GOBOR Sp. z o.o.

Boronów

Opinie o GOBOR Sp. z o.o.

citizen 2016-01-20 00:29:16
Jak umawiasz sie z pracodawcą na jakies warunki to nie można miec pretensji, że jest kara za niedotrzymanie warunków. Pretensje mają pracownicy którzy pracują wszędzie po kilka miesięcy, i zawsze im coś nie pasuje.W żadnej firmie nie płacą za darmo , jak ktoś jest fachowcem zarabia dużo i to wszędzie a jak nie potrafi nic zrobić to zawsze jest cos nie tak !!!
1
Kosc 2016-01-20 14:55:13
Sami oszusci i konfidenci. Tylko czekaja zeby komus ujebac z wyplaty i kogos zgnebic. Nie polecam tej firmy. A najwiekszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to kierownik na drzewie G.G.
1
zrezat 2016-01-20 15:29:35
Niestety firma spada na dno coraz bardziej.Kiedyś było znacznie lepiej.Teraz poganianie a warunki fatalne.Temperatura na dziale drewna i dziale płyt coś koło 5-7 stopni kiedy na zewnątrz -5 (jedna hala na drewnie wtedy ma -1).Jedynie na dziale montażu temperatura odpowiednia ale nie z troski o ludzi tylko dlatego, że klej by nie schnął.9h godzin dziennie a rejestracja na najniższą krajową.Podatek 88 zł "janosikowe od pracy w goborze" kradziony z tego co pod stołem płacą.Kierownicy na drewnie to jakieś nikopetentne osoby z łapanki chyba, całkowicie nie z branży i bez żadnej zdolności decyzyjnej.Ot takie tam warunki panie citizen.Premie są ale tylko do zabrania.Pójdziesz na L4 to ci 20% CAŁEJ wypłaty ukradną.Podwyżki też są ale tylko obowiązków.Citizen to któryś z kierowników prawdopodobnie z drewna lub z produkcji.
1
Gobozowicz 2016-01-21 02:13:15
citzen. Kolego jeśli jesteś jednym z tych biurowych szczurów który siedzi w ciepełku to przestań pisać bezsensowne komentarze, które nic nie wnoszą do warunków pracy na "GOBOZIE" Tylko ruszcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zróbcie coś, bo zostaniecie z pustymi halami i nie będzie miał kto na was robić.

"Jak umawiasz sie z pracodawcą na jakies warunki to nie można miec pretensji, że jest kara za niedotrzymanie warunków" Hola, jakie warunki ?
Gdzie w umowie napisane jest że urywają 20% pensji za L4?
Gdzie wypisane kary za spóźnienia i resztę "przewinień"?

"Pretensje mają pracownicy którzy pracują wszędzie po kilka miesięcy, i zawsze im coś nie pasuje" Ale że po różnych zakładach? Czy rozrzucani po stanowiskach z braku zajęcia, na ich przypisanym stanowisku?

"W żadnej firmie nie płacą za darmo" W żadnej firmie nie robią też za darmo Kolego.

"jak ktoś jest fachowcem zarabia dużo" A gdzie Ci fachowcy? Za fachową robotę się płaci. a drugie na czym Ci Fachowcy mają robić? Tam póki coś sie nie urwie i nie wypadnie pod maszyną to nie wiadomo co się "popsuło" Chociaż pracownicy zgłaszają problemy do liderów, kierowników. I co? Jajco póki maszyna nie klęknie to rób. a jak wsadzisz paluchy to Twój problem i broń boże zgłaszać jako wypadek w pracy, bo To przecież wina nas Pracowników. Lepiej otwórzcie muzeum, lepiej na tym wyjdziecie.

"a jak nie potrafi nic zrobić to zawsze jest cos nie tak !!!" A WY ile zarabiacie za niekompetencje? Nic do Urwy nędzy nie potraficie załatwić i zrobić do porządku, ludzie marzną na halach nie mają narzędzi, na 2-3 hale mamy 2 paleciaki na krzyż i co, to jest cacy?
Właśnie nie potraficie nic zrobić i jak widać jest nie tak!

Co do warunków pracy dużo Osób, napisało już wystarczająco dużo.

Odemnie to powiem tyle że jest coraz gorzej i mam nadzieje że albo sie to poprawi albo zostaną sami kierownicy i razem z szefem i jego żoną będą sobie dłubać w tym syfie z opałem za te marne 1500 zł i w temperaturze najlepiej minusowej tak jak niektórzy z Nas.
1
xxx 2016-01-22 17:55:55
ja bym umiał ksiązke napisac na temat kierowników masakkra mariusz powinnien byc kierownikiem całego Goboru reszta wypad z Goboru jedyny ma troche w głowie a resztka wypad zostały by pieniądze do pracowników co naprawde robią a nie chodzą jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
bociek 2016-01-22 19:53:44
w nawiązaniu do treści "xxx"mariusz na kierownika całości--pomysł raczej do d...szkoda mariusza jest dobry w tym co robi,ja bym pomyślał nad kadrą mającą doświadczenie w tej dziedzinie a nie zbieraniną potrafiącą tylko gadać i zawracać innym głowy takie cymbały tylko psują morale pracowników,sami widzicie jakie dyskusje wywołali ci dwaj kretyni.
2
xxx 2016-01-22 19:59:02
po co w goborze dyrektor haha i zeby na tym drewnie jeszcze umieli cos zrobic ja podziwiam szefa ze trzyma takie kierownictwo starczył by jeden a te lidery tez biorą po 15 czy 17 zł i chodzą nigdy nie bedzie dobrze
xxx 2016-01-22 20:11:53
zawsze bedzie mało teraz moze sniadanie nam na 5 minut zrobią bo 30 min to za długo ja bym dał 5 minut albo wogóle
byku 2016-01-22 20:36:04
xxx mariusz i rysiu to tych dwoch co ich czworo hehe
byku 2016-01-22 21:06:31
bociek ne ma zle damy rade hehe
1
patriota 2016-01-22 21:08:20
Witam
Kiedyś pracowałem w Zakładach pracy chronionej " Kozamex"
w Lisowie.
Ja mówiłem na to Obóz pracy z możliwością wyjścia na 16h.
Ogólnie ciężka robota, metalurgia, czyli produkcja mocowań do skręcania konstrukcji chodnikowych w kopalniach węgla.
Produkcja w halach po rozkradzionym Prefabecie.
Czyli w lecie, pot po jajach leciał, a w zimie musieliśmy się ubierać jak eskimosy.
Oczywiście akord, na maszynach wyrzuconych przez Huty, a zakupionych przez pana Koze (szef) , lekko podremontowanych, ogólnie pierdolily się ciągle.
Ludzie ponizani na codzień przez szefa, nie mogący się odezwać, bo w większości byli to ludzie już starsi, którzy nie dorobili jeszcze do emerytury w Prefabecie, i nie mając wyjścia przeszli do pana Capa Kozy.
Płace minimalne.
Pięć lat życia straciłem w tym syfie, bo po wojsku nie umiałem znaleźć innej roboty, był to rok 1998.
Stracony czas.
Aż w końcu przyszedł ten dzień, że rzuciłem capowi wypowiedzenie na stół, którego nie chciał mi podpisać, ponieważ wiadomo, młody pracownik, umiejący dużo, 5 lat przepracowane itd.
Ale ja stwierdziłem że w tym zakładzie niema dla mnie przyszłości, i wyjechałem pracować za granicę.
Jednocześnie bardzo było mi szkoda ludzi którzy tam pozostali.
Obecnie mieszkam na stałe za granicą, pracuje, zarabiam, całkiem inne podejście pracodawcy do pracownika.
Pracownik jest szanowany, tak jak u nas był szanowany za komuny.
Od tego czasu minęło już 13 lat, i widzę że ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dalej funkcjonuje, ale czy się tam polepszylo, to niewiem.?????
Ja zawsze myślałem, że to najgorszy zakład w okolicy, ale widzę, że teraz Gobor, dołączył do czarnej listy. !!!!!!!!
A jak w goborze jest, to wiem, bo osoba z mojej rodziny tam pracuje.
I wszystko to co jest napisane powyżej, jest Sczera Prawdą,
Wyłączając oczywiscie z tego wypowiedź cytizera.
Bo jak można będąc szefem, wpadać na halę i wyzywać ludzi od ch.ji, a kobiety od k.rew.
Co u pana Capa K, bylo codziennością.
A jego hasło, jak ci nie pasuje to wypier.alaj, za bramą stoi 20 chętnych.
Mam nadzieję że ten człowiek kiedyś odpowie za swoje czyny.
Pozdrawiam
Szefowie takich firm, tzw. Kapitalisci, to typowi egoisci, wychowani w komunizmie, czyli kradnij co się da, i ciulaj jaktylko idzie.
A pracownik to jest maszynka do robienia pieniędzy, na jego konto.
.Persona. 2016-01-22 22:10:35
-Warunki jakie spełnia zakład nie są przystosowane do tak dużej produkcji a w konsekwencji cierpi na tym zwykły PRACOWNIK.
-Zrzucanie odpowiedzialności na pracowników.
-Zamiatanie małych problemów pod dywan doprowadziło do ogromnego bezładu.
-Największą bolączką zakładu jest brak organizacji i komunikacji między szefostfem,kierownictwem a pracownikiem.
1
Hahaha gobor 2016-01-23 20:55:02
Nie. Polecam dziwię się tym co tam robią za 1500 i jebią jak beduiny porażka ale Jejich sprawa nie polecam tam pracować te zarobki idzie wysmiac masakraa akordy a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się zarobi
3
gad 2016-01-24 09:29:28
A wszystko to ch-j w porównaniu z bombą atomową hehe
inter 2016-01-27 09:49:59
a ten pomysł z rękawiczkami to już przesada, żeby wymieniać stare na nowe, co oni robią z starymi rękawiczkami? KRETYNI !!! DZIĘKUJEMY ZONO SZEFA, suko
xyz 2016-01-27 14:03:25
Jak kradniesz to muszą to jakoś weryfikować, a że za swoje nie kupujesz to przecież inni nie będą na ciebie pracować ośle. Krowa, która dużo muczy mało mleka daje. Jak ci się nie podoba to spadaj bo innym zależy, a tacy jak ty to tylko zamieszanie robią bo robić im się nie chce. I pomyśleć, że na takiego trzeba tu robić szkoda słów. Językiem też się świetnym posługujesz słownictwo brukowe jednym słowem żenada i brak słów.
2
Zagłoba 2016-01-30 11:30:21
Nie trzeba rzucać mięsem, żeby poznać warunki pracy. A są one złe. Źle opłacani fachowcy, kadra nie biorąca pod uwagę opinii o pracownikach, dziwne decyzje pogarszające tylko warunki pracy.
Jak choćby rozebranie części wewnętrznych ścian, co skutecznie obniżyło temperaturę z przyjemnych 16-18 stopni na max 10( w ciepłe dni).
Prośby o niezgłaszanie wypadków w pracy i ukrywanie tego przed kontrolą BHP.
Gdy ma mieć miejsce kontrola to na zakładzie wszystko ma być na wysoki połysk (nie istotne czy ktoś jest chory czy nie to i tak zapieprza na zimnie) a zaraz po kontroli(nawet tego samego dnia) cały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wraca na miejsce.

Na drewnie pracownicy zabijają się o źle rozmieszczone maszyny, brak magazynierów, zero odpowiedzialności za materiał dostarczany na produkcję.
Liderzy widać że się ostatnio starają, ale chyba mają tyle roboty, że znalezienie ich czasami graniczy z cudem. Godzina mija, później kolejna a tych ani widu ani słychu.
Słynna hala na drewnie bez ogrzewania ostatnio miała minus 4 stopnie a ludzie i tak musieli zapieprzać. Gdzie są posiłki regeneracyjne przy pracy w takiej temp.? Jak masz zupkę to se zrób i tyle.
Zakazy, zakazy i zakazy. Nie wolno mieć przy sobie plecaka (podobno od tego są szafki), nie wolno wnosić jedzenia na halę (pewnie deski zaśmierdną), wszędzie kurz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Jest taka maszyna co produkuje zapylenie zapewniające równomierne pokrycie kilkudziesięciu metrów kw. pyłem ale wyciągu nie ma chyba od nowości. Nikt nie chce na niej dobrowolnie pracować, tylko dwóch operatorów udało im się jakimś cudem przekonać.

Wyciągów nie ma, zimno jak cholera, ale za to w miarę regularnie płacą. Tego nie można im zarzucić.
Co do kierownictwa Mariusza, to już kwestia szefa, kogo zatrudnia. Montaż ma gościa po szkole związanej z zawodem, płyty mają doświadczonego zastępcę a drewno... Ludzi którym brak kompetencji i dlatego mają tyle problemów. Nie za taką Polsku walczyłem...
Opinia zła jak i ta firma, każdy ma każdego w rzyci i dlatego jest tam tak paskudnie.
6
Wojtek 2016-02-06 16:29:03
Pani Sylwio,na pewno Pani czyta wszystkie komentarze,tak jak ten,który przy wypłacie pokazała mi Pani na kartce.
Więc tak,wtedy to nie byłem ja,jak już Pani mówiłem. Co do wszystkich komentarzy,które tu zostały napisane,no cóż nic dodać nic ująć,ze wszystkimi negatywnymi się zgadzam. Sam mam kilka nagrań z "reszty" wypłaty(dokładnie 4-wszystko słychać idealnie :) i kilka nagranych " przemówień Mariusza",gdzie słychać,Panowie pracujemy po 9h,soboty 6 lub 9,mówione jest w środy...Ostatnie z 23.12.2015 :) A ja się pytam co ta na PIP powie,skoro w umowie jest jasno napisane 40h tygodniowo ? Jest kilka osób,niektóre jeszcze pracują,którym nie jest obojętne to jak się w robocie traktuje ludzi,to nie Chiny,takie warunki pracy tu nie przejdą... Pozdrawiam i mam nadzieję,że nie do zobaczenia ;)
4
Janusz 2016-02-06 19:05:36
Wynagrodzenie na wiekszosci oferowanych stanowisk to od 8,20 do 8,80 euro brutto na godzine.
To ile dostaje sie na reke zalezy od grupy podatkowej.
W Niemczech masz zagwarantowanych 35 godz tygodniowo (151 miesiecznie)i za tyle placa a reszta(jesli sa nadgodziny) idzie na konto godzin.
Na pierwszej klasie podatkowej przy stawce 8,80 euro zarabia sie 1328 euro brutto.
Po odciagnieciu ubezpieczenia, podatku i innych tego typu obciazen zostaje z tego 1003 euro na reke.
Od tego trzeba odjac za zakwaterowanie (srednio okolo 250 euro miesiecznie)
Trzeba tez odjac na dojazdy i na wyzywienie.
Odlozyc miesiecznie mozna 300 - 500 euro czyli max 2000 zeta.
Fachowcy wysokiej klasy zarabiaja wiecej ale wiekszosci Polakow placa stawke minimalna czyli mniej niz 9 brutto.
2
BOB 2016-02-08 20:18:16
witam,mnie ciekawi jak sobie panowie kierownicy poradzą w tym miesiącu z podliczeniem wypłat po tym jak wprowadzili jakieś kartki do pisania tego co robimy na razie jest tylko chaos z tym pisaniem
3
zadowolony 2016-02-13 19:14:10
Panowie co wy tak narzekacie,ja Goborowi wszystko zawdzięczam,jak by nie oni to bym spał pod mostem.Nie ma co narzekać gdzie jest dobrze wszędzie zle...
1
Rambo 2016-03-05 01:17:01
Moja wypowiedz na tematy Goboru są dobre pracuje tam i sie bardzo kwole jest tam bardzo miła atmosfera i bardzo miłe kierownictwo jestem bardzo zadowolony płacą regulalnie co miesiąc kierownictwo jest bardzo miłe i niema co narzekać
1
kewin 2016-03-06 10:28:53
opinia goboru niemam najlepszej opini na temat goboru traktują ludzi jak niewolnikuw płace bardo liche korzą robić po 12 godzin a pynsio licho skoda gadać sami osuści i darmozjady ino oni mają zyski i brygadzisci same chamstwo
1
BUBU 2016-03-10 14:47:30
witam doszły mnie słuchy ze podobno będą zwolnienia z powodu zakończenia współpracy z z firmą dla której zbijaliśmy elementy,czy wam coś wiadomo?
2
max 2016-03-15 21:39:26
zakład chyba jest w złej kondycji finansowej skoro odbywają się łapanki na palących i zabieranie po 500 zł za palenie widać że ktoś dostał polecenie wykazania się,śmiechu warte tylko nikt nie dba o warunki pracy wszędzie ciasno zimno maszyny bez wyciągujak tak dalej będzie to ludzie będą odchodzić w poszukiwaniu lepszych warunków pracy
2
www.pl 2016-03-16 16:15:02
moja cierpliwość sie konczy - do warunków pracy w firmie mozna sie przyzwyczaic ale do wspolpracy z Ryskiem NIE !!! ...
1
www.pl 2016-03-16 16:35:34
Pracodawca powinien podjąć się wypłaty dodatków, które mają zrekompensować pracownikom uciążliwą prace.
Przepisy obowiązujące u pracodawcy powinny zawierać wykaz stanowisk pracy, na których pracę uznaje się za wykonywaną w warunkach szkodliwych, uciążliwych lub niebezpiecznych. Do prac tych można zaliczyć prace wykonywane w warunkach nadmiernego wysiłku psychicznego związanego z: ... czytaj poprzedni wpis
Dodatek przyznawany jest za każdą godzinę przepracowaną w warunkach uznawanych za szkodliwe
5
nie palący 2016-03-17 00:24:58
Ciesz się że tylko 500 zł za palenie, na zakładzie pracy możesz legalnie dostać nawet 2000 zł mandatu wg obowiązującego prawa. nie zgodzę się z większością wypisujących komentarze że są tu złe warunki pracy i płacy jak się komuś nie podoba robota to wypad i już a nie psuć krewi ludziom którzy chcą mieć gdzie pacować.

SZEFOWO KAŻDEMU PALĄCEMU NA ZAKŁADZIE PO 2000 ZŁ MANDATU!!!
1
max 2016-03-18 21:20:18
super kolego że troszczysz sie o kase dla firmy tylko że nie wszyscy podlegają tym restrykcją,jeśli pracujesz w tej firmie to wejdz sobie na szatnie na dole tam zawsze są dwie osoby które ciągle palą i ciągle tam siedzą i jakoś tego nikt nie widzimam rozumieć że mają immunited skoro im wolno,jeśli na zakładzie jest zakaz palenia to myśle żę dla wszystkich a nie dla wybrańców zarabiajacych te marne grosze
2
zawiedziony 2016-03-23 17:58:18
witam,pisze bo martwi mnie sytuacja w zakładzie z dnia na dzień coraz gorsze warunki pracy coraz mniej miejsca do pracy i coraz większe wymogi nie wiem o co chodzi ale w takich warunkach to myśle że o akodzie trzeba zapomniec bo skoro mamy pracować w takim ścisku jak pod namiotem gdzie jest chyba 12 maszyn i tyle samo operatorów i oczywiście materiał do obróbki a namiot obok sa 4 stanowiska monterskie i 4 monterów to chyba czas szukać pracy

aaaaaaaa jeszcze jedno fajnie że ktoś wspomniał o Ryszardzie,tylko myśle że dodatku finansowego raczej nie będzie ani szkodliwego
3
www 2016-04-16 11:44:47
gobor to najlepsza firma w boronowie jak komu nie pasi do hucza za 9 zeta je...c od 6 d0 6
max 2016-04-27 20:36:38
powiem tak,moze Gobor to dobra firma ale kierownictwo to totalna klapa szkoda więcej pisac bo wszyscy wiedzą o czym i o kim mowa
2
majk 2016-04-29 07:00:00
Niewolniki Goboru pracujcie by brygadzisći mieli lepszo prymia musicie sie bardziej starać by oni mieli lepszo prymia bo śćego brygadzisci mają zyć zate marne grosze
qqq 2016-05-01 11:07:51
tam trzeba połowa kierowników i liderów wypier.......olić jak ponoc kasy nie ma
3
max 2016-05-01 18:17:37
zgadzam sie,tylko kto to zrobi?
2
tosiek 2016-06-07 09:54:58
A może moich napiszesz jakim byłeś pracownikiem? Odważnie jest obrażać kogoś po nazwisku nie podając swojego... kierownik jest wymagający i konkretny, a Ty nie potrafiles sprostać jego wymaganiom. Weź się za robotę, a nie obrażaj innych!!!
tosiek 2016-06-27 14:57:11
na początu umowa zlecenie, potem umowa o pracę, w pojedyńczyń przypadkach umowa o pracę od razu..
Matti 2016-07-13 15:06:32
Firma akordowa, ale akordu nie ma. Zarobić możesz max 'tyle i tyle' na godzinę i więcej nie bo kierownik zwiększy ci norme.
Jedynie kto tam może zarobić to liderzy w większości przypadków nic nie robiący.
Dlaczego tylu ludzi sie zwolnia ? i przyjmują ukraińców ? bo nikt nie chce pracować w firmie w której nie ma szans rozwoju tylko upadku, jak ma to teraz miejsce.
Firma płaci, umowy są ale nic poza tym. Nie wiem czy któraś firma zabiera Ci 97zł z wypłaty za nic i twierdzi że to legalne.
3
Matti 2016-07-14 10:31:03
ledo, tłumaczą w biurze że to legalne, ale nic co jest robione poza przelewem nie jest legalne. Czyli to jest jakby podatek od tego co dostajesz 'na rękę'. Czyli czyste złodziejstwo...
1
Matti 2016-07-15 21:19:46
@kuba

Operator CNC jest potrzebny bo sie aktualnie jeden zwolnił bo ? Bo maszyna jest zepsuta i stoi jakieś 2-3 tygodnie. Do tego czasu zanim ją naprawią czeka sie i robi śmieciowe roboty za które zarobisz 40zł na dzien, taki akord... I nikt sie nie martwi ze zarobisz mało.

Ogólnie jak jesteś fachowcem to znajdziesz normalną prace, jak sie chcesz pouczyc i zarobić grosze to gobor chyba jest odpowiedni
7
majkel dżekson 2016-08-24 20:12:47
zwolniło się stanowisko kierownik zamieszania, główny saper destruktor, władca opału i donosiciel - mściciel oraz prezes TUR (Towarzystwo Unikania Roboty) wszystko w jednym. Chętnych zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną. Wymagane umiejętności: samodzielne parzenie kawy.
23
Monter 2016-09-06 21:16:52
Sama prawda chlopie najwieksza m***a zostala usunieta ten pan ktory sie do tego przyczynil szacun :) montaz sie cieszy
3
typ a 2016-09-09 20:50:21
prawda jest taka, że jak się nie obudzą i nie dają zarobić pracownikowi adekwatnie do pracy to samo kierownicy, liderzy i szefostwo będzie robić.
ile ludzi już odeszło co robiło po parę lat! Bo ile można robić za te same pieniądze(o ile nie mniejsze), robiąc większe normy?! człowiek, chce zarobić.
ludzie z dobrze płatnych robót się nie zwalniają, a tutaj się robi coraz większy przemiał i brak chętnych do pracy, a z samych ukraińców i kobiet nie pociągną długo.
amen
5
Nik 2016-09-10 21:29:23
Teraz mogli by sie za tych dwoch nierobow zabrac na magazynie z tylu bo na montazu nie mozna chwili stanac a tam laba siedza na paletach byle do fajrantu tego kierownik nie widzi niestety no ale nimi rzadzil sami wiecie kto no ale jednego darmozjada na ktorego cza bylo robic mnieh !!!wszyscy odetchneli z powodu odejscia wlatcy opalu
6
typ a 2016-09-12 10:07:12
@tom
z tego co wiem od ludzi co tam robią kobiety robią na drzewie i również na montażu.
jak tam pracowałem to ludzie przychodzili i odchodzili, jak się dowiedzieli jakie są normy i kasa.
a z tego co mi wiadomo teraz wcale nie ma lepiej, tylko gorzej. dowiedz się ile ludzi się zwolniło i dlaczego.
SALWADOR CC 2016-09-25 21:15:57
Fajna praca dobre zarobki jak się chce robić polecam
2
BOB 2016-09-30 18:15:06
SALWADOR,nie wiem gdzie pracujesz na jakim dziale ale na pewno nie masz 12 zl/h jesli jestes zadowolony robić chcemy wszyscy tylko za godne wynagrodzenie w tej firmie lepiej sie zwolnic i na nowo przyjąc bo na start nowi mają 12,50 tyle nawet nie mają pracownicy pracujący po 10 lat
3
SALWADOR CC 2016-10-09 22:36:14
BOB widać że mało wiesz jest duża grupa ludzi która zarabia dużo więcej niż pisałeś i to są ludzie którzy mówią ze jest mało a co do moich zarobków to poniżej 12 zł. to miałem w pierwszym miesiącu mojej pracy w "GOBOR"dobra rada trzeba się starać jak chcesz zarobić
2
sdcv 2016-10-10 20:11:47
no przecież na każdym stanowisku będą jednak inne te zarobki nie uważasz i z całą pewnością zależa też od wielu czynników tutaj na przykład od tego jakie masz wykształcenie czy też od tego jaki masz staż pracy więc chyba jednak warto jest poczekać ..
1
Monter1 2016-11-02 06:52:28
Praca jaka jest każdy widzi, a co do wypłaty to jedni sa zadowoleni inni nie, ja pracuje dopiero kilka miesięcy i z warunkami się zgadzam nie sa za fajne, co do atmosfery nie narzekam jest spoko.
Mi tapicer od poczatku sie pier##lił, a o inny doprosic sie nie dało, w koncu jednak lider mi go naprawił, jednak nie na długo, zas sie pier##li.
1
Zostaw swoją opinię o GOBOR Sp. z o.o. - Boronów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOBOR Sp. z o.o.