Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rationel Polska

zdjecie uzytkownika
lopez - 2013-10-12 22:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam dobrze wspominam Adama,nie bał się jak inni odezwać,mowił to co myślał i go pożegnaliśmy,tyle w temacie.Zobaczymy co czas pokaze
zdjecie uzytkownika
shrek2 - 2013-10-14 23:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma w której pracuję nie jest najgorsza.Wiadomo ludzie zawsze będą narzekać nie potrafią cieszyć się tym co mają.Pracuję od niedawna i mam nadzieję,że będę dłużej pracować jak do grudnia.
zdjecie uzytkownika
jp propaganda - 2013-11-08 22:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szukaj - 2013-02-01 16:37:30]:
liderow jest po to by nas bardziej pospieszac mam male pytanie kto widzi ktoregos kierownika na naszym stanowisku jest ciezko ale nie fizycznie a psychicznie a glownym celem jest rok bez wypadkow powodzenia zycze
zdjecie uzytkownika
Antoni - 2013-11-29 22:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co takiego w ogóle robicie w rationel? Jest szansa się do nich załapać? W ogóle warto? Z góry dzięki za informację.
zdjecie uzytkownika
ucho&oko - 2013-11-30 17:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tak,można się zatrudnić w firmie Dovista np na stanowisku Team Leadera.
Team Leader to osoba,która nie potrafi nic,poprostu nie dająca sobie rady w pracy,taka osoba zgłasza swoja kandydaturę jednym słowem donosząc do kierowników.
(usunięte przez administratora)
Nasuwa sie pytanie czy takich Leaderów potrzeba na T4?
Zainteresujcie sie w końcu tymi nierobami.
Pozdrawiam wszystkich alfów z T4.
Ucho i oko Mikołaj przyniesie rózgę
zdjecie uzytkownika
Sid - 2013-12-06 06:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pozdrawienia dla Karoliny z T7.Jesteś super!
zdjecie uzytkownika
cela2 - 2013-12-21 21:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam w firmie do 20 grudnia.Jak w każdej firmie są plusy i minusy.Nie rozumiem ludzi, którzy narzekają na tą firmę.Pracowałam w gorszej firmie. Szkoda, że już nie pracuję niestety nie przedłużyli mi umowy.Pozdrawiam wszystkich z T-1
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-01-04 22:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowałem tam tylko 3 miesiące i odradzam tą firmę. Charujesz jak wół na trzy zmiany czasami po 12 godzin a im i tak jest źle. W dniu,w którym kończyła mi się umowa kazali przyjść na 12 godzin a potem wielce zadowoleni poinformowali że na drugi dzień nie mam już przychodzić. Wykorzystują ludzi do ostatniej minuty umowy.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-01-06 20:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na t5 jest super
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik - 2014-01-08 19:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na T7 jest super.Pozdrowienia (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
my - 2014-01-18 20:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witanko,są i porządni liderzy np; na t3 pozdrowienia ;))
zdjecie uzytkownika
mona - 2014-01-19 13:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na T3 nie ma liderów.
zdjecie uzytkownika
mądrala - 2014-01-19 16:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A co dobrego można powiedzieć o "panu"(usunięte przez administratora) kierowniku montażu na T4..Czy w ogóle coś dobrego można o nim powiedzieć??
zdjecie uzytkownika
pijak - 2014-02-18 15:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
na t8 jest najlepiej
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-02-18 19:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na T8 nie ma liderów a robota idzie,aż się przelewa
zdjecie uzytkownika
ed - 2014-02-19 23:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie może czy teraz potrzeba ludzi do pracy? Co powiecie o nowych pracownikach zatrudnianych?jak sobie radzą?
zdjecie uzytkownika
kyk - 2014-02-25 22:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ryży - 2013-05-26 19:18:18]:
kto zna cichodajke Anie G. znów jest w ciąży i to nie z mężem! szukamy ojca!
zdjecie uzytkownika
byk - 2014-02-25 22:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto zna cichodajkie Anne GRUHLKE bo znów jest w ciąży i szuka ojca bo to nie jej męża! Jej mąż to sierota i jest bezpłodny dla tego szuka ojca uważajcie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
T4 - 2014-03-05 19:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Najlepszą cichodajką była Lilianka J. Filmiki jak się...w konferencyjnej do dzisiaj cieszą oko:)
zdjecie uzytkownika
ubawpopachy - 2014-03-21 13:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie rekrutacja do pracy na produkcji, wygląda jak na stanowisko kierownicze. A wynagrodzenie 1200 netto, mozliwosc podwyzki i premii ale wiadomo że to tylko dla lizusow i moze dostanie te 30 osob na 1500 pracowników. Żal.
zdjecie uzytkownika
ed - 2014-04-14 11:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no znam emię jest wpożo ostatnio wstawiła się za mną i za to jej DZIĘKUJE i nie gadajcie bzdur na fajnych ludzi a co do ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2014-04-16 21:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hm nie idzie tam, mimo ze robi i jestem juz dosyc starym pracownikiem (w tych czasch przyjdziesz w grudniu lecisz) ostatni nagany za nic, premie obcinane za wszystko, nadgodziny i pensja 1400 zl, obiecuja na rozmowie duze zarobki ktorych nie widac.pytasz czemu tam robie ??? bo wiecej nigdzie indziej nie dostane. to czemu odradzam ??? no proste mam dosyc duza podstawe i to mnie ratuje, kiedys tam sie liczyl pracownik, byles dobray masz umowe, masz podwyzke. mimo ze robie tam od kilku lat mam podobne zarobki jak zaczynalem. a kzdy stary pracownik ci powie ze bylo mega fajnie. doszly podwyzki prawie 1200 zl a zarabiam tyle samo. ale kiedys premia robia sobie. nie idz tam i tak polecisz w grudniu. dwa lata temu bylo zebranie swioteczne, zyczenia wigila, a na drugi dzien zwolnienia. i sie rozeszlo wczoraj zyczenia dzis zwolnienia. jak chcesz porobic do grudnia to zapraszam
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2014-04-16 21:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Antoni - 2013-11-29 22:34:27]:
teraz to biora wszystkich bo nikt tam nie chce robic
zdjecie uzytkownika
RR - 2014-04-17 16:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A o powiedzie o t2 ?. po rozmowie dowiedzialem sie ze bedzie praca od pon do soboty , oraz dostalem odrazu informacje ze bede mial miesiecznie 30-50 nadgodzin. co o tym sadzicie ? /
zdjecie uzytkownika
lucek - 2014-04-23 13:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam mam chyba z 10 CV wysłane, i cisza... przyjmują jeszcze czy nie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rationel Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x