka
biega po mieszkaniach i wybiera twoja korespondencje ? A z kim to korespondujesz ? Z Merkel albo
z Putinem, ze to takie interesujace dla firmy ? Sprawa jest prosta. Sa instytucje, np. niektóre banki
i sparkassy ale tez urzedy, które nie wysylaja juz naszej korespondencji na mieszkania bo wlaśnie wszystko ginie albo laduje w śmieciach bo wielu te dokumenty olewa. Wysylaja do Hammu bo biura o oni posylaja to do swoich biur np. w Hailigenstadt. Jak zaczynalem 4 lata temu u nich pracować, to
byla afera z kartami ubezpieczeniowymi bo kilka osób je kradlo i sprzedawalo Czechom i Polakom ,
którzy pracowali na czarno. Dlatego AOK i inne kasy chorych od tego czasu posylaja te karty tylko do pracodawcy.
Abc 2016-09-03 14:33:15
Prowadza rekrutacje na magazyny, do miesa i na sortowanie metali. Musisz zadzwonić do D&D Personal tel. 32-4151501
My Polacy za granica 2016-09-19 19:00:59
masz napisane co robi Pasternak!i jeszcze pytasz?jakises to wszystko nirozumne.Kto w czasie 2 wojny swiatowej wysylal CV do obozu pracy ?a teraz sami sie zglaszaja i wysylaja.To sie czasy zmienily.Niemiec nic nie robi ,a parobki jada busami do cyrku.Najgorszy narod pod sloncem, Polacy,..Goscinne Panie dla niemcow,i zapite twarze na stacjach benzynowych w niedziele.Zero szacunku dla siebie.
Jurek 2016-09-21 18:14:11
Nie obrazaj ludzi którzy siedzieli i gineli w obozach. W kraju pracowalem przy miesie w gorszych warunkach niz tu a zarabialem 4 razy mniej. Na umowe zlecenie, bez platnego urlopu, świat i dodatków. Dlatego dobrze, ze takie firmy sa i mozemy pracować w Uni. A przecierz kazdy ma wybór,
jeśli mu to nie odpowiada, to moze w kazdej chwili wracać do Polski. Ja napewno nie.
Ania 2016-09-25 18:34:36
Jakim rozgoryczonym, niezadowolonym z zycia i niezyczliwym dla innych czlowiekiem, musisz być,
zeby tak pisać na Jurka. Przeciez on tylko napisal swoje zdanie i porównal swoja sytuacje w Polsce
i tutaj. Ani nie wychwalal Pasternaka ani nie robil dla nich reklamy. Jak mozesz być tak zawistny
i wyzywać kogoś od lizusów, tylko dlatego, ze ten ktoś pisze, ze sobie poleprzyl zycie ?
Prawdopodobnie uwazasz, ze nalezalo ci sie w zyciu duzo wiecej niz osiagnoleś. Ale dlaczego
obarczasz za to inne osoby, pracodawce, państwo i nie wiem kogo jeszcze. Inni maja taka sama sytuacje wyjściowa jak ty a sa zadowoleni i pozytywnie nastawieni do zycia i zyczliwi innym.
Badz leprzym czlowiekiem i nie wciagaj wszystkiego i wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wtedy i tobie bedzie sie
zylo latwiej i przyjemniej.
1
miro 2016-09-27 16:11:45
jak chcecie orac jak woly za pare euro to firma ta naprawde to oferuje a do tego super mieszkanie za 250E miesiac w 5 wpokoju a do toalety 9 chetnych rano i jeszcze te lozka pietrowe z demobilu podsumowujac szukaja ludzi co maja noz na gardle czyli kredyty alimenty itp nikt normalny z wlasnej woli dlugo w takich warunkach i za taka forse nie bedzie oral powodzenia wszystkim zainteresowanym
2
do Ani i Jurka 2016-10-01 18:49:25
Tam gdzie placa i jest dobrze to nie szukaja pracownikow,tyle w temacie.Pasternak juz chyba pod monopolowymi robi lapanki,albo w domach starcow.Kpina ze jeszcze ktos pozytywnie pisze na temat zatrudnienia w tej firmie.Zapytajmy Anie i Jurka ,napiszcie gdzie qurva tak dobrze placa?
