brak logo

Zbyszko Company Sp.z.o.o

Radom

Opinie o Zbyszko Company Sp.z.o.o

Realna 41 2015-10-27 14:35
Sorry ale naiwna jesteś, jeśli naprawdę w to wierzysz.
1
romek 2015-10-27 15:55
czy wiecie za co wyleciał dyrektor marketingu?
4
aga84 2015-10-27 16:48
A ja jednak jestem ciekawa czy potrzebują panie do pracy ale z tego co wiem to na produkcji na magazynie to sami mężczyźni zresztą to oczywiste ale czy jakies inne działy są dla kobiet?
bo chyba nie jest tak źle w tym zakładzie?
1
justyna 2015-11-06 17:29
Mów za siebie sam jesteś zło konieczne
3
taki ktoś 2015-11-11 20:22
Czy Zbigniew to w ogóle wie co się u niego w firmie dzieje? Jak to czytam to nie mogę uwierzyć że budowałem firmę o tak słabej reputacji u pracowników.
Wodzu, co tam się dzieje? Twój były pracownik. Ten z przed wielu lat.
cz 2015-12-04 20:10
Na szczyt czego? Głupoty? Tam pracują ludzie mierni ale wierni.
Chytra Baba 2015-12-08 10:37
Olek, widać że bacznie śledzisz zachowania na rynku napojów. Chytra Baba 2012, powstanie firmy Zbyszko (co za tym idzie 3 cytryn) 1994 rok. Ale niech Ci będzie, przez te 18 lat 3 cytryny były produktem anonimowym na rynku.... brawo ....
2
j 2015-12-08 18:07
Spokojnie, w 1994r Zbycho to dopiero zaczynał i pierwsze co robił to rozlewał jeszcze piwo i napoje w po GS-owskiej rozlewni. Później zaczął wprowadzać napoje pod nazwą SUN a gdy te okazały się totalnym niewypałem zaczął lać niegazowane 2l co okazało się strzałem w dychę. Później było "Idź na całość" i to od wtedy firma zaistniała porządnie na rynku. Seria 3 weszła na rynek w 2000r i jak się okazało jest sukcesem.
Wodzu, tak trzymaj. 3 Muszkieterowie.
Magda 2015-12-23 09:39
Witam, może Pan się ze mną skontaktować. Mam dość nietypową sprawę i pilną,może na meila Magdalena S. 1980@wp.pl Dziękuję
Już tu nie pracuję dzięki BOGU 2016-02-09 13:23
Masz 100% racji w tym co piszesz. Ja w wielkim skrócie mogę powiedzieć jeśli szukacie pracy omijajcie tę firmę ogromnym kołem. Wszystko co piszą wasi koledzy to niestety 100% prawdy o tej firmie.
1
hehehe 2016-02-13 15:33
Mam nadzieję, że Schwarz Cię wykończy bucu Zbigniewie.
Wreszcie trafiłeś na godnego przeciwnika.
rozumu 2016-02-14 09:56
Trochę spokojniej, co z tego że ktoś kogoś wykończy? Dasz ludziom pracę?
2
z branży 2016-02-14 11:42
Gościu co ty w ogóle piszesz. Człowiek daje zatrudnienie ponad 300 osobą, a ty się podniecasz i kibicujesz jakimś szwabom którzy niszczą Polski handel. Brawo za takich patriotów i ich pojęcie o rynku. Kibicuj tak dalej Niemcom, a za chwile nie będziesz miał co do gara włożyć. Żal takich ludzi jak Ty. Co do samej sytuacji gdybym prowadził biznes i chciałbym wprowadzić produkt do sieci na czele której stoi kupiec który, nie prowadzi rozmów, nie jest ważna dla niego oferta producenta tylko liczą się $$$ to pewnie 90% ludzi w tym kraju mając możliwość weszła by do sieci "za wszelką cenę" więc co z się głupio produkujesz. Tak kiedyś wyglądał handle i to nie tylko w tej branży. Płaciłeś, sprzedawałeś albo nie robiłeś biznesu. Kilka osób w tym kraju decydowało o tym co będzie w sklepie, a co nie i to była ich władza. Zresztą tak jest nadal tylko teraz cash przytula sieć przez faktury marketingowe.
1
Ania 2016-02-16 14:15
Najgorzej jak dyrektorem zakładu zostaje pustak ( dyplomy uczelni kupione, nawet matura to był wielki problem ), tylko dlatego ,że jest synem szefa.
1
j 2016-02-16 19:48
Kup sobie i ty te dyplomy i zobaczymy czy stworzysz taką firmę. A dyrektorów już miał, jak to wyszło to znający temat wiedzą jak się skończyło.
marcin 2016-03-04 17:26
Tak się sprzedaje jak wszystkie produkty, źle. O czym świadczy fakt że jeden zakład stoi a drugi zamiast produkcji sprząta hale. Powoli nadchodzi kres tej firmy. Zbycho komis samochodowy otworzy.
marcin 2016-03-06 18:35
Tak będzie niestety, szkoda że Zbigniew nie wyciąga wniosków. Kiedyś ludzie pchali się drzwiami i oknami żeby tam pracować a teraz co? Wokół właściciela jest grupa klakierów dbających o swoje portfele w zamian zaś dając niewiele.
4
marcin 2016-03-09 19:24
A kto to jest Andrzejewicz?
1
marcin 2016-03-18 19:35
A świstak siedzi i zawija w sreberka. Marnie wyszła ci ta kryptoreklama. Badziew trzeba nazwać po imieniu, BADZIEW.
Zodiak 2016-04-07 09:25
Witam
Jakie to ma znaczenie ilu osobą daje zatrudnienie, skoro linia produkcyjna to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ty na swoim stanowisku zarobisz dobrą pensje a uważasz że człowiek ma paść na twarz i zarobić tylko na chleb.
1
marcin 2016-04-22 12:57
Ani tanie , ani dobre. Nie stać was na normalną reklamę tylko jakieś "szeptuchy".
1
bonia 2016-05-17 14:20
Idzie sezon na napoje, czy rekrutacje czasem nie są rownież sezonowe?
Boguu 2016-06-04 22:05
Dobrze mówi, znam tego człowieka , to jest prawda, tak było.
NICK 2016-07-07 14:11
MOJA ZNAJOMA PRACUJE W GARDEN PHARM W RADOMIU JAKO KONSULTANT TELEFONICZNY NIE NAROBI SIĘ ZAROBI 12 ZETA BRUTTO ZA GODZINĘ PLUS PREMIE I DODATKI PRACA OD PON-PT OD 8-16 JAK NIEMA OGŁOSZEŃ W NECIE TO I TAK MOŻNA SKŁADAĆ CV W SIEDZIBIE NA UL. STAROMIEJSKIEJ TAK SŁYSZAŁAM
Nick 2016-07-13 19:01
Wie ktoś jakie zarobki na produkcji ?

http://olx.pl/oferty/uzytkownik/2gGjl/
Były pracownik 2016-07-21 09:01
Lada moment ma odejść kilku starych pracowników...
1
Nowy 2016-08-10 16:49
Firma wyzyskuje ludzi na umowach śmiećowych prowadzona przez sięgających dna dyrektorów i kierowników.
4
marco 2016-09-01 21:28
Co by nie mowic ale fantazje masz...
2
Iwka 2016-09-19 17:58
Jesoo ale podejście. Może by nie szukali gdyby mieli pewne stałe umowy - pomyślałeś o tym?
2
Bryndza 2016-09-19 18:29
Iwka, on pomyślał, on ma płacone za to, że kłamie
2
50 2016-09-19 21:40
widzę że w tym roku mega obrodziło u was rekrutacjami na stanowisko Regionalny Koordynator Ds. Hurtu, z kilkadziesiąt ich jest, czyżby jakieś rotacje i zwolnienia?
1
wilak 2017-01-15 12:49
kiedyś było lepiej i zarobki były na poziomie i najważniejsze atmosfera była na poziomie.
przychodziło się do pracy i robiło swoje, a teraz....
mobbing, stres, nerwówka...

Za araba by było lepiej niż teraz...Bartuniu wróć...

4
Mnich 2017-01-25 19:31
Firma zbyszko to najgorsza firma w której do tej pory pracowałem. Nie polecam i zdecydowanie odradzam prace tam jako ph
5
moreno 2017-02-10 22:02
Kłamstwo kierowników i dyrektorów jest na porządku dziennym, malowanie trawy na zielono by tylko Zbigniew widział to co chcę zobaczyć a cała reszta... Szkoda słów...
Jedyne rozwiązanie wywalić wszystkich i zatrudnić kompetentnych ludzi a nie pociotków...
3
Great British 2017-02-13 11:28
Ciekawe, czy Pan Zbigniew wie, ilu jego pracowników pracowało w czasie pracy u kierowników na tzw. Prywatkach... Ciekawe czy Pan Zbigniew wie, ile naprawdę jest odpadu na produkcji? Jak pracowałem jeszcze 2 lata temu, to jeden z kierowników produkcji stojąc przy prasie powiedział magiczne zdanie:
"Jakby stary zobaczył ten odpad, to żadnego z nas tu by nie było"..... Szkoda, że tak Pana oszukują najbliżsi współpracownicy. Pozdrawiam z Wysp Brytyjskich.
6
aaaaaaaaaaa 2017-02-13 19:34
Zbigniew to tyle wie co mu ekspert Dominik powie by było świetnie i pięknie , i by ratować własne interesy.
7
fachowiec 2017-02-21 13:24
Witam
Proszę o opinie w sprawie pracy na stanowisko "automatyk".
Jakie są zarobki i czy kierownik jest w porządku gość.
szymon 2017-03-01 23:18
Jest ok. Nowe auta , kasa ok , atmosfera ok , napoje smaczne , polecam.
3
Yyyy 2017-03-24 20:02
Jak się nie chce pracować, leci w kulę i klepie w system co popadnie to firma najgorsza bo Cię wywaliło.
jaro 2017-04-20 07:05
No to naapisz jak z tym wywalaniem bo ponoć cały kanał nowoczesny poszedł do zwolnienie. Czyżby wszyscy klepali bzdury do systemu kozaku?
3 z przodu 2017-04-22 23:05
To co się wydarzyło ostatnimi czasy w firmie pokazuje jak głęboko w dupie ma wszystkich pan prezes. Cały kanał nowoczesny do zwolnienia bo się zapielo dwa dile z dyskontami to po co ludzie na rejonie. Wiadomo czasy się zmieniają ale szacunek należy się każdemu!!!. Oddani pracownicy firmy Zbyszko lojalni robiący swoją pracę z dnia na dzień do zwolnienia z jakimś śmiesznym wypowiedzeniem tygodniowym by mogli się ogarnąć bo inaczej trzeba by zapłacić za kolejny miesiąc pracy . A tak to parę złotych zostanie szkoda tylko że honor pan stracił u swoich pracowników nie mylić z zleceniobiorcami. Każdy ma swoje obowiązki rodzinne zobowiązania finansowe i różne inne wydatki które to obciazaja kazdego z osobna. A to co zrobiła firma odbije się w przyszłości, szkoda oddanych ludzi którzy tam jeszcze pracują . A tym co odchodzą życzę powodzenia!!! 3majmy się razem .
