Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rationel Polska

zdjecie uzytkownika
mądrala - 2014-01-19 16:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A co dobrego można powiedzieć o "panu"(usunięte przez administratora) kierowniku montażu na T4..Czy w ogóle coś dobrego można o nim powiedzieć??
zdjecie uzytkownika
pijak - 2014-02-18 15:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
na t8 jest najlepiej
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-02-18 19:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na T8 nie ma liderów a robota idzie,aż się przelewa
zdjecie uzytkownika
ed - 2014-02-19 23:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie może czy teraz potrzeba ludzi do pracy? Co powiecie o nowych pracownikach zatrudnianych?jak sobie radzą?
zdjecie uzytkownika
kyk - 2014-02-25 22:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ryży - 2013-05-26 19:18:18]:
kto zna cichodajke Anie G. znów jest w ciąży i to nie z mężem! szukamy ojca!
zdjecie uzytkownika
byk - 2014-02-25 22:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto zna cichodajkie Anne GRUHLKE bo znów jest w ciąży i szuka ojca bo to nie jej męża! Jej mąż to sierota i jest bezpłodny dla tego szuka ojca uważajcie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
T4 - 2014-03-05 19:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Najlepszą cichodajką była Lilianka J. Filmiki jak się...w konferencyjnej do dzisiaj cieszą oko:)
zdjecie uzytkownika
ubawpopachy - 2014-03-21 13:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie rekrutacja do pracy na produkcji, wygląda jak na stanowisko kierownicze. A wynagrodzenie 1200 netto, mozliwosc podwyzki i premii ale wiadomo że to tylko dla lizusow i moze dostanie te 30 osob na 1500 pracowników. Żal.
zdjecie uzytkownika
ed - 2014-04-14 11:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no znam emię jest wpożo ostatnio wstawiła się za mną i za to jej DZIĘKUJE i nie gadajcie bzdur na fajnych ludzi a co do ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2014-04-16 21:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hm nie idzie tam, mimo ze robi i jestem juz dosyc starym pracownikiem (w tych czasch przyjdziesz w grudniu lecisz) ostatni nagany za nic, premie obcinane za wszystko, nadgodziny i pensja 1400 zl, obiecuja na rozmowie duze zarobki ktorych nie widac.pytasz czemu tam robie ??? bo wiecej nigdzie indziej nie dostane. to czemu odradzam ??? no proste mam dosyc duza podstawe i to mnie ratuje, kiedys tam sie liczyl pracownik, byles dobray masz umowe, masz podwyzke. mimo ze robie tam od kilku lat mam podobne zarobki jak zaczynalem. a kzdy stary pracownik ci powie ze bylo mega fajnie. doszly podwyzki prawie 1200 zl a zarabiam tyle samo. ale kiedys premia robia sobie. nie idz tam i tak polecisz w grudniu. dwa lata temu bylo zebranie swioteczne, zyczenia wigila, a na drugi dzien zwolnienia. i sie rozeszlo wczoraj zyczenia dzis zwolnienia. jak chcesz porobic do grudnia to zapraszam
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2014-04-16 21:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Antoni - 2013-11-29 22:34:27]:
teraz to biora wszystkich bo nikt tam nie chce robic
zdjecie uzytkownika
RR - 2014-04-17 16:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A o powiedzie o t2 ?. po rozmowie dowiedzialem sie ze bedzie praca od pon do soboty , oraz dostalem odrazu informacje ze bede mial miesiecznie 30-50 nadgodzin. co o tym sadzicie ? /
zdjecie uzytkownika
lucek - 2014-04-23 13:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam mam chyba z 10 CV wysłane, i cisza... przyjmują jeszcze czy nie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-01 02:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja pracuję w DIVSTA już prawie rok i nie narzekam wyłpata ok 1800 zawsze na czas , jest fundusz socjalny więc dodatkowe pieniądze na święta i na urlop , tylko starzy pracownicy ciągle narzekają , że ciężko że mało kasy a gdyby tak pracowali u prywacirza za 1200 i jeszcze z opóznieniem , gadaja narzekają a tak narawdę boją się o swoje stołki, chodzą do liderów , skarżą na nowych a sami się opier... boją sie , Że nowi pracownicy będą lepsi i ich wygryzą , więc psują nowym opinię a liderzy zamiast słuchać plotek powinni się przyjrzeć jak pracyją ci starzy wyżeracze
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-12 20:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekac to każdy potrafi. warunki zostały jasno i wyraznie przekazane na rozmowie wiec nie wiem w czym problem. Na takie się zgodziliśmy wiec tak pracujemy
zdjecie uzytkownika
piractfo - 2014-05-15 08:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ej, to który to jest ten komp na T7 co torrenty na nim ssiecie? bym se trochę gierek zgrał :)
zdjecie uzytkownika
anderpio - 2014-05-28 09:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy ktos powie jak tam wyglada z premiami czy są realne czy to tylko bajki z palca wyssane
zdjecie uzytkownika
jak tam w rationel? - 2014-05-28 15:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
podłączam się do pytania o warunki w rationelu. da sie z nich wyżyc bez problemu? dziek za wszystkie odp.
zdjecie uzytkownika
fizol - 2014-05-29 23:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w rożnych firmach i moge powiedziec że bez porównania. jako fizol dostałem opiekę zdrowotną. dla dzieci mam dostać wyprawkę i paczkę na święta.
zdjecie uzytkownika
ed - 2014-05-30 10:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jacy wy jestescie smieszni czy ktoś was siłą trzyma w tej firmie?czy ktoś was zmusza byscie tam pracowali? nie.... to przestańcie nażekać bo tylko gadacie a i tak siedzicie mi jak coś nie pasuje to rezygnuję a nie chodzę i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a racja jest taka że ludzie nie chcą pracować przyjdą i za miesiąc chcą zarabiać jak kierownik jak tak to trzeba było studiować to byście zarabiali kokosy co niektóre osoby mają ledwo podstawówkę skończoną a zarabiać by chcieli jak prezesi żenada....... pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-05-30 16:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ed z tym studiowaniem to bym sie tak nie rozpędzal, one nie wiele tak naprawde gwarantuja. napisze ktos jeszcze jaki jest typ umowy o prace i warunki socjalne? dzieki ;)
zdjecie uzytkownika
Piter - 2014-05-30 22:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Jak wygląda sprawa dojazdu z Starogardu do Dovisty ? Czy jeździ jakiś bus czy trzeba sobie indywidualnie zorganizować transport ?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-06-16 17:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piter sa autobusy ktore dowoza
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-17 13:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, kobiety też przyjmują? a co robią zatrudnione tam Panie? jaka stawka? i o której odjeżdzają autobusty z starogardu prosze o odpowiedz. dzięki!
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-06-18 16:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to napisze ktos jakie sa warunki umowy i na co trzeba uwazac podpisując? napiszcie jesli cos wiecie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rationel Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rationel Polska?
Zadaj pytanie
x