brak logo

Zbyszko Company Sp.z.o.o

Radom

Opinie o Zbyszko Company Sp.z.o.o

nie jęcz 2014-12-09 20:29:14
A co umiałeś skoro, na takie stanowisko trafiłeś - jęczysz a szkoda, bo inni o taką robotę walczą.

Gwiazdor.
PRACA SIECI. 2014-12-25 13:08:23
Praca W firmie Zbyszko jako przedstawiciel na Sieciach to jest istny obóz pracy.I okradanie Pracowników z premii tylko zęby pieniądze zostawały w FIRMIE.
1
xyz 2015-01-24 10:02:37
Firma ogólnie niezła, ale... właściciel to furiat, który ma obsesję na punkcie okradania: wszędzie widzi złodziei i w sposób chamski wykrzykuje swoje fobie na pracowników. Kasa...własna działalność, za wszystko z Ciebie p. Bojanowicz "ściągnie" ale Ty oddaj wszystko co masz. Jakieś inwestycje w Firmie= obcinanie wynagrodzenia pracownikom. Moim zdaniem: Firma oparta na oszustwie: Klientów( z którymi absolutnie się nie liczy) i pracowników. Szkoda, że właściciel nie wie, że tym działaniem sam siebie oszukuje.
3
28 rafał 2015-03-22 20:38:43
Proszę państwa najlepszy jest Darek specjalista marketingu który nazywa siebie szefem ZBYSZKO radziłbym kontrolować takich ludzi.
3
Marek 2015-03-27 21:46:24
Najlepszy specjalista w firmie Zbyszko to Dominik O.
3
yrux 2015-04-13 14:53:20
Nie ma się co dziwić na powyższe opinie. Prawdę mówiąc w tej firmie nic mnie już by nie zdziwiło.
Kierownik zakładu - alkoholik. Jego zastępca - człowiek od niczego.
Pseudokierwniczyna automatyków z magazynu - pośmiech zakładu, zarazem największy sprzedawczyk oraz ściemniacz. Nabija nadgodziny, gdy nic nie ma do roboty, a gdy coś jest to nagle nie może i szybko ucieka. Poza tym ekspert od podkładania świń.
Ale i tak nic nie przebije samego właściciela, to jest gość :)
Kiedyś przebywając na produkcji niechcący ubrudzil sobie rękę w jakimś smarze. I co zrobił? Ano zawołał najbliższego pracownika by sobie o niego wytrzeć ręce!! Tak oto jest postrzegany pracownik w Zbyszku. Jako szmata do wycierania. :)
4
AL CAPONE 2015-04-17 22:11:35
Przyszły zastępca kierownika zakładu nijaki Bogdan to człowiek od spraw zbytecznych .
5
PH 2015-05-06 21:41:23
Odradzam, odradzam.... z tej firmy odchodzą już nawet dyrektorzy, zostają dyktatorzy, lub ci którzy potrafią wchodzić bez wazeliny ( z nielicznymi wyjątkami)- takie zachowanie wróży karierę......
2
Przedstawicielka 2015-05-14 11:53:07
A czy Marek O. pamięta jakich wskazówek udzielał dziewczyną by zwiększyć skuteczność na halach? Marku, a może zatrudnisz swoją żon?
3
wer 2015-08-24 13:50:12
blue lemon
ktoś ze zbyszko?
2
Ania 2015-09-20 15:39:37
Byłam na spotkaniu ws. pracy, rozmawiałam z dyr marketingu. widać młokos jeszcze mleko pod nosem, ale żeby nie wiedział co to Marcpol uuuu to wstyd dyrektorku ;) buziaczki
1
kandydat nr 5 2015-09-22 08:50:46
nie dziw sie podobno to synek prezesa :-)
Marcin 2015-09-22 11:12:59
Szanowna Pani Magdaleno, chyba byliśmy na dwóch różnych spotkaniach. Pozdrawiam
Aga84 2015-09-22 17:26:16
Ciekawe czy kogoś teraz obecnie potrzebują?
JA 2015-09-23 10:36:47
A pan M.G. JESZCZE PRACUJE napiszcie coś więcej.
poszukujący 2015-09-29 21:49:13
Witam czy Pan Darek nadal jest dyrektorem marketingu Zbyszko ? dziekuje za pomoc
Darek 2015-10-06 21:15:05
A co cie to obchodzi
6
Wolny ludzik 2015-10-08 13:31:02
