logo Asten Group

Asten Group

Częstochowa

Opinie o Asten Group

Obserwator 2012-09-01 00:55
Myśle, ze jak każda Firma i ta ma minusy ale z pewnością na rynku czestochowskim wyróżnia się pozytywnie.
był i widział 2013-02-11 10:17
Dla zainteresowanych. Wszystkie poprzednie negatywne wpisy o firmie zostały nagle usunięte a było ich już sporo.
2
Obi... 2013-02-18 15:19
Widać miały taki poziom merytoryczny, ze nadawały się tylko do koszta!
2
kasia 2013-05-08 08:31
Albo były prawdziwe, tylko nie podobały się tak WSPANIAŁEJ firmie.
1
Rekord 2013-07-17 19:57
Były glupkowati komentarze które nic nie wynosiły więc Admin je usunął. Dobrze, ludzie którzy nie są w stanie napisać nic sensownego nie powinni pisać opini.
2013-09-30 20:10
W AG pracuje sie dobrze. Jest to Firma proludzka. Wynagrodzenia na poziomie -powyżej średniej rynkowej i zawsze na czas. Uczciwe podejście do Pracownika i Klienta.
Jacek 2014-02-05 00:50
Socjal jest ok. Nawet ciastka są za free. Polecam Firmę no i te ciastka.
5
heniek 2014-03-23 16:14
Na stronie Asten Group nadal pisza, że w związku z rozwojem poszukują: Pracownika Działu Marketingu, Doradcy Techniczno - Handlowy Plastigo oraz Grafika.
1
Lena 2014-03-27 22:05
Może się podzielę moimi "wspomnieniami" z rozmowy kwalifikacyjnej.. Nie pracuje tu ale byłam na rozmowie, właśnie do działu Marketingu. Niby to tylko rozmowa ale cos mówi o firmie, o ludziach. Spodziewałam się, że na spotkaniu będzie profesjonalnie i rzeczowo, pani Kasia od Human Resource zadawała pytania, które zupełnie nie dotyczyły tego stanowiska, w ogóle brak informacji co mogą zaoferować i czego oczekują, była po prostu nieprzygotowana.... Później nawet nie dała znać o tym czy się zakwalifikowałam choć obiecywała. Trochę przykro, nic więcej nie powiem na temat tej firmy.. moje pierwsze i ostatnie doświadczenie z AstenGroup i panią od HR niestety na minus.
3
Katarzyna Muskała 2014-03-28 14:04
Witam Pani Leno,

Jest mi przykro, że odniosła Pani takie wrażenie. W związku z tym, że tak jak Pani pisze, rozmowy kwalifikacyjne stanowią wizytówkę Firmy staram się, aby przeprowadzane były zgodnie z najwyższymi standardami. Z pełnym przekonaniem mogę zadeklarować, że odpowiadam Kandydatom zaproszonym na rozmowę, niezależnie od decyzji o ich przyjęciu i pozostaję do dyspozycji w razie pytań odnośnie efektów spotkania. Jeżeli w Pani przypadku doszło do uchybień bardzo proszę o kontakt, chciałabym wyjaśnić sytuację i przeprosić Panią osobiście.

Pozdrawiam serdecznie,
(usunięte przez administratora)
5
op 2014-04-10 19:21
Dlatego można być pewnym, że niepochlebne opinie zostały usunięte na prośbę/nacisk samej firmy. Moim zdaniem każda opinia powinna być zachowana. Niech wyczucie i inteligencja przyszłego pracownika decyduje czy wpis jest: emocjonalny, merytoryczny, jest paszkwilem etc.
1
Xy 2014-04-13 10:42
A dlaczego można być pewnym usunięcia opini? Co na to wskazuje?
2
Brain 2014-07-30 19:08
Juruś czy Adaś? Weźcie sie do roboty a nie za astenpropagandę w internecie
1
była 2014-08-16 21:05
Ja też byłam na rozmowie, której nie oceniam profesjonalnie. Miło, ale słabo. Po kilku wyrażeniach już wiedziałam, że nie jest tak fajnie, jak się spodziewałam. A w necie same plusy widać, co jest szalenie zastanawiające i raczej nie świadczy o nich zbyt dobrze.
1
Xy 2014-08-17 20:12
Strasznie ogólne te wpisy. Proponuję aby osoby które mają negatywne odczucia napisały konkretnie jaki jest ich powód. Slogan miło ale słabo nic nie znaczy. Co było tam takiego słabego ? Ogólne negatywne wpisy nie mają sensu. No co hyba, że to dzieło pewnej frustratki co akurat jest możliwe.

Pozdrowienia dla A.
2
Niedowartościowana! 2014-08-19 09:24
Dobrze Aguś - już działamy... :)
1
???? 2014-10-10 21:41
Dziwna sprawa, nie mogę znaleźć tych ogłoszeń. Poza tym Asten nie ma żadnych placówek poza siedzibą w Częstochowie. Szkoda gdyż długo już obserwuję tę Firmę w oczekiwaniu na ciekawe oferty.
1
???? 2014-10-30 01:18
Podaj proszę linka do tego ogłoszenia na Serwisanta. Ja nie umiem ich odnaleźć. Wiem, że w AG Zespół Serwisantów jest dobrze rozwinięty. Podobno są tam dobrzy Specjaliści. Z chcęcią wezmę udział w rekrutacji.
???? 2014-11-25 14:39
Racja, można po prostu cv zostawić w Sekretariacie. Dzięki za poradę.
Januszek 2014-12-04 15:32
Didi, sposób formułowania myśli przez Ciebie budzi moje poważne wątpliwości. Poza tym to cudownie.
mechanik 2015-01-16 18:59
No własnie, jak tutaj wygląda cały proces rekrutacji, bo mam z tym mały problem. W ogóle to jak zaaplikowac, bo nie jestem w stanie odnaleźć na obecną chwile żadnych ogłoszeń od Asten group, ktoś mi pomoże? Czy podczas rozmowy pytają o oczekiwania finansowe, bo nigdy nie wiem, czy nie zaniżam swoich umiejętności, ile tutaj płacą?
3
gorge 2015-03-23 16:08
nie wiem co w tym takiego ciężkiego, że nikt nie może znaleźć żadnych ofert. Proszę bardzo dostępne są trzy stanowiska- Doradca techniczno- handlowy; grafik i konsultant ds. technicznych. A to raczej normalne w każdym procesie rekrutacji że pytają o twoje oczekiwania, trzeba być asertywnym i się cenic
Kaowiec 2016-07-09 10:36
Aplikowałem i się nie dostałem. Będę apelował.
Kaowiec 2016-07-09 10:37
Aplikowałem i się nie dostałem. Będę apelował.
Iwo 2016-07-09 10:49
Wiesz @Kaowiec żeby się dostać to trzeba się wykazać i mieć wykształcenie techniczne do tego mieć wiedzę z branży i prawko ty się nie dostałeś może inni skorzystają bo oferty nadal są aktualne
Aneta 2017-03-23 12:02
Pracujesz w Asten Group? Jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia? Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach z pracy w firmie.
Iwo 2017-07-24 15:58
Wiesz co..... Praca w AG jest ok. Warunki trochę ponad rynek częstochowski. Mogę polecić.
Aneta 2017-08-06 17:10
@Iwo a jakie dokładniej plusy widzisz w pracy u tego pracodawcy? Możesz opisać forumowiczom coś więcej? Wszystkie konkrety pomagają w podjęciu rożnych zawodowych kroków.
Zenon 2017-08-15 22:21
Dla mnie AstenGroup jest godne polecenia. Firma sensowna z zamysłem i potencjałem.
Aneta 2017-08-18 09:55
@Zenon, tak jak pisałam wcześniej możesz dokładniej opisać co świadczy na korzyść Asten Group? Dla osób poszukujących pracy liczą się konkretne informacje dotyczące, rodzaju umowy, stawek, godzin, awansów czy szkoleń. Jeśli możesz odpowiedz, tak żeby każdy wiedzieć na co może naprawdę liczyć.
Zostaw swoją opinię o Asten Group - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asten Group