brak logo

Edutor

Olsztyn

Opinie o Edutor

olo 2011-06-07 11:56:55
A ta firma to nie jest przypadkiem alternatywa dla firmy( usunięte przez administratora )którą Panowie prowadzili? Jeśli tak to współczuję nowy pracownikom Edutora h( usunięte przez administratora )
anonim 2011-11-25 21:17:19
Ostrzegam wszystkich przed praca w tej firmie , Panowie na rozmowie kwalifikacyjnej obiecują podstawę plus zwrot kosztów za benzynę , D( usunięte przez administratora )miesiąc , gdy zrobisz mniej nie wypłacaja nic, sam opłacasz podatek ,Stracisz własna kasę na paliwo na dojazd do Olsztna , telefon a kurs internetowy mają ,że szkoda gadać .Chcą za niego( usunięte przez administratora )
ANONIM 2012-01-25 15:08:13
TAK JEST TO ALTERNATYWNA FIRMA OMNIBUS TYLKO PANOWIE KTÓRZY REKRUTUJĄ OD RAZU MÓWIĄ ŻEBY O TYM W SZKOŁACH NIE WSPOMINAĆ.NA REKRUTACJI OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY A POTEM CZEKA SIĘ NA WYNAGRODZENIE 2-3 MIESIĄCE,A W TYM CZASIE NIE ODBIERAJĄ TELEFONÓW.SAMI ROZBIJAJĄ SIĘ DOBRYMI FURAMI A PRZEDSTAWICIELE ŻEBRZĄ O SWOJE PIENIĄDZE. TAK ŻE OSTRZEGAM PRZED NIMI BO DO PRACY U NICH SIĘ DOKŁADA, JEST TO PRACA DLA IDEI . TRZEBA TĘPIĆ TAKIE FIRMY I PISAĆ O NICH PRAWDĘ WSZĘDZIE GDZIE SIĘ TYLKO DA.
bajka.. 2012-01-26 11:15:40
Czytam te opinie napisane przez Anonima... anonimy są modne... Zastanawiam się dlaczego osoby takie jak Anonim biorą się za pracę do której absolutnie sie nie nadają.. minęły te czasy gdzie było czy się stoi czy się leży...itd. Jestem pracownikiem szkoły.. nie Edutor ale podobnej.. pracuję od 2006 roku, wszystkie szkoły działają na takich samych warunkach, lub podobnych, nie jest problemem zrobienie 3 zapisów czy warsztatów szkolnych... warunki pracy postawione są jasno i przejrzyście, coś za coś. Znam Szkołę, gdzie przedstawiciel płaci za nocleg jeżeli nie zrobi co najmniej dwóch zapisów, to mobilizuje. Ja wiem , zresztą widziałam,że osoby przyjeżdżające do pracy, myślą zupełnie o czymś innym, imprezy, alkohol do rana, a później leczenie kaca. Nie tędy droga. Pamietaj drogi Anonimie,że właściciele szkoły Edutor czy innej muszą stawiać warunki, bo Tobie musi się opłacać pracować, a jeżeli nie możesz sprostać wymaganiom zajmij się inną pracą, mniej wymagającą..a dobrą furą możesz również i Ty jeździć, przecież nikt Ci tego nie zabrania....pozdrawiam....bajka
POSZKODOWANY 2012-01-26 18:41:10
OK ROZUMIEM I PRACOWAŁEM ALE JEŻELI KOŚ CI NIE WYPŁACA KASY ZA TWOJĄ PRACĘ TO NIESTETY PRACY DLA IDEI NIE UZNAJĘ,A JAK LUBISZ TO PRACUJ JA MAM DZIECI DO NAKARMIENIA.
PRZEDSTAWICIEL 2012-01-26 19:02:14
JEŻELI CHODZI O SZKOŁY TO NIE WIDZIAŁEM ŻADNEJ SZKOŁY TAK OBSMAROWANEJ JAK ( usunięte przez administratora )WIĘC JEST TAM COŚ NA RZECZY
ANONIM 2012-01-26 19:35:55
I OWSZEM NIKT MI NIE ZABRANIA ALE SKORO PRZYJĘLI MNIE DO PRACY OFEROWALI WARUNKI NA KTÓRE JA SIĘ ZGODZIŁEM I WYWIĄZYWAŁEM SIĘ Z NICH TO WYPŁATA MI SIĘ NALEŻY JAK PSU MICHA!!!!A JA NA SWOJĄ JUŻ CZEKAM TRZY MIESIĄCE !!! WIĘC NICH NAJPIERW WYPŁACĄ WYNAGRODZENIA A POTEM KUPUJĄ FURY!!!
ANDRZEJ 2012-02-03 00:07:31
Czy to prawda ,że go ( usunięte przez administratora ) boją się ,że siądą im na majątek?
Były pracownik omnibus 2012-02-22 09:41:42
TAK, TO FIRMA BLIŹNIACZA KTÓRA PRZEJMUJE PO( usunięte przez administratora )ZLECENIA. ( usunięte przez administratora )!!!!! PRACA BEZ PŁACY!
Była trenerka 2012-02-22 13:52:01
Oczywiście, że Edutor to nowe dziecko panów( usunięte przez administratora ) Tam im nie wyszło( usunięte przez administratora ) nowych naiwnych -chętnych, aby zostać przedstawicielem oświatowym i trenerem efektywnych metod uczenia szukają w wielu miastach. Ba, nawet treść ogłoszeń jest ta sama, jaka była w przypadku naboru do pracy( usunięte przez administratora )br />
Ja chcę tylko przestrzec każdego, kto myśli o pracy w Edutorze: nie warto( usunięte przez administratora ) Jedna wielka ściema. Te kursy nic nie dają. Dlatego apeluję także do rodziców: nie dajcie się podejść!

