brak logo

’Durr Poland Sp. z o.o

Radom

Opinie o ’Durr Poland Sp. z o.o

pele 2014-04-18 22:58
ale to były już jakieś stare czasy czy obecnie też można się załapać do pracy w durr? chodzi mi o dłuższą współpracę
Klaudia Hiszpania 2014-08-19 09:16
Witam, byc moze zabrzmi to nieprawdopodobnie, ale jestem zainteresowana nawiazaniem kontaktu z firmami podwykonawczymi, ktore specjalizauja sie w montazu (mechanika, elektryka i/lub oprogramowanie). Zainteresowanych prosze o wyslanie maila z danymi kontaktowymi (wystarczy imie i nzawisko i nr telefonu) na adres: asas@asas.es. Dziekuje.
Znajomy 2014-11-02 18:43
Podobno nie można już kasować niewygodnych wpisów.
Trzeba zacząć rekrutować a nie maskować swoją nieudolność!
Na samej wazelince daleko się w tej firmie nie zajedzie
Brak chętnych bo .........długo by gadać.
Znajomy 2014-11-02 18:43
Podobno nie można już kasować niewygodnych wpisów.
Trzeba zacząć rekrutować a nie maskować swoją nieudolność!
Na samej wazelince daleko się w tej firmie nie zajedzie
Brak chętnych bo .........długo by gadać.
blady 2014-11-14 13:46
jak wygląda rozmowa rekrutacuja w durr?? co sprawdzają o co pytaja?? na stanowisko Mechanical Designer
9
casowir 2015-02-24 22:22
szukam pracy i nie wiem jak mam postrzegać tą firmę, wysyłać CV czy też nie....Jak jest na dzień dzisiejszy,jak można opisać atmosferę pracy w firmie i jak wyglada sprawa związana z rozmową kwalifikacyjną o co pytaja w tej firmie i jak sie najlepiej przygotowac do niej i zaprezentowac z góry dziekuje za odpoiwedzi...
Der Untergang 2015-03-19 23:59
Witam Państwa, moje zapytanie dotyczyć będzie pracy w DURR. Wysłałem ponad 3 egzemplarze CV z danymi personalnymi. Mam wykształcenie, uprawnienia, świadectwo ukończenia szkoły, dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe oraz doświadczenie - w końcu pracowałem w tej firmie pośrednio u podwykonawcy za bardzo śmieszne grosze w Energomont 2 - Panie i Panowie, który już tam nie pracuje. Eldam nie chce mnie przyjąć pomimo moich wieloletnich starań co DURR, a firmy zatrudniają ludzi bez wykształcenia (wiem, że DURR ostatnio przed Lutym przyjął pracownika jako kontrolera jakości za 3400zł/netto tylko z podstawowym wykształceniem a rozmowa kwalifikacyjna z kandydatem trwała ~ 2 godziny). Wiem wszystko. Wyrwę sobie ten kawałek chleba siłą. Ochroniarz zabrał moje CV, nie dotarło do adresata?! A sekretarka łaskawie raczyła pokazać moje skromne CV Panu Pawłowi? Chyba jej się nie chciało. A moje bezpośrednie prośby nie dawały skutku. Byłem tam i pracowałem tam. Znam strukturę, rynek pracy, i inne zagadnienia. Trudno o rozmowę kwalifikacyjną, co? Dobrze. Ten wpis zniknie, jeżeli pozytywnie załatwimy sprawy rekrutacyjne. Dajcie szansę na pracę tym, którzy zasłużyli, a nie zatrudniacie po tak zwanej znajomości. To koniec mojej cierpliwości.
3
pracodawca 2015-03-29 18:37
Zazdzroszczę takich chętnych do pracy.A może zechcesz przyjść do podobnej firmy.
Kontakt zybi1969@icloud.com
2
Znajomy 2016-01-29 20:57
Prawdą jest że Czarna Madzia jest na wylocie?Wzua
7
Kate 2016-03-03 16:40
Witam, probuje się dostać do pracy w dziale marketingu lub podobnym z wykorzystaniem mojego płynnego języka niemieckiego, jednak po wysłaniu dokumentów aplikacyjnych cisza i cisza... czy ktoś wie jak się tam można dostać bez znajomości??:(
7
Kaktus 2016-03-06 21:20
Są aroganccy.Mają pełne brzuszki to po co będą odpowiadać?
