brak logo

Kerry Polska sp. Zoo

Oleśnica

Opinie o Kerry Polska sp. Zoo

były 2014-06-02 21:09:10
Witam czy jeszcze pan muzyk , uwielbiający zwalniać ludzi z roboty jeszcze pracuje .
ryszard 2014-06-11 11:12:23
Witam. Wy poważnie piszecie o tej firmie ??? Chyba, że te posty piszą ludzie, którym się robić nie chce. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. hehehe
:) 2014-06-12 23:04:17
Coś musi być jednak w tej firmie nie tak jeżeli 95% postów są negatywne...
4
ryszard 2014-06-15 17:36:57
No tak coś w tym musi być. Ale teraz biorą ludzi przez pośrednika więc chyba urlopy się szykują :)Nie wiem co o tym sądzić. Opinie mają bardzo fatalną.
andrzej 2014-06-15 17:46:05
Witam. Podpowie ktoś jakie zarobki są w Kerry ? Produkcja, magazyn. Proszę o odpowiedź :) Pozdrawiam
1
kino 2014-06-17 05:43:07
Mlodzi odradzam tam prace dlatego ze tam jest faszyzm w czystej postaci.
3
Farmi 2014-06-18 18:50:17
Słuchaj to już nie da się pracować w tej firmie to jest( usunięte przez administratora )a przyjmują to cały rok przez pośrednika bo tam jest taka rotacja ludzi ,ze chyba nigdzie indziej niema zarobki 1800 zł na rękę i to wszystko wiec szału nie ma ale chcesz idź zobacz popracujesz zobaczysz jak jest w masce w okularkach i w smrodzie :) a inni się dorabiają na magazynach poprzez kradzież ( usunięte przez administratora )
2
były robol 2014-06-22 21:59:52
Praca przez pośrednika, umowa podpisywana co 2 tygodnie (oczywiście "śmieciowa"). Jeśli staniesz na minutę bez pracy to przez przeoczenie nadzoru :)Ciężka harówa za śmieszne pieniądze. Trzeba iść i spróbować aby docenić pracę u innych.
1
@ 2014-06-25 18:36:51
Widzę że jesteś ogromnie zdesperowany, skoro chcesz tam iść...
1
Konkurencja 2014-07-01 10:17:45
Więc z przyjemnością zachęcamy abyś poszedł do pracy do firmy kerry poznasz w spaniałych ludzi zarobisz "kupe" kasy i bedziesz żył długo i szczęśliwie...
zdziwiony 2014-07-03 15:16:28
to jak tam jest tak zle to dlaczego tyle ludzi tam pracuje ??
2
tzn ile? 2014-07-04 11:04:30
Dlatego tyle pracuje że ciągle jest tam rotacja zwalniają i przyjmują i tak w kółko zakład w którym dłużej niż 5 lat pracuje tam parę osób reszta to ludzie dwa miesiące, pół ,roku ,rok, to już jest stary pracownik to o czym to świadczy??
1
@ 2014-07-19 09:01:30
Niestety nie dodadza bo maja polaków w .....
1
kadi 2014-07-24 18:35:51
Cześć, w tym tygodniu byłem na rozmowie w sprawie pracy w kerry, w Oleśnicy - do laboratorium. Jeszcze nic mi nikt nie obiecał ale po waszych postach zastanawiam się czy od razu nie szukać pracy w innym miejscu? Cy to prawda że warunki pracy są takie złe, płace niskie i ogólnie polaków robią "w balona" w tej firmie?
2
x 2014-07-31 17:57:21
produkcja a laboratorium....to dwa rożne światy !
pracownik Pmi 2014-08-14 18:06:28
czytam i mysle czy wogole praca fizyczna wam smierdzi magistrowie i doktorzy jeszcze za 1800 na reke za 40 godz tygodniowo na najnizszej stawce i nie daj boze zrobic sobote nieludzkie wiem wszedzie daja za nic duzo wiecej ha ha nieudaczniki zawsze cos znajda zeby nie robic a tak malo trzeba zeby glab bez szkoly mial 2500 na reke ale wstyd legalnie zarobic nie lepiej szpan za kulke albo kreta i 5 zl na benzynke u rodzicow na karku zgrywac gangstera
Zenada jak na olesnickie warunki ba wroclawskie tez to jedna z najlepszych ofert pracy
Pozdrawiam magazy
1
pracownik Pmi 2014-08-14 18:22:26
Przepraszam dochodzi dodatek nocny wiec jest wiecej polecam selgros polar byly wrozamet wabco tam placa wroclawskie stawki dla dyrektorow jest gkn bosch volvo i jeszcze cos w hydralu do samolotow ale tak dla dyrektorow trudniej a stawki jak na dyrektora nieznacznie wyzej trzeba bylo nie rzucac kamieni w szkole nawet zawodowke sam jestem po lliceum studia zaczynalem kilka razy bylo siano to po co szkola wiec wiem co pisze i nie robie z siebie ofiary na miejscu kilka sobot i trzy jest nie ma nic za darmo
:) 2014-08-17 14:10:43
Jeżeli jesteś po szkole licealnej to zacznij pisać ze składnią to po pierwsze po drugie jeżeli jesteś pracownikiem PMI to znaczy ze pracujesz tam bardzo krótko i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz o tej firmie to po drugie po 3 nikt nie pisał tutaj o tym że się robić nie chce a kasę otrzymywać się chce , tylko zauważ że ludzie tu piszą o tym że obiecują umowy i ich nie dają nakazują a wręcz każą robić soboty niedziele itd popracujesz zobaczysz czym pachnie ta firma :)
2
hahaha 2014-08-17 17:00:19
Żeby w Kerry zarobić 3 z przodu to trzeba zrobić 4 soboty i dwie niedziele hahahaha pod warunkiem ze zapłacą a nie każą odebrać... :)
2
Roko 2014-11-05 00:15:40
Pracuje tam ten gosc z Rumuni znany jako jerzyna podobno lubi sliskie sprawy na tylach
3
rambo 2014-11-12 13:29:19
Jerzyna wyjada mi rodzyny z czekolady na magazynie i tak ma byc.
