brak logo

BORIMEX Sp.z o.o.

Borowa

Opinie o BORIMEX Sp.z o.o.

przyjaciel 2012-01-20 18:47
1500 zł to dużo?nie ośmieszaj się !!!! kpina mają cię za bydło! orali by ludźmi zastanów się co piszesz!!!!
21
micho 2015-07-01 15:25
cała prawda
1
stivi 2015-07-01 15:27
brak szacunku do pracowników,duża rotacja, niska płaca
2
artur.gosk@poczta.pl 2016-02-11 00:38
Bardzo kiepskie warunki ,brak szacunku do ludzi fizycznych .Nikomu nie polecam tego zakładu .
6
654 2016-06-06 19:27
Jest oferta na konstruktora, zastanawiam się, może ktos coć podpowie? jakie zarobi i atmosfera?
ja 2016-08-19 11:27
Na stronie są oferty technolog, technologg/programista itp. Firma się rozwija czy po prostu ludzie pouciekali? Ktoś pracował, orientuje jak się z zarobkami, atmosferą, szkoleniami?
także 2016-09-13 20:15
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. zakupu narzędzi? Podobno jest szansa na dwuskładnikowe wynagrodzenie, a to dobry znak, że dbają o stabilne zarobki. Najważniejsze jest to, że dbają o stabilne zatrudnienie, bo umowa jest w pełni respektowana.
2
Nulik 2017-01-18 15:10
Mam pracować w Borimexie jako programista. Zależy mi na informacji o wysokości zarobków(około, bo rozumiem tajemnicę). Wiem, że jest całkiem dobrze ale nie zaszkodzi zapytać czy załoga jest spoko bo to jest tez ważne.
Iza 2017-03-13 22:55
BORIMEX Sp.z o.o. to firma z wieloletnią tradycją oraz z perspektywami na przyszłość. Myślę,że wszelkie problematyczne sytuacje najlepiej przekazać na adres e-mail: borimex@borimex.pl
Nowy 2017-03-16 23:53
Chyba Wiele sie zmienilo ... pracuje tam i opisanych sytuacji nie spotkalem!
Nowy 2017-03-16 23:53
Chyba Wiele sie zmienilo ... pracuje tam i opisanych sytuacji nie spotkalem!
Ja były 2017-03-17 12:02
Nikt już nie chce pracować, to opinie łagodzące pracodawcy dodają, porażka
3
666 2017-03-17 12:04
Nic się nie zmieniło, kto sypie do góry to temu dobrze
3
nie byly 2017-03-22 20:20
zacznij sypać :)
Karolina 2017-04-05 09:47
Słyszałam, że to fajna firma i miałam złożyć swoje cv ale niestety nie mają w chwili obecnej żadnych potrzeb kadrowych. Może ktoś coś wie o pracy dla programisty? Generalnie to jakie warunki trzeba spełniać żeby można startować na takie stanowisko?.
Ktoś 2017-06-26 13:21
To albo jesteś trollem albo mało widziałeś.
Misiak 2017-07-05 08:39
Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie i właściwie nieważny jest powód ale narzekać trzeba. Mnie też nie wszystko sie podoba ale czasami trzeba to zaakceptować.
Iza 2017-08-28 10:05
@Karolina nie wiem o jakim stanowisku programisty pisałaś, ale teraz jest sporo ofert pracy, w tym na programistę maszyn. Żeby dostać prace w BORIMEX na tym stanowisku trzeba spełnić następujące wymagania: minimum dwa lata doświadczenia jako programista w obszarze obróbki skrawaniem, znajomość procesów technologicznych obróbki stali, żeliwa i aluminium, umiejętność pisania programów obróbczych w systemach CAM na maszyny CNC w 3,4 i 5 osiach, znajomość programu Solid Edge (Siemens) będzie dodatkowym atutem, doświadczenie w pracy z oprogramowaniem NX CAM (Siemens) będzie dodatkowym atutem, otwartość na pracę w systemie zmianowym (http://www.borimex.pl/praca/34). Byłabyś chętna? @Misiak a powiesz co Ci nie pasuje?
Dawidek 2017-08-31 18:46
Jak teraz pracuje się ludzią w Borimex? Czy to prawda że firma idzie w stronę rozwoju przez pryzmat rozwoju ludzi? Czy to tylko puste słowa? Jak wygląda rekrutacja? Czy operator ma wsparcie technologa czy jest zlewanay? Jak wygląda kontrola jakości, jak zmierza tak jest czy mają pojęcie o robocie? Bo szkoda iść gdzieś gdzie zalewają ludzką pracę. Napiszcie jak jest.
Dawidek 2017-08-31 18:47
Jak teraz pracuje się ludzią w Borimex? Czy to prawda że firma idzie w stronę rozwoju przez pryzmat rozwoju ludzi? Czy to tylko puste słowa? Jak wygląda rekrutacja? Czy operator ma wsparcie technologa czy jest zlewanay? Jak wygląda kontrola jakości, jak zmierza tak jest czy mają pojęcie o robocie? Bo szkoda iść gdzieś gdzie zalewają ludzką pracę. Napiszcie jak jest.
Jasiek 2017-09-02 19:32
Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? BORIMEX nie jest idealną firmą bo takich nie ma.
Iza 2017-09-15 09:41
@Dawidek widzę, że niestety nikt do tej pory nie udzielił Ci odpowiedzi. Czy zdecydowałeś się na aplikację do firmy BORIMEX? Jeśli tak, to co możesz powiedzieć o procesie rekrutacji? Na co należy się przygotować przed rozmową kwalifikacyjną? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne. A jeżeli nadal czekasz na odpowiedź, to miejmy nadzieję, że jakiś aktualny pracownik ze chce Ci odpowiedzieć w najbliższym czasie.
Zostaw swoją opinię o BORIMEX Sp.z o.o. - Borowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BORIMEX Sp.z o.o.