brak logo

Biuro Ochrony Continental Hermes

Kraków

Opinie o Biuro Ochrony Continental Hermes

Darkon 2010-11-24 21:08:21
Continental to firma dno.W Krakowie płacą pracownikowi 8 zł na rękę wypłaty po 20 każdego miesiąca .Pracownik bez licencji dostaje 6 zł na rękę i umowa zlecenie.Pieniążki dostaje się w kopertach co jest śmieszne.Odradzam prace w tej firmie osobom mającym jakieś ambicje.
2
gut 2012-06-11 17:48:57
Zgadzam sie z dragonem, porażka, nie szanuja ludzi śmieszna stawka godzinowa, a wymagania maja jak by co najmniej placili 20zł na godzine. żal
2
robson 2014-06-23 00:44:00
wyplata 25 ,wymagania chore ,co chwile dodatkowe obowiazki,olac ta firme,odradzam prace w tej firmie
2
policjant 2014-06-23 00:47:34
porazka wyplaty 25 ,nowo przyjety dostanie dopiero 1 wyplate po 55 dniach przepracowanych,odradzam ,stawka 6 zl,kpina,olac ich
2
agus 2014-06-23 00:53:23
policjant ma racje ,firma placi hermesowi 10 a my dostajemy wyplate 25 kpina,niech sami pracuja za taka stawke,odradzam
2
agus 2014-06-24 11:00:27
witam anonim,jaka umowa ani L4 ani urlopu ,jedynie umowa zlecenie wtedy stawka nizsza 5 zl,twoje obowiazki chodzenie cala noc obchody odbijanie punktow zapomnij o siedzeniu ,nie wolno ci palic kryjesz sie po katach jak szczur,nie wolno ci z nikim gadac,zapomnij o jakiej kolwiek przerwie na posilek,wyplata 25 nie masz na to zadnego wplywu,nie zapomnij zabrac ze soba pampersow,odradzam ta firme ,dodaja nowych obowiazkow co chwile,odpowiedzialnosc spora
2
robson 2014-06-24 11:03:29
kazdy ma oplaty ale wyplata jest 25 i nikogo to nie obchodzi,przychodzi nowy to 1 wyplate dostaje po 55 dniach od zatrudnienia ,trzeba sobie przyniesc spodnie buty bo firma ociaga sie z kupnem dla nowego pracownika
2
barbi 2014-06-24 11:07:17
syf odradzam ta firme ,kiedys pracowalem to wiem co to za firma ,rotacja spora ,przerobia pierwszy tydzien i rezygnuja,o wszystkim sie mowi przedewszystkim o obowiazkach a o wyplatach nic
2
barbi 2014-06-24 11:08:54
(usunięte przez administratora),kiedys pracowalem to wiem co to za firma ,rotacja spora ,przerobia pierwszy tydzien i rezygnuja,o wszystkim sie mowi przedewszystkim o obowiazkach a o wyplatach nic
1
OMEGA 2014-06-24 11:14:22
zastanow sie jesli by byla to dobra firma to nie bylo by przyjec bo kazdy by sie trzymal rekami i nigami ,a tu przyjecia sa na okraglo,za duza odpowiedzialnosc w tej firmie i za duzo obowiazkow,niby pilnujesz cos i powinienes tam byc a tak naprawde robisz cos innego i gdzie indziej,a w umowie napisane ze odpowiadasz za obiekt,odradzam ,syf,porazka,
1
pavlo 2014-06-28 14:21:10
zeby zarobic 2 tys trzeba walnac 300 godzin ,zadne siedzenie na stoleczku obchody co 15 minut odbijasz punkty batonem wszystko jest notowane w systemie nic nie oszukasz,stalej ekipy nie ma jak jest zla praca tu sa zawsze przyjeca wiec samo za siebie mowi,gdyby bylo ok to by nikt nie odchodzil i nie bylo by przyjec,hermes najgorsza firma pod wzgledem obchodow co 15 minut nigdzie tak nie ma,jesli ktos nie wierzy zapraszamy sa przyjecia ,ja juz zrezygnowalem ,wyplata 25 wiec jak zaczniece prace to 1 wyplata po 55 dniach ,odradzam prace w hermesie ,
1
mario 2014-06-28 14:34:49
potwierdzam najgorsza firma ,jak sie przyjmujesz to wszystko jest cacy tylko pozniej sie dowiadujesz jakie naprawde sa twoje obowiazki co 15 minut obchod 1 punktu wracasz siedzisz 2 minuty na krzesle i idziesz znowu i tak w kolko cala sluzbe nie ma nawet jak zjesc sniadania zadnej przerwy nie ma zaznaczam nie ma!!!!nie ma nawet jak skorzystac z toalety bo nie masz nawet czasu isc za potrzeba ,wyplata 25 ,w miedzy czasie jak robisz obchody co 15 minut 8 punktow ,co pol godziny dodatkowo robisz obchod innej danej firmy i tak 12 godzn ,odradzam hermesa i jak najdalej od tej firmy!!!!jesli ktos mysli inaczej to moze sprobowac bo sa przyjecia na okraglo i to nie jest firma ktora zatrudnia tysiac osob tylko okolo 20 osob




1
domino 2014-06-28 20:13:35
witam wszystkich chcacych pracowac w tej firmie ,czytajac te wpisy tak jest naprawde,w tej firmie jestes smieciem,odradzam kazdemu prace w tej firmie,byly pracownik tej firmy i nigdy wiecej hermes
1
anonim 2014-06-28 20:22:18
koledzy maja racje piszac te posty bo to prawda,ale kazdy moze sobie sprobowac i sam ocenic tylko zeby sie o tym przekonac to zmarnujecie swoj cenny czas na prace gdzies indziej














koledzy maja racje piszac te posty,bo to prawda ,dobrze ze jest taka strona jak ta ze mozna pisac opinie o nie solidnych firmach bo nie zmarnujemy przynajmniej swojego cennego czasu na prace w tej firmie jako smiec,



1
cycu 2014-06-28 20:25:56
popieram kolegow,odradzam prace w hermesie
1
jogi 2014-07-06 09:30:52
czemu tyle wpisow i komentarzy?przewija sie duzo osob ktorzy popracuja miesiac i uciekaja,jak ktos wyzej napisal sa przyjecia i mozna sprobowac popracowac,wtedy sie kazdy przekona,a czemu taka rotacja?to chyba kazdy myslacy wie,jesli by bylo super to czemu by ludzie odchodzili do innych firm ?tym bardziej ze w kazdej innej ochronie tyle samo placa, to nikt nie ucieka do innej firmy dlatego ze ma wieksza stawke ,tylko ze jest lepsza praca,zamiast pracownikom polepszac prace to dodaja co chwilanowych obowiazkow ktorych nie jestes w stanie wykonac ,bo w dzisiejszych czasach zebys nie mial czasu zjesc lub skorzystac z ubikacji to chyba to nie jest normalne
2
galos 2014-07-11 15:54:38
sprobuj sam zobaczysz ,odradzam ta firme
1
galos 2014-07-15 12:40:25
wejdź na stronę hermesa i znajdź sobie kontakt z nimi to jest najlepszy ze sposobów :)
faco 2014-12-05 00:57:29
BOGUŚ NIE PITOL GŁUPOT !!! TRZEBA BYŁO SIEDZIEĆ W SZWAJCARII,,,
XXX 2014-12-05 01:01:21
NIE BYŁO JAK W SZWAJCARII...
ochroniarz 2015-03-27 11:06:10
ze zdumieniem czytam wasze opinie o firmie. Pracowałem w Hermesie kilkanaście miesięcy i nigdy nie miałem problemów z terminowym otrzymaniem wypłaty. Co prawda były późno bo 25 kazdego miesiąca ale były regularne. Według mojej wiedzy stawki były takie jak wszędzie.
michaiłsek 2016-01-26 15:32:39
dzisiaj jest 26.01.2016 r brak wypłaty za miesiąc grudzień 2015 r.
co z tego że podwyższyli zarobki jak kasy brak zawsze płacili późno ale teraz to już przesada
1
Tasss 2016-08-13 08:08:57
8 zl na godz. Umowa smieciowa na ktorej jest napisane ze 600zl zarabiasz. Wyplacaja dopiero 25 dnia miesiaca. Kierownik w krakowie A.Dz. to straszny prostak i prymityw. Nie nadaje sie na to stanowisko ale przez kumoterstwo ma robote.
1
robek12 2016-10-05 16:47:36
HERMES???...........stanowczo odradzam..............,bardzo często wypłata mi się nie zgadzała(wyrównanie po kłótniach dostawałem z miesięcznym opóźnieniem) - potwierdzam fakt że wypłata 25 następnego miesiąca naturalnie w kopercie pod stołem.,czyli startując pierwszą wypłatę otrzymujesz dopiero po 2 miesiącach..śmieszne umowy na kilkaset złotych.Często zdarzało mi się,że nie były odprowadzane składki do ZUS.
Wymagania z kosmosu, obchody co 15 min, nie da się spokojnie usiąść cały czas trzeba chodzić i odbijać punkty obchodowe.Firma nie zapewnia umundurowania!Jedna stara kurtka zimowa na 3 osoby,stare bluzy jak z PRLu,brak pieniędzy na pranie umundurowania,brak zaplecza socjalnego (nie zjesz sobie spokojnie),
Wytrzymałem 4 miesiące i uciekłem stamtąd - praca tylko dla desperatów..
2
krakus 2016-10-05 17:42:21
Widzę że nic się nie zmieniło od roku 2012 :)
,że jeszcze udaje im się kogoś zwerbować do pracy.
Robek 12 i tak bardzo skromnie i grzecznie to opisał.
Banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszustów,bez szacunku dla pracowników którzy na nich robią.
1
edf 2016-10-05 19:38:37
@krakus nie wiem czy tak jest przecież na chwile obecna w firmie nie jest prowadzona żadna rekrtuacja wiec ni wiem keid tutaj ostatni raz się cos pojawilo
brutus 2016-12-05 16:40:28
Pracowałem w Hermesie jakiś czas obecnie nie pracuję w tej firmie mając możliwość porównania stwierdzam że nie jest tak źle są gorsze agencje ochrony patrzmy realnie dobrze jest tam gdzie nas nie ma najlepsze to są ochrony budów wymagania małe kasa mniejsza ale odpowiedzialność żadna
Zostaw swoją opinię o Biuro Ochrony Continental Hermes - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Ochrony Continental Hermes