brak logo

"ANNA" STUDIO FRYZJERSKO-KOSMETYCZNE KRZYŻANIAK ANNA

Kalisz

Opinie o "ANNA" STUDIO FRYZJERSKO-KOSMETYCZNE KRZYŻANIAK ANNA

marta88 2016-01-11 14:44:02
ogromnie zaskakują mnie powyższe komentarze. jestem bardzo zadowolona z usług firmy ANNA, dlatego chciałam się podzielić miłym komentarzem na temat doboru koloryzacji oraz wykonania ślicznego strzyżenia. Obsługa bardzo miła, właściciele bardzo kontaktowi i rodzinni, Fryzjerka rzetelnie odpowiadała na wszelkie moje zapytania. Paznokcie wykonane przez P. kosmetyczkę również ładnie. także mój pobyt w salonie oceniam na 6+
6
nata 2016-01-11 14:49:36
to chyba bardzo rozżalony pracownik pisał :/ mi się tutaj pracuje bardzo dobrze :)
5
marta 2016-02-05 23:21:50
Ja również zgadzam się z negatywnymi opiniami na temat salonu "Anna" przy ulicy Babina w Kaliszu. Byłam również klientką salonu, chodziłam głównie na strzyżenie i układanie włosów, korzystałam również z usług kosmetyczki. O ile byłam bardzo zadowolona z efektów pracy fryzjerki pani Ani i kosmetyczki, o tyle atmosfera salonu przyprawia o grozę. Za każdym razem byłam świadkiem poniżania, krzyków, wyzwisk ze strony szefowej. Wychodziłam z salonu mocno zniesmaczona i zdenerwowana. Raz nawet nie wytrzymałam i zwróciłam uwagę pani Annie Krzyżaniak, właścicielce salonu by przestała wyżywać się na pracownikach. Speszona "uciekła" na zaplecze a potem była sztucznie "milusia" przez resztę mojej wizyty. Jestem na 100% przekonana że po moim wyjściu wszystko wróciło do normy, niestety. Współczuję serdecznie wszystkim pracownikom, że muszą każdego dnia przechodzić przez wielogodzinny horror.
4
Gosia 2016-04-27 21:44:26
Najjjjładniejsze kolory robią w kaliszu :)
4
gosia w 2016-07-29 09:45:51
tej czarnej pani Ani - matkoooo ona ze 4 lata albo 5 tam nie pracuje ...
przyjeżdżam do kalisza zawsze w okresie wakacyjnym i w tym salonie już kilka sezonów jej nie ma więc naprawdę stare inf. tu ktoś sprzedaje. Ja mam takie szczęście że nie marudzę i wiem co chce mieć na głowie i tutaj dziewczyny jakoś zawsze potrafiły zrobić to co chce. a kwestia poniżania eeee... no czasem widze jak się 5 razy mówi i ktoś nie rozumie to co... trzeba krzyknąć za 6. Szczerze jak to czytam to ewidentnie widać że dużo osób z branzy się tutaj wypowiada a powinni raczej klienci żeby wiedzieć gdzie iśc. Także farbowanie + strzyzenie u ANNY rekomenduje.
1
Krystyna Witych 2016-08-04 15:12:14
zgadzam się i polecam
Aleksandra 2016-09-23 20:45:06
Sliczne ombre :)
Nn 2016-12-03 03:08:16
Szefowa tragedia. Pazerna na pieniadze, a jakosc uslug srednia. Od traktowania klienta (niejednokrotne oszustwa na kase) gorsze jest tylko traktowanie przez nia pracownikow.
Zostaw swoją opinię o "ANNA" STUDIO FRYZJERSKO-KOSMETYCZNE KRZYŻANIAK ANNA - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "ANNA" STUDIO FRYZJERSKO-KOSMETYCZNE KRZYŻANIAK ANNA