brak logo

piekarnia dańca

Zakopane

Opinie o piekarnia dańca

michu 2011-07-31 18:19:10
a dla mnie był ok,tylko ,ze nie nawidzi tych co lubia popic .Mówi co mysli i tyle.
serdeczny 2014-08-31 19:55:18
unikajcie tej piekarni a będziecie szczęśliwie wiedli dalej spokojne życie.Obłęd popierducha nic więcej
1
Zadowolony 2014-09-02 22:49:56
Pieczywo mają dobre , kawa też dobra , choć minusem duże kolejki, ale ro pewnie przez to ,że jeszcze ludzie wakacyjni
nie wyjechali.
Daniec 2014-09-02 22:56:04
Pozdrawiamy byłą pracownicę :-)
Oj Nie ładnie tak kłamać i oczerniać innych.
Powodzenia w znalezieniu "pracy marzeń".
BBB 2014-11-19 12:51:19
Pieczywo dobre, ale Pani Beata sprzedawczyni bardzo niemiła!
2
gość 2014-12-21 20:05:52
Dziś byłem jak zawsze na kawie,ciastku i zaskoczenie! WC płatne 2 zeta nawet dla klientów kawiarni. Trzeba poszukać innej. Do tego czasu nie spotkałem się z czymś takim.
Piwosz 2014-12-21 20:41:31
u Dołgowskiego w Kolibie na rondzie 1 zł płatne ahahahahahah .I ja znalazłem inny lokal
zdziwiony klient 2015-11-23 12:28:49
co rusz inna obsługa. pracownice widac szefostwo zmienia jak skarpety. pytanie, czy to wszystkie zatrudniane Panie sa do bani, czy moze Państwo Chrzanowscy są nie do końca w porządku ?
Pieczywo dobre, wyroby cukiernicze nie zawsze są pierwszej świeżości.
1
Daniec 2015-12-12 21:05:26
Szanowny zdziwiony Kliencie, na Pana pytanie musi Pan sam sobie odpowiedzieć, chociaż z Pana opinii widać, że już Pan sobie odpowiedział. W Internecie i anonimowo można pisać wszystko - opinię chętnie przyjmiemy osobiście.
W kwestii nieświeżych produktów cukierniczych - jeżeli jest Pan faktycznie klientem to dobrze Pan wie, że produkty, które nie zostały sprzedane pierwszego dnia są sprzedawane jako przecenione - w obniżonej cenie,a klient ma pełną świadomość tego co kupuje i o tym informują nasze Panie i Pan, z których pracy jesteśmy zadowoleni, choć czasami mogą coś przeoczyć. Jak Pan wie, ten się nie myli co nic nie robi, więc jedynie mogę za swoich pracowników przeprosić ,choć jesteśmy przekonani,że zespół stara się jak może by zadowolić Naszych Klientów, zarówno tych życzliwie nastawionych jak również tych ,którym trudno czasami dogodzić. Co do skarpetek - to zmieniam codzienne :-), a co do personelu, to gdyby się Pan dokładniej przyjrzał to na pewno zauważy Pan te same twarze ,ale również nowe,które dołączyły bo mamy dość pracy by podzielić ja na kilka dodatkowych osób. Z poważaniem T.Chrzanowski.
niec 2015-12-26 15:58:25
Witam.
Mamy wolny etat na piekarza i na cukiernika.
Zapraszam na rozmowę lub kontakt telefoniczy 604 901 207 .
Pozdrawiam Tomasz Ch.
Daniec 2016-01-03 15:50:30
Proszę o kontakt jak Pan będzie już w Polsce. Pozdrawiam
zakopiec 2016-01-04 13:32:43
Dziwne bo właśnie zamówiłem dzisiaj kawę i pani z obsługi sama zaproponowała mi, że jak będę chciał skorzystać z WC wystarczy w kasie poprosić o żeton.

Możliwe że zmieniła się polityka ale z pewnością dzisiaj się nie płaci za WC jako klient.
zakopiec 2016-01-09 10:26:32
Piszę jeszcze raz w tym wątku.
Tym razem jako osoba która poszukująca pracy.

Moja sytuacja zmusiła mnie do zmiany zatrudnienia i poszukania pracy, która dałaby mi więcej wolnego czasu w dzień.
Taki komfort daje praca w piekarni.

Ofertę pracy w Piekarni Daniec znalazłem w necie.
Skontaktowałem się. Sam szef wyznaczył dzień spotkania.

***

Opinia o rozmowie kwalifikacyjnej:
To co lubię same konkrety. Sama rozmowa, jej forma, przebieg i długość pokazała mi, że mam do czynienia z firmą z prawdziwego zdarzenia.
Właściciel dokładnie wypytał się o moje predyspozycje jak również ocenił przydatność do tej pracy pod względem fizycznym.
Spodobało mi się to, że mimo uszczerbku na zdrowiu, który poniosłem dawno temu nie zostałem przekreślony jako przydatny do pracy.
Otrzymałem dokładne informacje jak wygląda praca, czego będzie się ode mnie oczekiwało.
Kwestie finansowe również przedstawiono mi bardzo jasno.
Mało tego zapytano mnie o moje oczekiwania względem pensji.
Stawka początkowa jak na zakopiańskie warunki jest bardzo przyzwoita.
Z racji, że nie pracowałem w piekarni ustaliliśmy, że przyjdę próbnie na jedną zmianę, żeby zobaczyć jak to wszystko działa.
Sam właściciel poinformował mnie, że szuka kogoś kogo będzie mógł przyuczyć od podstaw i liczyć na to, że pracownik stanie się specjalistą w tym fachu.
Właściciel dał również do zrozumienia jaki jest i czego nie lubi.
PICIA W PRACY NIE MA - To FAKT o tym niżej.

W tym samy czasie byłem jeszcze na dwóch rozmowach, które odbyły się w korytarzu firmy więc miałem porównanie o podejściu do tematu przez inne firmy.

***

Opinia o dniu(nocy) pracy:
Prawdę mówiąc to była moja pierwsza dniówka w pracy u kogoś na etacie od 26 lat.
Przez 21 lat prowadziłem własną działalność (niestety musiałem to zmienić) i ze sporą obawą wyruszałem na tę pierwsza zmianę.
Nie znasz fachu, nie znasz ludzi a wiadomo, że jak źle zacznie się współpraca to żadna kasa nie jest warta naciągania.
Stawiłem się o 19. Pań Łukasz zaprowadził mnie do piekarni.
Pokazał szatnię, dał ubranie, wytłumaczył kilka rzeczy.
Czas wejść na samą piekarnię.
Z racji tego, że jestem dość odważny do ludzi to przywitałem się ze wszystkimi.
I w sumie po jakiś 15 minutach czułem się jakbym tutaj pracował od dłuższego czasu.
Jedno co od razu dało się we znaki to temperatura. Jest ciepło, ale jak powiedział Janek - zobaczysz w lecie :). Taka specyfika pracy.
Od samego początku zmiany zacząłem wykonywać wszystko co związane z piecem - bardzo mi się to spodobało.
Sadziłem i wypiekałem chleb. Z początku wiadomo trudno samą łopatę utrzymać ale kilka podejść i ogień. O dziwo jak to powiedział 'Jazgot' udało mi się przerzuca produkty bez wywalenia.
Praca z pewnością nie lekka, ale bez przesady jak ja dałem rady wytrzymać do 2.00 bez zejścia z tego świata to inni bez praktyki też powinni dać rady.
Dba się o czystość, bezpieczeństwo. Wszystko ma swoje miejsce, nikt Cie nie pogania, ale też nie ma udawania, że się pracuje.
Między określonymi zadaniami gadaliśmy o pracy, chłopaki mi opowiadali jacy pacjenci czasami przychodzili i niby po fachu :)
ALKOHOL - nie ma picia i to fakt nie ściema jak gdzie indziej.
Widać, że sami pracownicy mają podejście jak szef. Piwko, ale po pracy - no problem.

