brak logo

REM-POL Resources

Leirvik

Opinie o REM-POL Resources

Jeden z nich 2016-01-25 10:53
Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem to byś wiedział że chodzi o stocznie a nie o rem-pol. Ze to stocznia jest specyficzna. A czereśniak to jesteś ty kozi wymiocie
Jeden z nich 2016-01-26 23:12
Oj oj oj zacząłem się bać ja się postaram dowiedzieć kim ty jesteś frendzlu. Pozdro
Ja 2016-01-27 06:56
Dawaj szczecinski kozaku czekam na Ciebie zwykla bita pala z Ciebie nic wiecej
Jeden z nich 2016-01-27 12:28
Bity to ty byłeś w dzieciństwie przez rówieśników.
Dydy 2016-01-27 22:08
Bita pala to znaczy frajer kon donie zlezaly
były rempolowie 2016-02-01 21:00
o widzę ze i biuro bieżę się za pisanie opinii a co zabolało ze a kaczuszkę się wjeżdża wiem bo sam widziałem jak pani B dostawała cale szczęście ze już nie musze pracować w tej firmie gdzie pracują sami zakłamani ludzie czytaj biuro i rudy ma nadzieje ze w końcu firma się przejedzie najgorsza firma w jakiej pracowałem
2
Monter 2016-02-03 19:57
Firma jedna wielka klęska,zakłamanie zresztą szkoda słów.
Jestem tu teraz,ale ostatni kontrakt bo to co tu zobaczyłem to jakaś masakra.
Gadają co chcesz usłyszeć i zabierają ci kasę za wszystko nawet stawki obcięli nie informując o tym nikogo.
Po za tym już ta firma w kleven nie pociągnie bo wszyscy normalni odejdą a paparuchy zostaną to ich moment pogonią.
I tak się skończy kariera.
6
Janek 2016-02-03 22:00
Kolejny raz odpisuje biuro, gdzie niby dziala ta firma wiecej niz w kleven, co ty wygadujesz. Ich jedyny kontrakt to kleven i nic wiecej. Kiedys moze i dzialala w paru miejscach, a teraz jako smieciarska firma zostala z podrzedna stocznia kleven tylko i wylacznie. 3/4 ludzi jest po znajomosci, albo od pracownikow biura, albo od samego rudego managera. Chcialbym zeby wkoncu wszyscy pracownicy co cos potrafia olali ten rempol i zostaly same nie udaczniki ze szczecina, i wkoncu wywalili ta podredna firme z norwegii. Banda paprykarzy, lombardziarzy i szmaciarzy.
4
Jarek 2016-02-08 09:07
To prawda sam rudy tak sie chwalil ze ich jedyny kontrakt to ten w kleven i nic wiecej szmaciarska firma i tyle szkoda slow :p
2
haha 2016-02-08 19:33
zawsze macie jeden kontrakt na Mykle nie licząc elektrykow tak ze nie podniecajcie sie cale szczęście ze ja pracuje teraz normalnej firmie a nie w rempolu
Srempol 2016-02-14 10:19
Rempol to ma jedyny kontrakt w kleven i tylko taki bedzie mial, bo to smieciarska firma gdzie nigdzie jej nie chca. Tak ze nie gadaj mi tu ze wyjdzie ona z tego swojego rynsztoka i bedzie miec lepsze oferty. Ona sie trzyma jeszcze przy zyciu wlasnie poprzez okradanie ludzi co miesiac za wymyslone oplaty.
