brak logo

Kerry Polska sp. Zoo

Oleśnica

Opinie o Kerry Polska sp. Zoo

Riczard 2014-11-26 13:34
Pamientam te czasy jak kotłowałem Jerzyne za paletami teraz Jerzyna jest na usługach Małego obsługóje kierownictwo pamientam ze mu smakowały moje soki
1
mietek 2014-11-27 10:20
CO wy gadacie o Bulgarinie Jerzym co durzo je i najerzdza na Małego i jednoczesnie mu sie podlizując
1
tony tony 2014-12-01 10:35
Chodzi o TONY !!! Dużo TON !!! Kasa dość dobra ale jak za tą atmosferę i warunki pracy to nie daje satysfakcji. Na magazynie musisz przerzucić 12 ton. Jak się uda to 5 tylko obrócisz a resztę ręcznie targasz. Uwierz, że jak uczciwie zrobisz normę to ( 12 ton ) to po miesiącu jeśli wytrzymasz z ludźmi to się sam zwolnisz bo kręgosłup Ci wejdzie w tyłek :) Niestety taka prawda. Ci co tam pracują dłużej to ściemniacze, biorą samą fajną robotę, są uszami kierownika i mistrza selekcjonera magazynu :P A jeśli chodzi o produkcję to w tych warunkach mało kto wytrzymuje, raczej ludzie są tam z przymusu bo do innej roboty się nie nadają. Wszędzie musisz się pilnować !!! Umowa przez PMI co dwa tygodnie :) obiecanki, że po 3 miesiącach przejdziesz na firmę - BZDURY !!! Nie ma etatów na firmę ale jakoś tych ludzi trzeba zwerbować. Ogólnie tak jak w większości zakładów patologie straszne.
2
bingo 2014-12-02 20:05
TEN ZAKŁAD TO PATOLOGIA A RACZEJ LUDZIE W TYM MOLOCHU
2
judasz 2014-12-10 06:44
Nietoperz z kerry Bulgarin krul molochu Jerzyna Lider PGR.
1
ohahohah aaaaaaaaaaaaa ah 2014-12-10 11:12
Audi 80 pojazd Krulów,jeśli jesteś liderem w kerry dorobisz sie pojazdu godnego Jerzyny,pana ćiemnośći kerry.
3
Kotek 2014-12-10 17:01
LUBIE PRACOWAĆ Z JERZYNĄ W KERRY BO NA PRZERWIE ZAWSZE BIERZE MI DO ŁAPY.POLECAM TĄ ROBOTE BO Z JERZYNĄ W KERRY MOŻNA SIE POPIEŚĆIĆ.
2
Max 2014-12-11 17:27
Uuuuuuu Bulgarin z Romuńi żądzi na forum,ach ten Jerzyna.
1
anonimek 2014-12-12 14:52
Pracowałem tam przez jakiś czas, straszna charówka, liczą się tylko tony i tony.
Pracownicy są traktowani jak śmiecie, do tego dochodzi niezbyt ciekawa atmosfera.
Niepolecam !
4
h 2014-12-15 18:24
Bulgarin ze stronia
1
dziupla 2015-10-28 04:46
Rotacja ? Czyli co ? Płaca adekwatna do obowiązkòw ? Szlomi ,Tewji ,Szolem przestań .....
Scot 2016-02-18 19:32
Witam. Praca jest STRASZNA BO SYSTEM JEST ŹLE OPRACOWANY ,TONY A TONY TRZEBA ZROBIĆ A ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA PRODUKT JEST ZAJEBISTA. BRYGADZIŚCI : DWÓCH JEST TAKICH POPIERDOLEŃ CÓW ,JAK SIĘ UCZEPIĄ TO O PIERDOŁY DOPIERDALAJA . SAMI CHODZĄ POGADAĆ GDZIEŚ A JAK STISZ CZEKASZ NA NIEGO TO OPIEDALAJA CZEGO STOISZ . KERRY TO FIRMA PRZEJŚCIOWA, JAK CZEGOŚ NIE ZNAJDZIESZ INNEGO A DŁUŻEJ TO NIE .
Scot 2016-02-23 07:03
Na 1 miesiąc lub 2-3 miesiące to tak .Dłuższa w firmie Kerry praca to nie polecam . Do bani .
