logo Asten Group

Asten Group

Częstochowa

Opinie o Asten Group

Obserwator 2012-09-01 00:55:05
Myśle, ze jak każda Firma i ta ma minusy ale z pewnością na rynku czestochowskim wyróżnia się pozytywnie.
był i widział 2013-02-11 10:17:24
Dla zainteresowanych. Wszystkie poprzednie negatywne wpisy o firmie zostały nagle usunięte a było ich już sporo.
2
Obi... 2013-02-18 15:19:10
Widać miały taki poziom merytoryczny, ze nadawały się tylko do koszta!
1
kasia 2013-05-08 08:31:21
Albo były prawdziwe, tylko nie podobały się tak WSPANIAŁEJ firmie.
1
Rekord 2013-07-17 19:57:50
Były glupkowati komentarze które nic nie wynosiły więc Admin je usunął. Dobrze, ludzie którzy nie są w stanie napisać nic sensownego nie powinni pisać opini.
2013-09-30 20:10:54
W AG pracuje sie dobrze. Jest to Firma proludzka. Wynagrodzenia na poziomie -powyżej średniej rynkowej i zawsze na czas. Uczciwe podejście do Pracownika i Klienta.
Jacek 2014-02-05 00:50:07
Socjal jest ok. Nawet ciastka są za free. Polecam Firmę no i te ciastka.
4
heniek 2014-03-23 16:14:11
Na stronie Asten Group nadal pisza, że w związku z rozwojem poszukują: Pracownika Działu Marketingu, Doradcy Techniczno - Handlowy Plastigo oraz Grafika.
1
Lena 2014-03-27 22:05:53
Może się podzielę moimi "wspomnieniami" z rozmowy kwalifikacyjnej.. Nie pracuje tu ale byłam na rozmowie, właśnie do działu Marketingu. Niby to tylko rozmowa ale cos mówi o firmie, o ludziach. Spodziewałam się, że na spotkaniu będzie profesjonalnie i rzeczowo, pani Kasia od Human Resource zadawała pytania, które zupełnie nie dotyczyły tego stanowiska, w ogóle brak informacji co mogą zaoferować i czego oczekują, była po prostu nieprzygotowana.... Później nawet nie dała znać o tym czy się zakwalifikowałam choć obiecywała. Trochę przykro, nic więcej nie powiem na temat tej firmy.. moje pierwsze i ostatnie doświadczenie z AstenGroup i panią od HR niestety na minus.
3
Katarzyna Muskała 2014-03-28 14:04:58
Witam Pani Leno,

Jest mi przykro, że odniosła Pani takie wrażenie. W związku z tym, że tak jak Pani pisze, rozmowy kwalifikacyjne stanowią wizytówkę Firmy staram się, aby przeprowadzane były zgodnie z najwyższymi standardami. Z pełnym przekonaniem mogę zadeklarować, że odpowiadam Kandydatom zaproszonym na rozmowę, niezależnie od decyzji o ich przyjęciu i pozostaję do dyspozycji w razie pytań odnośnie efektów spotkania. Jeżeli w Pani przypadku doszło do uchybień bardzo proszę o kontakt, chciałabym wyjaśnić sytuację i przeprosić Panią osobiście.

Pozdrawiam serdecznie,
(usunięte przez administratora)
5
op 2014-04-10 19:21:44
Dlatego można być pewnym, że niepochlebne opinie zostały usunięte na prośbę/nacisk samej firmy. Moim zdaniem każda opinia powinna być zachowana. Niech wyczucie i inteligencja przyszłego pracownika decyduje czy wpis jest: emocjonalny, merytoryczny, jest paszkwilem etc.
1
Xy 2014-04-13 10:42:36
A dlaczego można być pewnym usunięcia opini? Co na to wskazuje?
1
Brain 2014-07-30 19:08:17
Juruś czy Adaś? Weźcie sie do roboty a nie za astenpropagandę w internecie
1
była 2014-08-16 21:05:10
Ja też byłam na rozmowie, której nie oceniam profesjonalnie. Miło, ale słabo. Po kilku wyrażeniach już wiedziałam, że nie jest tak fajnie, jak się spodziewałam. A w necie same plusy widać, co jest szalenie zastanawiające i raczej nie świadczy o nich zbyt dobrze.
1
Xy 2014-08-17 20:12:37
Strasznie ogólne te wpisy. Proponuję aby osoby które mają negatywne odczucia napisały konkretnie jaki jest ich powód. Slogan miło ale słabo nic nie znaczy. Co było tam takiego słabego ? Ogólne negatywne wpisy nie mają sensu. No co hyba, że to dzieło pewnej frustratki co akurat jest możliwe.

Pozdrowienia dla A.
1
Niedowartościowana! 2014-08-19 09:24:26
Dobrze Aguś - już działamy... :)
1
???? 2014-10-10 21:41:49
Dziwna sprawa, nie mogę znaleźć tych ogłoszeń. Poza tym Asten nie ma żadnych placówek poza siedzibą w Częstochowie. Szkoda gdyż długo już obserwuję tę Firmę w oczekiwaniu na ciekawe oferty.
1
???? 2014-10-30 01:18:07
Podaj proszę linka do tego ogłoszenia na Serwisanta. Ja nie umiem ich odnaleźć. Wiem, że w AG Zespół Serwisantów jest dobrze rozwinięty. Podobno są tam dobrzy Specjaliści. Z chcęcią wezmę udział w rekrutacji.
???? 2014-11-25 14:39:14
Racja, można po prostu cv zostawić w Sekretariacie. Dzięki za poradę.
Januszek 2014-12-04 15:32:36
Didi, sposób formułowania myśli przez Ciebie budzi moje poważne wątpliwości. Poza tym to cudownie.
mechanik 2015-01-16 18:59:54
No własnie, jak tutaj wygląda cały proces rekrutacji, bo mam z tym mały problem. W ogóle to jak zaaplikowac, bo nie jestem w stanie odnaleźć na obecną chwile żadnych ogłoszeń od Asten group, ktoś mi pomoże? Czy podczas rozmowy pytają o oczekiwania finansowe, bo nigdy nie wiem, czy nie zaniżam swoich umiejętności, ile tutaj płacą?
3
gorge 2015-03-23 16:08:08
nie wiem co w tym takiego ciężkiego, że nikt nie może znaleźć żadnych ofert. Proszę bardzo dostępne są trzy stanowiska- Doradca techniczno- handlowy; grafik i konsultant ds. technicznych. A to raczej normalne w każdym procesie rekrutacji że pytają o twoje oczekiwania, trzeba być asertywnym i się cenic
Kaowiec 2016-07-09 10:36:43
Aplikowałem i się nie dostałem. Będę apelował.
Kaowiec 2016-07-09 10:37:16
Aplikowałem i się nie dostałem. Będę apelował.
Iwo 2016-07-09 10:49:47
Wiesz @Kaowiec żeby się dostać to trzeba się wykazać i mieć wykształcenie techniczne do tego mieć wiedzę z branży i prawko ty się nie dostałeś może inni skorzystają bo oferty nadal są aktualne
Zostaw swoją opinię o Asten Group - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asten Group