6
byly 2016-02-15 20:02
Co mądrzejsi już dawno z tej firmy się zwinęli a raz jeżdżą ochłapy tak ze ni warto ta firma zawracać sobie głowy
2
byly 2016-02-18 19:18
haha podwyżki chyb za czynsz rozmawiałem ostatnio z chłopakami co byli na w kleven i nic takiego jak podwyżki nie było .Oczywiście raca wszędzie jest oki jak człowiek się dostosuje ale to chodzi o was co siedzicie w biurze i o rudego po prostu nie da się z wami współpracować bo wszyscy jesteście jak święte krowy, kłamczuchy i ściemniacze
2
John 2016-02-19 01:19
Podwyzki co ty tu sciemniasz jakie podwyzki chyba za mieszkanie, prad i dojazdy za to moze i podwyzki wasi pracownicy dostali :p ale nie przejmujcie die paprykarze sa dosc wytrzymali, oni nawet moga pracowac i za 50 koron i spac na podlodze :p dostosuja sie by udawac ze szczota monterow rusztowan
5
szczesliwy 2016-02-27 20:23
mi ta firma uratowała życie, dziękuje jej za to
Ja 2016-03-03 11:53
Zycie mu uratowali bo to pewnie jeden z tych cwaniaczkow od lombardow, moze nawet ten z pocieta morda co w dlugach tonie, udaje rusztowaniowca a zero pojecia i checi do nauki no to zawsze szczota w reke i jazda
2
barman 2016-03-04 07:37
W Kleven nic nie znajdziesz stocznia rumunami obstawiona język polski wersja rynsztokowa jak najbardziej możesz podszkolić się.
1
barman 2016-03-06 10:48
Jeżeli to pierwszy wyjazd do Norwegii to od czegoś trzeba zacząć, najlepiej jak osobiście sprawdzisz, bo jak sam wiesz to każdy ma inne wymagania co do warunków pracy.
ktos 2016-03-30 08:52
zgadzam się z Kolegą były 2 ten seba to gbur jakich mało uważa się tak jakby był prezesem firmy ale kiedyś się doigra cwaniaczek.
1
szczesliwy 2016-04-12 20:42
cóż nie będę z wami dyskutował bo musiałbym się zniżyć do waszego poziomu
stary 2016-04-14 23:30
Naiwniak! Po pierwsze naucz się pisać po polsku, po drugie popytaj tych co długo tam pracowali. Tak pracowali bo ''poszli po rozum do głowy''. Właśnie zaczynają się problemy z norweskim US byłych pracowników.
stary 2016-04-14 23:30
Naiwniak! Po pierwsze naucz się pisać po polsku, po drugie popytaj tych co długo tam pracowali. Tak pracowali bo ''poszli po rozum do głowy''. Właśnie zaczynają się problemy z norweskim US byłych pracowników.
prawyj 2016-05-11 21:08
Cześć! Jak teraz wygląda sytuacja na temat pracy w Kleven. Ile wychodzi na rękę za 4 tygodnie oraz za co trzeba płacić samemu. Czy opłaca się jechać. Dziękuję1
zulus 2016-05-19 22:35
co ty idioto wypisujesz ?
firma krzak rempol ma kontrakty na kleven bo ojciec runego mial uklady w jednym z norweskich bakow i dzieki temu kleven otrzymywalo kozystne kredyty kiedy potrzebowalo !!! po drugie imbecylu , nawet norwegowie mówią o tej stoczni , ze to najgorszy syf pod słońcem , po trzecie za jeb..e 8000 jechac do norkolandii to trzeba miec nóż na gardle albo byc totalnym nieudacznikiem , po czwarte sam bylem swiadkie zlodziejstwa na mojej osobie i nie tylko w tej firmie , zostawilem pieniadze menadzerkowi przed moim zjazdem do polski by zapłacił za moją wizytę w przychodni choc ponoc człowiek ubezpieczony nie powinien ponosic kosztów leczenia !!! a kilka miesiecy pozniej dostalem pismo z norwegii z przychodni z rachunkiem plus odsetki za nie zapłaconą wizyt , nie wspominając o kolegach , którzy mieli potrącane zaliczki z wypłat i to nie małe kwoty , a okazało się że te zaliczki pobierał ktoż inny , zgadnijcie kto ??? nie pozdrawiam ciebie , bo jestes kretynem !!!
3
fuckrempol 2016-07-05 12:36
Zaczyna się już od bzdur które firma umieszcza w ogłoszeniu. Za każdym razem kiedy wystawiają nowe jest ono tak napisane żeby wyglądało bardziej atrakcyjniej od poprzedniego tzn. stawka godzinowa idzie w górę ale to tylko poprawka wizualna bo nie wiedzieć dlaczego wliczają w nią ekwiwalent urlopowy. Kłamstwa jakimi poczęstowała mnie pani B. w rozmowie telefonicznej były na poziomie tej firmy czyli mierne ale niestety przekonałem się o tym dopiero po przyjeździe do Kleven. Znajomość rysunku technicznego, doświadczenie co najmniej 5 - letnie, tak jest napisane w ogłoszeniu a ja się pytam do czego potrzebne mi to wszystko skoro pierwsze 2 tygodnie sprzątałem po innych firmach a drugie 2 szlifowałem i trochę paliłem palnikiem. Wąska grupka ludzi która jeździ tam od dawna dostaje lepsze roboty ja jako monter kadłubów i nowy pracownik byłem gorzej traktowany jak te przypadkowe osoby ściągnięte z pola czy z ławeczki obok wiejskiego sklepiku tylko dlatego że jeździli i będą jeździć tam bo gdzie w kraju ŁON TYLE ZAROBI. Dla kilku z nich to pierwszy wyjazd na kontrakt i zrobią wszystko żeby tam zostać, sam byłem świadkiem jak typ zwalał całą winę w rozmowie z majstrem na swojego kolegę bo nie wyrobił się z robotą, robił to w tak bezczelny sposób i wcale nie przejmował się tym że stoję obok ale takich przykładów mógłbym podać mnóstwo. Podsumowując : najgorszy mój kontrakt na szczęście trwał tylko 4 tygodnie musicie jeśli zdecydujecie się tam pojechać pilnować swoich godzin bo często się nie zgadzają z godzinami które faktycznie wyrobiliście, kolejna sprawa jeśli będziecie jechać do Kleven to z góry mówcie że chcecie mieszkać w tzw. HILTONIE to najlepsze kampy z netem w innych jest słaby albo nie ma. Mogą się tłumaczyć że nie mają miejsc ale to nie prawda bo trzymają pokoje dla swoich kolesi którzy wracają tam pod warunkiem że trafią właśnie na HILTONA. Miejsce pracy :) możecie trafić na łajbę, halę albo tak jak ja do ekipy która zajmowała się porządkami na stoczni- sprzątanie po innych firmach w których pracowali polacy albo co gorsza po takich w których pracowali rumuni. ODRADZAM TĄ PSEŁDO FIRMĘ REM POL wolałbym już wrócić do pracy w polsce niż do nich.
2
John Rambo 2016-07-11 08:33
Zgadza się kasują za wszystko nawet przerwy trzeba odpracować dobrze że nie ma opłat za tlen piszę ze względu dla ludzi z Trójmiasta żeby nie zawracali sobie głowy z wyjazdem z tej firmy nie opłaca się zarobi się tyle samo co na stoczniach w Gdyni czy w Gdańsku tam jest praca dla ludzi poza Pomorza gdzie nie ma pracy i dla ludzi ze Szczecina tylko oni mają problem że większość z nich nie umie robić.
Pierwszy tydzień pracujecie na swoje koszta oczywiście jeżeli macie jedzenie ze sobą,także nie polecam tej firmy a w szczególności stoczni Kleven tam praktycznie rządzą Rumuni Polak to jest na załatanie dziury a w pierwszej kolejności pracownicy z Rem-Pola
5
Dan 2016-08-12 08:31
To jakie sa realne zarobki po tych wszystkich kosmicznych potraceniach?
kolejny zdziwiony 2016-08-16 20:54
i pesje dostaniecie tylko za połowę miesiaca ciekawe kiedy reszta .
Robi 2016-08-16 21:55
Proszę o wypowiedź menadżera kiedy będzie reszta wypłaty na koncie,oraz kiedy poprawią się warunki sanitarne na domkach pobieranie opłat w wysokości 100 NOK za dobę, to nie w pożądku w warunkach gdy ludzie śpią na oszczanych ,obrzyganych I zapleśniałych materacach, a w pokojach jest grzyb,kiedy będzie prawdziwy remont domków, a nie tylko zamalowywanie grzyba.
7
turbo 2016-08-21 01:15
scierwo nie firma nie polecam nikomu
6
georg 2016-08-21 13:22
widzę samych narzekających,pytanie;po co tam jeździcie skoro jest tam aż tak źle?Zwolnijcie się wszyscy wtedy zobaczycie co się stanie,to Was będą prosic i poprawią się warunki pracy i płaca nie będzie na dwa razy wypłacana i będziecie z uśmiechem przyjmowani w biurze itd itd.....
4
Szlifierz 2016-09-09 22:54
Mi sie podoba bo zarabiam 1000 zl wiecej niż w langsecie na reke mam 7000zl . Trzeba robic . Pozdraeiam super fyrma
kadłubek 2016-09-12 12:23
To że płacą słabo to jedna sprawa. Każdy podpisuje umowe i wie na co sie zgodził. Ale kolejny misiac z rzędu jak wyplata jest spóźniona. Termin do 10 a tu 12 i pieniążków nie ma. Dziadostwo totalne.
2
Gregor 2016-09-12 19:41
Jak tak dalej pójdzie to w szczecinie zabraknie taksówkarzy i piekarzy. Wszyscy sa w klewen . Naprawde nie polecam . Dotego nie wyplacaja na czas.
2
Mały 2016-10-17 09:10
Chłopie pracowałeś Kiedyś w kleven to polska stocznia w Norwegii tam trzeba orać ale nie o to mi chodzi po pierwsze kasa jaką proponuje ta firma to oszustwo najniższe wynagrodzenie to 190 koron do tego dochodzą dodatki a tu czytam że za wszystko kroją to jest wałek oszustwo nie polecam
3
pinakolada 2016-10-17 19:53
dla wielu osób chcących kontynuować i rozwijać karierę w sektorze stoczniowym to ie da się ukryć że ta firma będdzie wybawieniem. przecież polskim przemysł stoczniowy na terenie naszego kraju upadł i został wyprzedany więc bardzo dmobrze jest taki właśnie pracodawca
rezi 2016-11-10 10:02
Witam.....
Chciałbym zapytać kogoś kto był przez firmę Rem-pol w Norwegii w Alesund jako spawacz,jak to wszystko tam wygląda? Dzięki i pozdrawiam
Wkurzony 2016-12-12 20:56
Sebastian Moultu smieszny menadzerek przytepawy , ktory nie ma za grosz szacunku do czlowieka . Gowniarz jest tylko dlatego , ze jego stary firme zalozyl . Na umowy czeka sie po pare tygodni !!! Nie ma masek oprocz najtanszych przeciwpylowek . Kasauja za wszystko , a maja nawet czelnosc podnosic stawki za prad nikomu o tym nie mowiac .... Wychodzi sie przy 240 godz max 8 tys zl . Masakra jakas . Wiekszosc ludzi ktora przyjechala tu ostatnio jest tu ostatni raz . Zostana piekarze i cukiernicy .
8
Oklamany 2017-01-31 22:40
Syf kila i mogila , zaczynaja klamac juz od wstawiania ogloszen na stoczniowcach gdzie pisza , ze za kwetery kasuja 100 koron dziennie co nie jest prawda . Za mieszkanie w melinie mozna placic nawet 120 koron , gdzie jest jeden kibel i jedna kuchnia na 16 osob . Do tego nie ma garnkow , nawet nozy ...Nie mowie o przesikanych materacahc i koldrach , ktore naeet do budy by sie nie nadawaly . Po przyjezdzie klamstw ciag dalszy . Zero szacunku do czlowieka . Jedyne czego mozesz sie dowiedziec to nastepne klamstwo . Po odliczeniach przy 210 godz wychodzi niecale 7 tys zl . Nie wyplacaja nadgodzin pomimo , ze otrzymuja kase od stoczni za nie . I oczywiscie musisz je robic jak jest taka potrzeba . Zenada , nie polecam nawet bezdomnym !!!
2
polska 2017-02-03 08:45
Patrząc na nieustanne szukanie pracowników przez Rem Pol ,widać gołym okiem że pokłady naiwnych ludków są na wyczerpaniu.Żaden stoczniowiec nie pojedzie z tej firmy.Ludzie bez doświadczenia stoczniowego wcześniej czy pózniej puszczą tego RUMPLA z torbami
2
Sprostowacz 2017-02-03 12:58
No panie okłamany masz super nick przy 210 godzi i stawce 155 nok zarobisz 32550 podatek z tego to jest według tabeli 7100 10022 wychodzi 22528 za mieszkanie 3600nok czyli dostaniesz 18928 nok czyli jak korona teraz jest po 0.48 to dostaniesz 9085 zł do tego należy doliczyć tak zwane urlopowe 3150 nok które dostaniesz i zwrot podatku który tez dostaniesz Wiec wychodzi ci już wypłata i urlopowe to jest ponad 10000 zł Wiec nie pisz bzdur na pewno cię wyrzucili bo się po prostu nie nadawałeś do pracy
1
Co i jak 2017-02-03 21:21
Człowiek który wie co bez domnemu się opłaca wiadomo co reprezentuje.
