Opinie o Vincent Cafe w Warszawa

Poniżej znajdziesz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Vincent Cafe. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Vincent Cafe o rozmowie kwalifikacyjnej.


Branże: Piekarnie
Piekarnie Warszawa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Vincent Cafe w Warszawa

Były pracownik Vincenta
Były pracownik

okropne podejście z góry firmy do pracowników, brak szacunku, brak motywacji, zero pojęcia o co chodzi w piekarniach, brak zainteresowania góry firmy, aby polepszyć pracę dla pracownika firmy oraz jak zachęcić więcej konsumentów. Jak przychodzą sprawdzać lokale np pan Vincent, albo nied*ruchana życiem nieuwielbiana przez nikogo pani Agnieszka, albo żona pana Vincenta, to zero uśmiechu do swoich pracowników, ani banalnego zapytania "dziewczyny jak wam się pracuje, czy wszystko jest ok", zawsze są z takimi niezadowolynymi minami, cisną na pracowników, żeby były większe utargi, podwyższają próg, a tymczaseem banalnie skracają godziny pracy i zmiany pracownikom, przez co dziewczyny biegają i nie nadążają za ruchem, przez co stają się niemiłe i się denerwują tylko. kompletny brak wiedzy jak zarządzać taką firmą, odradzam pracować w tej firmie. Tylko stracicie dużo nerwów i poczujecie się jak psy.

Iza
Inne
@Greg

Jak długie są te opóźnienia? Ostatecznie wszystko jest wypłacane czy trzeba występować na drogę sądową? Możesz napisać o ile osób chodzi i jakie to są kwoty?

D
Były pracownik

Nie polecam. Trzymajcie się z dala od tej firmy. Byłem pracownikiem biura i jeszcze takiego bałaganu nie widziałem. Prezes chował się przed wierzycielami w magazynie mąki i był oburzony że musi płacić za faktury. Księgowa bardzo nieprzyjemna i z wiecznym fochem. Sytuację ratowała pani Ania jedyna otwarta na współpracę i działanie zespołowe. Nie warto tam pracować.

anonim
Inne
@Animek

Jak przejawiał się ten brak szacunku? Czy księgowa miała w tej firmie więcej do powiedzenia niż sam szef? Bo interesuje mnie jak jej humor wpływał na codzienne sytuacje w pracy. Ale chyba kasę na czas płacili, bo po to w sumie się chodzi do pracy ? :D

Alutka
Inne

Na stronie firmy jest info, że poszukują baristy/sprzedawcy. Nie mogę znaleźć niestety informacji co oferują. Jest ktoś w stanie przedstawić przynajmniej wynagrodzenie dla tego stanowiska? Zarobki ok 4 tysięcy netto to realne oczekiwania? Po jakim czasie umowa o pracę na czas nieokreślony?

Nadia
Inne
@Były pracownik

To jak z tymi grafikami konkretniej jest? Kiedy kierownictwo ustala go samemu? Jestem studentką i bym się zatrudniła, ale muszę dostosować pracę do moich zajęć na uczelni. A może w razie czego można się z kimś zamienić?

Domi Nowy wpis
Inne

Na stronie kawiarni jest wypisane kilka stanowisk, na które poszukują ludzi, ale w sumie nic więcej, żadnych szczegółów. Mnie akurat odpowiadałyby praca baristy/ sprzedawcy. Jako studentka pracowałam w podobnym miejscu, ale było to jakiś czas temu. Firma zachęca do pracy ludzi, którzy lubią dobre jedzenie i kawę. I ja właśnie tak mam. Tylko czy oprócz tego są jeszcze jakieś wymagania?

Kelly Nowy wpis
Pracownik
@Domi

Nie polecam, biegnij stąd, nic dobrego tam nie ma

anonim Nowy wpis
Były pracownik

(usunięte przez administratora) w tej firmie to coś co jest na porządku dziennym. Brak dobrej organizacji, niesprawiedliwe i nierówne traktowanie pracowników. Okropna firma, omijajcie szerokim łukiem.

Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 52 dni.
 Pytanie

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Vincent Cafe? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?

D
Były pracownik

Nie polecam. Trzymajcie się z dala od tej firmy. Byłem pracownikiem biura i jeszcze takiego bałaganu nie widziałem. Prezes chował się przed wierzycielami w magazynie mąki i był oburzony że musi płacić za faktury. Księgowa bardzo nieprzyjemna i z wiecznym fochem. Sytuację ratowała pani Ania jedyna otwarta na współpracę i działanie zespołowe. Nie warto tam pracować.

Animek
Były pracownik
@D

D ma rację, atmosfera była straszna, bałagan i brak szacunku oraz upiorna księgowa (usunięte przez administratora)

anonim
Inne
@Animek

Jak przejawiał się ten brak szacunku? Czy księgowa miała w tej firmie więcej do powiedzenia niż sam szef? Bo interesuje mnie jak jej humor wpływał na codzienne sytuacje w pracy. Ale chyba kasę na czas płacili, bo po to w sumie się chodzi do pracy ? :D

logo firmy Pracownik produkcji wyrobów gumowych
Brzozówka
Pavi Sorte Sp. z o.o.
(27 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Ustawiacz maszyn (wtryskarek)
Gdańsk
IPK Sp. z o.o.
(9 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Elektromechanik
Wykroty
Logiserv Group Sp. z o.o. sp.j.
(38 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert
Pytanie
 Pytanie

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Vincent Cafe? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?

Były pracownik
Były pracownik

Najgorsze doświadczenie ever, nawet praca na czarno w gastro nie jest gorsza od tego. Kilka plusów było, ale o tym na końcu, bo minusów jest znacznie więcej, mianowicie: 1) Myślałam, że dostanę skierowanie do badań sanepidowskich przy zatrudnianiu; 10 miesięcy nikogo nie obchodził brak tego orzeczenia, potem managerka zaproponowała zakup dla wszystkich pracowników gotowych orzeczeń; 2) Atmosfera fatalna, możesz przyjść na zmianę za innego pracownika i zamiast podziękowania ten pracownik w następnym dniu będzie drać na ciebie ryj, jeśli na lokalu, gdzie jesteś po raz pierwszy, coś źle położysz; w ogóle agresja wśród pracowników jest czymś normalnym (na grupach pracowniczych, w wiadomościach prywatnych i pomiędzy zmianami ). I ci pracownicy mają takie same stanowiska, ale uważają, że mają prawo krzyczeć jeden na jednego; 3) Nie licz na podwyżki i premie. Nie otrzymasz nic, co by ci nie mówili. Max premia 50-100 zł, ale nawet to jest czymś rzadkim; 4) Może teraz coś się zmieniło, ale nie miałam dobrego szkolenia z kawy, tylko wiedzę przekazywaną przez innych pracowników; a potem nagle pytania, czemu nie wiem, jak robi się kawa. Ciekawostka: teraz umiem robić świetną kawę, bo pracuje w innym miejscu. Mamy wiele różnych dzbanków, termometry, stoppery. Natomiast na moim lokalu w Vincencie (nie mówię o wszystkich, ale nie mniej jednak) był jeden rozmiar dzbanków do wszystkich rozmiarów kaw i nie było mowy o termometrach czy sprawdzeniu czasu ekstrakcji espresso. 5) Rozumiem, że wszędzie w obsłudze klienta klienci patrzą na pracowników jak na (usunięte przez administratora) ale jak ktoś rozważa to jako pierwszą pracę, polecam wziąć to pod uwagę. Sczególnie problemy wywołują paczki TGTG, których trzeba robić bardzo dużo. Nikogo nie obchodzi, że to jest niespodzianka i że przed zakupem trzeba zaakceptować warunki korzystania z aplikacji, gdzie jest wskazane, że nie można kłócić się z pracownikami lokalu, lecz trzeba pisać bezpośrednio do TGTG. Będą konflikty na tej podstawie niemal każdą zmianę-zamknięcie; 6) dwie moje ulubione sytuacje: a) Chleb z kosza dostawcy spadł na podłogę, dostawca po prostu wziął jego i położył do pozostałych chlebów; tym czasem ceny są straszne i pracownik powinien te chleby wciskać ludziom wiedząc, że takie sytuacje mają miejsce; b) Muszki, muszki, znów muszki-latem mieliśmy robić wystawki z kawałkami świeżych cytrusów na ładzie, żadne argumenty o tym, że nie wygląda estetyczne w drogiej francuskiej piekarni tłum muszek, nikogo nie interesowali. I teraz benefity: 1) Nie ma ;) 2) Dobra, karta multisport (za tą najlepszą miesięcznie wychodzi ~150 zł, więc nie wiem, czy to nadal jest benefitem); 3) Zniżka 40% na wszystko, tyle tylko że nawet z tą zniżką jest za drogo.