8
james 2017-04-23 14:31
Cały Zbynio :-). Bóg go osądzi!
1
oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2017-04-23 21:15
a jak tam romans w Białobrzegach?
2
K.O.P dawny P.P.C 2017-04-23 21:42
Wszystkie starania by region wyglądał w miarę przyzwoicie jak psu w budę. Starania nie poparte żadna pomocą ze strony firmy( brak budżetów na gazetki, brak kasy na serwis,gratis - marne 32 zgrzewki mające starczyć PH na wsparcie działań na regionie , co przy ponad 35pkt w obsłudze nie daje nawet 1 zgrzewki na hale).32 zgrzewki które miały starczyć na wymiany terminów, wsparcie serwisu wymiany reklamacyjne , ekspozycje indywidualne , poprawę wizualizacji i itp. Jedna decyzja ,,człowieka ,,który uwaza wszystkich swoich pracowników tudzież zleceniobiorców za zgraje ludkow którzy chcą go za wszelka cena okraść, oszukać wydymac . Człowiek może mieć tylko do siebie żal i pretensje ze przez tyle lat siedział w tej toksycznej firmie. Zero perspektyw, zero zaufania tylko wieczne oczekiwania i załatwianie wszystkiego na krzywy ryj.Panie prezesie budowanie potęgi firmy na relacjach z dyskonatami jest jak stąpanie po kruchym lodzie. Pozdrowienia dla wszystkich PH sieciowych. Z naszym doświadczeniem czeka nas tylko lepsze
15
a..... 2017-04-26 21:12
Ja juz nawet napojow Zbyszko nie kupuje, brak szacunku do ludzi to norma jaka panuje w firmie Zbyszko, nie warto byc uczciwym pracowitym , zla fama pojdzie za Zbyszko a to odbija sie na sprzedaz bo bardzo latwo stracic zaufanie trudniej je odzyskac
4
bebok 2017-05-01 21:20
Nie płaczcie dziewczyny. Skoro ta firma jest taka chvjowa to dlaczego tam tak długo pracowaliście? nie szkoda czasu?
Programista wyklęty 2017-05-02 20:27
większość pewnie pracowała z braku laku, ale od kiedy podnieśli pensje na kasie w biedrze, kolejki się ustawiają do pracy. Nie pisałem Wam, że od roku można zobaczyć znacznie lepszą obsługę w marketach? Nie raz lepszą niż u Staszka na rogu z warzywami. Kiedyś w markecie upuściłem jogurt, pękł, poszedłem z nim do pani i zapytałem czy mam za niego zapłacić? Zabrała i powiedziała, że nie, że wpisze sobie w koszta.
A co się dzieje w innych firemkach to szkoda gadać. Niezadowolony pracownik to niezadowolony klient i tyle. Widać czasem te smutne buźki wśród kelnerek i nie wiesz czy wchodzić czy omijać, bo patrząc na tego smutaska popsujesz sobie dzień...
Pozdrawiam
4 z przodu 2017-05-03 16:49
Nikt tam nie pracował z braku laku ,nie masz zielonego pojęcia o pracy w rynku nowoczesnym to nie pisz głupich komentarzy .
3\4 ludzi którzy zostali wyrzuceni pracowali tam po 7-10 lat i przedewszystkim znali się na tej pracy i mieli odpowiednie wyniki co miesiąc .
9
Zniesmaczenie 2017-05-18 10:59
Ta firma to jedna wielka porażka. Co z tego że kasa się zgadza, jak atmosfera pozostawia wiele do życzenia, brak jakiegokolwiek szacunku do ludzi którzy pracują, starają się, są solidni i oddani. Zwolnienia bez wcześniejszego ostrzeżenia. Panie Zbyszku tak Pan firmy nie utrzyma na dobrym poziomie. Firma leci na pysk. Przykre to.
5
ania 2017-05-18 22:07
A teraz podobno z agencji pracy tymczasowej przyjmują?
1
Zostaw swoją opinię o Zbyszko Company Sp.z.o.o - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbyszko Company Sp.z.o.o