Magazynier,Ł, 2016-02-26 14:44
piszecie o tych zarobkach ze takie marne a ja dostalem oferte wlasnie do tej firmy i ze wstepnej rozmowy jestem bardzo zadowolony. Pokazcie gdzie na dzien dobry daja 2800 przez agencje pracy plus premia 4oozl za frekwencje, no gdzie?
w gamie bez umowy dali 10zeta na godzine a podobno taka super firma.
Moze sie myle ale moim zdaniem nie jest tak zle jak piszecie pomijajac atmosfere ale prawde mowiac dupciowlazy sa wszedzie jak i donosiciele.
1
huhuaaaaa 2016-03-13 20:34
Ahhaaaaa hahahahaa kawał roku hahahaaąaa !
Scot 2016-03-15 10:17
Zarobek może być ale PRACA JEST CIĘŻKA,SPECYFICZNA I W STRESIE .
Premia jest za całą prace, mało kto dostaje upierdalają za byle co ,tak słyszałem .
1
Piotr 2016-03-16 16:42
Zapraszam do współpracy
2
Gerwazy 2016-05-04 20:00
na produkcji ciezko jest nei powiem zalezy co kto ugra sobie i ziemię czy piasek nazbiera do doniczki ja wyszedłem całkiem ok, lecz nawet ludzie umyslowi mają cieżko w tym zakładzie gdyż pracują za innych i nawet tam ich finasowo nie doceniają... orają jak osiołki kosztem swojego zdrowia rodziny i dzieci. Ale to pozostawiam do indywidualnego przemyślenia. Długo pracować tu nie będę ale start był ok.
Maciej 2016-07-01 23:49
Ha ha ha. No uśmiałem się... Tam są ważne tony spakowane na zmianie. Masz na taśmie mniej niż inni = spadaj.
Werty 2016-07-05 12:54
Łatwo nie jest zależy tez gdzie sie trafi
mlody7900 2016-09-14 07:08
Witam dzis znalazłem ogłoszenie na magazyniera. Niech ktos odpisze jakie zarobki i jakie warunki :-) dziekuje z góry
partyrk 2016-09-14 08:30
A gdzie je widziałeś @młody7900 nie to, że chce zabrać pracę bo to nie moja działka akurat ale zawsze te oferty mnie jakoś omijają
adam wale w du i spadam 2016-11-28 21:53
syf i tyle ... jak chcecie niszczyć sobie zdrowie mocnymi przyprawami ZAPRASZAJĄ!!!
Doprawa 2017-01-06 12:24
Skoro tak dbasz o zdrowie to po co się denerwować i pisać te teksty? Znajdź sobie inna pracę i po kłopocie. Jak jest firma ok. a pracownik niestety nie to mamy finał w postaci opluwania. To jest takie żałosne.
ciech a 2017-01-09 07:09
A pracowałeś tam albo pracujesz że nie jesteś tego świadom? Nie jest praca zła ale robiłem cały rok i nie za tą kasę takie warunki szkodliwe jakie tam panują...
1
Rawak 2017-01-16 14:33
Mam zamiar zgłosić się do rekrutacji na automatyka ruchu. Czy ktoś może podpowiedzieć jakie zarobki wchodzą w grę? Czy są dodatki? Czy umowa jest podpisywana czy zlecenie? A może jeszcze jest coś co warto wiedzieć?
Kerry gowno 2017-02-20 18:54
Witam pracowałem w kerry 2 tyg i zrezygnowałem 1900 zł na rękę a tyrasz jak niewolnik nawet usiąść na sekundę nie można rzuczasz tymi workami po 30 kg plecy i nogi wysiadaja po 2 3 dniach gonią cie jak już przejdzie 1 partia musisz lecieć po nowa paletę na magazyn i znów jedziesz i śmierdzisz po pracy ze nie domyjesz się za 1 razem robią tam kapusie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakieś śmieszne kary za zagubienie długopisu czy noża po 50 zl z wypłat tną i te śmieszne 100 zł za sobotę i niedzielę was to chyba w tym kerry popierdolilo nie polecam pracy tam tylko debile bez ambicji tam robią tłumOki pozdrawiam
1
Lucek 2017-02-24 10:14
Jestem po rozmowie i czekam na odpowiedź ze strony Kerry. Chciałem pracować jako operator linii produkcyjnej i na to stanowisko aplikowałem. Wiem o firmie, że jest ok tylko chciałbym wiedzieć jaka jest atmosfera?
Gutek 2017-02-26 04:45
Lucek jest ok ? Kto ci tak powiedział na rozmowie dyrektor chyba ha! Który będzie ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za każdym razem kiedy zobaczy że stoisz to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko nikt o tym głośno nie mówi. Robią tam same porazki życiowe bo kto normalny by przeżucal po 13 ton dziennie za śmieszne 2 tysiące miesięcznie
Zuzanna 2017-02-27 14:14
@Gutek mógłbyś bliżej przedstawić jak wygląda praca w Kerry Polska sp. z o.o.? Jakie są jej plusy, a co można by zmienić?
Gutek 2017-02-28 19:19
Po pierwsze to zarobki 2700 brutto za taka pracę? Wychodząc bo całym dniu nie czujesz pleców ani nóg po 2 to zmniejszyć te tony lub postawić 2 osoby do pakowania i atmosfera tam każdy ma prawo na chwilę stanąć usiąść a nie widzą że stoisz to już problem porażka nie dziwię się że tyle osób tam się przewija jak by dali chodź trochę lepsze zarobki i więcej pieniędzy za sobotę i niedzielę bo 100 zł to kpina i zmienili nastawienie do pracownika bo człowiek to nie robot połowa tam robi w stresie .
Zuzanna 2017-03-01 10:59
@Gutek rozumiem, że praca wiąże się ze sporym obciążeniem fizycznym.
Wiesz czy obecnie firma Kerry Polska szuka nowych osób do pracy?
gutek 2017-03-07 15:43
@zuzanna szukają ciągle biorą kogo popadnie debil nie debil ślepy to ślepy .
Zuzanna 2017-03-07 15:53
@gutek bardzo prosiłabym o zachowanie większej kultury wypowiedzi. Wpisy merytoryczne będą bardziej przydatne dla osób szukających informacji na temat pracy w firmie.
gutek 2017-03-09 14:59
Praca w tej firmie to żart tyle odemnie. Jak ktoś lubi być wykorzystywany to proszę bardzo.
emanuel olisadebe z zimbabwe 2017-03-15 12:00
aktualnie wychodzi coś ok. 2700 na reke z premią, teraz z sobotami ciężko wiec nie wiem o co ten płacz, normalnie za dzien pracy wychodzi ponad 100zł wiec nie wiem kto wam powiedział, że 100zł za sobotę... za sobotę dają 100% dodatkowo... jeśli ktoś nigdy nie pracował fizycznie zawsze bedzie narzekał, niektórym nawet sprzątanie sprawia problemy (szczególnie dzieciaczkom na utrzymaniu rodziców)
fakt - kadra daje wiele do życzenia, ale praca dla osób ze średnim/zawodowym (z aspiracjami na dyrektora) w sam raz ;) prawie 2200 + 470 premii miesięcznie, nie kwartalnie, daje konkurencyjne wynagrodzenie w okolicy ;) oczywiscie praca monotonna i masz juz dość po tygodniu...
i tak... pracuje tam, ale nie na produkcji, nie lubię wixy ;)
majster 2017-03-15 14:05
olisadebe ładnie bajki kręcisz żeby tylko ludzi do pracy zachęcić a prawda jest zupełnie inna chyba że robisz na magazynie z premią 2200 max dostaniesz na umowie masz 1800 netto plus premia 300 zł więc co ty za bzdury ludzią wpierdalasz do głowy ? i tak za sobotę masz 100 zł :) no monotonna rzucasz worami po 25 kg przez 8h praca marzeń wolal bym robic za 1500 zl w biedronce niz tam plecy sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdro :)
Iza 2017-03-15 17:18
Czy KERRY POLSKA prowadzi w chwili obecnej rekrutacje? Chciałabym pracować w firmie, gdyż słyszałam dobre opinie i nich. Jaka jest atmosfera w zakładzie?
