brak logo

"Komfort ZET" Spółka z o.o.

Tarnów

Opinie o "Komfort ZET" Spółka z o.o.

Osam 2011-05-30 09:28:57
Bronislaw - 2010-11-16 07:31:48

Witam i pozdrawiam. Chcę dodać opinie o Komfort-Zet Sp. z o.o. dlatego że Komfort-Zet Sp. z o.o. jest dobrą firmą. Robota w Komfort-Zet Sp. z o.o. jest na wyższym poziomie i również pensje też całkiem niezłe. Jeśli posiadacie jakieś swoje zdanie to proszę piszcie.

Kol. Bronisławie po tym co piszesz to stwierdzam, że prawdopodobnie zostałeś porażony prądem przez słabej jakości firmowy odkurzacz lub inne tandetne urządzenie jakich w komfort ZET jest przewaga.
1
1jerzy 2013-03-15 15:25:38
moze bys cos innego napisal
1jerzy 2013-03-15 15:28:36
kol.Bronisław moze cos dopisze innego a nie jedno i to samo.Moze ktos napisze cos o tej firmie
J-23 2013-06-10 22:32:45
1jerzy - 2013-03-15 15:28:36

kol.Bronisław moze cos dopisze innego a nie jedno i to samo.Moze ktos napisze cos o tej firmie
Tak rok temu firmę odwiedziło CBA
Roman Zwadroń 2014-07-28 20:29:54
dobra firma...5 zł za godzinę i posterunki na drugim końcu kraju
Wypłato 1100 za cały miesiąc, 500 na paliwo...praca życia...A i odpowiedzialność za magazyn na milion;)
roman 2014-07-29 11:54:41
i co kupił ktoś spółkę?bo do 28.07.14r można było składać oferty
5
odradzam pracę w komfort zet 2014-07-30 20:07:00
Firma która dziękuje starym pracownikom za pracę,po to by nie dać kolejnej umowy-zatrudnia nowych mało doświadczonych ludzi.Radzę omijać z daleka.
10
EWA.BOR 2014-08-19 17:59:51
Ja nie narzekam,sprzątam godzinę czasami półtorej i mam co miesiąc ponad tysiąc na koncie,wychodzi średnio 50 zł na godzinę i nikt mi nie wnika w moją pracę,myślę że na te czasy nie jest źle,bo pracuję w międzyczasie w drugiej firmie sprzątającej i muszę siedzieć 7 godzin dziennie by drugi tysiąc zarobić.Jak na takie małe miasteczko i tak rewelacja.
2
MAX1024 2014-08-19 18:07:34
Firma już dawno spadła na PSY zatrudniając byłych funkcjonariuszy i rencistów z grupami INWALIDZKIMI byle wyrwać dofinansowanie PFRON.Już dawno powinna być tam kontrola NIK-u i innych instytucji sprawujących nadzór i kontrolę.
5
jArOsZ 2014-09-26 13:22:07
w częstochowie było spoko do kiedy koordynatorem był Wojtek,teraz jest lipa,grafiki układa jak mu się podoba,zamiast pod starych pracowników,na rękę idzie nowym do tego emerytom,którzy mają ponad 3 tys emki-do tego im mało muszą dorabiać- śmiech na sali.
xxx 2014-10-23 21:59:57
Zawsze można zgłaszać prośby,które są uwzględniane w grafikach.Co do pracowników czy stary czy nowy to wykonuje tą samą prace.
maniek 2014-11-02 19:39:32
podobno komfort kupił impel,wiec szykuje sie jeszcze wieksza lipa.
bodzia 2014-12-06 23:30:06
udajesz,ze szprzata i wiesz o tym dobrze.Juz dawno nie powino cie tam byc.NIEROBIE
waldek 2014-12-17 19:50:16
Jak długo można pracować na umowie zlecenie ,rok a może dłużej w komforcie .
1
wioletta 2015-01-01 14:33:07
Firma która tylko wyzyskuje, a szanowny prezes to typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
wioletta 2015-01-08 18:10:02
Czy słowo "ZŁODZIEJ" jest niecenzuralne. Szanowny pan Prezes sam zapracował na taką opinię. A słowo "ZŁODZIEJ" jest tylko określeniem
2
ja 2015-02-10 18:57:54
nie dosc ze na umowe zlecenie -to jeszcze jakie przekrety -nie placa ubezpieczenia
piotr 2015-04-11 10:52:28
za sprawą nieudolnego prezesa firma idzie na dno w zastraszającym tempie.(Nie będę nikogo obrażał , jak coś się zmieni w tym kraju to na pewno jakiś sąd zainteresuje się poczynaniami prezesa.)
Straciła już ochronę rejonu Częstochowa, od kwietnia straci też portierów i prawdopodobnie konserwatorów.a potem poleci cała reszta... TONĄCY STATEK!!!!Szykuje się pozew do sądu pracy o nie wypłacanie dodatków zagwarantowanych w umowie(szkodliwe) Ja na szczęście w porę podziękowałem.Ale straszny niesmak pozostał...
2
stachu 2015-04-25 22:19:15
Myślałem,że będę dalej ściemniał,ale niestety u nas zostaje tylko dwóch.Pomimo moich znajomości z pewnym kierownikiem nie zostałem CRY:(
