logo GSU Spółka Ubezpieczeniowa Sp. z o.o.

GSU Spółka Ubezpieczeniowa Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o GSU Spółka Ubezpieczeniowa Sp. z o.o.

admin 2015-08-03 13:34:04
Jak poznać prawdę o firmie GSU Spółka Ubezpieczeniowa Sp. z o.o. zanim sami zostaniemy w niej zatrudnieni? Czekamy na Twoje komentarze na temat warunków zatrudnienia?
anonim 2015-09-29 19:27:25
I etap - Rozmowa rekrutacyjna z 3 osobami
Rozmowa przebiegła szybko - zadali kilka pytań o doświadczenie/ wiedzę ubezpieczeniową i dyspozycyjność.
Odzywają się tylko do wybranych 3 osób .
II etap - rozmowa prezesa z 3 kandydatkami i wybór najlepszej.
1
emzap 2015-09-30 22:30:54
Rekrutacja przebiegła całkiem zwyczajnie. Mają formularze rekrutacyjne i idą pytaniami z nich, przynajmniej wiem, że nie liczy się tylko wygląd ;)
anonim 2015-10-15 13:21:11
czy możecie napisać jak wygląda praca w GSU, jakie zarobki i atmosfera ? bardzo proszę o opinie.
GSU 2015-11-13 09:49:14
Zdajemy sobie sprawę, że jedynie rozwój i dążenie do doskonałości są gwarantem przetrwania firmy i jej rynkowego sukcesu. Dlatego mamy wdrożone rozmaite rozwiązania, aby poprawiać jakość pracy w naszej firmie. Jednym z takich rozwiązań jest Rada Doradcza, do której należy każdy pracownik firmy, niezależnie od stażu. W jej ramach można zgłaszać swoje pomysły na innowacje lub udoskonalenia funkcjonowania firmy. W ten sposób każdy pracownik ma wpływ na środowisko w jakim pracuje.
GSU 2015-11-13 09:51:39
Proponujemy stałą podstawę + prowizje od sprzedaży + nagrody za osiąganie celów. Do tego "wczasy pod gruszą", pracowniczy program emerytalny, kasa zapomogowo-pożyczkowa, dość "sute" nagrody kwartalne (nawet do 200% podstawy).
GSU 2016-03-18 11:12:27
@ulka
Obecnie na terenie kraju poszukujemy osób, które pomogą nam zdobywać klientów poprzez polecanie i promowanie naszej firmy i sprzedawanie produktów. Wynagradzamy za każdego pozyskanego dla nas w ten sposób klienta. Może to być interesująca forma zwiększenia obecnych przychodów, nie angażując się za bardzo w temat. Najlepszym polecającym proponujemy awans i umowy stałe.
GSU 2016-03-21 09:52:08
@michał
Poszukujemy przedstawicieli w całej Polsce. Być może z powodów technicznych wyświetla się tylko oferta "pod Poznań". Sprawdzimy to.
GSU 2016-03-26 11:18:03
Praca jest na tyle elastyczna, że nie trzeba pracować w konkretnym miejscu/mieście, szukamy przedstawicieli na terenie całego kraju, nawet w malutkich miejscowościach czy wsiach.
GSU 2016-03-26 11:20:17
Oferjuemy także umowy zlecenie. To jest praca elastyczna i raczej dodatkowa (choć można z tego zrobić bez większego problemu podstawowe źródło utrzymania) i nie oczekujemy zakładania działalności gospodarczej.
could 2016-05-07 18:04:26
No oczywiście @xxx. Czasem jest tak, że wymagają doświadczenia, ale jak spodoba im się czyjeś cv, a ta osoba wymaganego doświadczenia nie ma, to i tak jest szansa na zatrudnienie. Tak jak w przypadku ich oferty na młodszego doradcę ubezpieczeniowego. Wymagają 2 lat doświadczenia i wykształcenia średniego.
Zostaw swoją opinię o GSU Spółka Ubezpieczeniowa Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GSU Spółka Ubezpieczeniowa Sp. z o.o.