STALESIA Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o STALESIA Sp. z o.o.

basia 2015-08-24 11:17:50
Z tego co czytam mam takie samo zdanie a szkoda :( też chciałam aplikować do Stalesi ale chyba zrezygnuje.

pracownik 2015-08-24 20:21:19
haha nie jestem menadzerką ale dzięki za tytułowanie. jestem pracownikiem, i uwierz mi ze naprawdę tak myślę ;) praca jest fajna, wiadomo trzeba pracowac bo za darmo umarło. pozdrawiam zadowolony pracownik bigi ;d
K 2015-08-27 10:59:00
Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się o dziale marketingu Stalesia? Bo widzę, że niestety poprzednie opinie zostały skasowane... :/
owocowa 2015-08-27 15:30:38
K pytał o pracę w biurze w Krakowie. To jest różnica. Osobiście znam kogoś kto tam pracuje całkiem długi okres czasu i chwali sobie. Z resztą nie on jeden... Oczywiście, praca jak każda wymaga zaangażowania i chęci do pracy.
MONIKA 2015-10-08 21:59:02
moze za bardzo przesadzasz
AGrv 2015-10-19 19:56:19
cała prawda ,zgadzam sie ztoba kolezanko.
Lola 2015-12-09 11:47:17
Ja ci powiem, co dokladnie jest nie tak: Zwalniaja ludzi bez powodu, od tak :) i juz.
czaruś 2015-12-12 14:52:43
@Lola skoro zwalniają, to na pewno muszą mieć powód. Nie wierzę, żeby zwalniali i musieli szukać następnych. A oferty teraz mają, np. na pracownika monitoringu.
AnnaB12 2015-12-19 10:33:01
A ja pracuję i sobie chwalę. :)
007 2015-12-22 20:12:37
Zobaczymy jak długo będziesz sobie chwalić ...
1
studiująco -pracująca 2015-12-27 21:55:00
Praca dobra i satysfakcjonująca jak się człowiekowi chce pracować i przykładać. Nie jest źle, ja na przykład studiuję zaocznie i pracuję w Biga i radzę sobie całkiem całkiem. Z wolnym w pracy też nie ma problemu pod tym względem..
traaaper 2016-01-05 18:33:35
Moim zdaniem jest to dobra firma. Jak najbardziej polecam pracowanie tam. Warunki w porządku, nie miałem problemów jak te opisane w innych opiniach tutaj, ani nie slyszałem żeby ktoś miał. Polecam się przekonać samemu.
traaaper 2016-01-05 21:20:38
Z takim podejściem, to żadna praca nie będzie odpowiadająca. Jak pisałem wyżej radzę przekonać się samemu, a nie sugerować się opiniami wyssanymi z palca. W każdej pracy trzeba się wykazać, a jak się komuś nie podoba i nie chce to jego problem.
Kwiatuszek 2016-01-09 15:16:20
Witam, jak obecnie wyglądają warunki pracy, a przede wszystkim pracy. Polepszyło się? bo ponoć kiedyś nie było ciekawie.
Koleżanka była się pytać w pod koniec roku, że maja być przyjęcia i pytam czy warto tam iść do pracy?
alink 2016-01-13 19:27:37
Z własnej perspektywy mogę powiedzieć, że praca tam mnie bardzo otworzyła na sposób funkcjonowania w tej branży. Można się wiele, naprawdę wiele nauczyć. Z zarobkami też nie jest źle, dlatego ja sądzę, że warto jest tam się zatrudnić.
xziomek 2016-01-21 19:57:33
Kumpel pracuje i warunki są ok. :)
xziomek 2016-01-21 22:11:20
Jako kierowca, wiadomo, że coś za coś z tą rodziną. Ale sam zastanawiam się nad zatrudnieniem w tej firmie, bo póki co to mam dobre odczucia słuchając znajomych i znajomych znajomych. :)
xziomek 2016-01-28 12:25:34
już o to nie musisz się martwić moja Droga, każdy ma swój własny rozum, którego powinien używać, niekoniecznie kierując się jakimiś opiniami na forum, pisanymi przeważnie przez sfrustrowanych obiboków :) Pozdrawiam
xziomek 2016-01-31 14:47:52
@nic dlatego ja piszę, że nie warto i sam tego nie robię. Polecam wszystkim postępowanie tą drogą. :)
Gość 2016-02-03 12:44:12
Szczerze, to śmieszą mnie te wszystkie negatywne komentarze tutaj. Wygląda, że piszą je ludzie kompletnie bez zastanowienia i pojęcia jak cała sytuacja w firmie wygląda. Nie wiem, może jakieś etatowe obrzucanie gównem ma tu miejsce, ale to już nie moja sprawa. Pracuję w tej firmie już dobrych kilka lat i jak się chce to można dużo,a nie zaważę się nawet powiedzieć, że wszystko osiągnąć. Taka tylko mała aluzja z mojej strony do tego całego negatywnego opiniowania, które ma miejsce na tym forum. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego nastawienia do pracy-to działa!
Marek 2016-02-17 19:53:44
Ja jednak polecam znaleźć jakieś bardziej rzetelne źródło informacji, niż niektóre komentarze tutaj, jeśli ktoś ma na uwadze podjęcie pracy w tej firmie. W mojej opinii warunki nie odbiegają od standardów pracowania w takich jak ta firmach.
1
_marysia 2016-02-24 21:37:28
Rzadko się udzielam na forach, ale to co tu wypisują co poniektóre osoby przechodzi w moim odczuciu wszelakie pojęcie, więc postanowiłam, że napiszę. Jeśli chodzi o mnie to jestem studentką i w bidze pracuję z polecenia mojej koleżanki, która pracuje na innym sklepie. Ani ja, ani ona nie miałyśmy żadnych, podkreślam żadnych nieprzyjemnych sytuacji, a to co można tu przeczytać w komentarzach jest dla mnie stekiem bzdur.
inna 2016-03-04 08:58:15
A Ty niby podpisałaś się nazwiskiem??
1
Karina 2016-03-22 20:43:15
Nie polecam!
8
Zadowolony 2016-03-23 07:33:01
A ja wręcz przeciwnie - bardzo polecam!
on 2016-03-23 12:00:31
Na pewno nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myśka 2016-03-29 14:45:52
Również polecam spróbować! Opłaca się, bardzo fajne stanowisko! Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych do pracy! :))
Anna 2016-04-04 19:52:42
Awans awansem, ale w tej firmie traktują przynajmniej pracownika jak człowieka. Spotkałam się z dużym zrozumieniem podczas ciężkiej sytuacji, ale wiem, że nie w każdej firmie można się spotkać z taką życzliwością i zrozumieniem.
koli 2016-04-05 18:38:15
OOOOOOOOOO widzę same pozytywy!!!Aż tak dobrze???
paula 2016-04-06 12:04:15
na pewno nie ma na co narzekać, co jest dość niespotykane współcześnie. Ale tak-jeszcze istnieja tacy pracodawcy!!
Jolanta 2016-04-17 08:23:13
Przed kilkoma dniami byłam na rozmowie o pracę w Bigastyl i muszę przyznać, że zostałam bardzo miło zaskoczona! Dobre warunki, nie spodziewałam się aż tak dobrych, prawdę mówiąc...
Fifi 2016-04-20 12:05:26
NO jestem w szoku...widzę, że firma stara się ponownie o dobry wizerunek ;) no cóż...oceniaj krakersa po opakowaniu bo w środku jest wszędzie to samo :)
8
ola 2016-04-22 20:01:04
I Ja zgadzam się w 10000000000%
elka 2016-04-23 17:51:50
Polecam prace w bigastyl ;)))))
rawen 2016-04-28 08:33:12
Rozmawiałam wczoraj z koleżanką pracującą w tej oto firmie i sama chyba spróbuję zaaplikować o pracę. Przekonała mniee
madiiix 2016-05-05 21:16:48
Fajna firma, traktują jak człowieka
kaja 2016-05-09 15:40:45
Baju,baju będę w raju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
ola 2016-05-14 20:14:37
i nadal nic nie ma!!!!
uśmiałamsię 2016-05-22 11:07:49
Czytając niektóre bajki tutaj wypisywane można się nieźle uśmiać. Z mojej perspektywy -firma w porządku, rzetelna, fajnie się tam pracuje.
kinka 2016-06-08 11:14:16
Daję wielki +++
Pola 2016-06-16 08:53:23
Zgodzę się z Tobą @kinka, mega jestem zadowolona z pracy.
kleon 2016-06-22 09:09:32
Przyjemne stanowisko dla osób z zacięciem w tym kierunku.
Piotr 2016-07-21 08:21:59
Tak, umowa o pracę to duży plus w dzisiejszych niepewnych czasach...
wszechwiedzący 2016-08-16 10:51:36
Firma bardzo ludzka, zatrudniają człowieka na godnych, przystępnych warunkach. Reszta to sprawa indywidualna i podejścia do pracy.
wszechwiedzący 2016-08-20 11:22:16
Na przykład u mnie na sklepie są dziewczyny studiujące zaocznie i nie ma problemu, żeby w piątek mogły spokojnie być na wykładach. Takie proste rzeczy, ale nie zawsze oczywiste w innych firmach. Zatem powodzenia w rekrutacji, życzę żeby się powiodło.
Blondi 2016-09-17 08:00:46
Osobiscie nie polecam pracy w tej firmie. Ci co chcą niech sie zatrudniają i sami wyrobia sobie zdanie. Moze komus akurat spasuje taka praca a może będzie miał inne zdanie.
7
ilona 2016-10-08 15:47:34
Też myślę, że dla każdego zatrudnienie @Blondi może być oceniane inaczej. Dla mnie np. liczy się mega to jaki jest rodzaju umowy a tutaj widzę, że dają umowę o pracę w dziale marketingu więc to już jest pierwszy plus ciekawe tylko jak jest potem
lola 2016-11-24 21:05:43
Kręgosłup się tylko niszczy w tej pracy
4
Oleska 2016-12-02 08:19:54
Będzin, porażka.
1
kasi 2016-12-30 18:24:16
Witam!! przeczytajcie opinie na stronie z Żor
4
Zostaw swoją opinię o STALESIA Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALESIA Sp. z o.o.