Oklamany 2017-02-04 04:49
Sprostowacz uu ladnie u was w biurze bajeczki pisza , chyba , ze jestes takim glabem i stara na taki bajer lapiesz . Odlicz sobie koszt mieszkania od 120 do 140 koron , odlicz bilety , ktore przewaznie sa zamawiane z dnia na dzien bo firma ma ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i traktuje ich jak bialych murzynow . Koszt takiego biletu niejednokrotnie wynosi ponad 2 tys koron w jedna strone . Jak mialbys jeszcze odliczyc jedzenie to wychodzisz mniej jak w PL . Czego jeszcze nie rozumiesz ? Nie siej tej durnej propagandy bo robicisz z siebie jeszcze wiekszego frajera i klamce jakim zapewne jestes , a to juz mistrzostwo swiata . Do tego jeszcze lichwa za zaliczki 30 koron od 500 i statystycznie w gore tzn od 1000 nok 60 lichwy . To wedlug ciebie godne zarobki ? W No na szorowaniu kibli wiecej zarobisz , wiec nie porownujmy tego do ciezkiej pracy fizycznej fachowcow na stoczni .
4
daniel 2017-02-14 20:42
Kleven Stocznia dla najlepszych , jakis zart jak wy tam budujecie statki jak 1 czlowiek na 20 ludzi zna rysunek , smiech na sali , bylem z timoro , malolaty , przydupasy
3
Polszczyzna 2017-02-15 22:40
Te, wujek, weź się chłopie za siebie i naucz się języka polskiego zanim zaczniesz coś pisać. Zasady stosowania interpunkcji też są ci obce.
ja 2017-02-23 19:15
witam wszystkich normalnych
wiecie co sądzę
Czytam co ludzie piszą i muszę powiedzieć że po tym co wywnioskowałem to wpisy samych stoczniowców
czyli zdecydowana większość 95 % to alkoholicy recydywiści wulgarni prostacy co nauczyli się jednej roboty w stoczni Szczecińskiej czy Gdańskiej i myślą że są nie zastąpieni i psują opinie wszystkim normalnym ludzi z Polski którzy przyjechali zarobić a nie się bawić kosztem innych
Plugawić dobre imię Polskich ludzi
niestety to jest widoczne w tych profesjach gdzie myślenie nie jest wymagane
Dużo podróżuje i wiem na pewno że w Niemczech , Holandii , Danii, Belgii, Szwecji ze strony naszych rodaków przeważnie zawiść i obłuda chociaż nie zawsze można i znaleźć prawdziwych ludzi z którymi warto się bliżej poznać a nie chlać wódkę czy piwo
Proponuje zdecydowanej większości pierw popatrzeć na siebie w lustrze zanim zaczniecie cokolwiek pisać
z doświadczenia wiem że obcokrajowiec cię nie oszuka jak już coś takiego będzie miało miejsce to tylko z ręki RODAKA
4
good 2017-02-24 13:58
Jaka firma takie opinie. Dzięki ,że powstały fora dzięki którym normalni ludzie mogą się ustrzec pseudo pracodawcom
4
Srem Srol 2017-03-14 23:28
Krotko zwiezle i na temat - dno , scierwo , cynizm , obluda , hipokryzja , brak szacunku dla czlowieka , pijanstwo . Taki klimat w firmie srem pol za najnizsze stawki w norwegi :D
1
Piter 2017-03-16 20:04
Byłem zarobiłem, trochę dużo jak za zakwaterowanie, ogólnie dobre warunki jak się okazało. Widzę współprace
1
Sharq 2017-03-21 10:13
Z ust mi to wyjales
1
Zostaw swoją opinię o REM-POL Resources - Leirvik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources