brak logo

ŚPRD TRAKT

Kielce

Opinie o ŚPRD TRAKT

anonim 2011-06-07 19:13:26
Jestem już starym stażem pracownikiem, ale teraz co się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. [usunięte przez moderatora] na całego. Człowieka mają za nic. [usunięte przez moderatora] to młodzież po szkole co pety każe zbierać ludziom po 50-tce. Cichaczem wymyślają coraz to nowsze metody zeszmacenia. [usunięte przez moderatora] i jeszcze raz [usunięte przez moderatora] po szkole wprowadzają własne rządy, powstała klika [usunięte przez moderatora]Ta firma w tym tempie padnie. No chyba że to jest działanie celowe.
Były 2012-02-15 08:16:58
Największym złem w Trakcie jest jego[usunięte przez moderatora]. Wyjątkowy [usunięte przez moderatora]i krętacz. Wyciągał razem z byłym [usunięte przez moderatora]kasę bokiem ile wlazło aż dziw że ich nikt nie przymknął.
Skarb Państwa jako udziałowiec 40% Traktu był mocno [usunięte przez moderatora] Do 2008 roku straty pokrywano kreatywną księgowością. Firma transportowa Via i[usunięte przez moderatora] i dostawców zasilały kieszenie [usunięte przez moderatora]
W 2008 roku odszedł [usunięte przez moderatora], powołano nowy zarząd z nowym człowiekiem który miał doświadczenie w zarządzaniu .[usunięte przez moderatora]oddał lejce na na jakiś czas. Wprowadzono czytelny schemat organizacyjny, nagrody z zysku dla kierowników budowy, zaczęto szanować pracowników. W firmie po raz pierwszy pojawił się autentyczny zysk. Trwało to niestety dość krótko. Nowy Zarząd nie podporządkował się [usunięte przez moderatora] i go odwołano.W 2011 r. wróciły stare porządki w nowym wydaniu. Nowy [usunięte przez moderatora] jest na sznurku [usunięte przez moderatora] ludzie traktowani są jak roboty, odeszła kadra która mogła pracować dla wspólnego dobra. Teraz TRAKT to dno i przykład złego zarządzania.
2
Anonim 2012-05-29 20:39:11
Brak poszanowania dla pracownika, zarobki to minimum krajowe i jeszcze do tego godziny pracy dodatkowe których firma nie chce płacić. Moim zdaniem dąży[usunięte przez moderatora] do upadku firmy, by szybko się dorobić na sprzedaniu maszyn które unia dofinansowywała. Z takim podejściem do sprawy to nieuniknione. Dojazdy na teren budowy niepłatne, wychodzi się z samego rana z domu i wraca na wieczór a czas pracy liczony jest z 8 godzin i to ma być fer -- może tak by szanowny[usunięte przez moderatora] popracował tak z nami przez jakiś czas na drodze w tym upale, deszczu, zimnie czy śniegu i wtedy ocenił prace i zapłatę za nią. Bo ja za 1100zł miesięcznie mam utrzymać siebie, żonę i dziecko i to ma być nasza wspaniała Polska.
szefu 2012-07-04 12:56:36
anonim - 2011-06-07 19:13:26