Klasa Panów
3
13 2016-08-23 16:34
Witam.
Mam pytanko do pracownikow Durr którzy pracują na produkcji,ile może tam zarobić spawacz?
wilk 2016-10-10 17:38
spawacz 4-5tys
2
Programista wyklęty 2016-10-11 16:36
na samogon wystarczy
amo 2016-10-12 12:59
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na młodszego specjalistę ds. planowania łańcucha dostaw? Skoro jest zapewniona umowa o pracę i nawet dorzucają do tego odpowiednie benefity socjalne typu dofinansowanie do ubezpieczeń, to się nie dziwię, że są tak popularnie
Kristine Neunteufel 2016-11-12 22:10
Pracowałem w firmie DURR ok. 10 lat temu na stanowisku specjalisty, kiedy nazywała się jeszcze DURRPOL. Wtedy cieszyła się dosyć dobrą renomą na rynku radomskim.
Jak w większości firm polskich najpierw jest tzw. rekrutacja wewnętrzna czyli szukamy wśród rodziny, znajomych a dopiero później na zewnątrz. Tu się nie ma co oszukiwać bo działa tak w bardzo dużej ilości firm.
Rozkazy przychodzą z Niemiec, także na ogólną politykę Polski management ma bardzo słaby wpływ.
Gdy były "chude" czasy w efekcie których i mnie podziękowano za pracę, bo był zastój na rynku motoryzacyjnym, nie było kontraktów i tzw. "kryzys" nie było mowy, aby firma rozpoczęła alternatywną działalność mimo posiadanych możliwości i zespołu. Po prostu nie. Albo aktualna działalność albo nic. Niemieckiego właściciela nie obchodziło, aby ratować zespół. Ma być to i koniec. Jak jest nadmiar pracowników w stosunku do kontraktów - zwolnić. Zdarzały się wyprowadzenia "za kołnierzyk" za bramę. Dosłownie. A gdy okazywało się, że ktoś tylko wykonywał polecenia przełożonego wzywano go z powrotem na "negocjacje", aby zawrzeć ugodę "na sprawne i bezproblemowe" zakończenie współpracy. Bo oczywiście człowiek tak sponiewierany nie miałby większych problemów w sądzie.
Jak w każdej firmie były osoby, które miło wspominam a też takie, które spotykając obecnie na ulicy udałbym, że nie znam i nie chcę pamiętać...
Sądząc po powyższych komentarzach w dobrą stronę to nie idzie. Kierownictwo nadal to samo...
7
Cnc 2016-12-03 18:37
Witam,czy w tej firmie jest praca dla frezera cnc i czy sa przyjecia na w/w stanowisko?i jakie sa zarobki?
4
Piernik 2017-02-07 22:44
Durr Poland nie zajmuje się obróbką skrawaniem, elementy mechaniczne są zamawiane od podwykonawców, a Durr je jedynie montuje.
1
Aneta 2017-04-03 15:12
Pracujesz w Durr Poland? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wyglądają obecnie warunki zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
Aneta 2017-05-24 15:20
@Ktoś dziękuję za tak rozbudowaną opinię. Mógłbyś powiedzieć również jak często zdarzają się delegacje o których wspominasz? Ile zwykle trwają?
Ktoś2 2017-05-26 10:34
@Ktoś fajnie, że tak sporo opisałeś na temat pracy w Durr. Ogłoszenie, o którym pisałeś wisi cały czas w związku z dużą rotacją ludzi na tym stanowisku czy zapotrzebowaniem?
Możesz coś więcej powiedzieć o tym stanowisku? Ciężko "wgryźć" się w pracę na początku? Możliwości rozwoju?
Milano 2017-07-12 14:18
Nie polecam tej pracy. Za duża presją a zarobki 2 tys na reke przez długi czas.
1
Aneta 2017-07-17 10:24
@Milano
na jakim stanowisku pracujesz? Co jest powodem presji, o której wspominasz? Jeśli dobrze rozumiem Twoją opinię, to w Durr Poland jednak jest możliwość awansu i uzyskania podwyżki. Po jakim czasie?
1
Zbyszek 2017-07-21 08:46
Praca na produkcji elektrycznej to prawdziwy obóz pracy. Ciągle potrzebują elektromonterów a nikt nie chce przyjąć się do pracy bo oferują śmieszne pieniądze a oczekują bardzo szybkiej i efektywnej pracy. Właśnie wprowadzają karty minutowe do każdej czynności montazowej, czyli wszystko musi być robione na czas co do minuty inaczej straszą zwolnieniem. Totalny mobbingi brak szacunku do pracownika. Nie polecam pracy tutaj.
25
Karol 2017-07-26 22:02
Czy piszesz o kartach które są już od dawna standardem czy o jakiś nowych? Zgadzam się z tym, że każda szafa ma określony czas na wykonanie. Rozważałem złożenie CV ale warunki finansowe mogłyby być lepsze. Czy jesteś pracownikiem Durra czy firmy zewnętrznej? Nie widzę tam mobbingu a pracuję już kilka lat jako pracownik zewnętrzny.
7
Kolega zbyszka 2017-07-28 08:49
za sianie dezinformacji. Brawo. Co dostałeś dodatkowo za taki komentarz? Kierownik cię poklepał po plecach? Jak by było tak dobrze to by nie musieli szukać pracowników z zewnątrz tylko by podwykonawcy do nich przychodzili od ręki. Ale jak podwykonawcy zarabiają więcej niż pracownicy dura i do tego nie mają względny spokój to po co to zmieniac.
13
Anonim 2017-07-29 08:29
Jak jest tak zle jak piszecie to po co tam pracujecie a po za tym rzadko zdarzaja sie przyjecia do tej firmy wiec chyba nie jest źle
2
Zbyszek 2017-07-30 16:30
Dodam jeszcze, że to dobry dom wariatów i wie o tym każdy który pracuj tam dłużej niż kilka miesięcy. Bez względu na wszystko to winny jest zawsze elektromonter. Pomimo wygórowanych norm na szafe, stałe pojawiających się błędów w dokumentacji i nigdy niekończących się ustaleń kierownictwa które w zamiarze mają ułatwić produkcję a kończą się wręcz odwrotnym skutkiem oraz brakach w materiałach to i tak zawsze winny jest elektromonter że nie ukończył szafy na czas. A jeżeli jest to szafa wysyłkowa to wtedy zaczynają się poważne problemy.
10
Kate 2017-07-30 19:14
Jest to dobra firma, żeby zdobyć doświadczenie czyli dla studentów 1-sza praca. A później brak możliwości awansu chyba, że ma się plecy kogoś z rodziny, kuzynów lub kolegów albo koleżanki, którzy są wyżej w chierarchi np. Dyrektor lub Kierownik to takie perspektywy można mieć tylko wtedy. Jest to firma kolesi i rodziny, więcej niż 50% ludzi w firmie jest tak zatrudnionych. Niektórzy w ogóle nie nadają się do pracy w tej firmie ale dzięki protekcji rodzinnej dostają prace i zarabiają lepiej niż osoby którzy takiej protekcji nie posiadają a naprawdę dobrze pracują. Zarobki już nie są takie atrakcyjne w Durr w porównaniu do innych firm z regionu bo np w ITM można zarobić nawet 1000 zł więcej. Firmy zewnętrzne pracujące dla Durr płacą swoim pracownikom więcej już niż ci którzy są zatrudnieni w Durr na etacie zarówno w dziale EL czy ME. Dobrym przykładem jest firmą NG która płaci swim konstruktorom 5000zł, a w Durr konstruktor zatrudniony na etat dostaje około 3000 zł a z około 10-letnim max 4000 zł. Taka jest prawda o firmie Durr tylko poganiacze tacy jak dyrektorzy czy kierownicy zarabiają bardzo dobrze po kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie. A presją pracy dla zwykłych pracowników jest ogromna i ciągłe poganianie bo przecież szefostwo w Durr Polen musi wykazać się przed przełożonymi z Niemiec.
12
Paweł 2017-08-02 18:38
Rzeczywiście w Durr tak jest jak pisze Kate. Nepotyzm do potęgi n-tej. Żadnych perspektyw na rozwój i awans szczególnie w dziale ME. Durr to firma kolesi i rodziny, którzy jedynie dobrze zarabiają w tej firmie i opierdzielają się ile da - są mało wydajnie.
6
Seba 2017-08-02 18:42
W końcu ktoś musi dobrze zarabiać a reszta zapiedzielać jak murzyn. Hahaha
2
Seba2 2017-08-02 19:21
Jeszcze parę lat i przeniosą wszystkie projekty i produkcję gdzie indziej i się skończy eldorado dla takich jak ty.
2
Seba 2017-08-03 18:52
To ty też wylecisz jak przeniosą produkcję gdzie indziej. W końcu Durr to firma Costa Center i na rynku polskim będzie istniała tylko do momentu kiedy Polak zarabia 4-5 razy mniej niż Niemiec. Taka europejska solidarność. Przeniosą się do Rosji lub na Ukrainę to pojedziesz tam pracować Seba2. Haha
2
Romek Wesoły 2017-08-03 21:51
Na montażu też słabe zarobki i umowy śmieciowe taka prawda jest o firmie Durr, a jak trochę mniej pracy to out na 2 miesiące połowa załogi. Nawet kredytu nie mogę wziąść bo umowa outsorsingowa ciągle. Porażka
8
Programista Wyklęty 2017-08-04 00:35
a gdzie sie przeniosą?
co ty swirujesz?
chiny za drogo, inide też drożeją, pozostaje pakistan, ale koszty transportu wysokie, rosja? tam chleją wóde
przestancie straszyć przenoszeniem biznesu, bo śmieszni jesteście, każdy wie, że Polak najtańszy i najlepszy.
Tak mnie straszyli przeniesieniem produkcji softu do Indii, za poprawe po Hindusach krzyczymy 3 razy więcej niż za wykonanie od podstaw projektu (za godzinę oczywiście :D)
Dodam, że programistę Hindusa trudno znaleźć za 10 dolarów/h :D
Przenoście tylko szybciorem :D
1
Poul 2017-08-04 11:40
To wygląda na to, że Polak najwydajniejszy a najsłabiej opłacany taka europejska solidarność w wykoniu naszych sąsiadów z Niemiec. Zresztą nie tylko w firmie Durr ale i wielu innych zagranicznych a nawet polskich. Polska to nadal kraj taniej siły roboczej.
2
Anonimowy 2017-08-04 12:11
Ja też nie polecam montazu, zarabiam 13 zł na godzinę w jednej firmie podwykonawczej a w innej zarabiają 18 zł na początek. A między firmami nie ma przejścia bo jaśnie pan kierownik zabronił. Jak ktoś ma się zamiar zatrudnić to tylko u pana Andrzeja w firmie.
6
Programista Wyklęty 2017-08-04 14:59
"kierownik zabronił" - to nielegalne, nie wolno mu tego zakazywać, to układ, można zgłosić do PIP lub UOKiK w zalezności czego dotyczy "zmowa".
5
Pracownik etatowy 2017-08-04 17:08
Czytając Wasze wypowiedzi zastanawiam się czy pracujemy w tej samej firmie. Użyłem słowa” Wasze” ponieważ jesteśmy na co dzień w tym samym miejscu pracy. Różni nas to, iż dla mnie jest to mój pracodawca a dla co niektórych anonimów oddelegowane miejsce pracy (np. większość na produkcjach, czy projektowaniu jako outsourcing). Osobiście nie widzę tu nepotyzmu jak i jakiś specjalnych układów a pracuję ponad 3 lata. Jak każda firma, Dürr również ma swoje niedoskonałości. Są też duże pozytywy. Dla mnie bilans jest dodatni.
Wysyp opinii następuje przede wszystkim przy odejściu pracownika lub przy przyjęciach nowych osób (opinie w miesiącu lipcu). Przyznacie rację, że ostatnio to pracownicy firm zewnętrznych zmieniają „barwy” na Dürr (wiele twarzy na produkcji mech. i el., zakupach, itd). Nie chcę nikogo obrazić ani spowodować dalszego hejtu, ale może to właśnie Wy nie byliście tymi osobami. Ja również nie byłem przyjęty za pierwszym razem na miejsce o które się ubiegałem.
Uprzedzam, że żaden przełożony nie poklepał mnie po plecach jak i nie obiecał za to podwyżki. Nie boję się być zmyślonym nickiem, to ja Grzegorz – Dürr Poland.
6
Pracownik etatowy 2 2017-08-04 23:44
Ja pracuje około 5 lat i w tym co pisze Pracownik Etatowy jest wiele nieprawdy. Może pochodzi z układu rodzinno-kolesiowego i tak chwali sobie pracę w Durr, bo takie osoby mają z górki. W firmie nepotyzm jest bardzo duży w każdym dziale a największy w dziale ME. Są osoby które w firmie mają koligacje rodzinne ale sprawdzają się na swoich stanowiskach ale te osoby są w mniejszości. Taka jest prawda o tej firmie, gdzie wyraźny jest układ rodzinno-kolesiowski.
9
Seba 2017-08-05 06:48
Wszyscy wiedzą że Grzesiu jest najwybitniejszym przykładem nepotyzmu w durr. Po 3 miesiącach bez żadnego doświadczenia i umiejętności został mistrzem produkcji na EP. A po roku teczkę za prezesem nosi to nic dziwnego że ta firmę tak broni.
8
Anonim 2017-08-06 17:46
W Durr tak jest, że awanse tylko dostają ludzie z proteckcji rodzinnej lub kolezeńskiej, istnieje taki pisany układ zamknięty o nazwie NEPOTYZM. I tylko ludzie którzy tak awansowali będę bronili tego układu i pisali, że w Durr nie ma nepotyzm. Taka jest prawda.
9
anonim 2017-08-09 09:17
trzeba napisac e maila prosto do najwyzszego kierownictwa w niemczech na te wszystkie tematy i niech sie za nich wezma, banda cwaniakow
6
Anonim 2017-08-10 17:33
Dyrektor HR i Dyrektor ME obwinia jednego z pracowników że namawia ludzi do odchodzenia z Durr szukają tylko dupokryjów przed szefostwem z Niemiec. Nadal nie potrafi szefostwo Durr z Polski zrozumieć, że ludzie którzy odchodzą do innych firm sugerują się głównie lepszymi zarobkami i lepszymi perspektywami rozwoju. Ponieważ w Durr nie ma możliwości na lepsze zarobki lub awans jak nie ma się pleców. Po prostu zarobki zaczęły w Polsce rosnąć szybciej a w Durr niestety nie.
9
Kubuś Puchatek 2017-08-10 21:25
Masz racje Anonim słyszałem w pracy wczoraj jak Dyrektor HR próbuje robić nagonkę na tego pracownika co odszedł z pracy niedawno. W Durr tak niektórzy z Szefów działów czują się pewnie,
że myślą, że nic i nikt nie może ich wyrzucić z firmy.
7
Sprawiedliwy 2017-08-13 21:42
No np Dyrektor Maria za poprzedni rok wzięła ponad 100 tysięcy złotych premii, no inni Dyrektorzy i Kierownicy też po kilkadziesiąt tysiecy zlotych, a zwykli pracownicy 0 zł a jak już to kilka set złotych taka Durr owsa albo niemiecka sprawiedliwość. Poganiacze mają dobrą kasę a reszta musi pracować za grosze na umowach outsourcing.
2
Cwaniaczek z biura 2017-08-14 16:25
A niech sobie biora. I nie oszukuj że premi w durze nie ma. Bo raz na rok jest premia uznaniowa i dostaje się około 2 podstawowe pensje jako pracownik niskiego szczebla. Team liderzy i kierownicy działów dostaja więcej bo kwoty zaczynają się od 10 tys wzwyż i kończą tak jak mówisz na 100 tys.
1
Outsourcing 2017-08-15 14:39
A próchnicy outsourcing mają premię Cwaniaczku. Nie mają a też pracują dla firmy. A Dyrektor za co niby ma mieć premie 100 tysięcy złotych i jeszcze lewą kasę może przytulić dla siebie.
2
dzidek 2017-08-15 15:53
to trzeba było isc do durra a nie byc durnym podwykonawca i wylewac zale na forum.
3
Outsourcing 2017-08-17 18:03
Chodzi nie o podwykonawców ale te osoby które są zatrudnione przez Randstat od lat na umowach outsourcing nie z wlasnej woli tylko firmy Durr i te osoby nie mają premii. Najwięcej takich ludzi pracuje na montażu i w dziale projektowym.
1
Zostaw swoją opinię o ’Durr Poland Sp. z o.o - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ’Durr Poland Sp. z o.o