brak logo

berendsen

Siemianowice Śląskie

Opinie o berendsen

anonim 2011-06-08 12:57:12
Witam, chciałam się zorientować jak się u Was pracuje? Szukam pracy!
5
ooooooo 2011-06-08 16:44:30
jedym słowem ciężko, i gorąco jak cholera
1
anonim 2011-06-24 00:05:05
za taką podstawę ph wcale się nie dziwie, że ciężko...
anonim 2011-07-15 23:12:27
to ile handlowiec zarabia????
słyszałam, ze ogólnie zarobki takie sobie w tej firmie..
i ze nagonka na wynik jest, a przy tym trudno sprzedać, bo jakość usługi pozostawia wiele do życzenia
anonim 2011-07-22 00:13:32
anonim - 2011-07-15 23:12:27

to ile handlowiec zarabia????
słyszałam, ze ogólnie zarobki takie sobie w tej firmie..
i ze nagonka na wynik jest, a przy tym trudno sprzedać, bo jakość usługi pozostawia wiele do życzenia

całe 1800brutto podstawy, a jak nie zrobisz zdaje się min.60% targetu, to w ogóle nie dostajesz premii. Są zdaje się podwyżki podstawy ale są tak symboliczne, że ciężko je dostrzec :)
Suku 2012-07-18 15:33:56
Witam.
A czy w tej kwestii coś się zmieniło? Naprawdę tak źle z jakością czy osiągnięciem targetu? Byłem na rozmowie i na ścianach są wyniki zadowolenia, oh ach i że jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie jet być klientem, ale czy realnie na rękę dostaje się te 2000 z premią? Troche tożenujące jeśli to prawda.
deserese 2012-09-04 15:08:28
spokojnie można mieć średnią 3000-3500 zł, ale trzeba sporo jeździć i mieć gadane.
D..... 2013-07-05 19:04:51
deserese - 2012-09-04 15:08:28

spokojnie można mieć średnią 3000-3500 zł, ale trzeba sporo jeździć i mieć gadane.
Firma działa na zasadzie... a nóż klient nie doczyta, nie dopyta i podpisze, a w tedy jest nasz. Leasing ubrań to jak cyrograf z diabłem. Handlowcy starają się nie mówić o wszystkich kosztach , a warunki "owijają w bawełnę". Czytajcie po 5 razy umowę. Rezygnując i tak musisz odkupić to ubranie... za min 50% wartości. A ceny ubrań mają z kosmosu!!!!
ciekawy 2013-08-22 12:28:02
Witam, mam pytanie jako wygląda pensja i warunki pracy opiekunów (nie przedstawicieli handlowych) klienta czy serwisantów jak niektórzy ich nazywają?bardzo proszę o konkretne odpowiedzi.dziękuje z góry
5
anonim 2014-03-08 11:37:11
Praca bardzo ciężka w lato upał jak cholera ,pozatym brygodzistka i kierowniczka niezbyt miła dla pracowników .Praca do upadłego!!nie polecam!!!1
Anonim 2014-04-03 17:11:27
ISTNY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] MOBING !!! BRYGADZISTKI CHAMSKIE ZASTANAWIAM SIE CZY NIE ODDAC SPRAWY DO SĄDU PRACY, PRACOWAŁAM TAM I NIKOMU NIE POLECAM. CZŁOWIEK JEST TAM TRAKTOWANY JAK ROBOT. OCZYWISCIE BERENDSEN W SIEMIANOWICACH SLASKICH
1
Anonim 2014-04-11 15:31:32
brak urlopu który przysługuje, chorujesz to już nie masz powrotu bo wylecisz, wysokie premie które nie istnieją i przymusowe soboty z których nie można rezygnować.
1
ona 2014-04-12 13:11:54
Popieram
w pręta 2014-06-03 19:46:56
gdzie widziałeś lekarzy pracujących 24 na dobę? Wg ciebie nie śpią? nawet jeśli dużo pracują to wiedzą za co - umowa o pracę wraz z zawartymi zasadami powinna obowiązywać. w sobotę praca ok ale za dodatkowe pieniądze lub dzien do wybrania kumasz? umowa o swiadczenie pracuy nie może być niewolnicywem
NEW1122 2014-09-16 18:12:25
PRACUJE W FIRMIE BERENDSEN I NIE UWAAZAM ZE FIRMA JEST DO NICZEGO A WRECZ PRZECIWNIE.PRACUJE SIE TU SWOBODNIE BEZ NACISKU BEZ TELEFONOW I JAK TO KTOS WYZEJ OPISAL BEZ OPIERDZIELANIA.FIRMA BARDZO PRZYJAZNA PRACOWNIKOM A BZDURY WYPISUJE KTOS KOMU NIE CHCIALO SIE PO PROSTU PRACOWAC-TAK UWAZAM,BO JESLI JESTES W STANIE POSWIECIC 6 GODZ ALE SOLIDNEJ PRACY I POTRAFISZ SPRZEDAWAC TO NIKT SIE DO CIEBIE NIE PRZYCZEPIA.ZRESZTA SA MIESIACE W KTORYCH USLUGI MNIEJ SIESPRZEDAJA I FIRMA TO ROZUMIE.NIE MA NACISKU ANI STRESU.WIADOMO W KAZDEJ PRACY NA STANOWISKU PH TRZEBA CZASEM PRZYCISNAC.BZDURY WYPISUJE KTOS KOMU NIE CHCIALO SIE PRACOWAC A CHCIAL PIENIADZE DO KIESZENI ZA FREE.
POZDRAWIAM
new1122 2014-10-08 18:28:23
z czystym sumieniem moge polecic firme berendsen.mila atmosfera .
anonim.. 2014-10-15 23:14:19
atmosfera do dupy...a opinia o brygadzistce imieniem E,, i kierowniczce..to prawda..
anonim 2014-10-15 23:21:41
malo ludzi a pracy duzo..gonitwa,gonitwa...na halach glosno,goraco..nie mozna romawiac,,tylko tempo..tempo....nie polecam tej firmy..
2
ON 2014-11-16 21:28:23
HEJ MOZE KTOS POWIEDZIEC JAKI JEST SYSTEM ZMIAN NA PRODUKCJI I JAKIE ZAROBKI? W TEJ FIRMIE W WIAZOWNIE.

Z GORY DZIEKI ZA ODPOWIEDZI.
1
voila 2014-12-19 18:02:15
Ciekawa sprawa bo firma berendsen poszukuje nowych pracowników. Zerknijcie na najświeższą ofertę pracy, moim zdaniem ciekawa sprawa.  Firma Berendsen Textile Service Sp. z o.o. lider na europejskim rynku w zakresie wynajmu i serwisu odzieży robocz...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5689396?keywords=&region=
1
Bambini Berends 2015-01-17 11:38:52
Jeśli ktoś chce usłyszeć prawdę o berendsie w siemianowicach śląskich niech mnie posłucha dokładnie i uważnie.Każde słowo jest prawdą i nie jest naciągane z żadnej strony zarówno pod względem zarobków jak i samej atmosfery w firmie.

A więc tak : pracuję w berendsie od przeszło ładnych parę lat.w tym czasie wiele się widziało i słyszało oraz przeżyło.
Jeśli chodzi o produkcję : praca zmianowa.
Tym samym nie masz nic do gadki i nikogo nie interesuje co i jak czy ci pasuje czy może chciałabo by się z kimś zamienić -- kicha, ( usunięte przez administratora )
URLOPY - boże zlituj się - jeśli chcesz urlop to na warunkach i zasadach jakie narzuca pani kierownik - jeśli ci się nie podoba to wypad. na twoje miejsce będzie 10 innych do pracy. każdy urlop jest ustawiany nie pod pracownika gdy mu pracuje - tylko tak by ONA MOGŁA IŚĆ NA URLOP I MIEĆ ŚWIĘTY SPOKÓJ a wy robaczki zapierdal.....urlop w miesiącach czerwiec lipiec sierpień to sobie wybijcie z głowy bo PANI KIEROWNIK IDZIE !!!!! no ( usunięte przez administratora )
Zarobki -- firma kasuje kokosy a pracownikowi jak dają ( usunięte przez administratora ) brutto to jest SZAŁ JAK DOBRZE FIRMA PŁACI I DBA O PRACOWNIKA !!!!!!!!!!!

