Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o REM-POL Resources

Pracowałeś w firmie REM-POL Resources i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-24 19:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doktor - 2014-06-02 14:56:28]:
jesteś pewny , że to Ci ludzie z biura? takie opinie jak ta Twoja chyba też najlepiej o nich nie świadczy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-12 18:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ginger - 2014-05-02 22:31:35]:
masz racje zawsze możesz robić w polsce za 12 zł na godzine na czarno a tam masz najmniej w norwegi ale wszystko opłacone mozesz sprawdzic w NAV a jako [pierwsza praca idealna ponieważ nic nie inwestujesz a jedziesz i możesz zobaczyć jak jest na miejscu
zdjecie uzytkownika
ludo - 2014-09-12 13:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-07-12 18:44:35]:
no właśnie wyjazdy z Rem-Polem są bardziej opłacalne niż praca w Polsce, jednak wiążą się z daleką podróżą, w dużym oddaleniu od rodziny. Jednak faktem jest to, że jeżeli nic nie trzyma pracownika w Polsce to nie ma lepszego miejsca , aby zacząć dorosłe życie i zarabianie na własne utrzymanie. polecam
zdjecie uzytkownika
Mr.T - 2014-10-15 21:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-06-24 19:23:17]:
Janek jesteś za konspirowanym agentem z biura Rem-pol???
zdjecie uzytkownika
Mr.T - 2014-10-15 21:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-05-14 01:54:09]:
O jakie argumenty ci chodzi kolego Janek???
zdjecie uzytkownika
Mr.T - 2014-10-15 21:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ludo - 2014-09-12 13:10:13]:
Witaj kolego xxx czytając twoją opinie zastanawiam się dlaczego na świecie jest tylu Polaków, którzy nie potrafią się cenić. Masz chłopie szkoły i doświadczenie zawodowe w Polsce zarabiałeś 12 zł i teraz chcesz za drobniaki pracować w Norwegii. Gratuluję idealnie pasujesz do roli pracownika tej firmy. W Norwegii jest dużo innych firm i pracy gdzie cenią ludzi znacznie lepiej.
zdjecie uzytkownika
minia - 2014-10-30 06:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mr.T - 2014-10-15 21:18:06]:
Praca za drobniaki tzn. ile dokładniej? Ja również chciałam wyjechać i jak na razie szukam jakiejś firmy która pomogłaby w znalezieniu pracy tam - bez jakichkolwiek znajomości samemu raczej ciężko coś znaleźć :/ A REM-POL zatrudnia inżynierów budowy ? Bo w ofertach nic teraz nie widzę... Jak wygląda współpraca z nimi? Załatwiają tylko prace czy również zakwaterowanie?
zdjecie uzytkownika
robson - 2014-11-05 22:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, mam pytanie, urzad skarbowy w norwegi kazalmi oddac okolo 6 tys koron za przepracowany miesiac w Norwegii wlasnie pracujac w Rem polu.MIAL KTOS PODOBNA SYTUACJE BO SAM NIE WIEM CO ROBIC
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-11-19 23:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niech sami pajace z biura tam pracują
dno i dziadostwo rem
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2014-12-07 22:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Związki zawodowe elektryków ELOGIT ,szukają elektryków którzy zarabiają poniżej 196 NOK.Chcą upowszchnić Układ Zbiorowy dla elektryków. Jeżeli tak się stanie ,firmy będą musiały podnieść stawki do minimalnych 196,50 NOK . Aby tak się stało potrzebne są dokumenty typu Payslipy,DSB lub umowy. Zapewniają 100% anonimowości.
Szczegóły pod adresem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kibic - 2014-12-09 19:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że usunięto kontakt. Niech nikt nigdy nie wysyła swoich dokumentów do firm, które nie są firmami rekrutacyjnymi lub do firm co do których nie macie pewności. Już zdarzały się przypadki podrabiania umów o pracę i dokumentów DSB.
Ostrzegam.
zdjecie uzytkownika
Elektryk - 2014-12-09 23:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ELOGIT to są Związki Zawodowe Elektryków.Dane zbiera Pani Ellisiv Rognlien.Ta Pani bardzo dobrze mówi po Polsku. Nr tel można znaleźć na norweskiej stronie ELOGIT.Jak wszyscy będą się bali to nigdy nic nie osiągniemy. Niestety.
zdjecie uzytkownika
k11 - 2014-12-14 09:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Mam propozycje wyjazdu do Norwegi w styczniu przez firme REM-POL,NA MONTERA RUSZTOWAŃ, chcialbym sie dowiedziec wiecej o tej firmie jakie sa warunki i ile tak naprawde sie zarobi u nich???czy za wszystko trzeba placic i czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wypisuja wszyscy?Pozdro
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-12-15 22:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [k11 - 2014-12-14 09:01:03]:
Kolego, powiem Ci tak. Szukaj czegoś lepszego. Jestem w tej chwili w Norwegii z tej firmy i większa część chłopaków od rusztowań śmiga teraz na miotle zamiast robić rusztowania. Nabrali ludzi i nie mają co z nimi robić. Mechanicy zamiast zajmować się mechanicznymi sprawami robią praktycznie ciągle monterke fundamentów lub transport wyposażenia na statek. Niekiedy nawet rurarskie roboty. Jedynie monterzy kadłubów mają swoje zajęcie. Generalnie mają taki burdel, że potrafia 2 os. do jednej szafki zapakować. Zaczęły się zjazdy do domów, ale bajzel nadal ten sam. Aha i lubią wystrzeliwać ludzi na pieniądze przy wypłatach. Kłamią, mamią i mataczą. Logistycznie leżą i kwiczą. A to nie wszystko.
zdjecie uzytkownika
spawaj - 2015-01-05 13:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie 155 nok. brutto minus wszystkie koszty utrzymania? Szukacie silnych i głupich? Panowie czy naprawdę pracujecie w Norwegii za 30zł.netto? To jesteście już na poziomie moralnego dnaaaaaaaaa.
zdjecie uzytkownika
j - 2015-01-08 09:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety ale to prawda siedze tam drugi raz, poniewaz nie ma narazie gdzie indziej roboty, pojechalem tam tym ich transportem i w jedna i druga strone, tragedia banda zapijaczonych mord i smierdzacych paprykarzy. 3/4 ludzi siedzi tu po znajonosci, sa to ludzie ze szczecina, ktorzy maja podrukowane paragrafy na zwyklych wizytowkach, nie maja pojecia o rusztowaniach i pasuje im jazda na szczocie. Mamia Cie przed wyjazdem ze rusztowania sa, a tak to mycie kadlobow karszerem, jazda na zmiocie, wszystko tylko nie rusztowania, a jak Ci sie nie podoba to wyjazd. Za wszystko obcinaja za kwatere, za prad, za dojazdy, nawet jak chodzisz z buta to obcinaja za dojazd do pracy, zalosna firma. Omijajcie ja z daleka. To jest norwegia, ale na polskich warunkach, na budowie to banda frajerow, kazdy by cie sprzedal, by podlizac sie temu rudemu managerowi, przewaznie sa to osoby ze szczecina, lojalka im sie zalacza.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-01-09 14:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyliczyłem że zarobie na tydzień 2000 złotych netto a co z jedzeniem firma nic nie pisze o dietach minimalne diety w Norwegii to 189 NOK na dzień żywność jest w Norwegii 4 razy droższa niż w Polsce czy wyżywienie jest bezpłatne?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-09 19:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak piszecie na ta firmę a dalej robicie.jak się nie podoba to co wy tam jeszcze robicie?A na temat rusztowaniowcow to tak było w zeszlym roku teraz normalnie składają rusztowania bo wiem sam widziałem. I jest też dużo ludzi z gdanska i Gdyni a nie sami ludzie ze Szczecina. Firma jest kiepska i to bardzo. To jest prawda. I jedzenie n8e jest takie drogie jak tu kolega napisał fakt jest drogie ale jak sie robi tu to nie można pprzeliczac na zł.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-01-25 01:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobra wez nie placz paprykarzu, jak ci to pasuje to siedz tam ile mozesz, bo nigdzie indziej roboty nie znajdziesz, a w tym rempolu to robia sami tacy jak ty co jada raz w tygodniu do sklepu i mroza po 10 bochenkow chleba, bo chleb dla was trole jest najwazniejszy, bo 3/4 z was tam pracujacych zyja jak szmaciarze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spod siebie byscie zjedli, zeby jak najwiecej do polski przywiezc i sie pokazac, a na budowie to dziadowanie fajek i innych rzeczy
zdjecie uzytkownika
ho ho ho - 2015-02-02 15:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyżby brak chętnych by służyć nierobom z Rem-Polu bo wciąż się ogłaszają
zdjecie uzytkownika
kamil90 - 2015-02-27 00:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli to prawda co jeden z użytkowników napisał i rzeczywiście można 2000 zarobić tygodniowo to na co wy tak narzekacie? ja chętnie pójdę pracować za nawet połowę tej sumy tygodniowo. tylko macie rady i wskazówki jak się dostać do takiej pracy i jakie wymagania trzeba spełnić? pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
Duncyk - 2015-03-09 18:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ho ho ho - 2015-02-02 15:46:34]:
Chętnych nie brak tylko etatów brak, widać że nie mają problemów z naborem do pracy,dzwonili kiedyś do mnie i proponowali pracę jak monter rusztowań z chęcią bym skorzystał problem w tym że potrzebowałem 2 tygodnie na wypowiedzenie pracy w Polsce a do tygodnia miałem wyjechać do Norwegi, nie udało się może następnym razem. Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
Izomer - 2015-03-21 13:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba każdy to powie, że praca niezależnie jaka za granicą prezentuje się lepiej niż w Polsce. Norwegia to częsty kierunek, chociaż podejrzewam, że ludzie mogą mieć problem, żeby się przestawić na ceny. Z drugiej jednak strony z tego co się orientuję to kasa zapiera dech w piersiach, tak samo jak inne warunki...
zdjecie uzytkownika
paprykasz - 2015-03-31 11:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2015-01-09 14:45:38]:
Znalazł się inteligent w rąbek czesany co studia skończył na rusztowania. i głąbie nie obraża paprykarzy bo nawet im do pięt dorastasz
zdjecie uzytkownika
kraz - 2015-04-16 01:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w Norwegi są wysoki ceny ale wynagrodzenia równoważa tą nadwyżkę. I bardzo dobrze. Bo po kilku miesiącach jak się wróći do kraju to w Polsce jest się Bosem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy REM-POL Resources?
Zadaj pytanie