Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o REM-POL Resources

Pracowałeś w firmie REM-POL Resources i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
j - 2015-01-08 09:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety ale to prawda siedze tam drugi raz, poniewaz nie ma narazie gdzie indziej roboty, pojechalem tam tym ich transportem i w jedna i druga strone, tragedia banda zapijaczonych mord i smierdzacych paprykarzy. 3/4 ludzi siedzi tu po znajonosci, sa to ludzie ze szczecina, ktorzy maja podrukowane paragrafy na zwyklych wizytowkach, nie maja pojecia o rusztowaniach i pasuje im jazda na szczocie. Mamia Cie przed wyjazdem ze rusztowania sa, a tak to mycie kadlobow karszerem, jazda na zmiocie, wszystko tylko nie rusztowania, a jak Ci sie nie podoba to wyjazd. Za wszystko obcinaja za kwatere, za prad, za dojazdy, nawet jak chodzisz z buta to obcinaja za dojazd do pracy, zalosna firma. Omijajcie ja z daleka. To jest norwegia, ale na polskich warunkach, na budowie to banda frajerow, kazdy by cie sprzedal, by podlizac sie temu rudemu managerowi, przewaznie sa to osoby ze szczecina, lojalka im sie zalacza.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-01-09 14:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyliczyłem że zarobie na tydzień 2000 złotych netto a co z jedzeniem firma nic nie pisze o dietach minimalne diety w Norwegii to 189 NOK na dzień żywność jest w Norwegii 4 razy droższa niż w Polsce czy wyżywienie jest bezpłatne?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-09 19:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak piszecie na ta firmę a dalej robicie.jak się nie podoba to co wy tam jeszcze robicie?A na temat rusztowaniowcow to tak było w zeszlym roku teraz normalnie składają rusztowania bo wiem sam widziałem. I jest też dużo ludzi z gdanska i Gdyni a nie sami ludzie ze Szczecina. Firma jest kiepska i to bardzo. To jest prawda. I jedzenie n8e jest takie drogie jak tu kolega napisał fakt jest drogie ale jak sie robi tu to nie można pprzeliczac na zł.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-01-25 01:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobra wez nie placz paprykarzu, jak ci to pasuje to siedz tam ile mozesz, bo nigdzie indziej roboty nie znajdziesz, a w tym rempolu to robia sami tacy jak ty co jada raz w tygodniu do sklepu i mroza po 10 bochenkow chleba, bo chleb dla was trole jest najwazniejszy, bo 3/4 z was tam pracujacych zyja jak szmaciarze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spod siebie byscie zjedli, zeby jak najwiecej do polski przywiezc i sie pokazac, a na budowie to dziadowanie fajek i innych rzeczy
zdjecie uzytkownika
ho ho ho - 2015-02-02 15:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyżby brak chętnych by służyć nierobom z Rem-Polu bo wciąż się ogłaszają
zdjecie uzytkownika
kamil90 - 2015-02-27 00:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli to prawda co jeden z użytkowników napisał i rzeczywiście można 2000 zarobić tygodniowo to na co wy tak narzekacie? ja chętnie pójdę pracować za nawet połowę tej sumy tygodniowo. tylko macie rady i wskazówki jak się dostać do takiej pracy i jakie wymagania trzeba spełnić? pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
Duncyk - 2015-03-09 18:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ho ho ho - 2015-02-02 15:46:34]:
Chętnych nie brak tylko etatów brak, widać że nie mają problemów z naborem do pracy,dzwonili kiedyś do mnie i proponowali pracę jak monter rusztowań z chęcią bym skorzystał problem w tym że potrzebowałem 2 tygodnie na wypowiedzenie pracy w Polsce a do tygodnia miałem wyjechać do Norwegi, nie udało się może następnym razem. Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
Izomer - 2015-03-21 13:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba każdy to powie, że praca niezależnie jaka za granicą prezentuje się lepiej niż w Polsce. Norwegia to częsty kierunek, chociaż podejrzewam, że ludzie mogą mieć problem, żeby się przestawić na ceny. Z drugiej jednak strony z tego co się orientuję to kasa zapiera dech w piersiach, tak samo jak inne warunki...
zdjecie uzytkownika
paprykasz - 2015-03-31 11:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2015-01-09 14:45:38]:
Znalazł się inteligent w rąbek czesany co studia skończył na rusztowania. i głąbie nie obraża paprykarzy bo nawet im do pięt dorastasz
zdjecie uzytkownika
kraz - 2015-04-16 01:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w Norwegi są wysoki ceny ale wynagrodzenia równoważa tą nadwyżkę. I bardzo dobrze. Bo po kilku miesiącach jak się wróći do kraju to w Polsce jest się Bosem
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-04-22 23:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie dwa kontrakty co jest najgorsze to te wszystkie potracenia oraz ich pseudo menager który jest kłamczuchem i krętaczem z rozmów z chłopakami wywnioskowałem ze traktuje ta firmę jak własna już tam więcej nie pojade
zdjecie uzytkownika
jeden jedyny raz - 2015-04-22 23:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem na jednym kontrakcie pociągnęli mi ponad 3600 za chate chata masakra do tego 400 za dojazd nie licząc prądu co lepsze chaty to rudy menager(psełdo)udostepnia tylko i wyłącznie swoim kolesia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-24 20:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda za chate i dojazdy tyle ciagna plus prad i jakas sprzataczka ktora niby sprzata te chaty a pozniej na odcinku jest odciagniete ponad 100 koron i opisane jako ubezpieczenie. Manager klamca...i oszust zeby Rune wiedzial co on odwala za jego plecami to od razu by go wyrzucil na zbity pysk. Ale on sie doigra jeszcze troche. Omijajcie Rem-pol z daleka coraz wiecej kroja i w ch..a z ludzmi leca.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-25 00:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-24 20:48:39]:
Wiem cos o sprzątaczkach i ponad 100koronach odciągniętych ale tylko na kwitku bo patrząc na ten syf to raczej jej nie było i co do tego rudego menagera to fakt przez niego chłopaki zjeżdżają bo on tylko potrafi kłamać i nic więcej ale co się dziwić kto się k...ą urodził ten kanarkiem nie zdechnie
zdjecie uzytkownika
byłemtu - 2015-04-26 10:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-24 20:48:39]:
Żeby ludzie nie myśleli, że tak jest wszędzie to piszcie w której stoczni są takie numery. Bo taki delikwent, co życia w Rempolu nie zaznał, nie będzie wiedział, że piszesz o Myklebuscie. W stoczni Ulstein mają mniej problemów. Chyba zawdzięczają to temu, że manager z Mykle nie wpycha tu swoich chciwych łap.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-04-26 12:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciwe łapska dobrze ujete
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-26 12:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi wlasnie o stocznie myklebust kolego. Na tej stoczni dochodzi do takich nr. Z managerem.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-04-26 14:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie musisz mi mówić wiem bo byłem tam ale już cale szczęście już stamtąd zjechałem rudy obiecuje różne rzeczy a jak cos to się wypiera ze nic takiego nie mówił najlepszy sposób to go nagrywać żeby mieć podkładkę . Mam nadzieje ze jak jeszcze kiedyś tam będę miał wyjechać to rudego kłamcy tam nie będzie
współczuje wam chłopaki ze musicie współpracować z takim z....nym gościem
zdjecie uzytkownika
Fujar - 2015-04-30 04:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie sądzicie, że REM-POL oferuje bardzo kiepskie warunki w porównaniu z innymi firmami branżowymi? Chyba że to ja zbyt dużo wymagam, ale według mnie pakiet medyczny czy multisport powinny być w standardzie.
zdjecie uzytkownika
Tony Halik - 2015-04-30 07:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I ty uważasz ze tam są dobre warunki to chyba się grubo mylisz. Bylem tam i wiem coś na ten temat. Za wszystko kroja a co niektóre domki gdzie mieszkaja robole Runego to porażka. By się wstydził. Jak to w firmie mówią Norweskie standardy. Hehe.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-05-07 16:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem tam az dwa razy i mam nadzieje ze więcej nie będzie mi dane.Co do warunków mieszkalnych jeden wielki chlam co lepsze pokoje to rudy fałszywy menager trzyma dla swoich przydupasow a innym daje klity ze nawet nie ma gdzie swojej torby postawić wszędobylski syf i grzyb oczywiście za wszystko się płaci gruba kase .co do warunków pracy to nie najgorzej ale za to postepowanie czy opieka menagera woła o pomstę do nieba oszust i kłamca jakich mało -mam nadzieje ze odniesie się do tego bo widziałem ze parę razy wchodził na te opinie .niech wie ze jeszcze jak zyje 48 lat to takiego zakłamanego gościa nie widziałem pozdrawiam cie serdecznie środkowym palcem .Tak zenie polecam tej dziwnej firmy
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-05-14 11:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie firma masakra,warunki mieszkalne masakra,ich menager Adas(psełdo)szkoda slow na niego takiego barana to jeszcze nie widzialem -moze kiedys przestaniesz klamac ,praca jak praca
zdjecie uzytkownika
bedacy tam od nich - 2015-05-20 05:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z waszymi opiniami jeśli chodzi o tego "managera".kawal chama (nie ublizajac chamom)?!biuro wie o jego przekrętach itp.ciekawe ze prezes o tym nie wie? przypuszczam,ze nie dochodzą do niego rozne wieści ponieważ ta zaloga prezesa uprzedza i wymysla z góry historyjki jemu po to aby swoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ochraniac.wiec on góry zna inna prawde.kroja na wszystkim to fakt a ponoc warunki norweskie.szkoda slow na nich.
zdjecie uzytkownika
Hillo - 2015-06-30 11:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dla mnie sytuacja jest niezrozumiała. Jak biuro może wiedzieć o czyiś czynnościach i nic w tym temacie nie robić. Przecież to przeczy wszelakiej logice. Albo po prostu świadczy o pracodawcy, który takie rzeczy kryje. Chyba nie chciałbym brać udziału w takim 'projekcie' z takimi ludźmi. Zdecydowanie nie.
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2015-07-28 19:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aż tak jest tam żle miałem tam jutro jechać o prace pytac a tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy REM-POL Resources?
Zadaj pytanie
alert