brak logo

NSK

Wałbrzych

Opinie o NSK

123 2015-10-08 21:14
debile, i tyle
1
Robert 2015-10-23 08:14
Omijać z daleka za dużo cwaniaków
3
Gosc 2015-11-04 10:39
Moim zdaniem NSK powinno sie interesowac bardziej pracownikami jest tam brak dyscypliny jesli chodzi o prace ta firma przyjmuje ludzi takich co oczerniaja firme. Kierownictwo powinno bardziej zwracac uwage na toco pracownicy robia... Czy np pracuja czy zajmuja sie romansami w tej firmie jesli chodzi o puszczenie kobiety samej do pracy to Panowie mozecue sie spodziewac ze wasze zony. Moga sie dac namowic na pokusy slysalem o tej firmie jak i o kierowniku NSK Panu Krzysztofie Sekuli ze lubi chodzic i podrywac mlode dziewczyny nie patrzac na to ze sa zamezne jak i w zwiazku. NAPISALEM KIEROWNIKU BO SIE PODAWAL PAN KRZYSZTOF ZA NIEGO A JEST SZARYM PRACOWNIKIEM MOIM ZDANIEM FIRMA TEGO OSOBNIKA TAK ZE POWINNA PIERWSZE CO ZWOLNIC DYSCYPLINARNIE z przyczyn wiadomych iz firma moze miec z tego tytulu problemy i niszczenie jej reputacji. W ASC liderzy znaja ta sytuacje i moim zdaniem przelozeni Pana Krzysztofa Sekuli powinni bardziej zainteresowac sie ta nie do przyjecia sytuacja nawet z przyczyn tj. WIZERUNEK FIRMY, REPUTACJI KIEROWNICTWA I MOZE WYRZEJ USTAWIONYCH LUDZI W TEJ FIRMIE. Nie mam zamiaru jej oczerniac ale gdybym ja byl pracownikiem o stanowisku Kierownika czy mistrza napewno bym nke pozwolil na takie sytuacje jakie mialy miejsce w ubieglym roku. Ten Pan NIBY KIEROWNIK KRZYSZTOF SEKULA podawal sie za ta osobe poniewaz aby mogl siciagac pewna Pania do pracy. ZAZNACZAM NIBY DO PRACY. Pozdrawiam zespol NSK i licze na to ze Kierownictwo i zrobi cos w tym kierunku dla dobra reputacji firmy. Bo coraz wiecej siebslyszy ze to nie firma tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
operatorka NSK 2015-11-20 18:30
Odp. Na post kogoś pod Nick-iem gość. Mam przyjemność pracować z panem Krzysztofem S. Jest expertem jednej z lini. Jest rowniesz miłym, kompetentnym pracownikiem naszego zakładu. Można polegać na nim w każdej sytuacji. Pomaga innym robiąc to bez interesownie. Znany jest co prawda z głośnego i nie znoszącego sprzeciwu podejściu do operatora ale jest miły i nawet lubiany. Pan o którym mowa jest też nauczony pracy na wszystkich stanowiskach na swojej hali. Myślę że potrzeba tam takich pracowników. Dziękuję że mogę pracować z tym panem i nabierać od niego wiedzy z nią związanej.
1
mała 2015-11-21 05:09
Jestem operatorką w NSK. Jestem na innej zmianie, ale miałam przyjemność pracować z panem Krzysztofem. Jest miły, uprzejmy i pomaga każdemu nowemu pracownikowi. Ja osobiście nie zauważyłam żeby naruszał drastycznie relacje między ludzkie. Ja odebrałam tego pana pozytywnie i nie mam do jego osoby żadnych zastrzeżeń. Jest osobą miłą, ciepłą i wyrozumiałą. To prawda że wymagającą no ale to NSK a nie przedszkole. Jest dobrym brygadzistą i wiele mnie nauczył. Znam też tego pana prywatnie. Jest kochającym mężem i ojcem. A takie pomówienia wobec jego osoby są grubo zakłamane. Proszę o poznanie pana Krzysztofa prywatnie a zmienicie zdanie. Z poważaniem op. z firmy NSK. Panie Krzysztofie szacunek i podziękowania. Mała.
