ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ

Siemianowice Śląskie

Opinie o ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ

były pracownik 2014-02-14 20:11
Bardzo miła atmosfera w pracy uprzejmi ludzie szef niestety mniej
1
były pracownik 2014-02-27 21:08
w pracy mili współpracownicy(usunięte przez administratora) Zarobki bardzo słabe a wymagania bardzo duże. Wyroby niskiej jakości, reklamacje bardzo trudne do zrealizowania i czasochłonne
pracownik 2014-02-28 09:37
zgadzam się poprzednimi opiniami. Współpracownicy sympatyczni i pomocni. (usunięte przez administratora)Jeśli chodzi o sama prace to wszystko na już, na teraz, na wczoraj.... a potem okazuje się mało ważne.(usunięte przez administratora)
pracownik 2014-02-28 22:05
Potwierdzam jak najbardziej poprzednie opinie. Szkoda zachodu i czasu.
pracownik 2014-03-10 23:15
Zgadzam się z poprzednikami, pracownicy sympatyczni i pomocni, (usunięte przez administratora)
1
pracownik 2014-03-20 08:28
dokładnie tak jak napisali ludzie powyżej, pracownicy ok, ale szefostwo beznadzieja (usunięte przez administratora)
2
były pracownik 2014-05-24 21:58
bardzo mili i uprzejmi pracownicy w biurze produkty wysokiej jakości w porównaniu z konkurencją
1
użytkownik 2014-06-09 07:35
Potwierdzam co napisali poprzednicy. Jeżeli nie chcesz mieć problemu to raczej zrezygnuj z zakupów w tej firmie.
3
były pracownik V 2014-08-24 22:30
Niestety nie zgodzę się z opiniami moich poprzedników firma produkuje wysokiej jakości produkty w porównaniu do konkurencji nawet tej zagranicznej - miałem okazje kilkakrotnie porównanie. Bardzo dobra atmosfera w pracy. Zarobki zbliżone do średniej na śląsku, ale żadna rewelacja Moja ocena to dobry z plusem!
1
zenrad 2014-09-29 20:31
Zgadzam się z negatywnymi opiniami, pomiędzy pracownikami z dołu miła atmosfera ale pomiędzy "szefostwem" to lepiej nie wspominać, rotacja nowych pracowników bardzo wysoka, zarobki bardzo słabe a wymagania bardzo duże, (usunięte przez administratora)
były pracownik 2014-12-07 14:38
W Atrium przepracowałem kilka lat moim zdaniem firma oferuje wysokiej jakości produkty. Podkreślam - bardzo dobra atmosfera w pracy. Zarobki nie najgorsze typowa "średnia" czyli żadna rewelacja!
2
Pracownik aktualny 2014-12-18 16:16
Widzę, że jak zwykle większość fizycznych pracowników, którzy się nie sprawdzili i paru biurowych, którzy również szukali szukali szukali i niczego dobrego dla firmy nie znaleźli sie tutaj wypowiada... Obserwujcie rynek moi drodzy, Atrium rosnie w siłe w Europie! pozdrawiam wszystkich normalnych!
zainteresowany 2015-01-06 20:43
Witam, Czytając poprzednie wpisy a pisali to głównie byli pracownicy, musi być w znacznym stopniu zgodny z prawdą, natomiast pojedyncze wpisy poprawne o firmie nie zmieniają ogólny raczej negatywny obraz firmy. Sugerowanie że wpisy negatywne pisały osoby nie normalne lub tp... to nie najlepsza też opinia o samym piszącym, chyba należy do grona osób z kierownictwa którym zależy najczęściej tylko na zyskach kosztem pracowników
Pracownik aktualny 2015-01-14 15:35
Szkoda czasu na pisanie odpowiedzi proszę Państwa.
były pracownik 2015-05-04 20:54
Szkoda poświęcać czas na temat produkcji tej firmy bo tyle jest negatywnych uwag