Zapomnij, ta firma mieli ludzi jak robaki, wykorzystuje ich, zero przywilejów, praw itd. Ciągle problemy z produktami, pływająca pleśń w napojach, pękające butelki, ciągła kontrola, GPS i nie tylko przeświadczenie, ale mówienie wprost że jest się oszustem. Jak szukasz pracy na 2-3 mieschy możesz składać papiery, rozmowa kwalifikacyjną to pikuś rekrutację przejdziechyba każdy. Na dłużej nie ma sensu, szkoda psychiki i rozczarowań.
3
oni 2015-10-11 22:56:30
Widziałem w biedronka nowa Polo Cole ... i kto to teraz kupi, współczuję ph
Realna 41 2015-10-27 14:35:49
Sorry ale naiwna jesteś, jeśli naprawdę w to wierzysz.
1
romek 2015-10-27 15:55:16
czy wiecie za co wyleciał dyrektor marketingu?
2
aga84 2015-10-27 16:48:53
A ja jednak jestem ciekawa czy potrzebują panie do pracy ale z tego co wiem to na produkcji na magazynie to sami mężczyźni zresztą to oczywiste ale czy jakies inne działy są dla kobiet?
bo chyba nie jest tak źle w tym zakładzie?
1
justyna 2015-11-06 17:29:18
Mów za siebie sam jesteś zło konieczne
1
taki ktoś 2015-11-11 20:22:16
Czy Zbigniew to w ogóle wie co się u niego w firmie dzieje? Jak to czytam to nie mogę uwierzyć że budowałem firmę o tak słabej reputacji u pracowników.
Wodzu, co tam się dzieje? Twój były pracownik. Ten z przed wielu lat.
cz 2015-12-04 20:10:05
Na szczyt czego? Głupoty? Tam pracują ludzie mierni ale wierni.
Chytra Baba 2015-12-08 10:37:50
Olek, widać że bacznie śledzisz zachowania na rynku napojów. Chytra Baba 2012, powstanie firmy Zbyszko (co za tym idzie 3 cytryn) 1994 rok. Ale niech Ci będzie, przez te 18 lat 3 cytryny były produktem anonimowym na rynku.... brawo ....
1
j 2015-12-08 18:07:13
Spokojnie, w 1994r Zbycho to dopiero zaczynał i pierwsze co robił to rozlewał jeszcze piwo i napoje w po GS-owskiej rozlewni. Później zaczął wprowadzać napoje pod nazwą SUN a gdy te okazały się totalnym niewypałem zaczął lać niegazowane 2l co okazało się strzałem w dychę. Później było "Idź na całość" i to od wtedy firma zaistniała porządnie na rynku. Seria 3 weszła na rynek w 2000r i jak się okazało jest sukcesem.
Wodzu, tak trzymaj. 3 Muszkieterowie.
Magda 2015-12-23 09:39:53
Witam, może Pan się ze mną skontaktować. Mam dość nietypową sprawę i pilną,może na meila Magdalena S. 1980@wp.pl Dziękuję
Już tu nie pracuję dzięki BOGU 2016-02-09 13:23:25
Masz 100% racji w tym co piszesz. Ja w wielkim skrócie mogę powiedzieć jeśli szukacie pracy omijajcie tę firmę ogromnym kołem. Wszystko co piszą wasi koledzy to niestety 100% prawdy o tej firmie.
1
hehehe 2016-02-13 15:33:11
Mam nadzieję, że Schwarz Cię wykończy bucu Zbigniewie.
Wreszcie trafiłeś na godnego przeciwnika.
rozumu 2016-02-14 09:56:42
Trochę spokojniej, co z tego że ktoś kogoś wykończy? Dasz ludziom pracę?
2
z branży 2016-02-14 11:42:04
Gościu co ty w ogóle piszesz. Człowiek daje zatrudnienie ponad 300 osobą, a ty się podniecasz i kibicujesz jakimś szwabom którzy niszczą Polski handel. Brawo za takich patriotów i ich pojęcie o rynku. Kibicuj tak dalej Niemcom, a za chwile nie będziesz miał co do gara włożyć. Żal takich ludzi jak Ty. Co do samej sytuacji gdybym prowadził biznes i chciałbym wprowadzić produkt do sieci na czele której stoi kupiec który, nie prowadzi rozmów, nie jest ważna dla niego oferta producenta tylko liczą się $$$ to pewnie 90% ludzi w tym kraju mając możliwość weszła by do sieci "za wszelką cenę" więc co z się głupio produkujesz. Tak kiedyś wyglądał handle i to nie tylko w tej branży. Płaciłeś, sprzedawałeś albo nie robiłeś biznesu. Kilka osób w tym kraju decydowało o tym co będzie w sklepie, a co nie i to była ich władza. Zresztą tak jest nadal tylko teraz cash przytula sieć przez faktury marketingowe.
1
Ania 2016-02-16 14:15:12
Najgorzej jak dyrektorem zakładu zostaje pustak ( dyplomy uczelni kupione, nawet matura to był wielki problem ), tylko dlatego ,że jest synem szefa.
1
j 2016-02-16 19:48:32
Kup sobie i ty te dyplomy i zobaczymy czy stworzysz taką firmę. A dyrektorów już miał, jak to wyszło to znający temat wiedzą jak się skończyło.
marcin 2016-03-04 17:26:42
Tak się sprzedaje jak wszystkie produkty, źle. O czym świadczy fakt że jeden zakład stoi a drugi zamiast produkcji sprząta hale. Powoli nadchodzi kres tej firmy. Zbycho komis samochodowy otworzy.
marcin 2016-03-06 18:35:14
Tak będzie niestety, szkoda że Zbigniew nie wyciąga wniosków. Kiedyś ludzie pchali się drzwiami i oknami żeby tam pracować a teraz co? Wokół właściciela jest grupa klakierów dbających o swoje portfele w zamian zaś dając niewiele.
2
marcin 2016-03-09 19:24:06
A kto to jest Andrzejewicz?
1
marcin 2016-03-18 19:35:50
A świstak siedzi i zawija w sreberka. Marnie wyszła ci ta kryptoreklama. Badziew trzeba nazwać po imieniu, BADZIEW.
Zodiak 2016-04-07 09:25:27
Witam
Jakie to ma znaczenie ilu osobą daje zatrudnienie, skoro linia produkcyjna to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ty na swoim stanowisku zarobisz dobrą pensje a uważasz że człowiek ma paść na twarz i zarobić tylko na chleb.
marcin 2016-04-22 12:57:40
Ani tanie , ani dobre. Nie stać was na normalną reklamę tylko jakieś "szeptuchy".
1
bonia 2016-05-17 14:20:13
Idzie sezon na napoje, czy rekrutacje czasem nie są rownież sezonowe?
Boguu 2016-06-04 22:05:20
Dobrze mówi, znam tego człowieka , to jest prawda, tak było.
NICK 2016-07-07 14:11:36
MOJA ZNAJOMA PRACUJE W GARDEN PHARM W RADOMIU JAKO KONSULTANT TELEFONICZNY NIE NAROBI SIĘ ZAROBI 12 ZETA BRUTTO ZA GODZINĘ PLUS PREMIE I DODATKI PRACA OD PON-PT OD 8-16 JAK NIEMA OGŁOSZEŃ W NECIE TO I TAK MOŻNA SKŁADAĆ CV W SIEDZIBIE NA UL. STAROMIEJSKIEJ TAK SŁYSZAŁAM
Nick 2016-07-13 19:01:58
Wie ktoś jakie zarobki na produkcji ?

http://olx.pl/oferty/uzytkownik/2gGjl/
Były pracownik 2016-07-21 09:01:52
Lada moment ma odejść kilku starych pracowników...
1
Nowy 2016-08-10 16:49:50
Firma wyzyskuje ludzi na umowach śmiećowych prowadzona przez sięgających dna dyrektorów i kierowników.
3
marco 2016-09-01 21:28:51
Co by nie mowic ale fantazje masz...
2
Iwka 2016-09-19 17:58:38
Jesoo ale podejście. Może by nie szukali gdyby mieli pewne stałe umowy - pomyślałeś o tym?
1
Bryndza 2016-09-19 18:29:40
Iwka, on pomyślał, on ma płacone za to, że kłamie
2
50 2016-09-19 21:40:01
widzę że w tym roku mega obrodziło u was rekrutacjami na stanowisko Regionalny Koordynator Ds. Hurtu, z kilkadziesiąt ich jest, czyżby jakieś rotacje i zwolnienia?
Zostaw swoją opinię o Zbyszko Company Sp.z.o.o - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbyszko Company Sp.z.o.o