STALESIA Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o STALESIA Sp. z o.o.

Kwiatuszek 2016-01-09 15:16:20
Witam, jak obecnie wyglądają warunki pracy, a przede wszystkim pracy. Polepszyło się? bo ponoć kiedyś nie było ciekawie.
Koleżanka była się pytać w pod koniec roku, że maja być przyjęcia i pytam czy warto tam iść do pracy?
hjkl 2016-01-12 17:11:22
@Kwiatuszek moim zdaniem warto się u nich zatrudnić. Można zdobyć spore doświadczenie i się rozwijać zawodowo. No a do tego umowa o pracę jest i spoko zarobki.
alink 2016-01-13 19:27:37
Z własnej perspektywy mogę powiedzieć, że praca tam mnie bardzo otworzyła na sposób funkcjonowania w tej branży. Można się wiele, naprawdę wiele nauczyć. Z zarobkami też nie jest źle, dlatego ja sądzę, że warto jest tam się zatrudnić.
Eryk 2016-01-16 00:34:32
nie za bardzo jestem w stanie wejść w poniższą dyskusję, dlatego przejdę od razu do tego, co mnie interesuje. Podoba mi się oferta na kierowcę tira, ale mam obawy, czy firma nie przeciąża za bardzo pracownika.
xziomek 2016-01-21 19:57:33
Kumpel pracuje i warunki są ok. :)
bomik 2016-01-21 20:02:35
@xziomek, tylko pytanie jeszcze na jakim stanowisku. Ja rozwazam, czy nie zaaplikowac tutaj jako kierowca tira, ale jednak trzeba byc gotowym na rozłąkę z rodziną.
xziomek 2016-01-21 22:11:20
Jako kierowca, wiadomo, że coś za coś z tą rodziną. Ale sam zastanawiam się nad zatrudnieniem w tej firmie, bo póki co to mam dobre odczucia słuchając znajomych i znajomych znajomych. :)
lenna 2016-01-23 20:11:13
tylko uważaj żeby te odczucia nie okazały się jednak błędne. Weim , że szukają handlowca obecnie w Stalesi i to jest stanowisko nad którym warto się zastanowić
xziomek 2016-01-28 12:25:34
już o to nie musisz się martwić moja Droga, każdy ma swój własny rozum, którego powinien używać, niekoniecznie kierując się jakimiś opiniami na forum, pisanymi przeważnie przez sfrustrowanych obiboków :) Pozdrawiam
nic 2016-01-30 21:23:00
xziomek, zdziwiłbyś się jak ludzie potrafią swoje opinie kształtować o takie fora. Teraz widziałem ,że stalesia potrzebuje handlowców do hurtu. CZy ktoś był na rozmowie - jakieś szczególne ustalenia ?
xziomek 2016-01-31 14:47:52
@nic dlatego ja piszę, że nie warto i sam tego nie robię. Polecam wszystkim postępowanie tą drogą. :)
4343 2016-02-01 21:30:48
@nic wydjae mi sie ze to rutynowa romzowa bedzie, bardzij mnie zastanaiwa to czy oferowana jest tak umowa o prace oraz jakies benefity czy premie dodatkowe
Gość 2016-02-03 12:44:12
Szczerze, to śmieszą mnie te wszystkie negatywne komentarze tutaj. Wygląda, że piszą je ludzie kompletnie bez zastanowienia i pojęcia jak cała sytuacja w firmie wygląda. Nie wiem, może jakieś etatowe obrzucanie gównem ma tu miejsce, ale to już nie moja sprawa. Pracuję w tej firmie już dobrych kilka lat i jak się chce to można dużo,a nie zaważę się nawet powiedzieć, że wszystko osiągnąć. Taka tylko mała aluzja z mojej strony do tego całego negatywnego opiniowania, które ma miejsce na tym forum. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego nastawienia do pracy-to działa!
tropical 2016-02-04 11:51:45
@Gość powiem Ci że mnie namówiłeś do aplikowania na stanowisko handlowca ds hurtowej sprzedaży odzieży. Wymagają jakieś doświadczenie ale oferują umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie
waldi 2016-02-06 12:09:58
Dobrze, że jest u nich umowa o pracę @tropical. To rzadkość w dzisiejszych czasach, a przecież stabilne zatrudnienie jest potrzebne dla każdego. Mają w sumie teraz oferty również na handlowców.
Marek 2016-02-17 19:53:44
Ja jednak polecam znaleźć jakieś bardziej rzetelne źródło informacji, niż niektóre komentarze tutaj, jeśli ktoś ma na uwadze podjęcie pracy w tej firmie. W mojej opinii warunki nie odbiegają od standardów pracowania w takich jak ta firmach.
1
_marysia 2016-02-24 21:37:28
Rzadko się udzielam na forach, ale to co tu wypisują co poniektóre osoby przechodzi w moim odczuciu wszelakie pojęcie, więc postanowiłam, że napiszę. Jeśli chodzi o mnie to jestem studentką i w bidze pracuję z polecenia mojej koleżanki, która pracuje na innym sklepie. Ani ja, ani ona nie miałyśmy żadnych, podkreślam żadnych nieprzyjemnych sytuacji, a to co można tu przeczytać w komentarzach jest dla mnie stekiem bzdur.
Walent 2016-03-19 14:46:27
Bardzo ciekawie prezentuje się Promotor Regionu Sprzedaży z niezłą umową o pracę i całkiem niezłym pakietem socialym i fajną kasą, ogólnie polecam spróbować
AAa 2016-03-21 16:28:34
No ja spróbowałem i teraz czekam na rozwiązanie sytuacji, na to jak będzie i czy zadzwonią że mnie przyjmują czy mnie nie porzyjmują, mam nadzieję, że tak
Karina 2016-03-22 20:43:15
Nie polecam!
3
Zadowolony 2016-03-23 07:33:01
A ja wręcz przeciwnie - bardzo polecam!
Myśka 2016-03-29 14:45:52
Również polecam spróbować! Opłaca się, bardzo fajne stanowisko! Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych do pracy! :))
radek 2016-04-01 10:37:56
teraz widzę, że najlepsza oferta do nich to na stanowisko jako Handlowiec – specjalista ds. sprzedaży, bo można nie tylko dobrze zarobić, ale i liczyć na awans później.
Anna 2016-04-04 19:52:42
Awans awansem, ale w tej firmie traktują przynajmniej pracownika jak człowieka. Spotkałam się z dużym zrozumieniem podczas ciężkiej sytuacji, ale wiem, że nie w każdej firmie można się spotkać z taką życzliwością i zrozumieniem.
Miecio 2016-04-05 12:57:25
Traktują jak człowieka, to jest prawda, bo pod tymi względami firma naprawdę jest dokosnała, ja nigdy nie miałem z nimi problemów, sądze, że i wam się poszczęści
koli 2016-04-05 18:38:15
OOOOOOOOOO widzę same pozytywy!!!Aż tak dobrze???
paula 2016-04-06 12:04:15
na pewno nie ma na co narzekać, co jest dość niespotykane współcześnie. Ale tak-jeszcze istnieja tacy pracodawcy!!
Jolanta 2016-04-17 08:23:13
Przed kilkoma dniami byłam na rozmowie o pracę w Bigastyl i muszę przyznać, że zostałam bardzo miło zaskoczona! Dobre warunki, nie spodziewałam się aż tak dobrych, prawdę mówiąc...
Fifi 2016-04-20 12:05:26
NO jestem w szoku...widzę, że firma stara się ponownie o dobry wizerunek ;) no cóż...oceniaj krakersa po opakowaniu bo w środku jest wszędzie to samo :)
3
ola 2016-04-22 20:01:04
I Ja zgadzam się w 10000000000%
elka 2016-04-23 17:51:50
Polecam prace w bigastyl ;)))))
rawen 2016-04-28 08:33:12
Rozmawiałam wczoraj z koleżanką pracującą w tej oto firmie i sama chyba spróbuję zaaplikować o pracę. Przekonała mniee
madiiix 2016-05-05 21:16:48
Fajna firma, traktują jak człowieka
mezz 2016-05-07 10:41:57
Mówiąc szczerze sam już nie wiem, co myśleć. A jakie warunki mają handlowcy? Jest taka oferta zatrudnienia i rozważam aplikację.
kaja 2016-05-09 15:40:45
Baju,baju będę w raju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ola 2016-05-14 20:14:37
i nadal nic nie ma!!!!
uśmiałamsię 2016-05-22 11:07:49
Czytając niektóre bajki tutaj wypisywane można się nieźle uśmiać. Z mojej perspektywy -firma w porządku, rzetelna, fajnie się tam pracuje.
kinka 2016-06-08 11:14:16
Daję wielki +++
Pola 2016-06-16 08:53:23
Zgodzę się z Tobą @kinka, mega jestem zadowolona z pracy.
radek 2016-06-17 09:07:42
Pracownik monitoringu jest tutaj potrzebny na pewno.
kleon 2016-06-22 09:09:32
Przyjemne stanowisko dla osób z zacięciem w tym kierunku.
wedrf 2016-06-22 15:26:13
@radek nie tylko..bo tez widze ze szukaja kierowcy tira w Krakowie miedyz innymi na pewno to wymagane jest tutaj prawo jazdy kat. C + E uprawnienia do przewozu rzeczy w transporcie krajowym i międzynarodowym komplet badań lekarskich zaangażowanie i lojalność
mezz 2016-07-05 19:44:29
@wedrf wiesz ja widzę, że dokładnie taką sama rekrutację STALESIA Sp. z o.o. prowadzi w Warszowicach. W sumie bardzo ciekawe oferty, szczególnie, że można liczyć bez problemów na umowę o pracę, a to ważne z punktu widzenia stabilności, a nawet wzięcia kredytu...
Piotr 2016-07-21 08:21:59
Tak, umowa o pracę to duży plus w dzisiejszych niepewnych czasach...
Mon 2016-07-21 13:00:03
Wydaje mi się, że jeśli chodzi o Warszowice to zdecydowanie trzeba zwrócić na to uwagę, firma jedna z lepszych
1
Ws 2016-08-03 21:01:59
Tak to prawda, firma realnie jest jedną z lepszych, całkowicie się z tym zgadzam, moim zdaniem to sensowna sprawa, aby tutaj wysyłać CV, zresztą, kto by nie chciał u nich pracować to ja sam nie wiem.
wszechwiedzący 2016-08-16 10:51:36
Firma bardzo ludzka, zatrudniają człowieka na godnych, przystępnych warunkach. Reszta to sprawa indywidualna i podejścia do pracy.
kora 2016-08-16 18:13:04
przyjacielu, co to według ciebie znaczy że warunki są godne i przystepne? wyjasnij prosze i rozwiń temat. dodam tylko że wybieram się do was na stanowisko pracownika monitoringu jak mi się uda rekrutację przejść
wszechwiedzący 2016-08-20 11:22:16
Na przykład u mnie na sklepie są dziewczyny studiujące zaocznie i nie ma problemu, żeby w piątek mogły spokojnie być na wykładach. Takie proste rzeczy, ale nie zawsze oczywiste w innych firmach. Zatem powodzenia w rekrutacji, życzę żeby się powiodło.
marek 2016-08-21 09:06:55
To swietnie, a kobiety najczesciej na jakis stanwosikach obsadzone sa?
Zostaw swoją opinię o STALESIA Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALESIA Sp. z o.o.