brak logo

LTB Jeans Arkadia

Warszawa

Opinie o LTB Jeans Arkadia

Dawny pracownik 2011-06-11 11:16:16
Szczerze z reka na sercu nie polecam pracy w Arkadii w LTB JEANS. Na poczatku firma duzo obiecywala... od dluzszego czasu nie ma zycia dla normalnych ludzi(pracownikow) w tym sklepie co mozna zawdziwczac kierownikowi sklepu i jego zastepcy. Panosza sie, nie szanuja pracownikow.. Wiec jesli szukasz pracy nie szukaj jej w LTB JEANS..
1
Seboo 2011-08-08 12:57:25
Witaj! Czy wiesz może kto teraz pracuje w LTB jeans w arkadii?
... 2011-09-26 13:46:21
Nie polecam pracy w sklepie odzieżowym LTB jeans w Arkadii... Naprawdę, unikajcie tego miejsca, a dlaczego, zaraz wytłumaczę... Na początku wszystko jest tak jakby w porządku, ale do czasu. Ekipa sklepu nie jest jak się okazuje za bardzo przyjazna... Oczywiście pomijam tutaj pana kierownika, do niego zastrzeżeń nie mam ale pozostali, pożal się Panie Boże... Można ich opisać jako lizusy, kable... itp. stwierdzenia. Jest jeszcze wicekierowniczka pani Sylwia, na początku miła i sympatyczna a potem wredna i nie szanująca pracowników kobieta... To jej się ludzie podlizują, do niej przychodzą na skargi, opowiadając nieprawde, a tylko po to by człowieka zniszczyć, ona sama nie lepsza, chodzi mi o panią Sylwie, jak się jej nie spodobasz, to będzie Cie traktowała jak śmiecia... Niech lepiej spojrzy na siebie... A zatem jeżeli chcecie uniknąć przykrości, to lepiej 1000 razy zastanówcie się czy warto pracować akurat tu...
ja... 2011-09-28 13:47:19
Zgadzam sie z przedmowca... Sylwia zachowuje sie jakby byla panem i wladca tego sklepu... a tak naprawde to wiesniaczka, ktora nawet nie potrafi poprawnie sie wyslawiac...
Jest to nie tylko moja opinia...

Co do Pani S. to jej nawiekszym pietaszkiem jest Ida, ktora sama przez prawie rok byla znienawidzona przez Pania (usunięte przez administratora) oczerniana i napietnowana, a teraz bez honoru wlazi Pani (usunięte przez administratora) gleboko w czery litery... pozal sie boze..

Ja takze na poczatku bylam uwielbiana przez Pania (usunięte przez administratora) a po jakims czasie probowaly razem z Ida zrobic ze mnie kozla ofiarnego, wiec juz mnie tam nie ma...
takiej pracy jak tam jest duzo, nie sa ani pepkiem swiata, ani wynagrodzenie nie jest tak dobre aby sie z nimi meczyc..
Tam sa sami toksyczni ludzie, niedosc ze mowia nieprawde o Tobie to jeszcze podpuszczaja Cie i zaszczuwaja..

Z tego co wiem to wszyscy w kolo smieja sie ze w LTB Jeans w Arkadi jest taka rotacja ze inni kierownicy innych obcych marek nie mieli takiej przez cale swoje zycie..

pozdrawiam wszystkich z LTB arkadia... topcie sie sami w swoim blocie :)
cześćgosiu 2011-09-28 18:43:47
bardzo miło,że wspomniałaś o sobie jeśli chodzi o toksycznych dupowłazów,nie dodałaś jednak,że jesteś tak wspaniałym pracownikiem,że siedziałaś na L4 przez 3 miesiące,dlatego tez teraz nie masz pracy,siedzisz w domu i wypisujesz głupoty a do tego nawiedzasz byłe miejsce pracy,nie wspomniałaś również o tym droga Gosiu,skoro już imionami lecisz po koleżankach,że nie byłaś dobrym pracownikiem i to właśnie Ty byłaś fałszywym lizuskiem,jeśli ktoś mówi do klientów na Ty i miesza wszędzie dookoła to tak,nie ma tu dla niego miejsca,pozdrawiam Ciebie i Twoją "depresję",Twoja była koleżanka:)))

dodam jeszcze,że jesteś na tyle perfidna,że wysłałaś maila na sklep z linkiem do tej strony,a i tak już to wcześniej wszyscy widzieli,to świadczy tylko o Tobie,zajmij się domem i rodziną,a nie obrażasz ludzi w sieci.
1
Gosia 2011-09-29 11:28:59
Dziekuje serdecznie moimym bylym współpracownikom za przeslanie linku do tej strony, bo przyznam szczerze ze wczesniej jej nie znalam..

Najmocniej przepraszam, nie wiedzialam, ze mam zakaz wstepu do Arkadii... i od kiedy to sie mowi, ze jak czlowiek raz wejdzie na zakupy to jest nawiedzanie... ale z reszta szkoda slow..!!

Dziekuje wam, ze mnie tak wysoko cenicie...
Szczerze mowiac nie wiedzialam, ze az tak was ludzie nie lubia i tak komus zalezliscie za skore, ze zakladaja watek w internecie na wasz temat..!!

Co do pracy w tym miejscu SZCZERZE nie polecam..!!
Wszystko to co przeczytalam jest prawda..

Ps. co do mojej pracy to az tak cie panno Ido boli, ze nie pracuje...?

W koncu Twoje stwierdzenie "czy u mnie wszystko w porzadku, bo bardzo dobrze wygladam" nie wzielo sie z sympatii do mnie..!!

No wiec wszem i wobec NIE PRACUJE, BO NIE MUSZE.. i nie mam takiej potrzeby..

pozdrawiam wszystkich bylych pracownikow LTB

nie polecam pracy w ltb w arkadii 2011-10-03 14:45:06
ja takze nie polecam pracy w ltb w arkadii, ludzie sa tragiczni i skandalicznie traktuja swoich wspolpracownikow! zastepca kierownika zachowuje sie jakby byla tam bogiem a inni wlaza jej w tylek jak sie da najmocniej! wszyscy sa parszywi i zaklamani
jesli mozesz to omijaj to miejsce z daleka, ja tam nawet na zakupy nie wejde!
............ 2011-10-04 19:02:53
Witam serdecznie,
Każdy były pracownik jak i aktualnie pracujący ma prawo na wyrażanie swoich opinii również tych negatywnych na temat firmy LTB SP Z O.O. Proszę jednak nikogo tutaj nie obrażać i nie ubniżać nikomu. Proszę o rozważne wypowiedzi i zastanowienie się nad tym co Państwo piszecie ponieważ znieważanie, ubniżanie itd jest karalne w Polsce. Macie Państwo pełne prawo wyrażać swoją negatywną opinie jednak w przypadku jeśli kolejne posty i wypowiedzi nie będą formuowane na odpowiednim poziomie kultury zostaną wyciągnięte wobec tych osób odpowiednie konsekwencje prawne. Proszę pamiętać, że to forum nie jest anominowe.
pozdrawiam
. 2011-10-04 22:25:08
Szanowni Forumowie,
Każda firma ma swoje plusy i swoje minusy. Niestety nie ma firmy która by wszystkim dogodziła i każdemu odpowiadała. Jeśli komuś dana firma nieodpowiada zawsze może iść do konkurencji tam napewno będzie " o niebo lepiej".
Jeśli ktoś jest na tyle odważny aby wypowiadać się na tym forum w taki sposób i poniżej pewnych norm kulturowych to pownien też mieć odwagę aby się podpisać pod swoją wypowiedzią z imienia i nazwiska.
Wypisywanie takich komentarzy jak powyżej mija się z rzetelną wymianą informacji i ma niewiele wspólnego z rzeczową dyskusją, nic konktretnego i sensownego z tego nie wynika niestety.W związku z powyższym proponuje zamknąć ten wątek w tym miejscu i niewywoływać bez potrzeby negatywnych emocji.
Pozdrawiam
krotko i na temat 2012-01-19 10:32:59
poprostu nie polecam pracy w tym miejscu
meloe 2012-02-09 12:45:05
hej, trochę głupio pisać ale bardzo spodobał mi sie pewien ekspedient z LTB Arkadia , nawet nie wiem jak ma na imie ale jest bardzo miły i ma postawione wlosy (irokez) na żel. będę wdzięczny za podpowiedz:)
(usunięte przez administratora)
1
brzeg12 2013-05-26 11:23:18
Nie polecam pracy w tym sklepie, 6 zł za godzinę i umowa zlecenie. A kierowniczki jakby wszystkie rozumy pozjadały. Nie szanuje się tam ludzi niestety. Płaca mała i atmosfera średnia. Ogólnie szkoda jak dla mnie czasu.
1
EKSPEDIENTKA 2013-08-26 08:31:42
Nie rozumiem panienek które pchają się do tych sklepów na ekspedientki. Czy wy na prawdę nie macie większych ambicji niż bycie popychadłem dla klientów.? Kiedyś ekspedientka to była najniżej wykształcona osoba ...ot pracownik fizyczny... dzisiaj to samo tylko sklepy się zmieniły. Dla mnie ekspedientka w warzywniaku czy butiku to to samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie praca w dodatku za te grosze... szanujcie się dziewuchy, a nie myślicie że Pana Boga za nogi złapałyście.
aaa 2013-09-22 21:05:57
Nie ma stawki 6,00 zł za godz, nie wiem kto te głupowy wypisuje, Pozatym nie ma kierowniczek w tym sklepie tylko jest 1 kierownik-mężczyzna. Osoby które się wypowiadają nie mają nic wspólnego z pracą w LTB.
Aaaa 2014-05-13 18:46:11
Umowa rekrutacyjna nie dobiega końca za co nie chcą wypłacić pieniędzy za przepracowane dni w galerii FAKTORY w Krakowie w sklepie ltb. Dodam iż cały czas mają wywieszoną na sklepie informację iż szukają pracownika. Nie polecam!!!
riko 2015-01-18 15:26:48
Salon LTB w Arkadii to miejsce, w którym wyraźnie widać jakie trendy i tendencje dominują w modzie. Asortyment firmy to przede wszystkim odzież dla dynamicznych, młodych ludzi, którzy również strojem chcą podkreślać swoją osobowość i optymizm.Nie każdego stać oczywiście na te stroje , ale wiadomo , że chodzenie ścieżkami wraz z modą do tanich przyjemności nie należy
ala 2015-03-19 19:48:59
Hej, ja mieszkam niedaleko Arkadii i tak sobie myśle, czy nie spróbowac znaleźć tutaj pracy w jednym z butików i pomyslałam o LTB Jeans. W ogóle jest szansa na zatrudnienie, czy raczej rzadko pojawia sie w ekipie ktoś nowy? Czy pracownice dostają jakieś darmowe ubrania albo chociaż maja zniżki? Pozdrawiam.
wbij 2016-05-12 17:08:13
Wydaje mi sie, że nie jest tak źle, bo nawet ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. W ogóle nie jest tak źle, bo atmosfera jest na dobrych relacjach.
Zostaw swoją opinię o LTB Jeans Arkadia - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LTB Jeans Arkadia