1
do kora4 2016-10-05 19:53:02
No ja nie ukrywam i tak mysle tez ze Ida swieta a Passernak o kazdych paropkah pamieta.Dzis was zatrudnimy a po swietach ( usunięte przez administratora ),Realne mozliwosci rozwoju nawiazuje sie przez Facebook z przelozonymi niemieckimi,potem ciaza i witamy na sciezce kariery.Proste,jestes goscinna pracujesz.
kasia 2016-10-05 19:53:21
A ja wole być zatrudniona w niemieckiej firmie bo jestem ubezpieczona jak nalezy i zdrowotnie i emerytalnie. Do 2012 roku pracowalam przez polskie agencje i okazalo sie, ze bylam zameldowana
na 1/8 etatu i od tego placili skladki a reszte placili nam delegacjami. W 2014 r. zglosila sie skarbówka
i chca o demnie 13 tyś. zl. podatku za te delegacje. Tu w tej firmie dostaje co miesiac moje rozliczenie
i widze dokladnie ile place za ubezpieczenia i podatek. A jak bede bezrobotna to moge iść na porzadny zasilek.
kasia 2016-10-07 18:54:11
Ja pracuje w tej firmie prawie 2 lata ale sa kolezanki które pracuja tu juz ponad 10 lat. Na poczatku bylam przy pakowaniu miesa ale w styczniu bylo mniej pracy wiec przeszlam na produkcje bulek.
Oni maja róznych klientów, wiec zawsze jest coś do roboty jeśli porzadnie pracujesz.
sewerynjasinski@wp.pl 2016-10-17 07:59:18
Chciałbym sie zatrudnić na początek w tej firmie. Mam uprawnienia na wózek widłowy i ogólnie pracy się nie boję. Moja znajoma tu pracuje juz pare lat i jakoś daję radę. Szukam info na temat zarobków , charakteru pracy. Opinie na temat tej firmy są bardzo rozbieżne i nie za bardzo wiem jak do tego się ustosunkować. Może ktoś napisze mi na maila lub tu cos konkretnego.
gość 2016-10-17 10:28:01
dla nich rekrutuje d&d personal w Polsce
kasia 2016-10-18 16:05:57
W Polsce nie dzialaja bo to niemiecka firma istniejaca juz od 1991 r. ale w ostatnich latach
zatrudniaja masowo Polaków. Dlatego w ich biurach i w centrali mówi wiele osób po polsku. Zatrudniony i ubezpieczony jest sie wg. niemieckich przepisów a placa wg. umów
zbiorowych czyli wiesz na czym stoisz.
Boska 2016-10-20 19:23:36
Ta pani koordynatorki to nie ma pojęcia na temat swojej pracy które wykonuje każda firma ma obowiązek zapłacić ci nawet za 5 minut pracy a dokładniej to jeżeli byles w pracy to nawet 5 minut to należy ci się cała dniowki. A firma ja zatrudnia na tym stanowisku bo nikt mądry nie chce tam pracować dlatego biorą byle kogo na taką prace.
miro 2016-10-20 20:16:56
wiem dlatego podam zaskarze ich do sadu pracy w niemczech tak sie sklada ze akurat jestem w bohum ktos wreszcie musi ich ruszyc a niemcy akurat sa bardzo dokladni w takich kwestiach jak lamanie praw pracownika
1
miro 2016-10-20 20:17:56
wiem dlatego podam zaskarze ich do sadu pracy w niemczech tak sie sklada ze akurat jestem w bohum ktos wreszcie musi ich ruszyc a niemcy akurat sa bardzo dokladni w takich kwestiach jak lamanie praw pracownika
Gość 2016-10-21 09:01:30
A Ty pisać po Polsku!