Moja zmiana zakończyła się o 2.00

***

Podsumowanie:
Zostałbym tam ale z tego względu, że właściciel potrzebuje kogoś kto na dłużej zwiąże się z firmą (ja w dłuższej perspektywie mam inne plany) uznałem, że nie będę ściemniał tylko po to, aby mieć pracę na 3-6 mcy.
Zadzwoniłem w dzień do właściciela, żeby podziękować za danie szansy.
Oczywiście zostałem poinformowany, że mam przyjść odebrać swój zarobek.
Komuś kto szuka stabilnego zatrudnienia na dłużej bardzo polecam.
Firma w mojej ocenie bardzo poważna.
Zresztą jej produkty pojawiają się u nas w domu na stole.

Firmie i Załodze dziękuje oraz życzę znalezienia tak fajnego i pracowitego gościa na stanowisko jakiego potrzebujecie.

Robert Urbański 'zakopiec'
zakopiec 2016-01-12 10:14:38
Dokładnie stek. To bardzo ważne jak spotyka się otwartych ludzi na swojej drodze. Teraz podjąłem prace w innej piekarni (jako pomoc) bo w Zakopcu chyba tylko piekarnie :) mają etaty na nocki.


1
kolo 2016-07-05 11:16:23
Niestety nie da sie tam popracowac długo , bo starzy" nie daja zarobić. Majster nerwowy ,ale ujdzie, da sie z nim piwo po robocie wypic ,ale Jazgot to cfaniak i madrala. Panie Szef lepiej poogladaj kamery to zobaczysz kto robi a kto bawi sie telefonem i ciagle chodzi na szlugi. Szkoda bo reszta załoogi wporzadku.
szary 2016-07-05 12:56:37
Witam.
Jestem w Zokpanym pierwszy raz,byłem w piekarni Dańca.Ciastka były świerze i smaczne,kawa dobra.Jeśli chodzi o WC to pani przy kasie proponowała źeton.

Pozdrawiam
Daniec 2016-07-05 16:18:14
Witam
Dziękuję za zainteresowanie choć nie ukrywam ,że nie wiem co mysleć o tych uwagach???
Panów ,którzy u nas pracują znam dość długo i nie wydaje mi się by byli aż tak straszni i negatywnie nastawieni do współpracowników ,którzy chętnie z nimi pracują.?Chyba ,że jest pan osobą , która bała się pracy ?
Mimo wszystko zerknę czasami co tam Panowie kombinują na przerwach :-)
Sebastian 2016-07-06 05:37:48
Roman "Komando Truskafku" kilka spraw
1. przychodząc do nas do pracy miałeś zapał i chęci do pracy, nawet myślałem, że wygryziesz mnie z roboty bo robiłeś dobrze i uczyłeś się szybko... Robiłeś i uczyłeś w czasie przeszłym ponieważ zatrzymałeś się na pewnym etapie rozwoju. Fakt, że byłeś pomocny ale rytm pracy jest codziennie taki sam i po kilku miesiącach pracy powinieneś zapamiętać listę maksymalnie 20 rzeczy jakie masz do zrobienia.
2. Zaczęliśmy się na ciebie denerwować właśnie ze względu, że się opuszczasz w pracy wtedy kiedy przybywa roboty, jak jest mało pracy spoko, jest czas na wytłumaczenie i poprawki w nauce lecz ty swój wykorzystałeś i zmarnowałeś, stąd nerwy ponieważ ogranicza nas czas w pracy.
3. "Fajku?", "co mnie robić?", "panie Janek kiedy wolne?" to potrafi zmęczyć każdego, zwłaszcza jak goni go czas, jest wyczerpany nawałem pracy i jak każdy człowiek potrafi mieć gorszy dzień...
4. "bo starzy nie dają zarobić"... odniosę się do tego tak:
DAJĄ ZAROBIĆ... pod warunkiem, że spełnisz podstawowy wymóg przyjścia do pracy wypoczętym a nie jak zrobiłeś to ze mną, zamieniłeś się bo chciałeś więcej zarobić i co z tego wyszło? ja miałem dzień wolnego więcej zaś ty narzekał, że zmęczony bo długo robi... proszę!
5. "Jazgot" nie jest ani "cfaniakiem i madrala" tylko pracuje wiele dłużej, wiele ciężej i wiele więcej wie, działając mu na nerwach swoim zachowaniem nie spodziewaj się, że pogłaszcze cię po głowie i powie "Romuś jutro będzie lepiej" to praca a nie wakacje, płacone jest odpowiednio do wykonywanej pracy i jeśli mamy płacone tyle samo to z mojej strony wygląda to źle bo ty robisz 3/4 swojej pracy a ja całą swoją i jeszcze 1/4 twojej a pieniądze mamy te same.
6. chcieliśmy ci podziękować za opuszczenie nas kiedy są braki kadrowe i zaczyna zalewać praca.

Pozdrawiam Sebastian (Pomocnik w trakcie nauki)
------------------------------------
Роман "Диверсант Truskafku" деякі речі
1. приходить до нас на роботу був ентузіазм і готовність до роботи, навіть думав wygryziesz мене від роботи, тому що ви зробили добре і швидко дізналися ... Ви зробили і дізналися в минулому, тому що вони зупинилися на певному етапі розвитку. Той факт, що ви були корисні, але ритм той же кожен день, і вже через кілька місяців ви повинні запам'ятати список до 20 речей, які потрібно зробити.
2. Ми почали турбуватися у вас тільки через це я залишаю роботу, коли вони приходять на роботу, так як є невелика робота прохолодно, настав час, щоб пояснити і виправлення в науці, але ви ваші ви використовували і даремно, так що нерви, тому що це обмежує наш час на роботі ,
3. "Fajku?", "Що робити?", "Г-н Янек, коли вільний?" Це може втомити кого завгодно, тим більше, що жене час вичерпаний натиск роботи і як кожна людина може мати поганий день ...
4. "Я не даю старий заробити" ... я буду посилатися на це наступним чином:
ДАЙ, щоб зробити ... за умови, що вони відповідають основним вимогою прийти на роботу відпочив і не так, як ви зробили зі мною, ви перейшли, бо ви хотіли, щоб заробити більше грошей, і що вийшло? У мене був вихідний день, і чим більше ви скаржитеся, втомлений, тому що довго робить ... будь ласка!
5. "Jazgot" не є ні "cfaniakiem і великі хлопці" просто працює набагато довше, набагато складніше і набагато більше ви знаєте, діючи на нерви своєю поведінкою не слід очікувати, що ви погладити її голову і сказати: "Ромус завтра буде краще" працювати свято, оплачується відповідно до роботи, і якщо ми заплатили ту ж суму, яку вона з мого боку це виглядає погано, тому що ви робите 3/4 його роботи, і я був його власний, і навіть 1/4 ваших грошей, і ми маємо те ж саме.
6. хотів би подякувати вам за залишаючи нас, коли вони недоукомплектовані і починає наповнювати роботу.

Привіт Себастьян (Півзахисник все ще вчуся)
Ola 2016-07-18 22:03:40
W zeszłym tygodniu poszukiwali pomoc na kawiarni,ale chyba juz nieaktualne?!
gość 2016-07-19 10:11:23
Chyba ostatnio nic się nie pokazało @aha, ale zobacz, że może nie pokazuje się nic, bo nie mają potrzeby przeprowadzać rotacji wśród pracowników. To dobry znak, bo jeśli każdy chce utrzymać sie swojego stanowiska, to najlepiej o nich świadczy teraz. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o piekarnia dańca - Zakopane
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie piekarnia dańca