STALESIA Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o STALESIA Sp. z o.o.

czaruś 2015-12-12 14:52
@Lola skoro zwalniają, to na pewno muszą mieć powód. Nie wierzę, żeby zwalniali i musieli szukać następnych. A oferty teraz mają, np. na pracownika monitoringu.
AnnaB12 2015-12-19 10:33
A ja pracuję i sobie chwalę. :)
007 2015-12-22 20:12
Zobaczymy jak długo będziesz sobie chwalić ...
3
studiująco -pracująca 2015-12-27 21:55
Praca dobra i satysfakcjonująca jak się człowiekowi chce pracować i przykładać. Nie jest źle, ja na przykład studiuję zaocznie i pracuję w Biga i radzę sobie całkiem całkiem. Z wolnym w pracy też nie ma problemu pod tym względem..
traaaper 2016-01-05 18:33
Moim zdaniem jest to dobra firma. Jak najbardziej polecam pracowanie tam. Warunki w porządku, nie miałem problemów jak te opisane w innych opiniach tutaj, ani nie slyszałem żeby ktoś miał. Polecam się przekonać samemu.
traaaper 2016-01-05 21:20
Z takim podejściem, to żadna praca nie będzie odpowiadająca. Jak pisałem wyżej radzę przekonać się samemu, a nie sugerować się opiniami wyssanymi z palca. W każdej pracy trzeba się wykazać, a jak się komuś nie podoba i nie chce to jego problem.
Kwiatuszek 2016-01-09 15:16
Witam, jak obecnie wyglądają warunki pracy, a przede wszystkim pracy. Polepszyło się? bo ponoć kiedyś nie było ciekawie.
Koleżanka była się pytać w pod koniec roku, że maja być przyjęcia i pytam czy warto tam iść do pracy?
alink 2016-01-13 19:27
Z własnej perspektywy mogę powiedzieć, że praca tam mnie bardzo otworzyła na sposób funkcjonowania w tej branży. Można się wiele, naprawdę wiele nauczyć. Z zarobkami też nie jest źle, dlatego ja sądzę, że warto jest tam się zatrudnić.
xziomek 2016-01-21 19:57
Kumpel pracuje i warunki są ok. :)
xziomek 2016-01-21 22:11
Jako kierowca, wiadomo, że coś za coś z tą rodziną. Ale sam zastanawiam się nad zatrudnieniem w tej firmie, bo póki co to mam dobre odczucia słuchając znajomych i znajomych znajomych. :)
xziomek 2016-01-28 12:25
już o to nie musisz się martwić moja Droga, każdy ma swój własny rozum, którego powinien używać, niekoniecznie kierując się jakimiś opiniami na forum, pisanymi przeważnie przez sfrustrowanych obiboków :) Pozdrawiam
xziomek 2016-01-31 14:47
@nic dlatego ja piszę, że nie warto i sam tego nie robię. Polecam wszystkim postępowanie tą drogą. :)
Gość 2016-02-03 12:44
Szczerze, to śmieszą mnie te wszystkie negatywne komentarze tutaj. Wygląda, że piszą je ludzie kompletnie bez zastanowienia i pojęcia jak cała sytuacja w firmie wygląda. Nie wiem, może jakieś etatowe obrzucanie gównem ma tu miejsce, ale to już nie moja sprawa. Pracuję w tej firmie już dobrych kilka lat i jak się chce to można dużo,a nie zaważę się nawet powiedzieć, że wszystko osiągnąć. Taka tylko mała aluzja z mojej strony do tego całego negatywnego opiniowania, które ma miejsce na tym forum. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego nastawienia do pracy-to działa!
Marek 2016-02-17 19:53
Ja jednak polecam znaleźć jakieś bardziej rzetelne źródło informacji, niż niektóre komentarze tutaj, jeśli ktoś ma na uwadze podjęcie pracy w tej firmie. W mojej opinii warunki nie odbiegają od standardów pracowania w takich jak ta firmach.
1
_marysia 2016-02-24 21:37
Rzadko się udzielam na forach, ale to co tu wypisują co poniektóre osoby przechodzi w moim odczuciu wszelakie pojęcie, więc postanowiłam, że napiszę. Jeśli chodzi o mnie to jestem studentką i w bidze pracuję z polecenia mojej koleżanki, która pracuje na innym sklepie. Ani ja, ani ona nie miałyśmy żadnych, podkreślam żadnych nieprzyjemnych sytuacji, a to co można tu przeczytać w komentarzach jest dla mnie stekiem bzdur.
inna 2016-03-04 08:58
A Ty niby podpisałaś się nazwiskiem??
1
Karina 2016-03-22 20:43
Nie polecam!
11
Zadowolony 2016-03-23 07:33
A ja wręcz przeciwnie - bardzo polecam!
on 2016-03-23 12:00
Na pewno nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Myśka 2016-03-29 14:45
Również polecam spróbować! Opłaca się, bardzo fajne stanowisko! Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych do pracy! :))
Anna 2016-04-04 19:52
Awans awansem, ale w tej firmie traktują przynajmniej pracownika jak człowieka. Spotkałam się z dużym zrozumieniem podczas ciężkiej sytuacji, ale wiem, że nie w każdej firmie można się spotkać z taką życzliwością i zrozumieniem.
koli 2016-04-05 18:38
OOOOOOOOOO widzę same pozytywy!!!Aż tak dobrze???
paula 2016-04-06 12:04
na pewno nie ma na co narzekać, co jest dość niespotykane współcześnie. Ale tak-jeszcze istnieja tacy pracodawcy!!
Jolanta 2016-04-17 08:23
Przed kilkoma dniami byłam na rozmowie o pracę w Bigastyl i muszę przyznać, że zostałam bardzo miło zaskoczona! Dobre warunki, nie spodziewałam się aż tak dobrych, prawdę mówiąc...
Fifi 2016-04-20 12:05
NO jestem w szoku...widzę, że firma stara się ponownie o dobry wizerunek ;) no cóż...oceniaj krakersa po opakowaniu bo w środku jest wszędzie to samo :)
9
ola 2016-04-22 20:01
I Ja zgadzam się w 10000000000%
elka 2016-04-23 17:51
Polecam prace w bigastyl ;)))))
rawen 2016-04-28 08:33
Rozmawiałam wczoraj z koleżanką pracującą w tej oto firmie i sama chyba spróbuję zaaplikować o pracę. Przekonała mniee
madiiix 2016-05-05 21:16
Fajna firma, traktują jak człowieka
kaja 2016-05-09 15:40
Baju,baju będę w raju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
ola 2016-05-14 20:14
i nadal nic nie ma!!!!
uśmiałamsię 2016-05-22 11:07
Czytając niektóre bajki tutaj wypisywane można się nieźle uśmiać. Z mojej perspektywy -firma w porządku, rzetelna, fajnie się tam pracuje.
kinka 2016-06-08 11:14
Daję wielki +++
Pola 2016-06-16 08:53
Zgodzę się z Tobą @kinka, mega jestem zadowolona z pracy.
kleon 2016-06-22 09:09
Przyjemne stanowisko dla osób z zacięciem w tym kierunku.
Piotr 2016-07-21 08:21
Tak, umowa o pracę to duży plus w dzisiejszych niepewnych czasach...
wszechwiedzący 2016-08-16 10:51
Firma bardzo ludzka, zatrudniają człowieka na godnych, przystępnych warunkach. Reszta to sprawa indywidualna i podejścia do pracy.
wszechwiedzący 2016-08-20 11:22
Na przykład u mnie na sklepie są dziewczyny studiujące zaocznie i nie ma problemu, żeby w piątek mogły spokojnie być na wykładach. Takie proste rzeczy, ale nie zawsze oczywiste w innych firmach. Zatem powodzenia w rekrutacji, życzę żeby się powiodło.
Blondi 2016-09-17 08:00
Osobiscie nie polecam pracy w tej firmie. Ci co chcą niech sie zatrudniają i sami wyrobia sobie zdanie. Moze komus akurat spasuje taka praca a może będzie miał inne zdanie.
8
ilona 2016-10-08 15:47
Też myślę, że dla każdego zatrudnienie @Blondi może być oceniane inaczej. Dla mnie np. liczy się mega to jaki jest rodzaju umowy a tutaj widzę, że dają umowę o pracę w dziale marketingu więc to już jest pierwszy plus ciekawe tylko jak jest potem
lola 2016-11-24 21:05
Kręgosłup się tylko niszczy w tej pracy
5
Oleska 2016-12-02 08:19
Będzin, porażka.
2
kasi 2016-12-30 18:24
Witam!! przeczytajcie opinie na stronie z Żor
11
;) 2017-02-22 19:51
Hej , na jakie umówię pracujesz ? Przysługują wam jakies socjalne albo cos .?
Zuzanna 2017-03-16 11:11
Obecnie firma prowadzi rekrutacje na stanowiska między innymi pracownika marketingu i pracownika monitoringu. Co możecie powiedzieć osobom aplikującym o tym jak wygląda praca na tych stanowiskach?
Dominik 2017-07-01 20:08
Pracowałem kiedyś w tej firmie jako pracownik monitoringu i zostałem zwolniony bo się spóźniłem 20min do oddziału bodajże w Pawłowicach gdzie byłem pierwszy raz i po przejechaniu około 300km spóźniłem się 20min i to był powód mojego natychmiastowego wyrzucenia z pracy. Wtedy czułem się źle bo nawet nie miałem możliwości wytłumaczenia się szefowej i zostałem wywalony ale z dziś z perspektywy czasu jestem bardzo zadowolony bo pracować w firmie w której jesteś wyrzucany z dnia na dzień bez podania przyczyny nie życzę nikomu
5
stal 2017-07-03 22:57
wrażenia po rozmowie rekrutacyjnej w firmie stalesia. Firma w Krakowie zlokalizowana jest na totalnym bezludziu, dojazd autobusem niemożliwy, pozostaje jedynie samochód, ale za te pieniądze co proponują to trzeba by wydawać pół wypłaty na paliwo. atmosfera napięta i sztuczna. politykę firmy określiłbym w skrócie "daj z siebie wszystko za nie wielkie pieniądze"
3
Zuzanna 2017-07-04 09:11
@stal rozumiem, że nie odpowiadały Ci proponowane warunki i lokalizacja firmy. A czy coś Cię zaskoczyło podczas procesu kwalifikacyjnego?Piszesz, że odebrałeś atmosferę jako napiętą i sztuczną. Chodzi Ci o atmosferę w firmie, czy podczas rozmowy?
Tadełusz 2017-07-27 21:43
z krk do Pawłowic to jakieś 140km... jakąś ścieme walisz.
Zuzanna 2017-08-17 13:34
W sieci pojawiła się oferta pracy na stanowisko Kierownika Działu Marketingu - czy ktoś z forumowiczów może opisać, jak wygląda proces rekrutacyjny na to stanowisko? Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej? Jakie są oferowane warunki zatrudnienia przez STALESIA? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
Zostaw swoją opinię o STALESIA Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALESIA Sp. z o.o.