Profil firmy REM-POL Resources

REM-POL Resources

Leirvik

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o REM-POL Resources

Jacek L. 2016-01-04 10:57:26
No wlasnie firma ma takie lokum nazywaja to w biurze swiniarnia - 40 osob i tylko dwie kuchnie, polaczi cebulaczi kradna tam jedzenie ktore zostawiasz w tylko dwoch wspolnych lodowkach. Nie ma znaczenia czy bedziesz mieszkal na kupie z innymi czy bedziesz mieszkal w luksusie, czy w jakims syfie zawsze wezma od Ciebie 3600 oplaty sa zawsze stale. Firma kest nastawiona zeby Ci owalic na kase na kazdym kroku.
0
luj 2016-01-06 14:26:40
Oplaty sa wysokie z tego co tu widze. Ile w takim razie trzeba zarobic zeby cos z tego zostalo? Wychodzicie jakos na tym bo chyba jakbyscie byli na minusie to nikt by nie jezdzil
0
były rempolowiec 2016-01-12 21:07:02
siedziałem i czytam te opinie i faktycznie tak jak piszą za wszystko tną przejazdy do Norwegii za swoje a często jest tak ze wyjazdy są z dnia na dzień wiec bilety drogie po drugie 3600 koron płacić za te warunki w jakich się mieszka przesada bo to chlew jest co lepsze to rudy daje znajomym i swoim kolesia .mimo spisywania licznika z ciekawości za prąd i tak trzy ,cztery razy tyle .Dojazd do pracy płatny 400 koron .byłem tam na 4 kontraktach bo byłem zmuszony nie miałem innej pracy .w biurze mówią co innego i wychodzi co innego ,a ich menadżer to już temat rzeka kłamczuch tak wielki ze masakra mówi ci to co chcesz usłyszeć .Wiem ze teraz robią w Kleven i jeżdżą tam tylko przydupasy rudego oraz pani B z biura za tak zwana kaczuszkę :) tak ze nie polecam tej firmy no chyba ze jest się pod ścianą.
0
Zm 2016-01-14 00:39:28
Nigdy nie wiadomo jak trafisz @były rempolowiec, ale przecież wiesz, że niektórzy nie mają w ogóle problemów i zawsze im wszystko wychodzi, nawet takie wyjazdy
0
były pracownik 2016-01-17 15:34:54
Witam-pracowałem w tej firmie kilka lat-wypłaty zawsze były na czas-kolesiostwo całe klany rodzinne pracowały i eliminowały niewygodnych i nieposłusznych pracowników czytaj lepszych i bardziej ogarniętych fachowców,piaskarze cukiernicy piekarze pracowali jako elektrycy czy monterzy
ale wiadomo to po znajomości-wałki były kręcone od zawsze a poziom menagerów zakrawa na kpinę zastanawiałem się skąd oni ich biorą?Był taki menager Olo to dopiero artysta magik-oszukał Runego na 500 tys koron a i jeszcze swoich przydupasów których kasa z zasilku rodzinnego wpływała na jego konto-długo by pisać o przekrętach ale być może kiedyś to opisze szczegółowo cdn....
0
Zm 2016-01-18 13:47:54
No może trochę bez przesady @były pracownik, a Tobie ktoś zabronił się ustawić w lepszej pozycji, bo chyba nie sądzę - tak więc nie ma też zbytnich powodów do wylewania tylu żali
0
były pracownik 2016-01-18 20:49:23
nie wylewam żalu opisałem pewne mechanizmy zależności- było minęło pozdrawiam



0
samo zło 2016-01-18 22:11:45
witam wszystkich widzę że nie wiecie co piszecie ludzie nie macie pojęcia o pracy w norwegi chciał bym się dowiedzieć gdzie teraz jest praca w norwegi kazdy to wie każdy normalny to wie że jej na razie nie mam nie ma po za kleven a więc rempol ją mam gdyby to była taka dziadowska firma jak tu wszyscy piszę to pewnie już dawno by ją że stoczni wyrzucili ale tak nie jest i ma się dobrze i bedzie miała coraz to lepiej bo stego co mi wiadomo to stocznia ma kotrakty do końca 2017 podpisane tylko jest mały problem że ci którzy tak piszą zle o firmie to nie mają pojęcia o pracy i nigdy nie dostaną sie do kleven to jest specyficzna stocznia (stocznia miejscem pracy dla najlepszych ) więc proszę nie wypisywać bzdur na ten temat bo piszecie nie prawdę
1
Byly pracownik 2 2016-01-20 06:35:19
Co ty wogole wypisuje paparuchu dobra firma rempol dla kogo chyba dla kleven jest dobra wszystko co zle opisane o rempolu jest prawda mam 12 lat doswiadczenia na rusztowaniach wiec nie pisz mi ze sie nie znam, takiego syfu jak w tej firmie nie widzialem nigdzie. Ty to pewnie jestes jakis lizus co trzymasz sie rekoma i nogami, ale ty jestes ten rudzielec manager. Tak czy siak paparuch jestes co bronisz dziadowskiej firmy. Moze powiesz mi ze tam nie pracowali po znajomosci dwaj pajace co maja lombardy w szczecinie jeden z pocharatanym ryjem, bo ktos mu usmiech poszerzal.
