brak logo

PRINTMAX sp.j.

Warszawa

Opinie o PRINTMAX sp.j.

anonim 2010-07-12 18:37:33
pracownik na gilotynie-10 - 12 zł na h, pracownik na składarce 10-11 zł na h starsi pracownicy 13 zł na h. pomocnik drukarza 9-10 zł na h -to max i mozesz tylko pomazyc o wiekszej stawce. pomocnik magazynowy-8-9 zł na h i robi wszystko, załadunek rozładunek sprtzatanie hali rozworzenie palet paleciakiem.
2
anonim 2010-07-12 18:41:01
a do tego zwolniaja kogos prawie co drugi miesiac.a czesc sama rezygnuje. wiecej ludzi stad odeszło niz przyszło. atmosfera pomiedzy pracownikami dobra.
7
Adam 2012-01-09 17:59:33
MASAKRA przepracowałem tam 4 dni i miałem już dość gdyby nie płaca minimalna zatrudniliby za 5 zł. POLACZKOWO. Współpracownicy ok
2
były 2014-01-10 18:46:14
Firma rzetelna kasa zawsze na czas,warunki do pracy są.Za to reszta to (usunięte przez administratora)małe stawki,brak poszanowania osób na produkcji{po za kilkoma wyjątkami,zero socjalu ,z systemu motywacyjnego jest tylko kij,za to brak marchewki/Zdobrej atmosfery tylko wspomnienie zostało,na swieta pracowicy dostali samoprzylepną choinke i kaledarz firmowyŻENADA.A wymagania są coraz większe.Ogólni nie polecam ale kto się zatrudni sam zobaczy.
1
MOCNY 2014-03-10 21:47:46
Witam .
Był czas kiedy firma się rozwijała i miała siedzibę na (usunięte przez administratora) Kierownictwo siedziało w kanciapie wielkości kiosku ruchu ale wiedziało co robi.
Drukarnią zarządzał Pan (usunięte przez administratora),transportem Pan (usunięte przez administratora)a kierownicy produkcji starali się żeby było PO LUDZKU, tylko szefostwo wszystko
psuło na siłę swoim zachowaniem i podejściem do tych co byli najniżej .
Po roku czasu pozwalniali najlepszych specjalistów i do tej pory nie ma z kim współpracować.Szkoda tylko że zwolnili ludzi ,którzy napędzali ten zakład .Za wypłacalność 5 za stawki murzyńskie 3,warunki pracy 5,poszanowanie pracownika poniżej zera.
FR 2014-10-31 10:46:45
Pracowałem tam dość długo i powiem szczerze, że na początku wydawało się fajnie i atmosfera była przyjemna i sprzyjająca dobrej pracy. Jednak już po 1-2 latach okazało się jak jest na prawdę. Atmosfera fatalna, pracownicy wredni, fałszywi, zero koleżeństwa, dla kasy i kadry zarządzającej są w stanie zrobić wszystko (jak będą kazać wskoczyć w ogień tak też zrobią CHORE. Kierownictwo chińsko mądre a bez doświadczenia. Spychologia obowiązków na mniej ważnych w firmie pracowników. Zarobki żenujące bez szans na podwyżkę.
4
Jak jest teraz 2015-02-26 22:47:25
Witam
Jak jest teraz co się zmieniło?
a co jest do poprawy jeszcze?
Jak kadra? Czy odbyła stosowne szkolenia?
Z zarządzania zasobami ludzkimi?
Czy posiadają stosowne kompetencję?
DYzio 2015-04-17 03:23:55
ja pracowalem tam od 2005 do 2010 ekipa wtedy byla konkretna stawki normalne,do pracy sie szlo na luzie i bylo dosc wesolo,dopiero po przeprowadzce sie pozmieniało ale ja juz tego nie doczekałem zwolnilem sie przed.
Co do zwolnien to juz wtedy co 2 miesiace kogos zwalniali.
Pozdrowienia dla Darii z gilotyny Pawcia,Marcina,Pontona,Banana,chlopakow z bobsta,BYŁ ogien za naszych czasów he he
1
Rekrutowany 2015-05-01 19:23:49
Witam

Mogę podzielić się opinią na temat samej rekrutacji.
Rekrutacja odbywała się w bardzo przyjaznej atmosferze.
Profesjonalne podejście wysoka kultura osobista osoby rekrutującej.
Pozdrawiam
Jacy 2015-10-28 23:06:35
Nie da się ukryć te 2 powyższe posty są pisane przez władze .
Szukają ludzi cały czas - we wszystkich ogłoszeniach olx , gumtree , druk info ,drukarnie.com.pl , więc albo się rozwijają albo zwijają .
michal949 2015-10-29 02:56:50
Trudna sytuacja: proponuję pracę w ochronie w szpitalu msw opole - stawka
3/ słownie: trzy polskie złote na godzinę/. Na dojazd do pracy przeznaczam
zarobek 6 godzin.
1
hero 2015-12-23 13:47:38
Firma tragedia ,polecam osobą o bardzo silnej konstrukcji psychicznej Po kilku latach pracy objawy stresu powojennego .Donosicielstwo traktowanie z góry pracownika mobbing to bardzo delikatne stwierdzenie o tej firmie .Wiele lat pracowałem u nich zastraszyli ludzi na maxa wszyscy od nich uciekaja brak chętnych do pracy pomimo bezrobocia Właściciele to dla mnie tygrysy ludojady pożrą każdego po pewnym czasie Pozdrawiam wszystkich pracowników również donosicieli
5
Tak to wygląda 2016-02-03 01:12:20
Jeśli pasują Tobie nasze wymagania zapraszamy do pracy:

Ci co umieją - robią,
Ci co nie umieją - uczą.
Ci co nie umieją uczyć - zarządzają.
Ci co nie umieją zarządzać i uczyć - doradzają.

Wszystko jest możliwe do zrobienia dla osoby, która nie musi tego robić

Człowiek, który uśmiecha się, gdy sprawy idą źle, myśli o człowieku, na którego można zwalić winę.

Czy już wiesz kim będziesz w naszej organizacji ?
2
Kordupelek 2016-02-03 01:15:29
bzdury..
Kordupelek nie wypisuj bzdur.
Tomi 2016-02-03 01:17:56
Paula tylko nie tam.
Byłem 2016-02-03 01:20:20
Masakra..
Są znacznie lepsze firmy.
Już tam nie pracuje!!!!!!!
Jestem szczęśliwy kordipelki.. Baw się dobrze..
Kasina 2016-02-07 10:06:01
To ile zarabia teraz kobieta która ma 7 lat doświadczenia bo szukam pracy
rufus 2016-02-18 09:29:51
Brak sprawiedliwej oceny pracownika.Premia to widzimisie kierownikow.Licza premie od nizszego pulapu,pamietajac o pupilach.
1
Jazabek 2016-02-18 16:11:00
Atmosfera pracy jest jedna z wazniejszych rzeczy ktore czlowieka w niej trzymaja.
W printmax atmosfera pracy jest jak getcie warszawskim , najgorsze sa dziewczyny pracujace wspolnie przy stolach.
Jak wiadomo baba babie nie odpusci, wieczne knucia, szykany skierowane w strone innych pracownikow, obgadywania i rozne dziwne historie wymyslane w swoim malenkim rozumku. BABY DURNE Z PRZEDMIESC STOLICY ogarnijcie sie!!! O dajcie spokoj chociaz tym nowym pracownikom , sami dobrze wiecie ze ciezko jest w bowej pracy sie zaklimatyzowac a takie zachowanie jest nieludzkie
Szefowie patrzacy z gory przez szklana szybe niczym straznicy wieziemni, nadzorcy ludzi gorszego sortu, TO STRESUJE. Totalna inwigilacja, czlowiek zestresowany jest mniej wydajny. Duzo by tu jeszcze opowiadac
Na dzis koniec ,
to pisalem ja.
Jazabek
Apropo premi swiatecznej , te tandetne dlugopisy to chyba wyraz braku szacunku do pracownika. Lepiej by bylo nic nie dac niz cos takiego.
1
Rufus 2016-02-19 10:25:43
Masz racje szefostwo nuie rozpieszcza chyba ze soebie.Stawiki te co sa terz nie sprawiedliwe a premie to zarty.porzadek musi byc ciekawe jak maja w domu.
1
Rufus 2016-02-19 10:27:40
Masz racje szefostwo nuie rozpieszcza chyba ze soebie.Stawiki te co sa terz nie sprawiedliwe a premie to zarty.porzadek musi byc ciekawe jak maja w domu.
3
psiapsik 2016-02-23 19:44:06
idz zobacz odrazu Życzę powodzenia
rufus 2016-04-01 14:29:08
Panie nie knuja ale musza znosic tepych kierownikow ktorzy szukaja zwlaszcza przed podzialem premidziury w calym.stawki sa godzinowe a nie akord.Premia nie jest liczona od400 zl ,to swinstwo.
1
Frania 2016-04-21 23:12:10
Pracowałam tam , firma dno, układy, układziki, kazdy stamtad ucieka, dyktatura i donosicielstwo , sypia jeden na drugiego a na swieta dostajesz pudelko i tandetne dlugopisy , sa o wiele lepsze firmy i za wieksze pieniadze, tu sie tylko najebiesz pod okiem wielkich braci i dostaniesz jałomuzne Firma dla ludzi szukajacych chwilowej rozrywki
1
rufus 2016-06-23 10:31:27
Dla ludzi o innym wyznaniu informowanie to niedonosicielstwo.Dajac umowe laski nierobia.Atmosfera jak w obozie oracy.Obiecanki szefa a realia to dwie rurzne sprawy,aleto zasluga ograniczonych kierownikow.
1
Sid 2016-08-08 07:15:16
Donosiciele z wiochy? Moze najpierw zweryfukuj, to co piszesz a potem oczerniaj tempa pindo. Gowno wiesz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widzialas! Do roboty sie wez! I naucz sie pisac gramatycznie, tego uczyli juz w podstawowce...tyle chyba udalo sie ukończyc?! Choc mam pewná wápliwosc...
9
Sid 2016-08-08 13:44:49
tomek- prawda jest, ze jak ktoś pracuje a nie się obija, to jest dobrze. ale są osoby, które chciałaby nic nie robic a być dyrektorem i tyle. To, że ktoś umie się dogadać zarówno z kolegami jak i kierownikami nie oznacza, że jest donosicielem tylko umie nawiązać kontakt z każdym, a to różnica.
9
Oceniany.pl 2016-08-08 22:22:41
Nie zgodze się z niektórymi wpisami , ponieważ to bardzo dobra firma . Wypłata jest dla ludzi którzy nie uwazaja ze pieniądze dają szczęście innym słowem tym nie rozrzutnym wystarcza. Współpracownicy są naprawdę mili oraz wykonują swoją pracę sumiennie .
3
Mala 2016-08-08 23:18:05
Głupoty gadacie możesz dobrze pracować i tak masz wielkie H.... musisz się dobrze wchodzić w du. ..... i taka jest tam rzeczywistość
1
Mala 2016-08-08 23:57:46
Debile gadają po kontach co innego teraz inaczej falszywi ludzie. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzą gdzie trzeba a za plecami właściciela i kierownika itd brak mi słów czyste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dziwie się ze tam jest tak nie inaczej bo sami ludzie się tak traktują mają fraj..... do roboty .niech was jeb... jestem za, sami się dajecie.
1
WIELKA 2016-08-09 00:16:26
Zbysio,Żanetka i Aldonka to są imiona,pisze się je z dużej litery ale widocznie jesteś zbyt "mała" żeby to wiedzieć. Nick masz trafny, dobrze dobrany. Jakaś jestes rozemocjonowana, może coś uwiera? Ludzka zawiść jest paskudną wadą umysłu.
6
Sid 2016-08-09 09:04:56
Wez zacznij dzieeczynonpisac stylistycznie bo ch...wie o co ci chodzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teoja gramatyka jest z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ty skonczylas wogole cos wiecej niz przedszkole? No chyba nie wiec nie dziw sie ze nie jestes dyrektorem. Widac pracowita tez nie wiec ch...masz! Takie zycie. Jak sie nie znasz na pracy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabiasz. Ogarnij sie , skoncz kurs to moze ci pojdzie lepiej. Taka tempa dzida jestes ze az smutno. Zazdrosc to brzydka rzecz, ale kto wie jakiego jestes wyznania.... prawda? Pozdrawiam cieplo.... a i moze trzeba prace zmienic jak sie nie spelniasz.....
4
K. 2016-08-09 09:25:36
Moze ty inaczej nie umiesz. Nie oceniaj swoja miara innych
4
rufus 2016-09-27 10:30:41
Wcale nie takie niezle.tylko ciut wieksze od minimalnej krajowej.
Rufus 2016-09-30 12:26:44
Mowa o produkcji,tam jest praca jak w kamieniolomach.Biura maja lepiej.
Robin 2016-10-04 22:08:22
Tak szczególnie jak ci potraca z nadgodzin płaconych pod stołem.
Robin 2016-10-06 20:57:23
Wynika stąd ze za błędy przy pracy co zdarza się w poligrafii płaci pracownik , w rzeczonej firmie nie wszyscy (ci nieliczni).Potrącenia są z nadgodzin płaconych pod stołem czyli tak na prawdę nie ma się nic do powiedzenia .Z resztą jak się zatrudnisz to zobaczysz czego nie życzę. I coś musi w tym być ze jest bardzo mało osób które mają dobre zdanie o tej firmie niestety taka jest rzeczywistość i to nie jest hejt tylko obiektywne zdanie.
Rufus 2016-10-07 13:19:23
Ludzi jest malo bo nawet sam prezes musistanac do ustawionej maszyny i zasuwac.ale po co lepiej placic/?
Robin 2016-10-07 16:14:05
Tylko ze mentalność prezesów się nie zmieni Lepiej mieć swoją chora wizję zamiast szanować pracowników oni trwają przy swoim .
M. 2016-10-09 23:33:32
Po co wyciągać na forum komu zdarzylo sie pracowac na ustawionej maszynie.Ewidentnie ktoś sra we własne gniazdo... Pracujesz, dostajesz za to pieniądze. Moze nie zawsze sprawiedliwe. Wiadomo raz lepiej raz gorzej ale to jak wszedzie.
Rufus 2016-10-11 11:29:32
aLE TO POKAZUJE JAK LICZNIE WALA TLUMY DO ZAKLADU GDZIE PRACOWNIKA NIKT NIE SZANUJE.tU NIE JEST RAZ TAK RAZ TAK TYLKO DO DUPY.
Rufus 2016-10-18 13:42:39
Jak padnie P.G.R. toludzie wala,a tak tomizernie. I nie ma co sie cieszyc.
Juś 2016-10-18 14:48:24
Nic nie padnie, w tym momencie jest spokojniej niż kiedykolwiek, słyszałem plotki, o podwyżkach jakichś
Rufus 2016-10-24 15:03:13
Padly i dla tego pracuja sami specjalisci ze wsi.Samouki.Dwa dni ustawia maszyne ale jest tani a to szefostwo cieszy.
Zostaw swoją opinię o PRINTMAX sp.j. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRINTMAX sp.j.