3
Paweł N 2014-11-18 20:50:44
Jerzyna też mi obrabiał rodzyny na zapleczu on tak ma w końcu to Lider w Kerry.
1
dmx 2014-11-23 16:12:21
Brałem Lidera (usunięte przez administratora) w audi 80 na masce to nagroda za tony
2
rodzer 2014-11-25 15:35:31
Widze ze Lider z Pgr ma powodzenie w Kerry też bym go chciał zaliczyć ma ładną twarz bo ma Bułgarskie korzenie
1
wiesiek 2014-11-25 16:03:36
Do Kerry ostatnio pszyjmóją Bułgarów bo to tańia siła robocza a puzniej kupóją se audi 80 i sie worzą Lidery z Bułgari.
1
tonarz 2014-11-25 16:07:51
Hej. Co tam słychać w fabryce ? Magazyn jeszcze cały ? Biorą dalej wszystkich jak popadnie ( stary, młody, mądry, mniej mądry ) ? Jak tam Pan selekcjoner kadry piłkarskiej ? Hhehe śmieszny facet swoją drogą. Wąski jeszcze żyje? nikt mu nie zajj eba ł ? Ten to ma swój świat hehe kibic Śląska hehe jak to usłyszałem to mało nie pękłem ze śmiechu, był na jednym meczu i wozi się hehe Opowiadajcie jak tam ???? Pozdro
NIKITA 2014-11-26 06:35:35
CHŁOPIE TO PATOLOGICZNY ZAKŁAD NIE IDZ TAM TO NIE CHODZI TLKO O KASE A O LUDZI Z JAKIMI TSZEBA PRACOWAC KAPUSIAMI ZŁOSLIWCAMI JAK RUSKIM KOŁCHOZIE UCZ SIE NA BŁENDACH ALE NIE SWOICH BO STRACISZ TYLKO CZAS I NERWY .
2
Riczard 2014-11-26 13:34:41
Pamientam te czasy jak kotłowałem Jerzyne za paletami teraz Jerzyna jest na usługach Małego obsługóje kierownictwo pamientam ze mu smakowały moje soki
1
mietek 2014-11-27 10:20:12
CO wy gadacie o Bulgarinie Jerzym co durzo je i najerzdza na Małego i jednoczesnie mu sie podlizując
1
tony tony 2014-12-01 10:35:24
Chodzi o TONY !!! Dużo TON !!! Kasa dość dobra ale jak za tą atmosferę i warunki pracy to nie daje satysfakcji. Na magazynie musisz przerzucić 12 ton. Jak się uda to 5 tylko obrócisz a resztę ręcznie targasz. Uwierz, że jak uczciwie zrobisz normę to ( 12 ton ) to po miesiącu jeśli wytrzymasz z ludźmi to się sam zwolnisz bo kręgosłup Ci wejdzie w tyłek :) Niestety taka prawda. Ci co tam pracują dłużej to ściemniacze, biorą samą fajną robotę, są uszami kierownika i mistrza selekcjonera magazynu :P A jeśli chodzi o produkcję to w tych warunkach mało kto wytrzymuje, raczej ludzie są tam z przymusu bo do innej roboty się nie nadają. Wszędzie musisz się pilnować !!! Umowa przez PMI co dwa tygodnie :) obiecanki, że po 3 miesiącach przejdziesz na firmę - BZDURY !!! Nie ma etatów na firmę ale jakoś tych ludzi trzeba zwerbować. Ogólnie tak jak w większości zakładów patologie straszne.
1
bingo 2014-12-02 20:05:13
TEN ZAKŁAD TO PATOLOGIA A RACZEJ LUDZIE W TYM MOLOCHU
1
judasz 2014-12-10 06:44:07
Nietoperz z kerry Bulgarin krul molochu Jerzyna Lider PGR.
1
ohahohah aaaaaaaaaaaaa ah 2014-12-10 11:12:29
Audi 80 pojazd Krulów,jeśli jesteś liderem w kerry dorobisz sie pojazdu godnego Jerzyny,pana ćiemnośći kerry.
3
Kotek 2014-12-10 17:01:11
LUBIE PRACOWAĆ Z JERZYNĄ W KERRY BO NA PRZERWIE ZAWSZE BIERZE MI DO ŁAPY.POLECAM TĄ ROBOTE BO Z JERZYNĄ W KERRY MOŻNA SIE POPIEŚĆIĆ.
2
Max 2014-12-11 17:27:53
Uuuuuuu Bulgarin z Romuńi żądzi na forum,ach ten Jerzyna.
1
anonimek 2014-12-12 14:52:36
Pracowałem tam przez jakiś czas, straszna charówka, liczą się tylko tony i tony.
Pracownicy są traktowani jak śmiecie, do tego dochodzi niezbyt ciekawa atmosfera.
Niepolecam !
3
h 2014-12-15 18:24:13
Bulgarin ze stronia
1
dziupla 2015-10-28 04:46:41
Rotacja ? Czyli co ? Płaca adekwatna do obowiązkòw ? Szlomi ,Tewji ,Szolem przestań .....
Scot 2016-02-18 19:32:30
Witam. Praca jest STRASZNA BO SYSTEM JEST ŹLE OPRACOWANY ,TONY A TONY TRZEBA ZROBIĆ A ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA PRODUKT JEST ZAJEBISTA. BRYGADZIŚCI : DWÓCH JEST TAKICH POPIERDOLEŃ CÓW ,JAK SIĘ UCZEPIĄ TO O PIERDOŁY DOPIERDALAJA . SAMI CHODZĄ POGADAĆ GDZIEŚ A JAK STISZ CZEKASZ NA NIEGO TO OPIEDALAJA CZEGO STOISZ . KERRY TO FIRMA PRZEJŚCIOWA, JAK CZEGOŚ NIE ZNAJDZIESZ INNEGO A DŁUŻEJ TO NIE .
Scot 2016-02-23 07:03:15
Na 1 miesiąc lub 2-3 miesiące to tak .Dłuższa w firmie Kerry praca to nie polecam . Do bani .
Magazynier,Ł, 2016-02-26 14:44:43
piszecie o tych zarobkach ze takie marne a ja dostalem oferte wlasnie do tej firmy i ze wstepnej rozmowy jestem bardzo zadowolony. Pokazcie gdzie na dzien dobry daja 2800 przez agencje pracy plus premia 4oozl za frekwencje, no gdzie?
w gamie bez umowy dali 10zeta na godzine a podobno taka super firma.
Moze sie myle ale moim zdaniem nie jest tak zle jak piszecie pomijajac atmosfere ale prawde mowiac dupciowlazy sa wszedzie jak i donosiciele.
huhuaaaaa 2016-03-13 20:34:47
Ahhaaaaa hahahahaa kawał roku hahahaaąaa !
Scot 2016-03-15 10:17:10
Zarobek może być ale PRACA JEST CIĘŻKA,SPECYFICZNA I W STRESIE .
Premia jest za całą prace, mało kto dostaje upierdalają za byle co ,tak słyszałem .
Piotr 2016-03-16 16:42:18
Zapraszam do współpracy
1
Gerwazy 2016-05-04 20:00:14
na produkcji ciezko jest nei powiem zalezy co kto ugra sobie i ziemię czy piasek nazbiera do doniczki ja wyszedłem całkiem ok, lecz nawet ludzie umyslowi mają cieżko w tym zakładzie gdyż pracują za innych i nawet tam ich finasowo nie doceniają... orają jak osiołki kosztem swojego zdrowia rodziny i dzieci. Ale to pozostawiam do indywidualnego przemyślenia. Długo pracować tu nie będę ale start był ok.
Maciej 2016-07-01 23:49:18
Ha ha ha. No uśmiałem się... Tam są ważne tony spakowane na zmianie. Masz na taśmie mniej niż inni = spadaj.
Werty 2016-07-05 12:54:35
Łatwo nie jest zależy tez gdzie sie trafi
mlody7900 2016-09-14 07:08:50
Witam dzis znalazłem ogłoszenie na magazyniera. Niech ktos odpisze jakie zarobki i jakie warunki :-) dziekuje z góry
partyrk 2016-09-14 08:30:16
A gdzie je widziałeś @młody7900 nie to, że chce zabrać pracę bo to nie moja działka akurat ale zawsze te oferty mnie jakoś omijają
adam wale w du i spadam 2016-11-28 21:53:17
syf i tyle ... jak chcecie niszczyć sobie zdrowie mocnymi przyprawami ZAPRASZAJĄ!!!
Zostaw swoją opinię o Kerry Polska sp. Zoo - Oleśnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kerry Polska sp. Zoo