brak logo

REM-POL Resources

Leirvik

Opinie o REM-POL Resources

Byly pracownik 2 2016-01-20 06:35:19
Co ty wogole wypisuje paparuchu dobra firma rempol dla kogo chyba dla kleven jest dobra wszystko co zle opisane o rempolu jest prawda mam 12 lat doswiadczenia na rusztowaniach wiec nie pisz mi ze sie nie znam, takiego syfu jak w tej firmie nie widzialem nigdzie. Ty to pewnie jestes jakis lizus co trzymasz sie rekoma i nogami, ale ty jestes ten rudzielec manager. Tak czy siak paparuch jestes co bronisz dziadowskiej firmy. Moze powiesz mi ze tam nie pracowali po znajomosci dwaj pajace co maja lombardy w szczecinie jeden z pocharatanym ryjem, bo ktos mu usmiech poszerzal.
1
Jeden z nich 2016-01-20 14:23:39
I tu masz rację samo zło stocznia specyficzna ale da się przeżyć tylko trzeba chcieć. Pozdro No Smoking
Dydy 2016-01-21 06:28:01
Ale co trzeba chciec sie zeszmacic, jak Ty ? Nick chyba oznacza ze jestes jednym z tych dupowlazow rudego.
Dydy 2016-01-24 06:29:13
Widac po twoich wypowiedziach to twoja jedyna zasada to byc frajerem do konca czeresniaku z rempolu
Jeden z nich 2016-01-25 10:53:20
Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem to byś wiedział że chodzi o stocznie a nie o rem-pol. Ze to stocznia jest specyficzna. A czereśniak to jesteś ty kozi wymiocie
Jeden z nich 2016-01-26 23:12:18
Oj oj oj zacząłem się bać ja się postaram dowiedzieć kim ty jesteś frendzlu. Pozdro
Ja 2016-01-27 06:56:06
Dawaj szczecinski kozaku czekam na Ciebie zwykla bita pala z Ciebie nic wiecej
Jeden z nich 2016-01-27 12:28:48
Bity to ty byłeś w dzieciństwie przez rówieśników.
Dydy 2016-01-27 22:08:05
Bita pala to znaczy frajer kon donie zlezaly
Zm 2016-02-01 14:00:03
Hej, może dacie sobie spokój z dogadywaniem i powiecie mi co tak naprawdę się w tej firmie robi i o jakich pieniądzach mówimy, będę bardzo mocno wdzięczny za info :)
były rempolowie 2016-02-01 21:00:15
o widzę ze i biuro bieżę się za pisanie opinii a co zabolało ze a kaczuszkę się wjeżdża wiem bo sam widziałem jak pani B dostawała cale szczęście ze już nie musze pracować w tej firmie gdzie pracują sami zakłamani ludzie czytaj biuro i rudy ma nadzieje ze w końcu firma się przejedzie najgorsza firma w jakiej pracowałem
1
Monter 2016-02-03 19:57:45
Firma jedna wielka klęska,zakłamanie zresztą szkoda słów.
Jestem tu teraz,ale ostatni kontrakt bo to co tu zobaczyłem to jakaś masakra.
Gadają co chcesz usłyszeć i zabierają ci kasę za wszystko nawet stawki obcięli nie informując o tym nikogo.
Po za tym już ta firma w kleven nie pociągnie bo wszyscy normalni odejdą a paparuchy zostaną to ich moment pogonią.
I tak się skończy kariera.
3
korek 2016-02-03 20:40:13
współczuję Monterze, choć wydaje mi się, że REM-POL jako firma działająca w kilku miejscach, niestety nie może obrywać za jednostki. Warto wziąć to pod uwagę.
Janek 2016-02-03 22:00:24
Kolejny raz odpisuje biuro, gdzie niby dziala ta firma wiecej niz w kleven, co ty wygadujesz. Ich jedyny kontrakt to kleven i nic wiecej. Kiedys moze i dzialala w paru miejscach, a teraz jako smieciarska firma zostala z podrzedna stocznia kleven tylko i wylacznie. 3/4 ludzi jest po znajomosci, albo od pracownikow biura, albo od samego rudego managera. Chcialbym zeby wkoncu wszyscy pracownicy co cos potrafia olali ten rempol i zostaly same nie udaczniki ze szczecina, i wkoncu wywalili ta podredna firme z norwegii. Banda paprykarzy, lombardziarzy i szmaciarzy.
1
szimo 2016-02-05 20:42:15
Raczej na jedynym kontrakcie wszystkiego by nie pociągnęli @Janek, no ale możesz wiesz lepiej. Poza tym każdy może się zatrudnić, nie tylko znajomi, nawet na umowę o pracę.
Jarek 2016-02-08 09:07:14
To prawda sam rudy tak sie chwalil ze ich jedyny kontrakt to ten w kleven i nic wiecej szmaciarska firma i tyle szkoda slow :p
1
adm 2016-02-08 11:24:45
Może i mają obecnie jeden kontrakt, może firma chwilowo ma jakiś przestój z robotą. Takie sytuacje często mają miejsce, ale najczęściej Rem-Pol ma szansę wyjść z tego obronną ręką Jarku.
haha 2016-02-08 19:33:22
zawsze macie jeden kontrakt na Mykle nie licząc elektrykow tak ze nie podniecajcie sie cale szczęście ze ja pracuje teraz normalnej firmie a nie w rempolu
Zm 2016-02-10 11:41:42
Nie jestem z biura @były rempolowie i nie pojechałeś po mnie, aczkolwiek nie toleruje takich zachowań, to jest powazne forum o pracy i takie opinie chcę tu czytać
Srempol 2016-02-14 10:19:48
Rempol to ma jedyny kontrakt w kleven i tylko taki bedzie mial, bo to smieciarska firma gdzie nigdzie jej nie chca. Tak ze nie gadaj mi tu ze wyjdzie ona z tego swojego rynsztoka i bedzie miec lepsze oferty. Ona sie trzyma jeszcze przy zyciu wlasnie poprzez okradanie ludzi co miesiac za wymyslone oplaty.
3
smak 2016-02-14 20:49:51
hm, jeden kontrakt to dość mało i firma może mieć problem. Zastanawiam się co, jak kontrakt wygaśnie, czy pracownicy nie stracą pracy. Dlatego nie szukają nikogo..
byly 2016-02-15 20:02:59
Co mądrzejsi już dawno z tej firmy się zwinęli a raz jeżdżą ochłapy tak ze ni warto ta firma zawracać sobie głowy
1
Zm 2016-02-16 20:50:35
No nie wiem @ZM moim zdaniem własnie dzięki małej roszadzie pracowników np. Ci starsi dostali bardzo przyzwoite podwyżki, ogólnie jesśli jesteś fair to nie jest w tej pracy źle
byly 2016-02-18 19:18:43
haha podwyżki chyb za czynsz rozmawiałem ostatnio z chłopakami co byli na w kleven i nic takiego jak podwyżki nie było .Oczywiście raca wszędzie jest oki jak człowiek się dostosuje ale to chodzi o was co siedzicie w biurze i o rudego po prostu nie da się z wami współpracować bo wszyscy jesteście jak święte krowy, kłamczuchy i ściemniacze
1
John 2016-02-19 01:19:43
Podwyzki co ty tu sciemniasz jakie podwyzki chyba za mieszkanie, prad i dojazdy za to moze i podwyzki wasi pracownicy dostali :p ale nie przejmujcie die paprykarze sa dosc wytrzymali, oni nawet moga pracowac i za 50 koron i spac na podlodze :p dostosuja sie by udawac ze szczota monterow rusztowan
1
kamik 2016-02-19 10:49:01
wiecie żeby sie zaczepić gdzie po raz pierwszy warto spróbować a jak nie pasuje to zmienić pracę bo nie oszukujmy się jak ktoś jest ogarnięty to znajdzie lepszą i dużo tam zarobi
szczesliwy 2016-02-27 20:23:13
mi ta firma uratowała życie, dziękuje jej za to
szpadel 2016-02-29 21:08:51
@szczesliwy zazwyczaj nie lubię pytać o takie rzeczy, ale rozważam podjęcie tu pracy. Chętnie dowiem się co Rem-pol zrobił, że jesteś zadowolony. Pozdrawiam :)
Ja 2016-03-03 11:53:08
Zycie mu uratowali bo to pewnie jeden z tych cwaniaczkow od lombardow, moze nawet ten z pocieta morda co w dlugach tonie, udaje rusztowaniowca a zero pojecia i checi do nauki no to zawsze szczota w reke i jazda
1
lewy 2016-03-03 19:41:22
a wiesz @szpadel czy robią rekrutację? chciałem się zaczepić u nich na trochę bo z tego co piszecie za kolorowo nie jest ale na początek można spróbować i poszukać na miejscu czegoś lepszego jak złapiesz języka trochę
barman 2016-03-04 07:37:07
W Kleven nic nie znajdziesz stocznia rumunami obstawiona język polski wersja rynsztokowa jak najbardziej możesz podszkolić się.
giewont 2016-03-05 20:16:35
no nie mówcie.. wydawało mi się, że Polacy to główna domena tej firmy i dlatego chciałem tam się zatrudnić. @barman, zniechęcasz, ale założę, że nie ma takiej tragedii
barman 2016-03-06 10:48:14
Jeżeli to pierwszy wyjazd do Norwegii to od czegoś trzeba zacząć, najlepiej jak osobiście sprawdzisz, bo jak sam wiesz to każdy ma inne wymagania co do warunków pracy.
Zm 2016-03-07 20:30:27
No właśnie, od c zegoś trzeba zacząć taka prawda, ale generalnie w niektórch filmach było duzo gorzej, a tutaj nawet nie trzeba się zbytnio wysilać :)!
ktos 2016-03-30 08:52:54
zgadzam się z Kolegą były 2 ten seba to gbur jakich mało uważa się tak jakby był prezesem firmy ale kiedyś się doigra cwaniaczek.
szczesliwy 2016-04-12 20:42:38
cóż nie będę z wami dyskutował bo musiałbym się zniżyć do waszego poziomu
rio 2016-04-14 12:58:17
własnie ja slyszałem,że z znimi naparwde opłaca się jechać do Norwegii, bo bardzo pilnują, zeby wszytsko się zgadzało w dokumentch.
stary 2016-04-14 23:30:00
Naiwniak! Po pierwsze naucz się pisać po polsku, po drugie popytaj tych co długo tam pracowali. Tak pracowali bo ''poszli po rozum do głowy''. Właśnie zaczynają się problemy z norweskim US byłych pracowników.
stary 2016-04-14 23:30:27
Naiwniak! Po pierwsze naucz się pisać po polsku, po drugie popytaj tych co długo tam pracowali. Tak pracowali bo ''poszli po rozum do głowy''. Właśnie zaczynają się problemy z norweskim US byłych pracowników.
prawyj 2016-05-11 21:08:34
Cześć! Jak teraz wygląda sytuacja na temat pracy w Kleven. Ile wychodzi na rękę za 4 tygodnie oraz za co trzeba płacić samemu. Czy opłaca się jechać. Dziękuję1
mel 2016-05-16 20:49:56
hej @stary to znaczy że ściga ich norweska skarbówka? Dzięki będę bardzo uważał. Po to właśnie jest Gowork żeby sobie pomagać:)
zulus 2016-05-19 22:35:27
co ty idioto wypisujesz ?
firma krzak rempol ma kontrakty na kleven bo ojciec runego mial uklady w jednym z norweskich bakow i dzieki temu kleven otrzymywalo kozystne kredyty kiedy potrzebowalo !!! po drugie imbecylu , nawet norwegowie mówią o tej stoczni , ze to najgorszy syf pod słońcem , po trzecie za jeb..e 8000 jechac do norkolandii to trzeba miec nóż na gardle albo byc totalnym nieudacznikiem , po czwarte sam bylem swiadkie zlodziejstwa na mojej osobie i nie tylko w tej firmie , zostawilem pieniadze menadzerkowi przed moim zjazdem do polski by zapłacił za moją wizytę w przychodni choc ponoc człowiek ubezpieczony nie powinien ponosic kosztów leczenia !!! a kilka miesiecy pozniej dostalem pismo z norwegii z przychodni z rachunkiem plus odsetki za nie zapłaconą wizyt , nie wspominając o kolegach , którzy mieli potrącane zaliczki z wypłat i to nie małe kwoty , a okazało się że te zaliczki pobierał ktoż inny , zgadnijcie kto ??? nie pozdrawiam ciebie , bo jestes kretynem !!!
