brak logo

Kerry Polska sp. Zoo

Oleśnica

Opinie o Kerry Polska sp. Zoo

wiesiek 2014-11-25 16:03
Do Kerry ostatnio pszyjmóją Bułgarów bo to tańia siła robocza a puzniej kupóją se audi 80 i sie worzą Lidery z Bułgari.
1
tonarz 2014-11-25 16:07
Hej. Co tam słychać w fabryce ? Magazyn jeszcze cały ? Biorą dalej wszystkich jak popadnie ( stary, młody, mądry, mniej mądry ) ? Jak tam Pan selekcjoner kadry piłkarskiej ? Hhehe śmieszny facet swoją drogą. Wąski jeszcze żyje? nikt mu nie zajj eba ł ? Ten to ma swój świat hehe kibic Śląska hehe jak to usłyszałem to mało nie pękłem ze śmiechu, był na jednym meczu i wozi się hehe Opowiadajcie jak tam ???? Pozdro
NIKITA 2014-11-26 06:35
CHŁOPIE TO PATOLOGICZNY ZAKŁAD NIE IDZ TAM TO NIE CHODZI TLKO O KASE A O LUDZI Z JAKIMI TSZEBA PRACOWAC KAPUSIAMI ZŁOSLIWCAMI JAK RUSKIM KOŁCHOZIE UCZ SIE NA BŁENDACH ALE NIE SWOICH BO STRACISZ TYLKO CZAS I NERWY .
2
Riczard 2014-11-26 13:34
Pamientam te czasy jak kotłowałem Jerzyne za paletami teraz Jerzyna jest na usługach Małego obsługóje kierownictwo pamientam ze mu smakowały moje soki
1
mietek 2014-11-27 10:20
CO wy gadacie o Bulgarinie Jerzym co durzo je i najerzdza na Małego i jednoczesnie mu sie podlizując
1
tony tony 2014-12-01 10:35
Chodzi o TONY !!! Dużo TON !!! Kasa dość dobra ale jak za tą atmosferę i warunki pracy to nie daje satysfakcji. Na magazynie musisz przerzucić 12 ton. Jak się uda to 5 tylko obrócisz a resztę ręcznie targasz. Uwierz, że jak uczciwie zrobisz normę to ( 12 ton ) to po miesiącu jeśli wytrzymasz z ludźmi to się sam zwolnisz bo kręgosłup Ci wejdzie w tyłek :) Niestety taka prawda. Ci co tam pracują dłużej to ściemniacze, biorą samą fajną robotę, są uszami kierownika i mistrza selekcjonera magazynu :P A jeśli chodzi o produkcję to w tych warunkach mało kto wytrzymuje, raczej ludzie są tam z przymusu bo do innej roboty się nie nadają. Wszędzie musisz się pilnować !!! Umowa przez PMI co dwa tygodnie :) obiecanki, że po 3 miesiącach przejdziesz na firmę - BZDURY !!! Nie ma etatów na firmę ale jakoś tych ludzi trzeba zwerbować. Ogólnie tak jak w większości zakładów patologie straszne.
1
bingo 2014-12-02 20:05
TEN ZAKŁAD TO PATOLOGIA A RACZEJ LUDZIE W TYM MOLOCHU
1
judasz 2014-12-10 06:44
Nietoperz z kerry Bulgarin krul molochu Jerzyna Lider PGR.
1
ohahohah aaaaaaaaaaaaa ah 2014-12-10 11:12
Audi 80 pojazd Krulów,jeśli jesteś liderem w kerry dorobisz sie pojazdu godnego Jerzyny,pana ćiemnośći kerry.
3
Kotek 2014-12-10 17:01
LUBIE PRACOWAĆ Z JERZYNĄ W KERRY BO NA PRZERWIE ZAWSZE BIERZE MI DO ŁAPY.POLECAM TĄ ROBOTE BO Z JERZYNĄ W KERRY MOŻNA SIE POPIEŚĆIĆ.
2
Max 2014-12-11 17:27
Uuuuuuu Bulgarin z Romuńi żądzi na forum,ach ten Jerzyna.
1
anonimek 2014-12-12 14:52
Pracowałem tam przez jakiś czas, straszna charówka, liczą się tylko tony i tony.
Pracownicy są traktowani jak śmiecie, do tego dochodzi niezbyt ciekawa atmosfera.
