brak logo

REM-POL Resources

Leirvik

Opinie o REM-POL Resources

Dydy 2015-12-03 11:45:51
Nie masz co pisac, bo nie masz juz argumentow, jestes wlasnie typem co zadne warunki mu nie straszne spanie na podlodze w piwnicy, oszczedzanie na wszystkim, wyjadanie innym z lodowek taka wlasnie praktyka rempolowiczow i oby kogos podpieprzyc to wlasnie TY, ostry cwaniaczek. Ale jak przyjedziesz do Polski to czujesz sie jak Pan i do tego opowiadasz co ty nie robiles i kim nie jestes a w rempolu to ty popychadlo jestes jezdzisz po sklepach i szukasz najtanszego chleba, kupujesz 10 bochenkow i mrozisz, bo w rempolu jezdzi sie tylko raz w tygodniu. Ale tobie to pasuje bo jestes zbyt obs....y by sie odezwac wazne ze placa, bo jestes niedorajda zyciowym. Zapewne jestes jedna z tej trojki co pojechala po rempolu do Francji jako monterzy rusztowan i spalili robote i firme co ich wyslala, bo sie okazalo, ze go..o potrafia. Zycze Ci powodzenia w rempolu rusztowaniowcu z paragrafem z photoshopa.
Jacek L. 2015-12-04 11:02:26
Pisze 100% prawdy, wiec tak firma obcina za wszystko swoj dojazd nieraz z dnia na dzien wiec bilety sa strasznie drogie, na wyplate zabieraja Ci za prad 400 koron (nie wazne ile go zuzyjesz), 200 koron za dojazd do pracy (nie wazne jak daleko od stoczni mieszkasz), warunki mieszkalne masakra, lepszy stan rudy trzyma dla swoich pupilkow i za pokoj obcinaja Ci miesiecznie 3600 koron, zarcie na swoj koszt, oszukuja Cie ze bedziesz pracowac jako monter rusztowan, a na miejscu okazuje sie ze jestes tzw serwisem i robisz wszystko na tym statku, zgarniasz snieg, pompujesz wode, zbierasz piasek po piaskowaniu do workow, sprzatasz poklad, itd. Tzw. Popychadlo jestes. Jest tam duzo znajomych of firmy i od rudego managera, przewaznie ze Szczecina, ktorym wlasnie pasuja takie prace. Ale jak chcesz mozesz niewierzyc, moze maz jechac i sie samemu przekonac no chyba ze jemu tez odpowiadaja takie obowiazki jak napisalem wyzej.
Jacek L. 2015-12-04 11:09:51
No i maz musi sie przygotowac na to iz lodowka jest wspolna i czasami lubi cos zginac Twojego z lodowki, do sklepu jezdzi sie tylko raz w tygodniu w soboty po pracy i ludzie kupuja jak najtanszy chleb po 10 bochenkow i mroza w zamrazalniku sobie. W szatni brakuje dla Ciebie szafek, no i nie ma prysznicow, ale oczywiscie niektorym nie przeszkadza to. Tak to wszystko wyglada. Ogolnie jest tam taka zasada jak Ci sie nie podoba to wyjazd do polski, bo przeciez firma nie ponosi za Ciebie zadnych kosztow, za wszystko placisz sam.
Jacek L. 2016-01-01 21:16:29
Skad Ci sie wzielo 600 zl, jak Ci pisze ze 3600 koron, korone masz za ok. 50 gr to wychodzi Ci 1800 zl. Sluchaj jedz przekonaj sie sam i zagryzaj zeby, wlasnie takich jak Ty tam potrzebuja zagryza zeby i nawet jakby Cie w oborze przechowywali na noc to powiedzial bys ze tak musi byc i wytrzymasz. Przez takich jak Ty wlasnie psuje sie zagranica robota i nas nie szanuja. I czytaj ze zrozumieniem kazdy komentarz Nie Nie Mozesz Wynajac Sobie Sam Pokoju Ani Mieszkania Zrozum To W Koncu.
