brak logo

Kaufland Polska

Piotrków Trybunalski

Opinie o Kaufland Polska

Arnold 2010-12-06 16:54:45
dostaniesz na dwa miesiace ta kase tez dobrze no nie
anonim 2011-01-03 18:07:58
nowy rok i szukaj dalej...
ci co zwolnili sie z CD Tesco, aby przejść do CD Kaufland zrobili poważny błąd
prac CD kaul Gliwice 2011-01-07 19:49:28
Witam pracuje w cd kaufland Gliwice na food kasa moze byc teraz byla podw nie narzekam praca jak kazda jak komus się nie chce robic to niech siedzi w domu i nie narzeka
Batumi 2012-04-25 19:58:18
Proszę o szybką odpowiedź, czy można po roku zarobić tam 2750 zł brutto. Pytam się z ciekawości, bo chcę wiedzieć jakie są zarobki w różnych firmach.
magazyn niemcy 2012-06-08 11:19:11
Poszukujemy pracowników z doświadczeniem do pracy przy kompletacji towaru w magazynach spożywczych na terenie Niemiec. Atrakcyjne wynagrodzenie, duże udogodnienia dla pracowników,
[usunięte przez moderatora]
1
alex 2012-08-06 11:31:24
a jak z dojazdem do kauflanda w gliwicach jezdzi moze ktos z okolic knurowa
GOCHA 2012-09-18 10:34:09
Co prawda to prawda , wytrzymałam tydzień pod dyktaturą chłopca z podstawowym nie jestem typem człowieka \\\'\\\' ja to mam magistra i jestem lepsza ale tak poniżać ludzi to umieja tylko tam ...
1
tomasz 2013-05-24 15:22:52
Jest jeszcze miejsce na magazynie w Niemczech?
ByłyPracownik 2014-03-05 16:07:06
Witam. Pracowałem w tym obozie 5 lat temu, nie wiem jak jest teraz. Praca na kompletacji(wydanie towaru) bardzo ciężka. Dla ludzi zdrowych i nauczonych ciężkiej pracy. Norma norma i jeszcze raz norma, nic innego się tam nie liczy. Kierownictwo a dokładniej brygadziści po podstawówce pomiatają ludźmi z wyższym wykształceniem. Tylu idiotów w jednym miejscu dawno nie widziałem. Głąby pracownicy, idioci brygadziści. Wesoło jak cyrku. Zarobki dobre, ale jak się w miesiącu zrobiło 240-300 godzin :). Głupie pogadanki przed pracą, głupie pogadanki po pracy. Jedzenie nie dobre. Brud syf i szczury czy tam myszy biegające po magazynie. Nie wiem czy można to nazwać pracą, raczej tyraniem. Jeśli ktoś lubi towarzystwo idiotów, pomiatanie sobą, syf i brud. Jeśli ktoś lubi przerzucać/dźwigać przez 12godzin 5-10 ton to polecam.
3
tomek 2014-05-24 17:57:42
kaufland jest najlepszym pracodawca daje dobre zarobki obiady
1
wólzkowy 2014-06-24 13:47:17
Witam kiedys pracowalem w tym obozie i moje pytanie czy nadal jest taki (usunięte przez administratora)jak był czy sie cos zmieniło moze kierownictwo:)? Nadal system pracy 12 godzinny? I czy ruskie czy kto to byl nadal tam pracuja?
1
Pracownik Kaufland 2014-08-03 15:50:55
Witam pracuje w kauszwic od niedawna i słyszałem ,że jest ciężko ,ale nie wiedziałem ,że aż tak ,a najbardziej są pomiatani nowi pracownicy przez 3 miesiące do podpisania umowy biegacie cali upoceni przez 12 godzin tyranie . Obiady jak dla małej dziewczynki często wyliczone po 4 ziemniaczki ewentualnie makaron i kotlet grubości kartki z bloku technicznego .Ludzie tam się cieszą z takiego stanu rzeczy ,a nie ma się z czego cieszyć Boże ludzie mają tak małe wymagania jak murzyni i pracują te głąby (to się zgadza ,że ludzie tam są w większości wyjątkowo głupi) chamy i buraki jak by oderwani dopiero co od pługu. a zarobki 2400 brutto na początek ,a wiedzie ile to jest netto ? 1700+ zł za ciężką pracę przez 12 godzin . Jak chcecie więcej to musicie przychodzić w wolne dni do pracy . Gdyby to był system 8h przez 5 dni w tygodniu + weekendy dla chętnych to miało by to inny sens bo te 8 godzin jakoś leci ,ale po 8 godzinach ciężkiej pracy jak zostaje jeszcze 4 to naprawdę psycha siada . Nie wiem ile schudłem ,ale mój kolega w miesiąc schudł kilka dobrych kilo . Do tego na grafiku nie piszę uczciwie ,że pracujesz 12 godzin tylko jest niecałe 12 wpisane ,albo niecałe 9 i tak dalej mimo ,że robi się pełny wymiar godzin ,a wmawiają ,że obiad jest za darmo .... ja przypuszczam ,że te oszukane 10-30 min dziennie które trzeba przepracować za darmo jest to właśnie ten obiad więc nie dajcie się oszukać tym kobietką na górze w biurze bo one mówią zupełnie co innego niż jest na dole te całe szkolenie to też kpina mówią w koło to samo i takie głupie rzeczy jak by mówili mojemu 2 letniemu dziecku tak traktują ludzi jak niedorozwojów i nic co u góry jest mówione nie pokrywa się z tym co jest na dole ... pozdrawiam i trzymajcie się z daleka od kaufszwic do puki nie będą szanować pracownika (chyba ,że ktoś jak ja znalazł się w naprawdę trudnej sytuacji pod bramkowej ,że nie ma innego wyjścia to zapraszam :D)
4
Bełchatowianin 2014-08-04 21:54:24
System pracy 12 godzinny jaki był...Norma się podniosła na 217/h.Wiec bardzo cięzko.Nie wolno korzystać z telefonu ani rozmawiać...staniesz na 2 minuty złapie Cię od razu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kasa jak za tą pracę śmieszna 2400 brutto przez rok czasu...bez nadgodzin 1700zl dostaniesz a w komplecie po 12 godzinnach pleców nie czujesz...Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jesteś traktowany jak murzyn...Robię 7 miesiąć i cały czas w komplecie ponieważ osiągam norme 105% miesiecznej...Za 1500 pójdziesz na stajce paliw i nikt Tobą nie poniewiera...Nie polecam...
3
Pracownik Kaufland 2014-08-05 06:56:58
Chciałbym tylko jeszcze dodać ,że podczas pracy przychodzą ochroniarze i sprawdzają czy czegoś nie wynosisz ,a zachowują się jak by byli policjantami(chyba niespełnione marzenia jakieś) . W tej sytuacji jak i na koniec ciężkiej pracy 12 godzinnej wychodząc przez ostatnią bramkę zakładu Auszwic prawie codziennie wołają cię przy wyjściu do budki z ochroną (coś jak budka strażnicza niemców) i wyciągasz wszystko z kieszeni do tego sprawdzają Cię wykrywaczem kodów kreskowych czy coś ,a jak kupiłeś sobie przed pracą np gumy do żucia i nie okleiłeś ich naklejką to powiedzą ,że ukradłeś i jest bardzo nieprzyjemnie .Dałem koledze cukierka w pracy to ochrona go męczyła pół godziny ,że ukradł ,a jak znaleźli u niego jego tabletki to w ogóle był ostatni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak nas traktują po ciężkiej pracy wychodzimy jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest bardzo nie przyjemne i przykre .
2
joker 2014-08-06 12:38:31
A jak z Bełchatowa sie dostać jest jakis przewóz czy cus wiem że tw trans jeździ ale też jak i m sie zachce , czy z Bełchatowa własny transport trzeba ogarniać ?
2
Pracownik Kaufland 2014-08-06 18:13:32
>joker< Mój kolega z Bełchatowa dojeżdża więc transport na własną rękę tzn najlepiej się szybko z kimś dogadać i zrzutka na paliwo jednym samochodem dla taniości .
>pracus< pierwsza przerwa 15 min i druga przerwa 30 min na półobiad który Ci dają.
stereotyp 2014-08-13 22:26:57
Dziś dzwoniła jakąś pani, ze mam nie przychodzić na rozmowę, trochę nie poważni. Umawiaja, a potem odwołują. O co chodzi?
magazynier 2014-09-19 12:36:57
Witam wszystkich w końcu coś sie rusza otwierają magazyn w Gomulinie będą tam meble dla Biedronki było już tam kilka naście osób na rozmowach można zarobić 2400 netto bez zarzynania się.Miła wiadomość.Premia do 500zł oczywiście uznaniowa a nie jakaś fikcyjna wydajnościowa.
TAblis 2014-09-23 20:49:06
Skąd to info o otwieranym magazynie? Chętnie tym wysłał tam CV, możesz mi coś więcej o tym powiedzieć.
magazynier 2014-09-24 19:30:17
W tej chwili nie rekrutują już byłem tam na rozmowie. jestem na tak. W styczniu będzie nabór do pracy na retraki i kompletację. Stawiają regały bo na razie kompletują w wystawianych artykułach na placu magazynowym. Teraz mają 10zł netto.Tam idzie posten i promocje dla biedronki. Atmosfera super rozmawiałem z ludzmi tam już pracującymi.Teraz tylko przyjmują do pakowania promocji dają na początek 7zł netto na godzine plus 200zł premii do podstawy za dyspozycyjność. Soboty dla chętnych 50% niedziele 100% nadgodziny płatne.
tomasz 2014-09-30 20:19:05
praca w kauflandzie jest super zarobki obiady itd.jest naprawdę super pracuje tam już 6lat
obert 2014-10-03 16:24:13
Do tomasza widac ze juz pracujesz 6 lat bo ci sie odkleilo i nie wiesz co piszesz
4
Lesław 2014-10-16 18:27:38
Pracowałem tam jakieś pół roku. Co do pracy tam powiem krótko. Trzeba zapierdalać. Mężczyźni przerzucają ok 15 ton na 12h pracy. Dlatego nazywać to można kołchozem. Jednak mało jest firm w centralnej Polsce którzy ludziom fizycznym pozwalają zarobić ok 3 tys zł na rękę co miesiąc;) Dlatego trzeba patrzeć na dwie strony.
1
tomasz 2014-11-02 14:26:59
w każdej pracy trzeba pracować za darmo pieniędzy nie chcą dac w kaufland Rokszyce jest mila atmosfera dyrekcja mila itd.pracuje tam już 6 lat i jest to super pewna praca talony na swieta wielkanocne boze narodzenie paczki na swieta i swietna wyplata na woj.Łodzkie naprawdę dobra.
borys 2014-11-05 18:21:58
praca jest super i atmosfera jaszcze lepsza
degod 2014-11-13 19:52:50
Ja pracowałem tam od samego początku. Póki było stare kierownictwo z Łodzi to jeszcze szło wyrobić ale później masę pociotków którzy na serio mają nie pokolei w głowach, normy coraz większe a premie coraz rzadziej. Z 60 osób zatrudnionych w mojej grupie nie został nikt resztę sobie dopowiedzcie sami. A i dodam że znajomy budowlaniec tam pracował i stwierdził że przez cały życie tyle cegieł nie przerzucił co tam towaru.
3
bezrobotny 2014-11-21 13:37:03
Czytam różne opinie i nie wiem kto ma rację. Jest dużo ofert pracy w tym magazynie i chyba będę zmuszony spróbować tam swoich sił. Mam kilka pytań. Jaką jest stawka początkowa? Ile godzin trwa zmiana? Pytam ponieważ czytam różne opinie. Jedni piszą o 1700 netto inni o 3000. Jaki jest miesięczny wymiar czasu pracy. Dzięki za.lomoc
3
pracownik 2014-12-01 16:40:23
dla wszystkich ktozy pracowali krotko.to wyiocznie nie pracowaliscie na podobnych stanowiskach, nigdzie nie zaplaca wam na magazynie za lezenie, na stacji zarobisz 1700 zl ale za 200 lub duzo wiecej godzin czy tez w ochronie. w kauflandzie na poczatek jest 1800 zl na reke do tego premia wydajnosciowa na ktora bez problemu powinno sie zrobic 110% to jest jakies 300zl dwa dni dodatkowe to kolejne 500. to jest przy stawxe poczatkowej. obiady sa ok. pracowac trzeba lezenia nie ma. ale nie ma innego pracodawcy w okolicy takimi warunkami zatrudnienia pewna praca i zarobkami.
1
KAUF OFF 2014-12-07 14:26:59
Witam Fakty są takie 2400 brutto na start, praca miesiąc nocek po 12 godzin czasami 8 godzin (zwykle 8 zamienia się w 12), miesiąc ranek co parę miesięcy 2 miesiące nocek, nadgodziny wypłacane zgodnie z obowiązującymi przepisami,dodatkowy dzień w pracy - dzień wcześniej pytają i musisz być w gotowości chociaż często dzwonią parę godzin wcześniej, że nadgodziny się nie odbędą. Przy wykonywaniu normy 100% czyli 217 pudełek na godzinę na spożywce, i około 170 na chemii i tak zwanym non food (bez nadgodzin) pensja mizerna ranka około 1750 zł nocki około 1950 zł (dodatek nocny), należny dodać że na godzinę trzeba przygotować około 2, 2,5 palet co waha się od 1 tony do 2,5 tony towaru. Urlop i szkoła raczej bez problemu można kontynuować dogadasz się tym lepiej im więcej procent wyrabiasz (robisz 100 % kierownik się ciebie nie czepi ale średnio za tobą przepada, robisz 140 % jesteś przyjacielem kierownika takie realia). Brak sprzętu - musisz ok 1 godziny wcześniej przyjechać żeby sobie zarezerwować sprzęt szczególnie na nockę z ranką problemu niema - później nikogo nie interesuje że niemasz wózka albo PDA żeby wyrobić normę, Generalnie 12 godzin 2 przerwy w tym masz 15 i 30 minut jeśli robisz krócej niż 12 np. 8 musisz 30 minut odrobić więc jesteś w pracy 8 h i 30 minut. Kawa itp odpadają choćbyś się przewracał na nocce no chyba że po kryjomu wypijesz. Co do premii dla najlepszych magazynierów to musisz biegać po magazynie a jak ktoś ma zdobyć to i tak dostanie lepsze zlecenia i ciebie wyprzedzi, generalnie jeśli nie chcą żebyś pracował to dadzą ci zlecenia na których normy nie wyrobisz. Nie wyrabiasz normy postraszy cie kierownik i każe podpisać papier, że nie wyrabiasz normy i może to być podstawą do zerwania umowy - proceder raczej nielegalny ale nie wiem na pewno. Są obiady nie takie złe jak ludzie piszą to na plus. Jak się zatrudniałem przyjęli 20 osób po miesiącu zostało 8 po trzech przy przedłużaniu tylko 5 teraz jest już tylko 4. Ogólnie nie polecam kołchoz kierownicy jak w obozach pracy, jest jeden który jeszcze wykazuje resztki człowieczeństwa i wszyscy chcą u niego pracować, pieniądze nieadekwatne do wykonanej pracy pierwsze trzy miesiące horror, myślę że szkoda zdrowia za te pieniądze - jak musicie tam pracować trudno generalnie omijajcie szerokim łukiem.
Zapomniałem dodać o braku możliwości rozwoju. Odnośnie socjalu faktycznie nieźle rozbudowany. Jak zaczniecie pracę nie zapomnijcie się ubezpieczyć.
