brak logo

BORIMEX Sp.z o.o.

Borowa

Opinie o BORIMEX Sp.z o.o.

przyjaciel 2012-01-20 18:47
1500 zł to dużo?nie ośmieszaj się !!!! kpina mają cię za bydło! orali by ludźmi zastanów się co piszesz!!!!
16
anonim 2015-03-12 14:22
Unikajcie i omijajcie szerokim łukiem, właściciele (synkowie) popier... na punkcie pieniędzy a słoma im z butów wystaje.
7
micho 2015-07-01 15:25
cała prawda
1
stivi 2015-07-01 15:27
brak szacunku do pracowników,duża rotacja, niska płaca
2
cichy 2015-09-07 08:12
syf , brak kultury osobistej , zatrudniają pseudo kierowników , pseudo dyrektorów tj.ludzi od poganiania , na każdym kroku mobbing , ubliżanie publiczne , wyklinanie , wciskanie ciemnoty itd. cała prawda o super sprawdzonej jakości ,
7
cichszy 2015-10-14 21:17
ludzie niższego szczebla ok ale reszta to syf i szkoda gadać
2
artur.gosk@poczta.pl 2016-02-11 00:38
Bardzo kiepskie warunki ,brak szacunku do ludzi fizycznych .Nikomu nie polecam tego zakładu .
4
654 2016-06-06 19:27
Jest oferta na konstruktora, zastanawiam się, może ktos coć podpowie? jakie zarobi i atmosfera?
ja 2016-08-19 11:27
Na stronie są oferty technolog, technologg/programista itp. Firma się rozwija czy po prostu ludzie pouciekali? Ktoś pracował, orientuje jak się z zarobkami, atmosferą, szkoleniami?
Zawisła 2016-09-13 18:54
( usunięte przez administratora ) Właściciel dba tylko o siebie jaki dom wybudował na przeciwko . Ludziom płaci to co mu skapnie życzę mu wszystkiego najgorszego nie polecam.
4
także 2016-09-13 20:15
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. zakupu narzędzi? Podobno jest szansa na dwuskładnikowe wynagrodzenie, a to dobry znak, że dbają o stabilne zarobki. Najważniejsze jest to, że dbają o stabilne zatrudnienie, bo umowa jest w pełni respektowana.
2
bywałem tam 2016-12-07 12:14
jaka opinie można dać, jeżeli to jest poniżej zera , minus licho, pracowałem tam i powiem , że co mądrzejszy to odchodzi stamtąd .Pamietajcie zasadę , żeby nie wdawac sie w polemikę z nimi , bo to zupełne dno , sprowadzą was do swojego poziomu intelektualnego , a potem was zniszczą , Kto mądry ten nie zaczyna tam pracy , albo odchodzi stamtąd jak najwcześniej
Nulik 2017-01-18 15:10
Mam pracować w Borimexie jako programista. Zależy mi na informacji o wysokości zarobków(około, bo rozumiem tajemnicę). Wiem, że jest całkiem dobrze ale nie zaszkodzi zapytać czy załoga jest spoko bo to jest tez ważne.
Zostaw swoją opinię o BORIMEX Sp.z o.o. - Borowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BORIMEX Sp.z o.o.