brak logo

Zbyszko Company Sp.z.o.o

Radom

Opinie o Zbyszko Company Sp.z.o.o

Już tu nie pracuję dzięki BOGU 2016-02-09 13:23
Masz 100% racji w tym co piszesz. Ja w wielkim skrócie mogę powiedzieć jeśli szukacie pracy omijajcie tę firmę ogromnym kołem. Wszystko co piszą wasi koledzy to niestety 100% prawdy o tej firmie.
1
hehehe 2016-02-13 15:33
Mam nadzieję, że Schwarz Cię wykończy bucu Zbigniewie.
Wreszcie trafiłeś na godnego przeciwnika.
rozumu 2016-02-14 09:56
Trochę spokojniej, co z tego że ktoś kogoś wykończy? Dasz ludziom pracę?
3
z branży 2016-02-14 11:42
Gościu co ty w ogóle piszesz. Człowiek daje zatrudnienie ponad 300 osobą, a ty się podniecasz i kibicujesz jakimś szwabom którzy niszczą Polski handel. Brawo za takich patriotów i ich pojęcie o rynku. Kibicuj tak dalej Niemcom, a za chwile nie będziesz miał co do gara włożyć. Żal takich ludzi jak Ty. Co do samej sytuacji gdybym prowadził biznes i chciałbym wprowadzić produkt do sieci na czele której stoi kupiec który, nie prowadzi rozmów, nie jest ważna dla niego oferta producenta tylko liczą się $$$ to pewnie 90% ludzi w tym kraju mając możliwość weszła by do sieci "za wszelką cenę" więc co z się głupio produkujesz. Tak kiedyś wyglądał handle i to nie tylko w tej branży. Płaciłeś, sprzedawałeś albo nie robiłeś biznesu. Kilka osób w tym kraju decydowało o tym co będzie w sklepie, a co nie i to była ich władza. Zresztą tak jest nadal tylko teraz cash przytula sieć przez faktury marketingowe.
1
Ania 2016-02-16 14:15
Najgorzej jak dyrektorem zakładu zostaje pustak ( dyplomy uczelni kupione, nawet matura to był wielki problem ), tylko dlatego ,że jest synem szefa.
2
j 2016-02-16 19:48
Kup sobie i ty te dyplomy i zobaczymy czy stworzysz taką firmę. A dyrektorów już miał, jak to wyszło to znający temat wiedzą jak się skończyło.
marcin 2016-03-04 17:26
Tak się sprzedaje jak wszystkie produkty, źle. O czym świadczy fakt że jeden zakład stoi a drugi zamiast produkcji sprząta hale. Powoli nadchodzi kres tej firmy. Zbycho komis samochodowy otworzy.
2
marcin 2016-03-06 18:35
Tak będzie niestety, szkoda że Zbigniew nie wyciąga wniosków. Kiedyś ludzie pchali się drzwiami i oknami żeby tam pracować a teraz co? Wokół właściciela jest grupa klakierów dbających o swoje portfele w zamian zaś dając niewiele.
5
marcin 2016-03-09 19:24
A kto to jest Andrzejewicz?
1
marcin 2016-03-18 19:35
A świstak siedzi i zawija w sreberka. Marnie wyszła ci ta kryptoreklama. Badziew trzeba nazwać po imieniu, BADZIEW.
1
Zodiak 2016-04-07 09:25
Witam
Jakie to ma znaczenie ilu osobą daje zatrudnienie, skoro linia produkcyjna to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ty na swoim stanowisku zarobisz dobrą pensje a uważasz że człowiek ma paść na twarz i zarobić tylko na chleb.
1
marcin 2016-04-22 12:57
Ani tanie , ani dobre. Nie stać was na normalną reklamę tylko jakieś "szeptuchy".
2
bonia 2016-05-17 14:20
Idzie sezon na napoje, czy rekrutacje czasem nie są rownież sezonowe?
Boguu 2016-06-04 22:05
Dobrze mówi, znam tego człowieka , to jest prawda, tak było.
NICK 2016-07-07 14:11
MOJA ZNAJOMA PRACUJE W GARDEN PHARM W RADOMIU JAKO KONSULTANT TELEFONICZNY NIE NAROBI SIĘ ZAROBI 12 ZETA BRUTTO ZA GODZINĘ PLUS PREMIE I DODATKI PRACA OD PON-PT OD 8-16 JAK NIEMA OGŁOSZEŃ W NECIE TO I TAK MOŻNA SKŁADAĆ CV W SIEDZIBIE NA UL. STAROMIEJSKIEJ TAK SŁYSZAŁAM
Nick 2016-07-13 19:01
Wie ktoś jakie zarobki na produkcji ?

