Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o REM-POL Resources

Pracowałeś w firmie REM-POL Resources i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kibic - 2012-12-02 16:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos - 2012-11-23 10:02:23

TO znaczy jaka to praca fikcyjna czyli wy tam juz pracowaliscie i znacie sytuacje to o co tam doladnie chodzi kasy nie wyplacaja czy jak
a czytałeś posty od początku tematu?
zdjecie uzytkownika
KTOS - 2012-12-04 10:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jezeli tak jest to trzeba sie za nich wziasc a nie tylko pisac
zdjecie uzytkownika
kibic - 2012-12-04 14:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTOS - 2012-12-04 10:35:47

to jezeli tak jest to trzeba sie za nich wziasc a nie tylko pisac
Większość ma właśnie taki papierowy zapał i wylewa swoje żale tutaj albo w pracy wśród kolegów. Jeżeli dochodzi do konfrontacji to już nie ma chojraków.
zdjecie uzytkownika
Nie narzekam pracowało mi się bardzo dobrze harmon - 2013-01-15 14:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-06-24 10:17:31

Słowa kojarzące się z REM-POL Resources (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):

Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .

Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .

Od jakiej stawki można negocjować pensję?

Najbardziej podobało mi się w REM-POL Resources :

Najbardziej nie podobało mi się w REM-POL Resources :
Atmosfera i ludzie pracujący tam są zorganizowani moje osobiste odczucia są bardzo dobre
zdjecie uzytkownika
kibic - 2013-01-30 21:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie narzekam pracowało mi się bardzo dobrze harmon - 2013-01-15 14:05:21

anonim - 2009-06-24 10:17:31

Słowa kojarzące się z REM-POL Resources (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):


Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .


Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .


Od jakiej stawki można negocjować pensję?


Najbardziej podobało mi się w REM-POL Resources :


Najbardziej nie podobało mi się w REM-POL Resources :
Atmosfera i ludzie pracujący tam są zorganizowani moje osobiste odczucia są bardzo dobre
Lakoniczna i lekko drukowana opinia.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2013-04-27 10:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem was to nie jest firma która coś produkuje tylko pośredniczy. zawsze mozecie szukac pracy indywidualnie w norwegi. a pośrednik jak pośrednik raz prace ma a raz nie ma. raz potrzebuje 10 a raz 100. przyjechałes raz z 100 to niedziw sie ze pozniej nie jedziesz jak norweg potrzebuje 10 poniewaz jada sprawdzeni co pracuja kilka lat
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-06-23 10:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, a co znowu z naszym feriepenge? Dostał juz ktos
zdjecie uzytkownika
DZESPO - 2013-06-23 17:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich,fak faktem wiekszosc w podobnych do tej firmach sie podlizuje z prostego powodu..wola byc ponizani ale za to zarobia.. inni ktorzy sie na tych forach bulwersuja co wcale mnie nie dziwi bo maja prawo czuja sie oszukani..z roznych powodow..nie mniej jednak gdyby firma byla naprawde wporzo to nie byloby az tyle na nia skarg.. ! jest to oczywiscie nie jedyna firma.. A zalosnych polaczkow ktorzy probuja sie dorobic kosztem naszego zdrowia gardze nadwyraz..dla mnie to nie Polacy tylko zdrajcy Narodu..! Osobiscie pisze ze nie mialem nic wspolnego z ta firma ale gdy przyjade do Norwegi i bede mial dowod ze ktos plotkuje jak ciota na moja osobe to lamie mu reke na ulicy przy ludziach w 3 miejscach a gdy wylece przez danego klijenta bo na moje miejsce bedzie mial ziecia to obetne mu uszy,nos,jezyk i wylupie oczy a potem oddam na niego swoj mocz..! i takie prawo powinno byc dopuszczone wtedy Ci nieuczciwi zastanowili by sie conajmniej 10 razy. Jestem uczciwym czlowiekiem niedlugo jade do Norkow wlasnym autem,jestem fachowcem w spawaniu elektroda,automatem,swietnie obsluguje kazdy palnik nawet ktory ma 20 lat,2 razy juz mialem z takich fajerwerki ledwo zdazylem zagiac weze i zakrecic butle,wiec oczywiste jest ze na 1-miejscu zawsze bede stawial na bezp.innych i swoje,alkochol i papierosy moga dla mnie nie istniec.Posiadam takze uprawnienia na koparkoladowarke i wozek widlowy,w pracy jeszcze nie mialem problemu dogadac sie w ang,czy rosyjskim, wiec jesli jest tu jakas tylko normalna osoba ktora w przyszlosci chcialaby pracowac normalnie w Norwegii to prosze o kontakt : ojczyzna.75@wp.pl jesli bede w stanie cokolwiek zalatwic zrobie to a wierze ze napewno..! Jak podpisujecie umowy to dobrze je czytajcie i pytajcie o szczegoly podczas rozmowy tel.by pozniej nie byc rozczarowanym jak wielu naszych kolegow..! A kto moze niech lepiej poczeka w domu na zaufany wyjazd z polecenia jak jechac na 1 tydz i dorabiac u jakiegos (usunięte przez moderatora)! Pozdrawiam i zycze wytrwalosci..!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-06-27 09:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie wiadomo, ja jeszcze nie mam. Dlaczego nigdy nic nie może być w terminie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-04 12:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przez pierwsze dwa tygodnie w firmie REM-POL Resources nowy pracownik spedza na szkoleniu sie w nowych obowiazkach cy placa za szkolenie czy jest np.ileś procent mniej za szkolenie jak to jest
zdjecie uzytkownika
kibic - 2013-08-07 18:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-08-04 12:21:12

Czy przez pierwsze dwa tygodnie w firmie REM-POL Resources nowy pracownik spedza na szkoleniu sie w nowych obowiazkach cy placa za szkolenie czy jest np.ileś procent mniej za szkolenie jak to jest
Pierwszy raz słyszę o szkoleniu. Pracownik kontraktowy to osoba wykwalifikowana w zawodzie, z doświadczeniem, wiedząca co ma robić a nie czekająca na palec wskazujący.
Od pierwszej minuty pracy zarabiasz pieniądze za wykonywaną robotę, nie za przyuczanie się do niej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 20:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli z postów wyżej można wnioskować ze w REm Polu sie zatrudnia tylko z doświadczeniem ajesli go brak a chce sie pracowac?
zdjecie uzytkownika
kibic - 2013-08-09 21:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-08-07 20:59:20

Czyli z postów wyżej można wnioskować ze w REm Polu sie zatrudnia tylko z doświadczeniem ajesli go brak a chce sie pracowac?
Nie czytałem i nie pamiętam co jest w postach wyżej.
Rempol zatrudnia prawie wszystkich i nie zawsze kieruje się doświadczeniem zawodowym.
Czasami decyduje o tym własne "widzi mi się" osoby rekrutującej.
Jakby nie było na miejscu w pracy od razu widać kto wie o co chodzi a kto nie wie.

A tak z innej beczki to widzę, że niewygodne posty znikają. Już wcześniej było sporo postów na czwartej stronie a teraz są dopiero dwa?
Zainteresowanej firmie jak zwykle nie pasuje co się o niej pisze.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-10 10:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest w rem polu z urlopami nie ma problemu z rozdzielaniem czasu urlopowego jak to wyglada czy wniosek jest zawsze przyjmowany czy sie zdarza ze nie chca puszczac na urlopy???
zdjecie uzytkownika
kibic - 2013-08-12 12:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-08-10 10:02:24

a jak jest w rem polu z urlopami nie ma problemu z rozdzielaniem czasu urlopowego jak to wyglada czy wniosek jest zawsze przyjmowany czy sie zdarza ze nie chca puszczac na urlopy???
Pracując w rotacji 4 tyg na dwa tygodnie wolnego nie spotkałem się jeszcze z pojęciem urlopu.
Trzeba tak zaplanować sobie zajęcia w domu, żeby ogarnąć je w czasie kiedy zjeżdża się z pracy do domu.
Zdarzają się dłuższe przerwy w okresie wakacyjnym lub świątecznym jak Boże Narodzenie albo Wielkanoc.
zdjecie uzytkownika
django - 2013-08-14 06:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No witam i jak wygląda sytuacja w firmie Rem Pol obecnie czy pieniadze na czas są już wypłacane czy nadal jakies opóźnieina
zdjecie uzytkownika
red spider - 2013-08-31 22:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko płacą na czas-firma może i bidna ale solidna-pozdrawiam miłe panie z biura
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2013-08-31 22:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram red spidera-firma daje radę-nie ma co narzekać
zdjecie uzytkownika
kibic - 2013-09-02 11:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zadowolony - 2013-08-31 22:57:12

popieram red spidera-firma daje radę-nie ma co narzekać
Nie ma co tak koloryzować.
Fekaliami nie śmierdzi ale do "cud, miód i orzeszki" to też daleko.
zdjecie uzytkownika
marro - 2013-09-10 09:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli generalnie możecie polecić tą firme jako pracodawce?W tych czasach ciezko znaleźć uczciwego solidnego pracodawce a pensje tez okej zadowoleni sa ludzie
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2013-11-05 12:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie firma do niczego. praca jest pracą ,najgorszy problem jest z paniami z biura w szczecinie.szczególnie z pania (usunięte przez administratora),która ma chyba jakiś kompleks nizszości bo do każdego kto się do niej dodzwoni reaguje agresją. jeśli chodzi o pensje to kasują na wszytskim czym moga łacznie z przejazdem za prom i dowozem do pracy, a o dietach mozecie zapomniec.
zdjecie uzytkownika
red spider - 2013-12-08 13:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszał ktoś o tym wypadku z udziałem pracownika z Rempola w Myklebust?podobno nie miał norweskiego ubezbieczenia-opisane jest to gdzieś w norweskiej prasie lokalnej-nałożyli bardzo wysoka karę na (usunięte przez moderatora)2.500.000 NOK
zdjecie uzytkownika
anakonda - 2014-02-07 09:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając co niektóre opinie zastanawiam się czy ci ludzie mają pojęcie o pracy w stoczni ja pracowałem w rem-polu rok i powiem że to nie jest praca na długi czas za wszystko kasują za przeloty za zakwaterowanie za dojazd do pracy za prąd diet nie dają i nigdy wypłata się nie zgadza nie powinni za nic kasować przy 200 godzinach dostaniesz 8000 złotych ja porobiłem wszystkie certyfikaty na Skandynawie i teraz wyjeżdżam z normalnej firmy szczerze odradzam wyjazd z tej firmy
zdjecie uzytkownika
J23 - 2014-02-11 15:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anakonda - 2014-02-07 09:05:00]:
Jaki wypadek. I na kogo została nałożona kara.
zdjecie uzytkownika
J23 - 2014-02-11 15:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [red spider - 2013-12-08 13:37:23]:
Jaki wypadek i na kogo ta kara? I kiedy to było?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
33 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x