0
Jeden z nich 2016-01-20 14:23:39
I tu masz rację samo zło stocznia specyficzna ale da się przeżyć tylko trzeba chcieć. Pozdro No Smoking
0
Dydy 2016-01-21 06:28:01
Ale co trzeba chciec sie zeszmacic, jak Ty ? Nick chyba oznacza ze jestes jednym z tych dupowlazow rudego.
0
Dydy 2016-01-24 06:29:13
Widac po twoich wypowiedziach to twoja jedyna zasada to byc frajerem do konca czeresniaku z rempolu
0
Jeden z nich 2016-01-25 10:53:20
Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem to byś wiedział że chodzi o stocznie a nie o rem-pol. Ze to stocznia jest specyficzna. A czereśniak to jesteś ty kozi wymiocie
0
Jeden z nich 2016-01-26 23:12:18
Oj oj oj zacząłem się bać ja się postaram dowiedzieć kim ty jesteś frendzlu. Pozdro
0
Ja 2016-01-27 06:56:06
Dawaj szczecinski kozaku czekam na Ciebie zwykla bita pala z Ciebie nic wiecej
0
Jeden z nich 2016-01-27 12:28:48
Bity to ty byłeś w dzieciństwie przez rówieśników.
0
Dydy 2016-01-27 22:08:05
Bita pala to znaczy frajer kon donie zlezaly
0
Zm 2016-02-01 14:00:03
Hej, może dacie sobie spokój z dogadywaniem i powiecie mi co tak naprawdę się w tej firmie robi i o jakich pieniądzach mówimy, będę bardzo mocno wdzięczny za info :)
0
były rempolowie 2016-02-01 21:00:15
o widzę ze i biuro bieżę się za pisanie opinii a co zabolało ze a kaczuszkę się wjeżdża wiem bo sam widziałem jak pani B dostawała cale szczęście ze już nie musze pracować w tej firmie gdzie pracują sami zakłamani ludzie czytaj biuro i rudy ma nadzieje ze w końcu firma się przejedzie najgorsza firma w jakiej pracowałem
1
Monter 2016-02-03 19:57:45
Firma jedna wielka klęska,zakłamanie zresztą szkoda słów.
Jestem tu teraz,ale ostatni kontrakt bo to co tu zobaczyłem to jakaś masakra.
Gadają co chcesz usłyszeć i zabierają ci kasę za wszystko nawet stawki obcięli nie informując o tym nikogo.
Po za tym już ta firma w kleven nie pociągnie bo wszyscy normalni odejdą a paparuchy zostaną to ich moment pogonią.
I tak się skończy kariera.
1
korek 2016-02-03 20:40:13
współczuję Monterze, choć wydaje mi się, że REM-POL jako firma działająca w kilku miejscach, niestety nie może obrywać za jednostki. Warto wziąć to pod uwagę.
0
Janek 2016-02-03 22:00:24
Kolejny raz odpisuje biuro, gdzie niby dziala ta firma wiecej niz w kleven, co ty wygadujesz. Ich jedyny kontrakt to kleven i nic wiecej. Kiedys moze i dzialala w paru miejscach, a teraz jako smieciarska firma zostala z podrzedna stocznia kleven tylko i wylacznie. 3/4 ludzi jest po znajomosci, albo od pracownikow biura, albo od samego rudego managera. Chcialbym zeby wkoncu wszyscy pracownicy co cos potrafia olali ten rempol i zostaly same nie udaczniki ze szczecina, i wkoncu wywalili ta podredna firme z norwegii. Banda paprykarzy, lombardziarzy i szmaciarzy.
0
szimo 2016-02-05 20:42:15
Raczej na jedynym kontrakcie wszystkiego by nie pociągnęli @Janek, no ale możesz wiesz lepiej. Poza tym każdy może się zatrudnić, nie tylko znajomi, nawet na umowę o pracę.
0
Jarek 2016-02-08 09:07:14
To prawda sam rudy tak sie chwalil ze ich jedyny kontrakt to ten w kleven i nic wiecej szmaciarska firma i tyle szkoda slow :p
0
adm 2016-02-08 11:24:45
Może i mają obecnie jeden kontrakt, może firma chwilowo ma jakiś przestój z robotą. Takie sytuacje często mają miejsce, ale najczęściej Rem-Pol ma szansę wyjść z tego obronną ręką Jarku.
0
haha 2016-02-08 19:33:22
zawsze macie jeden kontrakt na Mykle nie licząc elektrykow tak ze nie podniecajcie sie cale szczęście ze ja pracuje teraz normalnej firmie a nie w rempolu
0
Zm 2016-02-10 11:41:42
Nie jestem z biura @były rempolowie i nie pojechałeś po mnie, aczkolwiek nie toleruje takich zachowań, to jest powazne forum o pracy i takie opinie chcę tu czytać
0
Srempol 2016-02-14 10:19:48
Rempol to ma jedyny kontrakt w kleven i tylko taki bedzie mial, bo to smieciarska firma gdzie nigdzie jej nie chca. Tak ze nie gadaj mi tu ze wyjdzie ona z tego swojego rynsztoka i bedzie miec lepsze oferty. Ona sie trzyma jeszcze przy zyciu wlasnie poprzez okradanie ludzi co miesiac za wymyslone oplaty.
1
smak 2016-02-14 20:49:51
hm, jeden kontrakt to dość mało i firma może mieć problem. Zastanawiam się co, jak kontrakt wygaśnie, czy pracownicy nie stracą pracy. Dlatego nie szukają nikogo..
0
byly 2016-02-15 20:02:59
Co mądrzejsi już dawno z tej firmy się zwinęli a raz jeżdżą ochłapy tak ze ni warto ta firma zawracać sobie głowy
0
Zm 2016-02-16 20:50:35
No nie wiem @ZM moim zdaniem własnie dzięki małej roszadzie pracowników np. Ci starsi dostali bardzo przyzwoite podwyżki, ogólnie jesśli jesteś fair to nie jest w tej pracy źle
0
byly 2016-02-18 19:18:43
haha podwyżki chyb za czynsz rozmawiałem ostatnio z chłopakami co byli na w kleven i nic takiego jak podwyżki nie było .Oczywiście raca wszędzie jest oki jak człowiek się dostosuje ale to chodzi o was co siedzicie w biurze i o rudego po prostu nie da się z wami współpracować bo wszyscy jesteście jak święte krowy, kłamczuchy i ściemniacze
0
John 2016-02-19 01:19:43
Podwyzki co ty tu sciemniasz jakie podwyzki chyba za mieszkanie, prad i dojazdy za to moze i podwyzki wasi pracownicy dostali :p ale nie przejmujcie die paprykarze sa dosc wytrzymali, oni nawet moga pracowac i za 50 koron i spac na podlodze :p dostosuja sie by udawac ze szczota monterow rusztowan
0
kamik 2016-02-19 10:49:01
wiecie żeby sie zaczepić gdzie po raz pierwszy warto spróbować a jak nie pasuje to zmienić pracę bo nie oszukujmy się jak ktoś jest ogarnięty to znajdzie lepszą i dużo tam zarobi
0
szczesliwy 2016-02-27 20:23:13
mi ta firma uratowała życie, dziękuje jej za to
0
szpadel 2016-02-29 21:08:51
@szczesliwy zazwyczaj nie lubię pytać o takie rzeczy, ale rozważam podjęcie tu pracy. Chętnie dowiem się co Rem-pol zrobił, że jesteś zadowolony. Pozdrawiam :)
0
Ja 2016-03-03 11:53:08
Zycie mu uratowali bo to pewnie jeden z tych cwaniaczkow od lombardow, moze nawet ten z pocieta morda co w dlugach tonie, udaje rusztowaniowca a zero pojecia i checi do nauki no to zawsze szczota w reke i jazda
0
lewy 2016-03-03 19:41:22
a wiesz @szpadel czy robią rekrutację? chciałem się zaczepić u nich na trochę bo z tego co piszecie za kolorowo nie jest ale na początek można spróbować i poszukać na miejscu czegoś lepszego jak złapiesz języka trochę
0
barman 2016-03-04 07:37:07
W Kleven nic nie znajdziesz stocznia rumunami obstawiona język polski wersja rynsztokowa jak najbardziej możesz podszkolić się.
0
giewont 2016-03-05 20:16:35
no nie mówcie.. wydawało mi się, że Polacy to główna domena tej firmy i dlatego chciałem tam się zatrudnić. @barman, zniechęcasz, ale założę, że nie ma takiej tragedii
0
barman 2016-03-06 10:48:14
Jeżeli to pierwszy wyjazd do Norwegii to od czegoś trzeba zacząć, najlepiej jak osobiście sprawdzisz, bo jak sam wiesz to każdy ma inne wymagania co do warunków pracy.
0
Zm 2016-03-07 20:30:27
No właśnie, od c zegoś trzeba zacząć taka prawda, ale generalnie w niektórch filmach było duzo gorzej, a tutaj nawet nie trzeba się zbytnio wysilać :)!
0
ktos 2016-03-30 08:52:54
zgadzam się z Kolegą były 2 ten seba to gbur jakich mało uważa się tak jakby był prezesem firmy ale kiedyś się doigra cwaniaczek.
0
szczesliwy 2016-04-12 20:42:38
cóż nie będę z wami dyskutował bo musiałbym się zniżyć do waszego poziomu
0
rio 2016-04-14 12:58:17
własnie ja slyszałem,że z znimi naparwde opłaca się jechać do Norwegii, bo bardzo pilnują, zeby wszytsko się zgadzało w dokumentch.
0
stary 2016-04-14 23:30:00
Naiwniak! Po pierwsze naucz się pisać po polsku, po drugie popytaj tych co długo tam pracowali. Tak pracowali bo ''poszli po rozum do głowy''. Właśnie zaczynają się problemy z norweskim US byłych pracowników.
0
stary 2016-04-14 23:30:27
Naiwniak! Po pierwsze naucz się pisać po polsku, po drugie popytaj tych co długo tam pracowali. Tak pracowali bo ''poszli po rozum do głowy''. Właśnie zaczynają się problemy z norweskim US byłych pracowników.
0
prawyj 2016-05-11 21:08:34
Cześć! Jak teraz wygląda sytuacja na temat pracy w Kleven. Ile wychodzi na rękę za 4 tygodnie oraz za co trzeba płacić samemu. Czy opłaca się jechać. Dziękuję1
0
mel 2016-05-16 20:49:56
hej @stary to znaczy że ściga ich norweska skarbówka? Dzięki będę bardzo uważał. Po to właśnie jest Gowork żeby sobie pomagać:)
0
zulus 2016-05-19 22:35:27
co ty idioto wypisujesz ?
firma krzak rempol ma kontrakty na kleven bo ojciec runego mial uklady w jednym z norweskich bakow i dzieki temu kleven otrzymywalo kozystne kredyty kiedy potrzebowalo !!! po drugie imbecylu , nawet norwegowie mówią o tej stoczni , ze to najgorszy syf pod słońcem , po trzecie za jeb..e 8000 jechac do norkolandii to trzeba miec nóż na gardle albo byc totalnym nieudacznikiem , po czwarte sam bylem swiadkie zlodziejstwa na mojej osobie i nie tylko w tej firmie , zostawilem pieniadze menadzerkowi przed moim zjazdem do polski by zapłacił za moją wizytę w przychodni choc ponoc człowiek ubezpieczony nie powinien ponosic kosztów leczenia !!! a kilka miesiecy pozniej dostalem pismo z norwegii z przychodni z rachunkiem plus odsetki za nie zapłaconą wizyt , nie wspominając o kolegach , którzy mieli potrącane zaliczki z wypłat i to nie małe kwoty , a okazało się że te zaliczki pobierał ktoż inny , zgadnijcie kto ??? nie pozdrawiam ciebie , bo jestes kretynem !!!
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources