Beniamin Natalia Gilge

Piekary Śląskie

Opinie o Beniamin Natalia Gilge

ona 2014-12-08 19:41
daruj sobie -poszukaj sobie "innej " pracy z umową (usunięte przez administratora)
1
oni 2014-12-09 08:27
Ale moje koleżanka pracuje tam już 2 lata. ?Takich warunków nie znajdziesz nigdzie. Finansowo i jeśli chodzi o atmosferę jest zarąbiście. Stąd moje pytanie o linka. Poza tym można śmiało tam awansować i zdobyć bardzo cenne doświadczenie.
ona 2014-12-09 16:59
to po co link? --awansować przy sprzedaży -na kogo ? finansowo dobrze ? chyba tym przy biurku .. (usunięte przez administratora)
oni 2014-12-10 08:01
1. Tylko w mało profesjonalnych firmach pracodawca rozmawia o wszystkim z pracownikami. Są rzeczy buissnesowe, które załatwia się we własnym zakresie.
2. Awansować można na menagera grupy, później kierownika biura (jednego lub drugiego, a w niedalekiej przyszłości trzeciego)
3. Oprócz prowizji masz solidną podstawę. Oczywiście jeśli nie sprzedajesz, masz problem, ale jeśli sprzedajesz, masz kase. Wystarczy?
oan 2014-12-10 17:05
1.SOLIDNA PODSTAWA CZYLI ŚREDNA KRAJOWA -i nie opisuj ,że większa 2.MENAGERA ,KIEROWNIKA ? tak często kadra zarządzająca się zmienia (usunięte przez administratora)
2
oni 2014-12-11 07:58
No cóż zawistny człowieczku....
1. Solidna podstawa - owszem, jest solidniejsza niż gdzie indziej - i nie licz że dowiesz się jaka.
2. Kierownictwo rzadko się zmienia, ale otwierają się kolejne oddziały, a zespoły są podzielone na grupy i każda z nich ma Lidera lub Menagera
3. Umowa o prace.
I mam prośbę na koniec - zmień obiekt swoich frustracji życiowych, a twoje porażki przelewaj gdzie indziej.
Miłego dnia.
oni 2014-12-18 10:44
no cóż widzę ,że właścicielka trzyma rękę na pulsie





1
oni 2014-12-22 20:32
zawsze piszesz tak ,że same ach i och -a wiadomo ,że jest inaczej
nie jest tak mega kolorowo dla pracowników -ale cóż -miłego dnia
ania 2015-01-24 21:29
beznadzieja....
ona 2015-02-12 17:15
jakoś nie widać wielkiego otwarcia kolejnego biura , a tyle o tym piszecie -no chyba ,ze już jest jakaś rekrutacja ? jak tak to proszę o info gdzie złożyc cv
onaa 2015-06-10 09:01
Przynieś CV do bura w Piekarach. Chętnie z Tobą porozmawiamy :)
1
Becik 2015-07-28 15:22
Chciałam podzielić się z Wami moją opinią, mianowicie jestem po pierwszym etapie rozmowy w sprawie pracy. Rozmowa dość luźna, choć pomimo mojego doświadczenia,zdenerwowania nie dało się uniknąć. Rozmowa odbyła się z pracownikiem od rekrutacji. Jeśli do mnie zadzwonią, ma odbyć się rozmowa z Menedżerem biura. Warunki jasne. Jednym słowem nie taki diabeł straszny:)
2
MIllenium 2015-08-05 13:48
Nie podając kwoty w treści ogłoszenia, nie informując o zakończonej rekrutacji itp. Sami sobie opinie wystawiają, nie trzeba szukać w internetach.
1
admin 2015-08-05 14:02
Przy tego typu stanowiskach, stawki negocjuje się w kolejnych etapach rozmowy. Z miłą chęcią przebijemy stawkę obecnej firmy,jeśli jesteś godny(a) uwagi. Sądząc po wypowiedzi, aplikować możesz co najwyżej na młodszego specjalistę, a tam stawki są określone w ogłoszeniu.
lika 2015-08-15 22:07
a ja mimo wszystko chce sprobowac pracy u Beniamin (usunięte przez administratora), a wlasnie szukaja na stanowisko Account manager gdyz oferuja atrakcyjne wynagrodzenie (podstawa + atrakcyjne premie od sprzedaży) no i oczywiscie doskonalenie warsztatu sprzedażowego poprzez uczestnictwo w oferowanych szkoleniach. a wiecie ile mniej wiecje na tym stanowisku mozna zarobic?
Antosia 2015-10-15 18:26
Duszek, zapraszamy do nas, będziesz mógł się przekonać co się dzieje! Firma się rozbudowuje, wdraża dwa poważne projekty na skale ogólnopolską a co za tym idzie sztab specjalistów IT pracuje nad stronami oraz platformą. W odpowiednim momencie wszystko zostanie umieszczone dla naszych Klientów!Trochę cierpliwości:)
michalina 2015-10-22 16:17
Witam,
słyszałam, że otwiera się nowa filia w Bielksu? to prawda? ja bym była zainteresowana. Ktoś może mi powiedzieć jakie zarobki na rękę w sensie jaka podstawa ? i czy jest obecnie jakaś rekrutacja?
Kicek 2015-10-23 12:45
michalina, masz prawdziwe informacje. Z tego co wiem, pierwszy skład został zrekrutowany, obywają u nas szkolenie. Jeśli chodzi o podstawowe wynagrodzenie, negocjuje się je indywidualnie w zależności od kwalifikacji oraz doświadczenia.Z tego co wiem na rękę między 1500 a 2500 plus premia.Dzwoń na numer podany w ogłoszeniach, wszystkiego się dowiesz:)
karolina 2015-10-27 12:36
a ja mam takie pytanie. Pracowałam kiedyś w konkurencji a chciałabym wrócić do tego zawodu bo lubię taką pracę, chciałam zapytać czy nadal łatwo sprzedać szkolenie bhp? bo kiedyś było łatwo ale potem podobno rynek się trochę zamknął?
Kicek 2015-10-29 14:08
Karolina, pozyskać i utrzymać Klienta, jest trudno w każdej branży, dlatego też poprzez ciągłe szkolenia uczymy się jak tego dokonać. "SPRZEDAĆ" można wszystko, ale nie o to w tym chodzi jak sądzę. Musisz kochać swoją pracę, i szanować swoich klientów, wtedy nie będziesz musiała mówić, że "rynek się zamknął".
1
Nowy 2016-02-04 13:37
Ja właśnie jestem po pierwszym etapie rozmowy, muszę przyznać, że warunki i wymagania, przedstawiane są w sposób jasny i zrozumiały. Mam doświadczenie jako handlowiec, więc umowa o prace na okres próbny i stawka 2500+premia, są do przyjęcia. Personel uprzejmy i konkretny. Pan od spraw personalnych dość bezpośredni.
Nowy 2016-02-06 22:07
@Gryzak, zobaczymy. Na tą chwile w porządku, rozpoczyna się szkolenie pod nowy projekt. Płacą i wymagają. Opieka medyczna po zakończonym okresie próbnym.
Administator 2016-02-10 23:46
To prawda,zespół jest stabilny wiec i rekrutacja zbędna. Stawiamy na zadowolenie pracowników co za tym idzie również klientów. W niedługim czasie zwiększamy zasięg wiec proponuje zgłosić swoją kandydaturę pracy być może zostaną utworzone nowe stanowiska. Pozdrawiamy zespół Beniamin
BYŁY PRACOWNIK 2016-06-13 11:39
TROCHĘ LUDZI OSTATNIO ODESZŁO WIEC ZŁÓŻ CV
3
łona 2016-07-04 12:21
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ..a. Jak zawsze.
Uczestnik 2016-09-04 17:34
Kiepskie szkolenie! A na reklamację byli głusi! Żenada!
5
Administrator 2016-09-05 17:48
Dziękujemy za Twoją opinię...zastanawiające które ze szkoleń masz na myśli, bo obsługujemy 43 tematy szkoleń. Skoro nie wpłynęła żadna reklamacja, stwierdzenie "głusi" uznam za bezzasadne
1
kaja 2016-09-05 19:32
zależy jeszcze na jakie stanowisko aplikujesz bo jak chcesz aplikowac na przedstawiciela handlowego to podejrzewam, ze mozesz liczyc na calkiem przyzwoite wynagrodzenie a także premie pracowniczą ktora zależy od ciebie, ile zrobisz tyle masz mysle,ze to uczciewie
1
NICK 2017-01-27 14:40
Nie trochę tylko WSZYSCY :)
12
Ariadna 2017-01-30 10:48
czyżby niewypłacalność ?
5
ha ha 2017-03-01 19:55
psa sobie kupi albo przygarnie- przynajmniej bedzie wierny...
4
Paulina 2017-03-08 12:08
@były zastraszanie pracowników?
Paulina 2017-03-20 14:25
@była, a jakie rzeczy wspominasz dobrze?
pracownik 2017-05-05 15:24
haha nieżle
4
Natalia Gilge 2017-05-08 12:38
Jeszcze nigdy nie zabierałam głosu na tym portalu, ale zrobię wyjątek pierwszy i ostatni raz. Od dawien dawna wiadomo, że portal ten służy do wywnętrzania się...Jak i ja, tak również wielu przedsiębiorców podziela moje zdanie, TUTAJ PISZĄ TRZY GRUPY :-konkurencja, która niestety czuje zagrożenie; - byli/niedoszli pracownicy którzy niestety z jakiś powodów ciągle i ciągle szukają/zmieniają prace; - albo też inne "przychylne" bliskie osoby, których życie jest puste i nudne, a swój wolny czas muszą poświęcić na oczernianie innych. Zabawne, że niektórzy tu odpisują sami sobie na co wskazują adresy IP.

To co tu czytam w zasadzie nie dziwi mnie wcale, ludzka zawiść nie zna granic. Czy ma sens wypowiadać się na temat pracowników? Nie sądzę:) Wieloletnie współprace o czymś świadczyły, wielokrotne podziękowania i Wasze zwierzenia-również. Zawsze pracowaliśmy profesjonalnie i niech tak pozostanie.

Panu którego IP najczęściej się powtarza, polecam zająć się swoim upadającym życiem i poświęcić więcej czasu na to, co w życiu jest ważne.

Na zakończenie chciałabym życzyć wszystkim dużo sukcesów, i pamiętajcie, każdy ma prawo do swoich decyzji, marzeń i drogi jaką wybierze, ważne byście dali radę dźwignąć to, co skrupulatnie na swoje plecy bierzecie bez robienia krzywdy sobie i innym.
Przestrzegam również przed chęcią wplątania mnie w manipulacje i sugerowanie , jakobym pisała hejty czy to tutaj, czy to też na innych postach swoich koleżanek i kolegów po fachu.

Niestety, nie mam za dużo czasu, zatem to moja ostatnia wypowiedź, oczywiście zapraszam osoby z nadmiarem czasu do negatywnych komentarzy poniżej.
2
Paulina 2017-05-09 09:54
@pracownik piszesz, że wynagrodzenie nie było wypłacane na czas. Czy była to jednorazowa sytuacja, czy taki 'problem' pojawia się cyklicznie?
K. 2017-05-09 12:09
Pracowałam w jednym z oddziałów, muszę powiedzieć, że nigdy nie było problemów z kasą, wręcz dużo dodatków trafiało do kieszeni. Nie było problemu z zaliczką ani też z zapomogą jak któraś miała długi. Firma podchodziła bardzo indywidualnie do każdej osoby. Doszły słuchy, że były dwa miesiące kiedy kasa wędrowała w częściach, no i co w tym dziwnego skoro potajemnie pracownice robiły konkurencje i zabierały firmową kasę na swoje konta:) Jeszcze się tym chwalą. O czymś to świadczy. Pozdrowienia dla fałszywej lizo- dupy przez którą tyle osób wyleciało:)
1
Ariadna 2017-05-09 15:59
Informacja od GoWork:
"GoWork.pl nie udostępnia pracodawcom żadnych danych osób, które zamieszczają opinie na forum. Dane takie (a konkretnie – numer IP) udostępniamy wyłącznie organom ścigania na ich wyraźne żądanie. Ochrona pracowników wypowiadających się na temat swoich pracodawców to sprawa, którą GoWork.pl traktuje bardzo poważnie."
Życzę sukcesów i umiejętności wyciągania wniosków ze swojego postępowania. Pozdrawiam serdecznie
5
Ariadna 2017-05-10 08:11
Zacytowałm informacje GoWork z ich strony internetowej. Informacja mówi ze pracodawca NIE ma podglądu do adresów IP. Właścicielka firmy twierdzi, że ma podgląd, ciekawe ? :)
3
Ariadna 2017-05-10 08:12
Zacytowałm informacje GoWork z ich strony internetowej. Informacja mówi ze pracodawca NIE ma podglądu do adresów IP. Właścicielka firmy twierdzi, że ma podgląd, ciekawe ? :)
1
Paulina 2017-05-10 09:34
@I § 2. Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy naprawdę uważasz, że takie sytuacje mają miejsce w firmie?
K 2017-05-14 14:39
@j znam historie od lat, nie pierwszy raz prawda boli...ale Ciebie. To twój sposób na zemstę, bo jesteś zwykłym zawistnym świrem...Aż czytać tych bzdur się nie chce, i nie chodziło o żaden oddział w Zabrzu.
J. 2017-05-18 19:19
Też znam historie od lat i wcale mnie nie dziwi że zamknęła firmę w Piekarach i mnie nie boli wręcz mam satysfakcję, że sobie nie poradziła - Każdy ma to na co zasłużył... Traktowanie ludzi w zły sposób zawsze wraca w najmniej spodziewanej chwili i uwierz że wiem co piszę...
7
znajoma 2017-05-18 19:49
STRONA WWW.BENIAMIN.ORG.PL - POSIADA STARE DANE Z NAZWISKAMI BYŁYCH PRACOWNIKÓW

NA CEIDG - Bielsko-Biała, ul. Franciszka Kamińskiego, nr 19, 43-300 CZY TAM TO DZIAŁA ?
3
Samuel 2017-06-13 11:33
Od kilku miesięcy współpracuje z firmą Beniamin w Bielsku , organizujemy szkolenia dla branży gastronomicznej i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Atutem jest świetna atmosfera.
Polecam współprace
1
Karolina J 2017-06-13 12:03
Ogólnie praca na duży plus można zebrać naprawdę konkretne doświadczenie, mam dziecko wiec nieraz musiałam wyjść wcześnie z pracy i nigdy nie było z tym żadnego problemu, takie traktowanie pracownika jako człowieka, który też ma swoje problemy a nie jak maszynki do zarabiania pieniędzy jest niestety coraz mniej spotykane w dzisiejszych czasach.
2
KARny MArek 2017-06-13 22:16
Czy mógłbym poprosić nazwę firmy lub telefon kontaktowy do Pana? Chętnie potwierdzę te rewelacje w rozmowie bezpośredniej. Bo jeśli firma Beniamin z firmy "kogucik" bez jednego fachowca zmieniła się nagle w profesjonalną firmę szkoleniową z multizdolnymy szkoleniowcami (może w końcu ktoś ma stosowne wykształcenie) to sam chętnie skorzystam.
5
Anonim 2017-06-17 16:16
Bzdury piszesz i tyle w temacie!
8
Mc Servis 2017-07-06 11:21
Dostałem na koniec 2015 roku " certyfikat bezpiecznego pracodawcy " konsultantka gwarantowała mi że certyfikat będzie ważny 2 lata wraz z wpisem na stronie internetowej ośrodka - sprawdziłem po 1,5 roku i nie ma takiego wpisu .. strony brak zostałem usuniety.za to dostaje srednio 2 telefony dziennie od tej firmy gdzie wymusza sie na mnie zakup innych szkoleń że niby już są nieważne...sprawdzałem a jednak firma beniamin kłamie bo mam aktualne,nie polecam współpracy z ta firmą KŁAMIĄ i OSZUKUJĄ klientów.
Firma Mc SERVIS.
5
admin 2017-07-11 12:37
Szanowny Kliencie, zachęcam do rozmowy z pracownikiem, portal Gowork nie służy do składania reklamacji. . Każda edycja kampanii Bezpieczny Pracodawca, odnawiana jest co roku, zatem rejestr sprzed 2 lat, został zastąpiony aktualnym rejestrem.
Zostaw swoją opinię o Beniamin Natalia Gilge - Piekary Śląskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Beniamin Natalia Gilge