http://olx.pl/oferty/uzytkownik/2gGjl/
Były pracownik 2016-07-21 09:01
Lada moment ma odejść kilku starych pracowników...
1
Nowy 2016-08-10 16:49
Firma wyzyskuje ludzi na umowach śmiećowych prowadzona przez sięgających dna dyrektorów i kierowników.
5
marco 2016-09-01 21:28
Co by nie mowic ale fantazje masz...
2
Iwka 2016-09-19 17:58
Jesoo ale podejście. Może by nie szukali gdyby mieli pewne stałe umowy - pomyślałeś o tym?
2
Bryndza 2016-09-19 18:29
Iwka, on pomyślał, on ma płacone za to, że kłamie
2
50 2016-09-19 21:40
widzę że w tym roku mega obrodziło u was rekrutacjami na stanowisko Regionalny Koordynator Ds. Hurtu, z kilkadziesiąt ich jest, czyżby jakieś rotacje i zwolnienia?
1
wilak 2017-01-15 12:49
kiedyś było lepiej i zarobki były na poziomie i najważniejsze atmosfera była na poziomie.
przychodziło się do pracy i robiło swoje, a teraz....
mobbing, stres, nerwówka...

Za araba by było lepiej niż teraz...Bartuniu wróć...

4
Mnich 2017-01-25 19:31
Firma zbyszko to najgorsza firma w której do tej pory pracowałem. Nie polecam i zdecydowanie odradzam prace tam jako ph
6
moreno 2017-02-10 22:02
Kłamstwo kierowników i dyrektorów jest na porządku dziennym, malowanie trawy na zielono by tylko Zbigniew widział to co chcę zobaczyć a cała reszta... Szkoda słów...
Jedyne rozwiązanie wywalić wszystkich i zatrudnić kompetentnych ludzi a nie pociotków...
5
Great British 2017-02-13 11:28
Ciekawe, czy Pan Zbigniew wie, ilu jego pracowników pracowało w czasie pracy u kierowników na tzw. Prywatkach... Ciekawe czy Pan Zbigniew wie, ile naprawdę jest odpadu na produkcji? Jak pracowałem jeszcze 2 lata temu, to jeden z kierowników produkcji stojąc przy prasie powiedział magiczne zdanie:
"Jakby stary zobaczył ten odpad, to żadnego z nas tu by nie było"..... Szkoda, że tak Pana oszukują najbliżsi współpracownicy. Pozdrawiam z Wysp Brytyjskich.
7
aaaaaaaaaaa 2017-02-13 19:34
Zbigniew to tyle wie co mu ekspert Dominik powie by było świetnie i pięknie , i by ratować własne interesy.
10
fachowiec 2017-02-21 13:24
Witam
Proszę o opinie w sprawie pracy na stanowisko "automatyk".
Jakie są zarobki i czy kierownik jest w porządku gość.
szymon 2017-03-01 23:18
Jest ok. Nowe auta , kasa ok , atmosfera ok , napoje smaczne , polecam.
4
Yyyy 2017-03-24 20:02
Jak się nie chce pracować, leci w kulę i klepie w system co popadnie to firma najgorsza bo Cię wywaliło.
jaro 2017-04-20 07:05
No to naapisz jak z tym wywalaniem bo ponoć cały kanał nowoczesny poszedł do zwolnienie. Czyżby wszyscy klepali bzdury do systemu kozaku?
3 z przodu 2017-04-22 23:05
To co się wydarzyło ostatnimi czasy w firmie pokazuje jak głęboko w dupie ma wszystkich pan prezes. Cały kanał nowoczesny do zwolnienia bo się zapielo dwa dile z dyskontami to po co ludzie na rejonie. Wiadomo czasy się zmieniają ale szacunek należy się każdemu!!!. Oddani pracownicy firmy Zbyszko lojalni robiący swoją pracę z dnia na dzień do zwolnienia z jakimś śmiesznym wypowiedzeniem tygodniowym by mogli się ogarnąć bo inaczej trzeba by zapłacić za kolejny miesiąc pracy . A tak to parę złotych zostanie szkoda tylko że honor pan stracił u swoich pracowników nie mylić z zleceniobiorcami. Każdy ma swoje obowiązki rodzinne zobowiązania finansowe i różne inne wydatki które to obciazaja kazdego z osobna. A to co zrobiła firma odbije się w przyszłości, szkoda oddanych ludzi którzy tam jeszcze pracują . A tym co odchodzą życzę powodzenia!!! 3majmy się razem .
10
james 2017-04-23 14:31
Cały Zbynio :-). Bóg go osądzi!
2
oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2017-04-23 21:15
a jak tam romans w Białobrzegach?
3
K.O.P dawny P.P.C 2017-04-23 21:42
Wszystkie starania by region wyglądał w miarę przyzwoicie jak psu w budę. Starania nie poparte żadna pomocą ze strony firmy( brak budżetów na gazetki, brak kasy na serwis,gratis - marne 32 zgrzewki mające starczyć PH na wsparcie działań na regionie , co przy ponad 35pkt w obsłudze nie daje nawet 1 zgrzewki na hale).32 zgrzewki które miały starczyć na wymiany terminów, wsparcie serwisu wymiany reklamacyjne , ekspozycje indywidualne , poprawę wizualizacji i itp. Jedna decyzja ,,człowieka ,,który uwaza wszystkich swoich pracowników tudzież zleceniobiorców za zgraje ludkow którzy chcą go za wszelka cena okraść, oszukać wydymac . Człowiek może mieć tylko do siebie żal i pretensje ze przez tyle lat siedział w tej toksycznej firmie. Zero perspektyw, zero zaufania tylko wieczne oczekiwania i załatwianie wszystkiego na krzywy ryj.Panie prezesie budowanie potęgi firmy na relacjach z dyskonatami jest jak stąpanie po kruchym lodzie. Pozdrowienia dla wszystkich PH sieciowych. Z naszym doświadczeniem czeka nas tylko lepsze
17
a..... 2017-04-26 21:12
Ja juz nawet napojow Zbyszko nie kupuje, brak szacunku do ludzi to norma jaka panuje w firmie Zbyszko, nie warto byc uczciwym pracowitym , zla fama pojdzie za Zbyszko a to odbija sie na sprzedaz bo bardzo latwo stracic zaufanie trudniej je odzyskac
7
bebok 2017-05-01 21:20
Nie płaczcie dziewczyny. Skoro ta firma jest taka chvjowa to dlaczego tam tak długo pracowaliście? nie szkoda czasu?
Programista wyklęty 2017-05-02 20:27
większość pewnie pracowała z braku laku, ale od kiedy podnieśli pensje na kasie w biedrze, kolejki się ustawiają do pracy. Nie pisałem Wam, że od roku można zobaczyć znacznie lepszą obsługę w marketach? Nie raz lepszą niż u Staszka na rogu z warzywami. Kiedyś w markecie upuściłem jogurt, pękł, poszedłem z nim do pani i zapytałem czy mam za niego zapłacić? Zabrała i powiedziała, że nie, że wpisze sobie w koszta.
A co się dzieje w innych firemkach to szkoda gadać. Niezadowolony pracownik to niezadowolony klient i tyle. Widać czasem te smutne buźki wśród kelnerek i nie wiesz czy wchodzić czy omijać, bo patrząc na tego smutaska popsujesz sobie dzień...
Pozdrawiam
4 z przodu 2017-05-03 16:49
Nikt tam nie pracował z braku laku ,nie masz zielonego pojęcia o pracy w rynku nowoczesnym to nie pisz głupich komentarzy .
3\4 ludzi którzy zostali wyrzuceni pracowali tam po 7-10 lat i przedewszystkim znali się na tej pracy i mieli odpowiednie wyniki co miesiąc .
12
Zniesmaczenie 2017-05-18 10:59
Ta firma to jedna wielka porażka. Co z tego że kasa się zgadza, jak atmosfera pozostawia wiele do życzenia, brak jakiegokolwiek szacunku do ludzi którzy pracują, starają się, są solidni i oddani. Zwolnienia bez wcześniejszego ostrzeżenia. Panie Zbyszku tak Pan firmy nie utrzyma na dobrym poziomie. Firma leci na pysk. Przykre to.
8
ania 2017-05-18 22:07
A teraz podobno z agencji pracy tymczasowej przyjmują?
2
Oooooo 2017-05-24 20:14
I kolejne 20 osób pożegnało się z firmą Zbyszko. Dla kolejnych pracowników wskakujacych na nasze stanowiska, z dobrego serca mówię omijajcie firmę szerokim łukiem.
8
stef 2017-05-27 13:25
Tylko 20
Oooooo 2017-06-02 12:30
Tylko ? Razem w przeciągu 2 miesięcy pracę straciło 40 osób to jest mało?
2
stach 2017-06-04 22:44
Sarkazm że tylko , też straciłem tam prace i sie dziwie że jeszcze wszystkich nie zwolnił bo po co mu ph jak ma super kierownikow i biedronke i lidla .Oni mu ogarną sieci i detal i prześlą zdjecia i emaile do kierownictwa i tak do emerytury ;)
3
Zniesmaczenie 2017-06-06 13:27
Za chwilę będzie jeden handlowiec na region, będzie robił 30 wizyt w tym 15 detal i 15 sieci a kierownik będzie hurtowym
ZUL Z RADOMIA 2017-06-07 23:02
no no no nowi SV- czyli ludzie którzy nic nie robili i nie znają sie nic a nic na datelu teraz trzepać detal -KABARET. trzymajcie się chłopaki . pamiętajcie frajerskie zasady z radomia nie w każdej firmie Cię spotkają
3
gonzo 2017-06-08 12:10
Ciekawe gdzie podział się wcześniejszy wpis o popychaczach emaili itd ....
2
Agnieszka 2017-06-16 20:29
Chłopaki już nie ma się na nich co denerwować, szkoda nerwów. Trzeba poszukać nowej pracy a Zbyszko niech samo sobie upada bo na to wychodzi że chyba tak się dzieje. Za rok będziemy się śmiać i dziękować Bogu ze nas pozwalniali ????
Xawier 2017-06-18 05:16
Panie Zbigniewie niech Pan się przejdzie po zakładzie i zobaczy co tam się dzieje... bo niektórzy nie wierzą ze Pan nie wie co się dzieje w środku i się zastanawiają czy o wszystkim Pan wie....
1
Zostaw swoją opinię o Zbyszko Company Sp.z.o.o - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbyszko Company Sp.z.o.o