HANDLOWCY -- praca za te pieniądze to tylko dla kogoś kto ma Średnie i wystarczy mu ( usunięte przez administratora ) brutto ( a i tak jajka się popocą by to osiągnąć )

Reasumująć -- jesteś ach i och u kierowniczki -- możesz na coś liczyć
JEśli nie .... wypad - zrobię jak będę uważała bo ja mam prawo do wszystkiego wy do niczego .

FIRMA MA NA ŚCIANACH ZADOWOLENIE KLIENTÓW !!!!!!!!!!!!!!! JACY DOBRZY !!!!!!!!!!! JACY ZADOWOLENI !!!!!!!!!!!!!!

KOSZTEM PRACOWNIKÓW KTORZY NAWET NIE DOSTANĄ POŻĄDNEJ PREMII GDYŻ PO CO .
A JAK DOSTANĄ TO Z TEGO CO MAJĄ DOSTAĆ TO SIĘ IM UTNIE BO KIEROWNICZKA MA KAPRYCY ŻYCIOWE.

Każdy na pewno powie - to po co tam pracujesz jak tak żle. A no dlatego bo nie mam innego wyjścia - błędy życiowe których człowiek teraz żałuje już nie wróci a lata lecą.......

7
samSons 2015-04-23 16:58:04
no niestety muszę przyznać rację... ciężka firma i to patrząc od strony Klienta, trzeba mieć niezłe nerwy i dobrze orientować się w zapisach Umowy, by mieć szansę na walkę o koszty zgodne z Umową... trochę to głupie, że nasz Zarząd podpisał taką Umowę, a za egzekwowanie jej zapisów odpowiadamy my... tylko przez fakt braku możliwości normalnej współpracy ja nie polecam tej firmy... nie lubię być naciąganym ; reprezentuję zakład produkcji spożywczej
2
nowszy 2015-08-22 01:48:22
Witam,

oddział Siemianowice poszukuje PH. Może ktoś coś napisać więcej jak sie pracuje, jakie warunki, jak kierownik, auto itp...

z góry dzięki
pracownik 2016-01-22 12:31:24
Niestety. To sama prawda. Nic sie nie zmienilo, a chyba jest gorzej niz bylo. Az dziwne ze gora na to pozwala. Bo podobno tak jest tylko w Siemianowocach. W innych zakladach praca tak samo ciezka, ale w dobrej atmosferze.
kociak2131@intera.eu 2016-05-18 20:57:12
( usunięte przez administratora ) ROBI Z LUDŻMI CO CHCE NIE MA POJĘCIA O LUDZIACH O WNUKACH NIE WSPOMNĘ .WZIEŁA SOBIE CZAJNIK OCHRONY NIE CHCE ODDAĆ .JAK ŻYĆ oDEJĆ IDŻ DO DOMU DAJ INNYM PRACOWAĆ
3
R 2016-09-12 15:57:09
Kierownik w Siemianowicach ma ludzi za ścierwo, nikogo nie szanuje ! Omijajcie ten oddział. Ja to olałem już po wstępnej rozmowie telefonicznej.
2
tak 2016-09-12 16:36:13
To skoro jest szansa u nich na narzędzia pracy @korek, odpowiednie benefity socjalne i na pakiet medyczny to się wcale nie dziwię, że ich oferty są teraz tak popularne. A wypłata jest u nich na czas? Dzieki
Zostaw swoją opinię o berendsen - Siemianowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie berendsen