Malwina
Inne
@Były pracownik

A szkolenie z czegokolwiek w ogóle jakieś było? Jak się zaczyna pracę to jak to wprowadzenie wygląda? Trzeba się uczyć od innych pracowników? Trochę by mnie to przerażało, kiedy piszesz o tak złej atmosferze.

Były pracownik
Były pracownik
@Malwina

W momencie, kiedy się zatrudnieniałam, miałam zmiany z innymi pracownikami, którzy mi pokazywali, jak robią kawę (każdy inaczej). Możliwość pójść na szkolenie baristyczne otrzymałam mniej-więcej po 8 miesiącach pracy. To było jakiś czas temu, bo przepracowałam dość długo, więc może coś się zmieniło. Dla porównania jednak teraz się zatrudniłam w innej sieci kawiarni i miałam z pięć szkoleń z kawy, obsługi itd. W Vincencie po dwóch-trzech dniach patrzenia na innych pracowników miałam zmiany całkiem sama. Dodam, że później prowadziłam szkolenia tego typu i mnie nawet nie uprzedzano, że ktoś do mnie przyjdzie (a wiedzę miałam nie taką dobrą jak można zrozumieć z mojej wypowiedzi)

Były pracownik
Były pracownik

Jak chcesz się rozwijać, zwróć uwagę na coś typu Costa/Starbucks, mają znacznie lepsze szkolenia i nawet międzynarodowe mistrzostwa. W Vincencie najprawdopodobniej będzie dwudniowe szkolenie wstępne z kawy i tyle.

anonim
Pracownik

Zacznijmy od plusów - zespoł w większości jest przyjazny i tak naprawdę każdy stara się zrobić to miejsce lepiej. Mają płacone szkolenia z kawy, jedzenia i obsługi. Zniżki dla pracowniców. Minusy - praca na podstawie umowie zlecenia, na którą najpierw musisz poczekać mniej więcej z miesiąc, a do tej pory szkolą Cię (ale tak naprawdę po prostu cały czas sprzątasz, ogarniasz zmywak, czyli najpierw musisz przeżyć ten etap, żeby stać na równe z innymi). Mają niehigieniczne warunki - pomidory niemyte, czasem podniesione z podłogi mogą trafić do waszego dania. Bagietki mogą na spokojnie po pódłodze trafić do koszyków na sprzedaż. Dużo czego robi się bez rękawiczek. Frappe po zblendowaniu często jest przelewane za pomocą pałuszków, żeby nie brudnić łyżeczek, których zawsze brakuje)))) W lato praca = piekło. Przy 30 stopniach na zewnątrz, w pomieszczeniu było jeszcze gorzej - klimatyzacja nie wytrzymała takiego i się zepsuła, więc proszę wyobrazić sobie sytuację, gdzie gość wchodzi w te 35+ stopni, szybko zamawia i wychodzi, żeby się ochłodnić. A w takich warunkach pracownicy muszą pracować i bardzo często praca ta pod presją czasu, bo zawsze jest zamało osób na zmianie. Kierownicy są tacy, co pomagają i szczerze przejmują się o Ciebie i tacy co nawet nie dadzą Ci usiaść, bo "później sobie odpocznie". Zaróbki załeżą od tego jaką masz dyspozycyjność. Wypłata - zawsze z tym problem. Zawsze przychodzi mniej, niż sobie sam obliczyłeś, a jak mówisz to komuś, to im się zapomina i lepiej od razu pisać do Pani z biura. Po trzech tygodnich może dostaniesz korektę przełewu. Na koniec mogę powiedzieć żeby pracować w Vincencie musisz mieć albo wszystko w (usunięte przez administratora) albo coś ciągle palić/używać, żeby było trochę lepiej przeżyć zmianę.

Były pracownik
Były pracownik
@anonim

W moim doświadczeniu zespół nie należy do najprzyjemniejwzych. Każdy szuka błedy w pracy kolegów i nie zauważa swoich. Ciągle ktoś na kogoś krzyczy. Z resztą się zgadzam, też byłam świadkiem tego, jak dostawca z podłogi podniosł w brudnych rękawiczkach chleb i połiżył do innych chlebów.

Tatiana
Inne
@anonim

Dobrze rozumiem że miesiąc nie ma umowy pierwszy? Nawet szkoleniowej? Przecież jest taka opcja, raz taką miałam z pracodawcą. A w te upały to jakaś woda chociaż jest? Macie przerwy normalnie?

@anonim
Były pracownik
@Tatiana

Znaczy woda oczywiście była, ale nie bardzo pomocna w takich sytuacjach. A odnośnie przerw to możesz sobie zrobić, tylko że zawsze jest jakiś ruch albo coś do robienia.

Alutka
Inne

Na stronie firmy jest info, że poszukują baristy/sprzedawcy. Nie mogę znaleźć niestety informacji co oferują. Jest ktoś w stanie przedstawić przynajmniej wynagrodzenie dla tego stanowiska? Zarobki ok 4 tysięcy netto to realne oczekiwania? Po jakim czasie umowa o pracę na czas nieokreślony?

Były pracownik
Były pracownik
@Alutka

Nie liczyłabym na UoP, wszyscy kogo znałam mieli UZ, nawet pracując kilka lat. Stawka-minimalna godzinowa, nie pamiętam, ile teraz wynosi. Jeśli będziesz pracować 160 godzin miesięcznie, to może Ci wyjdzie tyle. Na premię też bym now liczyła, za niemal rok pracy dostałam parę razy jakieś dodatkowe 50-100 zł.

Mania
Inne
@Były pracownik

Obecnie minimalna godzinowa to coś koło 23,50 złotych, tyle płacą czy więcej? No a z tymi godzinami to trochę tak piszesz, jakby człowiek miał na to wpływ. Można sobie dobrać jakieś godziny do grafiku? W sumie mi taka opcja pasowałaby.

Była pracownica
Pracownik
@Mania

Nie czekaj na jakąkolwiek podwyżkę. Minimalna i ani grosza więcej

Były pracownik
Były pracownik
@Mania

Nie więcej, niż minimalna krajowa. Na dodatek, w przypadku rozbieżności w kasie, będziesz dokładać z własnej kieszeni. Grafik niby wybierasz sama, ale nie zawsze.

Nadia
Inne
@Były pracownik

To jak z tymi grafikami konkretniej jest? Kiedy kierownictwo ustala go samemu? Jestem studentką i bym się zatrudniła, ale muszę dostosować pracę do moich zajęć na uczelni. A może w razie czego można się z kimś zamienić?

Pytanie
 Pytanie

Czy Vincent Cafe zapewnia kartę multisportu?

Były pracownik Vincenta
Były pracownik

okropne podejście z góry firmy do pracowników, brak szacunku, brak motywacji, zero pojęcia o co chodzi w piekarniach, brak zainteresowania góry firmy, aby polepszyć pracę dla pracownika firmy oraz jak zachęcić więcej konsumentów. Jak przychodzą sprawdzać lokale np pan Vincent, albo nied*ruchana życiem nieuwielbiana przez nikogo pani Agnieszka, albo żona pana Vincenta, to zero uśmiechu do swoich pracowników, ani banalnego zapytania "dziewczyny jak wam się pracuje, czy wszystko jest ok", zawsze są z takimi niezadowolynymi minami, cisną na pracowników, żeby były większe utargi, podwyższają próg, a tymczaseem banalnie skracają godziny pracy i zmiany pracownikom, przez co dziewczyny biegają i nie nadążają za ruchem, przez co stają się niemiłe i się denerwują tylko. kompletny brak wiedzy jak zarządzać taką firmą, odradzam pracować w tej firmie. Tylko stracicie dużo nerwów i poczujecie się jak psy.

Greg
Były pracownik
@Były pracownik Vincenta

Doświadczyłem osobiście traktowania w piekarni Vincent i mam radę trzymajcie się od tego człowieka z daleka. Nie płaci kontrahentom a jak ktoś przychodzi osobiście po pieniądze to chowa się w magazynie mąki i gra na komórce. Stara się przeczekać wierzycieli.

Iza
Inne
@Greg

Jak długie są te opóźnienia? Ostatecznie wszystko jest wypłacane czy trzeba występować na drogę sądową? Możesz napisać o ile osób chodzi i jakie to są kwoty?

alberto111
Były pracownik

Straszne warunki do pracy, firma nie przestrzega żadnych norm sanepidu(zgniłe jedzenie, latające muchy itp) ale nikogo to nie obchodzi, brak jakiejkolwiek wiedzy na temat prowadzenia kawiarni, brak potrzebnych do pracy akcesorii to tutaj norma nikomu nie polecam tej pracy chyba ze ktoś lubi jak ludzie drą jape na niego mimo ze pracownicy starają sie jak mogą

Pytanie
 Pytanie

Jaki jest wkład kierownictwa Vincent Cafe w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

xyz
Pracownik
@Pytanie

Z mojej perspektywy - żaden

Agnieszka
Inne
@xyz

Smutną masz tę perspektywę. :( Opowiesz o tym coś więcej?

xyz
Pracownik
@Pytanie

Zależy od punktu, ale raczej nigdzie nie spotkałam się z troszczeniem się menagera o atmosferę wśród pracowników

Sylwia
Inne
@xyz

A samemu jakoś potraficie się zorganizować i wyjśc gdzies po pracy na przykład?

Były pracownik Vincenta
Były pracownik
@Pytanie

zerowy. musisz biegać jak pies aby zadowolnić kierownictwo, masz tysiąc obowiązków za najniższą krajową, a no i jak uda ci się przekroczyc próg, to dostaniesz premie 40-50 zł ;)

odradzam pracy
Były pracownik
@Sylwia

Ale pytanie brzmi jaki wkład kierownictwa w budowie tej atmosfery. Kierownictwo jedyne co potrafi to zniechęcić

Agnieszka
Inne
@odradzam pracy

Skoro tak to ciekawa jestem co według Ciebie takiego robią, że takie coś stwierdzasz? Czy mogliby zniechęcić i to raczej nie celowo?

Odradzam pracy
Były pracownik

Odradzam pracy w tej firmie! Pracowałam w tej firmie około roku, tyle wszystkiego widziałam za ten okres. Szefostwo trzeba wysłać na szkolenie zarządzania firmą. Nie witają się z pracownikami, zawsze szukają się do czego przyczepić, ze zwiększeniem ruchu stawią wyższe progi żeby nie płacić premii pracownikom. Brakuje banalnie kubków na wynos i przy tym cisną pracowników żeby zwiększali utargi. Nie można siedzieć pod czas pracy musisz stać z 8 godzin. Pół roku na Arkadii była sama zimna woda w której musieliśmy zmywać naczynia. Nie ustosunkowują się do wysłanej dyspozycyjności. Awans dostają ci co grożą zgłoszeniem firmy do sanepidu. Nie wiem kto pracuje w biurze, ale babka nie chce otworzyć maila i sprawdzić kto do niej wysłał zaświadczenia ze studiów i obcinają pensje. Wszystko robi się ostatniego dnia. Na wyspie sprzęt do naprawy albo do wymiany z którym musicie pracować bo i tak go nikt nie wymieni. Pan od naprawy nie potrafi nic naprawić. Towar przyjeżdża w brudnych skrzynkach które nigdy chyba nie były myte, czasami mokry albo rozwalony po całej skrzynce. Latem na wyspie nie da się pracować, wszystko się grzeje a nawet wiatrak nie mogą załatwić. Nikt nie bierze pod uwagę próśb albo skarg pracowników. Żadnych szkoleń robienia kawy, radź sobie sam. Niezadbany ekspres, proszek do czyszczenia ekspresu nie może dojechać w ciągu trzech tygodni. Przestrzeń ogródku na arkadii jest nie ogrodzona, siada kto chce, ludzie są agresywnie nastawieni u brudzą kanapy i stoliczki, po czym przychodzi szefostwo i zmuszają to czyścić. Brak odpowiedniego sprzętu i środków do mycia i czyszczenia. I na dodatek szefostwo wyższego szczeblu doprowadza menadżerów do płakania albo zwolnienia się.

odradzam pracy
Były pracownik
@Odradzam pracy

Chciałam dodać że od grudnia 2021 nie dostałam podpisanej kopii umowy, zgłaszałam to kilka razy do menadżerki. Nadal nie mam, a już jest pażdziernik 2022...

Zosia_26099
Były pracownik

Opinie dodawane tutaj to zdecydowanie jakiś stary Vincent, okres w którym tutaj pracowałam był jednym z najlepszych okresów w mojej karierze zawodowej:) Gwarantuję Wam, że nie spotkacie nigdy tak pomocnego i otwartego kierownictwa, moim kierownikiem był Pan A****d, wyrozumiały i mega pomocny, w najcięższe dni pracował na zmianach razem z nami, zespół - fantastyczny, zgrany, w weekendy było ciężko, ale jak to w gastro, jeśli macie możliwość to popracujcie tutaj.

Agnieszka
Inne
@Zosia_26099

No dobrze, a w takim razie kiedy tak konkretnie to było? Bo faktycznie tak jak podkreślasz różnice w opiniach mogą wynikać z rozbieżności w czasie podjęcia się pracy

Pytanie
 Pytanie

Jakie są warunki zatrudnienia w Vincent Cafe?

szef
Pracownik
@Pytanie

okropne

Agnieszka
Inne
@szef

No tak, ale już nie doprecyzujesz jakie konkretnie?

mayqueen
Kandydat
 Pytanie

Czy napiwki są dla Was, pracowników Vincenta, czy są zabierane przez szefostwo? Często bywam i przerażają mnie opinie na temat kadry managerskiej.

Hfhsnf
Pracownik
@mayqueen

Napiwki zawsze dla nas, nikt nie zabiera, ale zwykle wychodzi gdzieś 5 zł za zmianę na osobę

Monika
Inne
 Pytanie

Czy znajde gdzies kontakt do przełożonych pracowników?

anonim

Pracowałam przez rok na jednej z wysp w Warszawie, pensja na koncie nigdy nie była na czas. Jedyne co było pozytywne w tej pracy to atmosfera wśród pracowników. Nigdy w żadnej mojej poprzedniej pracy nie spotkałam się z takim chamskim człowiekiem jakim był kierownik regionalny P. Rafał brak jakiegokolwiek szacunku do pracownika, nie interesowało go nic co się dzieje na wyspie, liczyły się tylko wyniki sprzedaży, nie interesowała go zepsuta lodówka, ROBAKI w sałatkach czy choroba jednego z pracowników, kiedy raz zauważył że pracownik spożywa bułkę z Vincenta a nie uwierzył że paragon z zakupu wyrzucił do śmieci, nakazał pracownikowi przeszukanie całego śmietnika pod groźbą zwolnienia. Pracowałam, także na wyspie w Arkadii, po tym jak zobaczyłam jak Kierowniczka zwyzywała jedną z pracownic, doprowadzając dorosłą osobę do płaczu, podziękowałam za pracę w tej firmie i nikomu jej nie polecam.

Marta
@anonim

1. Pan Rafał nie jest kierownikiem regionalnym. Powinnaś to wiedzieć skoro pracowalaś rok na wyspie. 2. W okresie Twojej pracy tylko jedna wyspa istniała od roku a była to Arkadia w której rzekomo "TEŻ pracowalaś" - tak więc niestety kłamiesz 3. Na wyspach nie ma lodówek więc nie mogą być zepsute Twoja wypowiedz jest doskonale zmyslona i ubarwiona. Wypłata nie była na czas- może warto dokładnie czytać umowę i rozwiązywać problemy jezeli sie pojawią; rozmawiać o nich z przełożonym. W Arkadii byłaś prawdopodobnie raz na zmianie i zapewniam Cię, że nie byłaś świadkiem zwyzywania pracownika ani doprowadzenia pracownika do płaczu, ponieważ taka sytuacja nigdy nie miała miejsca. A zwolniłaś się najwidoczniej z zupełnie innego powodu niż rzekome zachowanie ww kierownika. Jeżeli nie podobała Ci się praca lub firma to nie wyzywaj się na niewinnych osobach, ktorych nie znasz i nie niszcz im reputacji na forum publicznym. Pozdrawiam

Paweł
@Marta

To prawda P.Rafał nie jest kierownikiem regionalnym ale co prawda jest przełożonym. Przecież wszystkie desery i sałatki są przechowywane w lodówkach. Sam byłem świadkiem bardzo dziwnej sytuacji w Arkadii i jestem w stanie to uwierzyć.

