Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o REM-POL Resources

Pracowałeś w firmie REM-POL Resources i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-05-14 11:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie firma masakra,warunki mieszkalne masakra,ich menager Adas(psełdo)szkoda slow na niego takiego barana to jeszcze nie widzialem -moze kiedys przestaniesz klamac ,praca jak praca
zdjecie uzytkownika
bedacy tam od nich - 2015-05-20 05:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z waszymi opiniami jeśli chodzi o tego "managera".kawal chama (nie ublizajac chamom)?!biuro wie o jego przekrętach itp.ciekawe ze prezes o tym nie wie? przypuszczam,ze nie dochodzą do niego rozne wieści ponieważ ta zaloga prezesa uprzedza i wymysla z góry historyjki jemu po to aby swoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ochraniac.wiec on góry zna inna prawde.kroja na wszystkim to fakt a ponoc warunki norweskie.szkoda slow na nich.
zdjecie uzytkownika
Hillo - 2015-06-30 11:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dla mnie sytuacja jest niezrozumiała. Jak biuro może wiedzieć o czyiś czynnościach i nic w tym temacie nie robić. Przecież to przeczy wszelakiej logice. Albo po prostu świadczy o pracodawcy, który takie rzeczy kryje. Chyba nie chciałbym brać udziału w takim 'projekcie' z takimi ludźmi. Zdecydowanie nie.
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2015-07-28 19:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aż tak jest tam żle miałem tam jutro jechać o prace pytac a tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
kiniqak - 2015-08-23 19:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj weż @początkujący już tak nie narzekaj, na pewno nie jest aż tak źle. poza tym na plus ja ich oceniam bo nie olewają ludzi tylko na stronie internetowej swojej mają nawet poradnik pisania cv, a więc moim zdaniem są otwarci na człowieka, a nie na klienta. poza tym ja się u nich skuszę na ofertę aktualną operatora żurawia wieżowego
zdjecie uzytkownika
kibic - 2015-08-26 22:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiniqak - 2015-08-23 19:37:27]:
Ale to cuchnie biurem...
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-09-22 22:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja proszę was o obiektywne opinie na ich temat, ponieważ chcę starać się o przyznanie mi stażu w tej firmie, ale w sumie nawet nie wiem czy to jest możliwe, zanim będę się o to starał to zależy mi na informacji, czy zdobędę tam doświadczenie potrzebne w późniejszej "karierze", naprawdę proszę o szczere opinie
zdjecie uzytkownika
ja z czerwonych kampów - 2015-11-12 20:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewne Ci co piszą te brednie to nadają się do podawania elektrod nic więcej.
Nie ma może kokosów nie zarobisz 20 tysięcy jak to nie jeden opowiada że był tam gdzieś i tyle zarobił.Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.Ja byłem teraz kontrakt i jestem zadowolony po odliczeniach swoje zarobiłem.Fakt że warunki na tym domku to tragedia ale już na kampie źle nie jest jeszcze jak by był internet to by było całkiem nieźle.Wypłata na czas co najważniejsze majster Sebastian bardzo pomocny i w porządku takich ludzi trzeba szanować. Z Adamem kontaktu nie miałem za dużo wydaje się normalny gość.Pozdrawiam normalnych monterów a nie pomocników hałera
zdjecie uzytkownika
marcysia - 2015-11-13 11:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to najważniejsze jak piszesz żeby wynagrodzenie było na czas, wiadomo że teraz różnie w różnych firmach bywa ale jak tutaj dobrze to gra to na wielki plus. @marcin pisałeś coś o stażach, ja byłabym bardzo zainteresowana. jeśli ktoś może min udzielić więcej informacji na ten temat tych stażów to byłabym bardzo zobowiązana
zdjecie uzytkownika
dydy - 2015-11-14 18:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie bylem w tej firmie wytrzymalem tylko jedno rotacje potem ich osralem, jedziesz jako monter rusztowan, a robisz wszystko oprocz rusztowan, sprzatasz statki, myjesz karcherem, wypompowujesz wode. Warunki mieszkalne dziadowskie, za wszystko ci potracaja za mieszkanie, za prad i swoj bilet lotniczy, zalosna firma i siedzi tam masa ludzi ze szczecina po znajomosci co maja paragrafy drukowane na kartce robione na lewo, wszystko po znajomosci od tego smiesznego managera rudego adama, cwaniaczka nad cwaniaczkami. Wyjezdzalem do do pracy do kilku krajow ale takiej bandy podpieprzaczy nie bylo jeszcze nigdzie, co mowisz na szatni zaraz rudy adam wie.
