brak logo

BORIMEX Sp.z o.o.

Borowa

Opinie o BORIMEX Sp.z o.o.

przyjaciel 2012-01-20 18:47
1500 zł to dużo?nie ośmieszaj się !!!! kpina mają cię za bydło! orali by ludźmi zastanów się co piszesz!!!!
19
micho 2015-07-01 15:25
cała prawda
1
stivi 2015-07-01 15:27
brak szacunku do pracowników,duża rotacja, niska płaca
2
artur.gosk@poczta.pl 2016-02-11 00:38
Bardzo kiepskie warunki ,brak szacunku do ludzi fizycznych .Nikomu nie polecam tego zakładu .
6
654 2016-06-06 19:27
Jest oferta na konstruktora, zastanawiam się, może ktos coć podpowie? jakie zarobi i atmosfera?
ja 2016-08-19 11:27
Na stronie są oferty technolog, technologg/programista itp. Firma się rozwija czy po prostu ludzie pouciekali? Ktoś pracował, orientuje jak się z zarobkami, atmosferą, szkoleniami?
także 2016-09-13 20:15
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. zakupu narzędzi? Podobno jest szansa na dwuskładnikowe wynagrodzenie, a to dobry znak, że dbają o stabilne zarobki. Najważniejsze jest to, że dbają o stabilne zatrudnienie, bo umowa jest w pełni respektowana.
2
Nulik 2017-01-18 15:10
Mam pracować w Borimexie jako programista. Zależy mi na informacji o wysokości zarobków(około, bo rozumiem tajemnicę). Wiem, że jest całkiem dobrze ale nie zaszkodzi zapytać czy załoga jest spoko bo to jest tez ważne.
Iza 2017-03-13 22:55
BORIMEX Sp.z o.o. to firma z wieloletnią tradycją oraz z perspektywami na przyszłość. Myślę,że wszelkie problematyczne sytuacje najlepiej przekazać na adres e-mail: borimex@borimex.pl
Nowy 2017-03-16 23:53
Chyba Wiele sie zmienilo ... pracuje tam i opisanych sytuacji nie spotkalem!
Nowy 2017-03-16 23:53
Chyba Wiele sie zmienilo ... pracuje tam i opisanych sytuacji nie spotkalem!
Ja były 2017-03-17 12:02
Nikt już nie chce pracować, to opinie łagodzące pracodawcy dodają, porażka
3
666 2017-03-17 12:04
Nic się nie zmieniło, kto sypie do góry to temu dobrze
2
nie byly 2017-03-22 20:20
zacznij sypać :)
Karolina 2017-04-05 09:47
Słyszałam, że to fajna firma i miałam złożyć swoje cv ale niestety nie mają w chwili obecnej żadnych potrzeb kadrowych. Może ktoś coś wie o pracy dla programisty? Generalnie to jakie warunki trzeba spełniać żeby można startować na takie stanowisko?.
Ktoś 2017-06-26 13:21
To albo jesteś trollem albo mało widziałeś.
Misiak 2017-07-05 08:39
Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie i właściwie nieważny jest powód ale narzekać trzeba. Mnie też nie wszystko sie podoba ale czasami trzeba to zaakceptować.
Zostaw swoją opinię o BORIMEX Sp.z o.o. - Borowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BORIMEX Sp.z o.o.