brak logo

Market Service

Ruda Śląska

Opinie o Market Service

farni 2011-08-26 17:40:25
poprostu rece opadaja przez ta firme im dluzej tam czlowiek siedzi tym jest gozej bez zadnego szacunku dla pracownika traktuja poprostu jak tania sile robocze a najlepsze jest to ze nie sa temu winni niemcy tylko polak polaka chce jak najbardziej wykozystac i jak juz sie zuzyje to wyslac z powrotem do polski bo przeciez na twoje miejsce jest nastepnych kilku chetnych ktorzy o firmie nie wiedza nic i nie wiedza jak sie pracownikow traktuje wiec radze wam sie wystrzegac i dwa razy sie zastanowic zanim tam wyjedziecie bo nastepstwa moga byc nieodwracalne amen
anonim 2011-08-26 17:42:35
mialem jechac ale po przeczytaniu tych opinii daruje sobie
A.R 2011-08-26 20:17:49
Dziwne, ale wcale mnie nie dziwią te negatywne opinie. Jakiekolwiek forum by się nie przeglądało, wszędzie się najeżdża na pracodawce. tylko jest jedno pytanie-jakie osoby się wypowiadają w ten sposób.kompetente czy obiboki. nigdy się chyba nie dowiemy jaka ta firma naprawde jest.
anonim 2011-08-29 00:01:56
Baranie a o jakiej Firmie to jest forum co?? Market Service chyba TAK?? Pracowałem u nich w NETTO !! Porażka Sezonu Zaraz po Japonii !!! Mieszkania Tragedia! Robota tragedia!! Wypłaty wcale nie są takie jak podają na paskach lub w Biurze przez pana [usunięte przez moderatora] nawet mogą być o połowę niższe!!! Burdel na Kółkach ! Ludzie którzy tam pracują są lub byli zadłużeni prawie wszyscy i dlatego tam pracują bo jak odłożą po 1500zł to wszystko!!! Naprawdę Rada dla tych którzy chcą tam jechać... Nie podniecajcie się tym zabajerowaniem w Biurze! nie podniecajcie się pieniędzmi bo i tak takich nie dostaniecie! Market Service to największy SYF jakiego sobie nie wyobrażacie a przekonacie sie dopiero po wyjeździe tam!!... To wszystko z mojej srtony a ty niżej CEPIE zauwaz ze pisza tu tylko zainteresowani pracą w MS lub Ci co tam byli wiec Nie Siej Zamętu bo po twojej wypowiedzi widac kto jest Laikiem!!!
anonim 2011-09-03 14:50:35
jak wiekszosc na tej stronie nie polecam tej firmy niestety nie zapisze tego okresu do sukcesow zyciowych firma jest zbudowana tak aby zarabialo szefostwo i nie mowie tu tylko o zarabianiu na kolach ktore ty musisz przezucic na magazynie mowie rownierz o zarabianiu na wszelakich oplatach zwiazanych z pobytem w niemczech tak jak oplata za mieskanie ktora jest kilkukrotnie wyzsza od rzeczywistej lub oplaty za paliwo gdzie musisz codziennie placic kierowcy plus odciagaja ci dodatkowo z wyplaty a mieszkanie jest nie dosc ze kiepskie a raczej w oplakanym stanie to jeszcze ok 30km od miejsca zamieszkania wiec trzeba liczyc sie z tym ze z wlasnej kieszeni musisz wybulic na miesiac kilkadziesiat euro na samo paliwo jest tak ze jak dostaniesz pasek z wyplaty to i tak koniec koncow nie dojdziesz do tego jak byla wyliczona wyplata wiec odradzam wyjazd do tej firmy [usunięte przez moderatora] jest jeden sposob zeby sie samemu przekonac jak tam jest musisz tam pojechac i poczuc to na wlasnej skorze ale robisz to na wlasne ryzyko
anonim 2011-09-11 22:34:19
anonim - 2011-09-03 14:50:35