zdjecie uzytkownika
dydy - 2015-11-14 18:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ludzie co pisza ze im pasuje robota tam to goscie co nic w zyciu nie robili pajace co maja swoje lombardy i wyjezdzaja po znajomosci zeby sobie dorobic, nic nie potrafi to trzyma palec w dupie i robi co mu mowia
zdjecie uzytkownika
Ja z czerwonych kampow - 2015-11-25 17:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dydy i tu się mylisz bo nie nie jestem że Szczecina nawet z okolic i nie znam nikogo kto by mi pomagał po znajomości. A i nie mam lombardu hehe.A mówisz że ludzie nic nie robią?? Widocznie nadawaleś się tylko do pompowania wody i do mycia karczerem jak byś coś potrafił to może dali by ci coś zbudować.
zdjecie uzytkownika
Dydy - 2015-11-26 16:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tu sie mylisz cwaniaczku tylko ja i 3 inne osoby cos potrafilismy i dlatego po jednej rotacji olalem ta firme, bo nie bede robil na takich jak ty leserow. Gosciu z czerwonych kampow nadajesz sie wlasnie tylko do siedzenia w takiej firmie jak rempol, bo nie potrafisz znalezc normalnej firmy, zeby normalnie pracowac. Lubisz pewnie codziennie odwiedzic rudego zeby zdac mu sprawozdanie z pracy kto co mowil. Ja siedze sobie w Finlandii i mam gdzies firme, ktora za wszystko obcina za mieszkanie, prad, dojazdy, na wlasny koszt przylot i jeszcze zarcie, tobie to pasuje, bo potrafisz tylko na szczocie jechac.
zdjecie uzytkownika
ja z czerwonych kampów - 2015-11-30 13:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dydy uwierz mi że rem-pol nie jest moją pierwszą firmą i zapewne nie ostatnią.
Po za tym nie sprzedaję ludzi,równie dobrze mogę napisać że siedziałeś mu na kolanach.Dla mnie możesz siedzieć człowieku w chinach mało mnie to interesuję gdzie pracujesz.Pewnie jak tam Ci się nie uda też będziesz smarował na forum że firma jest nie dobra.
Chodzi mi o to żeby być choć trochę obiektywny a nie wylewać żale dlatego że myłeś karczerem.Też byłem w firmie gdzie czytałem opinie na forum które były krytyczne ale jak pojechałem było spoko.Czasem czytają to ludzie którzy pierwszy raz by chcieli wyjechać żeby zarobić.
Ps.Potrafię jechać na szczocie i się nie wstydzę tego kolego, ja mogę i wodę grabić jak będą kazać, ważne żeby na koncie się zgadzało.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dydy - 2015-12-01 08:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tu sie roznimy ty dla pieniedzy zrobil bys z siebie szmate, ale trzeba miec swoj honor widocznie ty nie masz. Nie mylem karszerem, ani nie zamiatalem, jesli jade jako monter to zadam takiej pracy, a nie na miejscu dowiadujesz sie ze to byla tylko przykrywka i chca zebys robil cos innego niz masz w angazu, ja nie robilem, bo jak juz napisalem trzeba miec swoj honor, a nie szmacic swoj zawod. Znsm takich jak ty zyciowych paparuchow, jakby ci kazali spac napoodze, to bys spal, bo kase bedziesz zarabial przeciez i wlasnie przez takich jak ty nie szanuja nas zagranica, mysla ze kazdy polak zrobi dla kasy wszystko i tu wkraczasz wlasnie ty. Szkoda slow na ciebie jestes zalosny. Ijeszcze raz przestrzegam przed ta firma za wszystko tna prad, mieszkanie, dojazdy do pracy, zarcie na swoj koszt i bilety lotnicze, a warunki mieszkalne tragiczne. A i jeszcze jedno pracuja tam tacy ludzie po znajomosci, ze jak potem polecieli do innego kraju to wywalili ich po tygodniu, bo nic nie potrafili i ta sa wlasnie ludzie ze szczecina, a teraz znow siedzi w rempolu, bo tylko tam sie nadaje do pracy, a moze to byles ty geniuszu.