1
Jacek L. 2016-01-04 10:57:26
No wlasnie firma ma takie lokum nazywaja to w biurze swiniarnia - 40 osob i tylko dwie kuchnie, polaczi cebulaczi kradna tam jedzenie ktore zostawiasz w tylko dwoch wspolnych lodowkach. Nie ma znaczenia czy bedziesz mieszkal na kupie z innymi czy bedziesz mieszkal w luksusie, czy w jakims syfie zawsze wezma od Ciebie 3600 oplaty sa zawsze stale. Firma kest nastawiona zeby Ci owalic na kase na kazdym kroku.
były rempolowiec 2016-01-12 21:07:02
siedziałem i czytam te opinie i faktycznie tak jak piszą za wszystko tną przejazdy do Norwegii za swoje a często jest tak ze wyjazdy są z dnia na dzień wiec bilety drogie po drugie 3600 koron płacić za te warunki w jakich się mieszka przesada bo to chlew jest co lepsze to rudy daje znajomym i swoim kolesia .mimo spisywania licznika z ciekawości za prąd i tak trzy ,cztery razy tyle .Dojazd do pracy płatny 400 koron .byłem tam na 4 kontraktach bo byłem zmuszony nie miałem innej pracy .w biurze mówią co innego i wychodzi co innego ,a ich menadżer to już temat rzeka kłamczuch tak wielki ze masakra mówi ci to co chcesz usłyszeć .Wiem ze teraz robią w Kleven i jeżdżą tam tylko przydupasy rudego oraz pani B z biura za tak zwana kaczuszkę :) tak ze nie polecam tej firmy no chyba ze jest się pod ścianą.
1
były pracownik 2016-01-17 15:34:54
Witam-pracowałem w tej firmie kilka lat-wypłaty zawsze były na czas-kolesiostwo całe klany rodzinne pracowały i eliminowały niewygodnych i nieposłusznych pracowników czytaj lepszych i bardziej ogarniętych fachowców,piaskarze cukiernicy piekarze pracowali jako elektrycy czy monterzy
ale wiadomo to po znajomości-wałki były kręcone od zawsze a poziom menagerów zakrawa na kpinę zastanawiałem się skąd oni ich biorą?Był taki menager Olo to dopiero artysta magik-oszukał Runego na 500 tys koron a i jeszcze swoich przydupasów których kasa z zasilku rodzinnego wpływała na jego konto-długo by pisać o przekrętach ale być może kiedyś to opisze szczegółowo cdn....
4
były pracownik 2016-01-18 20:49:23
nie wylewam żalu opisałem pewne mechanizmy zależności- było minęło pozdrawiam



samo zło 2016-01-18 22:11:45
witam wszystkich widzę że nie wiecie co piszecie ludzie nie macie pojęcia o pracy w norwegi chciał bym się dowiedzieć gdzie teraz jest praca w norwegi kazdy to wie każdy normalny to wie że jej na razie nie mam nie ma po za kleven a więc rempol ją mam gdyby to była taka dziadowska firma jak tu wszyscy piszę to pewnie już dawno by ją że stoczni wyrzucili ale tak nie jest i ma się dobrze i bedzie miała coraz to lepiej bo stego co mi wiadomo to stocznia ma kotrakty do końca 2017 podpisane tylko jest mały problem że ci którzy tak piszą zle o firmie to nie mają pojęcia o pracy i nigdy nie dostaną sie do kleven to jest specyficzna stocznia (stocznia miejscem pracy dla najlepszych ) więc proszę nie wypisywać bzdur na ten temat bo piszecie nie prawdę
2
Byly pracownik 2 2016-01-20 06:35:19
Co ty wogole wypisuje paparuchu dobra firma rempol dla kogo chyba dla kleven jest dobra wszystko co zle opisane o rempolu jest prawda mam 12 lat doswiadczenia na rusztowaniach wiec nie pisz mi ze sie nie znam, takiego syfu jak w tej firmie nie widzialem nigdzie. Ty to pewnie jestes jakis lizus co trzymasz sie rekoma i nogami, ale ty jestes ten rudzielec manager. Tak czy siak paparuch jestes co bronisz dziadowskiej firmy. Moze powiesz mi ze tam nie pracowali po znajomosci dwaj pajace co maja lombardy w szczecinie jeden z pocharatanym ryjem, bo ktos mu usmiech poszerzal.
