Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o REM-POL Resources

Pracowałeś w firmie REM-POL Resources i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jacek L. - 2016-01-04 10:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie firma ma takie lokum nazywaja to w biurze swiniarnia - 40 osob i tylko dwie kuchnie, polaczi cebulaczi kradna tam jedzenie ktore zostawiasz w tylko dwoch wspolnych lodowkach. Nie ma znaczenia czy bedziesz mieszkal na kupie z innymi czy bedziesz mieszkal w luksusie, czy w jakims syfie zawsze wezma od Ciebie 3600 oplaty sa zawsze stale. Firma kest nastawiona zeby Ci owalic na kase na kazdym kroku.
zdjecie uzytkownika
luj - 2016-01-06 14:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oplaty sa wysokie z tego co tu widze. Ile w takim razie trzeba zarobic zeby cos z tego zostalo? Wychodzicie jakos na tym bo chyba jakbyscie byli na minusie to nikt by nie jezdzil
zdjecie uzytkownika
były rempolowiec - 2016-01-12 21:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siedziałem i czytam te opinie i faktycznie tak jak piszą za wszystko tną przejazdy do Norwegii za swoje a często jest tak ze wyjazdy są z dnia na dzień wiec bilety drogie po drugie 3600 koron płacić za te warunki w jakich się mieszka przesada bo to chlew jest co lepsze to rudy daje znajomym i swoim kolesia .mimo spisywania licznika z ciekawości za prąd i tak trzy ,cztery razy tyle .Dojazd do pracy płatny 400 koron .byłem tam na 4 kontraktach bo byłem zmuszony nie miałem innej pracy .w biurze mówią co innego i wychodzi co innego ,a ich menadżer to już temat rzeka kłamczuch tak wielki ze masakra mówi ci to co chcesz usłyszeć .Wiem ze teraz robią w Kleven i jeżdżą tam tylko przydupasy rudego oraz pani B z biura za tak zwana kaczuszkę :) tak ze nie polecam tej firmy no chyba ze jest się pod ścianą.
zdjecie uzytkownika
Zm - 2016-01-14 00:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie wiadomo jak trafisz @były rempolowiec, ale przecież wiesz, że niektórzy nie mają w ogóle problemów i zawsze im wszystko wychodzi, nawet takie wyjazdy
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-17 15:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam-pracowałem w tej firmie kilka lat-wypłaty zawsze były na czas-kolesiostwo całe klany rodzinne pracowały i eliminowały niewygodnych i nieposłusznych pracowników czytaj lepszych i bardziej ogarniętych fachowców,piaskarze cukiernicy piekarze pracowali jako elektrycy czy monterzy
ale wiadomo to po znajomości-wałki były kręcone od zawsze a poziom menagerów zakrawa na kpinę zastanawiałem się skąd oni ich biorą?Był taki menager Olo to dopiero artysta magik-oszukał Runego na 500 tys koron a i jeszcze swoich przydupasów których kasa z zasilku rodzinnego wpływała na jego konto-długo by pisać o przekrętach ale być może kiedyś to opisze szczegółowo cdn....
zdjecie uzytkownika
Zm - 2016-01-18 13:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No może trochę bez przesady @były pracownik, a Tobie ktoś zabronił się ustawić w lepszej pozycji, bo chyba nie sądzę - tak więc nie ma też zbytnich powodów do wylewania tylu żali
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-18 20:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zm - 2016-01-18 13:47:54]:
nie wylewam żalu opisałem pewne mechanizmy zależności- było minęło pozdrawiam



zdjecie uzytkownika
samo zło - 2016-01-18 22:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich widzę że nie wiecie co piszecie ludzie nie macie pojęcia o pracy w norwegi chciał bym się dowiedzieć gdzie teraz jest praca w norwegi kazdy to wie każdy normalny to wie że jej na razie nie mam nie ma po za kleven a więc rempol ją mam gdyby to była taka dziadowska firma jak tu wszyscy piszę to pewnie już dawno by ją że stoczni wyrzucili ale tak nie jest i ma się dobrze i bedzie miała coraz to lepiej bo stego co mi wiadomo to stocznia ma kotrakty do końca 2017 podpisane tylko jest mały problem że ci którzy tak piszą zle o firmie to nie mają pojęcia o pracy i nigdy nie dostaną sie do kleven to jest specyficzna stocznia (stocznia miejscem pracy dla najlepszych ) więc proszę nie wypisywać bzdur na ten temat bo piszecie nie prawdę
zdjecie uzytkownika
Byly pracownik 2 - 2016-01-20 06:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty wogole wypisuje paparuchu dobra firma rempol dla kogo chyba dla kleven jest dobra wszystko co zle opisane o rempolu jest prawda mam 12 lat doswiadczenia na rusztowaniach wiec nie pisz mi ze sie nie znam, takiego syfu jak w tej firmie nie widzialem nigdzie. Ty to pewnie jestes jakis lizus co trzymasz sie rekoma i nogami, ale ty jestes ten rudzielec manager. Tak czy siak paparuch jestes co bronisz dziadowskiej firmy. Moze powiesz mi ze tam nie pracowali po znajomosci dwaj pajace co maja lombardy w szczecinie jeden z pocharatanym ryjem, bo ktos mu usmiech poszerzal.
