brak logo

NORSTEC A.S

Stord

Opinie o NORSTEC A.S

Waldi-praca 2010-01-05 15:59:15
Ja pracuję w tej firmie ponad rok czasu nie zdarzyło mi się,by kiedykolwiek,nie weszly pieniędze na konto.Nie da sie ukryć,że w tej firmie pracowało mi się pod presją,gdyż nie można było nic powiedziec,ani sie dowiedzieć,ze względu na p.MM,ponieważ bałem się utraty pracy,a mam rodzinę na utrzymaniu..Cieszę się ,że już nie ma p.[usunięte przez administratora],i człowiek pracuje mając komfort psychiczny.Karta się odwróciła,teraz ma dość swoich problemów p.[usunięte przez administratora].Cieszmy się ,ze mamy takiego szefa jak p.[usunięte przez administratora].
Pracownik 2010-01-21 18:23:45
Uczciwy szef tej firmy, wyplacalny i atmosfera nie najgorsza,
byly pracownik 2010-07-15 09:47:42
chccialem sie zapytac dlaczego w firmie mowili od poczatku roku ze bd praca dla rurarzy jak jezdzi tam tak malo osob a pani siedzaca w biurze jak dzwonilem od poczatku roku zapaewniala ze bd praca od kwietnia od maja od czerwca i tak caly czas robila w [usunięte przez administratora] dlaczego nikt nie powiedzial panowie od nowego roku beda pracowali tyko [usunięte przez administratora] w NORSTEC AS i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bylo by ok kazdy wiedzialby kto napewno pojedzie a tak huk od nowego roku pojechali tylko ci co od poczatku trzymali jezyk w du>>> u przemka i wiktora a jak bylem w firmie to [usunięte przez administratora] mowi ze pracy nie ma w tym roku a czemu nie powiedzial ze wyjezdzaja tam tylko ci co mo la..e robili eh co za firma same zaklamane falsyfikaty nawet w oczy nie potrafia powiedziec ze niestety tylko jezdza ci co od poczatku jezdzili
Boluś 2010-10-03 09:05:48
Wracając do spraw podatkowych.
Pan [usunięte przez administratora] był zobowiązany płacić za pracowników podatki w Norwegi-czego nie czynił,był świadomy sytuacji,lecz zaoszczędził kupę kasy.
Byliśmy traktowani przez Norweski Urząd jak pracownicy Westconu,wiele firm tak robiło,nie informując o zaistniałej sytuacji.
Żal tylko tych ,których firma krzak okradła,a dalej [usunięte przez administratora] liżą temu "KOMUŚ"
anonim 2011-03-09 12:42:47
Nie zapominając o tym iż ściąga z pracowników zaległe podatki,które według przepisów norweskich on powinien odprowadzić. Ale tak w ogóle \"BARDZO UCZCIWY BIZNESMEN...\" :-)
1
maznas 2011-09-28 19:30:02
Pan [usunięte przez administratora] sie zblaznil w NRK1, musi dosc powaznie potrenowac jezyk angielski bo to co opowiadal to kpina... Usmialem sie do lez z dziennikarki ktora robila duze oczy bo prawie nic nie rozumiala z tego belkotu. Moze po tym programie ktos wladny wezmie sie za takich jelopow co oszukuja pracownikow.
Pozdrawiam z deszczowego Stordu
FKSP 2011-09-29 11:58:56
Czy mógłbyś kolego opisać,czego dotyczył ten wywiad?
FCSP 2011-09-29 22:22:58
Dumping socjalny jest w Norwegii wciąż powszechnym zjawiskiem. Postanowienia ustawy o środowisku pracy są łamane przede wszystkim względem cudzoziemców. W tym tygodniu wybuchła kolejna afera, tym razem z firmą Westcon w roli głównej. I gdy wszyscy oburzają się na niesprawiedliwości, niewielu zwraca uwagę na to, że nie ma naprawdę skutecznych metod na wyegzekwowanie zmian.

Problem na ogromną skalę

Z 3000 przeprowadzonych w 2010 roku kontroli w zakładach pracy przez Arbeidtilsynet aż w 1958 przypadkach okazało się, że firma łamie postanowienia ustawy o środowisku pracy. I jest to jedynie wierzchołek góry lodowej.

Najczęstsze wykroczenia pracodawców dotyczą dumpingu socjalnego, przestrzegania przepisów dotyczących bezpieczeństwa oraz czasu pracy.

Kontrole przeprowadzane przez Inspekcję Pracy nie są mimo to skuteczną metodą, bowiem wiele z nich nie jest rejestrowanych. Innym problemem jest słaba możliwość egzekwowania postanowień inspektorów.

Poprawa sytuacji - przykłady

W maju bieżącego roku Arbeidstilsynet sprawdziło warunki w polsko-norweskiej firmie Norstec. Okazało się, że postanowienia ustawy o środowisku pracy były w niej wielokrotnie łamane.

30. września minie termin na poprawę sytuacji w zakładzie pracy, zgodnie z punktami wyznaczonymi w raporcie przez inspekcję. Właściciel Norstec mówił dla NRK, że udało się już wypełnić najważniejsze punkty nakazane przez Arbeidstilsynet (80%).

Co się jednak dzieje, kiedy firma nie zdąży wprowadzić wymaganych zmian w odpowiednim terminie? Płacą kary, wysokość podawana jest każdorazowo.

W ten sposób np. Adecco, za niedopełnienie obowiązku wprowadzenia zmian płaci 3000 koron dziennie. Najwidoczniej nie jest to odstraszająca kwota, gdyż łącznie firma zapłaciła już ponad 350 000 grzywny.
anonim 2011-10-14 20:23:31
Kolejne wezwanie do zapłaty za coś za co uczciwie zapłaciłem.Tak kończy się \\\"indywidualna pomoc dla każdego pracownika\\\" udzielona przez pana [usunięte przez administratora].
Jak to w życiu bywa-pierwszy milion trzeba .......
anonim 2011-10-18 15:35:24
M.S. to prawdziwy biznesmen. Jako że mu mało kasy to jeszcze można u niego kupić najdroższe fajki. Wstyd Prezesie. Przez [usunięte przez administratora] \"Białego Kła\" zwolniłeś porządnego chłopaka i jeszcze zabrałeś mu całą pensję! To że ten szczerbaty baran mieszka koło ciebie to nie znaczy że masz trzymać jego stronę. Nowot to następny baran przez którego zwolniłeś chłopaka bo gróba oferma nie ma pojęcia o Rys. technicznym!!!
1
Adrian Nowak 2013-04-08 17:15:58
Wiem ale nie powiem. I kosztowal wiecej. Wiec dalej mozecie pracowac czarnuchy na widzimisie Pana prezesa
1
Brzęczyszczykiewicz 2013-09-23 11:38:50
Atmosfera jest sielankowa,jak w jednej wielkiej rodzinie.
Tylko co do poniektórych przychodzi komornik i zajmuje konta .
Ale tak po za tym jest "BOSKO",jak na wakacjach.
2
xas 2014-01-07 21:16:13
aaa, jak to w norstec pracuje się tylko przez miesiąc, który? Co robi firma w pozostałych 11 miesiącach?!
Max 2014-01-24 07:09:55
Nie ma to jak praca w Norstec ;-) Miesiąc pracy i 11 miesiecy bezpłatnego urlopu ....
1
aksel 2014-03-08 21:03:15
Ja pracuje caly rok, jak wiekszosc innych "stalych" pracownikow. Jak komus sie wydaje ze przyjedzie raz I juz zawsze bedzie mial prace to jest w bledzie. szczegolnie jak pewnie nie grzeszy pracowitoscia.
Smaug 2014-03-09 08:07:41
Oczywiście że są jednostki które pracują "cały rok" szczególnie są to osoby które od wielu lat li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prezesikowi.
Ale wiele osób zatrudnionych było na bardzo krótki czas,mimo że obiecywano im "złote góry" No i nie ta firemka nie ma zbyt wiele miejsc do których wysyła pracowników,najwięcej osób zatrudnionych jest w stoczni Westcon, (usunięte przez administratora)
2
coto 2014-04-23 21:39:49
znowu się zaczeli (usunięte przez administratora)ogłaszać
anonim 2014-06-01 19:54:34
Czyli z tego co piszecie panowie monterzy i spawacze firma dział na zasadzie szybkie strzało na miesiąc i do domu --robolowi co łaska a sami na chapać się /np.Nowy samochód ,nowy domu /a reszta na przetrwanie i opłaty. Dziś do mnie dzwonili stawka jak na Norwegię na wet niema najniżej krajowej Norweskiej a gdzie dieta ,gdzie posiłki -Pani coś nadgodzinach/To w Polskim stylu/ -Powiedziałem tak ale muszę to przemyśle ,a te komentarze mnie w tym pomogą .
Zdzichu 2014-06-02 07:33:51
Masz racje nie jedz ! (usunięte przez administratora) Nie daj im zarobić , dobrze ze martwisz sie o siebie .
1
Janek 2014-06-02 09:30:49
Ja jestem chętny na wyjazd na rurarza ale w Norwegi jeszcze nie pracowałem .
Czy mozecie mi podac jaka powinienem dostac stawke i dietę , ile kosztuje dojazd i zakwaterowanie .Pozdrawiam Janekk
Michał 2014-06-03 12:38:38
Ktoś wie z wyjeżdzających obecnie jakie dają stawki netto za godzine pracy? Jaką dają umowę? (Czy wogóle jest jakaś umowa) Jak jest z zakwaterowaniem i dojazdem do pracy w WESTCOM I na jaki czas jest pracy tzn 4/2tyg w PL?
3
pracownik 2014-11-21 16:15:01
stawki sa rozne -zalezy od miejsca -na kazdym misjscu inne -dojazd jest za darmo -samolotem z gdanska -auta na miejscu tez -dojazd do pracy zapewniony i zakwaterowanie tez -raz platne -raz nie -wszytsko zalezy od miejsca gdzie sie trafi -westcon -kampy,samolot ,jedzenie free -stawek od 140nok/h w zwyz -zaleznie od miejsca -teraz zapowiada sie slaby rok wiec nie ma co na prace liczyc-wyplata zawsze na czas -chyba ze jakas drobna pomylka z godzinami -mi sie nie zdazylo -rodzinne ,feriepenga i inne swiadczenia sa chonorowane i bez problemu wyplacane -okres umowy jest rozny -zalezy od projektu -od kontraktu 6tyg -czasem na 6miesiecy itd -zalezy ile pracy jest w firmie -jak juz pisalem -rok slabo sie zapowiada -jak beda ogloszenia -to wysylac dokumenty jak najszybciej -bo chetnych nie brakuje
1
waldus 2014-12-15 15:06:13
prosze moze opinie na temat rakkestad tzn SMI ,chodzi mi oklimat i prace w Slattland
1
Welder 2014-12-23 13:29:04
To zalezy gdzie masz jechac,czy na czarnucha czy na nierdzewke.
waldus 2015-01-15 07:38:22
bo jest roznica jakas?
Welder 2015-01-15 23:17:51
Tak i to wielka.
waldus 2015-02-10 16:30:52
Az tak duza??? zalezy to od czegos? nie slychac nic z tego co widze o pracy na razie... westcon tez milczy......nic nikt nie slyszal kiedy cos by sie ruszylo?
P.W 2015-03-19 19:40:15
Grunt się palił pod nogami Panie M. ? Ze aż trzeba było zabecelować? Uczciwie nie dało rady....Ale to jeszcze nie koniec ;-)
1
maznas 2016-02-23 14:07:29
Czesc. W dzisiejszym wydaniu gazety SUNCHORDLAND jest informacja, ze NORSTEC bakrutuje. Tak dla informacji...
milka 2016-05-15 10:44:12
Prowadzą różnego rodzaju, szkolenia oraz kursy kadrowe, wiec specjalizują sie raczej w branzy HR i kadrach, uważam ze takie kursy sie bardzo sie przydaja nowym pracownikom chcacym zatrudniac sie w tych branżach.
Zostaw swoją opinię o NORSTEC A.S - Stord
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NORSTEC A.S