brak logo

Van Heyghen Stal Polska Sp. z o.o.

Evergem

Opinie o Van Heyghen Stal Polska Sp. z o.o.

ms 2015-04-12 18:37:57
bardzo chciełbym podjąć pracę w Van Heyghen Stal Polska Sp. z o.o Stargard szczeciński,jako pracownik produkcyjny.Niestety nigdzie nie mogę znależć ogłoszenia o naborze do pracy.Proszę o pomoc.
5
asd 2015-06-16 20:24:03
odwiedź firmę osobiście i zostaw CV. W biurze na pewno ktoś będzie. Ogłoszenia, oferty pracy pojawiają się raczej na stronach lokalnych Agencji Zatrudnienia i Doradztwa Personalnego, a nie na typowych serwisach z ofertami pracy. Opis ofert nie zawiera dokładnej nazwy firmy, ale po opisie branży i lokalizacji domyślisz się, że chodzi o tą firmę. Szukaj na stronach firm zajmujących się zatrudnieniem. Nie mogę tu podać dokładnej nazwy agencji zatrudnienia i doradztwa personalnego, ale szukaj lokalnie-regionalnie. Powodzenia.
1
kjl 2015-07-07 09:13:54
Witam, czy nadal są poszukiwani pracownicy? Czy można zostawiać nadal cv? Jak wygląda praca? Proszę się dzielić opiniami.
1
gna 2015-08-26 20:52:43
Witam, czzy ta firma juz działa ? Czy po zaniesieniu CV ktoś sie skontaktuje ? czy nalezy osobiście umowic sie na spotkanie ? Jaki kolwiek kontakt z firma juz jest ?
kos 2015-12-16 13:26:28
nie polecam, co z tego ze na dzien dobry dadza umowe na czas nieokreslony , skoro nie ma co liczyc na podwyzszke. BHP nie istnieje, pracujesz na urzadzeniach, ktore nie sa dopuszczone przez UDT, albo pracujesz na maszynach na ktore nie masz uprawnien.. Mobing na kazdym rogu. Stanowiska kierownicze niewykfalifikowane, nie maja pojecia co dzieje sie na zakladzie. Swieca oczami na kazde precyzyjne pytanie dotyczace branzy metalowej. Zapytacie sie, skad wiem. Bylem, pracowalem- odradzam.
10
ewka 2016-02-01 22:17:29
Czy zatrudniają kobiety na magazynie??
1
ciepłykiero 2016-02-20 15:09:01
Potwierdzam słowa Kosa , kierownik linii nie ma pojęcia o pracy i kierowaniem zespołem zadaje milion rzeczy na minutę i sam nie do końca wie po co i dla czego. Linia staje na 5 minut to przez ten czas zada Ci 15 rzeczy z czego 10 jest bez sensownych a 5 nie do zrobienia w tym czasie po 5 minutach wracasz na linie a na drugi dzień ma pretensje dlaczego to nie jest skończone . Nie ma pojęcia co się dzieje na fabryce widzi tylko siebie i wchodzi w d--pe szefowi jakby mógł to by mu op-----il na fabryce to samo dotyczy się pań stażystek które pracują w biurze, zatrudniony rozpieszczony bachor który wymyśla niestworzone historie próbuje kierować całą firmą żenada przez duże Ż , ogólnie chłopaki z lini wpożądku prócz tak zwanego "Mejtanansu" kierwownikiem tej bandy jest zakompleksiony gościu który ma problemy z samym sobą ( po 5 minutach rozmowy z nim stwierdzicie to samo ) ta całe ekipa to jedno wielkie ucho które innych kosztem nic nie robi a ma dopowiedzenia najwięcej , wracając co pracy zero bhp zero jakiegoś bezpieczeństwa zero jakiegokolwiek harmonogramu pracy istny rozpie---l każdy jest tam od wszystkiego jednego dnia jesteś operatorem maszyny drugiego dnia jesteś przydupasem majtenansu trzeciego dnia kopiesz dziury a czwartego dnia kierownik cie opierdala że nic na hali nie jest zrobione :) dopóki nie zatrudnią profesjonalnych i wyszkolonych ludzi na kierownicze stanowiska to będzie tam tragedia . NIE POLECAM
13
kg 2016-02-22 22:28:02
Rozumiem, że w różny sposób znosi się zwolnienia, ale skoro było aż tak źle to dla czego prawie się popłakałeś jak dostałeś informację że nie przedłużamy Ci umowy…? Co do zamieszania jak najbardziej się zgadzam, mamy jedną z najnowocześniejszych linii produkcyjnych i niestety wciąż wymaga przeprogramowywania i zmian ustawień a to często wiąże się z dezorganizacją prac, a co za tym idzie nagłymi zmianami decyzji i wyszukiwaniem innych zajęć. Co do stwierdzenia że „każdy jest od wszystkiego” to rzeczywiście w wielu przypadkach się sprawdza, ponieważ praca nie jest monotonna i można się naprawdę wiele nauczyć. Niestety nie można tego powiedzieć o Tobie ponieważ zacząłeś pracę jako jeden z głównych operatorów a już po 2 tygodniach byłeś na najprostszym stanowisku przy linii które również okazało się zbyt wymagające, dla tego jak wspomniałeś skończyłeś kopiąc dziury i o też z marnym skutkiem…
Jak widać forma Twojej wypowiedzi również pokazuje że podjęliśmy słuszną decyzję, a wszelkiego rodzaju słowa krytyki (jeśli tylko mają sens!) są zawsze mile widziane bo to głównie dzięki nim stajemy się lepsi :-)
7
bez układu 2016-03-18 22:45:46
Witam.
Czy składać CV można osobiście czy też przez stronę internetową?
Proszę o rzeczową odpowiedź.
1
Urko 2016-03-29 09:09:26
Poziom wypowiedzi kierowniczyny potwierdza tylko to co napisał pracownik, żenada przez duże Ż. Kompleksy zawsze szybko wychodzą na wierzch. Bieda
6
Aaaa 2016-03-30 16:58:10
NIE POLECAM , FIRMA ZADŁUŻONA,LUDZIE PRACUJĄCY NA KIEROWNICZYCH STANOWISKACH ISTNA PORAŻKA , DO TEGO MOBING W PRACY NA TLE DZIENNYM !
6
Hhh 2016-05-24 12:16:17
Czy są przyjecia
Zostaw swoją opinię o Van Heyghen Stal Polska Sp. z o.o. - Evergem
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Heyghen Stal Polska Sp. z o.o.