zdjecie uzytkownika
Dydy - 2015-12-03 11:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie masz co pisac, bo nie masz juz argumentow, jestes wlasnie typem co zadne warunki mu nie straszne spanie na podlodze w piwnicy, oszczedzanie na wszystkim, wyjadanie innym z lodowek taka wlasnie praktyka rempolowiczow i oby kogos podpieprzyc to wlasnie TY, ostry cwaniaczek. Ale jak przyjedziesz do Polski to czujesz sie jak Pan i do tego opowiadasz co ty nie robiles i kim nie jestes a w rempolu to ty popychadlo jestes jezdzisz po sklepach i szukasz najtanszego chleba, kupujesz 10 bochenkow i mrozisz, bo w rempolu jezdzi sie tylko raz w tygodniu. Ale tobie to pasuje bo jestes zbyt obs....y by sie odezwac wazne ze placa, bo jestes niedorajda zyciowym. Zapewne jestes jedna z tej trojki co pojechala po rempolu do Francji jako monterzy rusztowan i spalili robote i firme co ich wyslala, bo sie okazalo, ze go..o potrafia. Zycze Ci powodzenia w rempolu rusztowaniowcu z paragrafem z photoshopa.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-12-03 15:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra.. zajrzałam tutaj, żeby poczytać o REM-POLu, bo mój mąż jest zainteresowany tą firmą, ale niestety nie jestem w stanie niczego zrozumieć.. narzekacie, to normalne, ale jednak firma chyba nie jest taka tragiczna.
zdjecie uzytkownika
Jacek L. - 2015-12-04 11:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisze 100% prawdy, wiec tak firma obcina za wszystko swoj dojazd nieraz z dnia na dzien wiec bilety sa strasznie drogie, na wyplate zabieraja Ci za prad 400 koron (nie wazne ile go zuzyjesz), 200 koron za dojazd do pracy (nie wazne jak daleko od stoczni mieszkasz), warunki mieszkalne masakra, lepszy stan rudy trzyma dla swoich pupilkow i za pokoj obcinaja Ci miesiecznie 3600 koron, zarcie na swoj koszt, oszukuja Cie ze bedziesz pracowac jako monter rusztowan, a na miejscu okazuje sie ze jestes tzw serwisem i robisz wszystko na tym statku, zgarniasz snieg, pompujesz wode, zbierasz piasek po piaskowaniu do workow, sprzatasz poklad, itd. Tzw. Popychadlo jestes. Jest tam duzo znajomych of firmy i od rudego managera, przewaznie ze Szczecina, ktorym wlasnie pasuja takie prace. Ale jak chcesz mozesz niewierzyc, moze maz jechac i sie samemu przekonac no chyba ze jemu tez odpowiadaja takie obowiazki jak napisalem wyzej.
zdjecie uzytkownika
Jacek L. - 2015-12-04 11:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i maz musi sie przygotowac na to iz lodowka jest wspolna i czasami lubi cos zginac Twojego z lodowki, do sklepu jezdzi sie tylko raz w tygodniu w soboty po pracy i ludzie kupuja jak najtanszy chleb po 10 bochenkow i mroza w zamrazalniku sobie. W szatni brakuje dla Ciebie szafek, no i nie ma prysznicow, ale oczywiscie niektorym nie przeszkadza to. Tak to wszystko wyglada. Ogolnie jest tam taka zasada jak Ci sie nie podoba to wyjazd do polski, bo przeciez firma nie ponosi za Ciebie zadnych kosztow, za wszystko placisz sam.
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-12-13 20:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem ze kazdy z was m inne doswiadczenia, zalezy na kogo sie trafi, jak jest z zakweaterowaniem, moze mozna cos sobie osobno zlesc a nie mieszkac wspolnie
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-12-31 00:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec w takim razie nie pozostaje nic innego jak po prostu wytrzymać i tyle, 600 złoty za pokoj to jeszcze nie jest zle, jak na norwegie, w warszawie jest nawet wiecej
zdjecie uzytkownika
Jacek L. - 2016-01-01 21:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skad Ci sie wzielo 600 zl, jak Ci pisze ze 3600 koron, korone masz za ok. 50 gr to wychodzi Ci 1800 zl. Sluchaj jedz przekonaj sie sam i zagryzaj zeby, wlasnie takich jak Ty tam potrzebuja zagryza zeby i nawet jakby Cie w oborze przechowywali na noc to powiedzial bys ze tak musi byc i wytrzymasz. Przez takich jak Ty wlasnie psuje sie zagranica robota i nas nie szanuja. I czytaj ze zrozumieniem kazdy komentarz Nie Nie Mozesz Wynajac Sobie Sam Pokoju Ani Mieszkania Zrozum To W Koncu.
zdjecie uzytkownika
robak - 2016-01-04 00:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie stanowczo za dużo trzeba płacić, uważam, że firma w jakiś sposób powinna zająć się znalezieniem lokum dla pracowników. Wynajem pokoju czy mieszkania od razu rujnuje zarobek
zdjecie uzytkownika
Jacek L. - 2016-01-04 10:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie firma ma takie lokum nazywaja to w biurze swiniarnia - 40 osob i tylko dwie kuchnie, polaczi cebulaczi kradna tam jedzenie ktore zostawiasz w tylko dwoch wspolnych lodowkach. Nie ma znaczenia czy bedziesz mieszkal na kupie z innymi czy bedziesz mieszkal w luksusie, czy w jakims syfie zawsze wezma od Ciebie 3600 oplaty sa zawsze stale. Firma kest nastawiona zeby Ci owalic na kase na kazdym kroku.
zdjecie uzytkownika
luj - 2016-01-06 14:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oplaty sa wysokie z tego co tu widze. Ile w takim razie trzeba zarobic zeby cos z tego zostalo? Wychodzicie jakos na tym bo chyba jakbyscie byli na minusie to nikt by nie jezdzil
zdjecie uzytkownika
były rempolowiec - 2016-01-12 21:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siedziałem i czytam te opinie i faktycznie tak jak piszą za wszystko tną przejazdy do Norwegii za swoje a często jest tak ze wyjazdy są z dnia na dzień wiec bilety drogie po drugie 3600 koron płacić za te warunki w jakich się mieszka przesada bo to chlew jest co lepsze to rudy daje znajomym i swoim kolesia .mimo spisywania licznika z ciekawości za prąd i tak trzy ,cztery razy tyle .Dojazd do pracy płatny 400 koron .byłem tam na 4 kontraktach bo byłem zmuszony nie miałem innej pracy .w biurze mówią co innego i wychodzi co innego ,a ich menadżer to już temat rzeka kłamczuch tak wielki ze masakra mówi ci to co chcesz usłyszeć .Wiem ze teraz robią w Kleven i jeżdżą tam tylko przydupasy rudego oraz pani B z biura za tak zwana kaczuszkę :) tak ze nie polecam tej firmy no chyba ze jest się pod ścianą.
zdjecie uzytkownika
Zm - 2016-01-14 00:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie wiadomo jak trafisz @były rempolowiec, ale przecież wiesz, że niektórzy nie mają w ogóle problemów i zawsze im wszystko wychodzi, nawet takie wyjazdy
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-17 15:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam-pracowałem w tej firmie kilka lat-wypłaty zawsze były na czas-kolesiostwo całe klany rodzinne pracowały i eliminowały niewygodnych i nieposłusznych pracowników czytaj lepszych i bardziej ogarniętych fachowców,piaskarze cukiernicy piekarze pracowali jako elektrycy czy monterzy
ale wiadomo to po znajomości-wałki były kręcone od zawsze a poziom menagerów zakrawa na kpinę zastanawiałem się skąd oni ich biorą?Był taki menager Olo to dopiero artysta magik-oszukał Runego na 500 tys koron a i jeszcze swoich przydupasów których kasa z zasilku rodzinnego wpływała na jego konto-długo by pisać o przekrętach ale być może kiedyś to opisze szczegółowo cdn....
zdjecie uzytkownika
Zm - 2016-01-18 13:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No może trochę bez przesady @były pracownik, a Tobie ktoś zabronił się ustawić w lepszej pozycji, bo chyba nie sądzę - tak więc nie ma też zbytnich powodów do wylewania tylu żali
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-18 20:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zm - 2016-01-18 13:47:54]:
nie wylewam żalu opisałem pewne mechanizmy zależności- było minęło pozdrawiam



zdjecie uzytkownika
samo zło - 2016-01-18 22:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich widzę że nie wiecie co piszecie ludzie nie macie pojęcia o pracy w norwegi chciał bym się dowiedzieć gdzie teraz jest praca w norwegi kazdy to wie każdy normalny to wie że jej na razie nie mam nie ma po za kleven a więc rempol ją mam gdyby to była taka dziadowska firma jak tu wszyscy piszę to pewnie już dawno by ją że stoczni wyrzucili ale tak nie jest i ma się dobrze i bedzie miała coraz to lepiej bo stego co mi wiadomo to stocznia ma kotrakty do końca 2017 podpisane tylko jest mały problem że ci którzy tak piszą zle o firmie to nie mają pojęcia o pracy i nigdy nie dostaną sie do kleven to jest specyficzna stocznia (stocznia miejscem pracy dla najlepszych ) więc proszę nie wypisywać bzdur na ten temat bo piszecie nie prawdę
zdjecie uzytkownika
Byly pracownik 2 - 2016-01-20 06:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty wogole wypisuje paparuchu dobra firma rempol dla kogo chyba dla kleven jest dobra wszystko co zle opisane o rempolu jest prawda mam 12 lat doswiadczenia na rusztowaniach wiec nie pisz mi ze sie nie znam, takiego syfu jak w tej firmie nie widzialem nigdzie. Ty to pewnie jestes jakis lizus co trzymasz sie rekoma i nogami, ale ty jestes ten rudzielec manager. Tak czy siak paparuch jestes co bronisz dziadowskiej firmy. Moze powiesz mi ze tam nie pracowali po znajomosci dwaj pajace co maja lombardy w szczecinie jeden z pocharatanym ryjem, bo ktos mu usmiech poszerzal.
zdjecie uzytkownika
Jeden z nich - 2016-01-20 14:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tu masz rację samo zło stocznia specyficzna ale da się przeżyć tylko trzeba chcieć. Pozdro No Smoking
zdjecie uzytkownika
Dydy - 2016-01-21 06:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale co trzeba chciec sie zeszmacic, jak Ty ? Nick chyba oznacza ze jestes jednym z tych dupowlazow rudego.
zdjecie uzytkownika
Dydy - 2016-01-24 06:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widac po twoich wypowiedziach to twoja jedyna zasada to byc frajerem do konca czeresniaku z rempolu
zdjecie uzytkownika
Jeden z nich - 2016-01-25 10:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem to byś wiedział że chodzi o stocznie a nie o rem-pol. Ze to stocznia jest specyficzna. A czereśniak to jesteś ty kozi wymiocie
zdjecie uzytkownika
Jeden z nich - 2016-01-26 23:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj oj oj zacząłem się bać ja się postaram dowiedzieć kim ty jesteś frendzlu. Pozdro
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-27 06:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawaj szczecinski kozaku czekam na Ciebie zwykla bita pala z Ciebie nic wiecej
zdjecie uzytkownika
Jeden z nich - 2016-01-27 12:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bity to ty byłeś w dzieciństwie przez rówieśników.
zdjecie uzytkownika
Dydy - 2016-01-27 22:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bita pala to znaczy frajer kon donie zlezaly
zdjecie uzytkownika
Zm - 2016-02-01 14:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, może dacie sobie spokój z dogadywaniem i powiecie mi co tak naprawdę się w tej firmie robi i o jakich pieniądzach mówimy, będę bardzo mocno wdzięczny za info :)
zdjecie uzytkownika
były rempolowie - 2016-02-01 21:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o widzę ze i biuro bieżę się za pisanie opinii a co zabolało ze a kaczuszkę się wjeżdża wiem bo sam widziałem jak pani B dostawała cale szczęście ze już nie musze pracować w tej firmie gdzie pracują sami zakłamani ludzie czytaj biuro i rudy ma nadzieje ze w końcu firma się przejedzie najgorsza firma w jakiej pracowałem
zdjecie uzytkownika
Monter - 2016-02-03 19:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jedna wielka klęska,zakłamanie zresztą szkoda słów.
Jestem tu teraz,ale ostatni kontrakt bo to co tu zobaczyłem to jakaś masakra.
Gadają co chcesz usłyszeć i zabierają ci kasę za wszystko nawet stawki obcięli nie informując o tym nikogo.
Po za tym już ta firma w kleven nie pociągnie bo wszyscy normalni odejdą a paparuchy zostaną to ich moment pogonią.
I tak się skończy kariera.
zdjecie uzytkownika
korek - 2016-02-03 20:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współczuję Monterze, choć wydaje mi się, że REM-POL jako firma działająca w kilku miejscach, niestety nie może obrywać za jednostki. Warto wziąć to pod uwagę.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2016-02-03 22:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejny raz odpisuje biuro, gdzie niby dziala ta firma wiecej niz w kleven, co ty wygadujesz. Ich jedyny kontrakt to kleven i nic wiecej. Kiedys moze i dzialala w paru miejscach, a teraz jako smieciarska firma zostala z podrzedna stocznia kleven tylko i wylacznie. 3/4 ludzi jest po znajomosci, albo od pracownikow biura, albo od samego rudego managera. Chcialbym zeby wkoncu wszyscy pracownicy co cos potrafia olali ten rempol i zostaly same nie udaczniki ze szczecina, i wkoncu wywalili ta podredna firme z norwegii. Banda paprykarzy, lombardziarzy i szmaciarzy.
zdjecie uzytkownika
szimo - 2016-02-05 20:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej na jedynym kontrakcie wszystkiego by nie pociągnęli @Janek, no ale możesz wiesz lepiej. Poza tym każdy może się zatrudnić, nie tylko znajomi, nawet na umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-02-08 09:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda sam rudy tak sie chwalil ze ich jedyny kontrakt to ten w kleven i nic wiecej szmaciarska firma i tyle szkoda slow :p
zdjecie uzytkownika
adm - 2016-02-08 11:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i mają obecnie jeden kontrakt, może firma chwilowo ma jakiś przestój z robotą. Takie sytuacje często mają miejsce, ale najczęściej Rem-Pol ma szansę wyjść z tego obronną ręką Jarku.
zdjecie uzytkownika
haha - 2016-02-08 19:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze macie jeden kontrakt na Mykle nie licząc elektrykow tak ze nie podniecajcie sie cale szczęście ze ja pracuje teraz normalnej firmie a nie w rempolu
zdjecie uzytkownika
Zm - 2016-02-10 11:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem z biura @były rempolowie i nie pojechałeś po mnie, aczkolwiek nie toleruje takich zachowań, to jest powazne forum o pracy i takie opinie chcę tu czytać

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie REM-POL Resources!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert