Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o REM-POL Resources

Pracowałeś w firmie REM-POL Resources i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
django - 2013-08-14 06:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No witam i jak wygląda sytuacja w firmie Rem Pol obecnie czy pieniadze na czas są już wypłacane czy nadal jakies opóźnieina
zdjecie uzytkownika
red spider - 2013-08-31 22:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko płacą na czas-firma może i bidna ale solidna-pozdrawiam miłe panie z biura
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2013-08-31 22:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram red spidera-firma daje radę-nie ma co narzekać
zdjecie uzytkownika
kibic - 2013-09-02 11:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zadowolony - 2013-08-31 22:57:12

popieram red spidera-firma daje radę-nie ma co narzekać
Nie ma co tak koloryzować.
Fekaliami nie śmierdzi ale do "cud, miód i orzeszki" to też daleko.
zdjecie uzytkownika
marro - 2013-09-10 09:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli generalnie możecie polecić tą firme jako pracodawce?W tych czasach ciezko znaleźć uczciwego solidnego pracodawce a pensje tez okej zadowoleni sa ludzie
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2013-11-05 12:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie firma do niczego. praca jest pracą ,najgorszy problem jest z paniami z biura w szczecinie.szczególnie z pania (usunięte przez administratora),która ma chyba jakiś kompleks nizszości bo do każdego kto się do niej dodzwoni reaguje agresją. jeśli chodzi o pensje to kasują na wszytskim czym moga łacznie z przejazdem za prom i dowozem do pracy, a o dietach mozecie zapomniec.
zdjecie uzytkownika
red spider - 2013-12-08 13:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszał ktoś o tym wypadku z udziałem pracownika z Rempola w Myklebust?podobno nie miał norweskiego ubezbieczenia-opisane jest to gdzieś w norweskiej prasie lokalnej-nałożyli bardzo wysoka karę na (usunięte przez moderatora)2.500.000 NOK
zdjecie uzytkownika
anakonda - 2014-02-07 09:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając co niektóre opinie zastanawiam się czy ci ludzie mają pojęcie o pracy w stoczni ja pracowałem w rem-polu rok i powiem że to nie jest praca na długi czas za wszystko kasują za przeloty za zakwaterowanie za dojazd do pracy za prąd diet nie dają i nigdy wypłata się nie zgadza nie powinni za nic kasować przy 200 godzinach dostaniesz 8000 złotych ja porobiłem wszystkie certyfikaty na Skandynawie i teraz wyjeżdżam z normalnej firmy szczerze odradzam wyjazd z tej firmy
zdjecie uzytkownika
J23 - 2014-02-11 15:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anakonda - 2014-02-07 09:05:00]:
Jaki wypadek. I na kogo została nałożona kara.
zdjecie uzytkownika
J23 - 2014-02-11 15:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [red spider - 2013-12-08 13:37:23]:
Jaki wypadek i na kogo ta kara? I kiedy to było?
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-05-01 22:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie ktoś czy to ma być opina na temat firmy?

Chyba jakiś bełkot sfrustrowanego starego Pana.

Próbuję się czegoś dowiedzieć o firmie ale jak zwykle nie idzie bo Polacy to malkontenci i nie piszą na temat!

Piszcie dokładnie jakie warunki mieszkalne, ilość godzin, płace, komunikacja, sprawy urzędowe, wszytko to co ważne dla osób które chcą jechać do pracy.

zdjecie uzytkownika
Mr. T - 2014-05-02 10:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zainteresowanych. Ma pytanie do sfrustrowanego kolegi Atura. W jakim charakterze szukasz pracy w firmie Rem-pol. Bo wydaje mi się że pomyliłeś nie tylko firmy ale także i stronę z opiniami. Proszę spróbuj poszukać opiniami na stronach kancelarii prawnych tam szukają obrońców i adwokatów. Uwierz mi i skorzystaj tam lepiej płacą. Pozdrowiona dla wszystkich kolegów.
zdjecie uzytkownika
Mr. T - 2014-05-02 11:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informacja dla wszystkich kolegów zainteresowanych pracą w Norwegii za pośrednictwem firmy Rem-pol, czy też Rem-elektro. Jest to moja osobista opinia byłego wieloletniego pracownika tych firm. W całej mojej zawodowej historii nie spotkałem się z gorszą firmą niż ta. Z Polski uciekłem od prywaciarza oszusta i złodzieja bo miałem dość oszukiwania i poniewierania i co trafiłem z deszczu pod rynnę. Ta firma to najgorszy koszmar Polaka, najgorsza odmiana Polskiego prywaciarza, który wysługuje się Polskim formanami jak Niemcy strażnikami w obozie pracy. Ci ludzie są wstanie sprzedać swoją matkę jak Judasz za parę koron więcej do wypłaty. Jeśli jest coś na czym można cię oszukać, oszwabić to tak się stanie, oni to znajdą i to zrobią bez skrupułów. Koledzy jeśli śledzicie rankingi zarobków w różnych firmach to niestety ta firma wypada najgorzej z możliwych. Tu zarabia się najmniej w Norwegii. Ja zarabiałem około 8000 tyś. zł za 220 godzin w dobrym miesiącu. To śmiech na Sali, jeśli nie jesteś dupowłazem i lizusem formanna to zapomnij o podwyżce pensji a jak będą zwolnienia to ty lecisz pierwszy. Ja na szczęście już nie pracuję w tej firmie, ale nadal mam tam wielu kolegów, których pozdrawiam. I mam informację że teraz zarobki są trochę gorszę niż były a firma robi wszystko co może żeby cię zapłacić jak najmniej, na chwilę obecną płacą 160 Nok na godzinę, za mieszkanie, transport i jedzenie płacisz sam. Moja rada jak macie na oku inne firmy to mijajcie tą firmę dalekim łukiem.
zdjecie uzytkownika
Ginger - 2014-05-02 22:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dało radę zawiązać jakieś znajomości i w Norwegii znaleźć podobną pracę? Bo chyba bez agencji to ciężko tam wyjechać bez znajomości języka...
zdjecie uzytkownika
Mr. T - 2014-05-07 22:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego bez przynajmniej komunikatywnej znajomości języka angielskiego czy norweskiego jesteś skazany na pracę w takich gównianych firmach i agencjach.
Nie poniżaj się i nie szukaj znajomości u ludzi, którzy są wstanie innego Polaka utopić w łyżce wody. A firmę Rem-pol omijaj z daleka szerokim łukiem. jak jesteś elektrykiem wyślij swoje cv do Time Personale formularz znajdziesz w necie na ich stronie, to też gówniana firma ale lepiej płaci niż Rem-pol. Pozdrawiam kolego :) Rada na przyszłość jeśli naprawdę szukasz dobrej pracy w Norwegii, to zacznij ostro się uczyć języka najlepiej norweskiego.
zdjecie uzytkownika
Mr. T - 2014-05-07 22:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę kolego ktoś??? usunięto twoje ostanie wypowiedzi. Chyba za ostro pojechałeś te łajzy z klanu rodzinnego, ale nic nie szkodzi i tak każdy wie o co chodzi w temacie. Takich jak oni należy jechać za każdym razem. Buractwo i zdrajców narodu Polskiego trzeba tępić jak insekty.
zdjecie uzytkownika
Ginger - 2014-05-13 09:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wolisz cały czas pracować przez jakiegoś pośrednika i być niezadowolonym? Ja wolę trochę czasu zainwestować i w razie czego poszukać czegoś normalnego.
zdjecie uzytkownika
Mr. T - 2014-05-13 22:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ginger - 2014-05-13 09:45:19]:
Już kolego u pośrednika niepracuję !!! Ma normalną dobrą pracę. Znam tą firmę od dawna i zawsze ostrzegam nowych pracowników przed tym gównem.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-05-14 01:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mr.T. używasz tak naprawdę mocnych słów o Rem-Polu w ogóle nie podając konkretnych argumentów przeciw nim
zdjecie uzytkownika
doktor - 2014-06-02 14:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety to co pisza o rempolu to czysta prawda zadza w nim dziwni ludzie i nie o wlascicielach tu mowa a iza i rune nadal im ufaja niewiem dlaczego.oszukuja i okradaja firme dziwne ludki jak putin powiedzal zielone ludki a szefowstwo nic sobie nie robi z tego
zdjecie uzytkownika
doktor - 2014-06-02 14:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma moze i bylaby w miare dobra,ale rune musialby zmienic conajmniej polowe pracownikow biura a zwla pszcza ( usunięte przez administratora ).jak tego nie zmieni to opinia bedzie zawsze zla bo to w duzej mieze niekturzy pracownicy biura sa winni zlej opini o rempolu
zdjecie uzytkownika
doktor - 2014-06-02 14:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma moze i bylaby w miare dobra,ale rune musialby zmienic conajmniej polowe pracownikow biura a zwla pszcza menageja marcina .jak tego nie zmieni to opinia bedzie zawsze zla bo to w duzej mieze niekturzy pracownicy biura sa winni zlej opini o rempolu
zdjecie uzytkownika
cztajacy - 2014-06-11 22:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-05-14 01:54:09]:
czy ty jestes analfabeta pisza i pisza rozni
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-24 19:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doktor - 2014-06-02 14:56:28]:
jesteś pewny , że to Ci ludzie z biura? takie opinie jak ta Twoja chyba też najlepiej o nich nie świadczy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-12 18:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ginger - 2014-05-02 22:31:35]:
masz racje zawsze możesz robić w polsce za 12 zł na godzine na czarno a tam masz najmniej w norwegi ale wszystko opłacone mozesz sprawdzic w NAV a jako [pierwsza praca idealna ponieważ nic nie inwestujesz a jedziesz i możesz zobaczyć jak jest na miejscu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x