1
fuckrempol 2016-07-05 12:36:51
Zaczyna się już od bzdur które firma umieszcza w ogłoszeniu. Za każdym razem kiedy wystawiają nowe jest ono tak napisane żeby wyglądało bardziej atrakcyjniej od poprzedniego tzn. stawka godzinowa idzie w górę ale to tylko poprawka wizualna bo nie wiedzieć dlaczego wliczają w nią ekwiwalent urlopowy. Kłamstwa jakimi poczęstowała mnie pani B. w rozmowie telefonicznej były na poziomie tej firmy czyli mierne ale niestety przekonałem się o tym dopiero po przyjeździe do Kleven. Znajomość rysunku technicznego, doświadczenie co najmniej 5 - letnie, tak jest napisane w ogłoszeniu a ja się pytam do czego potrzebne mi to wszystko skoro pierwsze 2 tygodnie sprzątałem po innych firmach a drugie 2 szlifowałem i trochę paliłem palnikiem. Wąska grupka ludzi która jeździ tam od dawna dostaje lepsze roboty ja jako monter kadłubów i nowy pracownik byłem gorzej traktowany jak te przypadkowe osoby ściągnięte z pola czy z ławeczki obok wiejskiego sklepiku tylko dlatego że jeździli i będą jeździć tam bo gdzie w kraju ŁON TYLE ZAROBI. Dla kilku z nich to pierwszy wyjazd na kontrakt i zrobią wszystko żeby tam zostać, sam byłem świadkiem jak typ zwalał całą winę w rozmowie z majstrem na swojego kolegę bo nie wyrobił się z robotą, robił to w tak bezczelny sposób i wcale nie przejmował się tym że stoję obok ale takich przykładów mógłbym podać mnóstwo. Podsumowując : najgorszy mój kontrakt na szczęście trwał tylko 4 tygodnie musicie jeśli zdecydujecie się tam pojechać pilnować swoich godzin bo często się nie zgadzają z godzinami które faktycznie wyrobiliście, kolejna sprawa jeśli będziecie jechać do Kleven to z góry mówcie że chcecie mieszkać w tzw. HILTONIE to najlepsze kampy z netem w innych jest słaby albo nie ma. Mogą się tłumaczyć że nie mają miejsc ale to nie prawda bo trzymają pokoje dla swoich kolesi którzy wracają tam pod warunkiem że trafią właśnie na HILTONA. Miejsce pracy :) możecie trafić na łajbę, halę albo tak jak ja do ekipy która zajmowała się porządkami na stoczni- sprzątanie po innych firmach w których pracowali polacy albo co gorsza po takich w których pracowali rumuni. ODRADZAM TĄ PSEŁDO FIRMĘ REM POL wolałbym już wrócić do pracy w polsce niż do nich.
John Rambo 2016-07-11 08:33:53
Zgadza się kasują za wszystko nawet przerwy trzeba odpracować dobrze że nie ma opłat za tlen piszę ze względu dla ludzi z Trójmiasta żeby nie zawracali sobie głowy z wyjazdem z tej firmy nie opłaca się zarobi się tyle samo co na stoczniach w Gdyni czy w Gdańsku tam jest praca dla ludzi poza Pomorza gdzie nie ma pracy i dla ludzi ze Szczecina tylko oni mają problem że większość z nich nie umie robić.
Pierwszy tydzień pracujecie na swoje koszta oczywiście jeżeli macie jedzenie ze sobą,także nie polecam tej firmy a w szczególności stoczni Kleven tam praktycznie rządzą Rumuni Polak to jest na załatanie dziury a w pierwszej kolejności pracownicy z Rem-Pola
2
Dan 2016-08-12 08:31:20
To jakie sa realne zarobki po tych wszystkich kosmicznych potraceniach?
erf 2016-08-15 16:09:25
@Dan jak to? przecież zarobki na każdym stanowisku sa inne prawda/ a to jakie one sa to przecież można się dowiedzieć podczas rozmowy kwalifikacyjnej wtedy sobie z każdym ustalają i rozmawiają na ten temat
kolejny zdziwiony 2016-08-16 20:54:32
i pesje dostaniecie tylko za połowę miesiaca ciekawe kiedy reszta .
Robi 2016-08-16 21:55:47
Proszę o wypowiedź menadżera kiedy będzie reszta wypłaty na koncie,oraz kiedy poprawią się warunki sanitarne na domkach pobieranie opłat w wysokości 100 NOK za dobę, to nie w pożądku w warunkach gdy ludzie śpią na oszczanych ,obrzyganych I zapleśniałych materacach, a w pokojach jest grzyb,kiedy będzie prawdziwy remont domków, a nie tylko zamalowywanie grzyba.
3
turbo 2016-08-21 01:15:42
scierwo nie firma nie polecam nikomu
georg 2016-08-21 13:22:54
widzę samych narzekających,pytanie;po co tam jeździcie skoro jest tam aż tak źle?Zwolnijcie się wszyscy wtedy zobaczycie co się stanie,to Was będą prosic i poprawią się warunki pracy i płaca nie będzie na dwa razy wypłacana i będziecie z uśmiechem przyjmowani w biurze itd itd.....
1
Zostaw swoją opinię o REM-POL Resources - Leirvik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources