STALESIA Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o STALESIA Sp. z o.o.

Asia 2015-08-12 14:18:28
Biga jest ok, niech mi ktoś powie, że kiedykolwiek spóźnili się z wypłatą wynagrodzenia? Nigdy, a praca jak to praca fizyczna- każdy wie na co się decyduje:)pozdrawiam
Karolina 2015-08-13 15:56:59
oj,oj ty taka prawdziwa hahahahhahha
MONIKA 2015-08-13 20:32:20
i tu przyznam racje :)
Szatan 2015-08-16 19:25:59
Kierownik -dlatego nigdy nie awansujesz z rzadnej firmie-język z rynsztoka
pracownik 2015-08-18 10:02:30
oj biedni pracownicy każą wam w pracy pracować... nie chcą płacić za siedzenie i picie kawy hehe. nie podoba sie to idzie to innej pracy a nie wymyślacie problemy, to sie juz robi śmieszne. takie bzdury tu są wypisywane ze szok. owszem dział monitoringu jest, ale jak ja bym miała firme też bym takim pracownikom jak niektórzy nie ufała... rob to co masz robic, za cos płacić muszą chociaż mam wrażenie że niektórzy by chcieli mieć zapłacone że łaskawie przyczłapią do tej pracy... przestańcie marudzić bo praca jest ok, a jak się nie podoba to polecam portale na którychz najdują się ogłoszenia o prace, ogłoszeń tam jest do groma. wypłata zawsze na czas, atmosfera dobra, kierownicy super a menadżerki tak samo więc nie wiem o co wam chodzi. idzcie pracować gdzieś indziej to zobaczymy jak wam sie będzie pracować. pozdrawiam
nieznany 2015-08-18 20:12:34
niezle sie bawicie w podpisywanie sie kogoś imieniem,gratuluje inteligencji,a może jednak głupoty..WY MYŚLICIE ŻE FIRMA WAM UWIERZY ŻE AKTUALNE PRACOWNICE PISZĄ TAKIE TEKSTY I SIE PODPISUJĄ POD TYM,JEDNAK TO NIE INTELIGENCJA INO GŁUPOTA
KAWI 2015-08-19 01:01:58
A TY NIBY PODPISAŁEŚ SIĘ PRAWDZIWYM IMIENIEM!!!!
pracownik 2015-08-24 20:21:19
haha nie jestem menadzerką ale dzięki za tytułowanie. jestem pracownikiem, i uwierz mi ze naprawdę tak myślę ;) praca jest fajna, wiadomo trzeba pracowac bo za darmo umarło. pozdrawiam zadowolony pracownik bigi ;d
K 2015-08-27 10:59:00
Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się o dziale marketingu Stalesia? Bo widzę, że niestety poprzednie opinie zostały skasowane... :/
owocowa 2015-08-27 15:30:38
K pytał o pracę w biurze w Krakowie. To jest różnica. Osobiście znam kogoś kto tam pracuje całkiem długi okres czasu i chwali sobie. Z resztą nie on jeden... Oczywiście, praca jak każda wymaga zaangażowania i chęci do pracy.
MONIKA 2015-10-08 21:59:02
moze za bardzo przesadzasz
AGrv 2015-10-19 19:56:19
cała prawda ,zgadzam sie ztoba kolezanko.
AnnaB12 2015-12-19 10:33:01
A ja pracuję i sobie chwalę. :)
007 2015-12-22 20:12:37
Zobaczymy jak długo będziesz sobie chwalić ...
studiująco -pracująca 2015-12-27 21:55:00
Praca dobra i satysfakcjonująca jak się człowiekowi chce pracować i przykładać. Nie jest źle, ja na przykład studiuję zaocznie i pracuję w Biga i radzę sobie całkiem całkiem. Z wolnym w pracy też nie ma problemu pod tym względem..
traaaper 2016-01-05 18:33:35
Moim zdaniem jest to dobra firma. Jak najbardziej polecam pracowanie tam. Warunki w porządku, nie miałem problemów jak te opisane w innych opiniach tutaj, ani nie slyszałem żeby ktoś miał. Polecam się przekonać samemu.
traaaper 2016-01-05 21:20:38
Z takim podejściem, to żadna praca nie będzie odpowiadająca. Jak pisałem wyżej radzę przekonać się samemu, a nie sugerować się opiniami wyssanymi z palca. W każdej pracy trzeba się wykazać, a jak się komuś nie podoba i nie chce to jego problem.