zdjecie uzytkownika
Jeden z nich - 2016-01-20 14:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tu masz rację samo zło stocznia specyficzna ale da się przeżyć tylko trzeba chcieć. Pozdro No Smoking
zdjecie uzytkownika
Dydy - 2016-01-21 06:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale co trzeba chciec sie zeszmacic, jak Ty ? Nick chyba oznacza ze jestes jednym z tych dupowlazow rudego.
zdjecie uzytkownika
Dydy - 2016-01-24 06:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widac po twoich wypowiedziach to twoja jedyna zasada to byc frajerem do konca czeresniaku z rempolu
zdjecie uzytkownika
Jeden z nich - 2016-01-25 10:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem to byś wiedział że chodzi o stocznie a nie o rem-pol. Ze to stocznia jest specyficzna. A czereśniak to jesteś ty kozi wymiocie
zdjecie uzytkownika
Jeden z nich - 2016-01-26 23:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj oj oj zacząłem się bać ja się postaram dowiedzieć kim ty jesteś frendzlu. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-27 06:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawaj szczecinski kozaku czekam na Ciebie zwykla bita pala z Ciebie nic wiecej
zdjecie uzytkownika
Jeden z nich - 2016-01-27 12:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bity to ty byłeś w dzieciństwie przez rówieśników.
zdjecie uzytkownika
Dydy - 2016-01-27 22:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bita pala to znaczy frajer kon donie zlezaly
zdjecie uzytkownika
Zm - 2016-02-01 14:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, może dacie sobie spokój z dogadywaniem i powiecie mi co tak naprawdę się w tej firmie robi i o jakich pieniądzach mówimy, będę bardzo mocno wdzięczny za info :)
zdjecie uzytkownika
były rempolowie - 2016-02-01 21:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o widzę ze i biuro bieżę się za pisanie opinii a co zabolało ze a kaczuszkę się wjeżdża wiem bo sam widziałem jak pani B dostawała cale szczęście ze już nie musze pracować w tej firmie gdzie pracują sami zakłamani ludzie czytaj biuro i rudy ma nadzieje ze w końcu firma się przejedzie najgorsza firma w jakiej pracowałem
zdjecie uzytkownika
Monter - 2016-02-03 19:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jedna wielka klęska,zakłamanie zresztą szkoda słów.
Jestem tu teraz,ale ostatni kontrakt bo to co tu zobaczyłem to jakaś masakra.
Gadają co chcesz usłyszeć i zabierają ci kasę za wszystko nawet stawki obcięli nie informując o tym nikogo.
Po za tym już ta firma w kleven nie pociągnie bo wszyscy normalni odejdą a paparuchy zostaną to ich moment pogonią.
I tak się skończy kariera.
zdjecie uzytkownika
korek - 2016-02-03 20:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współczuję Monterze, choć wydaje mi się, że REM-POL jako firma działająca w kilku miejscach, niestety nie może obrywać za jednostki. Warto wziąć to pod uwagę.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2016-02-03 22:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejny raz odpisuje biuro, gdzie niby dziala ta firma wiecej niz w kleven, co ty wygadujesz. Ich jedyny kontrakt to kleven i nic wiecej. Kiedys moze i dzialala w paru miejscach, a teraz jako smieciarska firma zostala z podrzedna stocznia kleven tylko i wylacznie. 3/4 ludzi jest po znajomosci, albo od pracownikow biura, albo od samego rudego managera. Chcialbym zeby wkoncu wszyscy pracownicy co cos potrafia olali ten rempol i zostaly same nie udaczniki ze szczecina, i wkoncu wywalili ta podredna firme z norwegii. Banda paprykarzy, lombardziarzy i szmaciarzy.
