brak logo

ENIGMA GROUP Sp. z o. o.

Bochnia

Opinie o ENIGMA GROUP Sp. z o. o.

zygmunt 2014-04-26 10:44:53
szkoda że nie napisałeś co robiłeś że dostałeś 7zł jakie masz uprawnienia itp. Ja pracuje 2,5 roku zarobki się poprawiły ale nigdy nie były po 7zł ,coś bzdury piszesz o czym świadczy tez że się nie przedstawiasz ,pozatym ta firma ma masę pozytywów większość ma dobre zdanie o niej
zyg 2014-04-28 20:58:11
wszystkie pochlebstwa są pisane przez właściciela, a nie przez pracowników, rotacja jest co kilka tygodni wystarczy sprawdzić ciągłe zapotrzebowanie na pracowników. ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zygmunt 2014-05-06 13:53:42
pracowałem w poldimie i naprawdę poldim odradzam dziś chcesz zarobić to jedz za granicę
uran 2015-02-14 16:24:47
a na jakiej podstawie ta firma tak zatrudnia i zwalnia kiedy im sie podoba co z tą rotacją jest czy ktos wie dlaczego tak się dzieje u nich bo to dziwne jest żeby tak traktować pracowników zapewne niektórzy sie starają dają z siebie wszystko a tutaj zaraz innych zatrudniaja fajnie byłoby wiedziec dlaczego tak sie dzieje ...
oro 2015-03-06 04:34:39
może przynoszą straty może mówią że coś robili a nie umią w zadnej firmie bez podstaw się nikogo nie zwalnia Ja myśle że pracownik uważa że niewinie jest zwolniony a pracodawca i tak się tu na forum nie wypowie więc nie wiemy
Zygmunt 2015-04-08 08:16:00
pracowałem w tej i innej firmie ale to co na tym forum pisze osoby a egzotycznych nickach to nie ma nic wspólnego z prawdą owszem jest kilka osób które z różnych przyczyn są zwolnieni ale nikt tam nie zarabiał 7zł uważam nawet że kierowcy w zimie mają super stawkę bo nie każdego dnia jest jazda tak jak to jest w transporcie Dużo jest też ludzi co kiedyś odeszło gdzieś tam pracowali ale powrócili czyli chyba tak źle nie jest jak wracają Ja osobiscie pracuje za granicą jest dużo ciężej ale za to są lepsze pieniądze
ja 2015-04-09 11:50:49
przestań pisać smutki, siedzisz za granicą i piszesz jak było u lichego, o firmie wypowiadają się osoby które są zwolnione!! żałosne . Osoby zatrudnione nie wypowiadają się na forum, a ci co pracują to nie mają innego wyjścia. Jak zobaczysz pracowników to widać jaka firma. Pozytywne wpisy to robi pracodawca.
ja 2015-04-09 11:56:14
NIE POLECAM
*** 2015-04-09 13:01:13
Masz rację TRZYMAJCIE SIE Z DALEKA
ja 2015-04-25 12:22:31
nie marudzę a jestem zatrudniony już 6lat ,ale coraz więcej ludzi jest co wolą nie pracować i być na bezrobociu niż pracować masa młodych co przychodzą odchodzą i byli już w kilkunastu firmach i zawsze im źle Szefie jak to czytasz nie zatrudniaj obiboków z nich i tak nikt nie bedzie miał pożytku
maurycy 2015-04-25 19:12:25
Mam pytanie z innej beczki nie pracowałem w Enigmie ale jestem na drogach 13lat obecnie bez pracy bo się zakład rozleciał.
Jaką firmę taką drogową polecicie tylko nie daleko okolice Brzeska Tarnów czy Bochnia Ci co odeszli gdzie i jaką można fajną pracę znaleźć?
ABC 2015-05-26 10:32:12
jak szukasz w drogach to Krzyżak ale musisz mięć kondycje do koszenia teraz szuka ale po 12 godzin dziennie ,można też do masy jak masz uprawnienia na walec itp. ale wtedy praca tak 22 23w nocy od rana. Jak masz tak jak ja 50lat to nie dasz rady praca dla młodych Potem masz BUddróg ale lepsze stanowiska jak na żwirowni to są obsadzone przy masie ja dałem rady 2 miesiące robota jak jest to prawie 24h ,co do Enigmy nie wiem opinie jak opinie ci co niezadowoleni piszą ci co pracują i są zadowoleni pewnie nie piszą-pytałem kolegi to przyznaje że ąż tyle co buddróg czy Krzyzak to się nie robi firma mniejsza i nie ma takiego zapieprzania ale cóż sprawdze powiem
edward 2015-05-29 07:44:21
mam pytanie czy to zle jak czlowiek chce sie dowiedziec jaka jest wysokosc pensji w jakiej kolwiek firmie ? przeciez dobrze wiedziec ile sie zarobi gdzie kolwiek i czy jest sens [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawracac sobie i pracodawca chyba to normalna rzecz czy 1000 zł czy 3000 zl czy to jakas tajemnica ? jesli szef pyta sie co potrafisz jakie masz doswiadczenia praktyczne to ronie dobrze wiedziec na rozmowie ile pensji gwarantowanej zarobisz w tym kraju to jakas shiza jest hmm dobrze wiedziec ile i za co jak w biznesie czy jaka kolwioek firma podejmuje sie wykonania zlecenia za niewiadomą sume pieniedzy ?????? no chyba nie!!!!! pozdr Edek krakow
a 2015-07-09 07:33:23
praca nie do lekkich należy pracować trzeba
olek 2015-07-10 21:55:06
Nie polecam
olek 2015-07-10 21:55:52
Nie polecam
kolo 2015-08-10 11:24:02
Olek może coś więcej napiszesz dlaczego nie polecasz Enigmy ???
a 2015-09-04 13:21:48
pracuje niedługo zgodzę sie z gindolem firma jak każda inna pracować trzeba.Przyjęcia są ja osobiście podjechałem do ich sekretariatu z podaniem
y 2015-09-07 07:33:02
Witam Czy jak kiedyś się pracowało w enigmie i się od niej poszło do biedronki pracować ,czy ta firma z powrotem przyjmie mnie jestem kierowcą kat c+e?
abc 2015-09-10 12:57:11
praca 2 tyg w miesiacu resztę większość pracowników siedzi w domu i czeka jak łaskawie zadzwonia ze trzeba przyjsć bo okazało sie ze jest praca na nastepne 10 dni co do wyplat nie terminowo z dużym opóznieniem . ODRADZAM
r 2015-09-17 15:26:08
Kolega pracuje i sobie chwali w dodatku codziennie jest w pracy nawet w soboty płace pisał że są dobre W zimie to wiem że coś był w domku bo sniegu nie było wiec mial więcej czasu gdybym mial prawko na c to chetnie bym poszedł na miejscu praca ale to teraz są duze koszty
1111 2015-09-17 19:25:12
praca co dwa tygodnie co za głupoty ktoś pisze ja od marca codziennie w pracy i nie ma kiedy wolnego wziąść
odp 2015-09-18 10:20:14
Jako kobieta do chyba w kadrach szukasz pracy bierz swi i jedz rozmawiac o zarobkach
waldi 2015-09-22 12:44:22
Pracuje niedawno ale jesli chodzi o zarobki to złego słowa nie powiem jedynie doradzil bym szefowi żeby ludzi którzy się obijają nie robią wręcz kradną takich nalezy pozwalniać
ja 2015-11-26 20:55:43
Smiech na sali jak czytam te komentarze, :)) zero prawdy
sdf 2015-12-07 13:54:14
Potwierdzam jest ubezpieczenie brak śmieciówek Warunki dużo lepsze niż w poprzednim zakładzie
sdf 2016-01-11 07:20:18
atmosferę to sobie kolego sam musisz wypracować Ja mogę ci powiedzić że ja i koledzy mają umowy na stałe wypłaty to już sam piszesz nie są najgorsze i to potwierdzam a jak bedzie dalej taka zima jak jest to zarobisz a nie narobisz się
wp 2016-02-26 08:40:18
ta zarobki takie dobre ze ludzie omijaja ta firmę szerokim łukiem . A w Urzędzie pracy oferty z ENIGMY wisza na tablicy cały czas rok po roku. Dziękuję ;p
dżem 2016-02-29 12:49:19
naprawdę co do zarobków nie są złe mogły być większe ale cóz dopiero niecały rok pracuję inni stali lepiej zarabiają. Kwestia ludzi dużo jest takich pracowników co by chcieli najlepiej pieniadze na konto a nic nie umieją
nn 2016-02-29 18:26:31
stali pracownicy ?? duzo ludzi? A gdzie ich chowacie ? bo nikt ich nie widzi;)
stary 2016-03-05 13:04:27
wszystkie pozytywne komentarze i pochlebstwa pisze właściciel!!!!!
czarny 2016-04-02 13:52:27
niedawno się zatrudniłem z Panem Jackiem rozmawiałem przy przyjęciu do pracy miła osoba a co wypisują tu to jakies bzdury
1
haha 2016-04-03 22:47:56
nie chwal dnia przed zachodem słońca popracuj pare tyg i dopiero napisz komentarz
czarny 2016-04-11 19:40:04
źle nie jest tak mogę stwierdzić gdyby było to bym odszedł po wypłacie
cdcd 2016-05-10 17:47:34
Dzisiaj jest wtorek wina być wypłata jak pani mówiła wypłaty nie było gorzej że między czwartkiem a piątkiem będą pieniążki bardzo dziwna firma jeśli nie wypłacono im ktoś na sprężynie powinien przyjść zobaczyć jak ta firma działa lepiej zeby wyplacili Państwowa Inspekcja Pracy i BHP się tam przyjado
nnnn 2016-06-09 22:24:54
Omijać z Daleka !!!!!
Asfalt 2016-06-12 08:27:34
Jest coraz gorzej atmosfera w firmie jest fatalna robi się nie do zniesienia* nie da się normalnie pracować wynagrodzenie za pracę po terminie w ratach
papa 2016-06-24 07:53:20
ale robota w firmie coraz lżejsza:)
cd 2016-06-25 15:34:46
cały czas zatrudniaja bo rotacja jest na wysokim poziomie;)
papa 2016-06-27 04:43:14
praca spoko jest
jtd 2016-06-27 20:27:33
Uwaga nie płaci zalega pracownikom z wypłatami
zbc 2016-06-27 20:39:14
Z Obowiązku wypłaty pensji nie zwalniaja pracodawcy żadne okolicznośći. takie sprawy zgłasza się do INSPEKCJI PRACY
2
tds 2016-07-11 18:19:40
Ja jestem zatrudniony jako kierowca i jestem ponad 5lat z tego co wiem to najkrótszy staż kierowcy to 3lata owszem rotacja jest ale wśród takich co nic nie umieją
w 2016-07-11 23:42:52
Zapewne jesteś blisko spokrewniony z panem Jackiem ;) że tak długo pracujesz;) Przestań pisać bzdury bo każdy wie jakim sprzętem dysponujecie trzeba być niezłym magikiem żeby tym jezdzić lub wykonywać jakiekolwiek prace ;D
gt 2016-07-13 05:38:07
niedługo będą ludzi pod sklepemi rekrutować
tds 2016-07-27 05:13:12
ja mam juz prawie wiek emerytalny lat jak zaczynalem prace to sie pracowalo na koparkach linowych bez wspomagania samochody tez nie byly takie jak teraz tlko sie w zimie w jelczu marzlo a tak apropo to kto eksplatuje te samochody pan Jacek czy pracownicy? Jest takie powiedzenie jak sobie poscielisz tak sie wyspisz
dfgg 2016-07-27 15:37:33
Szukam pracy i z tego forum opisów nic nie wiem niby jest źle narzekają ale pracuja niby jest tak bardzo źle ale dalej tam pracuja czyżby celowe znichecenie innych
rtc 2016-07-28 14:26:02
umarlaka raczej sie nie da reanimować Sprzęt zużyty do maximum należy wymienić bo stwarza zagrożenie dla ludzi i otoczenia . Tyle w temacie
mdt 2016-07-28 18:37:02
to już historia będziesz mógł wnukom opowiadać jak było za czasów PRL teraz mamy inne czasy . A pracowników się nie czepiaj bo ciężko pracują na to wszystko i na to pseudo kierownictwo a w nagrodę są oszukiwani na wszystkie możliwe sposoby; wraz z wypłatami w ratach .
aa 2016-10-12 16:00:18
Zasada jest prosta jeżeli nie otrzymałeś wynagrodzenia zgłoś to odpowiednim służbom i oczywiście PIP , po zmianach w ustawie przyjadą na budowę i skontroluja wszystko
1
Zostaw swoją opinię o ENIGMA GROUP Sp. z o. o. - Bochnia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ENIGMA GROUP Sp. z o. o.