logo CAMEL

CAMEL

Poznań

Opinie o CAMEL

anonim 2011-06-14 16:49:49
witam możesz napisać więcej o tej firmie tj. co sprzedają dokładnie i jak wygląda praca itd.
1
zainteresowany 2012-06-25 14:37:12
szukam pracy i chyba przyjade na rozmowe kwalifikacyjną do camela i się przekonam jak jest naprawdę bo jak wiadomo kij ma dwa końce
nowy pracownik 2012-09-09 21:42:57
Jestem w Camelu od niedawna i musze przyznać ze po tym co tu pisano były obawy aby podjąc prace, ale gdzies pracowac trzeba:)
To nie propaganda tylko moja własna opinia ze nie jest zle. Po rozmowach i innymi i z każdym dniem kolejnym pracy w Camelu upewniam sie że te poprzednie wpisy to faktycznie złosliwosci poprzedniej ekipy. To że są pewne wymagania? a gdzie ich nie ma jeżeli firma chce dobrze sie trzymać. Na dzien dzisiejszy polecam.
piotr 2013-05-12 21:31:57
Nie wiem jak jest w poznaniu ale w naszym oddziale jest ok. Podobno będziemy przechodzić na wyjazdy 4 dniowe w sumie to i lepiej bo będzie można więcej zarobić tym bardziej ze podnieśli prowizje na 8%.Pozdrawiam ekipy z Poznania.
Piotr 2013-05-23 21:12:04
Ja pracuję w Camelu ok. 4 miesiące i jak na razie jestem zadowolony. Średnio miesięcznie wychodzę między 2 a 3 tys. zł, ale jak ktoś się postara to może awansować na prelegenta, co się wiąże z większą kasą. Nie mam powodów, żeby narzekać.
anonim 2013-08-03 09:35:39
Ile płacą w tej fimie camel w Bogucinie?wie kots moze konkretnie ile jest na umowie na poczatku pracy??
pracownik 2013-08-04 21:53:35
Witam żadna tajemnica ile można zarobić w Camelu jak sprzedajesz zarabiasz jak nie umiesz to szukasz innej roboty. W zeszłym miesiącu szef podniósł prowizje i teraz dla asystenta to 8% plus premie.
Jaaaa 2013-12-09 17:58:23
a w jakim mieście?
szymek 2014-02-04 11:01:20
CAMEL CZY BIO MAGNET TO TO SAMO, LOKALIZACJA POZNAŃ. NIE POLECAM!!! WYPŁATY CO 2 MIESIĄCE I NIE TAKIE FAJNE:( (usunięte przez administratora)
Marcin 2014-02-17 22:03:41
Nie prawda. Wypłaty co miesiąc i zawsze na czas nigdy się nie zdarzyło żeby szef wypłacał jakieś zaliczki lub trzeba było się prosić o pieniądze. Pod tym względem 5+ a co do wysokości wypłaty to bardzo proste sprzedajesz zarabiasz nie sprzedajesz nie zarabiasz tak jak wszędzie, kto płaci za brak wyników?
ALEX 2014-03-01 21:17:05
jaka podstawa? w tej firmie nie ma czegoś takiego.
ja 2014-07-02 17:08:29
A może nie wszyscy pracujący w tej firmie powinni tam pracować ?
Podam przykład:
dziś koleżanka zaprosiła mnie na spotkanie z tej firmy.
Kiedy do niej telefonowano, aby ją zaprosić na pokaz, stwierdzono, że może zaprosić nawet 4 osoby. I to była jedyna informacja !
Przejechałam pół miasta, by zdążyć na 14-tą na spotkanie.
Przywitały nas 2 młodziutkie panie.
Jedna z nich spytała, czy możemy korzystać z urządzeń na prąd.
Ja nie mogę, bo mam stymulator serca.
Poinformowałam o tym.
Ta pani powiedziała, że MAM WYJŚĆ Z SALI.
Chciałam zostać i popatrzeć, ale definitywnie mi nie pozwolono.
Panie nie chciały też podać nazwy firmy.
Zrobił to dopiero młody pan, do którego jedna z pań powiedziała, że MA NAS WYPROWADZIĆ (bo koleżanka zrezygnowała).
Dostałyśmy od niego po pudełeczku kremu do rąk (to miał być niby zestaw kosmetyczny !!!), abyśmy nie były rozżalone.
Jestem zbulwersowana, jak nas ta młoda potraktowała !!!
Jak można kogoś zapraszać na pokaz, a potem wypraszać ????!!!!
Takie rzeczy trzeba załatwić już przez telefon.
Starsze osoby nie powinny się niepotrzebnie fatygować.
Rzecz miała miejsce dziś 2 VII 2014 r. w Grudziądzu.
ja 2014-07-02 17:14:32
A może nie wszyscy pracujący w tej firmie powinni tam pracować ?
Podam przykład:
dziś koleżanka zaprosiła mnie na spotkanie z tej firmy.
Kiedy do niej telefonowano, aby ją zaprosić na pokaz, stwierdzono, że może zaprosić nawet 4 osoby. I to była jedyna informacja !
Przejechałam pół miasta, by zdążyć na 14-tą na spotkanie.
Przywitały nas 2 młodziutkie panie.
Jedna z nich spytała, czy możemy korzystać z urządzeń na prąd.
Ja nie mogę, bo mam stymulator serca.
Poinformowałam o tym.
Ta pani powiedziała, że MAM WYJŚĆ Z SALI.
Chciałam zostać i popatrzeć, ale definitywnie mi nie pozwolono.
Panie nie chciały też podać nazwy firmy.
Zrobił to dopiero młody pan, do którego jedna z pań powiedziała, że MA NAS WYPROWADZIĆ (bo koleżanka zrezygnowała).