Niepolecam !
3
h 2014-12-15 18:24
Bulgarin ze stronia
1
dziupla 2015-10-28 04:46
Rotacja ? Czyli co ? Płaca adekwatna do obowiązkòw ? Szlomi ,Tewji ,Szolem przestań .....
Scot 2016-02-18 19:32
Witam. Praca jest STRASZNA BO SYSTEM JEST ŹLE OPRACOWANY ,TONY A TONY TRZEBA ZROBIĆ A ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA PRODUKT JEST ZAJEBISTA. BRYGADZIŚCI : DWÓCH JEST TAKICH POPIERDOLEŃ CÓW ,JAK SIĘ UCZEPIĄ TO O PIERDOŁY DOPIERDALAJA . SAMI CHODZĄ POGADAĆ GDZIEŚ A JAK STISZ CZEKASZ NA NIEGO TO OPIEDALAJA CZEGO STOISZ . KERRY TO FIRMA PRZEJŚCIOWA, JAK CZEGOŚ NIE ZNAJDZIESZ INNEGO A DŁUŻEJ TO NIE .
Scot 2016-02-23 07:03
Na 1 miesiąc lub 2-3 miesiące to tak .Dłuższa w firmie Kerry praca to nie polecam . Do bani .
Magazynier,Ł, 2016-02-26 14:44
piszecie o tych zarobkach ze takie marne a ja dostalem oferte wlasnie do tej firmy i ze wstepnej rozmowy jestem bardzo zadowolony. Pokazcie gdzie na dzien dobry daja 2800 przez agencje pracy plus premia 4oozl za frekwencje, no gdzie?
w gamie bez umowy dali 10zeta na godzine a podobno taka super firma.
Moze sie myle ale moim zdaniem nie jest tak zle jak piszecie pomijajac atmosfere ale prawde mowiac dupciowlazy sa wszedzie jak i donosiciele.
huhuaaaaa 2016-03-13 20:34
Ahhaaaaa hahahahaa kawał roku hahahaaąaa !
Scot 2016-03-15 10:17
Zarobek może być ale PRACA JEST CIĘŻKA,SPECYFICZNA I W STRESIE .
Premia jest za całą prace, mało kto dostaje upierdalają za byle co ,tak słyszałem .
Piotr 2016-03-16 16:42
Zapraszam do współpracy
2
Gerwazy 2016-05-04 20:00
na produkcji ciezko jest nei powiem zalezy co kto ugra sobie i ziemię czy piasek nazbiera do doniczki ja wyszedłem całkiem ok, lecz nawet ludzie umyslowi mają cieżko w tym zakładzie gdyż pracują za innych i nawet tam ich finasowo nie doceniają... orają jak osiołki kosztem swojego zdrowia rodziny i dzieci. Ale to pozostawiam do indywidualnego przemyślenia. Długo pracować tu nie będę ale start był ok.
Maciej 2016-07-01 23:49
Ha ha ha. No uśmiałem się... Tam są ważne tony spakowane na zmianie. Masz na taśmie mniej niż inni = spadaj.
Werty 2016-07-05 12:54
Łatwo nie jest zależy tez gdzie sie trafi
mlody7900 2016-09-14 07:08
Witam dzis znalazłem ogłoszenie na magazyniera. Niech ktos odpisze jakie zarobki i jakie warunki :-) dziekuje z góry
partyrk 2016-09-14 08:30
A gdzie je widziałeś @młody7900 nie to, że chce zabrać pracę bo to nie moja działka akurat ale zawsze te oferty mnie jakoś omijają
adam wale w du i spadam 2016-11-28 21:53
syf i tyle ... jak chcecie niszczyć sobie zdrowie mocnymi przyprawami ZAPRASZAJĄ!!!
Doprawa 2017-01-06 12:24
Skoro tak dbasz o zdrowie to po co się denerwować i pisać te teksty? Znajdź sobie inna pracę i po kłopocie. Jak jest firma ok. a pracownik niestety nie to mamy finał w postaci opluwania. To jest takie żałosne.
ciech a 2017-01-09 07:09
A pracowałeś tam albo pracujesz że nie jesteś tego świadom? Nie jest praca zła ale robiłem cały rok i nie za tą kasę takie warunki szkodliwe jakie tam panują...
1
Rawak 2017-01-16 14:33
Mam zamiar zgłosić się do rekrutacji na automatyka ruchu. Czy ktoś może podpowiedzieć jakie zarobki wchodzą w grę? Czy są dodatki? Czy umowa jest podpisywana czy zlecenie? A może jeszcze jest coś co warto wiedzieć?
Kerry gowno 2017-02-20 18:54
Witam pracowałem w kerry 2 tyg i zrezygnowałem 1900 zł na rękę a tyrasz jak niewolnik nawet usiąść na sekundę nie można rzuczasz tymi workami po 30 kg plecy i nogi wysiadaja po 2 3 dniach gonią cie jak już przejdzie 1 partia musisz lecieć po nowa paletę na magazyn i znów jedziesz i śmierdzisz po pracy ze nie domyjesz się za 1 razem robią tam kapusie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakieś śmieszne kary za zagubienie długopisu czy noża po 50 zl z wypłat tną i te śmieszne 100 zł za sobotę i niedzielę was to chyba w tym kerry popierdolilo nie polecam pracy tam tylko debile bez ambicji tam robią tłumOki pozdrawiam
Lucek 2017-02-24 10:14
Jestem po rozmowie i czekam na odpowiedź ze strony Kerry. Chciałem pracować jako operator linii produkcyjnej i na to stanowisko aplikowałem. Wiem o firmie, że jest ok tylko chciałbym wiedzieć jaka jest atmosfera?
Gutek 2017-02-26 04:45
Lucek jest ok ? Kto ci tak powiedział na rozmowie dyrektor chyba ha! Który będzie ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za każdym razem kiedy zobaczy że stoisz to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko nikt o tym głośno nie mówi. Robią tam same porazki życiowe bo kto normalny by przeżucal po 13 ton dziennie za śmieszne 2 tysiące miesięcznie
Zuzanna 2017-02-27 14:14
@Gutek mógłbyś bliżej przedstawić jak wygląda praca w Kerry Polska sp. z o.o.? Jakie są jej plusy, a co można by zmienić?
Gutek 2017-02-28 19:19
Po pierwsze to zarobki 2700 brutto za taka pracę? Wychodząc bo całym dniu nie czujesz pleców ani nóg po 2 to zmniejszyć te tony lub postawić 2 osoby do pakowania i atmosfera tam każdy ma prawo na chwilę stanąć usiąść a nie widzą że stoisz to już problem porażka nie dziwię się że tyle osób tam się przewija jak by dali chodź trochę lepsze zarobki i więcej pieniędzy za sobotę i niedzielę bo 100 zł to kpina i zmienili nastawienie do pracownika bo człowiek to nie robot połowa tam robi w stresie .
Zuzanna 2017-03-01 10:59
@Gutek rozumiem, że praca wiąże się ze sporym obciążeniem fizycznym.
Wiesz czy obecnie firma Kerry Polska szuka nowych osób do pracy?
gutek 2017-03-07 15:43
@zuzanna szukają ciągle biorą kogo popadnie debil nie debil ślepy to ślepy .
Zuzanna 2017-03-07 15:53
@gutek bardzo prosiłabym o zachowanie większej kultury wypowiedzi. Wpisy merytoryczne będą bardziej przydatne dla osób szukających informacji na temat pracy w firmie.
gutek 2017-03-09 14:59
Praca w tej firmie to żart tyle odemnie. Jak ktoś lubi być wykorzystywany to proszę bardzo.
emanuel olisadebe z zimbabwe 2017-03-15 12:00
aktualnie wychodzi coś ok. 2700 na reke z premią, teraz z sobotami ciężko wiec nie wiem o co ten płacz, normalnie za dzien pracy wychodzi ponad 100zł wiec nie wiem kto wam powiedział, że 100zł za sobotę... za sobotę dają 100% dodatkowo... jeśli ktoś nigdy nie pracował fizycznie zawsze bedzie narzekał, niektórym nawet sprzątanie sprawia problemy (szczególnie dzieciaczkom na utrzymaniu rodziców)
fakt - kadra daje wiele do życzenia, ale praca dla osób ze średnim/zawodowym (z aspiracjami na dyrektora) w sam raz ;) prawie 2200 + 470 premii miesięcznie, nie kwartalnie, daje konkurencyjne wynagrodzenie w okolicy ;) oczywiscie praca monotonna i masz juz dość po tygodniu...
i tak... pracuje tam, ale nie na produkcji, nie lubię wixy ;)
majster 2017-03-15 14:05
olisadebe ładnie bajki kręcisz żeby tylko ludzi do pracy zachęcić a prawda jest zupełnie inna chyba że robisz na magazynie z premią 2200 max dostaniesz na umowie masz 1800 netto plus premia 300 zł więc co ty za bzdury ludzią wpierdalasz do głowy ? i tak za sobotę masz 100 zł :) no monotonna rzucasz worami po 25 kg przez 8h praca marzeń wolal bym robic za 1500 zl w biedronce niz tam plecy sobie rozjebac pozdro :)
Iza 2017-03-15 17:18
Czy KERRY POLSKA prowadzi w chwili obecnej rekrutacje? Chciałabym pracować w firmie, gdyż słyszałam dobre opinie i nich. Jaka jest atmosfera w zakładzie?
Głuchy 2017-03-15 20:10
Iza praca dla kobiet w kerry jest w miarę ok dziwgasz max 5kg nie jest ciężko ale stoisz 8h na linii nie możesz od niej odejść i masz równe 30 min przerwy jak palisz to masz lipe bo musisz się przebrać w swoje ciuchy żeby wyjść na dwór z nikim nie pogadasz na linii więc atmosfera jest kiepska stoisz ładujesz produkt do worka lub go pakujesz i tak cały dzień za te pieniądze co tam dostaniesz pójdziesz do lepszej pracy gdzie będziesz szła zadowolona a nie z myślą znów kurwa te kerry polecam spróbować gdzieś na recepcji lub w jakimś sklepie nawet w selgrosie dostaniesz ta sama pensje a porozmawiasz z ludźmi tam i się nie narobi sz

Dawny pracownik 2017-03-19 10:46
Pracowałem w firmie Kerry przez 3 miesiące, oczywiście nie przedłużyli mi umowy. Praca ciężka pod względem dźwigania worków do 25 kg, jest stres i wymagane szybkie ogarnięcie stanowiska. Pensja 3000 i
w tym premia 500 zł i uwalają ją za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wyżsi nie traktują pracownika poważnie. jedynie mówią na Pan, Pani. Niektórzy brygadziści stricte pionkami mistrzów zmiany i opier** za byle co, jak i z resztą zwalniają, lub nie przedłużają umowy bez podania powodu. Liczy się tylko norma i szybkie ogarnięcie, inaczej nie ma sensu się rekrutować. Chyba, że chce się chwilę dorobić :p
Natalia 2017-03-19 12:24
Czy Kerry Polska prowadzi obecnie rekrutację? Słyszałam wiele dobrego o nich i może warto spróbować?
emanuel olisadebe z zimbabwe 2017-03-24 22:58
Majster od stycznia tego roku podnieśli stawki ;) 2100-2200 na ręke + 700 premii brutto, co na ręke daje ok 500zł... chyba już tam nie pracujesz, to skąd możesz wiedzieć? :)
Zuzanna 2017-03-27 09:17
@emanuel olisadebe z zimbabwe to dobra wiadomość, że w firmie są podwyżki. A co więcej możesz powiedzieć o pozostałych warunkach zatrudnienia?
majster 2017-04-06 12:27
Emanuel nawet jak podnieśli to co z tego ? za te pieniądze niszczysz sobie zdrowie nie dość że dzwigasz to jeszcze wdychasz te całe pyłki powodzenia.
Gregor 2017-04-18 18:39
Co nowego słychać w Kerry Polska ? Ostatnio jest tak mało wpisów, że zastanawiam się jaka jest tego przyczyna? Tak dużo pracy i ludzie nie maja siły pisać? Czy tak zadowoleni i nie piszą tych czarnych wpisów? Jedno jest pewne firma jest spoko a pracować trzeba.
beny 2017-04-20 11:14
Firma jest spoko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 2 tysiące miesięcznie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunkach dla zdrowia no ale firma spoko pracować trzeba :) powodzenia z takim podejściem .
Zuzanna 2017-04-20 11:29
@beny bardzo proszę o nie używanie wulgaryzmów. Rozumiem, że praca w ciężkich warunkach może budzić frustrację, jednak proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.
Zostaw swoją opinię o Kerry Polska sp. Zoo - Oleśnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kerry Polska sp. Zoo