2
Gość 2015-11-26 02:23
Przypadkowo nadziałam się na nieprzyjemnego tłustego buraka, co lubi drzeć koparę i wyżywać się na młodszych, ewidentnie słabszych pracownikach, sama jestem świadkiem. Drze się jak stara baba na straganie zamiast powiedzieć normalnie, odziwo robi tak tylko przy ludziach (zeby wzbudzić respekt? załosne). Podobno jest expertem, nie zazdroszcze nikomu kto ma z nim na co dzień styczność, choć wielu takich - jego pokroju - można znaleźć. Firma NSK'a zatrudnia byle kogo, byle jak i daje posady rownie byle komu. Z dobre 50% pracowników powinno wylecieć na zbity pysk, zero szacunku do drugiego czlowieka, poniżanie widać wszedzie. Ale żeby nie było tak źle to i są fajni ludzie, jak sie jeszcze z takimi pracuje to jest bardzo przyjemnie... ale niestety tak jest tylko kiedy są w miarę "nowi" pracownicy i młody ekspert, starsze roczniki to... aż brzydko dokończyć, choć zdarzają się drobne wyjątki od reguły tam panującej.

PS. Ci co planują się załapać na pracę tam to doradzę: Jeżeli na początku bedziecie upokarzani, bądź co bądź gnębieni itp to odrazu rezygnujcie, bo będziecie się tylko łudzić że będzie lepsza atmosfera, albo zmieniajcie jak najszybciej dział/zmianę i liczcie na szczęście. Jedna wielka PATOLOGIA.
3
venividi 2016-01-22 02:25
Miałam przyjemność pracować na machiningu. Praca ciężka, ale naprawdę spoko. Pracowałam z wymienionym wyżej Panem K i myślę, że to bardzo dobry pracownik. Niektórzy widać nie potrafili być w porządku, skoro piszą co piszą. Ogólnie atmosfera mi się podobała, ale to może być kwestia towarzystwa, które jeśli to czyta pozdrawiam :)
W skrócie : pieniądze były okej jak dla osoby bez doświadczenia i na czas, dodatkowo w zakładzie są przerwy co dwie godziny, co jest ogromnym plusem :)

Ogólnie polecam dla osób, które wiedzą, że praca to nie siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i marudzenie :)
2
gosc 2016-03-07 14:42
Witam wszystkich.Proszę mi powiedzieć jaki system pracy jest w NSK i jakie zarobki na początek.Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam
4
robol 2016-04-17 21:29
Nie polecam nikomu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle! Dobrze ,że Osowskiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nafetowanego typa!
1
operator 2016-05-11 18:22
Mi się tam podoba praca w NSK,zarobki nie są złe pare sobót i jest nawet dobrze,pracuje tam pół roku i nic przykrego ze strony innych pracowników mnie nie spotkało,Pan ( usunięte przez administratora )naprawdę bardzo angażuje się w swoją prace,ludzie u niego na zmianie w porządku.jest to nie moja pierwsza praca i miałem lepiej płatne ale ta mi odpowiada najbardziej z tych które miałem. Będę się starał pracować tam jak najdłużej. pozdrówka dla zmiany ( usunięte przez administratora )
maly 2016-05-31 23:09
a konkretnie jaki jest zarobek netto na reke ??
NSK 2016-06-01 14:52
A weźcie się może by tak porządnie "( usunięte przez administratora )w kadrach tej firmy to może troszkę zmądrzejecie, bo już durniejsi to już napewno nie będziecie... Przecież ten wpis jak i parę innych to od razu widać, że pisany przez kadry mający niby zachęcić ludzi do aplikowania, że niby super praca, super firma itp. No cóż podczas procesu rekrutacyjnego również kandydaci osądzają was co za firmą jesteście. Już sam fakt, że na rozmowie mówicie, ze na pewno zadzwonicie (czy ktoś przejdzie rozmowę czy nie przejdzie) a później zero odzewu od was świadczy o bardzo niskim poziomie waszej firmy. Zresztą pisanie takich komentarzy nic nie da. Ktoś kto przejdzie rekrutację i tak później pracując u was zobaczy na własne oczy co wy i wasza firma tak naprawdę sobą reprezentujecie. Samo to "zadzwonimy" a później g... a nie dzwonicie dużo o was mówi.., Tak więc zamiast pisać debilowate komentarze zachwalające pod niebiosy waszą firmę sugeruję poprostu wprowadzić jakąs kulturę i poziom w waszej firmie a nie pisać bzdury. Jak będziecie porządną firmą na poziomie to i bedą chętni do pracy u was. Zastanówcie się kogo szukacie. Na SQA trzeba kogos mądrego, a liczenie na to że ktoś poczyta bzdurny komentarz i we wszystko naiwnie uwierzy to niestety nie jest szukanie ludzi mądrych tylko naiwnych durni. Tak więc zastanówcie się czy ktoś durny, naiwny, skłonny uwierzyć w wasze kłamliwe komentarze nadaje się na SQA i czy z kolei ktoś mądry nadający się na SQA będzie wierzyc we wszystko co mu napiszecie na jakimś forum. Niestety ale jedno z drugim w parze nie idzie. Tak więc świadczy to o tym, że kompletnie nie nadajecie się do selekcji specjalistów. Bo nie ma ludzi mądrych i durnych, a wasze wiejsko-marketingowe komentarze świadczą że takich próbójecie szukać.
1
gumus 2016-06-09 07:33
BEZNADZIEJNA FIRMA
2
operator nakurwiator 2016-06-15 15:09
zalezy przez jaka podfirme d.system 15 z groszami bez sobót jak robsz soboty to okolo 2k
gość 2016-06-22 11:19
Witam mam pytanie co to jest za test po którym albo przyjmą do pracy lub nie no i który trwa 45 minut
celnik 2016-06-29 23:30
Test jest lajtowy. szczerze to przyjmą każdego kto tylko chce pracowac. Mamy taka absencje iż kazde rece do pracy beda dobre. Ale co sie dziwic. Może i kasa nie jest najgorsza ale nasi gl to juz inna bajka lekko mówiąc baranki które za stołek dadza sobie jaja ogolic a ludzie to widza i dla tego po czesci jest taka duza absencja mimo podwyżek.
4
gość 2016-06-30 10:33
Witaj jeśli jesteś z Wałbrzycha to polecam agencję Randstad oni dają umowę ja jestem przez nich przyjęta.
bakugan 2016-07-15 23:28
Praca jak każda inna , jednym odpowiada innym nie , jeden nażeka a drugi chwali , grunt to dobre nastawienie i dogadanie sie z ludzmi , bo calkiem inaczej sie pracuje jak jest jakas atmosfera a najlepsza to taka gdzie można się pośmiać :-) a z tego wszystkiego najlepsze sa przerwy i polewa jak sie wszyscy ładuja do kibla czy na fajke
Nik 2016-09-28 12:18
Co do Gl.tez nieodpowiedni ludzie na stanowiskach bo wszyscy normalni juz odeszli z tego zakładu-DLACZEGO ??? a teraz cóż....M.N pijany spi na stole w czasie integracji i wszystkim UWZ rozdaje.Brawo kadrze rządzącej.
berbeć 2016-09-28 13:33
To fakt --M.No. poszlalal. Jak na GL zasnąc pijanym przy stole to przegiecie ale cóż zdarza się najlepszym. A oczywiście kadra menagerów nie zareaguje bo i po co??hehe szkoda opowiadac co tam sie jeszcze działo.
4
Re re 2016-09-30 00:43
Śpiący na stole ORGANIZATOR IMPREZY -hmm
1
..... 2016-10-20 13:11
Zastanawiam się jak to jest że 6linia 40minut szybciej konczy pracę .Sztuki poodkladane gdzie popadnie GDZIE JAKOŚĆ A REKLAMACJI....ho ho.
Inne działy nie nienandarzaja ze wszystkim.
Rogalik 2016-11-27 15:59
A co na temat Ireneusza?
Operator NSK 2016-12-16 01:00
Pracowalem w gorszym miejscu, tutaj podobala mi sie praca ale po ponad roku troche inaczej to wyglada. Po pierwsze duzo zalezy na jaka zmiane sie trafi. Mi sie udalo na odpowiednia, rozni sa ludzie, czasami sa spiecia, ale razem spokojnie sobie radzimy. Jednak na innych zmianach, to jest dramat, klotnie, wrzaski, wyzwiska. Zmiana, ktora po nas przychodzi zaczyna od donosow. Sami nie robia tego, co wymagaja ale na donosach buduja swoje uznanie, bo z planem sie nie wyrabiaja i trzeba po nich nadrabiac. Pracownikow albo na styk albo za malo, problem jest z jakimkolwiek urlopem. Nadgodziny, nie raz slyszalem, ze nie mam nic do gadania, ale jak sie postawisz to w koncu dadza spokoj. Raz uleglem, bo GL zaszantazowal mnie ze nie przejmie mnie z podfirmy jak nie zostane. Paczki i wigilia odwolane, bo Solidarnosc wymyslila sobie bal karnawalowy tylko dla pracownikow, czyli 20 chlopa na jedna babke, pomimo sprzeciwu wiekszosci pracownikow. Soboty w pracy: po pierwszej zmianie norma, ze zmuszaja, po drugiej coraz czesciej, nocki niekiedy od niedzieli. Na drugich zmianach ludzie narzekali, ze nie maja przez to weekendu i nie chca isc w sobote, wiec NSK stwierdzilo, ze od nowego roku zaczniemy zmiany na odwrot, nie 3 2 1 tylko 1 2 3 tak, zeby dac dluzszy weekend po sobocie na druga zmiane, co ewidentnie pokazuje, ze od nowego roku zaczna sie jeszcze wieksze przymusy na soboty. Petycja podpisana przez znakomita wiekszosc w tej sprawie nic nie dala. Zatrudniaja Ukraincow, ja nic do nich nie mam, tylko, ze tlumacz opiekuje sie nimi przez 3 dni po 15 minut. Potem musimy dogadac sie sami, gdzie my ich jezyka nie znamy a oni naszego. Czesto przez to sa problemy, bo sie nie dogadasz ale winny jest zawsze Polak i nie mowie, ze to ich wina, bo im tez musi byc ciezko jak przez 8h geby do nikogo nie otworzy albo jak czegos nie wie i nie umie zapytac, ale wina NSK ze do takich sytuacji doprowadza. Nie wszyscy to rozumia i pojawiaja sie dziwne hasla w toaletach, NSK straszy policja i grafologiem, ze strach teraz isc do wc zeby nie musiec chodzic po komisariatach. Na innych dzialach od goscia slyszalem, ze ekspert zmusza go do nadgodzin na sile i straszy brakiem premi albo zwolnieniem, choc robi 30-40h nadgodzin w miesiacu. U wozkowych to norma, ze po 4h nadgodziny robia, bo pracownikow nie ma. Osobiscie jakies wyzwiska czy ponizanie mnie nie spotkalo, ale na sasiedniej zmianie tocza sie rozmowy o mobbing na linii ekspert-operatorzy i to juz ktos wyzej wspomnial o tym ekspercie. Jak ktos wali nadgodziny dzien w dzien to po 6miesiacach przez zaklad przyjmuja, jak ma zycie poza praca to po 10 miesiacach. Niby norma to po 1000h pracy ale wtedy to ma sie obiecane, ze ma byc. Stawka tylko 70 zl brutto sie rozni od stawki w randstadcie. Jedynie tyle wiecej, ze tansza jest stolowka i kasa na wakacje i swieta. Jak ktos sam na siebie pracuje to w ciagu roku jakies 800 zl socjalu mu wpadnie. Integracje itp chlania, bo inaczej ciezko to okreslic sa dla wszystkich. Jezeli chcesz robic nadgodziny, nie masz obowiazkow rodzinnych ani szkoly, szybko pracujesz, to nie powinno byc zle. Sa + i spore minusy ale wszedzie tak na strefie jest i bedzie jeszcze dlugo. Warto jedynie docenic, ze jak ktos potrzebuje prace to w Walbrzychu ma ja od zaraz, nie wszedzie tak jest. Ja jak sie zdenerwuje to moge podziekowac i za tydzien isc za plot do konkurencji. Praca to nie wiezienie i nie warto na sile w niej siedziec ale nie warto tez rezygnowac po pierwszych jakis problemach. A jeszcze jedno, jak jestes ladna mloda dziewczyna, to wszystko ci wybacza. Smiech czasem ogarnia jak przy takiej stoi 3 ekspertow a operator potrzebuje pomocy to ekspert nie slyszy. Ogolnie oceniajac w NSK propaguja jakosc etyke i bezpieczenstwo. Sa to puste slowa jesli chodzi o etyke i bezp. zwykla fikcja na papierze. A jakosc jak jest zle to zasluga produkcji, jak jest dobrze to dzialu od handlu. Generalnie kazdy wie co idzie, eksperci zmuszaja do puszczania czesci poza norma, bo takie sa maszyny i narzedzia po regeneracji i nic nie mozna zrobic. Ogolnie idzie wszystko, liczy sie sztuka. Nie wiem czy administracja wszystkich stara sie oklamac frazesami o jakosci, czy moze nie maja zielonego pojecia co sie na produkcji dzieje
7
Wts 2016-12-16 01:13
Na tej zasadzie sie dzieje, ze linia robi wiecej niz zaklada norma, bo sa w stanie zrobic sztuka w 40-pare sekund, a np wtska moze zrobic w 52 sekundy i juz nie odkladaja jak kiedys tylko odejmuja z licznika, po to zeby nikt nie widzial, ze tak mozna, a zeby skonczyc wczesniej albo miec wiecej przerwy. Jest to tylko kosztem innych dzialow, gdzie to maszyna dyktuje tepo pracy i nie przyspiesza. Mialem sytuacje, ze na poczatku zmiany 34 sztuki zapasu, potem 20 sztuk ponad norme, przewaga 25 nad linia, a i tak poszla skarga, ze musza chodzic po pare sztuk i nie maja nic na podlodze poodkladane. Po prostu odjeli sobie z licznika, zeby wczesniej skonczyc, a my z ekspertem wahadlowo na przerwy chodzimy, zeby nabic im sztuki. Dawniej byla akcja o odkladanie i tego juz nie robia, teraz odejmuja z licznika
2
Jacobs 2017-01-21 14:06
Cóż zakładu stanowczo nie polecam jedno wielkie kolesiostwo i zakłamanie ,praca sama w sobie nie jest zła ale atmosfera jaka tam panuje jest nie do przyjęcia dla normalnego człowieka ,sorry ale nawet inteligenty mobbing jest niedozwolony.Straszny bałagan i zła organizacja pracy.Połowa funkcjonuje na tabletkach uspokajających łącznie z biurami .Powodzenia dla tych którzy tam pracują
6
lelek 2017-01-30 21:32
Jak tam Osa???ROBILEM U NIEGO I NIE ZA DOBRE MAM WSPOMNIENKA
3
zainteresowany 2017-02-12 12:18
Witam
Czy możecie mi Szanowni Państwo udzielić informacji jakie są u Was zarobki?bo słychać różnie że 2000 netto
inni ze 3000 netto po prostu napiszcie
Rpk@.akwarium 2017-02-18 17:39
Czesc!
Pracuje juz pare dobych lat w ej firmie.Wiele widzalem slyszalem i przezylem.romanse,klutnie,wyzwiska,kradzieze,bojki itd.Ale to,co sie dzieje od kad odeszli odpoeiedzialni i skuteczni w tym co robili,ludzie jest godne likwidacji zakladu!
Debil debila debilem pogania.ex dra mory na operatorow bo nie ma planu,sa reklamacje.Maszyny rozpi....one,alarmy,
zasada 3z a osiol na palarni sobie jara.
Trzeba zwolnic kilku cwaniaczkow to jeszcze bedziemy robili plany z usmiechem na tarzy.:-) Pozd.dla ludzi.
2
JAM 2017-03-25 17:43
Ja zarabiam 3150 netto jako fizyczny ale nie napiszę co robię bo zaraz bedzie zajazd na moja osobę i dział inni wyrobnicy 2100 netto i bija się o soboty
Ja 2017-03-29 00:57
Cała prawda!!!!!!!!
Pracuje juz 10 lat w tej firmie i jest coraz to gorzej.
Robi się piekło- wyniki jako taki są ale jakim kosztem.......hm.
1
.... 2017-03-29 01:07
Wiecznie nafaszerowany psychotropami.
Nikomu UWZ nie daje bo ma kredyty do splacania-tłumaczenie Gl.na pozimie!!!
Bez matur,po zawodowkachna stanowiskach i nie ma co sie dziwić ze na psy ten zakład spada....wyuczeni po studiach na lini produkcyjnej.
Zaklad przewrocony do góry nogami-NIESTETY BO SZKODA
Ja 2017-03-29 01:16
Osa???.....Każda grupę rozwali gdzie się pojawi!!!
2
babol 2017-03-30 00:17
Co tam się dzieje w NSK??...
NowyPracownik 2017-04-05 17:27
Cześć, niedługo zaczynam pracę w NSK ponieważ są dobre zarobki a potrzebuje pieniędzy. Możecie mi poradzić na początek jak dać sobie radę w tej firmie? nie boje się ciężkiej pracy i nie jestem nierobem ale po waszych komentarzach trochę się obawiam z pracą w tej firmie.
Taki jeden Polak 2017-04-06 00:21
Pracowałem tam 3 lata zakład całkiem w porządku , ale jak wszędzie są ludzie i *ludzie * :)
Jeśli chodzi o Grup Liderów to nie jest zle co prawda są wymagający , ale też często idą na rękę .
Oczywiście ..gdzie drwa rąbią tam wióry lecą , dlatego przestrzegam przed cwaniactwem .
Będziesz w porządku dla innych to możesz liczyć na wyrozumiałość i wsparcie ...
Tak jest wszędzie więc nie napisałem niczego odkrywczego daj coś od siebie , a będzie dobrze
Przy okazji pozdrawiam Machining :)
3
ddddd 2017-04-12 01:16
NowyPracowniku, idz do pracy przed podfirmę D Systems. Randstat mimo, że daje umowe o prace to oferuje stanowiska na montażu, czyli na najgorszej robocie.
2
ja 2017-04-16 15:07
D.Systems polecam
1
Były spawacz 2017-05-07 14:31
Mała, chyba Tobie dobrze koło pióra (czyt. piczy) zrobił, że tak cukrujesz :D
DM 2017-05-19 16:53
Witam wszystkich ! Niedługo będę przystępować do pracy na NSK. Podpowiedzcie mi, gdzie można w pobliżu NSC wynająć ładne mieszkanie (kawalerka). Czy jeździ jakiś transport do NSC ?
Zawiedzony 2017-06-03 20:13
Ja mam pytanie.P.Menadżerze- Czy to jest uczciwe w stosunku do innych jak ekspert jest ciagle najara.....ny i nie wyciągane są w stosunku do niego przez przełożonego żadne konsekwencje ponieważ to przyjaciel?
1
dżokej 2017-06-05 13:21
Dokładnie jest tak na produkcji TYPOWE KOLESIOSTWO!!!
Niesprawiedliwe dla innych ekspertów,dla ludzi i grupy....
dżokej 2017-06-05 13:21
Dokładnie jest tak na produkcji TYPOWE KOLESIOSTWO!!!
Niesprawiedliwe dla innych ekspertów,dla ludzi i grupy....
..... 2017-06-07 07:12
Nocka to masakra.Od paru operatorów czuć alkochol a eksper tak najarany że nieobecny.Pytam się P.Tomku czy ciche pozwolenie na to jest...?!
IRYTUJE MNIE TO CORAZ BARDZIEJ W TEJ PRACY.
3
bawara 2017-06-08 20:59
Może wreszcie zabiorą sie za ex bo fakt Oni to już nawet nie zważają na nic. Najarani no i ten alkohol coraz częściej. Ale cóż co Wy chcecie od menagera jak to GL pozwalają na to powszechnie. Potrzeba chyba jakies wietrzenie kadry
3
janek 2017-06-14 16:22
jakie wynagrodznie przez podfrime idzie wyciaganc 2500 bez sobot i nadgodzin ?
abba 2017-07-09 11:41
prędzej wyciągniesz kopyta niż przez podfirme 2500 zł. bez sobót i nadgodzin
Iza 2017-07-24 08:49
@abba to w takim razie jak dokładnie prezentują się stawki za pracę w NSK? Na jakim stanowisku pracujesz? Firma oferuje aktualnie wiele rekrutacji - forumowicze skorzystają z każdej rozbudowanej opinii na temat tego pracodawcy.
Jamci to 2017-07-25 14:02
Firma oferuje aktualnie wiele rekrutacji

Wszystkie Firmy na strefie oferują wiele rekrutacji takie czasy-- pokolenie się starzeje , praca na zachodzie nie jest już problemem a szkoda bo dobra firma

chętnych jak na lekarstwo
1
Iza 2017-08-14 10:55
@jamci to, rzeczywiście w NSK jest teraz otwarta rekrutacja ale oferty pracy nie ma za wiele. Poszukiwanie pracowników wcale nie świadczy też na niekorzyść firmy, może zwyczajnie rozwijają oni swoją działalność i poszukują nowych specjalistów? Ktoś z aktualnych pracowników jest w stanie to potwierdzić?
Zostaw swoją opinię o NSK - Wałbrzych
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSK