STALESIA Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o STALESIA Sp. z o.o.

K 2015-08-27 10:59
Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się o dziale marketingu Stalesia? Bo widzę, że niestety poprzednie opinie zostały skasowane... :/
owocowa 2015-08-27 15:30
K pytał o pracę w biurze w Krakowie. To jest różnica. Osobiście znam kogoś kto tam pracuje całkiem długi okres czasu i chwali sobie. Z resztą nie on jeden... Oczywiście, praca jak każda wymaga zaangażowania i chęci do pracy.
MONIKA 2015-10-08 21:59
moze za bardzo przesadzasz
AGrv 2015-10-19 19:56
cała prawda ,zgadzam sie ztoba kolezanko.
Lola 2015-12-09 11:47
Ja ci powiem, co dokladnie jest nie tak: Zwalniaja ludzi bez powodu, od tak :) i juz.
czaruś 2015-12-12 14:52
@Lola skoro zwalniają, to na pewno muszą mieć powód. Nie wierzę, żeby zwalniali i musieli szukać następnych. A oferty teraz mają, np. na pracownika monitoringu.
AnnaB12 2015-12-19 10:33
A ja pracuję i sobie chwalę. :)
007 2015-12-22 20:12
Zobaczymy jak długo będziesz sobie chwalić ...
2
studiująco -pracująca 2015-12-27 21:55
Praca dobra i satysfakcjonująca jak się człowiekowi chce pracować i przykładać. Nie jest źle, ja na przykład studiuję zaocznie i pracuję w Biga i radzę sobie całkiem całkiem. Z wolnym w pracy też nie ma problemu pod tym względem..
traaaper 2016-01-05 18:33
Moim zdaniem jest to dobra firma. Jak najbardziej polecam pracowanie tam. Warunki w porządku, nie miałem problemów jak te opisane w innych opiniach tutaj, ani nie slyszałem żeby ktoś miał. Polecam się przekonać samemu.
traaaper 2016-01-05 21:20
Z takim podejściem, to żadna praca nie będzie odpowiadająca. Jak pisałem wyżej radzę przekonać się samemu, a nie sugerować się opiniami wyssanymi z palca. W każdej pracy trzeba się wykazać, a jak się komuś nie podoba i nie chce to jego problem.
Kwiatuszek 2016-01-09 15:16
Witam, jak obecnie wyglądają warunki pracy, a przede wszystkim pracy. Polepszyło się? bo ponoć kiedyś nie było ciekawie.
Koleżanka była się pytać w pod koniec roku, że maja być przyjęcia i pytam czy warto tam iść do pracy?
alink 2016-01-13 19:27
Z własnej perspektywy mogę powiedzieć, że praca tam mnie bardzo otworzyła na sposób funkcjonowania w tej branży. Można się wiele, naprawdę wiele nauczyć. Z zarobkami też nie jest źle, dlatego ja sądzę, że warto jest tam się zatrudnić.
xziomek 2016-01-21 19:57
Kumpel pracuje i warunki są ok. :)
xziomek 2016-01-21 22:11
Jako kierowca, wiadomo, że coś za coś z tą rodziną. Ale sam zastanawiam się nad zatrudnieniem w tej firmie, bo póki co to mam dobre odczucia słuchając znajomych i znajomych znajomych. :)
xziomek 2016-01-28 12:25
już o to nie musisz się martwić moja Droga, każdy ma swój własny rozum, którego powinien używać, niekoniecznie kierując się jakimiś opiniami na forum, pisanymi przeważnie przez sfrustrowanych obiboków :) Pozdrawiam
xziomek 2016-01-31 14:47
@nic dlatego ja piszę, że nie warto i sam tego nie robię. Polecam wszystkim postępowanie tą drogą. :)
Gość 2016-02-03 12:44
Szczerze, to śmieszą mnie te wszystkie negatywne komentarze tutaj. Wygląda, że piszą je ludzie kompletnie bez zastanowienia i pojęcia jak cała sytuacja w firmie wygląda. Nie wiem, może jakieś etatowe obrzucanie gównem ma tu miejsce, ale to już nie moja sprawa. Pracuję w tej firmie już dobrych kilka lat i jak się chce to można dużo,a nie zaważę się nawet powiedzieć, że wszystko osiągnąć. Taka tylko mała aluzja z mojej strony do tego całego negatywnego opiniowania, które ma miejsce na tym forum. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego nastawienia do pracy-to działa!
Marek 2016-02-17 19:53
Ja jednak polecam znaleźć jakieś bardziej rzetelne źródło informacji, niż niektóre komentarze tutaj, jeśli ktoś ma na uwadze podjęcie pracy w tej firmie. W mojej opinii warunki nie odbiegają od standardów pracowania w takich jak ta firmach.
1
_marysia 2016-02-24 21:37
Rzadko się udzielam na forach, ale to co tu wypisują co poniektóre osoby przechodzi w moim odczuciu wszelakie pojęcie, więc postanowiłam, że napiszę. Jeśli chodzi o mnie to jestem studentką i w bidze pracuję z polecenia mojej koleżanki, która pracuje na innym sklepie. Ani ja, ani ona nie miałyśmy żadnych, podkreślam żadnych nieprzyjemnych sytuacji, a to co można tu przeczytać w komentarzach jest dla mnie stekiem bzdur.
inna 2016-03-04 08:58
A Ty niby podpisałaś się nazwiskiem??
1
Karina 2016-03-22 20:43
Nie polecam!
8
Zadowolony 2016-03-23 07:33
A ja wręcz przeciwnie - bardzo polecam!
on 2016-03-23 12:00
Na pewno nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Myśka 2016-03-29 14:45
Również polecam spróbować! Opłaca się, bardzo fajne stanowisko! Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych do pracy! :))
Anna 2016-04-04 19:52
Awans awansem, ale w tej firmie traktują przynajmniej pracownika jak człowieka. Spotkałam się z dużym zrozumieniem podczas ciężkiej sytuacji, ale wiem, że nie w każdej firmie można się spotkać z taką życzliwością i zrozumieniem.
koli 2016-04-05 18:38
OOOOOOOOOO widzę same pozytywy!!!Aż tak dobrze???
paula 2016-04-06 12:04
na pewno nie ma na co narzekać, co jest dość niespotykane współcześnie. Ale tak-jeszcze istnieja tacy pracodawcy!!
Jolanta 2016-04-17 08:23
Przed kilkoma dniami byłam na rozmowie o pracę w Bigastyl i muszę przyznać, że zostałam bardzo miło zaskoczona! Dobre warunki, nie spodziewałam się aż tak dobrych, prawdę mówiąc...
Fifi 2016-04-20 12:05
NO jestem w szoku...widzę, że firma stara się ponownie o dobry wizerunek ;) no cóż...oceniaj krakersa po opakowaniu bo w środku jest wszędzie to samo :)
9
ola 2016-04-22 20:01
I Ja zgadzam się w 10000000000%
elka 2016-04-23 17:51
Polecam prace w bigastyl ;)))))
rawen 2016-04-28 08:33
Rozmawiałam wczoraj z koleżanką pracującą w tej oto firmie i sama chyba spróbuję zaaplikować o pracę. Przekonała mniee
madiiix 2016-05-05 21:16
Fajna firma, traktują jak człowieka
kaja 2016-05-09 15:40
Baju,baju będę w raju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
ola 2016-05-14 20:14
i nadal nic nie ma!!!!
uśmiałamsię 2016-05-22 11:07
Czytając niektóre bajki tutaj wypisywane można się nieźle uśmiać. Z mojej perspektywy -firma w porządku, rzetelna, fajnie się tam pracuje.
kinka 2016-06-08 11:14
Daję wielki +++
Pola 2016-06-16 08:53
Zgodzę się z Tobą @kinka, mega jestem zadowolona z pracy.
kleon 2016-06-22 09:09
Przyjemne stanowisko dla osób z zacięciem w tym kierunku.
Piotr 2016-07-21 08:21
Tak, umowa o pracę to duży plus w dzisiejszych niepewnych czasach...
wszechwiedzący 2016-08-16 10:51
Firma bardzo ludzka, zatrudniają człowieka na godnych, przystępnych warunkach. Reszta to sprawa indywidualna i podejścia do pracy.
wszechwiedzący 2016-08-20 11:22
Na przykład u mnie na sklepie są dziewczyny studiujące zaocznie i nie ma problemu, żeby w piątek mogły spokojnie być na wykładach. Takie proste rzeczy, ale nie zawsze oczywiste w innych firmach. Zatem powodzenia w rekrutacji, życzę żeby się powiodło.
Blondi 2016-09-17 08:00
Osobiscie nie polecam pracy w tej firmie. Ci co chcą niech sie zatrudniają i sami wyrobia sobie zdanie. Moze komus akurat spasuje taka praca a może będzie miał inne zdanie.
7
ilona 2016-10-08 15:47
Też myślę, że dla każdego zatrudnienie @Blondi może być oceniane inaczej. Dla mnie np. liczy się mega to jaki jest rodzaju umowy a tutaj widzę, że dają umowę o pracę w dziale marketingu więc to już jest pierwszy plus ciekawe tylko jak jest potem
lola 2016-11-24 21:05
Kręgosłup się tylko niszczy w tej pracy
4
Oleska 2016-12-02 08:19
Będzin, porażka.
2
kasi 2016-12-30 18:24
Witam!! przeczytajcie opinie na stronie z Żor
7
;) 2017-02-22 19:51
Hej , na jakie umówię pracujesz ? Przysługują wam jakies socjalne albo cos .?
Zuzanna 2017-03-16 11:11
Obecnie firma prowadzi rekrutacje na stanowiska między innymi pracownika marketingu i pracownika monitoringu. Co możecie powiedzieć osobom aplikującym o tym jak wygląda praca na tych stanowiskach?
Zostaw swoją opinię o STALESIA Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALESIA Sp. z o.o.