brak logo

Magro

Świętochłowice

Opinie o Magro

Fidodido 2011-06-07 20:06:00
Zarobki nawet spoko ale tylko dla osób którym chce się robić. Nieroby nie mają czego szukać bo zapewne po okresie próbnym wylecą.( usunięte przez administratora )
mała 2011-10-09 17:43:11
Nie polecam największemu wrogowi tej firmy. Pracowałam tam jakiś czas.( usunięte przez administratora ). Ludzie są w porządku ale całą atmosferę psuje( usunięte przez administratora ) któremu wydaje się, że pozjadał wszystkie rozumy( usunięte przez administratora )Stanowczo odradzam "karierę" w tej firmie!!!
obecny pracownik 2011-10-10 16:27:34
Nie wiem skąd są te wyssane z palca opinie. Z Dyrektorem współpraca układa się całkiem dobrze - wiadomo są jakieś tam zgrzyty ale to normalne w takich firmach. Zarobki na przyzwoitym poziomie.
... 2011-10-10 18:53:11
Pytanie do Anonima.
Odkad pracuje w Magro nie mialam konfliktu z zadnym innym pracownikiem, dlatego chciałam zapytać drogi anonimie dlaczego uwazasz ze psuje atmosfere? Jesli masz cos ciekawego do napisania, to znasz mojego maila. Chetnie poczytam
do Anonima 2011-11-07 11:09:34
drogi Anonimie , zaczynają mnie już drażnić Twoje ataki , może podasz konkrety i sie przedstawisz. Bardzo łatwo wypisywać bzdury jako Anonim i " cytować" niczym nie poprate bzdury. Jeżeli nie akceptujesz Człowieka który zarządza punktem i po częsci wpływa na Twoje wynagrodzenie , a pozostali go akceptują i mają o nim dobre zdanie , to może czas abyś opóścił to miejsce Twojej pracy w którym tak źle się czujesz.
1
prof. Jan Miodek 2011-11-07 21:24:22
do Anonima - 2011-11-07 11:09:34

drogi Anonimie , zaczynają mnie już drażnić Twoje ataki , może podasz konkrety i sie przedstawisz. Bardzo łatwo wypisywać bzdury jako Anonim i \
Do anonima powyżej W Twojej wypowiedzi strasznie rażący jest błąd ortograficzny. Może warto poprawić i wtedy wypowiedz będzie dla odbiorcy zrozumiała i OPUŚCI miejsce pracy.
wazelina 2011-11-09 20:41:37
widzę, że administrator nie daje za wygraną !!! cenzura na całego.
A cała prawda o naszym dyrektorze jest taka: to najwspanialszy, najmądrzejszy, wszechwiedzący, nieomylny, elokwentny, BARDZO KULTURALNY, cierpliwy, inteligentny i wspaniałomyślny człowiek. Wszyscy mają o Nim bardzo ale to bardzo dobrą opinię. Podkreślam WSZYSCY !!!. Drugiego takiego szukać ze świecą. Osobiście nie spotkałem nigdy wcześniej takiego ci(usunięte przez ....)
obecnie pracujący 2011-11-17 16:11:03
Ludzie , co Wy chcecie od tego człowieka , macie pretensje że pracuje i tego samego wymaga??. Może byście zakończyli ten bezzasadny i krańcowo złośliwy nie poparty żadnymi faktami atak , nie służy do dobrze firmie . Jeżeli tak bardzo Wam przeszkadza , to napiszcie oficjalne pismo do Zarządu, a nie wykrzykujcie jako Anonimy bezsensownych bzdur , lub zwolnijcie miejca pracy innym którzy chcą pracować , szanują pracę i przełożonych. Obecny Pracownik z nadzieją dalszej pracy pod obecnym kierownictwem.
Gal Anonim 2011-12-26 22:54:37
Wszystko mówi o dyrektorze,który sam osobie wystawia pozytywne posty i prostuje je.
Antyanonim 2012-01-02 20:38:11
Przestroga dla wszystkich: Nie wszystko złoto, co się świeci...... W rzeczywistości to Biedronkaa z logo VW
pracownik magro ale juz niedlugo 2012-02-16 02:34:35
obecny pracownik - 2011-10-10 16:27:34