Crims
@Marta

3. Oczywiście że są lodówki. Niskie, srebrne po środku. :)

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dominika
Inne
@Paweł

Super, że postanowiłeś włączyć się do dyskusji, ale musisz wiedzieć, iż na forum publicznym nie posługujemy się żadnymi danymi personalnymi. Zapewne od jakiegoś czasu pracujesz już w Vincent Cafe. Powiedz zatem, czy pracownicy mogą tam liczyć na jakieś benefity pozapłacowe?

Anonim
@Marta

Ja bylam swiadkiem jak w Arkadii kierowniczka zwyzwala pracownice. Bylo to przy wejsciu gdzie odbywaja sie dostawy w Arkadii. I niestety to jest dosc czesto spotykany widok nietylko w Arkadii

Pracownik
@Crims

wyspa o której piszesz nie istniała w momencie pracy ww osoby a co za tym idzie niskie, srebrne lodówki również nie istniały :)

Frank
Były pracownik
@Dominika

Tak z benefitów jest do wyboru: - nerwica, - depresja, - przepuklina, lub garb

0007
Pracownik

hej Przestancie w koncu narzekac i wezcie sie do pray a nie tylko w telefonach siedzicie w czasie pracy i nic nie robicie zero zaangarzowania i checi! za co wam maja placic czy ten czy drugi pracodawca jezeli piszecie tutaj opinnie to znaczy tylko o Was zle swiadczy nie jestescie nic warci i nic soba nie reprezentujiecie ! a kolega WZG17 (Daniel) to nagminny Leser nic nie robil i jak byl kierowca czy magazynierem!!!!

Qwerty
Były pracownik
@0007

Tak na wstępnie to proponuję Tobie(Paweł )wziąść się za słownik albo uruchomić sprawdzanie pisowni. Tak, czytając twoje wypociny dochodzę do wniosku że musisz mieć bardzo dobre układy z V lub innym pracownikiem nowego biura. Atmosfera w firmie jest straszna, umowa o pracę to luksus, na który mało kto zasłuży tylko śmieciowe umowy, wynagrodzenia są cięte i to mimo ZAANGAŻOWANIA i ratowania nie raz sytuacji bo coś poszło nie tak. A co do Twojej jakość pracy to jest również wiele zastrzeżeń i dużo do nad robienia. "V" nie ma żadnego doświadczenia i wiedzy merytorycznej jako menager, a jego nowa pomocnica "A" nic nie robi tylko chodzi po produkcji i podjada co się da i kiedy się da, a pupcia rośnie. Oczywiście wprowadza standardy i nowatorskie pomysły, które nie wnoszą niczego do firmy lub usprawnienia jej działalność ale jest nowy pretekst do potrącenia pensji lub zwolnienia. Jeszcze nie widziałem firmy produkcyjnej w której pracuje tak mało ludzi, a prezes i pomagiera mówią że jest Oki.

Anon
Były pracownik
@Qwerty

W punkt opisane, zgadzam się ze wszystkim w 100%. Smutne ale prawdziwe

Natalia
Kandydat
@Qwerty

Jak już sugerujesz komuś słownik, to sam najpierw przestań używać "wziąść".

A
Były pracownik

Tragedia. Nie będę się rozwodzić na temat pracy w tej żałosnej firemce, bo już chyba wszystko co najważniejsze zostało tu napisane przez poprzedników. Szefostwo to porażka na całej linii, a praca to wyzysk okupiony nerwicą. NIE POLECAM NIKOMU.

Zostaw merytoryczną opinię o Vincent Cafe - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Vincent Cafe?

    Zobacz opinie na temat firmy Vincent Cafe tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 15.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Vincent Cafe?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 14, z czego 1 to opinie pozytywne, 12 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

  • Jak wygląda rekrutacja do firmy Vincent Cafe?

    Kandydaci do pracy w Vincent Cafe napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Vincent Cafe
2.4/5 Na podstawie 102 ocen.
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Vincent Cafe
Przejdź do nowych opinii