Beniamin Natalia Gilge

Piekary Śląskie

Opinie o Beniamin Natalia Gilge

oni 2014-12-18 10:44
no cóż widzę ,że właścicielka trzyma rękę na pulsie





oni 2014-12-22 20:32
zawsze piszesz tak ,że same ach i och -a wiadomo ,że jest inaczej
nie jest tak mega kolorowo dla pracowników -ale cóż -miłego dnia
ania 2015-01-24 21:29
beznadzieja....
ona 2015-02-12 17:15
jakoś nie widać wielkiego otwarcia kolejnego biura , a tyle o tym piszecie -no chyba ,ze już jest jakaś rekrutacja ? jak tak to proszę o info gdzie złożyc cv
onaa 2015-06-10 09:01
Przynieś CV do bura w Piekarach. Chętnie z Tobą porozmawiamy :)
1
Becik 2015-07-28 15:22
Chciałam podzielić się z Wami moją opinią, mianowicie jestem po pierwszym etapie rozmowy w sprawie pracy. Rozmowa dość luźna, choć pomimo mojego doświadczenia,zdenerwowania nie dało się uniknąć. Rozmowa odbyła się z pracownikiem od rekrutacji. Jeśli do mnie zadzwonią, ma odbyć się rozmowa z Menedżerem biura. Warunki jasne. Jednym słowem nie taki diabeł straszny:)
1
MIllenium 2015-08-05 13:48
Nie podając kwoty w treści ogłoszenia, nie informując o zakończonej rekrutacji itp. Sami sobie opinie wystawiają, nie trzeba szukać w internetach.
1
admin 2015-08-05 14:02
Przy tego typu stanowiskach, stawki negocjuje się w kolejnych etapach rozmowy. Z miłą chęcią przebijemy stawkę obecnej firmy,jeśli jesteś godny(a) uwagi. Sądząc po wypowiedzi, aplikować możesz co najwyżej na młodszego specjalistę, a tam stawki są określone w ogłoszeniu.
lika 2015-08-15 22:07
a ja mimo wszystko chce sprobowac pracy u Beniamin (usunięte przez administratora), a wlasnie szukaja na stanowisko Account manager gdyz oferuja atrakcyjne wynagrodzenie (podstawa + atrakcyjne premie od sprzedaży) no i oczywiscie doskonalenie warsztatu sprzedażowego poprzez uczestnictwo w oferowanych szkoleniach. a wiecie ile mniej wiecje na tym stanowisku mozna zarobic?
Antosia 2015-10-15 18:26
Duszek, zapraszamy do nas, będziesz mógł się przekonać co się dzieje! Firma się rozbudowuje, wdraża dwa poważne projekty na skale ogólnopolską a co za tym idzie sztab specjalistów IT pracuje nad stronami oraz platformą. W odpowiednim momencie wszystko zostanie umieszczone dla naszych Klientów!Trochę cierpliwości:)
michalina 2015-10-22 16:17
Witam,
słyszałam, że otwiera się nowa filia w Bielksu? to prawda? ja bym była zainteresowana. Ktoś może mi powiedzieć jakie zarobki na rękę w sensie jaka podstawa ? i czy jest obecnie jakaś rekrutacja?
Kicek 2015-10-23 12:45
michalina, masz prawdziwe informacje. Z tego co wiem, pierwszy skład został zrekrutowany, obywają u nas szkolenie. Jeśli chodzi o podstawowe wynagrodzenie, negocjuje się je indywidualnie w zależności od kwalifikacji oraz doświadczenia.Z tego co wiem na rękę między 1500 a 2500 plus premia.Dzwoń na numer podany w ogłoszeniach, wszystkiego się dowiesz:)
karolina 2015-10-27 12:36
a ja mam takie pytanie. Pracowałam kiedyś w konkurencji a chciałabym wrócić do tego zawodu bo lubię taką pracę, chciałam zapytać czy nadal łatwo sprzedać szkolenie bhp? bo kiedyś było łatwo ale potem podobno rynek się trochę zamknął?
Kicek 2015-10-29 14:08
Karolina, pozyskać i utrzymać Klienta, jest trudno w każdej branży, dlatego też poprzez ciągłe szkolenia uczymy się jak tego dokonać. "SPRZEDAĆ" można wszystko, ale nie o to w tym chodzi jak sądzę. Musisz kochać swoją pracę, i szanować swoich klientów, wtedy nie będziesz musiała mówić, że "rynek się zamknął".
1
Nowy 2016-02-04 13:37
Ja właśnie jestem po pierwszym etapie rozmowy, muszę przyznać, że warunki i wymagania, przedstawiane są w sposób jasny i zrozumiały. Mam doświadczenie jako handlowiec, więc umowa o prace na okres próbny i stawka 2500+premia, są do przyjęcia. Personel uprzejmy i konkretny. Pan od spraw personalnych dość bezpośredni.
Nowy 2016-02-06 22:07
@Gryzak, zobaczymy. Na tą chwile w porządku, rozpoczyna się szkolenie pod nowy projekt. Płacą i wymagają. Opieka medyczna po zakończonym okresie próbnym.
Administator 2016-02-10 23:46
To prawda,zespół jest stabilny wiec i rekrutacja zbędna. Stawiamy na zadowolenie pracowników co za tym idzie również klientów. W niedługim czasie zwiększamy zasięg wiec proponuje zgłosić swoją kandydaturę pracy być może zostaną utworzone nowe stanowiska. Pozdrawiamy zespół Beniamin
BYŁY PRACOWNIK 2016-06-13 11:39
TROCHĘ LUDZI OSTATNIO ODESZŁO WIEC ZŁÓŻ CV
3
łona 2016-07-04 12:21
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ..a. Jak zawsze.
Uczestnik 2016-09-04 17:34
Kiepskie szkolenie! A na reklamację byli głusi! Żenada!
5
Administrator 2016-09-05 17:48
Dziękujemy za Twoją opinię...zastanawiające które ze szkoleń masz na myśli, bo obsługujemy 43 tematy szkoleń. Skoro nie wpłynęła żadna reklamacja, stwierdzenie "głusi" uznam za bezzasadne
1
kaja 2016-09-05 19:32
zależy jeszcze na jakie stanowisko aplikujesz bo jak chcesz aplikowac na przedstawiciela handlowego to podejrzewam, ze mozesz liczyc na calkiem przyzwoite wynagrodzenie a także premie pracowniczą ktora zależy od ciebie, ile zrobisz tyle masz mysle,ze to uczciewie
1
NICK 2017-01-27 14:40
Nie trochę tylko WSZYSCY :)
11
Ariadna 2017-01-30 10:48
czyżby niewypłacalność ?
4
kotek 2017-02-13 14:58
no to ( usunięte przez administratora )kończy swoją karierę widać .
ciekawe kto teraz będzie na nią pracować skoro WSZYSCY się pozwalniali ?
3
Znajomy 2017-02-16 19:04
Słyszałem że Beniamin się zamyka....długi ,niewypłacalność wobec ludzi itp...No niestety pani 'G' pani czas już się skończył ,może wyciągnie wreszcie pani wnioski co jest ze mną nie tak że cała okolica o pani aż huczy i ludzie odchodzą.Swoją drogą życzę pani żeby w najbliższym czasie a tak się pewnie stanie ,dzwoniła pani po nieznajomych firmach i płaszczyła się żeby coś sprzedać za 200 zł żeby mieć na chleb dla swojej trójki dzieci.Do tej pory szło łatwo wykorzystując innych niewinnych ludzi żeby mieć ,ale niestety przyszedł na panią czas żeby zapierniczać za marne grosze...życzę pani również żeby po miesiącu pani pracy pracodawca nie wypłacił wynagrodzenia dla pani żeby się pani przekonała co to jest nie móc kupić jedzenia!!! bo nie ma za co! Jest pani najbardziej zakłamaną osobą jaką znam,ps dawanie d..py za jedzenie sponsorom też się kiedyś skończy a wtedy zostaje tylko jeden zawód....pozdrawiam.
Znajomy.
9
graba 2017-02-27 11:49
oooo!! koniec BENIAMINA było do przewidzenia....gratuluję p G ...co zostało długi zła opinia? hmmm może jedno i drugie? Wstyd! a dołączenie do innej spółki też Cię nie uratuje...pamiętaj nazwisko i opinie zostają...
6
lila 2017-02-27 18:22
Nazwisko zaraz sobie zmieni i po kłopocie :)
4
Beny 2017-02-28 17:28
Po raz piąty?? Eeeee.....
3
Beny 2017-02-28 17:49
Po raz piąty?? Eeeee.....
4
ha ha 2017-03-01 19:55
psa sobie kupi albo przygarnie- przynajmniej bedzie wierny...
3
były 2017-03-07 09:04
Odradzam pracy w tym miejscu....wynagrodzenia za pracę nie są wypłacane na czas albo w małych ratach pomimo faktu że robisz swój plan,ponadto mobbing, zastraszanie,krzyki wyzywanie a w sezonie zimowym temperatura w biurze nie przekracza -3 st.W dniu wypłaty pracodawca nie pojawia sie w firmie więc musisz czekać jakies pare dni żeby dostac cokolwiek.Sprawa nadaje sie jedynie do PIP .
Uważajcie kochani na ta oszustkę! Nie dajcie się nabrac ! odradzam pracy w tym miejscu.
8
Paulina 2017-03-08 12:08
@były zastraszanie pracowników?
była 2017-03-08 20:04
Ja też potwierdzam,pracowałam tam 2 miesiące i przyznaje koledze wyżej rację.
Straszny mobbing i zastraszanie jak zrobisz tylko plan i nic wiecej,wieczne krzyki i stres,warunki straszne ,po pewnym czasie bałam si e tam przychodzić....wypłata nigdy nie była na czas i zawsze z pretensją ...a jak ja już dostałam z opóznieniem to musiałam liste płac podpisać"normalnie" z wygodną datą dla pani Gilge...dobrze że odeszłam z tego miejsca a innym odradzam...
8
Paulina 2017-03-20 14:25
@była, a jakie rzeczy wspominasz dobrze?
pracownik 2017-05-05 15:21
Bardzo dobrze ,że zamknęła i nie będzie już wykorzystywała ludzi - jak mówią "KARMA WRACA " - Wszystkie wcześniejsze opinie ,ze jest tam tak cudownie pisała sama szefowa - aby pokazać innym ,ze tak pięknie daje radę ,że jest " Super " szefową , że WYNAGRODZENIA są ok - tylko zapomniała napisac ,że nie dostawaliśmy wypłat na czas , cały czas stres z każdej strony , ciągle mało i mało ....to ,ze kombinuje coś nowego w Bielsku - hmmm ludzie czytają opinie i po jakimś czasie się przekonają co i jak . Wiele pozostawia do życzenia jej podejście do ludzi ,świetnie potrafi się maskować i wykorzystywać ludzi i różne sytuacje . Nie dajcie się zwieść miłym słówkom .Tyle w temacie
5
pracownik 2017-05-05 15:24
haha nieżle
4
Pracownik były 2017-05-05 16:13
Znowu? Hihi . ciekawa sprawa. Że daje d..y za coś - w sumie to nic dziwnego
5
Natalia Gilge 2017-05-08 12:38
Jeszcze nigdy nie zabierałam głosu na tym portalu, ale zrobię wyjątek pierwszy i ostatni raz. Od dawien dawna wiadomo, że portal ten służy do wywnętrzania się...Jak i ja, tak również wielu przedsiębiorców podziela moje zdanie, TUTAJ PISZĄ TRZY GRUPY :-konkurencja, która niestety czuje zagrożenie; - byli/niedoszli pracownicy którzy niestety z jakiś powodów ciągle i ciągle szukają/zmieniają prace; - albo też inne "przychylne" bliskie osoby, których życie jest puste i nudne, a swój wolny czas muszą poświęcić na oczernianie innych. Zabawne, że niektórzy tu odpisują sami sobie na co wskazują adresy IP.

To co tu czytam w zasadzie nie dziwi mnie wcale, ludzka zawiść nie zna granic. Czy ma sens wypowiadać się na temat pracowników? Nie sądzę:) Wieloletnie współprace o czymś świadczyły, wielokrotne podziękowania i Wasze zwierzenia-również. Zawsze pracowaliśmy profesjonalnie i niech tak pozostanie.

Panu którego IP najczęściej się powtarza, polecam zająć się swoim upadającym życiem i poświęcić więcej czasu na to, co w życiu jest ważne.

Na zakończenie chciałabym życzyć wszystkim dużo sukcesów, i pamiętajcie, każdy ma prawo do swoich decyzji, marzeń i drogi jaką wybierze, ważne byście dali radę dźwignąć to, co skrupulatnie na swoje plecy bierzecie bez robienia krzywdy sobie i innym.
Przestrzegam również przed chęcią wplątania mnie w manipulacje i sugerowanie , jakobym pisała hejty czy to tutaj, czy to też na innych postach swoich koleżanek i kolegów po fachu.

Niestety, nie mam za dużo czasu, zatem to moja ostatnia wypowiedź, oczywiście zapraszam osoby z nadmiarem czasu do negatywnych komentarzy poniżej.
2
Paulina 2017-05-09 09:54
@pracownik piszesz, że wynagrodzenie nie było wypłacane na czas. Czy była to jednorazowa sytuacja, czy taki 'problem' pojawia się cyklicznie?
K. 2017-05-09 12:09
Pracowałam w jednym z oddziałów, muszę powiedzieć, że nigdy nie było problemów z kasą, wręcz dużo dodatków trafiało do kieszeni. Nie było problemu z zaliczką ani też z zapomogą jak któraś miała długi. Firma podchodziła bardzo indywidualnie do każdej osoby. Doszły słuchy, że były dwa miesiące kiedy kasa wędrowała w częściach, no i co w tym dziwnego skoro potajemnie pracownice robiły konkurencje i zabierały firmową kasę na swoje konta:) Jeszcze się tym chwalą. O czymś to świadczy. Pozdrowienia dla fałszywej lizo- dupy przez którą tyle osób wyleciało:)
1
Ariadna 2017-05-09 15:59
Informacja od GoWork:
"GoWork.pl nie udostępnia pracodawcom żadnych danych osób, które zamieszczają opinie na forum. Dane takie (a konkretnie – numer IP) udostępniamy wyłącznie organom ścigania na ich wyraźne żądanie. Ochrona pracowników wypowiadających się na temat swoich pracodawców to sprawa, którą GoWork.pl traktuje bardzo poważnie."
Życzę sukcesów i umiejętności wyciągania wniosków ze swojego postępowania. Pozdrawiam serdecznie
4
I 2017-05-09 21:19
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie o tej pani zamieszczone wyżej, jedna wielka żenada,mobbing,zastraszanie, brak wypłat na czas a do tego problemy psychiczne tej pani... LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ , NIE WIERZCIE W ANI JEDNO JEJ SŁOWO BO TO STEK BZDUR! a pani G radził bym sie zastanowic nad firmą konikiem w Bielsku ( firma nie istnieje) a wystawiacie certyfikaty , o tym by tez należało powiadomić pewne służby ...ale po co samo się posypie jak cała reszta!!!
6
Ariadna 2017-05-10 08:11
Zacytowałm informacje GoWork z ich strony internetowej. Informacja mówi ze pracodawca NIE ma podglądu do adresów IP. Właścicielka firmy twierdzi, że ma podgląd, ciekawe ? :)
3
Ariadna 2017-05-10 08:12
Zacytowałm informacje GoWork z ich strony internetowej. Informacja mówi ze pracodawca NIE ma podglądu do adresów IP. Właścicielka firmy twierdzi, że ma podgląd, ciekawe ? :)
1
Paulina 2017-05-10 09:34
@I § 2. Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy naprawdę uważasz, że takie sytuacje mają miejsce w firmie?
j. 2017-05-12 17:11
chyba w jedynym oddziale - bo w Zabrzu był oddział zbyt krótko - tak jak szybko otworzyła tak szybko zamknęła - dobrze kiedyś ktoś mądry powiedział -KARMA WRACA -jeśli krzywdzi się ludzi i wykorzystuje to wszystko wraca w niespodziewanym czasie ... i to co tu piszą to prawda , która boli ....
7
K 2017-05-14 14:39
@j znam historie od lat, nie pierwszy raz prawda boli...ale Ciebie. To twój sposób na zemstę, bo jesteś zwykłym zawistnym świrem...Aż czytać tych bzdur się nie chce, i nie chodziło o żaden oddział w Zabrzu.
J. 2017-05-18 19:19
Też znam historie od lat i wcale mnie nie dziwi że zamknęła firmę w Piekarach i mnie nie boli wręcz mam satysfakcję, że sobie nie poradziła - Każdy ma to na co zasłużył... Traktowanie ludzi w zły sposób zawsze wraca w najmniej spodziewanej chwili i uwierz że wiem co piszę...
5
znajoma 2017-05-18 19:49
STRONA WWW.BENIAMIN.ORG.PL - POSIADA STARE DANE Z NAZWISKAMI BYŁYCH PRACOWNIKÓW

NA CEIDG - Bielsko-Biała, ul. Franciszka Kamińskiego, nr 19, 43-300 CZY TAM TO DZIAŁA ?
2
Zostaw swoją opinię o Beniamin Natalia Gilge - Piekary Śląskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Beniamin Natalia Gilge