brak logo

Zbyszko Company Sp.z.o.o

Radom

Opinie o Zbyszko Company Sp.z.o.o

bonia 2016-05-17 14:20
Idzie sezon na napoje, czy rekrutacje czasem nie są rownież sezonowe?
Boguu 2016-06-04 22:05
Dobrze mówi, znam tego człowieka , to jest prawda, tak było.
NICK 2016-07-07 14:11
MOJA ZNAJOMA PRACUJE W GARDEN PHARM W RADOMIU JAKO KONSULTANT TELEFONICZNY NIE NAROBI SIĘ ZAROBI 12 ZETA BRUTTO ZA GODZINĘ PLUS PREMIE I DODATKI PRACA OD PON-PT OD 8-16 JAK NIEMA OGŁOSZEŃ W NECIE TO I TAK MOŻNA SKŁADAĆ CV W SIEDZIBIE NA UL. STAROMIEJSKIEJ TAK SŁYSZAŁAM
Nick 2016-07-13 19:01
Wie ktoś jakie zarobki na produkcji ?

http://olx.pl/oferty/uzytkownik/2gGjl/
Były pracownik 2016-07-21 09:01
Lada moment ma odejść kilku starych pracowników...
1
Nowy 2016-08-10 16:49
Firma wyzyskuje ludzi na umowach śmiećowych prowadzona przez sięgających dna dyrektorów i kierowników.
5
marco 2016-09-01 21:28
Co by nie mowic ale fantazje masz...
2
Iwka 2016-09-19 17:58
Jesoo ale podejście. Może by nie szukali gdyby mieli pewne stałe umowy - pomyślałeś o tym?
2
Bryndza 2016-09-19 18:29
Iwka, on pomyślał, on ma płacone za to, że kłamie
2
50 2016-09-19 21:40
widzę że w tym roku mega obrodziło u was rekrutacjami na stanowisko Regionalny Koordynator Ds. Hurtu, z kilkadziesiąt ich jest, czyżby jakieś rotacje i zwolnienia?
1
wilak 2017-01-15 12:49
kiedyś było lepiej i zarobki były na poziomie i najważniejsze atmosfera była na poziomie.
przychodziło się do pracy i robiło swoje, a teraz....
mobbing, stres, nerwówka...

Za araba by było lepiej niż teraz...Bartuniu wróć...

4
Mnich 2017-01-25 19:31
Firma zbyszko to najgorsza firma w której do tej pory pracowałem. Nie polecam i zdecydowanie odradzam prace tam jako ph
8
moreno 2017-02-10 22:02
Kłamstwo kierowników i dyrektorów jest na porządku dziennym, malowanie trawy na zielono by tylko Zbigniew widział to co chcę zobaczyć a cała reszta... Szkoda słów...
Jedyne rozwiązanie wywalić wszystkich i zatrudnić kompetentnych ludzi a nie pociotków...
5
Great British 2017-02-13 11:28
Ciekawe, czy Pan Zbigniew wie, ilu jego pracowników pracowało w czasie pracy u kierowników na tzw. Prywatkach... Ciekawe czy Pan Zbigniew wie, ile naprawdę jest odpadu na produkcji? Jak pracowałem jeszcze 2 lata temu, to jeden z kierowników produkcji stojąc przy prasie powiedział magiczne zdanie:
"Jakby stary zobaczył ten odpad, to żadnego z nas tu by nie było"..... Szkoda, że tak Pana oszukują najbliżsi współpracownicy. Pozdrawiam z Wysp Brytyjskich.
10
aaaaaaaaaaa 2017-02-13 19:34
Zbigniew to tyle wie co mu ekspert Dominik powie by było świetnie i pięknie , i by ratować własne interesy.
13
fachowiec 2017-02-21 13:24
Witam
Proszę o opinie w sprawie pracy na stanowisko "automatyk".
Jakie są zarobki i czy kierownik jest w porządku gość.
szymon 2017-03-01 23:18
Jest ok. Nowe auta , kasa ok , atmosfera ok , napoje smaczne , polecam.
4
Yyyy 2017-03-24 20:02
Jak się nie chce pracować, leci w kulę i klepie w system co popadnie to firma najgorsza bo Cię wywaliło.
1
jaro 2017-04-20 07:05
No to naapisz jak z tym wywalaniem bo ponoć cały kanał nowoczesny poszedł do zwolnienie. Czyżby wszyscy klepali bzdury do systemu kozaku?
1
3 z przodu 2017-04-22 23:05
To co się wydarzyło ostatnimi czasy w firmie pokazuje jak głęboko w dupie ma wszystkich pan prezes. Cały kanał nowoczesny do zwolnienia bo się zapielo dwa dile z dyskontami to po co ludzie na rejonie. Wiadomo czasy się zmieniają ale szacunek należy się każdemu!!!. Oddani pracownicy firmy Zbyszko lojalni robiący swoją pracę z dnia na dzień do zwolnienia z jakimś śmiesznym wypowiedzeniem tygodniowym by mogli się ogarnąć bo inaczej trzeba by zapłacić za kolejny miesiąc pracy . A tak to parę złotych zostanie szkoda tylko że honor pan stracił u swoich pracowników nie mylić z zleceniobiorcami. Każdy ma swoje obowiązki rodzinne zobowiązania finansowe i różne inne wydatki które to obciazaja kazdego z osobna. A to co zrobiła firma odbije się w przyszłości, szkoda oddanych ludzi którzy tam jeszcze pracują . A tym co odchodzą życzę powodzenia!!! 3majmy się razem .
10
james 2017-04-23 14:31
Cały Zbynio :-). Bóg go osądzi!
3
oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2017-04-23 21:15
a jak tam romans w Białobrzegach?
6
K.O.P dawny P.P.C 2017-04-23 21:42
Wszystkie starania by region wyglądał w miarę przyzwoicie jak psu w budę. Starania nie poparte żadna pomocą ze strony firmy( brak budżetów na gazetki, brak kasy na serwis,gratis - marne 32 zgrzewki mające starczyć PH na wsparcie działań na regionie , co przy ponad 35pkt w obsłudze nie daje nawet 1 zgrzewki na hale).32 zgrzewki które miały starczyć na wymiany terminów, wsparcie serwisu wymiany reklamacyjne , ekspozycje indywidualne , poprawę wizualizacji i itp. Jedna decyzja ,,człowieka ,,który uwaza wszystkich swoich pracowników tudzież zleceniobiorców za zgraje ludkow którzy chcą go za wszelka cena okraść, oszukać wydymac . Człowiek może mieć tylko do siebie żal i pretensje ze przez tyle lat siedział w tej toksycznej firmie. Zero perspektyw, zero zaufania tylko wieczne oczekiwania i załatwianie wszystkiego na krzywy ryj.Panie prezesie budowanie potęgi firmy na relacjach z dyskonatami jest jak stąpanie po kruchym lodzie. Pozdrowienia dla wszystkich PH sieciowych. Z naszym doświadczeniem czeka nas tylko lepsze
18
a..... 2017-04-26 21:12
Ja juz nawet napojow Zbyszko nie kupuje, brak szacunku do ludzi to norma jaka panuje w firmie Zbyszko, nie warto byc uczciwym pracowitym , zla fama pojdzie za Zbyszko a to odbija sie na sprzedaz bo bardzo latwo stracic zaufanie trudniej je odzyskac
10
bebok 2017-05-01 21:20
Nie płaczcie dziewczyny. Skoro ta firma jest taka chvjowa to dlaczego tam tak długo pracowaliście? nie szkoda czasu?
Programista wyklęty 2017-05-02 20:27
większość pewnie pracowała z braku laku, ale od kiedy podnieśli pensje na kasie w biedrze, kolejki się ustawiają do pracy. Nie pisałem Wam, że od roku można zobaczyć znacznie lepszą obsługę w marketach? Nie raz lepszą niż u Staszka na rogu z warzywami. Kiedyś w markecie upuściłem jogurt, pękł, poszedłem z nim do pani i zapytałem czy mam za niego zapłacić? Zabrała i powiedziała, że nie, że wpisze sobie w koszta.
A co się dzieje w innych firemkach to szkoda gadać. Niezadowolony pracownik to niezadowolony klient i tyle. Widać czasem te smutne buźki wśród kelnerek i nie wiesz czy wchodzić czy omijać, bo patrząc na tego smutaska popsujesz sobie dzień...
Pozdrawiam
4 z przodu 2017-05-03 16:49
Nikt tam nie pracował z braku laku ,nie masz zielonego pojęcia o pracy w rynku nowoczesnym to nie pisz głupich komentarzy .
3\4 ludzi którzy zostali wyrzuceni pracowali tam po 7-10 lat i przedewszystkim znali się na tej pracy i mieli odpowiednie wyniki co miesiąc .
12
Zniesmaczenie 2017-05-18 10:59
Ta firma to jedna wielka porażka. Co z tego że kasa się zgadza, jak atmosfera pozostawia wiele do życzenia, brak jakiegokolwiek szacunku do ludzi którzy pracują, starają się, są solidni i oddani. Zwolnienia bez wcześniejszego ostrzeżenia. Panie Zbyszku tak Pan firmy nie utrzyma na dobrym poziomie. Firma leci na pysk. Przykre to.
8
ania 2017-05-18 22:07
A teraz podobno z agencji pracy tymczasowej przyjmują?
3
Oooooo 2017-05-24 20:14
I kolejne 20 osób pożegnało się z firmą Zbyszko. Dla kolejnych pracowników wskakujacych na nasze stanowiska, z dobrego serca mówię omijajcie firmę szerokim łukiem.
9
stef 2017-05-27 13:25
Tylko 20
Oooooo 2017-06-02 12:30
Tylko ? Razem w przeciągu 2 miesięcy pracę straciło 40 osób to jest mało?
3
stach 2017-06-04 22:44
Sarkazm że tylko , też straciłem tam prace i sie dziwie że jeszcze wszystkich nie zwolnił bo po co mu ph jak ma super kierownikow i biedronke i lidla .Oni mu ogarną sieci i detal i prześlą zdjecia i emaile do kierownictwa i tak do emerytury ;)
3
Zniesmaczenie 2017-06-06 13:27
Za chwilę będzie jeden handlowiec na region, będzie robił 30 wizyt w tym 15 detal i 15 sieci a kierownik będzie hurtowym
1
ZUL Z RADOMIA 2017-06-07 23:02
no no no nowi SV- czyli ludzie którzy nic nie robili i nie znają sie nic a nic na datelu teraz trzepać detal -KABARET. trzymajcie się chłopaki . pamiętajcie frajerskie zasady z radomia nie w każdej firmie Cię spotkają
5
gonzo 2017-06-08 12:10
Ciekawe gdzie podział się wcześniejszy wpis o popychaczach emaili itd ....
3
Agnieszka 2017-06-16 20:29
Chłopaki już nie ma się na nich co denerwować, szkoda nerwów. Trzeba poszukać nowej pracy a Zbyszko niech samo sobie upada bo na to wychodzi że chyba tak się dzieje. Za rok będziemy się śmiać i dziękować Bogu ze nas pozwalniali ????
1
Xawier 2017-06-18 05:16
Panie Zbigniewie niech Pan się przejdzie po zakładzie i zobaczy co tam się dzieje... bo niektórzy nie wierzą ze Pan nie wie co się dzieje w środku i się zastanawiają czy o wszystkim Pan wie....
6
ania 2017-06-29 20:45
A co ma się dziać?
Może łaskawie wyjaśnisz ok?
Bo nie kumam
Larry6 2017-07-07 11:50
a możecie coś powiedzieć o pracy przedstawiciela handlowego w tej firmie? Z tego co słyszałem kiedyś były naprawdę niezłe warunki. Już powoli zastanawiam się nad przeprowadzką , bo nadal ciężko o dobra pracę w Radomiu . Na podstawie tych danych http://praca-mazowieckie.pl/struktura-bezrobocia-na-mazowszu// też widać, ze mamy spore bezrobocie, mimo ze miasto wcale nie jest małe.
Julita 2017-07-20 15:07
W aktualnych ofertach @Larry6 podane są tylko informacje na temat stabilności zatrudnienia i atrakcyjnych zarobków z ciekawszych rzeczy oferują szkolenia i premie
aaaaa 2017-07-24 16:20
szkolenia z czego? bo ja sobie nie przypominam :)
Ktoś 2017-08-09 19:38
Ja powiem tak pracowałem bardzo długo tam na początku nie było źle na produkcji fakt 12h robi swoje ale pieniądz był plus akordy i nawet nie zła atmosfera ale teraz jest poziom po niżej krytyki zapierdzielasz jak Bury osioł też po 12h bez soboty wolnej a w dovrym wypadku dwie niedziele w miesiącu będą wolne wymyślają sobie produkcję w piątek na danej linii a trzeba iść. Kierowniki szczególnie zmianowi, zakładu i jeszcze inni to moim zdaniem ludzie którym osobiście umieją robić prezesowi ruszyć głową pod biurkiem a dla nich pracownik produkcji to dziwka i nic więcej (najbardziej tak traktuje JD)którą można poniżać wyzywać obrażać i tyle panie technolog to są bezczelne głupie jak but z lewej nogi w tym zakładzie nawet sprzątaczka ma większe prawa niż operator systemu zmianowy od 1 do 10 ja bym dał 0 raz jesteś na tej a na drugi dzień na innej nic nie można zaplanować chpaki zapierdzielają za marne grosze a w zamian za wysiłek i trud dostają słowa krytyki a pochwały żadne w moim imieniu Panie Prezesie życzę panu żeby upadł ten zakład z całego serca i ch.j ci w du.e stary [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez pana rządy w tej firmie mam nerwice zaawansowaną przez te lata tej pracy o mało nie straciłem żony dziecka ale teraz jestem wolny dla chłopaków z produkcji 3majcie się i nie dajcie się
Julita 2017-08-13 10:13
A co możecie powiedzieć o pracy na wyższych stanowiskach? Większość pisze, jednak na tematy związane z produkcją, a w Zbyszko Company aktualnie trwa rekrutacja, np. na managera. Osoby zainteresowane tym stanowiskiem, na pewno byłby wdzięczne za jakieś informacje.
yrux 2017-08-13 12:26
Widzę, że nic się nie zmienia od tych kilku lat kiedy już tam nie pracuję.
I w tym miejscu chciałem podziękować Janowi D. za to, że mnie zwolnił. Wtedy tego tak nie czułem. ale teraz jestem mu wdzięczny. Teraz sobie pracuję i jestem szanowany. O podwyżkę się nie upominam, a i tak ją dostaję. Weekendy wolne ,samochód firmowy i urlop kiedy JA chcę. Co najlepsze mogło mnie spotkać to ZWOLNIENIE z tego piekła. Pozdrawiam załogę, zwłaszcza automatyków. Oczywiście za wyjątkiem jednego. :)
P.S Nie bójcie się szukać nowej pracy, bo chyba gorzej niż jest w Zbychu być nie może.
1
Xawier 2017-08-13 18:25
Nie będzie dobrze w firmie w której piorytetem są porządki. Panie prezesie Pan Jan na tym punkcie oszalał. Wszyscy skupiają się na porządku dlatego wychodzi jak wychodzi.. automatyk technik operator zamiast skupiać się na awariach czego skutkiem są pękające butelki puchmący towar strzelający skupiają się na utrzymaniu porządku w zakładzie. . Panie prezesie jakby człowiek robił to co należy to niech Pan uwierzy ze miałby Pan co miesiąc kupę oszczędności. A tymczasem zamiast oszczędności są koszta: prądu pracowników folii i zepsutego rynku... nowi pracownicy nie są uczeni obsługi maszyn tylko porządków.. wiec każdy olewa ze towar się psuje pęka plesnieje. Porządek ponad wszystko... i wychodzi jak wychodzi
2
DADO 2017-08-14 23:39
Kto obecnie pracuje na stanowisku Dyrektora Sprzedaży i Dystrybucji z Zbyszko? Chyba jeszcze pracuje bo ukazało się ogłoszenie na DSiD.
DADO 2017-08-14 23:42
Kto obecnie pracuje na stanowisku Dyrektora Sprzedaży i Dystrybucji w Zbyszko? ( rynek tradycyjny )
ALAN 2017-08-14 23:47
na stanowisku PH ile można zarobić w Zbyszko? Jak to jest z działalnością gospodarczą ? Zwracają koszty?
Zostaw swoją opinię o Zbyszko Company Sp.z.o.o - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbyszko Company Sp.z.o.o