Dostałyśmy od niego po pudełeczku kremu do rąk (to miał być niby zestaw kosmetyczny !!!), abyśmy nie były rozżalone.
Jestem zbulwersowana, jak nas ta młoda potraktowała !!!
Jak można kogoś zapraszać na pokaz, a potem wypraszać ????!!!!
Takie rzeczy trzeba załatwić już przez telefon.
Starsze osoby nie powinny się niepotrzebnie fatygować.
Rzecz miała miejsce dziś 2 VII 2014 r. w Grudziądzu.
RV 2014-07-22 15:15:09
zero konkretow - ile sie tam zarabia podstawy i jak wyglada umowa, ile trzeba pracowac? konkrety, a nie jakies gadki typu "ja ostatnio zarobilam 2-3tys, ale podstawy nie ma, kto nie sprzedaje nic nie zarabia" bo to wyglada na kant
Iza 2014-08-24 22:22:25
hej gdzie mozna zanieśc cv by sie dostac do camel w poznaniu?
Eryk 2014-11-17 17:48:41
Hej, moze ktos napisac w jaki dokładnie sposób dostał się do pracy w Camel? Bowiem interesuje się firmą, nie wyglada to z zewnątrz tak najgorzej, jednakże mam problem, by znaleźc jakiekolwiek ogłoszenia pracy od firmy. Jedyne co znalazłem, to jakas asystentka i ogłoszenie jest nieaktualne. z góry dziękuję za pomoc.
urban 2014-11-29 11:22:21
wszystkie negatywne a zarazem prawdziwe opinie usunięte zdecydowanie nie polecam wiem byłam pracowałam
2
pik 2015-08-04 09:55:27
Akcja kup Pan mate do bani. Firma typowych ściemniaczy z sprzed 10 lat,prorodzinna
babcia,tatuś,synek i....córeczka choćby!Przy rekrutacji pada stwierdzenie,iż ludzie pracują tutaj po dwa dni,bo taka specyfika.Totalny brak profesjonalizmu!!!!i brak chętnych do pracy.....
1
kasia 2015-08-10 14:39:14
A zatem w camelu bez zmian kompletny brak organizacji wszystko i najlepiej wiedzący marcinek i król ściemy właściciel
1
pik 2015-08-23 17:44:41
Dokładnie Dominuku,pracuje cała rodzinka i kazdy z nich sepi na pracowniku,bo kazdy z nich to golec . A rekrutacje przeprowadza pracownica z biura,ktora nie ma pojecia na czym ta praca polega,bo przeciez nigdy na babcio busie nie była.Tak dokladnie nazywa te prace/akcje maty WIELKI SZU.jk
1
Charls 2016-03-08 18:52:00
To jakaś żenada !! Na rozmowie o pracę pseudo szef proponuje 1000 zł podstawy i nocowanie z pozostałymi osobami z grupy (grupa mieszana ) w jednym camperze gdzie jak sam mowił wszyscy razem sobie gotują itd.Poza tym trzeba biednym babcią wciskać jakiś tandetą matę za około 4 tyś zł.Porażka,totalny wyzysk!! Pozdrawiam wszystkich
1
do potencjalnych kandydatów 2016-06-02 21:29:29
a to numer camping zamiast noclegu w hotelu.Ludzie jest soc takiego jak dieta i to sie nalezy podczas wyjazdu jak przysłowiowa zupa.A szanowni panowie K.chcąc zaoszczedzic pakuja was do przyczepy.prawda jest taka,ze panowie K.w wielu hotelach w Polsce nie są mile widziani a po drugie ciecie kosztów.Dlatego babcio bus,i teraz przyczepa......boki zrywac!!!AAA i cudawna MATA z kabelkiem tylko kto o tym wie???
1
Jooo 2016-09-07 15:23:43
Diety?? spoko nie wzbogacisz sie na nich!!! Widac,ze nie jestes z branzy...dzienna 35zeta!
1
pic 2016-09-12 19:58:27
Coś Ci się pokiełbasiło......spedytora międzynarodowego??? Chyba,że bacio-busem podbijaja Wegry albo,,,,Rosje ha hahahaha
Jooo 2016-09-12 20:12:20
Ameryke odkrylas/les.......!!wysokość diet jest ustalona ustawowo,wiec po co takie durne stwierdzenie,jak wszedzie?? na logike- inna nigdzie nie bedzie ludzie kochani!!!czytajcie Dziennik Ustaw chociażby.Poz
1
kip 2016-09-12 20:15:36
a jesteś handlowcem i czy masz uprawnienia na Babcio autobus??????ha hah ha
ooooo 2016-09-13 13:21:44
a o jakiej podstawie mówimy przy umowie zlecenie???
1
Ooo 2016-09-14 14:22:02
to nie produkcja by mieć godzinówkę, w tej branży jest np.200zł brutto i ew,jak jest premia reszta pod stołem. Tak ma wiekszość
Ooo 2016-09-15 08:44:04
takie czasy........ na początek umowa zlecenie na 210 brutto przez trzy miesiące a później ewentualnie jak Ci sie tak bardzo to podoba to działalność tak teraz jest w tej branży! Takie czasy nastały......a co Ty jesteś koń wyścigowy, tak siebie traktujesz;hmmm żenujące!
1
dawid 2016-09-15 12:43:08
Czemu żenujące @ooo właśnie spoko ze strony firmy bo możesz zdecydować po tych 3 miesiącach czy to dla ciebie i zobaczyć czy jesteś az tak dobry żeby opłacić wszystkie składki
Zostaw swoją opinię o CAMEL - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CAMEL