1
Jeden z nich 2016-01-20 14:23:39
I tu masz rację samo zło stocznia specyficzna ale da się przeżyć tylko trzeba chcieć. Pozdro No Smoking
Dydy 2016-01-21 06:28:01
Ale co trzeba chciec sie zeszmacic, jak Ty ? Nick chyba oznacza ze jestes jednym z tych dupowlazow rudego.
Dydy 2016-01-24 06:29:13
Widac po twoich wypowiedziach to twoja jedyna zasada to byc frajerem do konca czeresniaku z rempolu
Jeden z nich 2016-01-25 10:53:20
Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem to byś wiedział że chodzi o stocznie a nie o rem-pol. Ze to stocznia jest specyficzna. A czereśniak to jesteś ty kozi wymiocie
Jeden z nich 2016-01-26 23:12:18
Oj oj oj zacząłem się bać ja się postaram dowiedzieć kim ty jesteś frendzlu. Pozdro
Ja 2016-01-27 06:56:06
Dawaj szczecinski kozaku czekam na Ciebie zwykla bita pala z Ciebie nic wiecej
Jeden z nich 2016-01-27 12:28:48
Bity to ty byłeś w dzieciństwie przez rówieśników.
Dydy 2016-01-27 22:08:05
Bita pala to znaczy frajer kon donie zlezaly
były rempolowie 2016-02-01 21:00:15
o widzę ze i biuro bieżę się za pisanie opinii a co zabolało ze a kaczuszkę się wjeżdża wiem bo sam widziałem jak pani B dostawała cale szczęście ze już nie musze pracować w tej firmie gdzie pracują sami zakłamani ludzie czytaj biuro i rudy ma nadzieje ze w końcu firma się przejedzie najgorsza firma w jakiej pracowałem
1
Monter 2016-02-03 19:57:45
Firma jedna wielka klęska,zakłamanie zresztą szkoda słów.
Jestem tu teraz,ale ostatni kontrakt bo to co tu zobaczyłem to jakaś masakra.
Gadają co chcesz usłyszeć i zabierają ci kasę za wszystko nawet stawki obcięli nie informując o tym nikogo.
Po za tym już ta firma w kleven nie pociągnie bo wszyscy normalni odejdą a paparuchy zostaną to ich moment pogonią.
I tak się skończy kariera.
4
Janek 2016-02-03 22:00:24
Kolejny raz odpisuje biuro, gdzie niby dziala ta firma wiecej niz w kleven, co ty wygadujesz. Ich jedyny kontrakt to kleven i nic wiecej. Kiedys moze i dzialala w paru miejscach, a teraz jako smieciarska firma zostala z podrzedna stocznia kleven tylko i wylacznie. 3/4 ludzi jest po znajomosci, albo od pracownikow biura, albo od samego rudego managera. Chcialbym zeby wkoncu wszyscy pracownicy co cos potrafia olali ten rempol i zostaly same nie udaczniki ze szczecina, i wkoncu wywalili ta podredna firme z norwegii. Banda paprykarzy, lombardziarzy i szmaciarzy.
2
Jarek 2016-02-08 09:07:14
To prawda sam rudy tak sie chwalil ze ich jedyny kontrakt to ten w kleven i nic wiecej szmaciarska firma i tyle szkoda slow :p
2
haha 2016-02-08 19:33:22
zawsze macie jeden kontrakt na Mykle nie licząc elektrykow tak ze nie podniecajcie sie cale szczęście ze ja pracuje teraz normalnej firmie a nie w rempolu
Srempol 2016-02-14 10:19:48
Rempol to ma jedyny kontrakt w kleven i tylko taki bedzie mial, bo to smieciarska firma gdzie nigdzie jej nie chca. Tak ze nie gadaj mi tu ze wyjdzie ona z tego swojego rynsztoka i bedzie miec lepsze oferty. Ona sie trzyma jeszcze przy zyciu wlasnie poprzez okradanie ludzi co miesiac za wymyslone oplaty.
5
byly 2016-02-15 20:02:59
Co mądrzejsi już dawno z tej firmy się zwinęli a raz jeżdżą ochłapy tak ze ni warto ta firma zawracać sobie głowy
1
byly 2016-02-18 19:18:43
haha podwyżki chyb za czynsz rozmawiałem ostatnio z chłopakami co byli na w kleven i nic takiego jak podwyżki nie było .Oczywiście raca wszędzie jest oki jak człowiek się dostosuje ale to chodzi o was co siedzicie w biurze i o rudego po prostu nie da się z wami współpracować bo wszyscy jesteście jak święte krowy, kłamczuchy i ściemniacze
1
John 2016-02-19 01:19:43
Podwyzki co ty tu sciemniasz jakie podwyzki chyba za mieszkanie, prad i dojazdy za to moze i podwyzki wasi pracownicy dostali :p ale nie przejmujcie die paprykarze sa dosc wytrzymali, oni nawet moga pracowac i za 50 koron i spac na podlodze :p dostosuja sie by udawac ze szczota monterow rusztowan
3
szczesliwy 2016-02-27 20:23:13
mi ta firma uratowała życie, dziękuje jej za to
Ja 2016-03-03 11:53:08
Zycie mu uratowali bo to pewnie jeden z tych cwaniaczkow od lombardow, moze nawet ten z pocieta morda co w dlugach tonie, udaje rusztowaniowca a zero pojecia i checi do nauki no to zawsze szczota w reke i jazda
1
barman 2016-03-04 07:37:07
W Kleven nic nie znajdziesz stocznia rumunami obstawiona język polski wersja rynsztokowa jak najbardziej możesz podszkolić się.
barman 2016-03-06 10:48:14
Jeżeli to pierwszy wyjazd do Norwegii to od czegoś trzeba zacząć, najlepiej jak osobiście sprawdzisz, bo jak sam wiesz to każdy ma inne wymagania co do warunków pracy.
ktos 2016-03-30 08:52:54
zgadzam się z Kolegą były 2 ten seba to gbur jakich mało uważa się tak jakby był prezesem firmy ale kiedyś się doigra cwaniaczek.
szczesliwy 2016-04-12 20:42:38
cóż nie będę z wami dyskutował bo musiałbym się zniżyć do waszego poziomu
stary 2016-04-14 23:30:00
Naiwniak! Po pierwsze naucz się pisać po polsku, po drugie popytaj tych co długo tam pracowali. Tak pracowali bo ''poszli po rozum do głowy''. Właśnie zaczynają się problemy z norweskim US byłych pracowników.
stary 2016-04-14 23:30:27
Naiwniak! Po pierwsze naucz się pisać po polsku, po drugie popytaj tych co długo tam pracowali. Tak pracowali bo ''poszli po rozum do głowy''. Właśnie zaczynają się problemy z norweskim US byłych pracowników.
prawyj 2016-05-11 21:08:34
Cześć! Jak teraz wygląda sytuacja na temat pracy w Kleven. Ile wychodzi na rękę za 4 tygodnie oraz za co trzeba płacić samemu. Czy opłaca się jechać. Dziękuję1
zulus 2016-05-19 22:35:27
co ty idioto wypisujesz ?