Życzę innej pracy, i jak najmniej takich kołchozów w naszym kraju. Opis dotyczył magazynu FOOD I NONFOOD
6
przyjazny 2014-12-17 12:45:38
Traktują cie jak smiecia, a sami sa po podstawowkach, wyzywaja i strasza ze zwolną, mysla ze sie tego nie slyszy i nie niesie sie po magazynie? Deb.ile. Nie polecam przepracowalem tam ponad rok ale za takie traktowanie i wywazszanie sie nie polecam, pensja tez marna a i coraz mniej zatrudniaja wiec chyba ludzie poszli po rozum do glowy
1
kowal 2015-03-03 19:00:29
szukają niewolników nie pracowników.wszystko na temat
2
link 2015-05-23 09:58:17
z tego co piszecie to nie ciekawie . ile macie dni wolnych w miesiącu ? jakie sa rzeczywiste zarobki od otwarcia sklepu do obecnego stanu?
Bolo 2015-06-18 21:06:25
Witam serdecznie. Chciałbym się dowiedzieć jakie sa perspektywy rozwoju w tej firmie, i jakie są szanse na awans ? Czy zależy to od kierowników ? czy od znajomości ? Jak często wypadaja weekendy pracujące ? I czy są przyjęcia na jakieś inne stanowiska niż kompletacja towaru ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi na temat.
kolega z kręgli 2015-06-25 19:36:30
mam pytanie, czy to prawda, że system pracy jest mocno murzyński. tzn: świątek, piątek, w dodatku ktoś mówił, że można trafić i miesiąc nocek
do Bolo i kolegi 2015-06-26 12:02:05
nie ma innego stanowiska, mowia o awansach ale to gów.no prawda mowia tak by cie zatrzymac i zamydlic oczy. co dopracy w weekendy i murzynski system to tak, czy wigilia czy jakies swieto czy cokolwiek to pracujesz, moga nawet tego samego dnia zadzwonic zebys przyszedl do pracy na noc, wiec musisz byc caly czas przy telefonie, masz zazwyczaj masz nocki rzadko dniowki o wolne tez ciezko jak sa jakies siweta bo jest duzo roboty. jest masakra nie polecam, chyba ze nie masz rodziny jestes mlody i nie masz co robic w domu. tyle w tym temacie
2
Nigdy więcej 2015-10-17 15:13:08
Jesli gdzies znajdziecie ogłoszenie pracy w kaufland albo ktos bedzie wam opowiadał ze tam jest dobrze i super sie pracuje to nie wierzcie w to co mówi bo to kompletne bzdury.Wyzysk , wyzysk i jeszcze raz wyzysk.Jesli palisz to zapomni o dymku jedynie w przerwie , obiad jest co prawda ale paskudny ,lepiej zabrac swoje jedzenie.Wszystko co usłyszycie na rozmowie o prace to pic na wode praca jak praca bo kompletacja sama w sobie jest fajna ale nie tu , tu sie liczą tylko norma.Co do wózków to kompletny szajs , do tego baterie trzeba wymienic samemu , co nie jest łatwe i takie proste, nawet nie pytaj nikogo o pomoc bo cie oleje . Pierwszy raz sie spotkałem z takim czyś ze baterie wymienia się samemu,ale po co dawać etat ludziom co powinni to robić , jak sie przyjmuje robola co moze wszystko robic i ma siedziec cicho i slepo wykonywac rozkazy.telefonu nawet nie bierz do pracy bo i tak Ci karzą go zostawić w szafce u kierownika.Powiedzą Ci ze i tak nie bedziesz miał czasu na rozmowe.Jeszcze troszke a bedą rozliczac z wyjscia do ubikacji. Nie wierzyłem że tam tak jest, spróbowałem i w pierwszych dniach zobaczyłem to wszystko na własne oczy . Ludzie którzy tu piszą ze tam jest przesrane mają racie i warto te opinie wziąsc pod uwage zanim tam zawitacie.Lepiej mieć prace za 1500 i swiety spokój niz 2000 bo wiecej nie zarobisz na początku i chodzic wku.....yyyy cały czas . Jeszcze raz odradzam a co zrobicie to juz wasza sprawa .