zdjecie uzytkownika
szimo - 2016-02-05 20:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej na jedynym kontrakcie wszystkiego by nie pociągnęli @Janek, no ale możesz wiesz lepiej. Poza tym każdy może się zatrudnić, nie tylko znajomi, nawet na umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-02-08 09:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda sam rudy tak sie chwalil ze ich jedyny kontrakt to ten w kleven i nic wiecej szmaciarska firma i tyle szkoda slow :p
zdjecie uzytkownika
adm - 2016-02-08 11:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i mają obecnie jeden kontrakt, może firma chwilowo ma jakiś przestój z robotą. Takie sytuacje często mają miejsce, ale najczęściej Rem-Pol ma szansę wyjść z tego obronną ręką Jarku.
zdjecie uzytkownika
haha - 2016-02-08 19:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze macie jeden kontrakt na Mykle nie licząc elektrykow tak ze nie podniecajcie sie cale szczęście ze ja pracuje teraz normalnej firmie a nie w rempolu
zdjecie uzytkownika
Zm - 2016-02-10 11:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem z biura @były rempolowie i nie pojechałeś po mnie, aczkolwiek nie toleruje takich zachowań, to jest powazne forum o pracy i takie opinie chcę tu czytać
zdjecie uzytkownika
Srempol - 2016-02-14 10:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rempol to ma jedyny kontrakt w kleven i tylko taki bedzie mial, bo to smieciarska firma gdzie nigdzie jej nie chca. Tak ze nie gadaj mi tu ze wyjdzie ona z tego swojego rynsztoka i bedzie miec lepsze oferty. Ona sie trzyma jeszcze przy zyciu wlasnie poprzez okradanie ludzi co miesiac za wymyslone oplaty.
zdjecie uzytkownika
smak - 2016-02-14 20:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, jeden kontrakt to dość mało i firma może mieć problem. Zastanawiam się co, jak kontrakt wygaśnie, czy pracownicy nie stracą pracy. Dlatego nie szukają nikogo..
zdjecie uzytkownika
byly - 2016-02-15 20:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co mądrzejsi już dawno z tej firmy się zwinęli a raz jeżdżą ochłapy tak ze ni warto ta firma zawracać sobie głowy
zdjecie uzytkownika
Zm - 2016-02-16 20:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie wiem @ZM moim zdaniem własnie dzięki małej roszadzie pracowników np. Ci starsi dostali bardzo przyzwoite podwyżki, ogólnie jesśli jesteś fair to nie jest w tej pracy źle
zdjecie uzytkownika
byly - 2016-02-18 19:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha podwyżki chyb za czynsz rozmawiałem ostatnio z chłopakami co byli na w kleven i nic takiego jak podwyżki nie było .Oczywiście raca wszędzie jest oki jak człowiek się dostosuje ale to chodzi o was co siedzicie w biurze i o rudego po prostu nie da się z wami współpracować bo wszyscy jesteście jak święte krowy, kłamczuchy i ściemniacze
zdjecie uzytkownika
John - 2016-02-19 01:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyzki co ty tu sciemniasz jakie podwyzki chyba za mieszkanie, prad i dojazdy za to moze i podwyzki wasi pracownicy dostali :p ale nie przejmujcie die paprykarze sa dosc wytrzymali, oni nawet moga pracowac i za 50 koron i spac na podlodze :p dostosuja sie by udawac ze szczota monterow rusztowan
zdjecie uzytkownika
kamik - 2016-02-19 10:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie żeby sie zaczepić gdzie po raz pierwszy warto spróbować a jak nie pasuje to zmienić pracę bo nie oszukujmy się jak ktoś jest ogarnięty to znajdzie lepszą i dużo tam zarobi
zdjecie uzytkownika
szczesliwy - 2016-02-27 20:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi ta firma uratowała życie, dziękuje jej za to
zdjecie uzytkownika
szpadel - 2016-02-29 21:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szczesliwy zazwyczaj nie lubię pytać o takie rzeczy, ale rozważam podjęcie tu pracy. Chętnie dowiem się co Rem-pol zrobił, że jesteś zadowolony. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-03-03 11:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zycie mu uratowali bo to pewnie jeden z tych cwaniaczkow od lombardow, moze nawet ten z pocieta morda co w dlugach tonie, udaje rusztowaniowca a zero pojecia i checi do nauki no to zawsze szczota w reke i jazda
zdjecie uzytkownika
lewy - 2016-03-03 19:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiesz @szpadel czy robią rekrutację? chciałem się zaczepić u nich na trochę bo z tego co piszecie za kolorowo nie jest ale na początek można spróbować i poszukać na miejscu czegoś lepszego jak złapiesz języka trochę
zdjecie uzytkownika
barman - 2016-03-04 07:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Kleven nic nie znajdziesz stocznia rumunami obstawiona język polski wersja rynsztokowa jak najbardziej możesz podszkolić się.
zdjecie uzytkownika
giewont - 2016-03-05 20:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie mówcie.. wydawało mi się, że Polacy to główna domena tej firmy i dlatego chciałem tam się zatrudnić. @barman, zniechęcasz, ale założę, że nie ma takiej tragedii
zdjecie uzytkownika
barman - 2016-03-06 10:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli to pierwszy wyjazd do Norwegii to od czegoś trzeba zacząć, najlepiej jak osobiście sprawdzisz, bo jak sam wiesz to każdy ma inne wymagania co do warunków pracy.
zdjecie uzytkownika
Zm - 2016-03-07 20:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, od c zegoś trzeba zacząć taka prawda, ale generalnie w niektórch filmach było duzo gorzej, a tutaj nawet nie trzeba się zbytnio wysilać :)!
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-03-30 08:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z Kolegą były 2 ten seba to gbur jakich mało uważa się tak jakby był prezesem firmy ale kiedyś się doigra cwaniaczek.
zdjecie uzytkownika
szczesliwy - 2016-04-12 20:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż nie będę z wami dyskutował bo musiałbym się zniżyć do waszego poziomu
zdjecie uzytkownika
rio - 2016-04-14 12:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie ja slyszałem,że z znimi naparwde opłaca się jechać do Norwegii, bo bardzo pilnują, zeby wszytsko się zgadzało w dokumentch.
zdjecie uzytkownika
stary - 2016-04-14 23:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rio - 2016-04-14 12:58:17]:
Naiwniak! Po pierwsze naucz się pisać po polsku, po drugie popytaj tych co długo tam pracowali. Tak pracowali bo ''poszli po rozum do głowy''. Właśnie zaczynają się problemy z norweskim US byłych pracowników.
zdjecie uzytkownika
stary - 2016-04-14 23:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rio - 2016-04-14 12:58:17]:
Naiwniak! Po pierwsze naucz się pisać po polsku, po drugie popytaj tych co długo tam pracowali. Tak pracowali bo ''poszli po rozum do głowy''. Właśnie zaczynają się problemy z norweskim US byłych pracowników.
zdjecie uzytkownika
prawyj - 2016-05-11 21:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć! Jak teraz wygląda sytuacja na temat pracy w Kleven. Ile wychodzi na rękę za 4 tygodnie oraz za co trzeba płacić samemu. Czy opłaca się jechać. Dziękuję1
zdjecie uzytkownika
mel - 2016-05-16 20:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej @stary to znaczy że ściga ich norweska skarbówka? Dzięki będę bardzo uważał. Po to właśnie jest Gowork żeby sobie pomagać:)
zdjecie uzytkownika
zulus - 2016-05-19 22:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Byly pracownik 2 - 2016-01-20 06:35:19]:
co ty idioto wypisujesz ?
firma krzak rempol ma kontrakty na kleven bo ojciec runego mial uklady w jednym z norweskich bakow i dzieki temu kleven otrzymywalo kozystne kredyty kiedy potrzebowalo !!! po drugie imbecylu , nawet norwegowie mówią o tej stoczni , ze to najgorszy syf pod słońcem , po trzecie za jeb..e 8000 jechac do norkolandii to trzeba miec nóż na gardle albo byc totalnym nieudacznikiem , po czwarte sam bylem swiadkie zlodziejstwa na mojej osobie i nie tylko w tej firmie , zostawilem pieniadze menadzerkowi przed moim zjazdem do polski by zapłacił za moją wizytę w przychodni choc ponoc człowiek ubezpieczony nie powinien ponosic kosztów leczenia !!! a kilka miesiecy pozniej dostalem pismo z norwegii z przychodni z rachunkiem plus odsetki za nie zapłaconą wizyt , nie wspominając o kolegach , którzy mieli potrącane zaliczki z wypłat i to nie małe kwoty , a okazało się że te zaliczki pobierał ktoż inny , zgadnijcie kto ??? nie pozdrawiam ciebie , bo jestes kretynem !!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie REM-POL Resources!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert