brak logo

PLUM

Kleosin

Opinie o PLUM

Robert 2017-02-25 20:53
Panie Jacku, nie szkoda Panu czasu na dyskusje tutaj? Nie lepiej z pracownikami porozmawiać osobiście?
4
Bry 2017-02-27 17:19
Kreatywność i błyskotliwy umysł. Już nie zwalaj ty gościu wyżej na pis, może jeszcze pogoda zła to dlatego tak jest? Co ma powiedzieć w takim razie programista z doświadczeniem po studiach zatrudniany za stawkę niewiele większą od gościa z produkcji, który cały dzień przykręca tranzystory do radiatorów i wcale się rozwijać nie musi.

Zero wiedzy, zero umiejętności, a płaca taka sama. Pytanie o podwyżkę? Nie ma pieniędzy w firmie. Musisz działać i być kreatywny, musisz się starać a na pewno będziesz więcej zarabiać.

Dlatego programiści przychodzą i odchodzą, bo comiesięczna plumowa zapomoga to w innej firmie cotygodniowa zaliczka na miękko.

A wyżej postawieni chodzą i się chwalą jakie smartłocze kupili ostatnio. Faktycznie nie ma pieniędzy.
4
Petronas 2017-02-27 20:18
Czyli jak ktoś nie jest kreatywny i błyskotliwy, ale zwyczajnie dobrze wykonuje swoją robotę, to go jedynie na spożywkę będzie stać? A tylko błyskotliwy będzie mógł kupić 15-letniego golfa i starszy model Samsunga? To rzeczywiście PiS wszedł wam w paradę, jeśli bardziej opłaca się korzystać z programów socjalnych niż ryzykować pracę w takiej firmie gdy nie zostało się obdarzonym wyjątkowymi talentami. Ale nawet jak ktoś miał ogrom szczęścia i został obdarzony wartościowym talentem, to raczej, albo sam coś stworzy, albo pójdzie pracować do poważnej firmy, za poważne pieniądze. I to może jest problemem tej firmy - jest mało konkurencyjna na rynku pracy. Zatem próba naprawiania procesu rekrutacji może być jedynie stratą czasu i pieniędzy. Ale co ja tam wiem, nie posiadając żadnego pojęcia o działalności gospodarczej i planowaniu wydatków...

A odnośnie roszczeniowości, to po pierwsze, każdy pracownik ma prawo oczekiwać i prosić o podwyżkę. Ma też prawo odejść, jeśli uważa, że jest niedoceniany przez pracodawcę. Takie odczucie jest najczęściej wynikiem obserwacji otoczenia i rynku pracy. Więc nie bierze się z próżni. Po drugie, całkiem możliwe, że polityka PiSu będzie skutkować wzrostem roszczeniowości, lecz nie spodziewałbym się aż tak błyskawicznego efektu. Bardziej można się spodziewać, że pokolenie wychowane na 500+ będzie przez to bardziej roszczeniowe, ale nie po roku z hakiem pod rządami PiSu...

Jeśli faktycznie obserwujecie skokowy wzrost roszczeniowości, to może jest to oznaka innych problemów w firmie? Najczęściej wzrost wymagań finansowych wśród załogi powiązany jest z pogorszeniem się warunków pracy. Jest pewien balans między wynagrodzeniem a satysfakcją z pracy. Wyższe wynagrodzenie pozwala znieść więcej, a satysfakcjonującą pracę wielu ludzi podejmie z chęcią nawet mimo niższego wynagrodzenia. Zatem gdy praca zaczyna przynosić mniej satysfakcji, to pracownik automatycznie chce to rekompensować sobie wzrostem wynagrodzenia.

Pytanie też, czy oczekiwanie kreatywności i błyskotliwości od osób których płace to najczęściej dolny kwartyl dla danego stanowiska, nie jest swego rodzaju postawą roszczeniową?
5
Pfff 2017-02-28 16:35
@Bry
Dokładnie, kończysz studia zbierasz doświadczenie z wiedzą, oprócz tego przechodzisz mnóstwo kursów i szkoleń a na koniec dostajesz wypłata jak byle głupek z produkcji
2
Fusrodah 2017-02-28 17:56
Widzę wiele zgodnych opinii. Niestety prawda to absolutna że przychodzi człowiek nawet doświadczony już abstrahując od tych studiów czy cokolwiek bo papier to wiadomo do czego się nadaje, tylko że robi za paszport a magistra każdy debil zrobić może. Ale ambitny magister chce pracować w zawodzie raczej, więc kieruje się do plum.

Trafia taki magister z jakimiś tam skillami na start, akurat do przyuczenia. Ewentualnie trafia gość który zna się na robocie, pracował w 3 firmach, doświadczenie ma przeogromne. W każdym razie obydwaj mają cechy wartościowe jak nie z jednej to z drugiej strony: ambicja i kreatywność, a z drugiej strony pewna trwała wiedza.

Umowa pod nos: 2000 brutto na okres próbny, potem może będzie więcej, może nie. Dla magistra na początek okej, póki mama robi jeść, nie zna rynku pracy. Ale gość doświadczony to taka umowa się podetrze.

I teraz trafiamy na drugą stronę, ta którą nie pokazuję się na zdjęciach do mediów, czyli część hali produkcyjnej za piecem, gdzie siedzą monterzy, często fajni ludzie, ale też często bez doświadczenia, wiedzy, wyboru. Oni NIC nie muszą umieć, po prostu mieć dwie ręce, umieć robić powtarzalne czynności i też dostaną 2000 brutto!

Jak ma się poczuć człowiek wykształcony czy doświadczony skoro jest traktowany jak byle kto z ulicy kto może po prostu używać rąk. Nie obrażając monterów bo to ludzie którzy robią najlepszą robotę dla firmy. Ale oni po prostu robią jak maszynki, nie muszą być kreatywni.

A od innych wymaga się kreatywności, pośpiechu, zaangażowania, pomysłów. Przy czym oferuje się DOKŁADNIE TAKIE SSME 2000 BRUTTO!!! Opiehdol w gratisie.

Także to moim zdaniem plum ma postawę mocno roszczeniowa wobec"młodych i ambitnych". Szkoda słów, ale no co jak na parkingu na miejscach opisanych jako zarząd stoją same fury z salonu.
4
Fusrodah 2017-02-28 17:58
Widzę wiele zgodnych opinii. Niestety prawda to absolutna że przychodzi człowiek nawet doświadczony już abstrahując od tych studiów czy cokolwiek bo papier to wiadomo do czego się nadaje, tylko że robi za paszport a magistra każdy debil zrobić może. Ale ambitny magister chce pracować w zawodzie raczej, więc kieruje się do plum.

Trafia taki magister z jakimiś tam skillami na start, akurat do przyuczenia. Ewentualnie trafia gość który zna się na robocie, pracował w 3 firmach, doświadczenie ma przeogromne. W każdym razie obydwaj mają cechy wartościowe jak nie z jednej to z drugiej strony: ambicja i kreatywność, a z drugiej strony pewna trwała wiedza.

Umowa pod nos: 2000 brutto na okres próbny, potem może będzie więcej, może nie. Dla magistra na początek okej, póki mama robi jeść, nie zna rynku pracy. Ale gość doświadczony to taka umowa się podetrze.

I teraz trafiamy na drugą stronę, ta którą nie pokazuję się na zdjęciach do mediów, czyli część hali produkcyjnej za piecem, gdzie siedzą monterzy, często fajni ludzie, ale też często bez doświadczenia, wiedzy, wyboru. Oni NIC nie muszą umieć, po prostu mieć dwie ręce, umieć robić powtarzalne czynności i też dostaną 2000 brutto!

