ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ

Siemianowice Śląskie

Opinie o ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ

były pracownik 2014-02-14 20:11
Bardzo miła atmosfera w pracy uprzejmi ludzie szef niestety mniej
2
były pracownik 2014-02-27 21:08
w pracy mili współpracownicy(usunięte przez administratora) Zarobki bardzo słabe a wymagania bardzo duże. Wyroby niskiej jakości, reklamacje bardzo trudne do zrealizowania i czasochłonne
pracownik 2014-02-28 09:37
zgadzam się poprzednimi opiniami. Współpracownicy sympatyczni i pomocni. (usunięte przez administratora)Jeśli chodzi o sama prace to wszystko na już, na teraz, na wczoraj.... a potem okazuje się mało ważne.(usunięte przez administratora)
pracownik 2014-02-28 22:05
Potwierdzam jak najbardziej poprzednie opinie. Szkoda zachodu i czasu.
2
pracownik 2014-03-10 23:15
Zgadzam się z poprzednikami, pracownicy sympatyczni i pomocni, (usunięte przez administratora)
1
pracownik 2014-03-20 08:28
dokładnie tak jak napisali ludzie powyżej, pracownicy ok, ale szefostwo beznadzieja (usunięte przez administratora)
3
były pracownik 2014-05-24 21:58
bardzo mili i uprzejmi pracownicy w biurze produkty wysokiej jakości w porównaniu z konkurencją
1
użytkownik 2014-06-09 07:35
Potwierdzam co napisali poprzednicy. Jeżeli nie chcesz mieć problemu to raczej zrezygnuj z zakupów w tej firmie.
4
były pracownik V 2014-08-24 22:30
Niestety nie zgodzę się z opiniami moich poprzedników firma produkuje wysokiej jakości produkty w porównaniu do konkurencji nawet tej zagranicznej - miałem okazje kilkakrotnie porównanie. Bardzo dobra atmosfera w pracy. Zarobki zbliżone do średniej na śląsku, ale żadna rewelacja Moja ocena to dobry z plusem!
1
zenrad 2014-09-29 20:31
Zgadzam się z negatywnymi opiniami, pomiędzy pracownikami z dołu miła atmosfera ale pomiędzy "szefostwem" to lepiej nie wspominać, rotacja nowych pracowników bardzo wysoka, zarobki bardzo słabe a wymagania bardzo duże, (usunięte przez administratora)
1
były pracownik 2014-12-07 14:38
W Atrium przepracowałem kilka lat moim zdaniem firma oferuje wysokiej jakości produkty. Podkreślam - bardzo dobra atmosfera w pracy. Zarobki nie najgorsze typowa "średnia" czyli żadna rewelacja!
2
Pracownik aktualny 2014-12-18 16:16
Widzę, że jak zwykle większość fizycznych pracowników, którzy się nie sprawdzili i paru biurowych, którzy również szukali szukali szukali i niczego dobrego dla firmy nie znaleźli sie tutaj wypowiada... Obserwujcie rynek moi drodzy, Atrium rosnie w siłe w Europie! pozdrawiam wszystkich normalnych!
zainteresowany 2015-01-06 20:43
Witam, Czytając poprzednie wpisy a pisali to głównie byli pracownicy, musi być w znacznym stopniu zgodny z prawdą, natomiast pojedyncze wpisy poprawne o firmie nie zmieniają ogólny raczej negatywny obraz firmy. Sugerowanie że wpisy negatywne pisały osoby nie normalne lub tp... to nie najlepsza też opinia o samym piszącym, chyba należy do grona osób z kierownictwa którym zależy najczęściej tylko na zyskach kosztem pracowników
1
Pracownik aktualny 2015-01-14 15:35
Szkoda czasu na pisanie odpowiedzi proszę Państwa.
były pracownik 2015-05-04 20:54
Szkoda poświęcać czas na temat produkcji tej firmy bo tyle jest negatywnych uwag
2
hihi2 2015-11-22 15:39
Zatrudnionych jest kilka osób (usunięte przez administratora)którzy pilnują produkcji- pozostali to pracownicy od czarnej roboty, liczą się tylko zyski a jakość pozostawia wiele do życzenia
3
były pracownik 2016-01-03 22:42