Bo widzę że zniemczyło z wrażenia...
Pozdrów Angele
ja 2016-10-21 14:59:08
Takich przepisów to nie ma ani w Niemczech ani w Polsce. To by bylo fajnie, pracować np. 1 godz. ,
jechać do domu i dostać cala dniówke zaplacona. To jest mozliwe ale wtedy pokrywaja te godziny
z cajtkonta. Twoje 7 godz. masz zaplacone itak.
1
Bez pojęcia 2016-10-21 18:35:22
Gratuluję znajomość przepisów dotyczących umów zbiorowych które posiadają tzw zeitarbeit firmy. Zeit konto to nie tylko nadgodziny ale też godziny minusowe wiec jeżeli nie masz godzin na zeitkoncie i przepracowałeś mniej godzin niż masz zawarte w umowie to firma i tak musi Ci zapłacić za tyle godzin na ile zobowiązuje go zawarta z Tobą umowa. Wtedy stan Twojego konta będzie ujemny i gdy naprzyklad twoja umowa się zakończy a stan Twojego konta będzie ujemny to pracodawca nie ma prawa Ci tego odliczyć z wypłaty. Jest to wtedy jego strata. Ale tu jak zwykle wypowiadają się ludzie którzy nie mają o tym pojęcia tak jak i całe pseudo koordynatorzy w tej firmie.
do miro 2016-10-22 14:11:15
Wystarczy napisac do Zoll,masz za darmo i do tego sprawdzaja nawet jak wyslesz jako anonim.Wystarczy napisac po polsku wszystkie nieprawidlowosci i znalezc na portalach studentow lub nauczycielki niemieckiego w Polsce,koszt max 50zl,Masz wszystko perfekt po niemiecku przetlumaczone ,podpisujesz sie,i maszyna zaczyna dzialac.Dawno juz ktos powinien zrobic porzadek z pastewniakiem
do miro 2016-10-23 06:25:02
Najfainiejsze jest to ze umowa o prace obojetnie kim jestes,daje mozliwosci okradania pracownikow z wyplat,nadgodzin,urlopow.Caly czas probuja cos tym pracownikom zabrac,okrasc.ajak domagasz sie o swoje to Ty jestes jeszcze nierobem,nygusem,alkoholikiem.od samego poczatku zatrudnienie jestes ofiara,i nie mysl ze jak bedziesz kablowal na innych to dostaniesz wiecej,bo od innychdostaniesz w pape a na koncu i tak ci podziekuja.Obicuja zlote gory do podpisania umowy,a potem spisz na zasikanym materacu gdzies w stodole,dzisiaj robisz ,jutro masz wolne,niekiedy 10godz.a potem siedzisz i czekasz lub jedziesz do pracy na 4godz.a po pracy czekasz aby ktos po Ciebie przyjechal i zawiozl do stodoly.Katastrofalne ponizanie ludzi,Po tym wpisie zaraz ktos z biura zmontuje wpis,jakie to mozliwosci rozwoju i kariery daje zatrudnienie u pastewnaka.Smiechu warte.
1
do miro 2016-10-23 06:44:00
Rozwoj i kariera w kaloszach po 4 godziny lub wiecej bez pauzy.smrod ,brud i do stodoly daleko.Kazdy dobrze wie ze te biurowe i kierowce to sami chlaja,cpaja.Margines spoleczny.Rozwoj i kariera,ha,ha,ha dobre.
1
Ania 2016-10-23 17:25:30
To, ze niektórym wydaje sie ze sa oszukiwani a inni oczekuja mieszkań w 4 **** hotelach, nie znaczy,
ze firma nie pracuje zgodnie z obowiazujacymi przepisami. Wszystkie firmy pracujace dla Kauflandu
sa co roku kontrolowane przez niezalezne instytucje. Sprawdzaja tez jak mieszkamy. Mieli ze soba
tlumaczy i rozmawiali z nami. Sprawdzaja tez wszystkie dokumenty w biurze i w Kauflandzie.