I przestrzegajcie innych!
gal 2012-02-23 10:40:34
Jedna z wielu \"firm\" mająca na celu szybką kasę z twojej orki , a co dalej zobaczymy , zresztą pogrzebcie w necie o właścicielach znajdziecie furę działalności i ofert do \'zarabiania\' u nich ale tak to jest gdy na rynku pracy nie ma porządku i byle kaszaniarz z ( usunięte przez administratora ) pomysłem i wystarczającą dozą bezczelności( usunięte przez administratora )
koszmar Edutorka 2012-02-23 21:03:53
Ochhh jak przeczytałam komenta bajki to aż mnie zemdliło... coś mi się zdaje, że pisał to ktoś z( usunięte przez administratora )stawianie wymagań, a nie wywiązywanie się z umowy to są dwie różne rzeczy. Ja na przykład wypełniałam swoje zobowiązania, spotkania, umowy itp, a i tak kantowali jak się da. Ale co mi tam, mogę się z nimi posądzić, mam czas i odpowiednie zasoby. Kolejnym \\\"dzieckiem\\\"( usunięte przez administratora )Chyba za dużo osób na nich wsiadło za kasę i musieli się przeinstalować. No ale co zrobisz, jak ktoś nie sprawdza kogo chce ( usunięte przez administratora )o później spokoju nie zazna:) W ogóle proponuję pozostałym( usunięte przez administratora )żebyśmy złożyli pozew zbiorowy, bo jak ich ( usunięte przez administratora )grupowo to szybciej uda nam się odzyskać pieniądze. Co Wy na to?
rodzic 2012-03-06 13:23:40
nie pracowałam w tej firmie, ale jestem rodzicem który wykupił kurs angielskiego dla swojego dziecka. Uważam, że firma jest nieuczciwie nie tylko wobec pracowników. Ja się dołożyłam do ich super samochodów. Kurs wisi w próżni \"edugalaktycznej\" po 5 lekcjach nastąpiła cisza - nikt nie odpowiada na maile, telefony już od 6 m-cy !!! Zapłaciłam i zostałam zwyczajnie oszukana.
AGNIESZKA 2012-07-06 21:17:40
Witam ! Ma Pani rację , po 5 lekcji nie ma kontaktu z firmą .
Kurs jest nudny jak flaki z olejem.
A miało być tak pięknie i ciekawie.
Utopiona kasa i to nie mała .
JEDEN WIELKI KANT I OSZUST !!! OSTRZEGAM !!!
sergiusz 2015-02-17 22:28:56
Edutor to chyba młode centrum edukcyjne, nie wiem, czy oni nawet działają cztery lata na rynku. Dziwi mnie jednak, że od 2012 roku pojawiły sie tutaj tylko dwie opinie. Czy nikt tutaj nie pracuje, czy jak? Nie macie powodów do narzekania? Wydaje się być to dziwne, może mają jakieś problemy obecnie i to cisza przed burzą.
Ma 2016-05-11 20:09:32
Wiesz co, ale to czy istnieje czy nie istnieje w internecie to akurat nic nie znaczy o niczym nie świaczy
Zostaw swoją opinię o Edutor - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edutor