logo Delta Security

Delta Security

Poznań

Opinie o Delta Security

homeboy 2014-12-19 19:14:52
Kto czekał na nowe oferty pracy w Delta Security to ma dzisiaj dobry dzień, niech zajrzy na nowe ogłoszenie które opublikowali. Moim zdaniem oferta godna uwagi. Delta Security Sp. z o. o. Firma z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem w ochronie poszukuje osoby do pracy na stanowi...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5743819?keywords=&region=
Były pracownik 2015-02-24 08:22:00
Ostatnio do mnie dotarło że teraz Delta zatrudnia w Starym Browarze nowych pracowników za 6.50, ktoś to może potwierdzić?
Były pracownik 2015-03-06 11:02:30
Umowa o pracę w Delcie jest troszkę jak Yeti - wszyscy o tym słyszeli a nikt nie widział na własne oczy. Pracowałem tam latem kilka miesięcy i zarówno obiecana podwyżka jak i umowa o pracę okazały się być picem na wodę i każdego kto o obiecane podwyżki się dopraszał spławiali.
były 2015-03-07 12:48:01
umówmy sie przecież za 6,50 nikt tam pracować nie będzie. praca w browarze jest ciężka rzadko kto wytrzymuje tu dłużej niż kilka miesięcy , zdecydowanie lepiej za taką kasę obijac się np w solidzie
deltowiec 2015-03-31 14:25:58
Więc drogie panie i drodzy bracia z tej firmy, umowy o pracę nie ma, jeśli jest o przypadku ba centrum handlowym, stawki poszły w dół, ludzi brakuje na obiektach, popytajcie swoich ludzi z otoczenia ile robi się godzin w delcie, minimum 260 a rekordziści jadą 360 godzin ... Na jednym obiekcie mają nawet 6zl. Na drugim 7.50. Delta już nie dba o pracowników, z ikeaaaaaa ludzie też się eksmitowali ale to raczej na brak maxela bo on tam ciągnął ta poznańska lokomotywę :-) teraz jest nowy człowiek i niestety już chyba tylko wagoniki zostały :-) pozdrawiamy Was bracia
były 2015-04-07 15:43:27
karina czytaj proszę ze zrozumieniem "pracowałam już kiedyś w jednym takim małym lokalnym browarze" ...browar poznański to centrum handlowe a nie lokalny browar produkujący piwo. tam przyjmują wszystkich jak leci pod warunkiem że potrafią chodzić non stop przez 12h a myślenie nie jest konieczne
były 1 2015-04-07 15:54:32
Myślenie zostawiamy w domu, bo jak Fortis zauważy objawy myślenia na Waszych twarzach podczas pracy, to napewno zwróci Wam uwagę za niestosowne zachowanie. Macie się poruszać, nic nie widzieć i nie słyszeć, i dobrze wyglądać.
klik 2015-04-07 16:01:46
Karina90 jeśli nie pracowałaś w Browarze Poznańskim to jak możesz pisać że "niestety nie mogę się z tobą zgodzić" Przyjdż popracuj i dopiero się wypowiadaj. Bo takie pisanie na zasadzie ,nie byłam ,nie widziałam ,nie pracowałam ale sie nie zgadzam jest bez sensu. Jeśli masz dwie nogi i wbijesz sie w garnitur to napewno Cie przyjmą.
ikea 2015-04-10 07:54:24
Sylwio z st. Browar wróć do nas :-)
ktoś 2015-04-19 14:47:38
od obiektu zależy
Pesha 2015-05-04 12:23:46
Nie polecam pracy w tej firmie w szczególności w Starym Browarze. Straszny kołchoz.Płacą 7,50 na ręke netto za godz na umowie zlecenie Na przerwę 15 minutową czasami trzeba czekać nawet 7 godzin przy 15 godzinnym czasie pracy na dzień.Pracowałem tam prawie rok i się zwolniłem teraz mam normalną pracę za dobrą płacę( wyciągam 2,5 tysiąca miesięcznie netto za pełen etat bez robienia nadgodzin), no i mam umowę o pracę czego w Delcie nie miałem. Ogółem pracę w tej agencji ochrony wspominam żle.
athenes 2015-07-07 09:05:44
Mogę się tylko wypowiedzieć na temat obiektu gdzie pracowałem - Ikea w Poznaniu. Nie wiem jak jest teraz ale rok temu było tak, że jest rygor ale zarobki są OK. Takiej stawki jaka jest tam to nigdzie nie spotkałem. Faktem jest, że na tym obiekcie są bardzo wysokie wymagania bo Ikea wymaga bardzo dużo. Tam ochrona zajmuje się praktycznie wszystkim poczynając od ochrony mienia, ludzi przez bhp, p.poż. i kończąc na pierwszej pomocy.
Leszek 2015-07-12 16:39:05
to nie są złe zarobki? człowieku miesięcznie to jest gdzieś 1300 - 1400 netto jak za takie pieniądze można wyżyć gdzie ceny cały czas wzrastają,nie mówiąc już o tym że praca w ochronie to ciężki kawałek chleba
Masa 2015-07-20 18:16:59
Chodzenie po 12,14 czy 24h jest ciężkie do wytrzymania.
Pracowałem tam 7 miesięcy przy stawce 8.20/netto i oczywiście na "umowa zlecenie.
Żeby sobie w miarę zarobić musiałem miesięcznie wyrobić w miesiącu 200-250h.
Co to kierownika Maxella,to się zgodzę,ogarnięty koleś i można z nim normalnie pogadać.
Pracowałem na "Starym Browarze" w Poznaniu i pracę w Delcie wspominam średnio.
Poznałem wiele fajnych ludzi,którym można było zaufać i normalnie pogadać.
Niestety spotkałem też ludzi fałszywych,że jeśli im coś powiedziałeś to od razu wiedział o tym cały monitoring,menadżer,fortis i sprzątaczki.
Co do Pana Menadżera to jeśli nie zajdzie mu się za skórę i jesteś ogarnięty,to można z nim pogadać i wiele spraw załatwić...
ohin 2015-07-21 00:30:58
Wszyscy piszecie o SB o Fortisie, a czy w Pozku nie ma innych obiektów obstawianych przez Delte? A Kulczyak, a Ikea, a Factory w Luboniu? Tam nikt nie pracował? Ciekawie się tam dzieje...
Masa 2015-07-21 08:53:14
Z tego co Mi wiadomo to wszyscy z Ikei uciekają do Starego Browaru,to świadczy że w Ikei nie jest za dobrze.
anonim 2015-07-21 11:52:36
W Starym Browarze też nie jest za dobrze coś o tym wiem , kto porządny to już dawno odszedł z tamtąd
Piotr 2015-07-21 14:37:22
Też tam pracowałem i odeszłem w zeszłym roku wg.mnie nikt normalny i inteligentny nie wytrzyma tam dłużej niż kilka miesięcy a to przez zachowanie niektórych pracowników takie jest moje zdanie
Poznaniak 2015-07-21 15:52:13
Witam pracuje w delcie na jednym z obiektów kasa zawsze na czas , umowa o prace jest spoko
Mieszkaniec Rataj 2015-07-21 16:19:55
W delcie płacą dobrą kase ja już pracowałem za 5 zł w innych firmach
mnhb 2015-07-31 13:41:03
inteligentny Piotrze pisze się odszedłem a nie odeszłem.
3133145 2015-08-09 15:56:08
Nie poprawia się czyiś wypowiedzi to oznaka złego wychowania
gert 2015-08-12 16:58:00
nie poprawiłem wypowiedzi lecz wytknąłem błąd ortograficzny i nie ma to nic wspólnego z dobrym wychowaniem.
ktoś 2015-08-12 17:43:00
Zgadzam się z wypowiedziom kolegi Gerta, dbajmy w swoich komentarzach o poprawność pisowni. Ponadto Piotr sugeruje że osoby , które pracują w delcie są nienormalne i głupie. Piotrze czy Twój osąd poparty jest jakimś wykształceniem medycznym czy może własnymi obserwacjami z zakładu zamkniętego?
1
3133145 2015-08-23 16:56:49
A ja nie jestem Piotr, i jestem ciekaw czy na co dzień też tak dbasz o poprawność pisowni?
Leszek
ktos 2015-09-19 11:05:56
Leszku masz rację na co dzień to ja pisze tak: ja pracować w firmie delta. ja być ochroniaż i lubic chodzić w kułko po centrum chandlowym i łapać złodzieji i pilnować pożądku. Ja mało zarabiać ale wczoraj była wypłata to ja poszłem z kumplami na piwo.
Delta skład 2015-09-20 10:16:49
A dlaczego ludzie się przenoszą z Ikea na browar? Możecie spojrzeć który kierownik odszedł z Ikea na browar i wszystko macie jasne. Dużo rzeczy się zmieniło odkąd powiedzmy sobie wprost opuścił ikee Maxel, koleś na poziomie, dużo z nim szło załatwić i nie chodził z głową w chmurach.... Rotacja konkretną na Ikea przez ost parę miesięcy... Maxel pociągnął ludzi za sobą, pozdrawiac Marka i Sylwie przy okazji którzy teraz z nim pracują. To prawda że na Ikea jest ciężko, ale taka jest specyfikacja tego obiektu, sklepu- te warunki narzuca Ikea a nie p. Glaponski. W poznaniu są jeszcze obiekty oprócz Ikea czy SB... Złóż dokumenty na jeden obiekt a możesz wędrować po całym poznaniu.... Firma jest stabilna i ZAWSZE KASA JEST NA CZAS lub jak to się zdaza ost nawet dzień przed czasem :-). Każdy obiekt ma swoją specyfikację i tylko można się wypowiedzieć o obiekcie na którym się było... Z opowiadań to różnie potem bywa...dlatego jeśli chce ktoś pracować to śmiało umowic się na rozmowę z kierasami... Pozdrawiam wszystkich z Delta Poznań
Saladin 2015-09-30 12:15:04
Cześć, dostałem ofertę pracy w Ikei w Poznaniu, 8 zł na rękę za godzinę. Prosiłbym o odpowiedzi na następujące pytania: jak wygląda tam praca, czego można się tam spodziewać, ile można maksymalnie wyciągnąć na miesiąc? Pozdrawiam! ;-)
jaro.82 2015-10-05 10:59:21
Ikea Poznań - praca spokojna , elastyczny grafik - można godzin sobie nabić tak ze 200 - 250 jak pogadasz z dowódcami .Fajne zaplecza socjalne.Stołówka pracownicza fajna .Tanie obiadki . Kawa gratis ; )
Delta skład 2015-10-26 10:45:22
Skoro zarobki są dość małe to po co tam pracujesz.... Idź do solidu za 4 zł... W delcie kasa na czas, Ikea zaplecze socjalne ma zajebiste :-) zwłaszcza mozliwisc pracy z p.qlapinskim....
Ikea 2015-10-26 10:48:16
delta security poszukuja osoba na stanowisko Szef ochrony obiektu przemysłowego - Biskupice Podgórne. wiec czuje ze na tym stanowisku mozna troche wiecej zarobic. spokojnie do 3000 zl mozna dojsc ----------- widzę że kolegę fantazja poniosła....A tak wogole to nie Biskupice Podgórne tylko komorniki....
UZI 2015-11-30 12:20:23
Jak tak czytam niektóre wypowiedzi to delikatnie mówiąc:"ręce opadają".Najgorsze jest to,że w większości wypadków wypowiadają się osoby,które nie mają "zielonego pojęcia" o czym piszą.Coś tam usłyszeli,ktoś coś powiedział i POWTARZAMY!!!
Najpierw trzeba wymagać od siebie a później od innych.Ale nie! Brać,brać ale nic nie dawać w zamian...
Bardzo dobrze wspominam pracę w tej firmie choć faktycznie miałem okazję poznać osoby,których podejście do pracy i życia lepiej nie komentować!Koledzy z posterunku ( możliwe,że któryś się obecnie udziela ) częściej "wbijali nóż w plecy "niż ta "złai wredna" kadra kierownicza. Taka prawda. Ludzie na poziomie(większość),kasa na czas a i przed terminem niejednokrotnie,warunki pracy ok.( nie mylić z oczekiwaniami administracji ).
Krótko:ktoś kto coś wymaga od siebie i nie boi się "spocić" nie ma się czego "bać" :)
1
Pracownik 2015-12-02 14:36:46
Ja tam nie wiem o co tyle krzyku.
Praca ok,ludzie ok,zarobki na czas,kierasy ok,grafik ok,socjal ok,atmosfera ok.
Jak najbardziej polecam!
jaro.82 2015-12-12 08:31:35
Do IKEA w Poznaniu szukają ochroniarzy teraz ....
Gdzieś widziałem pogłoszenia
nick 2015-12-19 02:49:45
Generalnie mi także ręce opadają gdy czytam to wszystko.
Zacznijmy od początku - 8 zł za godzinę pracy, nie można oczekiwać że pracownik za taką stawkę będzie zaangażowanym w swoją pracę profesjonalistą tylko amatorem który tak na prawdę nie ma opcji na lepszy zarobek, więc robi co może, albo ma z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo zarabiał więcej ale został zdegradowany do poziomu ciecia, a że szacowna Delta takiego zatrudniła, to do kogo należy mieć pretensje?
Druga kwestia - zarządzanie. Także robią co mogą ale cudów nie ma.
Są ludzie i parapety w każdej firmie ale mam wrażenie że w tej akurat firmie jest przewaga osób które nie potrafią zarządzać, mógłbym podawać od groma przykładów z życia wziętych (czasami żałuje że nie mam potwierdzenia w formie nagrania, chociaż nie lubię i nigdy nie zamierzałem nikogo nagrywać to byłby materiał szkoleniowy jak NIE POWINNO SIĘ ZARZĄDZAĆ).
Generalnie praca w miarę spokojna, jak się trafi na odpowiednią ekipę to jakoś można żyć, ale bądźmy szczerzy - rewelacji nie ma
ja221 2015-12-19 03:09:16
gdzieś widziałem... czyli dowódca mi szepnął? napisz konkretnie gdzie widziałeś, bo gdzieś tam, coś tam, to wiesz... tak się tworzą legendy hehe
nick 2015-12-20 01:55:28
Z tego co pamiętam ortografią jest ciężko u kilku pracowników Delty więc powinieneś już przywyknąć do błędów bo wiem to pracują nadal :)
Poza tym czepiasz się literówki a chłopak nie jest jedynym który ma nie najlepszą opinie o firmie
nick 2015-12-20 02:03:21
Z tego co pamiętam z ortografią jest ciężko u kilku pracowników Delty więc powinieneś już przywyknąć do błędów bo wiem to pracują nadal :)
Poza tym czepiasz się literówki a chłopak nie jest jedyny który ma nie najlepszą opinie o firmie.
Wiem że były skargi na pracowników które w innej firmie skutkowałyby zwolnieniem natychmiastowym a te przypadki do dzisiaj pracują, może warto by się na tym skupić?
nick 2015-12-20 02:19:31
Wkradła mi się literówka w poprzednim komentarzu z przyczyn niezależnych ode mnie i co teraz? Wstawię wersję poprawioną aby adwersarze mogliby się skupić na treści a nie na ortografii

Z tego co pamiętam z ortografią jest ciężko u kilku pracowników Delty więc powinieneś już przywyknąć do błędów bo wiem że pracują nadal :)
Poza tym czepiasz się literówki a chłopak nie jest jedyny który ma nie najlepszą opinie o firmie.
Wiem że były skargi na pracowników które w innej firmie skutkowałyby zwolnieniem natychmiastowym a te przypadki do dzisiaj pracują, może warto by się na tym skupić?
nick 2016-01-02 00:53:26
Na początek umowa zlecenie - obecnie jest to najpopularniejsza forma zawierania umowy na okres próbny w większości firm, po okresie próbnym umowa na rok, być może jakieś drobiazgi w umowie poprawią ale cudów bym nie oczekiwał. Od jakiegoś czasu nie pracuje w Delcie więc może mnie ktoś poprawić w sprawie formalności ale nie wydaje mi się aby na przykład stawka została znacząco podniesiona. Z 8 zł za godzinę pracy jak podniosą do 9 zł to będzie sukces.
Jeżeli mam być szczery to rozejrzałbym się za inną firmą ochroniarską - są takie które oferują wyższe stawki np. 10 zł dla pracownika szeregowego, natomiast im ktoś ma licencje, większą wiedzę i doświadczenie to stawka rośnie, trzeba się po prostu rozejrzeć, są natomiast inne branże gdzie 15 zł to minimum, poniżej tej stawki pracownik palcem nie ruszy, najwyżej wyśmieje taką ofertę
nick 2016-01-02 01:01:04
Na początek umowa zlecenie - obecnie jest to najpopularniejsza forma zawierania umowy na okres próbny w większości firm, po okresie próbnym umowa na rok, być może jakieś drobiazgi w umowie poprawią ale cudów bym nie oczekiwał. Od jakiegoś czasu nie pracuje w Delcie więc może mnie ktoś poprawić w sprawie formalności ale nie wydaje mi się aby na przykład stawka została znacząco podniesiona. Z 8 zł za godzinę pracy jak podniosą do 9 zł to będzie sukces.
Jeżeli mam być szczery to rozejrzałbym się za inną firmą ochroniarską - są takie które oferują wyższe stawki np. 10 zł dla pracownika szeregowego, natomiast jak ktoś ma licencje, większą wiedzę, umiejętności i doświadczenie to stawka rośnie, trzeba się po prostu rozejrzeć na rynku, są natomiast inne branże gdzie 15 zł to minimum, poniżej tej stawki pracownik palcem nie ruszy, najwyżej wyśmieje taką ofertę
Pozdrawiam i życzę wypłaty godnej pozazdroszczenia
Szczęśliwego Nowego Roku
Pyrus 2016-01-13 10:46:05
Delta Security obiekt Factory Luboń. Nie polecam, pracuje tam 8 osób same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gamonie. Jeden drugiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Sami na siebie donoszą. Jebią jak psy po 8 zł na śmieciówce w ciuchach po kimś i swiuch papciach. Dowódca dupowłaz administracji a reszta to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dowódcy. Masakra.
arch 2016-02-08 02:02:03
Sznana? Chyba znana z tego że złapią czasami (raz na kilka tygodni, a przy dobrych wiatrach - raz może dwa razy w tygodniu) jakiegoś złodzieja, który tak naprawdę jest gamoniem który dał się złapać innemu gamoniowi.
Przydałby się kurs ortografii dla tych którzy mieli z tym problemy w szkole
haha 2016-03-31 02:07:30
11 zł? Chyba brutto
W ciągu kilku miesięcy podnieśliby z 8 do 11?
Są różne stawki na różnych obiektach ale żeby aż tak?
Czuję naginanie prawdy ale się dowiem :)
Piszą to osoby którym coś się wydaje?
Zachwycacie się ale to i tak mało.
Poza tym o czym wy gadacie? Wypłacalny pracodawca, super bo umowa o pracę
Jeżeli ktoś nie ma wyboru między poważnymi ofertami pracy to rzeczywiście super oferta. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.
ktoś 2016-04-02 16:07:00
Pierdół nie wypisujcie jest 8,20 na umowę zlecenie
ham 2016-04-11 01:24:04
Widzę że niektórzy powinni zająć się innymi sprawami niż sprzedawanie farmazonów na forach bo musieliby znaleźć czytelników mniej inteligentnych od siebie którzy łykną bzdury pisane z myślą o idealizowaniu wizerunku firmy a to będzie niewiarygodnie trudne zadanie
Brednie 2016-06-21 16:44:10
Witajcie, czytam to co piszecie i nie mogę się powstrzymać od nie napisania jak jest na prawdę. A więc, stawki są już ustalane na każdym obiekcie inaczej, a obiektów kilka jest, Ikea, park franowo, nowy mag Ikea, kt, browar, factory. Na każdym obiekcie są inne zasady i prawa co już pewnie zostało nie raz napisane przez osoby które pracują w tej firmie. Jeśli ktoś chce wiedzieć prawdę to niech porozmawia z osobami które tam pracują a nie czytacie to forum a widzę że niektórych fantazja ponosi.... Wszystkie obiekty handlowe mają możliwość dać umowę o pracę ale zdarzają się też zlecenia. Na kt to nikt nie ma umowy o pracę... Jedyne co trzeba przyznać to wypłaty są na czas.... WYSTARCZY POROZMAWIAĆ Z OSOBAMI Z INNYCH OBIEKTOW JAKIE SA ROBIOBE WAŁKI.... Pozdrawiam kumatych...
Ćwikła 2016-07-25 14:47:10
A ja chciałbym mieć takie wypłaty jak osoby pseudo kierownicze na kt ---Wielka Kasa za nic a pracownicy po 280h za 7zl. Może kiedyś ktoś się tym zainteresuje....
młody 2016-08-01 13:16:49
Witam . czy pracownicy Delty mają w umowie zawartą klauzule o odpowiedzialności materialnej za powierzone mienie? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
1
4-0 2016-08-02 22:11:57
czy również jako osoba z orzeczeniem o niepełnosprawności mam szansę u was zdobyć zatrudnienie? napiszcie plis
Zostaw swoją opinię o Delta Security - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Security