brak logo

Borma

Radom

Opinie o Borma

ja 2010-12-22 12:15
Płacą tak często , że nie pamietam kiedy ostatnio miłało to miejsce. Mało tego kłamią, ze puszczone przelwy a sie okazuje , że konto puste. Dziady jak cholera
anonim 2011-02-01 14:24
ludzie lepiej siedziec w domu niż tam pracowac. [usunięte przez moderatora] nie płacą zero organizacji
bolec 2015-02-02 21:40
pracowalem tam bida jakich malo, oszukuja wszystkich nie wyplacili mi pieniedzy . pan (usunięte przez administratora)ciagle gadal o zalegajacych przelewach .Banda oszustow



wlamar 2015-02-07 01:41
czy ktoś może wie jak skontaktować się z właścicielem? co teraz robi?
wladmir@wp.pl
bolek 2015-09-11 18:01
to banda oszustów nie polecam oszukują na kasę firma krzak przelewy im nie dochodzą kasy nie ma nie polecam
hrabia 2015-12-17 18:30
Nic się nie zmieniło jak kręcili tak kręcą. Od 3 miesięcy czekam na kasę.
anonim 2015-12-20 11:05
Witam opinie negatywne zawsze będą pisane tylko pytanie czy te osoby które wypisyją te opinie są w 100% uczciwe żetelne a obowiązki których się podjeli wykonują bo znam takich co ( gdzie nie był czego nie robił i jaka to zniego złota rączka a bez dwóch piwek z rana nieda rady ) więc oczym ludzie wy piszecie jak kabel elektryczny rozkłada 8-godzin łapy mu się trzęsą wiertarki nie utrzymuje i patrzy tylko jak by tu drugie dwa piwka wypić ale co kasa ma być bo mu się należy on 8 godzin był był to że nic nie zrobił ale był i mu się należy .... banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] normalnie
edfrg 2016-05-12 18:50
@Jarek sam sie zastaniwam czemu tutaj nikt sie nie wypowiada..firma w sumie znana jest wiec ktos powinien cos napisac na przyklad na temat atmosfery..
Lidia 2017-08-01 16:26
Czy pracował ktoś jako przedstawiciel techniczno-handlowy? Czy są często szkolenia? Takie informacje będą potrzebne tym osobom co chcą aplikować.
Zostaw swoją opinię o Borma - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Borma