brak logo

Auto-Hit

Tychy

Opinie o Auto-Hit

anonim 2009-06-24 11:10:35
Praca solidna, profesjonalna,
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dostateczną.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są konkretni i przyjażni.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? nie wiem
Najbardziej podobało mi się w Auto-Hit Sp. z o.o.: dalsza praca w ulubionym kierunku
Najbardziej nie podobało mi się w Auto-Hit Sp. z o.o.: brak możłiwości rozowoju
1
obiektywny 2009-11-03 14:11:13
jako wieloletni pracownik firmy pracę oceniam jako satysfakcjonującą z dużym +. Atmosfera w pracy przyjazna, poza incydentami dot. pojedynczych osób /jak wszedzie/, słuchający i rozważni kierownicy /rzadkość/, płaca w 100% wykazywana /nie pod stołem/ i ZAWSZE na CZAS!, trochę szkoda braku rozwoju :(. Z tego co wiem właściciel inwestuje ale w centralnej Polsce /trochę daleko/
1
klientka 2009-11-06 09:33:42
pracować nie pracowałam w tej firmie, ale jako klienta mogę wypowiadać się w samych superlatywach. Obsługa OK, przy tym chyba najlepsza w okolicy oferta na serwis. Opinie o tej firmie jako pracodawcy chętnie poznam bo syn po szkole motoryzacyjnej rozważa złożenie tam aplikacji - ale to dopiero za rok. Czy warto?
2
klient 2011-12-23 22:01:00
bardzo wysoko ocenia pracę salonu, a zwłaszcza Pana na stoisku części zamiennych - bardzo uczciwy dobry poczciwy człowiek, naprawdę obsługa przez takiego sprzedawcę to prawdziwa przyjemność. Pozdrawiam
1
zorro1980 2012-02-20 10:34:42
obecnie jako pracownik, wcześniej jako klient POLECAM AUTO-HIT!
1
pracownik 2013-07-30 13:29:59
przyjazna atmosfera wśród pracowników najlepiej motywuje do pracy - w hicie jej nie brakuje! Zawsze przestrzegane przepisy prawa pracy, gwarancja terminowej i w 100% oskładkowanej płacy. Stosunkowo małe możliwości awansu, bardzo mała rotacja pracowników. Ogólnie w skali 1-10 daję 9
1
anonim 2013-08-21 10:54:38
wynagrodzenie na czas, socjal, nauka języka, liczne szkolenia, normalni ludzie
2
pracownik 2014-01-16 22:44:52
Mogę powiedzieć najlepsza Firma w jakiej do tej pory pracowałem. Opinie tu zamieszczone nie są kłamstwem. Wypłata na czas i cała na papierze, prawo pracy przestrzegane aż do bólu tak że nawet czasem mi jak pracownikowi to przeszkadza :) Współpracownicy bardzo ok z każdym bez wyjątku idzie normalnie pogadać i pożartować.
1
telefobik 2015-02-21 07:19:14
Najlepiej by było gdybyś bezpośrednio z nimi się skontaktował tak jak sam to wcześniej powiedziałeś. Ja również szukałem ofert pracy no i niestety nic nie znalazłem. Wydaje mi się, że szybciej znajdzie się ogłoszenie w lokalnej gazecie w Tychach niż w internecie. Ewentualnie trzeba próbować po znajomości. Też chętnie bym się zatrudnił na to stanowisko. Macie jakieś info ?
pracownik 2015-04-17 08:38:30
Daję 10/10 dla tej firmy. Szkoda tylko, że ma jeden salon i jedną markę :( Kierownictwo na poziomie a nie jakieś buraki. Nie wiem tylko jakie plany ma właściciel bo chyba inwestuje w mniej motoryzacyjne biznesy. Ogólnie POLECAM, również klientom bo ceny wszędzie podobne ale takich fachowców nie wszędzie można znaleźć.
Pracownik 2015-04-30 12:19:08
AUTO-HIT to najwspanialsza firma w jakiej pracowałam. Wspaniały właściciel, mądre kierownictwo, przyjazna atmosfera pracy. Bardzo godziwe zarobki, wynagrodzenie na czas, umowy o pracę. Można tylko trzymać kciuki za zdrowie właściciela i życzyc mu powodzenia. Nigdy nie spotkałam właściciela z taka klasą.
1
zatrudniony w A-H 2015-08-25 14:49:53
zgrany zespół, dobra atmosfera choć trudna do sprzedaży marka. Musieli by mieć też skode, vw albo toyotę. Jeśli się to kiedyś zmieni to otworzą się nowe możliwości
realista 2015-11-24 13:22:42
Przewidywalna firma w dobrym tego słowa znaczeniu. Mała rotacja personelu. Ogólnie mniejsze zatrudnienie niż np. 10 lat temu ale też sprzedaż Fiatów mocno spadła. Osobiście polecam firmę, która jest na tyle duża by gwarantować stabilność a z drugiej strony mniejsza i bezpieczniejsza niż koncerny w których człowiek często mało się liczy
Ludwik 2015-11-25 08:36:48
Zatrudnienie jest większe niż 10 lat temu. Zakład w Makowie Mazowieckim to spora produkcja i duuużo miejsc pracy. Ogólnie pracuje 250 osób lub więcej. Firma się rozwija! Zorientowanie na produkcję wojskową gwarantuje stabilność.
1
realista 2015-12-01 10:17:17
no tak, tylko, że Auto-Hit w Makowie to co innego niż w Tychach. To są całkiem inne działalności. Ja pisałem o Tychach czyli o samochodówce tzn. sprzedaży samochodów, serwisie, częściach itd. a Maków Mazowiecki to chyba głównie konstrukcje stalowe i przebudowy pojazdów. Wydaje mi się, że powyższe wpisy dotyczą raczej Auto-Hitu z Tychów. Ciężko mi coś napisać o Makowie ale faktycznie rozwijają się chyba mocno bo jak piszesz 250 osób to jest przecież niemała fabryka
1
mały fiacik 2016-04-14 16:07:50
Stary dobry salon ale jak długo? Trochę kultowe to już miejsce :) Polecam i pozdrawiam byłych współpracowników i szefostwo z Tychów.
arek 2016-05-09 10:43:19
Najważniejsze, że pracujątam sami fachowcy mały fiacik'
Zostaw swoją opinię o Auto-Hit - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Hit