BlachProfil2 Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o BlachProfil2 Sp. z o.o.

adrian88 2009-07-09 13:39
praca w BlachProfil'u jest ciężka i niestety trzeba brać dużo nadgodzin by zarobić uczciwe pieniądze
mam tam znajomego i nie polecam
4
toudi_ 2009-10-31 21:02
pracodawca jak pracodawca.Czasami nie jest łatwo, ale wywiazuje się z ustaleń. Generalnie nie można narzekać.
peter 2010-07-09 13:23
Parę lat pracowałem w tej firmię,(usunięte przez administratora)są rzecza normalną (czyt. prowizja od sprzedaży), ale jesli umie się zorganizowac pracę jest znosnie. W porównaiu z takim np Blachstalem wypada o niebo lepiej - dużo bardziej kompetentna produkcja, logistyka i zarządzanie, choć to przecież rodzina
2
lala29 2010-10-13 20:01
Pracowałam w kilku firmach, ale w bp nie było jeszcze tak najgorzej z kierownictwem można się było dogadać, jak się robiło swoje. Mogli lepiej płacić. nie polecam ale tez nie odradzam.
K P 2014-01-06 09:54
Pracowałem w bp2 jako kierowca i powiem zupełnie szczerze że w porównaniu z innymi,ta firma wypada całkiem przyzwoicie. Te osoby które narzekają to ludzie którzy nigdzie indziej wcześniej nie pracowali i w związku z tym brak im porównania,albo po prostu lewusy dla których każde zajęcie jest zbyt dużym wyzwaniem.
3
rrge 2014-05-30 19:15
delikatnie mówiąc nie polecam.
balonowa 2014-12-30 18:46
no właśnie szanowny użytkowniku hokus-pokus, skoro piszesz że zarobki śmieszne w tej firmie to mógłbyś przynajmniej napisac ile obecnie one wynoszą? jestem osobą szukającą pilnie teraz pracy i takie informacje są dla nie wręcz nioewyobrażalnie ważne. proszę odpisz, lub krokolwiek innych niech odpisze kto wie, ok?
zainteresowany 2015-03-02 16:14
czy jest ktoś kto może wyrazić swoje zdanie odnosnie pracy na produkcji, kierownikach, jacy to ludzie ,jaka panuje atmosfera?Pracowałem juz jako operator maszyn w firmie gdzie pracownik miał większe pojecie od swojego przełożonego na temat pracy itp, prosze o wyrażenie opinii poprzedników lub ludzi tam pracujacych gdyż jestem zainteresowany praca w Blachprofil
5
aqqqq 2015-05-01 12:03
Witam
A jak sytuacja wygląda wśród inżynierów zatrudnianych w BP? Pytam bo ostatni czasy pracowałem w firmie i wsumie tak 12-14h to była norma a czasami jeszcze nocki :/
aqqqq 2015-05-08 16:01
Natknąłem się na ogłoszenie że szukają inżynierów do oddziału w Dąbrowej Górniczej
:)
1
moniek 2015-11-21 23:27
@taus tez mi się wydaje, że to o loga chodzi, tylko nie wiaodmo czy też na zamówienie klientów czy firmowe.
abc 2015-11-27 14:35
Czy ten zadowolony pracownik może podpisać się z imienia i nazwiska?
Ogi 2015-12-20 19:22
Czytając twoją opinię @czołowy działacz podziemi rozumiem, że zostałeś zwolniony i dlatego tak opisujesz tą firmę? Z tego co ja się orientuję to firma wcale nie jest taka zła jak piszesz i pracownik ma szanse się rozwijać.
1
2wq3w4 2016-01-09 15:47
@romi niezbyt wiele informacji jest tam w ogloszeniu ale napisali ze wymagana jest umiejętność obsługi komputera,doświadczenie z obsługi prasy krawędziowej, robotów przemysłowych, profilarek
1
blacha 2016-03-04 10:41
Rozmowa jest całkiem normalna z normalnymi ludźmi :) nikt nie każe odgrywać scenek ani nic takiego :) rozmowa o doświadczeniu, co się robiło w życiu i o planach :)Ogólnie atmosfera jest bardzo luźna i przyjemna
blacha 2016-03-04 10:48
dostajesz samochód, telefon i laptopa. Nie masz gpsa w samochodzie mozesz jezdzić gdzie chcesz tylko zebyś miał wynik. Limit na paliwo jest ustalony miesięczny ale spokojnie starcza nawet jak dużo jezdzisz. Z telefonu też można korzystać do woli bo abonament jest nielimitowany
Ciekawy 2016-03-13 14:38
Pracował ktoś w magazynie w BP2 w Grojcu? Jeśli tak, proszę o opinie czy warto składać tam cv na magazyn + wózek widłowy, jaka praca, wysokość zarobków, czy magazyn pracuje w soboty?
3
mnich 2016-03-16 08:58
Daj sobie spokój, naprawde nie warto.
Pirotechnik 2016-04-21 14:17
To już jest moja chyba 15 praca. Jak na razie wygląda spoko. Jak robisz swoje da się wytrzymać.
Pirotechnik 2016-06-20 13:52
Pracuje na produkcji.
iron@ 2016-06-21 07:24
A gdzie na produkcji pracujesz i na jakim stanowisku?
bbb 2016-08-28 22:55
@ Dante - co prawda teraz juz nie ma tej oferty, no ale wydaje mi sie ze skoro podpisujesz umowę w Polsce to bedzie to wypłat6a w złotówkach a nie w euro :)
kapeć 2017-01-18 13:05
dla mnie spoko, kaska w terminie, raz mi się 2 dni spóźniła przez weekend, wszystko na papierze, wynagrodzenie jak na wkład pracy idealne, bez umowy i badań na hale nie wejdziesz, ludzie spoko, ogólnie bez spin. na produkcji polecam, pracuje od ponad pół roku,
Zostaw swoją opinię o BlachProfil2 Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BlachProfil2 Sp. z o.o.