brak logo

ISO Electronics

Legnica

Opinie o ISO Electronics

asdf 2009-10-20 21:50
superrrrrr firma
1
Wafel 2010-04-04 17:49
radze uważać na pracodawce tej formy !! Szuka taniej siły roboczej cwaniak za grosze !
3
asasa 2010-05-11 21:10
To nie prawda ja tam pracuje juz 2 lata i naprawde jest super
szef nie nawidzi złodziei:))) kazdy wie o kogo chodzi wiec ty nie masz głosu oszuście na raczej dwa oszusty z okolic (usunięte przez administratora).....
1
LOL 2010-05-18 22:39
zgadzam się firma jest naprawde super :)
zostałem tam skierowany przez urząd pracy na początku roku :)
naprawde polecam - atrakcyjne zarobki - 900 zł na umowe zlecenie :P
hehe chyba dlatego tam nie pracuję :)
4
anonim 2010-12-28 12:04
Nie polecam! Mała kasa, wielkie wymagania, kiepskie warunki!
4
marynarz 2011-01-04 18:10
Pracodawca nie umie zarządzać, nie szanuje pracowników, do tego kłamca i oszust! Tylko desperat może chcieć z własnej woli tam pracować!
3
Andzia 2011-08-03 10:26
Regularnie, co jakiś czas ukazują się ogłoszenia, że ta firma szuka \"taniej siły roboczej\". Wymagania mnie rozwalają - komunikatywny niemiecki, ha ha jakbym umiała biegle niemiecki to na pewno nie pracowałabym za taką marną kasę ! Do pracodawcy jeśli czyta: Za kompetencje się płaci !!!
3
kobieta 2012-10-07 17:45
ludzie, szukam pracy, powiedzcie najniższa pensja to jaka w waszym zakladzie? bo pewnie taka jest na poczatek.??
Magazynier 2014-02-06 12:00
Nie polecam!
2
Matki 2014-03-25 06:50
Ja ostatnio miałem przyjemność kupować artykuły z ISO i super, polecam wszystkim. Nie wiem co prawda jak wygląda sytuacja z punktu widzenia pracownika ale raczej jest nieźle.
aleksy 2014-04-04 16:58
To może jest ktos na forum, kto wie jak wyglada sytuacja w iso electronics z punktu widzenia pracownika? Bo chętnie wkręciłbym się do firmy.
Juro 2014-04-08 01:31
Chyba wszyscy są zbyt zapracowani żeby odpowiedzieć na wezwanie ;) Swoją drogą ciekawe na jakie umowy można się u nich zatrudnić.
1
Jarek 2014-04-11 07:47
może w końcu ktoś odpisze - kto się w ISO Electronics zajmuje allegro? chętnie bym się zajął reklamą firmy, studiuję, zrobię to w ramach praktyki nawet
nati 2014-05-02 02:57
jeśli jesteś taki chętny do praktyk chociażby w ISO Electronics to spróbuj zadzwonić do samej firmy
składać papiery? 2014-05-26 18:17
@nati, a widzę że Ty chyba masz doświadczenie. Jak tam z praca w ISO Electronics? Liczę że ktokolwiek pomoze
1
TW 2014-07-01 23:38
Moi znajomi pracują w tej firmie i nie narzekają na warunki pracy, wszystko zależy od punktu widzenia i siedzenia ale jak osoba która pracuje, obojętnie gdzie i jest profesjonalna w tym co robi to szefostwo też to docenia a jak ktoś się obija i nie wnosi nic do firmy tylko jest dodatkowym kosztem, to później jest rozczarowany i znarwicowany jak osoba która dodała ten komentarz.
1
bjfxfhxjfgfjy 2015-12-08 07:47
czemu po prostu nie wyslesz? tutaj raczej sie nie dowiesz.
kalafior 2016-07-26 21:44
szczerze odradzam chętnym pracy w tej firmie pracuje tam na przygotowywaniu towarów na magazynie, wielki syf, brud , umowy smieciowe itp... stawka beznadziejna , ludzi traktują jak muzynow, przy okazji pozdrawiam naszego kochanego wafla
1
Brokul 2016-08-02 18:57
Kalfior...?! nick zajebisty. Ja nie zrobie reklamy ani antyreklamy. Firma jak firma. Szefostwo spoko. Pracownicy spoko( procz lizodupa) , Manager ... I na tym skoncze.
Mini Mini+ HD 2016-08-10 22:59
witam a czy ja dostane u państwa prace jestem osoba niepelnosprawną ale potrafię pracować, i pakowac, niepale i nie pije , dziekuje za wszystkie pozytywne odpowiedzi
Merline 2016-08-19 08:49
Skoro widziales mase ogloszen... Nie sadzisz ze dlatego bo ludzi do pracy nie maja? A czemu nie maja? Na poczatku przyjscia Pani manager...pozwalniala ponad polowe ludzi !! , czesc zastapila nowymi ... Czesc sama odeszla... Praca z nia jest dla ludzi bez charakteru, ktorzy sa jak roboty. Zarobki dla nowych 1600 netto i nadgodziny obowiazkowe.
2
Kia_ca 2016-08-19 09:46
@Merline dobrze napisane , ludzie powinni uciekać z tego obozu pracy, waronkow wogule nie przestrzegają ja już uciekłam, moja kolezanka z kolegą jeszcze z miesiąc i tez uciekają do lepszej pracy , niech sobie szukają ukraincow do pakowania tej chińszczyzny w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
rozpierdalator 2016-08-19 20:26
przecież napisał Marline 1600 zł okres próbny i może 1800 póżniej i oczywiście umowa zlecenie tylko szykuj się na pracę 10 godz dziennie , soboty i święta bo jak nie to długo nie popracujesz
1
ISO 2016-08-24 10:52
poldeko tylko że stawka 1800-2500 bruto także nie wiem czy się śmiać czy płakać , jak na takie stanowisko 2500 powinno być ale netto
2
Xxx 2016-09-10 09:13
Ja milo wspominam prace w iso. Najwieksze wrazenie zrobili na mnie mlodzi inteligentni ludzie, ktorzy rozkrecili piekny biznes.