jak wiekszosc na tej stronie nie polecam tej firmy niestety nie zapisze tego okresu do sukcesow zyciowych firma jest zbudowana tak aby zarabialo szefostwo i nie mowie tu tylko o zarabianiu na kolach ktore ty musisz przezucic na magazynie mowie rownierz o zarabianiu na wszelakich oplatach zwiazanych z pobytem w niemczech tak jak oplata za mieskanie ktora jest kilkukrotnie wyzsza od rzeczywistej lub oplaty za paliwo gdzie musisz codziennie placic kierowcy plus odciagaja ci dodatkowo z wyplaty a mieszkanie jest nie dosc ze kiepskie a raczej w oplakanym stanie to jeszcze ok 30km od miejsca zamieszkania wiec trzeba liczyc sie z tym ze z wlasnej kieszeni musisz wybulic na miesiac kilkadziesiat euro na samo paliwo jest tak ze jak dostaniesz pasek z wyplaty to i tak koniec koncow nie dojdziesz do tego jak byla wyliczona wyplata wiec odradzam wyjazd do tej firmy [usunięte przez moderatora] jest jeden sposob zeby sie samemu przekonac jak tam jest musisz tam pojechac i poczuc to na wlasnej skorze ale robisz to na wlasne ryzyko

Bystrzaku, pewnie myślisz że ktoś kiedyś założy firmę specjalnie dla Ciebie żebyś to Ty tylko na tym zarabiał........... :) Sens Twojej wypowiedzi wskazuje na to że jesteś bardzo młody i nie wiesz jak funkcjonuje każda firma lub jesteś niepełnosprawny umysłowo. Proponuję Ci zajebiste rozwiązanie Twojego problemu.....Otwórz firmę w której Ty nie zarobisz, zarobią tylko twoi pracownicy.......ciekawe czy za darmo poprowadzisz "swoją" firmę. Co do opłat za mieszkanie, wypowiadasz sie tak jak gdybyś znał "rzeczywiste" opłaty za mieszkanie, jeśli posiadasz kopie umów wynajmu mieszkań to chętnie je zobaczymy - podaj link do skanów
anonim 2011-09-11 22:49:07
anonim - 2011-08-25 18:14:56

Pani księgowa z Agencji Pracy Market Service,kiedy pracownik pyta o przelew,można odnieść wrażenie że czuje się obrażona,gdyż dziwnym tonem udziela odpowiedzi.Jestem ciekawa ile ma owa Pani księgowa lat?

Pani księgowa to cała osobna historia. Nawet to że jest w ciąży jej nie usprawiedliwia - jest po prostu nie uprzejma. Całe to zamieszanie z wypłatami po 3-4 przelewy i oszukiwanie na podatkach to z tego powodu nie potrafi "normalnie" porozmawiać z pracownikiem. Powinniśmy jej to wybaczyć i życzyć szybkiego urlopu macierzyńskiego.
anonim 2011-09-13 16:41:02
Ale ty koleś jesteś Tępy !!!! Chodzi o tego 2Niżej!, mój ojciec jest prawnikiem i to co napisałeś nie ma żadnego sensu prawnego po tym co mi powiedział i się dowiedział ...JESTEŚCIE [usunięte przez moderatora] i wykorzystujecie ludzi w prosty sposób! Dlaczego pan [usunięte przez moderatora] na Spotkaniu o prace tak szybko się zmywa zawsze?? Zauważcie to ludzie! Dlaczego potrzebują żebyś szybko załatwił formalności lekarzy i zaraz wyjazd?? BO Szefo Kasy mniej zarobi jak nie będzie miał ludzi którzy na niego robią a jak się TRZECH zwolni to ok 4500 KOLI dziennie mnie będzie. To się kręci w kółko nowi a po was nowi iTD...A ty BARANIE NIE nadajesz się do TARCIA CHRZANU NAWET BO MASZ PAZNOKCIE ZA DŁUGIE!!! (Sam sobie firme załóż i nic nie zarabiaj) Normalny pracodawca zatrudnia tak aby KOSZTY nie przerosły ZAROBKÓW a w tej Firmie nie ma NORMALNEGO PRACODAWCY!!!
anonim 2011-09-16 14:23:16
Dziwię się że ludzie pracujący pod Service Market nie stracili jeszcze cierpliwości,a powinni zrobić z tym porządek.Za przzepracowane weekendy wypłaty powinnny być w środę a są coraz póżniej.Kiedy człowiek dzwoni do Service Market to sukces jeżeli ktoś odbierze telefon.A Pani ksęgowa z Service pozostawia wiele do życzenia.
ja 2 2011-11-09 11:49:58
macie racje, nie przyjezdzajcie tu, juz debili nie ma, pozwalniali ich jak tylko pokazali co potrafia, na chlanie i bojki nie ma tu miejsca, a syf ?mamy jak se go zrobimy, sluzby nie ma, a jak jest czas , to sie sprzata.jestem tu poltora roku i nigdzie sie nie wybieram, nareszcie mamy fajna ekipe.
anonim 2011-12-08 11:46:19
witam, jeśłi chodzi o tę firmę to propnują warunki dobre mieszkaniowe praca po 8 godzin, wszystko pieknie łądnie, ale.. jak to wyglada naprawde.. praca po 10 godzin nawet wiecej czasami nigdy nie płacą za nadgodziny, warunki mieszkaniowe złe.. jedna pralka na 30 osób, łózka które sie rozlatują, brak ogrzewania, chociaż teraz podono juz zrobili ogrzewanie, sami zobaczycie jak tam traficie.. co do płatnosci nigdy wypłata nie jest na czas,.. spóźniają sie z wypłatą wynagrodzeń, badź płącą w 3 ratach .. [usunięte przez moderatora] jest na zarobkach, magazyn netto, nie polecam... chyba ze tlyko przejsciowo na 2 - 3 góra miesiace..
Golona und Kevin 2011-12-30 19:27:59
MARKET SERVIS Pfffffff SZKODA WOGÓLE PISAC COKOLWIEK !!!!! PROSTY PRZYKŁAD LUDZIE NA ŚWIETA MIELI ZOSTAC BEZ PRADU BO NA TYCH ZAFAJDANYCH MIESZKANIACH CO CHWILE PRĄD WYWALA I OCZYWIŚCIE TERAZ MAJA POKRYC NAPRAWE Z WŁASNEJ KIESZENI PRACOWNICY. UMOWY O PRACĘ TO SIE ANI [usunięte przez moderatora] NIE TRZYMAJA, A CO DO BRYGADZISTÓW TO ŻENADAAAAAAAAAA TOTALNAAAAAAAAA. KIEROWNICTWO TO PATRZY W WŁASNĄ KIESZEN ŻEBY NA ALPY STARCZYŁO ;D;D SZKODA TU SIE WYPOWIADAC LUDZIE UCIEKAJCIE !!!! JA PLANUJE ZA NIEDŁUGOO TO DAJECIE ZEMNA BYLE JAK NAJDALEJ OD FAŁSZYWEJ [usunięte przez moderatora] I TEJ CAŁEJ RESZTYYYYYYYYYY
Golona und Kevin 2011-12-30 19:38:43
MIESZKANIA TO SIE NAZYWAJA MIESZKANIA TO SA BARAKIE NIE MIESZKANIA, TE BARAKI KOSZTUJA 300 EURO A WY SCIAGACIE PO 150 OD ŁEBKA CO MIESZKA TAM 5 OSÓB TO JEST 750 EURO ZA 750 EURO TO MOGE SE WYNAJAC MIESZKANIE 90m I MOGE TO UDOWODNIC OSZUSTYYYYYYYYYYY
Golona und Kevin 2011-12-30 19:43:30
A CO JESZCZE DODAM ZE PANIC EWA G TO SIE TAM FAJNIE BAWI NA TYM MAGAZYNIE TU Z KEVINEM W BIURZE JAKIES PRZYTULANCE TU TEMU GRUBEMU Z BIURA NA KOLANACH SIEDZI PRZYKŁAD PIERSZA KLASA A FACET W DOMU !!!!!!!!!!! [usunięte przez moderatora] WSPÓŁCZUCIAAAAA
Patryk 2012-01-23 23:43:44
Halo halo kto jeszcze w Kloster Tückelhausen siedzi u pani [usunięte przez moderatora]?
[usunięte przez moderatora],itd. pozdrawiam z Wrocławia [usunięte przez moderatora] fajna ekipka tam była -Pozdro łobuzy
PRASOWNIK 2012-02-02 22:25:47
KARANIE PRACOWNIKÓW ZA BŁĘDY KTÓRYCH NIE POPEŁNILI.PRACODAWCO UDOWODNIJ BŁĘDY PRACOWNIKOWI A POTEM GO KAŻ BO JA MAM JUŻ DOSYĆ ŁATANIA DZIUR WY WASZYM CHORYM SYSTEMIE
Kamilo 2012-02-09 17:09:11
Pozdrowionka Dla [usunięte przez moderatora] szczególnie całego Tückelhausen :):):) Trzymajcie się tam smyki wytrwale i zbierajcie auftragi nie małe, niech wam motorki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y powchodzą bo cole się same na palecie nie kocą hahahaha Pozdro 600 [usunięte przez moderatora] wy nygusy... Do zobaczyska w Lato
rumun 2012-02-17 20:50:40
siema ludzie wy tu tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] icie głupoty ze aż nie chce się czytać tego ja tam pracowałem 10 miesiency i nienarzekałem było spoko kto chciał zarobić to zarobił a kto walił wóde i browar to niezarobił bo był mało wydajny a te wasze skargi to są bez podstawne a jak piszecie to napiszcie imie i nazwisko a nie z anonima napierdalacie co kurwa strach was obleciał a co do mnie ja zrezygnowalem ze wzglendu że mam zone na wykończeniu z rakiem tak że nie snujcie tam opowieśći pozdro pa rumun
serdeczny kolega rumuna 2012-02-24 11:11:44
Ty [usunięte przez moderatora] alkoholiku akurat Ty to wiesz najlepiej bo codziennie narąbany byleś. A ten ladny post jest pewnie tylko dlatego takiej treści bo jestes przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] asem kierowników i konfidentem!! Furteczke sobie chcesz zostawić u Pani [usunięte przez moderatora]? ?MegaKonfi Market Service
ciekawa 2012-02-28 12:04:39
Witam mój mąż tam pojechał do pracy i mam strasznego doła czytając wasze komentarze.Czy ktos może powiedzieć czy naprawdę jest tam aż tak źle?Zostawił tu pracę i nas żeby polepszyć nam życie...
:) 2012-03-01 11:59:47
Mój mąż jest tam co prawda od paru dni ale jest zadowolony praca i miejscem zamieszkania>Więc nie wiem czemu ludzie piszą takie bzdury zresztą na większości forach znajdą się osoby narzekające na pewno ze swojej winy.
kuba 2012-03-02 11:36:39
witam czy maz sie juz z pania kontaktował opowiadał jak tam jest bo mam zamiar tam jechac prosze o odpowiedz moje gadu gadu[usunięte przez moderatora] pozdrawiam
mody 2012-03-06 23:48:20
Witajcie.ja nie bede oczernial tej firmy wrocilem nie dawno z tej pracy czyli NETTO robota nie jest latwa zeby zarobic naprawde trzeba sie nabiegac. jak w rudzie wam powiedza ze zarabia sie tam 1200 euro za 180 coli dziennie nie sluchajcie bo na mopro trzeba robic ok 2500 coli na taki zarobek a obst ok 1500 coli co nie jest latwe na temat troso to nie wiem powiem tak warunki mieszkalne sa rozne my akurat mielismy fatalne ale dalo sie przezyc praca na mopro i obst jest o 8;00 do konca z regoly ok 10h takze jadac tam szykujcie sie na ostra jebake i bieganine praca dla mocnych i sprytnych ludzi ja niestety nie dalem rady a moze i naszczescie aha pamietajcie ze dojazd do pracy placi sie na miejscu 1,5 euro i pracuje sie od niedzieli do piatku a ruda sl nie ma pojecia jak tam jest naprawde
byly pracownik piotr Ś 2012-03-21 22:37:17
złożyłem wypowiedzenie, przepracowałem jeszcze 2 wymagane tygodnie żeby nie dostać 200 E kary. W marcu przysłali mi listę płac za 2 tyg pracy na której znajdowały się błędy na kwotę 623.55 zł to już jest [usunięte przez moderatora] Dosłownie. Więc nie polecam Nikomu tej FIRMY!!!!!!
Muaaa 2012-04-02 13:03:09
Haha no jak by mi tak zrobili to ja jestem nie obliczalny co oni sobie wyobrażają 600eu kar sobie wymyślili chyba bym ręki przy nodze nie utrzymał gnoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y!!! nikt tam takich kar nie dostaje ale na sam koniec trzeba pozbawic jeszcze czlowieka kasy. Pozdro [usunięte przez moderatora]
tajemniczy 2012-04-02 20:51:34
nie pakuj sie w to (usunięte przez admininistratora)tylko ladnie nawijaja na rozmowie a pozniej same zle niespodzianki na miejscu mieszkanie do bani warunki jak w oborze tylko bez krow
X1X 2012-05-27 23:02:04
Tam sie jedzie do pracy nie na wypoczynek w luksusowym hotelu!
hardwork 2012-06-09 16:50:31
Wszystko wyglądało ładnie na rozmowie, a przychodzi co do czego to można oczy postawić ze zdziwienia, pokoje no to też zależy gdzie się trafi wurzburg czy ochsenfurt, w tym ostatnim nie ma cudów ja trafiłem akurat do pokoju gdzie jest łóżko bo w innych to śpią na materacach, poza tym przyjechałem do pokoju w którym mieliśmy dodatkowego gościa no nie spodziewałem się tam myszy a jednak, co do umowy na pierwsze trzy miesiące to jakieś żarty, niby że dorywcza na pół etatu, ale co to ma znaczyć\" płaca zasadnicza: 187,50 zł\" i dodatkowo jakieś brednie \"obowiązujący pracownika czas pracy to 1 godzina na dobę i przeciętnie 5 h w pięciodnowym tygodniu pracy \" poza tym jak będzie wam mówił na szkoleniu BHP szkoleniowiec że widzi osoby pracujące na różnych stanowiskach i już może powiedzieć coś o takiej firmie to nie zdziwcie się jak będziecie musieli zabrać ze sobą odzież roboczą , bo to właśnie mówi co firma sobie robi z pracownika
Były pracownik 2012-06-19 08:35:21
Powiem wam jedno, praca nie jest najgorsza, na pewno idzie wiecej zarobic niż w Polsce. Wiadomo że to praca na akord ( Czyli ile zrobisz to tyle zarobisz ) Początki są cieżkie bo zanim sie obeznasz z magazynem no i z wyrababianiem normy to troszke czasu minie. Ale potem juz ino cisnąc i kaske sama wpada.. Niemcy troche wkurzają ale trzeba nie kiedy zacisnąć zęby i miec na nich wyje... :) Warunki mieszkaniowe nie najgorsze ale nie najlepsze.. Pozdrawiam no i powodzenia :)
siwy 2012-07-05 18:53:41
Owszem w umowie jest napisane: \" zadaniowy system pracy- CZAS PRACY UZALEŻNIONY OD ILOŚCI GODZIN NIEZBĘDNYCH DO ZREALIZOWANIA ZAMÓWIENIA W DANYM MIESIĄCU\" a jak ktoś jedzie tu na odpoczynek to niech najlepiej jedzie nad morze, tu się przyjeżdża do pracy. Ogólnie warunki nie są najlepsze ale nie jest najgorzej !!! Wszystko zależy od atmosfery na mieszkaniu, dla mnie jest okej, Kierownictwo również w porządku. Można zarobić niezła kasę wszytsko zależy od samozaparcia bo to praca na akord.
siwy 2012-07-05 18:56:10
W umowie jest napisane że wypłata niemiecka jest 7 dni roboczych po prolskiej.. trzebabylo doczytac umowe !!!
bezimienny 2012-07-09 23:04:35
to trzeba było tych błedów nie robic...masz to w umowie, że za zle wykonana prace odpowiadasz TY, bo Ty ja wykonujesz, (usunięte przez admininistratora)...jak bedziesz po krakowie tym rozlatujacym autobusem (usunięte przez admininistratora) jezdzil, to tez TY odpowiesz...
Aktualny pracownik 2012-08-30 13:53:35
Czy wierzycie Panowie i Panie z Netto z Kitzingen ze te tzw diety które mielismy dostac 10 dni jeszcze otrzymamy? Słyszałem ze(usunięte przez admininistratora) zwija sie z Rudy. A mi wisza za połowe lipca i cały sierpień zreszta pewnie tak jak wam wszystkim...
zorientowany 2012-09-01 17:40:03
Nie pisz głupot jak nie wiesz. (usunięte przez admininistratora) z całą firmą się nie zwija tylko rozwija. Przenosi biuro w bardziej eksponowane miejsce, willa, konkretny metraż itd,firma się rozrasta więc nie siejcie teorii spiskowych. A cała kasa została przesłana - skończcie siać teorie spiskowe bo wystarczy paru palantów nierobów siejących jakieś herezje.Doczytajcie umowy a nie pieprzcie głupot.
koszt 2012-09-02 16:35:30
hahaha!!!!!!!!
poczekamy-zobaczymy :D
Otello 2012-09-12 10:16:41
A jak jest z pracą w Polsce?Ile sie u nich zarabia?Słyszalem że jakieś (usunięte przez admininistratora) robią do Tulipan Park w Kleszczowie.
Pozdr.
hahaha TulipanPark 2012-09-12 12:06:20
O, widzę ze konkurencja nie śpi...
pracownik 2012-09-16 14:47:55
słuchajcie z tego co wiem to mają kontrole z pip i z urzedu skarbowego.ja juz kase dostalem w pln.eur ma tez byc.nie sadze by po tych kontrolach nie wyplacili nam kasy.firma dziala jeszcze na terenie polski i daje ogloszenia wiec raczej nie chyli sie ku upadkowi.w nieczech tez ponoc maja dzialac dalej.
ja 2012-09-16 23:25:32
mi tez wplyneła kasa a już byłem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ony na maxa. Poczekam jeszcze miesiąc, zobaczymy co wykombinują. Niby w PL szukają pracowników ale nie wiem jak się to ma do nas w niemczech
anigo156 2012-10-31 20:36:35
Coś sie komuś pomylilo, ta firma nie zatrudnia do (usunięte przez admininistratora) i miesa.sprawdz dane. niestety market service jest tez w gliwicach a to inna firma.
siwek125 2012-11-05 12:12:24
nazwa firmy podobna ale nie ta sam to nie oni
omnom 2012-12-02 16:02:43
pracowałam, byłam, widziałam i doświadczyłam... Rozmawiałam z pracownikami to na prawdę aż cud że firma jeszcze istnieje. Szefowie to masakra jeden nie umie niemieckiego zarówno jak i drugi.(usunięte przez admininistratora)to dobra koleżanka szefów i ma was głęboko w poważaniu. Co jak co ale takie warunki pracy to na prawde wstyd! Jeđli syukacie poracz ya granic to nie pryey nich.
rudzia 2012-12-03 09:13:39
witam, powiem Wam tak. nie dziwię się, że rotacja w firmie (usunięte przez admininistratora) do której pracowników przyjmuje własie Market Service jest tak ogromna. pracę jaką oferują można smiało zaliczyc do (usunięte przez admininistratora)" .. fizycznie nie da się wytrzymac, a psychicznie jeszcze gorzej. Czekam na wypłate już ponad dwa miesiące od ostatniego przepracowanego dnia. W umowie napisane wypłata do 2 miesięcy, ale ileż można czekać?!?!
jak wyżej. 2012-12-05 20:52:30
pracujacy tam robol - 2010-12-19 18:24:31

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z charakterem pracy w tej firmie.

gg7972969

pracuje tam juz jakis czas.

nie jest to bajka ale....

odpowiedz na gg
NIE PISZCIE JUZ WIECEJ NA TEN NR GG.
niechce mi sie ciagle odpowiadać już na te same pytania. pracowałem tam 2 lata temu. niewiem czy dalej jest to firma która nadal(usunięte przez admininistratora).
pojedziecie- zobaczycie. jesli dla was 6e/h to marzenia nie do ogarnięcia to co wam zależy, naszczescie pracuje już od prawie 2 lat w austrii za 2.500euro na miesiac i nie mam pojecia nadal co to akord sopkojna robota. wiec szukjcie nadal.
wkurzona 2013-01-02 17:03:14
Najgorsza agencja z jaką miałam styczność.... nigdy wypłat nie ma na czas, telefony są lekceważone, głupie wymówki co do braku wypłat na koncie. niekompetentni ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic więcej

unikajcie współpracy z tą agencją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nieznajoma 2013-01-07 11:41:55
dzisiaj nagle obiecali ze przelew bedzie wyslany i odsetki tez beda za zwloke .tylko jakie te odsetki.i co wyplaty za grudzien tez beda z opoznieniem .bo jak juz tak robia to beda robic
pracus 2013-07-11 13:35:22
to juz nie ta sama firma.wszystko jest ok
koszt 2013-07-13 15:58:07
Pewnie wszystko do czasu...
rober 2015-01-31 17:26:35
nic nowego nie wnieślicie do tego tematu opróćz pytań do odpowiedzi - szkoda. bo myślałem, że tutaj jest na prawde duża ilość opinii i osob ktore sa zangazowane w te tematy. myslicie ze warto bedzie dalej tutaj zagladac w nadzieji na odpoweidzi - coz ustawie sobie przypomnienie moze cos napiszecie czekam
jola 2016-05-12 11:13:28
poszukuja i to nie na jedno stanowisko, maja kilka ciekawych ofert pracy ,zalezy od was jakie posiadacie wyksztalcenie czy nawet najważniejsze dosiwadczenie sie liczy, ale warunki oferty sa raczej w porzadku bo sprawdzałam na Asystentke Pordukcji aplikowałam sama.
Zostaw swoją opinię o Market Service - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Market Service