brak logo

Kerry Polska sp. Zoo

Oleśnica

Opinie o Kerry Polska sp. Zoo

Gerwazy 2016-05-04 20:00
na produkcji ciezko jest nei powiem zalezy co kto ugra sobie i ziemię czy piasek nazbiera do doniczki ja wyszedłem całkiem ok, lecz nawet ludzie umyslowi mają cieżko w tym zakładzie gdyż pracują za innych i nawet tam ich finasowo nie doceniają... orają jak osiołki kosztem swojego zdrowia rodziny i dzieci. Ale to pozostawiam do indywidualnego przemyślenia. Długo pracować tu nie będę ale start był ok.
Maciej 2016-07-01 23:49
Ha ha ha. No uśmiałem się... Tam są ważne tony spakowane na zmianie. Masz na taśmie mniej niż inni = spadaj.
Werty 2016-07-05 12:54
Łatwo nie jest zależy tez gdzie sie trafi
mlody7900 2016-09-14 07:08
Witam dzis znalazłem ogłoszenie na magazyniera. Niech ktos odpisze jakie zarobki i jakie warunki :-) dziekuje z góry
partyrk 2016-09-14 08:30
A gdzie je widziałeś @młody7900 nie to, że chce zabrać pracę bo to nie moja działka akurat ale zawsze te oferty mnie jakoś omijają
adam wale w du i spadam 2016-11-28 21:53
syf i tyle ... jak chcecie niszczyć sobie zdrowie mocnymi przyprawami ZAPRASZAJĄ!!!
Doprawa 2017-01-06 12:24
Skoro tak dbasz o zdrowie to po co się denerwować i pisać te teksty? Znajdź sobie inna pracę i po kłopocie. Jak jest firma ok. a pracownik niestety nie to mamy finał w postaci opluwania. To jest takie żałosne.
ciech a 2017-01-09 07:09
A pracowałeś tam albo pracujesz że nie jesteś tego świadom? Nie jest praca zła ale robiłem cały rok i nie za tą kasę takie warunki szkodliwe jakie tam panują...
1
Rawak 2017-01-16 14:33
Mam zamiar zgłosić się do rekrutacji na automatyka ruchu. Czy ktoś może podpowiedzieć jakie zarobki wchodzą w grę? Czy są dodatki? Czy umowa jest podpisywana czy zlecenie? A może jeszcze jest coś co warto wiedzieć?
Kerry gowno 2017-02-20 18:54
Witam pracowałem w kerry 2 tyg i zrezygnowałem 1900 zł na rękę a tyrasz jak niewolnik nawet usiąść na sekundę nie można rzuczasz tymi workami po 30 kg plecy i nogi wysiadaja po 2 3 dniach gonią cie jak już przejdzie 1 partia musisz lecieć po nowa paletę na magazyn i znów jedziesz i śmierdzisz po pracy ze nie domyjesz się za 1 razem robią tam kapusie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakieś śmieszne kary za zagubienie długopisu czy noża po 50 zl z wypłat tną i te śmieszne 100 zł za sobotę i niedzielę was to chyba w tym kerry popierdolilo nie polecam pracy tam tylko debile bez ambicji tam robią tłumOki pozdrawiam
1
Lucek 2017-02-24 10:14
Jestem po rozmowie i czekam na odpowiedź ze strony Kerry. Chciałem pracować jako operator linii produkcyjnej i na to stanowisko aplikowałem. Wiem o firmie, że jest ok tylko chciałbym wiedzieć jaka jest atmosfera?
Gutek 2017-02-26 04:45
Lucek jest ok ? Kto ci tak powiedział na rozmowie dyrektor chyba ha! Który będzie ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za każdym razem kiedy zobaczy że stoisz to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko nikt o tym głośno nie mówi. Robią tam same porazki życiowe bo kto normalny by przeżucal po 13 ton dziennie za śmieszne 2 tysiące miesięcznie
Zuzanna 2017-02-27 14:14
@Gutek mógłbyś bliżej przedstawić jak wygląda praca w Kerry Polska sp. z o.o.? Jakie są jej plusy, a co można by zmienić?
Gutek 2017-02-28 19:19
Po pierwsze to zarobki 2700 brutto za taka pracę? Wychodząc bo całym dniu nie czujesz pleców ani nóg po 2 to zmniejszyć te tony lub postawić 2 osoby do pakowania i atmosfera tam każdy ma prawo na chwilę stanąć usiąść a nie widzą że stoisz to już problem porażka nie dziwię się że tyle osób tam się przewija jak by dali chodź trochę lepsze zarobki i więcej pieniędzy za sobotę i niedzielę bo 100 zł to kpina i zmienili nastawienie do pracownika bo człowiek to nie robot połowa tam robi w stresie .
Zuzanna 2017-03-01 10:59
@Gutek rozumiem, że praca wiąże się ze sporym obciążeniem fizycznym.
Wiesz czy obecnie firma Kerry Polska szuka nowych osób do pracy?
gutek 2017-03-07 15:43
@zuzanna szukają ciągle biorą kogo popadnie debil nie debil ślepy to ślepy .
Zuzanna 2017-03-07 15:53
@gutek bardzo prosiłabym o zachowanie większej kultury wypowiedzi. Wpisy merytoryczne będą bardziej przydatne dla osób szukających informacji na temat pracy w firmie.
gutek 2017-03-09 14:59
Praca w tej firmie to żart tyle odemnie. Jak ktoś lubi być wykorzystywany to proszę bardzo.
emanuel olisadebe z zimbabwe 2017-03-15 12:00
aktualnie wychodzi coś ok. 2700 na reke z premią, teraz z sobotami ciężko wiec nie wiem o co ten płacz, normalnie za dzien pracy wychodzi ponad 100zł wiec nie wiem kto wam powiedział, że 100zł za sobotę... za sobotę dają 100% dodatkowo... jeśli ktoś nigdy nie pracował fizycznie zawsze bedzie narzekał, niektórym nawet sprzątanie sprawia problemy (szczególnie dzieciaczkom na utrzymaniu rodziców)
fakt - kadra daje wiele do życzenia, ale praca dla osób ze średnim/zawodowym (z aspiracjami na dyrektora) w sam raz ;) prawie 2200 + 470 premii miesięcznie, nie kwartalnie, daje konkurencyjne wynagrodzenie w okolicy ;) oczywiscie praca monotonna i masz juz dość po tygodniu...
i tak... pracuje tam, ale nie na produkcji, nie lubię wixy ;)
majster 2017-03-15 14:05
olisadebe ładnie bajki kręcisz żeby tylko ludzi do pracy zachęcić a prawda jest zupełnie inna chyba że robisz na magazynie z premią 2200 max dostaniesz na umowie masz 1800 netto plus premia 300 zł więc co ty za bzdury ludzią wpierdalasz do głowy ? i tak za sobotę masz 100 zł :) no monotonna rzucasz worami po 25 kg przez 8h praca marzeń wolal bym robic za 1500 zl w biedronce niz tam plecy sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdro :)
Iza 2017-03-15 17:18
Czy KERRY POLSKA prowadzi w chwili obecnej rekrutacje? Chciałabym pracować w firmie, gdyż słyszałam dobre opinie i nich. Jaka jest atmosfera w zakładzie?
Głuchy 2017-03-15 20:10
Iza praca dla kobiet w kerry jest w miarę ok dziwgasz max 5kg nie jest ciężko ale stoisz 8h na linii nie możesz od niej odejść i masz równe 30 min przerwy jak palisz to masz lipe bo musisz się przebrać w swoje ciuchy żeby wyjść na dwór z nikim nie pogadasz na linii więc atmosfera jest kiepska stoisz ładujesz produkt do worka lub go pakujesz i tak cały dzień za te pieniądze co tam dostaniesz pójdziesz do lepszej pracy gdzie będziesz szła zadowolona a nie z myślą znów kurwa te kerry polecam spróbować gdzieś na recepcji lub w jakimś sklepie nawet w selgrosie dostaniesz ta sama pensje a porozmawiasz z ludźmi tam i się nie narobi sz

Dawny pracownik 2017-03-19 10:46
Pracowałem w firmie Kerry przez 3 miesiące, oczywiście nie przedłużyli mi umowy. Praca ciężka pod względem dźwigania worków do 25 kg, jest stres i wymagane szybkie ogarnięcie stanowiska. Pensja 3000 i
w tym premia 500 zł i uwalają ją za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wyżsi nie traktują pracownika poważnie. jedynie mówią na Pan, Pani. Niektórzy brygadziści stricte pionkami mistrzów zmiany i opier** za byle co, jak i z resztą zwalniają, lub nie przedłużają umowy bez podania powodu. Liczy się tylko norma i szybkie ogarnięcie, inaczej nie ma sensu się rekrutować. Chyba, że chce się chwilę dorobić :p
Natalia 2017-03-19 12:24
Czy Kerry Polska prowadzi obecnie rekrutację? Słyszałam wiele dobrego o nich i może warto spróbować?
emanuel olisadebe z zimbabwe 2017-03-24 22:58
Majster od stycznia tego roku podnieśli stawki ;) 2100-2200 na ręke + 700 premii brutto, co na ręke daje ok 500zł... chyba już tam nie pracujesz, to skąd możesz wiedzieć? :)
Zuzanna 2017-03-27 09:17
@emanuel olisadebe z zimbabwe to dobra wiadomość, że w firmie są podwyżki. A co więcej możesz powiedzieć o pozostałych warunkach zatrudnienia?
majster 2017-04-06 12:27
Emanuel nawet jak podnieśli to co z tego ? za te pieniądze niszczysz sobie zdrowie nie dość że dzwigasz to jeszcze wdychasz te całe pyłki powodzenia.
Gregor 2017-04-18 18:39
Co nowego słychać w Kerry Polska ? Ostatnio jest tak mało wpisów, że zastanawiam się jaka jest tego przyczyna? Tak dużo pracy i ludzie nie maja siły pisać? Czy tak zadowoleni i nie piszą tych czarnych wpisów? Jedno jest pewne firma jest spoko a pracować trzeba.
beny 2017-04-20 11:14
Firma jest spoko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 2 tysiące miesięcznie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunkach dla zdrowia no ale firma spoko pracować trzeba :) powodzenia z takim podejściem .
Zuzanna 2017-04-20 11:29
@beny bardzo proszę o nie używanie wulgaryzmów. Rozumiem, że praca w ciężkich warunkach może budzić frustrację, jednak proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.
Daniel 2017-05-23 21:34
Co ciekawego dzieje się w Kerry Polska ? Tak dawno nikt nie wypowiadał sie na forum. Czy firma rozwija się dalej? Jak wam się pracuje? Czy władze firmy pozostały bez zmian?Kiedyś pracowałem i ciągle dopytuję o firmę bo czuję sentyment. Fajne lata spędziłem.
Daniel 2017-06-18 21:39
Chyba jest dobrze w Kerry bo tak mało opinii na forum. Poza tym nie maja wcale nowych ofert pracy bo jak jest dobrze to ludzie nie zmieniają firmy. Chciałem się dostać tym bardziej, że sporo dobrego sie dowiedziałem o nich.
Hdd 2017-07-23 22:11
To idz robić jak przez 8h ponosisz 20 kilowe worki będziesz śmierdział po całym dniu to zmienisz zdanie za 2 tysiące zł.
Chętny 2017-07-25 11:06
Czy dzieje się coś nowego w firmie? Podobno w czerwcu było sporo ofert pracy dla "Regional Marketing and Sales Specialist" Czy są one jeszcze aktualne, może ktoś wie?
Bibi 2017-07-27 02:28
Słyszałem że na magazynie można nieźle zarobić? Operatorzy wózków widłowych też ponoć dobrze zarabiają. Słyszałem że z sobotami nawet ponad 4000 zł. Czy to prawda jest?
Bibi 2017-07-27 02:30
Słyszałem że na magazynie można nieźle zarobić? Operatorzy wózków widłowych też ponoć dobrze zarabiają. Słyszałem że z sobotami nawet ponad 4000 zł. Czy to prawda jest?
tomek 2017-07-28 14:54
Ta jak robisz po 12h to zarobisz 4 :)
Bibi 2017-07-29 01:38
To ile taki operator wózka widłowego może tam zarobić na przykład z trzema sobotami?
tt 2017-08-02 15:37
Na pewno nie 4 tysiące co to są 3 soboty nie wiem ok 2800-3200 max. 4 tysiące to może przy wszystkich sobotach i jeszcze jakieś dodatkowe godziny na produkcji mają 2700 brutto + jakas premia to średnie zarobki 2300 2400 .
Natali 2017-08-09 22:30
Czy Kerry Polska ma jakieś nowe oferty pracy? Może ktoś napisać kilka zdań na temat atmosfery w pracy, dodatkach do pensji? Może warto coś jeszcze wiedzieć?
Kokis 2017-08-18 20:16
Witam zaczolem pracę w kerry i wcale nie narzekam zarobzarobki 2900za pierwszy miesiąc w nastepnym 3000 za sobotę 160zl a worki racja trochę ciężko ale dla chcącego nic trudnego mi sie podoba.
Tymon 2017-08-18 20:32
Pracuję tu już dość długo, nie narzekam ani na robotę ani na kasę. Płaca w terminie i to całkiem nieźle.
Qba 2017-08-22 22:01
Witam, ciężko się tam dostać? Gdzieś widnieją jakieś ogłoszenia? O jakich workach mowa? Czy osoba po szkole ma szanse?
Daniel 2017-08-22 22:25
Mógłby ktoś podpowiedzieć czy Kerry Polska ma obecnie jakieś nowe oferty pracy? Nie mogę nic znaleźć ale pomyślałem, że na forum bezpośrednio od pracowników to się coś dowiem. Jak się teraz pracuje?
Keryjczyk 2017-08-29 16:28
Co ty gościu za farmazony siejesz ? nie robisz w Kerry ale wiesz najlepiej już ci olisadebe pisał, że jest 3tyś brutto podstawy plus 700 brutto premii nie jest to żadną tajemnicą. Do tego dochodzi dodatek nocny 3 zł/h brutto. Jak sobie wpiszesz w wujka google kalkulator wynagrodzeń to bez trudu będziesz wiedział ile to jest netto.
Karolina 2017-09-03 22:53
Jak się pracuje w firmie? Mam zamiar aplikować i dobrze jest wiedzieć wcześniej kilka ważnych informacji żeby nie być zaskoczonym. Jeśli zarobki tak się kształtują jak piszecie to nie powinno być źle! Oby firmy tak płaciły to byłoby super. Dziękuje z góry za info.
Zuzanna 2017-09-06 09:55
Czy ktoś z aktualnych pracowników firmy Kerry Polska mógłby wypowiedzieć się na temat atmosfery, premii, benefitów? Jak widać interesuje to użytkownika @Karolina, ale może zainteresować też innych użytkowników.
Panisko 2017-09-11 10:37
Czy takie wzajemne obrażanie się sprawia niektórym przyjemność? Może warto spokojnie napisać o swoich wątpliwościach. Może ktoś inny mając wiedzę wytłumaczy. Zawsze można szukać lepszej pracy ale z tego co wiem to w Kerry Polska jest całkiem dobrze.
kapitan 2017-09-14 10:45
Firemka jak każda inna dźwigasz po ileś ton dziennie daj boże stań na chwilę to zaraz przyjdzie ktoś wyżej w krawacie i cię zwyzywa :) kapuś na kapusiu kradną sobie długopisy i noże bo dostajesz na start a jak ci zginie to płacisz 50 zł z premi także złodziejstwo to numer 1 tam tak pozatym cały śmierdzisz nóg nie czujesz pleców też wynagrodzenie 3k brutto plus premia czy to warte tego ? ja bym powiedział że nie ale większośc tam to nieudaczniki życiowe nie wszyscy oczywiście którzy nawet wykształcenia nie mają więc i tak nic innego im nie pozostaje jeśli coś myślisz potrafisz znajdziesz coś lepszego i na pewno nie w szkodliwych warunkach pozdro :)
Zuzanna 2017-09-21 10:53
@Panisko czyli nie pracujesz w Kerry Polska, a posiadasz informacje, że jest dobrze? A powiesz skąd masz takie informacje? Ważne, by to jakoś udowodnić, bo wypowiedź użytkownika @kapitan wskazuje na coś innego. Jest to ważna informacja dla szukających pracy.
Zostaw swoją opinię o Kerry Polska sp. Zoo - Oleśnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kerry Polska sp. Zoo