Zoll tez byl na kontroli. Wiele firm wylecialo po tych kontrolach z Kauflandu. Pasternak Personal byl
widocznie czysty bo pracuje do dziś i to w wielu zakladach. Tak ze to, ze warunki pracy i mieszkania niektórym osoba sie nie podobaja, nie znaczy ze firma lamie prawo.

do miro 2016-10-23 18:44:57
No prosze ,dlugo nie trzebabylo czekac i juz pisze gwiazda i usprawiedliwia pastewnaka.Podobno winny sie tylko tlumaczy? jak idziesz do pracy zatrudniona na pelny Etat,to dlaczego po kilku godzinach juz jestes niepotrzebna?i kto powinien zaplacic za osiem godzin pracy pracownikowi,bo pracownik sam nie opuscil stanowiska.Kto i na jakiej podstawie ,wysyla ludzi do pracy dzis na rano ,jutro na poobiedzie ,Piszesz o kauflancie,jakie firmy wylecialy?przeciez do wylotki pierwzy jest pastewnak,tylko uklady ktore istnieja ,nie oplacaja sie komus aby pastewnaka wywalic i dlatego wszystko jest umiejetnie zorganizowane.Jakie kontrole Zoll?Zoll jak wpada to obstawia caly zaklad,i przejmuje cala dokumentacje,kazdy pracownik jest sprawdzany i nawet w toalecie cie znajda.Nikt nie wymaga mieszkania w Hilton Hotel,zawsze mozesz pomieszkac z nami.
do ani 2016-10-29 16:42:13
Zacznij pisac na stronach dla ubezwlasnowolnionych te swoje wypociny,bo moze juz niedlugo takich bedzie zatrudniac Pasternak& kant.Pare dni pracy i dostajesz info o 21ej ,ze jutro masz wolne.Dawno juz w Kosmos powinnien Zoll wyslac Pasternak&kant,ale co sie odwlecze to nie uciecze.Kariera w kaloszach z maska na twarzy,przez ktora ciezko oddychac i tak wszystko przecieka i kapie na mieso bo tyle godzin bez przerwy chca zeby pracowac.A na koncu i tak cie oskubia z wyplaty.taki nowy niemiecki porzadek i polaczki zasuwaja,takie nowe obozy pracy.
O 2016-10-29 20:00:00
Nic stym nie robicie tylko narzekacie
Zibi Boehme 2016-10-30 14:56:28
Drodzy koledzy
Ja mogę powiedzieć wszystkim chętnym , którzy chca wyjechać do pracy w Niemczech żeby dali sobie bo Niemcy traktują Polaków jak śmieci , zresztą wielu zasługuje na takie traktowanie . Nie dawno wróciłem z Niemiec i powiedziałem , że więcej tam nie wyjadę bo chamstwo , mobing niemiecki i sposób traktowania nas tam jest dla mnie nie przyjęcia . Jestem wolnym człowiekiem i nie pozwolę traktować siebie jak niewolnika i harować jak durny niemiec powie . Nie mamy tam żadnych praw , zresztą pokazał to tez polski rząd kiedy to w tym roku odbywał się szczyt Nato w Warszawie to ci durnie z rządu zamówili sobie Bundeswehre bo te barany z polskiego rządu bali się , że napadniemy na nich albo rosjanie napadna na Polskę , poczytajcie sobie o ustawie 1066 , na co pozwala całemu blokowi Nato robić w Polsce . Bardzo sie zdziwicie , sama ustawa jest zamachem na Polskę celowo zrobionym przez durnego Tuska i jego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w .
A teraz spis agencji , przez które nie powinniście wyjeżdżać do niemiec bo będziecie notorycznie okradani przez ich właścicieli i ich koordynatorów .
Crew gmbh
Pasternak gmbh
Zawadzki gmbh - ta agencja ma tyle spółek , że nie sposób zliczyć
kontakt personaldisponent gmbh
Wpisałem tu tylko te , które znam i dodam właścicielami tych agencji są żydzi , dobrze znający język polski i naszą mentalność Agencji jest cała kupa oszustów i niemcy nie bardzo chca ich kontrolować ponieważ mają z tego zyski , dlatego nie liczcie jak nawet doniesiecie na nich do Zoll czy na policje , będą robić wszystko żeby wyjaśnianie trwało jak najdłużej na waszą niekorzyść .
W Crew gmbh i u Pasternak będziecie spać po sześciu w pokoju , gdzie niektórzy się nie myją albo onanizują w nocy - prawda jest oczywista . Jedna kuchenka elektryczna , trzy lodówki , jedna toaleta , jeden prysznic i jedna wanna do kąpieli . Dodam , że według prawa niemieckiego , minimalna ilość metrów mieszkalnych na jednego człowieka to 13 metrów kwadratowych , pełna kuchnia , pełna łazienka i toaleta .
Jeżeli będziecie rekrutowani przez jakieś chore agencje przesyłowe to nie liczcie na czystą prawdą , takie gówniane agencje jak na przykład D&D Personal Sp. z o.o.
ul. Długa 25 , 47 - 253 Przewóz : ta babsko mieszka na takim zadupiu , że nikt nigdy pewnie nie znalazłby ale mapy google pokazują gdzie to ścierwo mieszka i jaki ma dom . Podjedźcie tam i zobaczcie jak sie urządziła na kłamstwie i oszustwie . Wybór należy do was czy zechcecie jechać do niemiec i dać się oszukiwać takim żydowskim agencjom ,
Prawo niemieckie chroni takie agencje ponieważ są to spółki z ograniczoną odpowiedzialnością i nie odpowiadają za was w pełni jak normalna firma .
To tyle .
2
O 2016-10-30 16:53:06
To niema nanich żadnych paragrafu
do zibi 2016-10-30 18:46:08
Sa do ruszenia wszyscy ,nawet przez Fleischergennosenschaft,Finnanzamt i na koncu nawet przez Ordnungsamt.Poprzez sprawdzenie legalnego pobytu i legalnego zameldowania w miejscu wlasciwego zameldowania,ubezpieczenia AOK.Na koncu sprawdzajac czy sa to pracownicy oddelegowni przez polskie dziadostwo,jak d&d czy Pasternak&kant zarejestrowany w Hamm.Gdzie ludzie Maja meldunki na Hamm a mieszkaja w innych miejscowosciach.nie wszyscy niemieccy urzednicy sa skorumpowni przez kontrachentow ktorym Pasternak daje ludzi do pracy.Kazdy kontrachent ma strony internetowe, na ktorych kazdy pracownik moze bez strachu opisac jak jest traktowany.Boja sie negatywnych opinii jak ognia.Nawet po polsku mozna pisac,Kto przeciwko Tobie uzyl slow,,,schnauze voll,arsloch,schwul,lub halap czyli spie.....j.
1
Pozew 2016-10-30 20:26:03
Cześć
Nie będę opisywał się na portalach bo to nic nie w nosi w życie. Mam wynajętego adwokata co do tej firmy i szykujemy pozew zbiorowy który może dużo. Potrzebuje jak najwiecej osób, moje pytanie Zibi czy mogę na Ciebie liczyć ?
ab 2016-10-31 00:27:13
No znowu wypociny prostaków z Polski, którzy ani w kraju ani w Niemczech sobie rady nie daja i wiecznie sa niezadowoleni. Wychowaliście sie w zaklamanym i skorumpowanym kraju i nie mozecie uwierzyć, ze sa państwa i firmy które istnieja i pracuja zgodnie z prawem. Zawsze potrzebujecie jakiegoś winnego dla wytlumaczenia waszych zyciowych niepowodzeń. Najlepiej Niemca albo Zyda.
To Ja 2016-10-31 07:22:13
Brawo i dziekuje za tego posta :) Czasami jaak zaczynam tesknic za Polska i szukajac przyczyn tej tesknoty jakos nieswiadomie trafiam na forum. I chyba juz wiem czego szukam. Tej maluczkiej polaczkowosci, tej ulanskiej mentalnosci meczennikow i swietych za zycia bohaterow romantycznych. Narzekania, marudzenia, cierpietniczych opisow, jeczenia, stekania, wyolbrzymionych historii, opowiesci wyssanych z palca, czesto klamstwa o ktorych sami wiecie. Jestesmy jedynym na swiecie narodem z tak krzywdzaca i niepelnosprawna mentalnoscia. Juz nawet nie sposob te klamstwa wymienic, tez nie taki sens mojego posta. Ale ok, juz mi lepiej, juz tchneliscie we mnie ducha polskosci, sarmackiej pychy i szlacheckiej mobilizacji w kierunku wroga. Jak dumnie byc Polakiem, a jaki wstyd byc utozsamianym z Wami.
Były frajer kierowca 2016-11-08 07:53:08
Ja wygrałem sprawę w niemieckim sądzie z Pasternakiem i co? Winien mi jest od 2011r 1200euro miał nawet komornika i co? Komornik mówi ze ten pan jest biedny nie ma pieniędzy i nie ma nic na siebie. Byłem kierowca poprzez tego oszusta Pasternaka
adi 2016-11-10 23:03:03
Albo opowiadasz bajki albo jakiś cwany, polskojezyczny adwokat w Niemczech cie skasowal i nic nie robil. Gdybyś faktycznie mial wygryne w sadzie 1200 € to byś je juz dawno dostal. Firma która co miesiac placi kilkuset pracownikom nie moze od 2011 r. nie mieć pieniedzy. Czyli znowu baju, baju,
bajke...
sev 2016-11-12 18:36:23
TA AGENCJA JEST DOBRA TYLKO DLA OSOB BEZ NIEMIECKIEGO, KOMBINACE, MENELE, PIJAKI,PRO S TYTUTKI ZE SLASKIEGO ORAZ LEGALNA KRADZIEZ WYNAGRODZENIA, AGENCJA TYLO DLA DESPERATOW ORAZ DOLINIARZY!
NACH AUS CHWITZ UND DIESE SCHEIBE UMLIEGEN:-p.
POZYTYWNE KOMENTARZE TO LUDZIE TEGO BAGNA.
ODRADZAM!
BANDA ZLODZIEI!


2
miiiros 2016-11-18 09:11:44
nie wyjeżdzać banda złodzieji kryminalistów i oszustów na czele z panią karolinką
sev 2016-11-20 12:41:56
Pieknie napisane i o dziwo nie skasowane.Cala Prawda,tak jeszcze brakuje kto bierze lapowki od Pastewnaka ze strony Kauflant za zatrudnianie na produkcji ludzi zlapanych na ulicy i wywiezionych doArbeit Lager w niemczech
darek 2016-11-22 16:33:49
Po trafnych analizach mentalności znacznej cześci polskiego spoleczeństwa przez "ab" i " To Ja ",
zamilkli na jakiś czas ci wszyscy pokrzywdzeni przez los, okradani przez firmy i gnebieni przez Zydów
i Niemców. Ale teraz, po wódeczkowym weekendzie, podnosza znowu skacowane glowy i ze zgryzoty
wyzywaja wszystkich od zlodzieji, kryminalistów, oszustów i lapówkarzy. Czyli nic nowego.
Na szczeście u mnie wszystko gra. W Kauflandzie duzo godzin, kasa pasuje no i do tego wszystkiego
Borusia Dortmund wygrala z Bayerem Monachium. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych z zycia.
1
darek 2016-11-23 18:19:49
po trafnych analizach Darek najlepiej lize oberschale w kauflancie a niemcy oszedzaja na wodzie,bo polaczki lubia lizac.Niemcy oszedzaja tez na papierosach,alkoholu,bo duraki z polski im przywiazaTeraz na swieta auta z polski beda sie uginac od prezentow dla niemieckich przelozonych.
Aneta 2016-11-26 01:05:50
Pozdrawiam. Również pracowałam w tych latach i miło wspominam te czasy. Szczególnie pracę w fabryce lodów:) czasami 16 godzin się pracowało ale dla chcącego nic trudnego. A co do biura to miło wspominam Panią Weber. Aneta S
1
darek 2016-11-29 17:08:49
Nietylko na wodzie oszczedzaja na fajkach i wodeczce ,najbardziej ta czysta aryjska rasa kozyssta na goscinnosci zatrudnionych kobiet przez pastewnaka,bardziej to zaczyna przypominac agencje zapoznawcza,niz zaklad pracy,Ale z drugiej strony,kto by dal takim niemieckim koslawcam,smierdacym drubasom.Polka zniesie najgorszy smrod.
nikt 2016-12-01 12:16:47
Najgorsza Ku..... Jest na Heligenstat zwana koordynatorka powinna juz dawno pracowac w burdelu ,dobrze ze jej męzus ja zostawil bo nie wiadomo ile [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mialo to w piz........... nimfomanka zadnemu nie przepusci Czechowska z meza Beatka kurw..... brak słow
do nikt 2016-12-01 13:59:27
a dlaczego nie piszecie tego bezposredni ,naprzyklad na Facebook do danej osoby,przeciez ta su,,,,cz ma fejsa,,, i walisz do niej bezposrednio z tekstem.Wpis popieram i ze tak powiem zachecam zeby ludzie nareszcie zaczeli walczyc o swoje,,a takie koordynatorki zyly z tego co umieja najlepiej.Do puff jest caly czas zapotrzebowanie
B 2016-12-01 17:20:37
Teraz Beatka cz nosi nazwisko panieskie czyli Zak
Nikt 2016-12-02 06:42:06
Czyżby Beatka Cz zdradziła swojego misa. Nic nowego takie kobiety się nie zmieniają. Wiedzal co brał
nikt 2016-12-02 09:34:19
Hej .Jak myslisz czy ja bym byl taki desperat zeby taka pania lekkich obyczajow zapraszac na fb? nigdy w życiu ! to wstyd !
Edek 2016-12-02 10:36:53
Na fb każdy wchodzi jej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jaka ona jest piękna. Nikt niema odwagi jej powiedzieć prawdy w oczy.
Marta 2016-12-02 16:47:12
Beatka to nie jedyna która rozpir.....a swój zwiazek. Mieszkałam na hotelu z taka jedna starszą dziewczyną , która tu słodziła swemu męzowi a sama balangowała ostro z facetami których zmieniała jak rękawiczki. Potem poszła na swoje mieszkanie i dalej imprezki . W pracy awansowała bo sypiała z Niemcami więc miała poparcie. Aż sie jej stary zorientował co i jak i pogonił cichodajkę. Była gdzieś spod Częstochowy bodajrze . Dużo małżenstw sie rozpadło przez babe czy chłopa co nie potrafia się szanować .
golec na malte 2016-12-02 19:25:23
A golecka wiesniarka komu ,daje .Zielonyy ufoludek .Pan nad Pany ,,zostaje nikim.Na Malte to sie lata.a nie kariere robi,ale juz nedlugo bedzie pa pa dla wiesniarki i malte.
Zostaw swoją opinię o Pasternak Personal - Hamm
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pasternak Personal