BlachProfil2 Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o BlachProfil2 Sp. z o.o.

toudi_ 2009-10-31 21:02:15
pracodawca jak pracodawca.Czasami nie jest łatwo, ale wywiazuje się z ustaleń. Generalnie nie można narzekać.
peter 2010-07-09 13:23:04
Parę lat pracowałem w tej firmię,(usunięte przez administratora)są rzecza normalną (czyt. prowizja od sprzedaży), ale jesli umie się zorganizowac pracę jest znosnie. W porównaiu z takim np Blachstalem wypada o niebo lepiej - dużo bardziej kompetentna produkcja, logistyka i zarządzanie, choć to przecież rodzina
1
lala29 2010-10-13 20:01:57
Pracowałam w kilku firmach, ale w bp nie było jeszcze tak najgorzej z kierownictwem można się było dogadać, jak się robiło swoje. Mogli lepiej płacić. nie polecam ale tez nie odradzam.
K P 2014-01-06 09:54:00
Pracowałem w bp2 jako kierowca i powiem zupełnie szczerze że w porównaniu z innymi,ta firma wypada całkiem przyzwoicie. Te osoby które narzekają to ludzie którzy nigdzie indziej wcześniej nie pracowali i w związku z tym brak im porównania,albo po prostu lewusy dla których każde zajęcie jest zbyt dużym wyzwaniem.
zainteresowany 2015-03-02 16:14:33
czy jest ktoś kto może wyrazić swoje zdanie odnosnie pracy na produkcji, kierownikach, jacy to ludzie ,jaka panuje atmosfera?Pracowałem juz jako operator maszyn w firmie gdzie pracownik miał większe pojecie od swojego przełożonego na temat pracy itp, prosze o wyrażenie opinii poprzedników lub ludzi tam pracujacych gdyż jestem zainteresowany praca w Blachprofil
5
blacha 2016-03-04 10:41:59
Rozmowa jest całkiem normalna z normalnymi ludźmi :) nikt nie każe odgrywać scenek ani nic takiego :) rozmowa o doświadczeniu, co się robiło w życiu i o planach :)Ogólnie atmosfera jest bardzo luźna i przyjemna
blacha 2016-03-04 10:48:32
dostajesz samochód, telefon i laptopa. Nie masz gpsa w samochodzie mozesz jezdzić gdzie chcesz tylko zebyś miał wynik. Limit na paliwo jest ustalony miesięczny ale spokojnie starcza nawet jak dużo jezdzisz. Z telefonu też można korzystać do woli bo abonament jest nielimitowany
Ciekawy 2016-03-13 14:38:29
Pracował ktoś w magazynie w BP2 w Grojcu? Jeśli tak, proszę o opinie czy warto składać tam cv na magazyn + wózek widłowy, jaka praca, wysokość zarobków, czy magazyn pracuje w soboty?
Pirotechnik 2016-04-21 14:17:07
To już jest moja chyba 15 praca. Jak na razie wygląda spoko. Jak robisz swoje da się wytrzymać.
Pirotechnik 2016-06-20 13:52:39
Pracuje na produkcji.
bbb 2016-08-28 22:55:16
@ Dante - co prawda teraz juz nie ma tej oferty, no ale wydaje mi sie ze skoro podpisujesz umowę w Polsce to bedzie to wypłat6a w złotówkach a nie w euro :)
Zostaw swoją opinię o BlachProfil2 Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BlachProfil2 Sp. z o.o.