W Atrium jak i w każdej firmie gdzie pracowałem jest monitoring. Niestety niektórych pracowników trzeba pilnować z uwagi na alkohol, nieprzestrzeganie przepisów bhp. A armię donosicieli wymyślili sobie ludzie, którzy od pracy wolą papierosa co 10 minut albo alkohol i nieraz zostali nie dopuszczeni do pracy z tego powodu. Pracę tam mogę polecić emerytom, rencistom, gdyż stawki są bardzo niskie. Jakość produktów moim zdaniem jest na zadowalającym poziomie.
2
były pracownik 2016-01-04 19:54
Wypłata zawsze była na czas. A pomiędzy ludźmi zawsze jest raz lepiej raz gorzej.
2
były pracownik 2016-01-24 13:03
Nie opowiadaj bzdur. Sympatycy partii rządzącej mają się tam dobrze np. z-ca kierownika.
eden 2017-01-03 18:44
Jestem zaskoczony tak złymi opiniami. Gruba przesada... Warunki jak w innych firmach.. za to bardzo fajny zespół. Dobrze wspominam =)
3
Anastazja 2017-02-22 09:47
Zgadzam się z poprzednią opinią. Pracowałam w ATRIUM bez większych problemów. Wiadomo, czasem coś się zdarzy - jak wszędzie, ale przez 4 lata nie zauważyłam niczego podobnego do historii, o których tu mowa. Pracownicy to na prawdę wspaniali i zaangażowani ludzie. Do dzisiaj mam z nimi kontakt i z przyjemnością odwiedzam firmę kiedy tylko jestem na Śląsku ;) tym bardziej czuję się zobowiązana stanąć w obronie ATRIUM. Bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury! Szczerze i całym sercem współczuję ludziom, którzy piszą takie opinie.
p.s. zwolniłam się sama z powodu przeprowadzki do Gdańska
1
Weronika 2017-03-31 14:07
@Anastazja, a jak wygląda ścieżka rozwoju pracownika?
były pracownik 2017-04-01 21:13
W atrium nie istnieje coś takiego jak ścieżka rozwoju pracownika.
4
Obserwatorka 2017-04-24 00:24
Na początku kwietnia 2017 było na tym portalu ponad 70 wpisów o tym pracodawcy - dotyczyły okresu ostatnich 5 lat - w ogromnej większości drastycznie negatywnych; Najwyraźniej na wniosek firmy administrator portalu usunął 3/4 z nich i na dodatek zmoderował te które pozostały, w sposób który znacznie łagodzi średnią opinię; Gdzie więc rzetelność Panie administratorze? Czy to powszechna praktyka usuwania nieprzychylnych wpisów, czy robicie to tylko na wniosek pracodawcy? Ciekawa jestem, czy odpłatnie i ile trzeba zapłacić?
5
kiki 2017-04-24 21:50
Na dole raczej pozytywnie - zdarzają się różne sytuacje, na górze lepiej nie mówić. Wyroby to raczej buble, reklamacje to sprawa przegrana przez klienta, chaos organizacyjny prac to codzienność . Rotacja pracowników na dole to nagminność, nie wiesz co będziesz robił za godzinę itd. Mile widziani pracownicy pracujący dłużej po godzinach ale nie upominający się o wynagrodzenie.
Nie wiem czy opinia zostanie w całości zaprezentowana czy jak wiele informacji negatywnych usunięte przez "administratora"
8
Obserwator 2017-05-12 11:53
O rzetelności w tym przypadku nie może być mowy. Firma niestety woli trwonić środki na sztuczne tworzenie pozorów "pozytywnego wizerunku", niż zadbać sama o prawdziwy wizerunek. No ale z taką "ekipą" lizusów u władzy (i nie tylko) ... ŻENADA i WSTYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ 2017-05-12 12:32 [pracodawca]
Szanowna Pani Weroniko, ścieżka rozwoju w firmie ATRIUM niczym się nie różni od ścieżek rozwoju w innych firmach. Ścieżka rozwoju jest bardzo jasna i przejrzysta w zależności od stanowiska. Wystarczy wykazywać zainteresowanie swoją pracą, aktywność i zaangażowanie oraz chęci rozwoju.
Serdecznie pozdrawiamy. Firma ATRIUM.
3
ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ 2017-05-12 12:33 [pracodawca]