Nie wiem skąd są te wyssane z palca opinie. Z Dyrektorem współpraca układa się całkiem dobrze - wiadomo są jakieś tam zgrzyty ale to normalne w takich firmach. Zarobki na przyzwoitym poziomie.
albo jesteś debilem albo nigdy nie pracowałeś w normalej firmie Magro to .(usunięte przez administratora), kombinacje góry, a podejście dyrekcji do klienta który zgłasza reklamacje jest takie idz gościu stąd i nie pierdziel. klientów kasuja jak za zboże a praktycznie nic nie robią. Proponuje klientom, którzy jeżdżą do nas na serwis do zamontowania sobie ukrytej kamery w samochodzie a możecie się zdziwić co się dzieje z Waszym pojazdem
myjkowy 2012-06-27 11:21:56
Tez pracowałem w tej firmie.Nie polecam pracy na serwisie w firmie tez.Z mechaników próbują robić myjkowych.A jak ktos nie chce myc to zostaje zwolniony z pracy.
Tak duża firma a nie stac na myjkowego WSTYD.
... 2013-01-19 18:19:16
magro = [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Z zewnątrz firma "idealna" ale nie dajcie się zwieść to złota klatka.(usunięte przez administratora)ciągła rotacja pracowników, totalny brak stabilizacji. Raz na kwartał (minimum) zmiany personalne od dołu po samą górę. Co rusz firma zmienia właściciela i historia się powtarza. Firma która zrobi z Ciebie niewolnika w imię norm VW, które mają się nijak do rzeczywistości. Zdecydowanie nie polecam tej firmy.
ŁON 2013-02-18 11:15:34
Ta firma to istna tragedia. Strasznie niestabilna finansowo. Po przejęciu przez Porshe Holding dużo zwolnień personelu. Straszny mobbing. Ubliżanie chamskie i bezczelne odzywy od bezpośredniego przełożonego. Kierownik czy tam dyrektor (bo go zdegradowali) to tak jak mówili przedmówcy mega mózg spod Świętej Częstochowy. W firmie brakuje specjalistów bo specjaliści się cenią i nie chcę mieć na umowie 1500 brutto + premia. Szukacjie gdzie indziej np Lellek lub Noma.
opt 2013-03-20 18:20:04
Salon piękny... Ludzie (pracownicy) wyszkoleni i bardzo profesjonalni. I tyle zalet oddziału Magro Świętochłowice. Kadra zarządzająca zadufana w sobie, z głową w chumrach (nawet po zdegradowaniu z dyrektora na kierownika...).(usunięte przez administratora) niepewność dnia jutrzejszego - tym się żyje Magro Świętochłowice. Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie.
kass 2015-01-07 13:07:55
Witam, widze, że ktoś odświeżył miesiąc temu temat, napiszcie może jak obecnie traktuje sie tutaj ludzi. Z tego co czytałem powyższe komentarze, to chyba nie było zbyt dobrze, czy może to posty malkontentów, czy konkurencja sobie pozwala na takie wpisy. Narzekania ustały, to może nie jest teraz tak źle?
tomek 2015-03-10 16:07:11
nie wiem czy konkurencja pozwala na takie wpisy tylko co jest złego niby w tych wpisach? w końcu konkurencja powinna być uczciwa, wiec jak ktoś jest niezadowolony z pracy to pisze to , jak ktoś jest zadowolony to równiez pisze, nie widze w tym jakiś dziwnych działań, więc nie wiem też co masz na mysli @kass?
maciek 2015-04-01 14:39:09
mnie zastnawia tylko to jak traktuja studentów w Magro czy jest mozliwość normalnej pracy czy jednak tylko staże i inne praktyki są brane pod uwagę? bo już sam nie wiem jak sprawa wygląda czy można konkretnie sie u nich zatrudnić i być traktowanym na równi z innymi pracownikami czy nie za bardzo jest taka możliwość?
tomek 2016-05-13 08:54:26
może chcą po prostu odświeżyć stronę i dlatego jest w przebudowie.
Zostaw swoją opinię o Magro - Świętochłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magro