jan 2016-01-03 15:18:59
prezesunio zwalnia pracowników którzy budowali firmę od podstaw i są w wieku przedemerytalnym
2
jan 2016-01-07 12:28:58
tak są to potwierdzone informacje . Zwolnił4czy5 pracowników ochrony ze stażami od35 do 39 lat stażu Pracownicy ci zostali przeniesieni do Komfort w latach 97
komfort 2016-01-28 21:12:35
Firma komfort oto cała prawda o niej- za sprzątanie /codziennie/ np. posterunku niecałe 180 zł za MIESIĄC. Kto to wie gdzie idzie reszta forsy z przetargu w każdym bądź razie nie do kieszeni sprzątającego.
jan 2016-02-05 19:48:23
Prezes komfortu obicywal bylym pracownikom szansę przyjęcia.Slowa nie dotrzymal.Brak mu odwagi przyjąć ludzi kturych zwolnił.Sa to ludzie którym brakuje od kilku miesięcy do kilku lat aby osiągnąć świadczenia przedemerytalne
1
jacenty 2016-02-13 16:34:26
to Ci sie tylko wydaje, nie pracowales w twej firmie wiec nie wiesz jak to dziala, zostaja tylko osoby wygodne i pomocne prezesowi a wolne miejsca zajmuja znajomi i znajomi znajomych, bez wzgledu na kwalifikacje. Nawet stanowiska administracyjne obsadzane sa osobami bez podstawowych wiadomosci z zakresu obslugi worda czy excela. Te osoby ktore dostaja wyzsze stanowiska tez czesto nie maja o nich bladego pojecia, no i "zarzadzaja" ludzmi wg wlasnego widzimisie. kierownik remontow- porazka, kierownik kuchni - dno, nie ma bladego pojecia o gastronomii. Jednym slowem dramat
jan 2016-02-14 18:43:01
Do tego trzeba dodać większość kierownikow nie ma pojecia opodległym działom.Brak odpowiedzialności kierownictwa Ochrona dzwonila po serwisach a władza z ponem dyrektorem obchodziła z dala.Obchodzą ich tylko słupki i wypłaty ktore dzięki wspołpracy z zakładem otrzymują,sami nie są w stanie nic wymyśleć
2
obi 2016-02-19 12:57:21
złośliwy naród
jan 2016-02-22 11:38:32
Jest ktoś w stanie zaprzeczyc tym faktom
Lena 2016-03-13 22:36:06
CO NIEKTÓRZY SIĘ BUDUJĄ A TO SĄ KOSZTY
Lili 2016-06-02 07:41:28
Pracuje w Komforcie kilkanaście miesięcy i jestem zadowolona. Są niestety tutaj pracownicy którzy mają swoją prace w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odklepać dniówkę (i to nie bardzo). Prezes i v-prezes w porządku.
Jacenty 2016-06-02 17:06:42
Haha dobre sobie. Kilkanaście lat chyba, wiadomo dlaczego ( nie są to kwalifikacje) Wazelina w nadmiarze jest szkodliwa ;)
2
leoonidas 2016-06-04 00:16:24
co najwyzej godziny do odebrania buahaha
2
Gieorgij 2016-07-09 20:38:46
Firma która nie liczy się z człowiekiem i łamie prawa pracownicze.
Komfort zet ciągnie kase z PFRON oraz Taurona który zleca mu różne czynności by się utrzymali. Dzięki Tauronowi ta firma jeszcze istnieje. Nikt kto miałby WŁASNYMI pieniędzmi płacić za ich usługi "PROFESJONALNE, na wYSOKIM poziomie" nie wybrałby tej firmy. Bo w sumie nie można się dziwić pracownikom że pracują jak pracują i czym pracują....bo jaka płaca taka praca.
A że płaca byle jaka to i praca do....
2
Strapiony pracownik swoją marną dolą (nie)wolniczą 2016-07-09 20:55:20
Niebawem Komfort zet ma przejmować pracowników AUTOZETU. Biedni ludzie nie wiedzą co ich tam czeka. Smutne że dobrzy fachowcy a tak marnie skończą. Cudów nie ma/jak wiekszość z nas otrzymają głodowe stawki lub jeśli dostaną umowę o prace to 1350zł na reke i za to mają utrzymać rodziny. Te stawki ma większość pracowników więc niech panie z otoczenia szefostwa nie wazelinują że jest tam super i na wysokim poziomie. Że jak się pracuje pilnie i ponad godziny to cie docenią i gratyfikują. Guzik prawda. No chyba że ktoś inne.usługi świadczy to może i więcej dostanie...
3
lady B 2016-07-25 06:22:55
Sprzątaczki w Myszkowie i Lublińcu mają ponad 1200 za 1,5 h sprzątania dziennie-nie sądze by gdziekolwiek tyle zarobił nawet w Mariocie.Srednia na godzinę wynosi 50 zł
oij 2016-10-09 16:03:54
@monik musisz z cala pewnoscia miec tutaj odpowiednie wyksztalcenie
2
Zostaw swoją opinię o "Komfort ZET" Spółka z o.o. - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Komfort ZET" Spółka z o.o.