brak logo

EUROINVEST SALLER Sp. z o.o.

Weimar

Opinie o EUROINVEST SALLER Sp. z o.o.

Roman 2016-10-13 12:21
Zależało mi na przekazaniu rzetelnej informacji, której sam tutaj nie znalazłem kiedy jej potrzebowałem. Teraz mogę się podzielić własnymi spostrzeżeniami, które mam nadzieję okażą się pomocne dla tych, które tych informacji szukają. Pozdrawiam
2
ZigZag 2016-10-14 21:47
Ty się Romek na szefa wizerunku przyjmij
Zaciekawiony 2016-10-16 11:37
A jak wygląda atmosfera w pracy? Roman zatrudniłeś się?

Sam budynek i otoczka to nie wszystko... Perspektywy rozwoju? Szacunek do innych ludzi?
Roman 2016-10-18 14:56
Hahaha.. pomyślę o tym ;) Zapewne więcej mógłbym powiedzieć gdybym popracował tam trochę, tutaj natomiast przekazałem moje indywidualne spostrzeżenia po rozmowach, które odbyłem z tą firmą i ciesze się, że wpis wzbudza zainteresowanie ;)!
Roman 2016-10-18 15:14
Podczas kolejnej negocjacji wynagrodzenia nie zgodziłem się na pracę poniżej własnych oczekiwań, chociaż i tak zszedłem już nieco poniżej minimalnej kwoty którą pierwotnie byłem w stanie zaakceptować. Pracy ostatecznie nie podjąłem ponieważ otrzymałem informację o wyborze innego kandydata, zatem nie mogę wypowiadać się w kwestii podejścia do pracownika, warunków pracy itd.

Byłoby super gdyby znalazł się ktoś odważny, kto miał okazję tam pracować i podzieliłby się z nami opinią. Jeszcze bardziej pomocna byłaby opinia kogoś kto aktualnie pracuje w tej firmie. Z oczywistych względów należy się spodziewać, że takie osoby mogą bać się wypowiadać na forum. Sam szukałem tutaj informacji jeszcze zanim zacząłem rozmawiać z tą firmą. Niestety poziom odpowiedzi był bardzo ogólny i w zasadzie nieprzydatny, dlatego postanowiłem podzielić się z innymi moimi spostrzeżeniami z samego procesu rekrutacji.

Co do możliwości rozwoju mogę jedynie domniemać, że podjęcie pracy w centrali firmy (bez doświadczenia na rynku niemieckim) byłoby samo w sobie możliwością do rozwoju i poznania sposobu działania niemieckiego inwestora, poznania niemieckich przepisów i norm. Wszystko zależy od tego jak rozumiesz możliwość rozwoju, czy masz na myśli pięcie się w strukturach firmy, czy poszerzanie własnego doświadczenia i umiejętności. Dla mnie rozwojowe byłoby dojście do takiego poziomu, żeby samodzielnie realizować projekty inwestycyjne na rynku niemieckim oraz w innych krajach. Jeśli chodzi o możliwość pięcia się w strukturach firmy, to ciężko się odnosić do tego bez realnych doświadczeń w pracy w strukturach firmy. Mogę jedynie powiedzieć, że dział budowlany do którego aplikowałem liczył nie więcej niż 10 osób i miał jednego kierownika, więc był to raczej dział specjalistów realizujących wytyczoną strategię, przy czym każdy realizuje swój projekt od A do Z i to na pewno jest plus, że poznajesz całą procedurę.
Julian R 2016-11-02 22:05
Bardzo słaba firma rodzinna. Metody kontrolingu (czytaj chamskiej inwigilacji) pracowników opanowane do perfekcji niczym z najkoszmarniejszej korporacji. Przerost formy nad treścią. Słaby gracz na rynku nieruchomości.
2
Monika 2016-11-03 21:13
To co pisze Julian to niestety najprawdziwsza prawda. Nic dobrego na temat tej firmy nie można powiedzieć. Zapytajcie miejscowy Arbeitsamt, to usłyszycie jaką opinią cieszy się ten pracodawca. Chociaż zaraz się pwenie włączy ktoś z komentarzem z biura w Polsce, że jest bomba, praca wartościowa, że to nie głąby, bo jak głąby doszłyby do "takich" pieniędzy itd itp, że atmosfera fajna i w ogóle .... Miałam okazję tę krótką chwilę pracować i nigdy więcej za żadne skarby. (a skarbów to tam nie ma :)
1
Roman 2016-11-03 23:32
Widać, że negatywne opinie się powtarzają, więc to nie przypadek.. Zatem reasumując chyba dobrze, że ostatecznie nie podjąłem tam pracy :)
1
Iwona 2016-11-08 19:43
Roman ja też nie podjęłam .....
1
Były pracownik 2016-11-16 06:27
Również odradzam tę firmę...:

- upokorzenia, kolesiostwo i "stara gwardia", nikt nie ma prawa głosu.

Ciągła kontrola przechodząca w mobbing, zero szans rozwoju, wszyscy są asystentami lub sekretarkami.
Rozmowa na temat warunków? Z góry narzucone kryteria. Jak najdalej....
1
Pracownik 2016-11-18 06:11
Firma ma swoje plusy i minusy. Największy plus to są zarobki oraz atmosfera między pracownikami.
Szeroki zakres zadań, który pozwala na rozwój. Główna myśl firmy to dążenie do wyznaczonych celów, co bardzo mobilizuje do działania. Trzeba spróbować samemu...
1
Były gwardzista 2016-11-20 22:17
Przestrzegam! Ta firma to strata czasu. Ok, jak sie nie ma kompletnie innej opcji, to się bierze wszystko, więc rozumiem osoby tam pracujace. Natomiast tzreba wiedzieć jedno. Zawodowo - zero, jeśl chodzi o rozwój zawodowy - zero. Pokazanie w CV, że się robiło w Weimarze lub wro dla Sallera, szacunku raczej nie budzi - firma o słabej reputacji, mało rozpoznawalna na rynku. Stosunek pracodawca - pracownik - śmiech że można boki zrywać. Naprawdę warto się zastanowić, bo gra nie warta świeczki.
3
Była gwardzistka 2016-11-26 14:58
No cóż mogę tylko zgodzić się z przedmówcą. Jeśli macie inne opcje pozyskania pracy to nie wchodźcie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie warto. Ja nie miałam innej możliwości ale dzisiaj wiem ze straciłam czas. A ta firma to luka w CV.
1
Doświadczony 2016-11-26 17:30
Firma, która szanuje zaangażowanie w pracę oraz w realizację celów. Tutaj nie ma czasu na "głaskanie po głowie". Ogólnie uważam, że firma nie odbiega w niczym w stosunku do innych firm w tej branży. Bardzo fajna atmosfera między pracownikami.
Były 2016-11-27 10:28
Piszesz jakbyś w przedszkolu pracował a nie w inwestycjach i tak poniekąd ta firma wygląda. Piszesz ze nie odbiega od innych? To proszę napisać na temat zatrudniania na półroczny tzw. Einarbeitung i wynagrodzenia i tych wszystkich bzdur ile to pracownik firmę kosztuje ile w niego musi firma inwestować a to wszystko po to żeby jak najmniej płacić . Prawda jest taka ze polskie firmy płaca dużo lepsze pieniądze.
2
Przerażony 2016-11-27 14:22
Zgadzam się z Byłym.... firma, która nie ceni pracowników i jest bardzo wysoka rotacja. Ludzie, albo nie wytrzymują psychicznie, albo nie przedłuża się im umowy.... Einarbeitung-Wdrożenie to nauka skanowania tony dokumentów. Największa rotacja w księgowości i działach ds. marketingu.... Uciekać!
4
Karp 2016-12-07 13:58
Idą święta a w firmie pogrom. To już tradycja. Dział personalny zwykle w okresie świąt upomina się o swoje żniwo . Komu przedłużą umowę kto sprostał oczekiwaniom kto popełnił błąd etc. te pytania dręczą osoby kursujące weekendami na trasie wrocław-Weimar. Powody zwolnień jak się okazuje są rozmaite jak np ktoś wysłał maila z prywatnej skrzynki w czasie godzin ktoś inny czytał gazetę ktoś skręcił z trasy. Oko wielkiego brata patrzy rozlicza i karze. Zastanówcie się wiec wszyscy zanim w to wdepnięcie.
2
Mick 2016-12-09 20:53
Och Karp. Jeśli czujesz ze to twoja wigilia nadchodzi to współczucia. Na pocieszenie powiem ze ta firemka nie wiele warta i wiele nie tracisz. Na pohybel Karpiu.
1
Śledź 2016-12-13 21:27
Mick, nie tylko Karp idzie na pohybel. Kolejni pracownicy są wypluwani przez machinę, która nawet na chwilę nie zwalnia. Najgorsze, że zwalniają się pracownicy, którzy mają doświadczenie lub wiedzę. Człowiek nie znaczy nic... Liczą się wybrańcy
1
Trix 2016-12-16 23:17
Słaba firemka. Null koma nichts! Dno.
1
Księgowy 2016-12-17 08:01
Mimo tych negatywnych opinii.... firma, która rozwija się bardzo szybko, ciekawa branża, możliwość złapania mnóstwa kontaktów...Warto spróbować....
Mietek 2016-12-19 09:15
Czy ja wiem... Czy tak szybko rozwija się? Na rynku jest już jakieś może z 25-30 lat. Zdesperowany właściciel nie potrafi wejść do 1 ligi, co kompletnie nie dziwi. Inwestycje chybione, problemy z najmem lub po zerowych czynszach. W życiu wszystkiego warto spróbować
1
Sekretarka 2016-12-22 07:50
Z mojej persepktywy praca, która pozwala godnie żyć. Jasny i przejrzysty zakres zadań. Premie świąteczne są dodatkowym atutem.
Jok 2016-12-24 16:07
Godne życie na poziomie 1200 eu per hand. Jak na branże to na łeb nie bije. Najgorsza jest rekrutacja na pełe a po kilku miechach wypad. Robienie ludziom wodę z mó zgu. Nie warto tracić czasu kiedy moznA mieć coś innego. Podziwiam pozytywne opinie na temat tej firmy i odddanie coniektórych pracowników.
1
Kontroler finansowy 2016-12-27 14:43
Pojechałem z Warszawy do Wrocławia na rozmowę o pracę. Zmarnowałem na to cały dzień I nikt nie raczył mnie nawet poinformować o wyniku rozmowy, musiałem sam do nich napisać po miesiącu. Jednym z pytań na rozmowie było: "jako który ze znaków drogowych mógłby się pan opisać?", rekruter cały czas miał uśmieszek na twarzy. Firma zostawia nieprofesjonalne wrażenie.
Dexex 2016-12-28 10:42
Który znak drogowy opisuje tego pracodawcę? Na pewno trójkąt. Może z wykszyknikiem po środku a po drugiej stronie z twarzą rekrutera z ironicznym uśmieszkiem. To co ta firma wyprawia z ludźmi jest OBRZYDLIWE!
1
... Hunter 2016-12-30 13:17
... mam zamiar sie tam ablikowac na stanowsko Architekta w Weimar. Powodem jest chec zmiany pracy, obecnie mam stala. Rajcuje mnie chec wyzszego wynagrodzenia, moze? bo widzac komentarze powyzsze kolegow i kolezanek to wiecej przemawia za "obozem pracy". Zeby bylo jasne mam ok 15letnie doswiadczenie w projektowaniu i realizacji projektow w Niemczech (D), dla PL projektuje tez ale mniej. Uprawnienia projektowe w D i PL, niemiecki prawie bez akcentu. Dowcipnych przygod nie szukam ale wiedze ze ta firma to rodzaj sokowirowki. Co sadzicie o tym, mam tam sie aplikowac ??

Doradca 2017-01-02 21:38
Kontroler finansowy, a kto Cię rekrutował, bo ubiegam się tam o stanowisko doradcy podatkowego? Odpowiedzieli Ci, dlaczego był brak odpowiedzi?
Była 2017-01-02 21:40
Hunter, możesz aplikować, ale warto zapytać się o statystyki rotacji... są zatrważające. Ponad 50% personelu jest corocznie zmieniana. Średnia długość zatrudnienia nie przekracza jednego roku. Na stołkach siedzą wybrane osoby.
1
Palladio 2017-01-03 13:27
Praca w dziale planungu u salera to masakra. Jak masz takie doświadczenie i umiejętności jak piszesz to poszukaj czegoś lepszego. Saler potrzebuje rysowników kreślarzy czy jak ich tam zwać. Praca zdecydowanie poniżej kwalifikacji. Ale jak chcesz sam się przekonaj bo na 100% cię zatrudnią. Jedynym architektem jest js. A robione przez planung koncepcje g. warte. To się nie zmieni bo tak jest od lat.
1
Hunter 2017-01-03 14:00
...dziekuje za info. W zdrowej firmie rotacja pracownikow lezy na poziomie 10-20% rocznie, te 50% mowi samo za siebie.
Hunter 2017-01-03 14:04
...@ PAlladio. Dziekuje za info. Odpisali mi ze przeanalizuje moje CV i sie odezwa.
Juz teraz wiem ze nie jestem ta firma zainteresowany. Pozdrawiam i zycze wytrwalosci pozostalym
1
Manager 2017-01-05 15:55
2 dni temu byłem na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko regionalny kierownik ds. zarządzania obiektami. Po rozmowie telefonicznej zostałem zaproszony do Wrocławia. Rozmowa rzeczowa, jasne przedstawienie zadań i miła atmosfera. Pracownicy, którzy przechodzili sprawiali wrażenie osób zadowolonych. Mają dać znać w przeciągu tygodnia.
Kontroler finanowy 2017-01-08 10:34
Jakaś babka-rzeczowa i konkretna oraz Cezary z działu prawnego, przemądrzały typ z przyklejonym, ironicznym uśmieszkiem. Odpisał, że nie odezwali się z powodu dużej ilości kandydatów.
2
Bock 2017-01-09 08:45
Gość z przyklejonym uśmieszkiem robi to co potrafi najlepiej- czyli niewiele. Prawnik z niego żaden więc zajmuje się szeroko rozumianymi personaliami. Bardzo szeroko rozumianymi
3
Kandydat 2017-01-09 10:16
Dzięki za info. Jaka firma taki rekruter. Mały cwaniaczek.
1
Hans 2017-01-13 23:15
Kolego, to moim zdaniem żeby Cię zadowolić powinni Ci zaproponować min. 4500-5000 eruro brutto w DE, to niestety jest nierealne. Chyba że architekci w DE na etacie zarabiają mniej
Były pracownik 2017-01-16 12:24
To są faktycznie zarobki nie osiągalne w tej firmie. Firma jest fasadowa. Dziesiątki spółek z minimalnym kapitałem. Złocone styropianowe gadżety tani blichtr szpan i życie na krechę na pokaz. Na pierwszy rzut oka sprawni ściemniacze robią wrażenie. Ale to tylko pozory.
2
Manager 2017-01-23 20:31
Firma rozpoznawalna na rynku... są dodatkowe benefity: multisport, ubezpieczenie grupowe, kursy niemieckiego... koledzy w pracy jak najbardziej na plus
1
Maras 2017-02-06 07:55
To jest ostrzeżenie dla wszystkich którzy zamierzają podjąć współpracę z tym popierowym przedsiębiorstwem . Ta firma blefuje. Tak jak swoich pracowników tak poniewiera tez swoich kontrahentów. Przekonaliśmy się niestety na własnej skórze .
1
Ubiegający 2017-02-11 08:59
Maras, a w jakim zakresie współpracowałeś z tą firmą? Ja ubiegam się na stanowisko do działu FM. Rozmowa przez telefon rzeczowa, kilka pytań i mają oddzwonić. Po tym co człowiek czyta, to raczej nie zachęca do podjęcia współpracy. Mimo, że firma jest raczej rozpoznawalna, wiele akcji marketingowych w radiu, gazetach itd. Dzięki za odpowiedź
Msras 2017-02-12 20:49
W budowlance. Ciągłe zmiany i nieprzemyślane decyzje. Arogancja. O wszystkim decyduje właściciel także nikt nie podejmuje samodzielnych decyzji. Firmy od środka nie znam wiec nie pomogę i nie wiem co się robi w dziale FM ale opinie raczej kiepskie mają.
1
Xanu 2017-02-20 07:35
@Maras czy to nie ten Oszołom co w Kutnie tą atrapę z desek postawił? Ma się tym niby nadzór zająć bo grozi zawaleniem. Na niemiecką robotę to to nie wygląda.
Hj 2017-03-08 10:27
Tak to oni. Szybko przyswoili sobie azjatycki sposób budowania działania i z ludźmi postępowania. Miernota.
Wołodia 2017-03-13 23:05
Beznadziejny pracodawca, marne grosze, wystrachani ludzie (z wyjątkami rzecz jasna :) głównie zawiść i donosicielstwo także nie polecam pracy dla państwa Sallerów. Zawodowo też się tam nie rozwiniecie więc nie ma czego szukać. A kto chce niech próbuje chocia śmiałków było wielu;) Podsumowując państwu sallerom mówię NIET!
1
Zastanawiam się 2017-03-14 19:56
Oferta dot. Managera pojawiła się na pracuj.pl i wysłałem CV. Po pewnym czasie dostałem @ z informacją o zakwalifikowaniu się dalszego etapu, zatem otrzymałem 4 strony A4 do wypełnienia i odesłałem. Po tygodniu odezwała się Pani Fietzsch i zaprosiła mnie na rozmowę kwalifikacyjną za pośrednictwem SKYPE. Rozmowa bardzo luźna, konkretne pytania - przebiegła bardzo szybko. Po tygodniu oczekiwania otrzymałem informacje, że zapraszają i mamy się spotkać w DE na rozmowie przy czym pokryją wszystkie koszty przejazdu z tym związane. Po przeczytaniu w/w wpisów mam mieszane uczucia i nie wiem co zrobić. Dodam, że miejsce pracy mam mieć w PL (docelowo).
Zadowolony 2017-03-19 20:00
Zastanawiam się, a na jakie stanowisko się ubiegasz? Jako pracownik firmy Saller muszę powiedzieć, że atmosfera między pracownikami we Wrocławiu jest naprawdę dobra. Liczne zadania i ciągły rozwój firmy dają perspektywy. Powyższe (głównie negatywne) opinie pokazują niektóre aspekty, które "byłym" pracownikom nie pasowały. Mi osobiście organizacja pracy oraz wynagrodzenie jak najbardziej odpowiada.
1
Pracownik 2 2017-03-19 22:05
W końcu jakieś sensowne wpisy się pojawiają. Stwórzmy wspólny front pracowników przeciwko tej garstce nieudaczników których już na szczęście nie ma. W tej firmie akurat nie ważne są kompetencje a cechy charakteru a tego się nigdzie nie wyuczysz. Nie nazywałbym donosicielstwem informowanie przełożonego o tym co się w firmie dzieje. Chcesz rozwoju to sobie doktorat zrób i się rozwijaj. Mi się podoba ze nie ma wielkiej odpowiedzialności bo decyzje podejmuje nasz szef. Pieniądze są może mniejsze niż gdzie indziej w inwestycjach ale jak mówię nie masz specjalnie stresu poza tym ze trzeba pilnować punktualności No i lepiej po 9 godzinach posterunku nie opuszczać.
1
Gość 2017-03-26 23:38
Żenadą jest nazywanie nieudacznikami ludzi o odmiennym zdaniu, którzy potrafią krytycznie spojrzeć na swojego byłego pracodawcę. W każdej pracy są plusy i minusy. Każdy ma inną strefę komfortu pracy i inne cele zawodowe. Jedni chcą się rozwijać, inni nie. Jeśli komuś coś nie odpowiada, albo znajdzie lepszą opcje - to się zwalnia. Podstawą jest potrafić docenić to co było dobrego i krytycznie spojrzeć na to co złe, względnie patologiczne. I nie ma się o co obrażać ;)
Czarna mamba 2017-03-28 20:09
1. Wynagrodzenie: sondują, wypytują, w końcu oferują średnie zarobki lub nawet mniej. Jeżeli wynegocjowałeś jako-takie zarobki i się zgodzili - nie ciesz się. 6-miesięczny okres próbny zaliczają nieliczni. Potem (jak się spodobasz) propozycja nie do odrzucenia: kasy tyle samo lub niewiele więcej.
2. Obiecanki-cacanki: Jeżeli obiecali Ci że po 6 miesiącach jedziesz do Polski - nie ciesz się. Około 75% nowych jest zwalnianych lub odchodzi w ciągu pierwszych 6 miesięcy. Jeżeli trafiłeś w końcu do Polski - ciesz się. Udało Ci się! Ale wiedz że w Polsce zarobisz mniej - z automatu obniżają zarobki ludziom wysyłanym do Polski.
3. Mieszkanie w Weimarze - na początku pokój w mieszkaniu, jak dużo zarabiasz Ty płacisz, jak mało - oni finansują. Jak przetrwasz - po 6-12 miesiącach przeprowadzka do "apartamentu" za 400 euro (już ze wszystkimi opłatami). Wiele osób w ten sposób na czysto dostaje mniej niż na początku.
4. Atmosfera: straszna. Firmą rządzi choleryk z przeogromnym ego i manią wielkości. Nie szanuje nikogo. Na Sitzungach ubliża pracownikom, konkurencji, kontrahentom. Nikomu nie ufa. Wszystkich traktuje jak oszustów i złodziei.
5. Rozwój - żaden. Tzn. dla świeżaków po studiach - może... Ale max na rok jak wytrzymasz, inaczej Cię spaczą. Ewentualnie na 6 miesięcy żeby odświeżyć sobie niemiecki. Ale nie wiem czy warto.
6. Prawo pracy: zapomnij. Niemiecka umowa 6 stron gęstym maczkiem. Wiele klauzul niedozwolonych. Przegrywa procesy przed Sądem Pracy ale ma to gdzieś.
CZY WARTO? Niech każdy oceni. Moim zdaniem nie. Pracowałam i obserwowałam.

2
Zostaw swoją opinię o EUROINVEST SALLER Sp. z o.o. - Weimar
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROINVEST SALLER Sp. z o.o.