firma krzak rempol ma kontrakty na kleven bo ojciec runego mial uklady w jednym z norweskich bakow i dzieki temu kleven otrzymywalo kozystne kredyty kiedy potrzebowalo !!! po drugie imbecylu , nawet norwegowie mówią o tej stoczni , ze to najgorszy syf pod słońcem , po trzecie za jeb..e 8000 jechac do norkolandii to trzeba miec nóż na gardle albo byc totalnym nieudacznikiem , po czwarte sam bylem swiadkie zlodziejstwa na mojej osobie i nie tylko w tej firmie , zostawilem pieniadze menadzerkowi przed moim zjazdem do polski by zapłacił za moją wizytę w przychodni choc ponoc człowiek ubezpieczony nie powinien ponosic kosztów leczenia !!! a kilka miesiecy pozniej dostalem pismo z norwegii z przychodni z rachunkiem plus odsetki za nie zapłaconą wizyt , nie wspominając o kolegach , którzy mieli potrącane zaliczki z wypłat i to nie małe kwoty , a okazało się że te zaliczki pobierał ktoż inny , zgadnijcie kto ??? nie pozdrawiam ciebie , bo jestes kretynem !!!
1
fuckrempol 2016-07-05 12:36:51
Zaczyna się już od bzdur które firma umieszcza w ogłoszeniu. Za każdym razem kiedy wystawiają nowe jest ono tak napisane żeby wyglądało bardziej atrakcyjniej od poprzedniego tzn. stawka godzinowa idzie w górę ale to tylko poprawka wizualna bo nie wiedzieć dlaczego wliczają w nią ekwiwalent urlopowy. Kłamstwa jakimi poczęstowała mnie pani B. w rozmowie telefonicznej były na poziomie tej firmy czyli mierne ale niestety przekonałem się o tym dopiero po przyjeździe do Kleven. Znajomość rysunku technicznego, doświadczenie co najmniej 5 - letnie, tak jest napisane w ogłoszeniu a ja się pytam do czego potrzebne mi to wszystko skoro pierwsze 2 tygodnie sprzątałem po innych firmach a drugie 2 szlifowałem i trochę paliłem palnikiem. Wąska grupka ludzi która jeździ tam od dawna dostaje lepsze roboty ja jako monter kadłubów i nowy pracownik byłem gorzej traktowany jak te przypadkowe osoby ściągnięte z pola czy z ławeczki obok wiejskiego sklepiku tylko dlatego że jeździli i będą jeździć tam bo gdzie w kraju ŁON TYLE ZAROBI. Dla kilku z nich to pierwszy wyjazd na kontrakt i zrobią wszystko żeby tam zostać, sam byłem świadkiem jak typ zwalał całą winę w rozmowie z majstrem na swojego kolegę bo nie wyrobił się z robotą, robił to w tak bezczelny sposób i wcale nie przejmował się tym że stoję obok ale takich przykładów mógłbym podać mnóstwo. Podsumowując : najgorszy mój kontrakt na szczęście trwał tylko 4 tygodnie musicie jeśli zdecydujecie się tam pojechać pilnować swoich godzin bo często się nie zgadzają z godzinami które faktycznie wyrobiliście, kolejna sprawa jeśli będziecie jechać do Kleven to z góry mówcie że chcecie mieszkać w tzw. HILTONIE to najlepsze kampy z netem w innych jest słaby albo nie ma. Mogą się tłumaczyć że nie mają miejsc ale to nie prawda bo trzymają pokoje dla swoich kolesi którzy wracają tam pod warunkiem że trafią właśnie na HILTONA. Miejsce pracy :) możecie trafić na łajbę, halę albo tak jak ja do ekipy która zajmowała się porządkami na stoczni- sprzątanie po innych firmach w których pracowali polacy albo co gorsza po takich w których pracowali rumuni. ODRADZAM TĄ PSEŁDO FIRMĘ REM POL wolałbym już wrócić do pracy w polsce niż do nich.
John Rambo 2016-07-11 08:33:53
Zgadza się kasują za wszystko nawet przerwy trzeba odpracować dobrze że nie ma opłat za tlen piszę ze względu dla ludzi z Trójmiasta żeby nie zawracali sobie głowy z wyjazdem z tej firmy nie opłaca się zarobi się tyle samo co na stoczniach w Gdyni czy w Gdańsku tam jest praca dla ludzi poza Pomorza gdzie nie ma pracy i dla ludzi ze Szczecina tylko oni mają problem że większość z nich nie umie robić.
Pierwszy tydzień pracujecie na swoje koszta oczywiście jeżeli macie jedzenie ze sobą,także nie polecam tej firmy a w szczególności stoczni Kleven tam praktycznie rządzą Rumuni Polak to jest na załatanie dziury a w pierwszej kolejności pracownicy z Rem-Pola
3
Dan 2016-08-12 08:31:20
To jakie sa realne zarobki po tych wszystkich kosmicznych potraceniach?
kolejny zdziwiony 2016-08-16 20:54:32
i pesje dostaniecie tylko za połowę miesiaca ciekawe kiedy reszta .
Robi 2016-08-16 21:55:47
Proszę o wypowiedź menadżera kiedy będzie reszta wypłaty na koncie,oraz kiedy poprawią się warunki sanitarne na domkach pobieranie opłat w wysokości 100 NOK za dobę, to nie w pożądku w warunkach gdy ludzie śpią na oszczanych ,obrzyganych I zapleśniałych materacach, a w pokojach jest grzyb,kiedy będzie prawdziwy remont domków, a nie tylko zamalowywanie grzyba.
5
turbo 2016-08-21 01:15:42
scierwo nie firma nie polecam nikomu
2
georg 2016-08-21 13:22:54
widzę samych narzekających,pytanie;po co tam jeździcie skoro jest tam aż tak źle?Zwolnijcie się wszyscy wtedy zobaczycie co się stanie,to Was będą prosic i poprawią się warunki pracy i płaca nie będzie na dwa razy wypłacana i będziecie z uśmiechem przyjmowani w biurze itd itd.....
2
Szlifierz 2016-09-09 22:54:24
Mi sie podoba bo zarabiam 1000 zl wiecej niż w langsecie na reke mam 7000zl . Trzeba robic . Pozdraeiam super fyrma
kadłubek 2016-09-12 12:23:59
To że płacą słabo to jedna sprawa. Każdy podpisuje umowe i wie na co sie zgodził. Ale kolejny misiac z rzędu jak wyplata jest spóźniona. Termin do 10 a tu 12 i pieniążków nie ma. Dziadostwo totalne.
1
Gregor 2016-09-12 19:41:49
Jak tak dalej pójdzie to w szczecinie zabraknie taksówkarzy i piekarzy. Wszyscy sa w klewen . Naprawde nie polecam . Dotego nie wyplacaja na czas.
Mały 2016-10-17 09:10:51
Chłopie pracowałeś Kiedyś w kleven to polska stocznia w Norwegii tam trzeba orać ale nie o to mi chodzi po pierwsze kasa jaką proponuje ta firma to oszustwo najniższe wynagrodzenie to 190 koron do tego dochodzą dodatki a tu czytam że za wszystko kroją to jest wałek oszustwo nie polecam
1
pinakolada 2016-10-17 19:53:56
dla wielu osób chcących kontynuować i rozwijać karierę w sektorze stoczniowym to ie da się ukryć że ta firma będdzie wybawieniem. przecież polskim przemysł stoczniowy na terenie naszego kraju upadł i został wyprzedany więc bardzo dmobrze jest taki właśnie pracodawca
rezi 2016-11-10 10:02:11
Witam.....
Chciałbym zapytać kogoś kto był przez firmę Rem-pol w Norwegii w Alesund jako spawacz,jak to wszystko tam wygląda? Dzięki i pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o REM-POL Resources - Leirvik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources