brak logo

NSK

Wałbrzych

Opinie o NSK

klika 2015-01-15 12:03:39
Nie jest źle. Właśnie takich ludzi na strefie potrebują:). A może by tak 3500 zł to by było dobrze. W ronalu się cieszą że arabiają 4000 zł a niemiec a 2500euro nie podjął by się tam pracy. Pracownicy sie cieszą że mają 1000 euro, a oni że znaleźli takich ludzi którzy produkują 20 calowe felgi dla snobów za centaki.
1
Gawron 2015-01-25 11:43:31
Związki Zawodowe w Nsk Wałbrzych to żenada.Wstyd i hańba!!!!!!!!!
1
baltazar 2015-02-03 09:54:12
Związki jak to związki.Podpisały coś o co chodziło prezesowi.Wielu ludzi straci zamiast zyskać ale to chyba każdy wie a zarząd zadowolony. Tyle problemów w firmie ale co tam nikt nic nie robi. A pani gl dalej bezkarna?bylo pismo i chyba nie ujrzało światła dziennego??brawo.
2
gihi 2015-02-03 20:43:01
A o jaką panią chodzi i o jakie maile??? Czyżby o Panią A..?Podobno nadal coś działa w tym kierunku? Lepiej by się zajęła swoim chlopem bo jak się dowie to jej nogi z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powyrywa :-D
1
kafek 2015-02-03 20:47:06
Która to taka???
mika469 2015-02-07 17:56:14
Pracuję w firmie ponad dwa lata. Śmiech na sali. Eksperci zachowują się jak grupliderzy,np.pani Jola,pani ekspert z st ze zmiany gruplidera Ernesta . Operatorzy widzą,że na to nikt nie reaguję. Prześwitlcie kamery z nocek na jadalni ! Jedyny na dzień dzisiejszy ,godny uwagi jest p.Rowiński. Osoba godna naśladowania względem pracy,oddzielania spraw osobistych,szkoleń i otwarty dla pracowników.
Piotr 2015-02-10 02:18:59
Witam,
7 02 2015 skończyłem pracę w NSK dlatego chciałabym podziękować wszystkim za współpracę, za okazaną życzliwość , pomoc której nie do końca rozumiałem .
Szczególnie podziekowania kieruję do wszystkich z Mach 1.2, bo z Wami pracowałam najdłużej. Są wśrod Was osoby, o których mogę powiedzieć,że są i mam nadzieję nadal będą dla mnie kimś więcej niż tylko współpracownikami. Jak każdy człowiek popełniłem kilka błędów dlatego korzystając z okazji chciałbym przeprośic R.Rowińskiego i Jolę z J.T za nieprofesjonalne zachowanie.
Jednocześnie życzę wszytkim powodzenia oraz wielu sukcesów zawodowych i osobistych.

P.Karpiński
7
magda 2015-02-11 10:01:27
Ja pracuję w tym zakładzie trzeci dzień i nie mogę wyjść z szoku. Praca jak praca, ale cała reszta.... Banda znerwicowanych i niedowartościowanych polaczków próbuje coś pokazać, tylko jeszcze nie wiem co. I prośba do decydentów, nie bierzcie ludzi z Toyoty, tam pracownik jest szanowany a potem przychodzi tu i dostaje jak obuchem w łeb.
4
Zenadka 2015-02-15 20:24:33
Żenada, masz rację ktoś wkoncu powinien ujawnić to w jaki sposób awansowała niechaj sprawiedliwości stanie się zadość! I precz z romansami w NSK niechaj każdy wypracuje sobie stanowisko ale rękoma na linii produkcyjnej a nie czym innym!Gdzie ci ludzie maja oczy i czym myślą bo głowami raczej nie!
Maciek 2015-02-20 22:25:57
Hej właśnie dzwonili do mnie z Polluxa zaproponowali mi prace u was na umowe zlecenie warto przyjśc do was bo widzę że opinie negatywne
Taki jeden Polak 2015-02-21 16:53:54
Warto spróbować , może Ci się spodoba i nie czytaj za dużo .. wszystkich nigdy nie zadowolisz ..powodzenia
Maciek 2015-02-21 17:32:19
Jestem po rozmowie ale zawiedziony ponieważ przez Polluxa zaproponowali na umowe zlecenie także odmówiłem
1
bobek 2015-03-15 14:02:16
Widzieliście ogłoszenie na multi skila?/preferencje jak na brygadziste . A Ci skoczkowie to zazwyczaj jedno maszynowcy. masakra jakaś,,
Bzium 2015-03-19 21:02:06
Z tym multiskillem to faktycznie niezłe jaja :) - preferowane wyższe wykształcenie, znajomość angielskiego w stopniu komunikatywnym, itd. , tymczasem niejeden ekspert ma ledwo zawodówke, i ledwo zna polski w stopniu komunikatywnym, heheh.
2
fufu 2015-05-17 17:22:58
Wszyscy o tym doskonale wiedzą ale nikt z tym nic nie robi, a może by nowy menadżer wkoncu zrobił porządek z ta panią g/l która tak fajnie awansowała nie wypracowała stanowiska rękoma tylko du... ha ha ha szlajala się po krzakach i osiągnęła co chciała :-) i ma kasę??Ma!
Gambler 2015-05-23 20:19:11
Dokladnie.Oby nowy Senior mgr wreszcie rozliczyl panią GL.I tak jak piszesz każy wie ale nikt nic z tym nie robi
1
Patt 2015-05-28 08:02:46
Pracuję tam pierwszy tydzień i prawdopodobnie ostatni, najgorsza firma z jaką miałem do tej pory styczność. A o niektórych "mistrzach"i wyżej się nie wypowiem, bo nie chcę używać wulgaryzmów.
1
Były pracownik NSK 2015-05-28 19:12:49
Jest takie powiedzenie nie oceniaj książki po okładce .
Rozumiem że nie jest Ci lekko (nowy pracownik )ale ocenianie firmy po pierwszym tygodniu pracy jest dalekie od prawdy .
Moja rada ..porozmawiaj z przełożonym ...byle szczerze i pamiętaj twoi przełożeni to nie Cyborgi tylko ludzie którzy w miarę swoich kompetencji postarają się rozwiązać problem .
pozdrawiam .
3
Patt 2015-05-29 08:03:27
Być może na hali której Pan pracował, przełożony był taką osobą. W moim przypadku tak nie było. Piszę w czasie przeszłym, bowiem opuściłem już ten zakład. Nie mam ochoty pracować w takich warunkach, z przełożonymi którzy wykorzystują Cię abyś "odwalił" za nich całą robotę, tymczasem jak ty robisz na 2 stanowiskach oni smacznie sobie śpią w szatni.

Jeżeli musisz szybko znaleźć jakąś pracę i jesteś gotów robić wiele za niewiele idź do NSK. Jeżeli nie, omijaj ten zakład szerokim łukiem.
3
babol 2015-06-02 10:22:25
Racja .Firma dość specyficzna ale do wytrzymania. Robiłem w cersanicie i jest bardzo podobnie. A co do tej pani GL to pewnie piszecie o tej miej pani która nawet nie stosuje ubioru wymaganego przez nsk. Nas ścigaja za wyciągnięta koszulę ze spodni a Ona śmiga sobie w prywatnych ciuszkach zadowolona
Były pracownik NSK 2015-06-02 23:08:01
Tak czytam wasze wpisy o pani J...
to?...Jestem rozczarowany ... .
Nie oceniajcie innych zacznijcie od siebie .
thc2 2015-06-20 19:01:53
na szkoleniu b,h,p przestzegaja przed Danielem Majka jego ekspert lukasz robi wszystko zeby zniszczyc nowych pracownikow podkreca linie tak zeby sie nie wyrabiali
były 2015-07-24 18:42:10
W tej firmie kazdy kazdego mobinguje i odradzam tam prace
3
Były pracownik NSK 2015-08-07 17:31:33
Mobbing to dalekie stwierdzenie od prawdy .
W moim przypadku utrata pracy była uzasadniona , bolesna , ale uzasadniona
Zakład na PLUS często go wspominam ...
1
biczys 2015-08-28 19:13:57
Zarobki są OK jesli chodzi prace na strefie.Praca jak kazda inna,trzeba sie przyzwyczaici miec odpowiednie nastawienie.Debile,maminsynki i nerdy niech idą pracować do Mc'donalda...ale i tak moze byc za ciezko xD
1
znany 2015-09-26 22:54:22
Jasne nikt tak nie zapierdala jak pan Rafał... by chciał zapierdalać :)
były pracownik Nsk 2015-10-07 00:18:35
hej znany... Mam nadzieje że pan Rafał dowie się kim jesteś pewnie w pracy jesteście kolegami czyż nie? ..
123 2015-10-08 21:14:14
debile, i tyle
1
Robert 2015-10-23 08:14:40
Omijać z daleka za dużo cwaniaków
3
Gosc 2015-11-04 10:39:10
Moim zdaniem NSK powinno sie interesowac bardziej pracownikami jest tam brak dyscypliny jesli chodzi o prace ta firma przyjmuje ludzi takich co oczerniaja firme. Kierownictwo powinno bardziej zwracac uwage na toco pracownicy robia... Czy np pracuja czy zajmuja sie romansami w tej firmie jesli chodzi o puszczenie kobiety samej do pracy to Panowie mozecue sie spodziewac ze wasze zony. Moga sie dac namowic na pokusy slysalem o tej firmie jak i o kierowniku NSK Panu Krzysztofie Sekuli ze lubi chodzic i podrywac mlode dziewczyny nie patrzac na to ze sa zamezne jak i w zwiazku. NAPISALEM KIEROWNIKU BO SIE PODAWAL PAN KRZYSZTOF ZA NIEGO A JEST SZARYM PRACOWNIKIEM MOIM ZDANIEM FIRMA TEGO OSOBNIKA TAK ZE POWINNA PIERWSZE CO ZWOLNIC DYSCYPLINARNIE z przyczyn wiadomych iz firma moze miec z tego tytulu problemy i niszczenie jej reputacji. W ASC liderzy znaja ta sytuacje i moim zdaniem przelozeni Pana Krzysztofa Sekuli powinni bardziej zainteresowac sie ta nie do przyjecia sytuacja nawet z przyczyn tj. WIZERUNEK FIRMY, REPUTACJI KIEROWNICTWA I MOZE WYRZEJ USTAWIONYCH LUDZI W TEJ FIRMIE. Nie mam zamiaru jej oczerniac ale gdybym ja byl pracownikiem o stanowisku Kierownika czy mistrza napewno bym nke pozwolil na takie sytuacje jakie mialy miejsce w ubieglym roku. Ten Pan NIBY KIEROWNIK KRZYSZTOF SEKULA podawal sie za ta osobe poniewaz aby mogl siciagac pewna Pania do pracy. ZAZNACZAM NIBY DO PRACY. Pozdrawiam zespol NSK i licze na to ze Kierownictwo i zrobi cos w tym kierunku dla dobra reputacji firmy. Bo coraz wiecej siebslyszy ze to nie firma tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
operatorka NSK 2015-11-20 18:30:05
Odp. Na post kogoś pod Nick-iem gość. Mam przyjemność pracować z panem Krzysztofem S. Jest expertem jednej z lini. Jest rowniesz miłym, kompetentnym pracownikiem naszego zakładu. Można polegać na nim w każdej sytuacji. Pomaga innym robiąc to bez interesownie. Znany jest co prawda z głośnego i nie znoszącego sprzeciwu podejściu do operatora ale jest miły i nawet lubiany. Pan o którym mowa jest też nauczony pracy na wszystkich stanowiskach na swojej hali. Myślę że potrzeba tam takich pracowników. Dziękuję że mogę pracować z tym panem i nabierać od niego wiedzy z nią związanej.
1
mała 2015-11-21 05:09:12
Jestem operatorką w NSK. Jestem na innej zmianie, ale miałam przyjemność pracować z panem Krzysztofem. Jest miły, uprzejmy i pomaga każdemu nowemu pracownikowi. Ja osobiście nie zauważyłam żeby naruszał drastycznie relacje między ludzkie. Ja odebrałam tego pana pozytywnie i nie mam do jego osoby żadnych zastrzeżeń. Jest osobą miłą, ciepłą i wyrozumiałą. To prawda że wymagającą no ale to NSK a nie przedszkole. Jest dobrym brygadzistą i wiele mnie nauczył. Znam też tego pana prywatnie. Jest kochającym mężem i ojcem. A takie pomówienia wobec jego osoby są grubo zakłamane. Proszę o poznanie pana Krzysztofa prywatnie a zmienicie zdanie. Z poważaniem op. z firmy NSK. Panie Krzysztofie szacunek i podziękowania. Mała.
2
Gość 2015-11-26 02:23:50
Przypadkowo nadziałam się na nieprzyjemnego tłustego buraka, co lubi drzeć koparę i wyżywać się na młodszych, ewidentnie słabszych pracownikach, sama jestem świadkiem. Drze się jak stara baba na straganie zamiast powiedzieć normalnie, odziwo robi tak tylko przy ludziach (zeby wzbudzić respekt? załosne). Podobno jest expertem, nie zazdroszcze nikomu kto ma z nim na co dzień styczność, choć wielu takich - jego pokroju - można znaleźć. Firma NSK'a zatrudnia byle kogo, byle jak i daje posady rownie byle komu. Z dobre 50% pracowników powinno wylecieć na zbity pysk, zero szacunku do drugiego czlowieka, poniżanie widać wszedzie. Ale żeby nie było tak źle to i są fajni ludzie, jak sie jeszcze z takimi pracuje to jest bardzo przyjemnie... ale niestety tak jest tylko kiedy są w miarę "nowi" pracownicy i młody ekspert, starsze roczniki to... aż brzydko dokończyć, choć zdarzają się drobne wyjątki od reguły tam panującej.

PS. Ci co planują się załapać na pracę tam to doradzę: Jeżeli na początku bedziecie upokarzani, bądź co bądź gnębieni itp to odrazu rezygnujcie, bo będziecie się tylko łudzić że będzie lepsza atmosfera, albo zmieniajcie jak najszybciej dział/zmianę i liczcie na szczęście. Jedna wielka PATOLOGIA.
1
venividi 2016-01-22 02:25:41
Miałam przyjemność pracować na machiningu. Praca ciężka, ale naprawdę spoko. Pracowałam z wymienionym wyżej Panem K i myślę, że to bardzo dobry pracownik. Niektórzy widać nie potrafili być w porządku, skoro piszą co piszą. Ogólnie atmosfera mi się podobała, ale to może być kwestia towarzystwa, które jeśli to czyta pozdrawiam :)
W skrócie : pieniądze były okej jak dla osoby bez doświadczenia i na czas, dodatkowo w zakładzie są przerwy co dwie godziny, co jest ogromnym plusem :)

Ogólnie polecam dla osób, które wiedzą, że praca to nie siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i marudzenie :)
1
gosc 2016-03-07 14:42:02
Witam wszystkich.Proszę mi powiedzieć jaki system pracy jest w NSK i jakie zarobki na początek.Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam
3
robol 2016-04-17 21:29:02
Nie polecam nikomu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle! Dobrze ,że Osowskiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nafetowanego typa!
operator 2016-05-11 18:22:56
Mi się tam podoba praca w NSK,zarobki nie są złe pare sobót i jest nawet dobrze,pracuje tam pół roku i nic przykrego ze strony innych pracowników mnie nie spotkało,Pan ( usunięte przez administratora )naprawdę bardzo angażuje się w swoją prace,ludzie u niego na zmianie w porządku.jest to nie moja pierwsza praca i miałem lepiej płatne ale ta mi odpowiada najbardziej z tych które miałem. Będę się starał pracować tam jak najdłużej. pozdrówka dla zmiany ( usunięte przez administratora )
maly 2016-05-31 23:09:08
a konkretnie jaki jest zarobek netto na reke ??
NSK 2016-06-01 14:52:47
A weźcie się może by tak porządnie "( usunięte przez administratora )w kadrach tej firmy to może troszkę zmądrzejecie, bo już durniejsi to już napewno nie będziecie... Przecież ten wpis jak i parę innych to od razu widać, że pisany przez kadry mający niby zachęcić ludzi do aplikowania, że niby super praca, super firma itp. No cóż podczas procesu rekrutacyjnego również kandydaci osądzają was co za firmą jesteście. Już sam fakt, że na rozmowie mówicie, ze na pewno zadzwonicie (czy ktoś przejdzie rozmowę czy nie przejdzie) a później zero odzewu od was świadczy o bardzo niskim poziomie waszej firmy. Zresztą pisanie takich komentarzy nic nie da. Ktoś kto przejdzie rekrutację i tak później pracując u was zobaczy na własne oczy co wy i wasza firma tak naprawdę sobą reprezentujecie. Samo to "zadzwonimy" a później g... a nie dzwonicie dużo o was mówi.., Tak więc zamiast pisać debilowate komentarze zachwalające pod niebiosy waszą firmę sugeruję poprostu wprowadzić jakąs kulturę i poziom w waszej firmie a nie pisać bzdury. Jak będziecie porządną firmą na poziomie to i bedą chętni do pracy u was. Zastanówcie się kogo szukacie. Na SQA trzeba kogos mądrego, a liczenie na to że ktoś poczyta bzdurny komentarz i we wszystko naiwnie uwierzy to niestety nie jest szukanie ludzi mądrych tylko naiwnych durni. Tak więc zastanówcie się czy ktoś durny, naiwny, skłonny uwierzyć w wasze kłamliwe komentarze nadaje się na SQA i czy z kolei ktoś mądry nadający się na SQA będzie wierzyc we wszystko co mu napiszecie na jakimś forum. Niestety ale jedno z drugim w parze nie idzie. Tak więc świadczy to o tym, że kompletnie nie nadajecie się do selekcji specjalistów. Bo nie ma ludzi mądrych i durnych, a wasze wiejsko-marketingowe komentarze świadczą że takich próbójecie szukać.
gumus 2016-06-09 07:33:12
BEZNADZIEJNA FIRMA
2
operator nakurwiator 2016-06-15 15:09:12
zalezy przez jaka podfirme d.system 15 z groszami bez sobót jak robsz soboty to okolo 2k
gość 2016-06-22 11:19:40
Witam mam pytanie co to jest za test po którym albo przyjmą do pracy lub nie no i który trwa 45 minut
celnik 2016-06-29 23:30:36
Test jest lajtowy. szczerze to przyjmą każdego kto tylko chce pracowac. Mamy taka absencje iż kazde rece do pracy beda dobre. Ale co sie dziwic. Może i kasa nie jest najgorsza ale nasi gl to juz inna bajka lekko mówiąc baranki które za stołek dadza sobie jaja ogolic a ludzie to widza i dla tego po czesci jest taka duza absencja mimo podwyżek.
3
gość 2016-06-30 10:33:49
Witaj jeśli jesteś z Wałbrzycha to polecam agencję Randstad oni dają umowę ja jestem przez nich przyjęta.
bakugan 2016-07-15 23:28:59
Praca jak każda inna , jednym odpowiada innym nie , jeden nażeka a drugi chwali , grunt to dobre nastawienie i dogadanie sie z ludzmi , bo calkiem inaczej sie pracuje jak jest jakas atmosfera a najlepsza to taka gdzie można się pośmiać :-) a z tego wszystkiego najlepsze sa przerwy i polewa jak sie wszyscy ładuja do kibla czy na fajke
Nik 2016-09-28 12:18:50
Co do Gl.tez nieodpowiedni ludzie na stanowiskach bo wszyscy normalni juz odeszli z tego zakładu-DLACZEGO ??? a teraz cóż....M.N pijany spi na stole w czasie integracji i wszystkim UWZ rozdaje.Brawo kadrze rządzącej.
berbeć 2016-09-28 13:33:03
To fakt --M.No. poszlalal. Jak na GL zasnąc pijanym przy stole to przegiecie ale cóż zdarza się najlepszym. A oczywiście kadra menagerów nie zareaguje bo i po co??hehe szkoda opowiadac co tam sie jeszcze działo.
3
Re re 2016-09-30 00:43:56
Śpiący na stole ORGANIZATOR IMPREZY -hmm
..... 2016-10-20 13:11:59
Zastanawiam się jak to jest że 6linia 40minut szybciej konczy pracę .Sztuki poodkladane gdzie popadnie GDZIE JAKOŚĆ A REKLAMACJI....ho ho.
Inne działy nie nienandarzaja ze wszystkim.
Rogalik 2016-11-27 15:59:01
A co na temat Ireneusza?
Zostaw swoją opinię o NSK - Wałbrzych
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSK