brak logo

Biuro Ochrony „Ranger”

Prudnik

Opinie o Biuro Ochrony „Ranger”

prawdziwy ochroniarz 2010-05-25 18:11:52
licencja POF to nie to samo co orzeczenie o niepełnosprawności
1
anonim 2010-05-28 10:16:37
Jak czytam te wasze opinie to slabo mi sie robi poprostu czysta dziecinada. Poprostu inna firma drugiej pod piurkiem robi smiechu warte, ale zarazem rzalosne i bescelowe dzialanie.
anonim 2010-05-28 10:16:38
Jak czytam te wasze opinie to slabo mi sie robi poprostu czysta dziecinada. Poprostu inna firma drugiej pod piurkiem robi smiechu warte, ale zarazem rzalosne i bescelowe dzialanie.
anonim 2010-05-28 11:12:38
Jestescie zalosni fakt iz Biuro Ochrony Ranger jest od was lepsze Was przeraza i za przeproszeniem szlak Was trafia - wiec wypisujecie takie bzdury! Do Rangersow klienci sami przychodza- a wy jako "inne ochrony" nie macie pola przebicia wiec wypisujecie bzdury po stronach internetowych!
daki 38 2010-05-31 16:54:13
w firmie ranger pracuja sami inwalidzi a nie prawdziwi ochroniaze wstyd i hanba panie PAWLE [usunięte przez moderatora]
1
były p 2010-06-04 17:46:55
nie masz niepełnosprawności to wynocha z roboty, tak mnie zwolnili
1
były p 2010-06-04 17:48:23
Panie Pawle i reszta łącznie z Panem Mirkiem zróbcie licencje, a nie grupy niepełnosprawnośći
1
anonim 2010-06-04 18:31:00
bylem zapytac o prace, posiadam licencje I stopnia, pozwolenie na bron- co mi odpowiedziano musze posiadac stopien niepelnesprawnosci, najlepiej II stopnia zeby firma miala z tego jakis zysk- wstyd zeby z prawdziwych ludzi z licencjami robic inwalidow.
1
boduguard 2010-07-23 19:52:51
do OCHRONIARZA
a ty masz licencje POF czy niepełnosprawność?, chyba raczej to drugie
pozdro dla wszystkich z licencją POF
1
Ochrona 2010-08-30 15:57:29
ani to ani to ja w tej firmie na chwile i nie z prudnika tylko z innej filli
Ochrona 2010-08-30 15:57:30
ani to ani to ja w tej firmie na chwile i nie z prudnika tylko z innej filli
jas 2011-01-08 12:50:00
nowy kierownik nowe porzadki mnie siewydaje ze teraz firma troszku ruszy powodzenia zycze
anonim 2011-01-11 17:56:22
Współpracuje z firma "Ranger" z Prudnika dosyć długo i nie mam zastrzeżeń! Pracownicy są wporządku, patrolują obiekty, jesli jest cos nie tak odrazu mnie o tym informują. Kierownictwo pilnuje tego, aby wszystko miało ręce i nogi! Można na nich polegać! POLECAM Współprace.
anonim 2011-01-11 17:56:32
Współpracuje z firma "Ranger" z Prudnika dosyć długo i nie mam zastrzeżeń! Pracownicy są wporządku, patrolują obiekty, jesli jest cos nie tak odrazu mnie o tym informują. Kierownictwo pilnuje tego, aby wszystko miało ręce i nogi! Można na nich polegać! POLECAM Współprace.
anonim 2011-01-11 18:04:56
dokładnie zmieniło się kierownictwo! Jest nowy Pan Dyrektor i Pani Kierownik, którzy stawiają wszystko na nogi po poprzedniej obsadzie.
pitt_bull 2011-02-25 22:58:52
oj oj co to za kierownictwo jak zwija żagle z prudnickiego okrętu, kierownictwo dział jak syndyk masy .... ciekawe czy poinformować swoich klientów że będą działać pod logiem innej firmy na ternie pow. prudnickiego od 1 marca życzę im powodzenia
pitt_bull 2011-03-05 08:55:25
przepraszam za pomyłkę będą działać do 10 marca 2011 r. kierownictwo poleca firmę "Energetyk" pracownicy z grupami inwalidzkimi "zamieni stryjek siekierkę na kijek" hihi
anonim 2011-12-07 10:31:20
A co sadzicie o interwencji ranger w toruniu i jej kierownictwu szok balagan tam i nielad straszny od kad zadzi tam niejaki T.Ł
1
koss 2012-01-24 19:50:53
anonim - 2011-12-07 10:31:20

A co sadzicie o interwencji ranger w toruniu i jej kierownictwu szok balagan tam i nielad straszny od kad zadzi tam niejaki T.Ł
To poprzedni szef był lepszy? [usunięte przez moderatora]
tralala 2012-05-03 12:29:18
Ciekawe kto to pisał? pracowałem tam 2 lata,2 lata wyjęte z życiorysu,a teraz jest jeszcze gorzej.Mowa o Toruniu
1
Student 2013-05-17 15:50:49
Dorabiam w tym Biurze Ochrony i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Ze współpracownikami na obiektach zawsze się dogadywałem a z wypłatą nigdy się nie spóźnili no ale... jak z góry zakładasz, że będziesz się spóźniać 15 minut to chcesz aby oni się nie spóźniali?
lukas 2013-07-27 10:38:14
co wam przeszkadzają osoby niepełnosprawne w pracy w firmie ranger?????????????
szalona 2014-05-28 22:58:15
drazni mie to drazni mie to .......
mulek 2014-12-10 09:30:38
ta firma to jakas kicha stawki godzinowe b.niskie brak umundurowania przy sprzataniu moja kobita tam robiła nic nie ma o wszystko co sie nalezy trzeba prosic nie polecam
GrzesioW 2015-02-03 02:58:27
Witam, Pracowałem kiedyś jako przysłowiowy ochroniarz. Dokładniej to na budowie biurze ochrony na budowie. Pilnowałem maszyn budowalnych przy budowie drogi. Czy ta firma również zajemuje się tego typu zleceniami ? I czy wiecie gdzie można trzeba się udać w celu uzyskania ? Bardzo mi zależy na tego typu pracy.
security 2015-08-20 20:19:45
Co do niekaralności to każda firma podchodzi indywidualnie jedni wymagają inni zatrudniając na umowy smieciowe nie wymagają mundur pracownik powinien otrzymać za darmo a obiekty do ochrony są różne od budowy aż po hotele kilku gwiadkowe
tomek 2016-05-11 10:17:45
stanowisko ochroniarza wymaga czystej kartoteki @34 i myślę, że to dobrze
Zostaw swoją opinię o Biuro Ochrony „Ranger” - Prudnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Ochrony „Ranger”