Jestem już starym stażem pracownikiem, ale teraz co się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.[usunięte przez moderatora] Człowieka mają za nic. [usunięte przez moderatora] to młodzież po szkole co pety każe zbierać ludziom po 50-tce. Cichaczem wymyślają coraz to nowsze metody zeszmacenia. [usunięte przez moderatora] po szkole wprowadzają własne rządy, powstała klika [usunięte przez moderatora]Ta firma w tym tempie padnie. No chyba że to jest działanie celowe.
obiecuja zarobki a w rzeczywistosci to 1700 bruto na sprzecie i nadgodziny ktore moze placa jak im sie umysli a premia to roczna nie widoczna jest Ta firma to dno robilem tam i wole pod sklepem stac niz robic za darmo i jest coraz gorzej [usunięte przez moderatora]na calego i ludzi maja za nic
anonim 2012-08-13 12:09:45
Ta firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ! Obiecują gruszki na wierzbie, a rzeczywistość jest całkiem inna. Żerują na taniej sile roboczej. Ludzi traktują jak śmieci. [usunięte przez moderatora] na wypłatach i trzeba się prosić o własne pieniądze. OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM!!!
BYŁY PRACOWNIK 2013-01-09 19:30:22
POWIEM KRÓTKO I NA TEMAT; JEŻELI KTOŚ MYŚLI ŻE TAM SIĘ CZEGOŚ DOROBI TO BĘDZIE W SZOKU.
KIEROWCA NIE MA NA CO LICZYĆ, JEŹDZI JAK WARIAT, TARCZKI??? GDZIE TAM, STAMN TECHNICZNY??? GDZIE TAM BYLE DO PRZODU. A TO DZIĘKI [usunięte przez moderatora]. I INNYM MIANOWICIE TEN PAN KIEDYS BYL ZWYKLYM [usunięte przez moderatora], KRECIL, KOMBINOWAL A TERAZ UDAJE [usunięte przez moderatora] CUDA JAKIE SIE TAM DZIEJA SA ZASKAKUJACE. NALOTY Z KONTROLA STANU PALIWA W DZIEN I W NOCY NA KOPALNIACH ITP, [usunięte przez moderatora], ZAROBKI JAK SIE UMIE WEJSC TZW W ZAD TO SIE ZAROBI OK 2000 - 2500ZŁ A JAK NIE TO TEZ ALE PRZY WYPŁACIE POTRĄCĄ ZA WSZYSTKO CO TYLKO[usunięte przez moderatora] JEDNYM SŁOWEM - LUDZIE TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA, NIECH SAMI PIORĄ SWOJE BRUDY, WYKUPILI OD PAŃSTWA ZA GROSZE UDZIEŁY W TRAKCIE, NABRALI ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW SPRZĘTU, A DLA[usunięte przez moderatora] NAJWAŻNIEJSZE JEST WYDAWNICTWO, SAM TO POWIEDZIAŁ NA ZEBRANIU, SŁYSZAŁEM NA WŁASNE USZY. WIĘC WSZYSTKO DĄŻY DO -- NICZEGO.,
POZDRAWIAM
2
harry 2013-12-14 00:22:51
Ze Powiem krotko, zaden cywilizowany i szanujacy sie pracownik nie powinien o tej firmie nawet pomyslec. Banda zwyklych [usunięte przez moderatora] ktorzy mysla ze sa madrzejsi od innych szczegolnie ten co ma plecy tatusia maly grubiutki osiolek, wybitny kret i klamczuch oraz ambitny ale sflustrowany dyrektorek [usunięte przez moderatora] . Sa lepsze firmy drogowe w kielcach.
woj 2014-01-22 16:20:22
Oj, jest tam ich znacznie więcej, miauczki, żuczki inne gady
4
były pracownik nieroku 2014-07-29 12:46:45
dno klapa lipa i chyba sie tam nic nie zmieni.pozdro dla chyba jedynego spoko kierownika pana Andrzeja A. jest pan tam jeszcze?
1
Tu 2015-01-16 00:18:53
Nie ma co się zastanawiać czy jest sens czy nie ma sensu. Jeżeli ktoś jest zainteresowany pracą to wysyła obie rzeczy i tyle. Pytanie tylko, czy praca jest tego warta. Mógłby ktoś podpowiedzieć jak wszystko w firmie funkcjonuje i czy planowanie u nich swojej kariery to krok w dobrą stronę. Co więcej nie wiadomo nawet jakie pieniądze oferują..
aniela g 2015-03-24 11:29:19
ja tez bardzo chciałabym wiedzieć czy praca jest warta czegokolwiek i czy będzie mi się finansowo i w kwestii doświadczenia zawodowego opłacała. napiszcie kochani prosze czy realkna ścieżka jakiegokolwiek awansu tam istnieje i czy jak tam pójdę pracować to stanę w miejscu czy nie, oprócz super zarobków chciałabym się tez rozwijać
woj 2015-04-22 18:28:53
Praca tak sobie, a awans tylko możliwy jak jesteś z układu rządzącego
1
woj 2015-05-03 08:04:36
W zasadzie nie, ale trzeba czekać i czekać na sprzyjającą chwilę (np. ktoś zrezygnuje z pracy).
LL 2015-08-31 16:14:21
W tej firmie większe szanse mają dziewczyny...
3
moja niezalezna opinia 2015-09-12 22:05:06
Niestety, obecnie nie polecam. Za poprzedniego prezesa było zdecydowanie lepiej (mam na myśli wizerunek firmy na zewnątrz oraz realizacje kontraktów).
woj 2015-09-14 22:32:02
"Za poprzedniego prezesa było zdecydowanie lepiej" to za którego Prezesa było lepiej??? Bo chyba nie za tego co siedzi w Radzie Miasta.
tomex 2015-10-16 22:36:47
Ja tam żadnych ofert pracy u Nich nie widzę. Z resztą nawet gdyby były to i tak bym nie wysyłał CV :-) Ponoć cienko przędzą.
woj 2016-05-01 09:21:48
Raczej za nadgodziny nie zapłacą. Z tego co wiem praca w nadgodzinach jest płacona ryczałtem.
sk 2016-06-03 23:03:55
Na stronie firmy są nieprawdziwe dane w60 %, zarobki w stosunku do ilości godzin to porażka, jeśli zależy wam na doświadczeniu to polecam, przyjmują wszystkich
maciek 2016-06-17 11:14:01
naparde wszystkich przyjmują? z tego co wiem to wymagają doświadczenie zawodowe w projektowaniu dróg (min. rok), a na na stanowisko Projektanta - uprawnienia do projektowania w specjalności drogowej no i też ukończone studia wyższe kierunkowe, wiec troche tego jest.
D W 2016-10-27 20:45:05
ta..... zatrudniają coraz brzydsze , kiedyś byłem zapytać o pracę małe rude i.........
no cóż...szkoda pisać
Olek 2016-11-15 21:03:25
Znam ją bo z nią pracowałem w Macu, trzeba na nią uważać . Sprzedałaby własna matkę aby osiągnąć swój cel. Często widywana jest z Cyrańską.
Zostaw swoją opinię o ŚPRD TRAKT - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ŚPRD TRAKT