Szanowny „Były pracowniku” nie zgadzamy się z zamieszczoną opinią. Prosimy o kontakt, spróbujemy przeanalizować, z jakiego powodu nie udało się Panu/Pani rozwinąć zawodowo, skoro twierdzi Pan/Pani, że w firmie nie ma ścieżki rozwoju.
Serdecznie pozdrawiamy. Firma ATRIUM.
2
ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ 2017-05-12 12:33 [pracodawca]
Szanowna Pani „Obserwatorko” pozwolimy sobie odpowiedzieć na Pani opinię.
Jak Pani słusznie zauważyła, większość opinii była „drastycznie negatywna”. Były to opinie niepoparte rzetelnymi dowodami. Opinie nie zostały usunięte, tylko zarchiwizowane, dotyczyły one okresu sprzed paru lat. Odnosiły się do tematów nieaktualnych, również nieprawdziwych, obrażających godność pracowników firmy i naruszały dobre imię firmy.
Jeżeli ma Pani jakieś zastrzeżenia, co do pracy firmy w ATRIUM prosimy o bezpośredni kontakt. Nawiązując do Pani Nicku, jest Pani jedynie obserwatorem, nie zna Pani wewnętrznej sytuacji firmy ATRIUM.
Serdecznie pozdrawiamy. Firma ATRIUM.
3
ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ 2017-05-12 12:35 [pracodawca]
Nie zgadzamy się z zamieszczoną opinią. Firma ATRIUM posiada certyfikaty i aprobaty na swoje produkty, co świadczy o tym, że zostały wnikliwie przebadane i dopuszczone do użytku i sprzedaży. Komentarz wprowadza w błąd, sugerując, że produkty firmy ATRIUM to „buble”. Oczywiście zdarzają się reklamacje, jednak odsetek reklamacji jest nieznaczny. Każda reklamacja jest wnikliwie badana i w bardzo dużej mierze, jest rozstrzygana pozytywnie na korzyść klienta. Prosimy o przesłanie dowodu, że reklamacje „to sprawa przegrana dla klienta”.
Odnosząc się do sytuacji pracowników. Nie ma możliwości, żeby godziny nadliczbowe były nieodnotowane i niewypłacone pracownikowi lub odebrane, jako godziny wolne od pracy. Rotacja pracowników? Skąd taka informacja? Osoba wykazująca zaangażowanie, chęci do pracy, przychodząca do pracy regularnie i wywiązująca się ze swoich obowiązków, może liczyć na długotrwałą współpracę. Proszę o podanie przykładu, bo na chwilę obecną Pani komentarz jest nieobiektywny i nieprawdziwy.
Serdecznie pozdrawiamy. Firma ATRIUM
3
ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ 2017-05-15 08:21 [pracodawca]
Szanowny Obserwatorze.
Wystawiona opinia według nas nadaje się tylko do zarchiwizowania, ponieważ jest obraźliwa i działa na niekorzyść naszej firmy.
Jednakże, zgodnie z naszymi przyjętymi standardami, postaramy się na nią odpowiedzieć.
Nie są nam znane motywy, jakimi Pani/Pan się kieruje wystawiając, co rusz negatywne opinie. Na pewno nie jest Pani/Pan osobą obecnie pracującą, ponieważ jesteśmy zdania, że osoba zatrudniona nie działałaby na niekorzyść firmy ATRIUM.
Skąd taki negatywny stosunek? Jeżeli jest Pani/Pan byłym pracownikiem, przykro nam, że nie udało nam się sprostać Pani/Pana oczekiwaniom, jako pracodawcy. Prosimy o podanie konkretnych przykładów potwierdzających prawdziwość Pani/Pana opinii, bo jak na razie jest ona bezpodstawnie wystawiona i narusza dobre imię naszej firmy.
Pozdrawiamy. Firma ATRIUM.
4
ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ 2017-06-27 10:49 [pracodawca]

Już jest!

Nasz nowy sklep internetowy.

Zapraszamy do zapoznania się z oferą sklepu atriumshop.eu

 

 

3
Weronika 2017-08-14 11:14
Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ? Jakie są oferowane warunki zatrudnienia? Czy aktualnie firma poszukuje nowych pracowników? Te merytoryczne informacje będą cenne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
2
Zostaw swoją opinię o ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ - Siemianowice Śląskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