brak logo

ENIGMA GROUP Sp. z o. o.

Bochnia

Opinie o ENIGMA GROUP Sp. z o. o.

waldi 2015-09-22 12:44
Pracuje niedawno ale jesli chodzi o zarobki to złego słowa nie powiem jedynie doradzil bym szefowi żeby ludzi którzy się obijają nie robią wręcz kradną takich nalezy pozwalniać
1
ja 2015-11-26 20:55
Smiech na sali jak czytam te komentarze, :)) zero prawdy
sdf 2015-12-07 13:54
Potwierdzam jest ubezpieczenie brak śmieciówek Warunki dużo lepsze niż w poprzednim zakładzie
1
sdf 2016-01-11 07:20
atmosferę to sobie kolego sam musisz wypracować Ja mogę ci powiedzić że ja i koledzy mają umowy na stałe wypłaty to już sam piszesz nie są najgorsze i to potwierdzam a jak bedzie dalej taka zima jak jest to zarobisz a nie narobisz się
1
wp 2016-02-26 08:40
ta zarobki takie dobre ze ludzie omijaja ta firmę szerokim łukiem . A w Urzędzie pracy oferty z ENIGMY wisza na tablicy cały czas rok po roku. Dziękuję ;p
dżem 2016-02-29 12:49
naprawdę co do zarobków nie są złe mogły być większe ale cóz dopiero niecały rok pracuję inni stali lepiej zarabiają. Kwestia ludzi dużo jest takich pracowników co by chcieli najlepiej pieniadze na konto a nic nie umieją
1
nn 2016-02-29 18:26
stali pracownicy ?? duzo ludzi? A gdzie ich chowacie ? bo nikt ich nie widzi;)
stary 2016-03-05 13:04
wszystkie pozytywne komentarze i pochlebstwa pisze właściciel!!!!!
czarny 2016-04-02 13:52
niedawno się zatrudniłem z Panem Jackiem rozmawiałem przy przyjęciu do pracy miła osoba a co wypisują tu to jakies bzdury
2
haha 2016-04-03 22:47
nie chwal dnia przed zachodem słońca popracuj pare tyg i dopiero napisz komentarz
czarny 2016-04-11 19:40
źle nie jest tak mogę stwierdzić gdyby było to bym odszedł po wypłacie
1
cdcd 2016-05-10 17:47
Dzisiaj jest wtorek wina być wypłata jak pani mówiła wypłaty nie było gorzej że między czwartkiem a piątkiem będą pieniążki bardzo dziwna firma jeśli nie wypłacono im ktoś na sprężynie powinien przyjść zobaczyć jak ta firma działa lepiej zeby wyplacili Państwowa Inspekcja Pracy i BHP się tam przyjado
nnnn 2016-06-09 22:24
Omijać z Daleka !!!!!
Asfalt 2016-06-12 08:27
Jest coraz gorzej atmosfera w firmie jest fatalna robi się nie do zniesienia* nie da się normalnie pracować wynagrodzenie za pracę po terminie w ratach
papa 2016-06-24 07:53
ale robota w firmie coraz lżejsza:)
1
cd 2016-06-25 15:34
cały czas zatrudniaja bo rotacja jest na wysokim poziomie;)
papa 2016-06-27 04:43
praca spoko jest
1
jtd 2016-06-27 20:27
Uwaga nie płaci zalega pracownikom z wypłatami
zbc 2016-06-27 20:39
Z Obowiązku wypłaty pensji nie zwalniaja pracodawcy żadne okolicznośći. takie sprawy zgłasza się do INSPEKCJI PRACY
2
tds 2016-07-11 18:19
Ja jestem zatrudniony jako kierowca i jestem ponad 5lat z tego co wiem to najkrótszy staż kierowcy to 3lata owszem rotacja jest ale wśród takich co nic nie umieją
1
w 2016-07-11 23:42
Zapewne jesteś blisko spokrewniony z panem Jackiem ;) że tak długo pracujesz;) Przestań pisać bzdury bo każdy wie jakim sprzętem dysponujecie trzeba być niezłym magikiem żeby tym jezdzić lub wykonywać jakiekolwiek prace ;D
gt 2016-07-13 05:38
niedługo będą ludzi pod sklepemi rekrutować
tds 2016-07-27 05:13
ja mam juz prawie wiek emerytalny lat jak zaczynalem prace to sie pracowalo na koparkach linowych bez wspomagania samochody tez nie byly takie jak teraz tlko sie w zimie w jelczu marzlo a tak apropo to kto eksplatuje te samochody pan Jacek czy pracownicy? Jest takie powiedzenie jak sobie poscielisz tak sie wyspisz
2
dfgg 2016-07-27 15:37
Szukam pracy i z tego forum opisów nic nie wiem niby jest źle narzekają ale pracuja niby jest tak bardzo źle ale dalej tam pracuja czyżby celowe znichecenie innych
1
rtc 2016-07-28 14:26
umarlaka raczej sie nie da reanimować Sprzęt zużyty do maximum należy wymienić bo stwarza zagrożenie dla ludzi i otoczenia . Tyle w temacie
2
aa 2016-10-12 16:00
Zasada jest prosta jeżeli nie otrzymałeś wynagrodzenia zgłoś to odpowiednim służbom i oczywiście PIP , po zmianach w ustawie przyjadą na budowę i skontroluja wszystko
4
Asd 2017-01-25 18:37
nie ma co nażekać bywało gorzej
1
robotnik drogowy 2017-01-26 11:19
narazie zastój bo zima pracuja tylko kierowcy no chyba ze śniegu więcej to my tez mamy pracę narazie wziecie mają tam kierowcy
1
ll 2017-02-17 08:57
My to znaczy kogo lub co masz na myśli?? Bo to trochu nie zrozumiałe.
1
np 2017-02-27 13:56
To proste jak ktoś ma rachonki lub rodzinę na utrzymaniu to w Enigmie długo miejsca nie zagrzeje
1
kdhw 2017-03-14 07:28
po to się chodzi do pracy by mieć pieniądze na rachunki inaczej bym siedział w domu :)
Asd 2017-03-15 04:51
A co ty pracujesz w Enigmie ale nie masz rachunków do opłaty to co ty jaskiniowiec jesteś jakiś nie korzystasz z pródu gazu itp że nie masz rachunków do opłacania Jeszcze napisz że pracujesz charytatywnie i pieniądze nie są Ci potrzebne
Robotnik drogowy 2017-03-15 09:40
Jo nie nażekom zime siedzisz w domu szef płaci ubezpiecznie kilka razy wyjedziesz jok jest z ciebie zadowolony to nawet dozuci to kasy pewnie że nojlepiej to by było z domu nie wychodzic i kosę dostac ale gdzie to tak wszscy kazą pracować
1
jhnh 2017-03-16 08:50
Ja żle zrobiłem że odeszłem od Pana Jacka wydawało się że gdzie indziej będzie lepiej a wyszło tylko że trzeba pracować 6 dni w tygodniu po 12godzin nieraz warto mniej zarobić a się nie narobić
1
l 2017-03-19 15:22
śmiechu warte
1
wera 2017-03-20 07:39
Każdy narzeka przy wypłacie wiadomo chciało by się wiecej ,ale odejść nie chcą dużo pracowało gdzie indziej a ci co odeszli to wrócili masa jest tam pracowników co przynajmniej raz lub dwa razy odeszli i wrócili Ja już w tej firmie 4lata nie pracuję ale z tego co widzę to koledzy moi zwalniają się potem zatrudniają się prawie każdy w kilku innych firmach pracował narzekają cały czas a odejść nie chcą
1
pooj 2017-03-29 11:38
Bo Polacy to takie marudy wiecznie na coś muszą narzekać jak nie na pracę to na polityków
v 2017-04-06 00:06
Masz trochu niekompletne informacje
opoioj 2017-04-09 06:16
ja jak czytam opinie w internecie o danej pracy to tu na gowork wciągle źle piszą ludzie narzekają co byś nie szukał to tylko narzekania i narzekania przecież to nie obozy pracy jak się nie podoba jest źle to się rezygnuje i idzie do innej a czemu tego nie robią cóż może ta praca nie taka zła
2
; 2017-04-23 18:41
zgadzam się porażka
1
wefd 2017-04-26 07:20
nie wiem skąd te złe opinie ja sobie chwalę
1
Olo 2017-04-26 08:11
Z tego co wiem to na brak pracowników w Enigmie nie narzekają ostatnio to 4 kierowców zatrudniono tam zawsze praca była lżejsza niż gdzie indziej
1
nowy 2017-04-26 08:22
Mam pytanie jak się odeszło z Enigmy do PDM Dębica to przyjmą z powrotem? Mam prawko kat C?
1
lukasz 2017-07-04 16:31
z tego co wiem to jest kilku pracowników co odeszło do innych firm i wrócili jak to mówią nie ma jak u Jacka
olo 2017-07-05 04:45
Wiesz najlepiej idz i sam się spytaj pogadaj dużo odeszło a jak wrócili to ich prxyjął ro dwa gdzieś tam pracowali niepodobało się im i wrócili .
p 2017-07-15 09:16
Wierutne bzdury
1
hgfd 2017-07-20 12:27
Dokładnie idz do szefa lub zadzwoń bo niedawno przyjął co pracował PDM Dębica więc napewno ci co odeszli a chcą przyjsć są przyjmowani
lukasz 2017-07-21 07:20
Z tego co się ludzi pytałem to troszkę Chyba źle nie jest
Fdd 2017-07-22 11:00
Ja pracuje i jakby źle bylo to bym tam nie pracował
hg 2017-08-08 20:16
Spoko
Zostaw swoją opinię o ENIGMA GROUP Sp. z o. o. - Bochnia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ENIGMA GROUP Sp. z o. o.