hihi2 2015-11-22 15:39
Zatrudnionych jest kilka osób (usunięte przez administratora)którzy pilnują produkcji- pozostali to pracownicy od czarnej roboty, liczą się tylko zyski a jakość pozostawia wiele do życzenia
były pracownik 2016-01-03 22:42
W Atrium jak i w każdej firmie gdzie pracowałem jest monitoring. Niestety niektórych pracowników trzeba pilnować z uwagi na alkohol, nieprzestrzeganie przepisów bhp. A armię donosicieli wymyślili sobie ludzie, którzy od pracy wolą papierosa co 10 minut albo alkohol i nieraz zostali nie dopuszczeni do pracy z tego powodu. Pracę tam mogę polecić emerytom, rencistom, gdyż stawki są bardzo niskie. Jakość produktów moim zdaniem jest na zadowalającym poziomie.
2
były pracownik 2016-01-04 19:54
Wypłata zawsze była na czas. A pomiędzy ludźmi zawsze jest raz lepiej raz gorzej.
1
były pracownik 2016-01-24 13:03
Nie opowiadaj bzdur. Sympatycy partii rządzącej mają się tam dobrze np. z-ca kierownika.
eden 2017-01-03 18:44
Jestem zaskoczony tak złymi opiniami. Gruba przesada... Warunki jak w innych firmach.. za to bardzo fajny zespół. Dobrze wspominam =)
2
Anastazja 2017-02-22 09:47
Zgadzam się z poprzednią opinią. Pracowałam w ATRIUM bez większych problemów. Wiadomo, czasem coś się zdarzy - jak wszędzie, ale przez 4 lata nie zauważyłam niczego podobnego do historii, o których tu mowa. Pracownicy to na prawdę wspaniali i zaangażowani ludzie. Do dzisiaj mam z nimi kontakt i z przyjemnością odwiedzam firmę kiedy tylko jestem na Śląsku ;) tym bardziej czuję się zobowiązana stanąć w obronie ATRIUM. Bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury! Szczerze i całym sercem współczuję ludziom, którzy piszą takie opinie.
p.s. zwolniłam się sama z powodu przeprowadzki do Gdańska
1
Weronika 2017-03-31 14:07
@Anastazja, a jak wygląda ścieżka rozwoju pracownika?
były pracownik 2017-04-01 21:13
W atrium nie istnieje coś takiego jak ścieżka rozwoju pracownika.
2
Obserwatorka 2017-04-24 00:24
Na początku kwietnia 2017 było na tym portalu ponad 70 wpisów o tym pracodawcy - dotyczyły okresu ostatnich 5 lat - w ogromnej większości drastycznie negatywnych; Najwyraźniej na wniosek firmy administrator portalu usunął 3/4 z nich i na dodatek zmoderował te które pozostały, w sposób który znacznie łagodzi średnią opinię; Gdzie więc rzetelność Panie administratorze? Czy to powszechna praktyka usuwania nieprzychylnych wpisów, czy robicie to tylko na wniosek pracodawcy? Ciekawa jestem, czy odpłatnie i ile trzeba zapłacić?
2
kiki 2017-04-24 21:50
Na dole raczej pozytywnie - zdarzają się różne sytuacje, na górze lepiej nie mówić. Wyroby to raczej buble, reklamacje to sprawa przegrana przez klienta, chaos organizacyjny prac to codzienność . Rotacja pracowników na dole to nagminność, nie wiesz co będziesz robił za godzinę itd. Mile widziani pracownicy pracujący dłużej po godzinach ale nie upominający się o wynagrodzenie.
Nie wiem czy opinia zostanie w całości zaprezentowana czy jak wiele informacji negatywnych usunięte przez "administratora"
1
Zostaw swoją opinię o ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ - Siemianowice Śląskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATRIUM SPÓŁKA JAWNA M.T. PIECHOWICZ