Głuchy 2017-03-15 20:10
Iza praca dla kobiet w kerry jest w miarę ok dziwgasz max 5kg nie jest ciężko ale stoisz 8h na linii nie możesz od niej odejść i masz równe 30 min przerwy jak palisz to masz lipe bo musisz się przebrać w swoje ciuchy żeby wyjść na dwór z nikim nie pogadasz na linii więc atmosfera jest kiepska stoisz ładujesz produkt do worka lub go pakujesz i tak cały dzień za te pieniądze co tam dostaniesz pójdziesz do lepszej pracy gdzie będziesz szła zadowolona a nie z myślą znów kurwa te kerry polecam spróbować gdzieś na recepcji lub w jakimś sklepie nawet w selgrosie dostaniesz ta sama pensje a porozmawiasz z ludźmi tam i się nie narobi sz

Dawny pracownik 2017-03-19 10:46
Pracowałem w firmie Kerry przez 3 miesiące, oczywiście nie przedłużyli mi umowy. Praca ciężka pod względem dźwigania worków do 25 kg, jest stres i wymagane szybkie ogarnięcie stanowiska. Pensja 3000 i
w tym premia 500 zł i uwalają ją za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wyżsi nie traktują pracownika poważnie. jedynie mówią na Pan, Pani. Niektórzy brygadziści stricte pionkami mistrzów zmiany i opier** za byle co, jak i z resztą zwalniają, lub nie przedłużają umowy bez podania powodu. Liczy się tylko norma i szybkie ogarnięcie, inaczej nie ma sensu się rekrutować. Chyba, że chce się chwilę dorobić :p
Natalia 2017-03-19 12:24
Czy Kerry Polska prowadzi obecnie rekrutację? Słyszałam wiele dobrego o nich i może warto spróbować?
emanuel olisadebe z zimbabwe 2017-03-24 22:58
Majster od stycznia tego roku podnieśli stawki ;) 2100-2200 na ręke + 700 premii brutto, co na ręke daje ok 500zł... chyba już tam nie pracujesz, to skąd możesz wiedzieć? :)
Zuzanna 2017-03-27 09:17
@emanuel olisadebe z zimbabwe to dobra wiadomość, że w firmie są podwyżki. A co więcej możesz powiedzieć o pozostałych warunkach zatrudnienia?
majster 2017-04-06 12:27
Emanuel nawet jak podnieśli to co z tego ? za te pieniądze niszczysz sobie zdrowie nie dość że dzwigasz to jeszcze wdychasz te całe pyłki powodzenia.
Gregor 2017-04-18 18:39
Co nowego słychać w Kerry Polska ? Ostatnio jest tak mało wpisów, że zastanawiam się jaka jest tego przyczyna? Tak dużo pracy i ludzie nie maja siły pisać? Czy tak zadowoleni i nie piszą tych czarnych wpisów? Jedno jest pewne firma jest spoko a pracować trzeba.
beny 2017-04-20 11:14
Firma jest spoko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 2 tysiące miesięcznie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunkach dla zdrowia no ale firma spoko pracować trzeba :) powodzenia z takim podejściem .
Zuzanna 2017-04-20 11:29
@beny bardzo proszę o nie używanie wulgaryzmów. Rozumiem, że praca w ciężkich warunkach może budzić frustrację, jednak proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.
Daniel 2017-05-23 21:34
Co ciekawego dzieje się w Kerry Polska ? Tak dawno nikt nie wypowiadał sie na forum. Czy firma rozwija się dalej? Jak wam się pracuje? Czy władze firmy pozostały bez zmian?Kiedyś pracowałem i ciągle dopytuję o firmę bo czuję sentyment. Fajne lata spędziłem.
Daniel 2017-06-18 21:39
Chyba jest dobrze w Kerry bo tak mało opinii na forum. Poza tym nie maja wcale nowych ofert pracy bo jak jest dobrze to ludzie nie zmieniają firmy. Chciałem się dostać tym bardziej, że sporo dobrego sie dowiedziałem o nich.
Hdd 2017-07-23 22:11
To idz robić jak przez 8h ponosisz 20 kilowe worki będziesz śmierdział po całym dniu to zmienisz zdanie za 2 tysiące zł.
Zostaw swoją opinię o Kerry Polska sp. Zoo - Oleśnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kerry Polska sp. Zoo