Praca i zarobki ok. Firma dla osob, ktore CHCA pracowac, a nie udawac ze cos robia.
4
Wiem cos o tym... 2016-09-11 00:54
Na koperte haha bangladesz...
2
Amelia 2016-09-12 18:44
no to powodzenia ci zycze , w wirtualnym świecie
1
NewDay 2016-09-12 22:13
Daj spokój, nie ma co robić sobie jakichkolwiek przytyków czy apropos świata wirtualnego czy też prawdziwego, ja uważam, że jest wszystko w porządku tu
Nick 2016-11-03 21:08
Parodia powinni być karani za sprzedaż takich rzeczy np.frezarka do stóp obraca się do momentu zetknięcia ze skórą ... Itp nie działa nic łamie się śmierdzi....
A pączki są pakowane w co bądź kartony po chipsach itd owijane taśma ile się da, najlepszy mają strefa nie klejące się to już świadczy o jakości produktow
Nick 2016-11-03 21:16
Hhahahaha zarobionych rodziców ma właściciel i tyle wynajeli magazyn ściągają bubel kontenerami nawet nie na sztuki pchają gdzie się da z 400 % przecina ludzi zatrudniają na śmieciowe umowy. Sami się afiszuja co to nie oni... Faktycznie inteligencji potrzebowali conajmiej 3 kontenery bo ich iloraz liczy się w kontenerach
4
Aga 2016-12-03 11:08
4.10.16.kupilam z ISO sklepu zabawke ktora byla uszkodzona problem ze zwrotem a potem zwodzona ze czekaja za towarem i tak minely prawie dwa miesiace dnia 1.12.16.poprosilam o zwrot pieniedzy i do teraz nie dostalam odpowiedzi wiec raczej to jest firma ktora oszukuje klijentow.
6
Weronika 2017-05-17 14:32
A co możecie napisać na temat ISO Electronics jako pracodawcy? Jakie panują warunki w firmie? Jakie pozytywne aspekty dostrzegacie w pracy? Podzielcie się z nami swoimi doświadczeniami. Czekamy na Wasze opinie.
Zostaw swoją opinię o ISO Electronics - Legnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISO Electronics