JMDI Jacek Maleszko

Warszawa

Opinie o JMDI Jacek Maleszko

anonim 2009-06-24 10:32:58
Dodaj opinie o JMDI Jacek Maleszko - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
wlak 2012-05-13 18:27:21
co do jakości obsługi to super. Nie ma problemu z dodzwonieniem się do biura, spróbujcie dodzwonić się do UPC:)) nie będę komentował warunków pracy bo tam nie pracuje i mam to gdzieś! Korzystam z ich usług (net i kablówka) i jestem zadowolony. Prędkość netu jak w umowie, kablówka też jest OK.
dorota 2012-05-14 17:12:11
ja nie mogę złego słowa powiedzieć o JMDI. Jestem obecnie pracownikiem i nie słyszę narzekań innych. Firma posiada miła i przyjazną atmosferę, której brakuje w wielu firmach. Pracowałam w wielu firmach i mogła bym powiedzieć o nich wiele dobrego i złego a z tej pracy naprawdę jestem zadowolona.

Maruderzy są wszędzie i niektórzy niestety wylewają żale anonimowo w internecie.

Polecam tego pracodawcę :)
anonim 2012-11-12 19:22:08
nie polecam
4
katarzyna 2012-12-13 21:09:29
Nie polecam i odradzam.

ODRADZAM
1
adi 2013-02-20 19:36:58
Ja jestem pracownikiem jmdi i niezmienie tej firmy za nic w swiecie pozdro adi
Ula 2013-05-21 21:30:44
Witam, ja zachęcam do dostarczenia do JMDI swojego cv. Albo osobiście do biura, ewentualnie mailem (usunięte przez administratora)
svalmont 2013-07-01 18:50:20
Pamiętaj że takie rozwiązanie pozwala na oglądanie nagranych programów na komputerze a nie jak to jest w UPC tylko na dekoderze
ivy 2013-08-22 21:41:09
tez jestem zainteresowana stanowiskiem handlowca, ktos moze cos wiecej powiedziec o zarobkach, umowie itd ? :)
1
ENDEL 2013-08-27 22:40:55
Śmiało mogę powiedzieć że w firmie pracuje się dobrze. Godziwa płaca za wykonywane obowiązki. Niezłe podejście względem pracowników. Duża ilość szkoleń i nacisk na podnoszenie kompetencji dzięki czemu nawet w obrębie jednego stanowiska można się rozwinąć. Handlowiec na zarobki nie narzeka a co do formy płatności to ludzie obudźcie się gdzie wy żyjecie. zawsze możecie oddać 40% wynagrodzenia na Tuska ;)
HR 2014-03-23 20:53:24
proponuję wysłać CV na praca@jmdi.pl
Z opisem, jaka praca cię interesuje.
dominik 2014-06-13 16:57:50
a to teraz jak wygląda system rektutacyjny, skoro nei ma zwykłego aplikowania na podane oferty? osobiście trzeba się wybierac do firmy, pytać znajomych czy próbowac sie umówic z działem hru czy z szefem?
MP 2014-06-22 23:13:25
Kurde widzę że może być jakaś w końcu porządna firma zgłosiłem swoje CV na instalatora bo znam się na tym bo pracuje w tp teltech nawet jak nie instalator to mogę i jako technik naprawczy może coś się uda był bym szczęśliwy :)
1
user 2014-07-09 13:56:04
dobrego kpina, negatywne posty ze wszystkich portali znikaja dziwne....
3
Ola 2014-08-26 09:46:28
No jak głupio- zostawiasz cv w recepcji, prosisz o przekazanie i czekasz. Szczęściu należy pomagać :) No jeszcze kwestia czy wiesz do jakiego działu i jakiej pracy szukasz, żeby wypaść konkretnie.
1
jak to 2014-11-14 19:07:30
siemanko ja to bym chcial byc przedstawicielem JMDI ale mam watpliwosci - jak to jest z kasa za taka prace . to wszystko jest prowizyjne czy jak to to wygląda? polegam na waszym zdaniu i od tego uzależniam swoją aplikacje ot mialby byc dodatkowa praca do moich studiow. Piszcie, bo zalezy mi na tym.
czujny 2014-11-29 03:52:13
nie wiem o jakich stanowiskach dyskutowaliście do tej pory, jednak ja chciałem zapytać o prace jako Młodszy Specjalista ds. Planowania i Modernizacji Sieci teleinformatycznych . To co mnie w niej kusi to oczywiście umowa o pracę , a że potrzebuje stabilizacji to wydaje mi się dobrym pomysłem aplikować do nich
3
MISIEK123 2015-01-02 13:21:32
ODRADZAM (usunięte przez administratora)SZKODA CZASU NA TĄ FIRME
1
AW 2015-01-19 15:53:25
Pracowałem dla nich ponad rok czasu i uważam że (usunięte przez administratora)jest spoko.
Xxx 2015-01-22 12:34:13
chyba emocjonalnie nie ogarniasz, skoro aż tak przezywasz swoją robotę. Chcesz to pracujesz, nie chcesz, zakładaj swój biznes i dogadzaj swoim robotnikom! :)
SD 2015-03-01 17:07:56
ja tam nie wiem... pracowałem u nich, dobrze wspominam. ludzie fajni, wynagrodzenie podobne jak na tych samych stanowiskach w konkurencji, bo pracowałem jeszcze u jednego operatora. a jak się odchodzi to też warto po sobie zawsze dobre wrażenie zostawić, ja tak uważam. Praca jak każda inna, a jeśli chodzi o tych niezadowolonych, co źle piszą, no to wiadomo "do tanga trzeba dwojga" :)
Przedstawiciel Handlowy 2015-04-15 15:50:04
Witam, niedawno byłem na rozmowie w sprawie pracy na stanowisku PH. Wygląda to tak: tysiek podstawy + zwrot za paliwo WŁASNEGO samochodu, ale uzależnione od wynków i nawet biorąc całość zwotu (choć to pewnie nie możliwe) jest to i tak za mało nie mówiąc o amortyzacji. Oczywiście jest jeszcze prowizja, której rozmówca obiecał kilka tysięcy:) w zamian za pracę od rana do nocy.(usunięte przez administratora)Jedyny plus to typ który ze mną rozmawiał, mówił otwarcie jak jest i nie ściemniał.
4
Antek 2015-07-27 12:02:29
@jetok ja niestety nie słyszałem do tej pory żadnych opinii na temat JMDI, ale z tego, co tu czytam to opinie są podzielone z przewagą na te negatywne niestety. Widzę, że szukają teraz zarówno do Warszawy jak i do Gdańska, głównie na handlowców i specjalistów do spraw planowania i rozwoju sieci. Oferty wyglądają całkiem obiecująco.
JMDI Jacek Maleszko 2015-08-21 12:11:22 [pracodawca]
Zapewniamy Państwa, że jako firma dbamy o wyposażenie stanowiska i sprzęt dobierany jest w zależności od wymagań i charakteru pracy. Oferujemy też rozwojową pracę i różne ścieżki awansu. Zachęcamy też do kontaktu z nami z chęcią udzielimy odpowiedzi na wszystkie pytania.
JMDI Jacek Maleszko 2015-09-01 20:33:28 [pracodawca]
Dziękujemy za opinię i zachęcamy do przesłania cv na adres mailowy podany w ogłoszeniu.
JMDI Jacek Maleszko 2015-10-02 09:46:10 [pracodawca]
Oczywiście szukamy osób do różnych działów, dlatego zapraszamy do wysłania cv na adres praca@jmdi.pl z opisem, jaka praca Pana interesuje.
CV trafi do bazy zgłoszeń i w przypadku gdy będziemy mogli zaproponować pracę/staż, odezwiemy się. Pozdrawiamy serdecznie.
aveja 2015-10-06 21:08:35
Rozmowa kwalifikacyjna daje dużo do życzenia - było miło, ale na tym się kończy. Dziwną sytuacją jest werbowanie osoby z większym doświadczeniem i wiedzą od rekrutera. Później zostaje niesmak.
2
Piotr 2016-10-16 12:57:58
Zgodzę się z tym.
michał 2016-10-16 18:37:31
A to aktualne na pewno @natan bo ja nic jak na razie nie widzę tutaj z ogłoszeń?
Negatyw 2016-10-27 17:55:05
Nie polecam , bałagan , brak jakiejkolwiek organizacji. Na umowe czeka się miesiącami ( w moim przypadku akurat cztery)
1
Zostaw swoją opinię o JMDI Jacek Maleszko - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JMDI Jacek Maleszko