Jak ma się poczuć człowiek wykształcony czy doświadczony skoro jest traktowany jak byle kto z ulicy kto może po prostu używać rąk. Nie obrażając monterów bo to ludzie którzy robią najlepszą robotę dla firmy. Ale oni po prostu robią jak maszynki, nie muszą być kreatywni.

A od innych wymaga się kreatywności, pośpiechu, zaangażowania, pomysłów. Przy czym oferuje się DOKŁADNIE TAKIE SSME 2000 BRUTTO!!! Opiehdol w gratisie.

Także to moim zdaniem plum ma postawę mocno roszczeniowa wobec"młodych i ambitnych". Szkoda słów, ale no co jak na parkingu na miejscach opisanych jako zarząd stoją same fury z salonu.
Pas Van Allena 2017-02-28 22:33
Do wszystkich poruszonych tu kwestii odnioslem sie w poprzednich komentarzach, Polecam zatem ich powtorna lekture. Nie widze powodu by pisac o tym ponownie.

Zas co do ostatniego, oczekiwanie kreatywności i błyskotliwości od osób których płace to najczęściej dolny kwartyl dla danego stanowiska to odpowiedz na PODWYZKI NIEWSPOLMIERNE DO EFEKTOW WYKONYWANEJ PRACY.

Pojawiaja sie nowe wyzwania wobec czego Plum rozwaza rozmaite scenariusze. Rowniez takie jak rekrutacja pracownikow z Ukrainy i nie chodzi tu tylko o miejsca pracy na najnizszym szczeblu. Wiele wskazuje na to, że najbolesniej odczuja to najwieksi narzekacze przekonujac sie na wlasnej skorze co oznaczaja slowa NIE MA LUDZI NIEZASTAPIONYCH. Co to oznacza? Definitywny koniec w wypisywaniu bredni w internecie.
3
Swir 2017-02-28 23:14
Nie, no to nie do wiary. Nie, to być nie może. Osiem lat podstawówki, cztery liceum. Potem pięć, bite, studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jak by ktoś dał mi w mordę. Ja pier.., k..! O, bracia poloniści, siostry polonistki, sto trzydzieścioro było nas na pierwszym roku. Myśleliśmy, że nogi Boga złapaliśmy, że oto nas przyjęto do szkoły poetów. Szkoła poetów, Dżizus, k.., ja pier..! Przez pięć lat stron tysiące, młodość w bibliotekach. A potem bida, bida i rozczarowanie! A potem beznadzieja i starość pariasa i wszechporażająca nas wszystkich pogarda, władzy od dyktatury, aż po demokrację, która nas, kałamarzy, ma za mniej niż zero. Dlaczego władza każdej maści ma mnie za nic? Czy czerwona, czy biała, jestem dla niej śmieciem, k..! Pod każdą władzą czuję się jak kundel! Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku? Ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą! A przecież stanowimy sól ziemi. Tej ziemi! Mimo że nie jesteśmy prymitywną siłą, dyktaturami zawsze wstrząsają poeci! Wtedy nas potrzebują, zrozpaczone masy, które nie widzą dalej niż kawał kiełbasy! Które nie widzą dalej...
4
Gik 2017-03-01 21:23
I jedna Toyota Avensis;p
1
Bry 2017-03-01 22:08
Podwyżki? W plumie? Trzy razy w ciągu trzech miesięcy pytanie o podwyżkę kierownika. Bo 1850 brutto to potwarz. To wyszła jedna podwyżka ale tylko dlatego że była to obligatoryjna podwyżka. A na moje pytania i w zasadzie wszystkich innych: W FIRMIE NIE MA PIENIĘDZY.

Rozmowa o pracę w innej firmie, teoretycznie gorszej bo mniejszej. 2800 to stawka startowa. Oczy jak 5zl że plum tak słabo płaci.

Ja nie wiem co bierze kolega "Pas..." Ale sugeruje odstawić lub brać mniej bo trochę chyba indoktrynacja jakaś mocno zaszczepiona od sliwowicy
2
konstruktor programista 2017-03-02 09:51
Nie rozumiem obecnych tutaj frustratów. Przecież nie od dzisiaj wiadomo jak wyglądają zarobki w Plumie. Rotacja była, jest i będzie i w tym nie ma nic dziwnego. Polityka firmy jest taka a nie inna, przynosi olbrzymie zyski, system działa prawidłowo więc po co cokolwiek zmieniać? Owszem firma mało płaci, ale również mało wymaga. Daje to szansę ludziom bez wiedzy i doświadczenia. Przyszedłem tutaj do pracy nie dlatego że chciałem ale dlatego że tam gdzie dobrze płacą wymagają sporego doświadczenia i wiedzy eksperta. Po pięciu latach studiów zarabiałem mniej niż moja koleżanka która pracuje w biedronce, ale po paru latach ciężkiej poszedłem dalej. Firma miała taniego pracownika za to ja zdobyłem doświadczenie. Obie strony zyskały. W następnej pracy na start dostałem kasę 2 razy większą. Więc zamiast siedzieć na goworku i wylewać żale weźcie się w garść i poszukajcie innej pracy.

PS. Moja rada rada dla młodych programistów z Pluma. Róbcie wszystko aby nie wzięli was do programowania urządzeń w embedded C. W białym jest tylko kilka firm które robią podobne rzeczy i też płacą marne pieniądze. Za to warto robić projekty w .net, androidzie, pythonie. W białym jest bardzo duże zapotrzebowanie na takich ludzi i dobrze płacą.
10
nie jestem robotem 2017-03-04 11:44
I tu masz rację. Jak już było poruszane to wielokrotnie Plum jest dobry na start. 2-3 lata pracy i należy szukać nowego pracodawcy.
Obstawiam że Ci najbardziej z frustrowani, którzy tak narzekają na firmę to długoletni pracownicy Plum, którzy się w niej zasiedzieli licząc na jakiś cud iż w końcu płace w Plum wzrosną. To Ci pracownicy widząc ze ich znajomi w innych firmach zarabiają znacznie więcej mają pretensję do firmy. Tyle ze ich problem polega na tym iż wcale nie są aż takimi super fachowcami jak im się może wydawać, ponadto jak zauważyłeś Plum nie wymaga wiele. Przyzwyczaiwszy się do nic nie robienia w prac mogą być w szoku ze inni pracodawcy mogą od nich tyle wymagać. I tu widzę przyczynę tak zachwalanych powrotów do Plum. Po prostu ludzie sobie nie radzą w innych firmach. Bo nie widzę tu innej przyczyny aby wracać do pracy w Plum.
A i sama firma nie jest tu bez winy. Wydaje mi się iż firma sama ogranicza pracowników tworząc w nich poczucie tego iż nie nadają się do pracy nigdzie indziej tylko u nich. Obniża w nich samoocenę.

A co do pracowników z Ukrainy to widzę tu jakąś próbę zastraszenia obecnych pracowników, co podchodzi już pod mobbing. Może jest to już sprawa dla PIP
6
Marianwróć 2017-03-09 18:15
Z Ukraińcami to super pomysł. Tylko rada dla zarządu, bierzcie takich co nie znają języka, ani polskiego ani angielskiego. Nie będą wtedy prosić o podwyżki.
3
Nie jestem robotem 2017-03-12 07:50
Hehehe. Wyobrażacie sobie zebranie zarządu i przechwałki dyrektorów.
Dyr. 1. U mnie już umieją dzień dobry i do widzenia.
Dyr. 2 Mój już z klientem po polsku rozmawiał.
Dyr. 3 To jeszcze nic mój już o podwyżkę poprosił.
Dyr. gen. Zwolnić

hehehe
7
hahaha 2017-04-18 14:00
Hahahahahahaha 11 osób.... hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
4
Marian Wróć 2017-04-25 19:14
Jacek nie bierz tyle, połowa wystarczy...
1
szukam pracy 2017-05-31 10:17
byłem na rozmowie o prace na produkcji, praca na dwie zmiany 6-14, 14-22, ludzie siedzą jak robociki za miskę ryżu, wynagrodzenie przez 3 miesiące to 2000zł brutto, plus 5, 10, 15% premii uznaniowej, po 3 miesiącach okresu próbnego dostajesz +20% premii jak twoja wydajność jest OK wiec około 1700zł netto jest szansa zarobić...
1
mąter 2017-06-01 20:13
Za siedzenie 8 godzin dziennie, gdzie punkt 14 wychodzisz z pracy, gdzie nie pada na głowę, gdzie masz ciepło pod [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie nie targasz nie wiadomo czego, masz bardzo lekką pracę fizyczną, moim zdaniem 1700zł to dobra kasa. W dodatku umowa i pełne prawa pracownicze.

Zawsze możesz iść na sklep, pracować na 3 zmiany, robić po 12h, mieć płacone za 10, bo sprzątanie sklepu po zamknięciu się nie liczy. Zawsze możesz też iść na budowę i rzucać cegły świątek piątek i niedziela, deszcz czy śnieg czy lato czy nie. No i dostać za to 1300zł, bez umowy, na czarno. W razie wypadku możesz sobie poskakać.
3
Nie jestem robotem 2017-06-05 14:24
Twój nick powinien raczej brzmieć "szukamy pracownika"

To już nawet tutaj ogłoszenia umieszczają.
Nick 2017-06-14 12:58
Już jakiś czas temu odszedłem z Plum i zaglądając tu widzę że nic się nie zmieniło. Ta sama frustracja leje się każdym postem. To samo podobno mówi top management. Brak kasy, takie są stawki, plumbusem z dworca można przywieźć takich samych jeszcze lepszych. (nie ma kasy bo apetyt jest bardzo duży, samochody i media nie są za darmo. Bóg i ekipa budowlana jedna wie co tam w ziemi siedzi)
Ale i niestety wypowiadający się frustraci mówią to samo: że cienko, że kiepsko.
To samo w podszytych kontach mówią wystawieni do boju szpiedzy którzy siedzą na gowork i cisną riposty, że obiady, że transport, że praca w godzinach......
Nie ma co dalej czytać wszystko kilka lat temu gdy jeszcze pracowałem było powiedziane w pierwszych postach. Narzekającym radziłbym poszukać dobrej firmy do pracy a nie narzekać. Wiem to z autopsji. Powiedziano mi pierwszego dnia w pracy jaka jest tam struktura i tak było do końca a trwało lata. Mówię narzekającym weźcie się do roboty bo z tego narzekania nic nie będzie nic się tam nie zmieni i będzie trwało dopóki ludzie będą narzekali i dalej rypali to samo bez zabrania się za temat.
Widzę że top management ma pewny problem z gowork. Działa jak zawór bezpieczeństwa. Ludzie się wynarzekają i do roboty ale ludzie którzy potencjalnie mogli by przyjść do pracy czytają to co frustraci piszą.
Pozdrawiam plumiaków. Nie narzekajcie tylko działajcie. To nie jest zła firma na start.
5
Larry Flynt 2017-07-02 22:30
Kolejna fala odejść doświadczonych pracowników. W końcu wyklaruje się załoga co za słabe pieniądze jest gotowa stabilnie doczekać zasłużonej emerytury. Monterów zawsze się znajdzie bo warunki jak na produkcję niezłe, tylko co ze specjalistami, stabilnie ale lipnie, komuno wróć.
2
Siwy 2017-07-03 12:27
nie kolego,nie 1300 zł na budowie,robię długo i mam na rękę 2800 miesięcznie przy 10 h,oczywiście na czarno,i tak wolę,niż utrzymywać darmozjadów rządowych,chociaż wiem że robię dla siebie i nie bulę podatków dla ch.....j wie kogo!
3
Dos sos 2017-07-05 18:21
2800 jak na budowę bez umowy to i tak słabo. Pracownicy PLUMA- wyobraźcie sobie, że ludzie tak zarabiają! Da się?
Driver 2017-07-10 18:25
5000 netto na koparce, bo ma się uprawnienia.
5
Filip 2017-07-18 06:38
A ja nie mam co narzekać. Wszyscy głaszczą, jeść dają. I do butów niektórym narobię. I jakby co to taniej szynki z kanapek nie ruszam...a teraz do roboty idę sobie zjem śniadanko i poleżę przy akwarium.
9
Iza 2017-07-27 15:04
@szukam pracy może warto się przemęczyć te 3 miesiące a później będzie lepiej, Zatrudniłeś się tam w końcu czy zrezygnowałeś? Aplikuje ktoś na nowe oferty pracy Embedded Software Developer i Inżynier Serwisu?
Larry Flynt 2017-07-28 15:02
Dokładnie takie same założenia miał pracownik który się zwolnił i na którego miejsce chcesz złożyć papiery(kolejna fala odejść). Zwróć uwagę czy jeszcze jakaś firma wykorzystuje jezyk programowania w którym przyjdzie Ci pracować bo może się okazać że ani rozwoju, ani kasy, i doświadczenie kompletnie nieodpowiednie na rynek zdobędziesz...co do reszty komentarzy na temat firmy to nie hipokryzja tylko prawda. Słaby pracodawca.
1
Pan X 2017-08-01 14:58
Musisz być po prostu bardziej radosny :)
1
Real 2017-08-18 21:16
No i kolejna fala zwolnień pracowników - ludzie sami odchodzą, z różnych działów a najbardziej to już chyba widać po serwisie, który niedługo całkiem przestanie istnieć.... No cóż kiedyś było się Panem i władcą... szastało się ludźmi, gardziło się nimi i ich wyrzucano bez powodu...przecież tuzin elektroników bije się o nasze posady więc co tam… ale karma lubi wracać i w końcu czas zapłaty musi nadejść. No ale jaki problem… zatrudni się paru studentów czy stażystów na miejsce wieloletniego specjalisty i będzie ok... Problem w tym, że już nawet ci stażyści nie mają chęci przychodzić do pluma, albo rezygnują z umówionych rozmów wstępnych a co dopiero ludzie z doświadczeniem w branży związanej z elektroniką – plum może sobie pomarzyć o takich hehe. Także firma jest jaka jest – za dużo… nie powiem jakich ludzi na wysokich stołkach, ale szczerze mówiąc życzę jej jeszcze kilku takich "chudych lat" i odejść ludzi na maxa na każdym dziale - z każdym dniem coraz boleśniej odczują swoje poprzednie decyzje, zresztą i tak już są w czarnej.. za konkurencją. A to, że ludzi zwalniali to raczej i tak nikogo nie rusza zbytnio, bo z 90% obecnej ekipy bez mrugnięcia okiem rzuci tę robotę, gdy napatoczy się pierwsza lepsza, minimalnie atrakcyjniejsza robota. Zwłaszcza, że ci co zostali muszą często nadganiać robotę za dwóch – siebie i kolegę/koleżankę, która się zwolniła ale za taką samą stawkę, więc po pewnym czasie też rezygnują z takiego rozwiązania i deficyt pracowników się powiększa. Także stażyści i praktykanci przyjeżdżajcie na umówione rozmowy, bo nie ma komu robić, zwłaszcza za tak zacne stawki jakie dostaniecie heheh A tak poza tym, gdzie ci fachowcy z ukrainy, którymi mieli zastąpić braki?
10
Joooo 2017-08-21 16:47
Serwis to jest dział pralka, weszli, odwirowali ich i wyszli. Taki management w serwisie, przepraszam, w dziale technicznym, że po całej firmie się echem błazenada odbija. Z serwisu w ciągu ostatniego roku to kilka odejść, nawet niedawno długoletni serwisant odszedł. Czy chciał czy musiał - tego nie wie nikt. Nowi tak szybko jak przyszli to odchodzą, albo za mury albo do innych działów.
3
Bravo 2017-08-22 14:46
"Musiał chcieć", management robi swoje.
2
real 2017-08-22 19:03
Rotacja jest była i będzie czy to w logistyce ( zaraz będzie tam cały zmieniony skład osobowy ) czy w dziale handlowym gaz i ciepło ( albo musieli odejść albo chcieli odejść ) , produkcja ( ze względu finansowego) , serwisu ( tam nigdy się nic nie działo ) , działu rozwoju ( bo w innych firmach konstruktor , programista lepiej zarabia) . Pozostaje albo zaakceptować swoją pracę z plusami i minusami albo iść gdzieś indziej . Ktoś wyżej napisał ze dostaje sie wynagrodzenie adekwatne do tego co oczekuje od ciebie pracodawca. Jeśli oczekiwania są średnie to i pieniądze są takie same.
4
Paul 2017-08-26 22:41
Zgadzam się z tą opinią w kazdym calu.Serwis do niedawna zajmował się tym,czym powinien,naprawą sprzętu.W ciągu roku zaszły tam takie zmiany,że teraz nie wiadomo czym jest.Wszyscy wartościowi pracownicy z długoletnim stażem,zostali wyrzuceni.Byli po prostu niewygodni,mieli własne zdanie a mlodych,dopóki są nieświadomi sytuacji w jakiej się znależli,można ulepić na własny użytek ale i tak odejdą.
10
odwiecznaAnarchia 2017-09-02 12:20
Szkoda serwisu, ale co zrobić - unicestwianie trwa w najlepsze. A w sezonie wszech obecny bajzel obejmuje praktycznie każdy dział, ostatnio nawet jeden gość, który zatrudnił się jako magazynier, kiedy zobaczył co się dzieje w tej firmie dość szybko im podziękował (po pierwszej wypłacie) stwierdzając, że tu nie da się normalnie pracować. W sumie kolejny magazynier też już jest na wylocie. To świadczy tylko o tym, że ludzie którzy mają realną moc podejmowania decyzji i kreowania zmian w firmie, nie przejmują się obecną sytuacją w firmie i brną dalej w takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie jest obecnie - czyżby świadome działanie na nie korzyść firmy, a może im to odpowiada? W innej robocie ktoś by już dawno za taki stan rzeczy poleciał.... no ale chyba w plumie właściciele nie mają zielonego pojęcia co się dzieje, albo też nie chcą zbytnio wnikać, póki jeszcze..... wpływają jakieś pieniążki na konto.
11
Paul 2017-09-03 21:38
Sztuką jest zniszczenie tak fajnej ekipy serwisantów,którzy docierali się latami .Nie było potrzeby mówienia im ,co i jak mają robić bo kazdy z nich był odpowiedzialnym pracownikiem i doskonale znał swoją działkę.
Proces niszczenia ludzi odbywa się z premydytacją,wyrafinowanie,z fałszywym uśmiechem na ustach.
12
nikt 2017-09-08 20:19
zatrudnili w serwisie kierownika iluzjoniste. On sprawi że wystarczy urządzenie uszkodzone przyłożyć do kineskopu telewizora i będzie naprawione. Dział serwisu stał się zbędny
7
Iza 2017-09-15 10:47
@nikt czy pracujesz obecnie w firmie PLUM? Co powiedz o warunkach pracy? Czy są możliwości awansu? Na jakim jesteś stanowisku? Jakie masz obowiązki? Czy jesteś zadowolony z pracy?
1
Larry Flynt 2017-09-15 13:17
Iza chyba nie liczysz ze ktokolwiek powie Ci tu czym zajmuje się w firmie...przecież od razu zostalibyśmy zwolnieni ze śliwki...:(
DELL 2017-09-16 11:53
Nie takie cuda się działy =)
nikt 2017-09-18 11:08
Trudne pytania zadajesz. Nie piszesz na jakie stanowisko chcesz aplikować, nie piszesz jakie masz doświadczenie , nie piszesz jakie masz wykształcenie , więc odpowiedź na Twoje pytania może być tylko ogólna. Awans jest możliwy jak w każdej Firmie na zasadzie więcej obowiązków , ale czy to się przełoży pozytywnie na Twoje zarobki ? :) .Ad warunków pracy- są gorsze miejsca w Białymstoku.

Wyczuwam tu kadry , ale to szczegół :))
3
Paul 2017-09-20 18:09
"Wyczuwam tu kadry"... To kierownictwo,przecież wiemy kto.
3
Iza 2017-09-27 17:00
@nikt, @Paul nie jestem pracownikiem firmy PLUM. Jestem moderatorem forum GoWork.pl dlatego zadaje wam pytania, aby pomóc w odnalezieniu informacji o firmie osobom, które będą chciały przyjąć się do firmy PLUM.
2
Paul 2017-09-30 14:56
Rozumiem,przepraszam.
nikt 2017-10-02 08:16
Plum jest producentem mocno zaawansowanej elektroniki przemysłowej, ,,okręty flagowe'' to urządzenia które muszą spełniać normy ATEXOWE a jednocześnie służą do rozliczania się między dostawcą a odbiorcą gazu ( takie ala kasy fiskalne stojące w strefie zagrożenia wybuchem ).
Na produkcji ważna jest jakość precyzja i SZYBKOŚĆ
W innych działach wiedza z którą nigdzie wcześniej nie miało się do czynienia (zaczynasz od podstaw )
oczekiwania: przykładowo Inżynier Serwisu
,,Preferowane wykształcenie wyższe techniczne (Elektronika )
Znajomość elementów elektronicznych oraz umiejętność czytania schematów
Min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku
Znajomości języka angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację
Znajomość pakietu MS Office
Kreatywność w rozwiązywaniu problemów technicznych''
Wynagrodzenie równe dla Wszystkich czy po studiach czy po zawodówce najniższa krajowa + do 20% premia. Po pół roku śmieszna podwyżka i obiecywanie śliwek na wierzbie. Po roku Człowiek odpuszcza sobie i idzie do innej pracy zabierając ze sobą doświadczenie i mocne świadectwo pracy
6
nikt 2017-10-02 08:20
przepraszam to do Izy
NoName 2017-10-03 13:03
Jestem pracownikiem tej że firmy i powiem że na start dla młodej osoby ta praca nie wazne na którym stanowisku jest całkiem wporzadku, nawet na produkcji. Ale tak jak wspomniałem na poczatek, ponieważ ciężko tu o awans a co dopiero o podwyższkę. O podwyżce kto kolwiek chce z Toba rozmowiać dopiero jak coś potrafisz i kładziesz papier z wymówieniem umowy.
3
Iza 2017-10-03 16:32
@NoName czy powiesz coś więcej o warunkach pracy w firmie PLUM? W jakich godzinach pracujesz? Jak długo już pracujesz w firmie? Co powiesz o atmosferze w firmie? Rozumiem, że praca jest dobra dla młodych osób, które zaczynają swoją przygodę z pracą.
beton 2017-10-06 00:31
formy nad treścią
przepraszam...
Szeffff 2017-10-06 12:44
Dla tego właśnie już nie pracujesz
1
NoName 2017-10-09 08:27
@Iza Nie każdy chce podawać stanowisko, ponieważ przez to niektórych łatwo jest rozpoznać jeśli nadal pracuja
Zostaw swoją opinię o PLUM - Kleosin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLUM