brak logo

MARANI Sp. z o.o. ZPCh

Zabrze

Opinie o MARANI Sp. z o.o. ZPCh

Bezwartość 2015-02-06 23:07:26
Nie polecam. Omijać szerokim łukiem. Brak szacunku dla pracownika.Mobbing.Wyzysk Praca na szwalni w fatalnych warunkach. Po kilku dniach ciężkiej pracy "na próbę" i odszyciu dużej partii materiału słowa " Te ilości są Bardzo słabe i jakość też nie najlepsza". Wmawianie o złej jakości wykonanej pracy to cel aby pozbyć się człowieka i uniknąć zapłaty za wykonaną pracę.Taką stosuje się tam praktykę.
5
pracownik 2015-03-27 14:39:44
Nie zgadzam sie z ta opinia warunki sa bardzo dobre a jak ktos nie potrafi pracowac to wymysla niestworzone zeczy .Wszedzie liczy sie jakos i ilosc ,klient wymaga zeczy dobrze uszytych bo innych nie odbierze
2
gremlin 2015-03-29 18:36:10
również nie zgadzam się z tą opinią , pracowałam wczesniej w kilku innych szwalniach i tak dobrych warunków pracy nie było nigdzie a pracować trzeba wszędzie,w naszym fachu liczy się dokładność i wydajność ,najgorsze jak osoby które niewiele potrafią mają DUŻE mniemanie o swoich umiejętnosciach i nie potrafią przyjąć krytyki
1
szwaczka 2015-06-23 12:22:40
zgadzam się z "Bezwartość" poza tym teraz pracujesz bez umowy o pracę tylko śmieciówki + nadgodziny+ arogancja
ja 2015-07-17 15:50:34
Trochę mam przepracowane poza szwalnią więc o niej nie mogę się wypowiedzieć. Przesympatyczna ekipa ale trochę zaniedbana przez pracodawcę. Kadrowość niestety wydaje się średnio rozumieć, kto dla kogo jest, i kto na kogo pracuje.
1
Ten 2015-09-11 09:30:16
Zgadzam się z Adrianną i Bezwartość trzeba docenić pracownika który przychodzi do pracy. Pierwsze dni są stresujące dla każdego.Można na początek dać lżejszą pracę a w miarę wprawy przenieś na cięższą.Tylko trzeba chcieć a nie być wrednym że się od razu nie umie.Szefowa pożal się boże sama nic nie umie,tylko wrzeszczy i wyżej s...a jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma.Dobry szef okazuje szacunek pracownikom a nie fochy.
King 2016-01-04 19:06:53
Wszystkich ostrzegam przed pracą w Marani Sp. z o.o. na szwalni i w Marani Sp. z o.o. przy sprężarkach, na serwisie. Krótko mówiąc dziadostwo. Słabe wynagrodzenia, nigdy nie ma pieniędzy na części zamienne do sprężarek. Słabe wynagrodzenia, brak socjalu.
gcfb 2016-05-14 22:55:05
to nie jest synonim @meta - umowa o pracę nie musi się równać stabilności - nie wiem jak jest tutaj.
Zostaw swoją opinię o MARANI Sp. z o.o. ZPCh - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARANI Sp. z o.o. ZPCh