brak logo

Thomann-Hanry

Bydgoszcz

Opinie o Thomann-Hanry

anonim 2011-06-11 17:01:02
Jeśli już to stara ekipa została a każdy dochodzący odpadł bo się nie nadawał do pracy tylko na wystawę - dziwów. to naprawdę dobra firma i super paczka .
ja 2012-01-13 12:40:33
jesli chodzi o paczke to moze fajna ale firma do niczego nie placi na czas wszystko to pozory dla oka ktos kto nie jest w srodku nie widzi tego ale ogolnie porazka firma krzak gdzie nie mozesz miec swojego zdania bo jestes niewygodny sztuczne usmiechy POZORANCI
gall anons 2012-02-08 18:59:29
Jaka stara ekipa Gościu?!Z kąd tyś sie urwał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gall 2012-02-09 02:43:09
Firma typu Robić Robić Ale co do przysłowiowych PINIĘDZY!! to zapomnij bo po co ci kasa!!!A ci pozwalniani to tkurzy?Bo ci co byli naprawde wartościowymi pracownikami to sami sie pozwalniali bo tak jak zaznaczyłeś byli niewygodni i poprostu chcieli walczyć tylko o swoje!!! I to sie obróciło przeciwko nim .Znawcy tej firmy napewno wiedzą o jakich chłopakach pisze!!
tomek 2012-02-21 08:36:15
tak jak piszecie sami sie pozwalniali a nie zwolniono ich a to duza roznica i strata wiem duzo na ten temat bo doskonale znam temat takich lydzi jacy byli juz nie bedzie ok niema ludzi niezastapionych ale w tym przypadku zmiany tylko na gorsze pozdrowienia dla dawnych znajomych
podróżnik 2012-04-13 09:13:34
tak ekipa była dobra i zgrana...zwłaszcza od starszych pracownikó mozna było sie wiele nauczyc zawsze pomogli..szkoda tylko ze wszystko sie rozpieprzyło..KASA!!!!
Ziombel 2012-04-29 06:04:20
(usunięte przez administratora) oni to trzymali wszystko w kupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrowienia dla chłopaków!
rafal 2013-05-10 21:33:58
kolejna osoba odeszla powodzenia (usunięte przez administratora) to nie firma to wielka porazka(usunięte przez administratora) bedzie lepiej ale nie dlawas pozoranci
BYŁY!!!!!!! 2013-05-12 08:52:19
POZDRAWIAM wszystkich starych Niech wam sie wiedzie !!!!!!!!!A swoją drogą ciekawe co mu teraz zabiorą z budowy WINDYKATORZY!!!!!!!!To w tym roku sie (usunięte przez administratora)Aja jestem za .Tylko (usunięte przez administratora)ZOSTALI JUŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POZDRO (usunięte przez administratora)
TYFUS 2013-05-12 09:01:17
Jeszcze i jemu panu (usunięte przez administratora) i pani(usunięte przez administratora) sie ukropu w tyłki nawlewa to tylko kwestia czasu....(usunięte przez administratora) na fordonie czekają HAHAHA!!!!!!!
??? 2013-05-18 07:06:17
PERFEKCYJNA PANI DOMU BY SIE TU PRZYDAŁA!!!!!
darek 2013-05-19 18:08:17
siemanko bylem tu i ja. I szczerze fajnie bylo ale wiecie czemu tylko i wylacznie ze wzgledu na ludzi pozdrawiam (usunięte przez administratora) jak by niebylo robilismy kawal dobrej roboty i bez zalu dla was pozdrawiam i zycze powodzenia LUDZIE bo najwazniejsze dla czlowieka byc czlowiekiem szkoda ze nie wszystcy o tym pamietaja. A tak wogole u mie wszystko wporzadku i niczego nie zaluje widac mozna zyc bez TH pozdrawiam dawnych dobrych znajomych
Czarek 2013-05-24 19:49:41
Witam wszystkich i pozdrawiam starych znajomych.No szkoda że tak sie stało bo praca fajna i tych z którymi tam pracowałem takich drógich nie ma napewno. Super było i szkoda że to już nie wróci bo wspomnień masa.Pozdrawiam wszystkich starych pracowników!!
smiechu warte 2013-06-17 21:43:48
napewno szukaja tylko takich ktorym nie zalerzy na kasie i na zyciu osobistym wiec jesli chcesz dolaczyc i powiesz to na wstepnej rozmowie to z miejsca zostaniesz pracownikiem roku tylko nie zapomij wziac pare drobnych na paliwo bo za cos musisz dojechac do pracy cos tez trzeba zjesc a i sprzet stawiaj tak by windykatorzy go nie widzieli bo na czym bedziesz pracowac jak zabiora lobuzy jak oni moga ;) a te pozdrowienia to nie dla firmy tylko dla ludzi ktorzy tam pracowali i tworzyli fajna atmosfere w swoim gronie mimo tego co sie dzialo z boku ale kiedys trzeba powiedziec STOP.......................................................................... PATOLOGIA
2
Antek 2014-04-05 13:00:01
Na stronie Thomann-Hanry jest nawet sporo opinii oraz wyróżnień, więc raczej klientów mają bardzo zadowolonych.
brejnak 2014-05-14 19:58:09
wyróżnienia to Thomann-Handry dostaję akurat nie od klientów, więc nie sugerowałbym się tym kryterium
1
Szef wszystkich Szefów 2014-05-14 21:08:20
Niech wam ziemia lekką będzie
lis witalis 2014-12-18 17:59:00
Witajcie - chciałbym uzyskać informacyjki na temat pracy w tej firmie. mozecie mi cos wiecej powiedziec praca jest ciezka czy nie ? powiem szczerze tak na prawde ze interesuje mnie cos gdzie bym zarobil na rpawde duzo pieniedzy i to czy da sie tam dobrze zarobic czy niestety musze poszukiac pracy dalej ?
ktoś 2015-06-02 21:40:32
W tej firmie pracowałem ,i nic poza niskimi pieniędzmi nie otrzymywałem. Zero prywatności ,tylko praca ,praca i najlepiej nie zjeżdżać do domu bo po co. Lepiej przyjechać na bazę i tam się przespać i przy okazji popracować. Praca po 14 ,15 godzin dziennie nawet w weekendy się pracowało ,niedziele do nocy a korzyści majątkowych żadnych. Nie dajcie się owinąć wokół palca właścicielowi i nie wierzcie w jego obietnice bo to oszust i kłamca!!!
Brejniak 2015-06-18 12:16:00
Czemu niektóre wątki są usuwane Choć nie są niecenzuralne .Niech Administrator tego nie us€wa Ludzie chcą wiedzieć coś o tych oszustach
były pracownik 2015-09-11 23:48:10
to jedź do pracy do Warszawy to się przekonasz jak i ile się pracuję. Najlepiej w sezonie letnim jak są długie dni. W szoku będziesz !!!
w internecie są podane godziny otwarcia biura.
majster 2015-10-22 00:25:45
nie polecam pracy w tej firmie bo szef to jest jeden wielki wyzyskiwacz i nie płaci tak jak powinien. nie dajcie się mu zbajerować !
dobry pracownik 2015-10-28 08:42:28
Właśnie założyłem swoją firmę, jestem dobry w tym co robię, ale długo sie stresowałem czy podołam. Teraz tak po sezonie mogę powiedzieć, że podołałem. Sam robię i nie zatrudniam nikogo. Na ich plus w tej firmie jest to, że oni zatrudniają oficjalnie!!!!! Tam nie ma że bokiem bez świadczeń. I to jest francuska firma, a nie polska, bo tam właścicielami są francuzi. Z tego co wiem, to wszyscy, którzy odchodzili od tej firmy to pozakładali swoje firmy prywatne. Więc chyba funkcjonując na swoim są zadowoleni jak ja. Niezadowoleni to chyba ci, co chcieli dostawać czy się stoi czy się leży, tylko, że jak ktoś nie chce pracować to ani u kogoś, ani na swoim nic nie osiągnie. Taka tam refleksja. W sumie to chyba nie pomogłem... Ale ja bym jednak uważał na te firmy które każą robić bez świadczeń za tygodniówki czy tam dniówki, bo wtedy to się nie wie co bedzie jutro.
1
HWD TH I HBM 2015-11-13 20:31:09
To podnoś i krzuż na droge I powodzenia Przyszykuj sie na djetke cód HAHAHA Pałka i bodzio ci to załatwią
SAMA PRAWDA !!! 2015-11-18 08:32:32
z dniem 31.12.2015 skończyły sie umowy o pracę większości osobą i nikt nie chciał tam zostawać na dłużej. odeszło 6 osób. ile można pracować było za 1237 zł miesięcznie. Śmierdziel Pała ,Pałczyński ,Pałkinson został bo dostaje od wujka kaskę. ja pierd..ę ile w tej firmie się ludzi przewinęło to Bogdan nawet nie ma tyle włosów na głowie. i po czasie wszyscy odchodzą bo widzą co tam sie dzieję. Ale Opocznianin twardo czyści dalej dla wujka. Jeleń Pała !
SAMA PRAWDA !!! 2015-11-18 08:36:36
31.12.2014 przepraszam za pomyłkę.
Mandarynka 2015-12-11 03:04:17
Czyli najwidoczniej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byłeś i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widziałeś !
Nie płaci ! Taka jest prawda !!! Nikt za najniższą krajową nie będzie pracował !
I nie wpisuj tu bzdur bo firma liczyła na to że wszyscy zostaną ale się przeliczyła. Ile można tyrać za te grosze !
Pole nie może być puste 2015-12-21 22:53:10
Ale można się uśmiać, co to za bzdury pisane o 4:00 w nocy ... firma liczyła na to że wszyscy zostaną ale się przeliczyła???? ... Że jak??? A ty masz takie mniemanie, że jak ciebie nie ma w firmie, to po tobie wyrwa się zrobiła? To chyba choroba cię wyniszcza. Firma, to jest taki twór, w którym zatrudnia się ludzi, którzy coś potrafią, a jak nie potrafią to w ciągu lat zdołają się nauczyć. Uderz się w piersi, no proszę, zacznij myśleć o sobie szczerze, stań przed lustrem i popatrz na siebie, może doznasz przebudzenia, że nic sobą nie prezentujesz... Tylko chamstwem zdobywasz świat, naprawdę nic więcej poza chamstwem po tobie nie pozostanie w tej firmie...
były 2015-12-22 18:37:30
Dobra, dosyć obłudy i chamstwa. Przyznaję się to ja sie żegnam z firmą, bo jestem alkoholikiem i nikt z alkoholikiem umowy odnawiać już nie chce, ani nie chcą za mnie pracować, ani mnie utrzymywać. Jestem baranim łbem. Chętnie bym dalej opowiadał, jak to firma mnie skrzywdziła, ale nachlałem się znowu i w upojeniu pijackim wszystko już mi się miesza. Chcę się pożegnać i przeprosić za głupie wpisy.Wiem ze moje życie jest dla innych ciężarem i nic nie warte, bo z alkoholem nikt nie wygra. Ja przegrałem. Miałem gdzie mieszkać, dostawałem kasę na życie, miałem przyjaciół, bo ci ludzie o mnie dbali, nawet kiedy leżałem osrany...miałem się leczyć, ale spanikowałem.
To będą jedyne moje dobre wspomnienia życiowe kiedy tu byłem. Nie umiem żyć jak inni, pracować i odkładać. Lubię łatwe życie, które mnie zgubi. rzymajcie się
klient 2015-12-24 00:48:51
taka prawda
pirat 2016-01-17 15:19:46
zarobków ??? o czym ty mówisz ,w tej firmie maciejowski płacił najniższą krajową swoim ludziom przez kilka miesięcy w konia ich robił ,że wyrównania na koniec roku i premie a chłopaki dostali marne grosze na święta w wysokości od 1500 do 2500zł i to ma być wyrównanie i premia ?!!! w tej firmie sie już tyle ludzi przewinęło ze szok ! ale jeden wierny pracownik z Opoczna dalej czyści bez względu na wszystko. do domu nie ,bo poco lepiej zostać w delegacji na weekend i poczyścić ,chociaż jak dostawałbym takie pieniądze pod stołem to też bym pracował w tej firmie. tak trzymaj Pała :)
fhg 2016-05-15 20:06:42
no bez przesady @miro że wswzędzie dostaniesz najniższą krajową, teraz to naprawde mocno przesadziłeś. Jak dobrze poszukasz to naprawde można znaleźć ciekawe oferty pracy. trzeba tylko szukać i trafić
Zostaw swoją opinię o Thomann-Hanry - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Thomann-Hanry