Kwiatuszek 2016-01-09 15:16:20
Witam, jak obecnie wyglądają warunki pracy, a przede wszystkim pracy. Polepszyło się? bo ponoć kiedyś nie było ciekawie.
Koleżanka była się pytać w pod koniec roku, że maja być przyjęcia i pytam czy warto tam iść do pracy?
alink 2016-01-13 19:27:37
Z własnej perspektywy mogę powiedzieć, że praca tam mnie bardzo otworzyła na sposób funkcjonowania w tej branży. Można się wiele, naprawdę wiele nauczyć. Z zarobkami też nie jest źle, dlatego ja sądzę, że warto jest tam się zatrudnić.
xziomek 2016-01-21 19:57:33
Kumpel pracuje i warunki są ok. :)
xziomek 2016-01-21 22:11:20
Jako kierowca, wiadomo, że coś za coś z tą rodziną. Ale sam zastanawiam się nad zatrudnieniem w tej firmie, bo póki co to mam dobre odczucia słuchając znajomych i znajomych znajomych. :)
xziomek 2016-01-28 12:25:34
już o to nie musisz się martwić moja Droga, każdy ma swój własny rozum, którego powinien używać, niekoniecznie kierując się jakimiś opiniami na forum, pisanymi przeważnie przez sfrustrowanych obiboków :) Pozdrawiam
xziomek 2016-01-31 14:47:52
@nic dlatego ja piszę, że nie warto i sam tego nie robię. Polecam wszystkim postępowanie tą drogą. :)
Gość 2016-02-03 12:44:12
Szczerze, to śmieszą mnie te wszystkie negatywne komentarze tutaj. Wygląda, że piszą je ludzie kompletnie bez zastanowienia i pojęcia jak cała sytuacja w firmie wygląda. Nie wiem, może jakieś etatowe obrzucanie gównem ma tu miejsce, ale to już nie moja sprawa. Pracuję w tej firmie już dobrych kilka lat i jak się chce to można dużo,a nie zaważę się nawet powiedzieć, że wszystko osiągnąć. Taka tylko mała aluzja z mojej strony do tego całego negatywnego opiniowania, które ma miejsce na tym forum. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego nastawienia do pracy-to działa!
Marek 2016-02-17 19:53:44
Ja jednak polecam znaleźć jakieś bardziej rzetelne źródło informacji, niż niektóre komentarze tutaj, jeśli ktoś ma na uwadze podjęcie pracy w tej firmie. W mojej opinii warunki nie odbiegają od standardów pracowania w takich jak ta firmach.
1
_marysia 2016-02-24 21:37:28
Rzadko się udzielam na forach, ale to co tu wypisują co poniektóre osoby przechodzi w moim odczuciu wszelakie pojęcie, więc postanowiłam, że napiszę. Jeśli chodzi o mnie to jestem studentką i w bidze pracuję z polecenia mojej koleżanki, która pracuje na innym sklepie. Ani ja, ani ona nie miałyśmy żadnych, podkreślam żadnych nieprzyjemnych sytuacji, a to co można tu przeczytać w komentarzach jest dla mnie stekiem bzdur.
Karina 2016-03-22 20:43:15
Nie polecam!
6
Zadowolony 2016-03-23 07:33:01
A ja wręcz przeciwnie - bardzo polecam!
Myśka 2016-03-29 14:45:52
Również polecam spróbować! Opłaca się, bardzo fajne stanowisko! Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych do pracy! :))
Anna 2016-04-04 19:52:42
Awans awansem, ale w tej firmie traktują przynajmniej pracownika jak człowieka. Spotkałam się z dużym zrozumieniem podczas ciężkiej sytuacji, ale wiem, że nie w każdej firmie można się spotkać z taką życzliwością i zrozumieniem.
koli 2016-04-05 18:38:15
OOOOOOOOOO widzę same pozytywy!!!Aż tak dobrze???
paula 2016-04-06 12:04:15
na pewno nie ma na co narzekać, co jest dość niespotykane współcześnie. Ale tak-jeszcze istnieja tacy pracodawcy!!
Jolanta 2016-04-17 08:23:13
Przed kilkoma dniami byłam na rozmowie o pracę w Bigastyl i muszę przyznać, że zostałam bardzo miło zaskoczona! Dobre warunki, nie spodziewałam się aż tak dobrych, prawdę mówiąc...
Fifi 2016-04-20 12:05:26
NO jestem w szoku...widzę, że firma stara się ponownie o dobry wizerunek ;) no cóż...oceniaj krakersa po opakowaniu bo w środku jest wszędzie to samo :)
8
ola 2016-04-22 20:01:04
I Ja zgadzam się w 10000000000%
elka 2016-04-23 17:51:50
Polecam prace w bigastyl ;)))))
rawen 2016-04-28 08:33:12
Rozmawiałam wczoraj z koleżanką pracującą w tej oto firmie i sama chyba spróbuję zaaplikować o pracę. Przekonała mniee
madiiix 2016-05-05 21:16:48
Fajna firma, traktują jak człowieka
kaja 2016-05-09 15:40:45
Baju,baju będę w raju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
ola 2016-05-14 20:14:37
i nadal nic nie ma!!!!
uśmiałamsię 2016-05-22 11:07:49
Czytając niektóre bajki tutaj wypisywane można się nieźle uśmiać. Z mojej perspektywy -firma w porządku, rzetelna, fajnie się tam pracuje.
kinka 2016-06-08 11:14:16
Daję wielki +++
Pola 2016-06-16 08:53:23
Zgodzę się z Tobą @kinka, mega jestem zadowolona z pracy.
kleon 2016-06-22 09:09:32
Przyjemne stanowisko dla osób z zacięciem w tym kierunku.
Piotr 2016-07-21 08:21:59
Tak, umowa o pracę to duży plus w dzisiejszych niepewnych czasach...
wszechwiedzący 2016-08-16 10:51:36
Firma bardzo ludzka, zatrudniają człowieka na godnych, przystępnych warunkach. Reszta to sprawa indywidualna i podejścia do pracy.
wszechwiedzący 2016-08-20 11:22:16
Na przykład u mnie na sklepie są dziewczyny studiujące zaocznie i nie ma problemu, żeby w piątek mogły spokojnie być na wykładach. Takie proste rzeczy, ale nie zawsze oczywiste w innych firmach. Zatem powodzenia w rekrutacji, życzę żeby się powiodło.
Blondi 2016-09-17 08:00:46
Osobiscie nie polecam pracy w tej firmie. Ci co chcą niech sie zatrudniają i sami wyrobia sobie zdanie. Moze komus akurat spasuje taka praca a może będzie miał inne zdanie.
5
ilona 2016-10-08 15:47:34
Też myślę, że dla każdego zatrudnienie @Blondi może być oceniane inaczej. Dla mnie np. liczy się mega to jaki jest rodzaju umowy a tutaj widzę, że dają umowę o pracę w dziale marketingu więc to już jest pierwszy plus ciekawe tylko jak jest potem
lola 2016-11-24 21:05:43
Kręgosłup się tylko niszczy w tej pracy
2
Zostaw swoją opinię o STALESIA Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALESIA Sp. z o.o.