brak logo

PHU EL-TRANS ELŻBIETA SIEROCKA

Radzymin

Opinie o PHU EL-TRANS ELŻBIETA SIEROCKA

Artur K. 2014-05-14 16:00
Z kasą w firmie nie ma problemów, nie słyszałem przynajmniej. Jest za to stres, godziny jak w transporcie. (usunięte przez administratora). Ludzie poza tym generalnie wporzo - ich polecam z czystym sumieniem. Co do atmosfery, wyczujecie od razu, po kilku praktycznie dniach. Powodzenia
7
kjg 2014-08-31 01:43
masz z km tylko km nie masz.kursy po 300-600km
jan petru 2015-08-17 11:27
Firma syf. Placi oieniadze na czas i to koniec pozytywnych stron. Nacisk na czas przy braku ooszanowania czasu pracy kierowcy. Praca 4 tygodnie w trasie a potem sie zobaczy Borowski obciaza za przepaly. Sierocki dzwoni jak trzeba przeginac czas.
5
xvx 2016-03-03 17:37
spoko jak sie lata w grupie ha ha ha
Zambros 2016-09-03 15:51
Witam chcę się zatrudnić w Firmie El-trans i chciałbym się dowiedzieć coś o Tej Firmie jak płacą i na jaki czas wyjazdy czy ewentualnie jest dogadanie systemu pracy?
fghnjm 2016-09-03 17:04
@Zambros no a na jakim stanowisku u nich chcialbys się może zatrudnić? bo teraz widze ze szukają na przykład wielu kierowcow samochodow ciężarowych ...
Borowski 2016-12-18 06:20
Nie polecam. "Przyjaciel" Walczak kaze uzywac magnes a potem zapomina. System "miesiac w kabinie a potem zobaczymy".
adam 2017-01-21 11:00
Z punktu widzenie firmy zlecającej usługi przewozu, Eltrans wypada bardzo słabo.
Nie potwierdzają pisemnie zleceń., zawalają terminy dostaw, ogólnie olewka i jakoś to będzie.
Nie polecam.
Nikodem 2017-02-15 16:54
Platne za km im mniejsza stawka tym wiecej km, im wiekza tym mniej km. Przeginanie tacha pan W. Zadzwoni potwierdzenie od bosa masz tylko sms- em gdzie nawet konktetnie nic nie potwierdza. Przy odbiotze zestawu masz 5 min do podpisania a przy oddwaniu masz godzine i szuka co brakuje mimo ze wszystko jest takie jak dostales. I obciazenia przy odchodzeniu marne kwoty ale moralnie wstyd. Ogolnie nie polecam. Kasa na czas to chyba jedyny pozytyw tej firmy. Po 3 tygodnoach zapytanie czy nie chcesz tydzien dluzej. I za to dodatkowy 1 dzienwolnego !!! 4 tyg w trasie 3 dbi wolnego szal wow!xD
Weronika 2017-03-08 12:12
A właśnie pojawiła się ciekawa oferta na Koordynatora ds. transportu. Jakieś opinie co do tego stanowiska?
Zostaw swoją opinię o PHU EL-TRANS ELŻBIETA SIEROCKA - Radzymin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU EL-TRANS ELŻBIETA SIEROCKA