2
~``~` 2015-11-05 21:14:08
No to może i ja coś napisze. Pracuje na magazynie już ładnych parę lat. "Dobre" czasy to minęły już dawno (normy wsparciowe, brak norm na odwózce itp), czasy gdzie po pracy nie wracało się wyprutym do domu. Ostatnimi czasy co chwila dyrekcja wprowadza "genialne" pomysły mające ułatwić nam prace. W efekcie od 2 miesięcy trwa prawdziwy eksodus pracowników ( ponad 50 osób już odeszło a wielu planuje odejść w najbliższym czasie). Z racji tego że nikt nie chce tu pracować zostały zatrudnione 3 agencje pracy które sprowadzają tu co chwile rzesze Ukraińców traktowanych jak przysłowiowych murzynów (pracują po 12h dzienne przez 28-30 dni w miesiącu) których karze sie finansowo za każde błędy. Jak ktoś wyżej napisał baterie w wózkach kompletujących wymieniać trzeba samemu. Jak ma się wielkie szczęście to bateria wytrzyma dzień pracy. Przeważnie z racji tego że sprzęt jest strasznie wyeksploatowany trzeba wymieniać 3-4 razy dziennie ( No ale najważniejsze aby dyrekcja wymieniła swoje audi co 2 lata niż nasz sprzęt). Jeśli chodzi o grafiki to są tworzone tak aby w okresach większej pracy najlepiej zamieszkać w magazynie. 50-60 godzin tygodniowo w takich okresach to norma. Nadgodziny ? nikt nawet sie nie pyta czy chcesz zostać. Jeśli masz dzień wolny to musisz sie zapisać na wsparcie, jeśli nie chcesz to powinieneś mieć bardzo ważny powód do tego. Oczywiście święta nie dotyczą zakładu. Wolne ma tylko dyrekcja.
Weźmiesz urlop na żądanie : kompletacja bez zamianek
Nie zapiszesz się na wsparcie : kompletacja bez zamianek
Zapiszesz się i nie przyjdziesz : kompletacja bez zamianek
Za słabo się starasz o premie kierownika (im wyższa norma zmiany tym wyższa premia kierownika) : kompletacja bez zamianek.
Jeśli macie wybór to omijajcie tą firmę jak największym łukiem. Lepiej zarobić kilka stówek mniej , przepracować 8h i wrócić zadowolonym do domu i rodziny niż tyrać po 12 h i wracać wyprutym dzień w dzień.
3
~``~` 2015-11-05 21:14:11
No to może i ja coś napisze. Pracuje na magazynie już ładnych parę lat. "Dobre" czasy to minęły już dawno (normy wsparciowe, brak norm na odwózce itp), czasy gdzie po pracy nie wracało się wyprutym do domu. Ostatnimi czasy co chwila dyrekcja wprowadza "genialne" pomysły mające ułatwić nam prace. W efekcie od 2 miesięcy trwa prawdziwy eksodus pracowników ( ponad 50 osób już odeszło a wielu planuje odejść w najbliższym czasie). Z racji tego że nikt nie chce tu pracować zostały zatrudnione 3 agencje pracy które sprowadzają tu co chwile rzesze Ukraińców traktowanych jak przysłowiowych murzynów (pracują po 12h dzienne przez 28-30 dni w miesiącu) których karze sie finansowo za każde błędy. Jak ktoś wyżej napisał baterie w wózkach kompletujących wymieniać trzeba samemu. Jak ma się wielkie szczęście to bateria wytrzyma dzień pracy. Przeważnie z racji tego że sprzęt jest strasznie wyeksploatowany trzeba wymieniać 3-4 razy dziennie ( No ale najważniejsze aby dyrekcja wymieniła swoje audi co 2 lata niż nasz sprzęt). Jeśli chodzi o grafiki to są tworzone tak aby w okresach większej pracy najlepiej zamieszkać w magazynie. 50-60 godzin tygodniowo w takich okresach to norma. Nadgodziny ? nikt nawet sie nie pyta czy chcesz zostać. Jeśli masz dzień wolny to musisz sie zapisać na wsparcie, jeśli nie chcesz to powinieneś mieć bardzo ważny powód do tego. Oczywiście święta nie dotyczą zakładu. Wolne ma tylko dyrekcja.
Weźmiesz urlop na żądanie : kompletacja bez zamianek
Nie zapiszesz się na wsparcie : kompletacja bez zamianek
Zapiszesz się i nie przyjdziesz : kompletacja bez zamianek
Za słabo się starasz o premie kierownika (im wyższa norma zmiany tym wyższa premia kierownika) : kompletacja bez zamianek.
Jeśli macie wybór to omijajcie tą firmę jak największym łukiem. Lepiej zarobić kilka stówek mniej , przepracować 8h i wrócić zadowolonym do domu i rodziny niż tyrać po 12 h i wracać wyprutym dzień w dzień.
1
nowy 2015-11-07 14:04:48
Jak czytam te posty to marzę aby ludzie którzy tam pracują otworzyli oczy walneli na stół podanie i odeszli z tego obozu pracy. Może wtedy dyrekcję coś ruszy- ale wątpliwa sprawa.
3
x 2015-11-30 21:58:15
PRAWDA !!!
? 2016-01-21 08:13:44
...pracuje tam 3 lata i jak czytam ten wpis to zastanawiam się co za pierdoła życiowa to wypisuje telefony każdy ma przy sobie,jeśli chcę to przyjdę w wolny dzień a jak nie to nie i już a wymiana baterii to naprawdę "straszny" problem (czas poeracji 1 min)a jeśli chodzi o kompletację to po prostu nudne powtarzalne czynności (i to jest najgorsze)
janosik 2016-06-01 13:18:57
pewna i stala praca na umowe o prace i dobre zaropki.
tom 2016-06-06 20:24:28
Czy jest ktoś wstanie wytłumaczyc kwestie zatrudniania w kauflandzie słyszałem że najpierw zatrudniają na jakiś Serwis i co ciekawe to trzeba im podstawić jakąś osobę która ma ubezpieczenie a w tedy ciebie zatrudnią coś tu chyba nie tak w tym wszystkim jak można zatrudnić fikcyjnie osobe z ubezpieczeniem obcą , a ja pójdę za niego do pracy.Jest ktoś wstanie mi obiektywnie wytłumaczyć
retrack już nie 2016-07-10 10:56:18
No widzę ,że w tym obozie nie ma już komu pracować szukają już naiwnych po całym województwie nawet kupują artykuły w gazetach ,że niby tac fajni są tylko po to żeby kogoś ściągnąć do roboty :) Taki co w tym magazynie jest przemiał ludzi to chyba nigdzie nie ma,że to jeszcze istnieje się dziwie. Ukraince podobno już tam nie chcą robić:)
5
retrack już nie 2016-07-10 11:04:29
Magazyn Kaufland w Rokszycach oczywiscie
Mała 2016-07-20 19:58:23
To przyjedź do Polkowic do Kauflandu to zmienisz zdanie.
2
Euzebio 2016-08-26 17:55:04
Tak ,szukają z agencji i po 100 os z pośredniaków z dowozem free z Łasku,Bełchatowa,Radomska,Pabianic,Tomaszowa Mazowieckiego i pewnie z wielu innych miejsc być może autobusy zaczną kursować na Ukraine lub Białoruś
3
Xd 2016-10-17 14:43:35
Już niedługo będą jeździć po wioskach i żuli w siatke łapać
Euzebio 2016-10-17 15:23:13
Więcej pochlebnych opini na temat centrum logistycznego KAUFLAND ''STONKA'' ROKSZYCE na forum ''tir'' i transportowców e-transport,wagaciężka.
jasne 2016-11-17 21:41:31
Ale głupoty piszesz tam to zlecenie i 1400 do łapy
Zostaw swoją opinię o Kaufland Polska - Piotrków Trybunalski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska