Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polska Ceramika Ogniotrwała "Żarów" S.A.

Pracowałeś w firmie Polska Ceramika Ogniotrwała "Żarów" S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gogo - 2012-10-21 00:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani prezes nic nie wie o stanie pschicznym zalogi fizyczni kobiety mezczyzni .ludzie sa gnebieni zastraszani boja sie cokolwiek odezwac pan straszny szef lub jak kto woli szew robi co chce co mu do tej pustej paly najdzie zapomnial kim byl z kim pil i kto go ratowal zgowna.
zdjecie uzytkownika
gogo - 2012-10-21 00:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w pco zarow kierownikiem zostaje sie po bardzo dobrej niechlujnej , perwersyjnej,aroganckiej,zaklamanej ideologi do wyzszosci nad tym czym sie bylo a czym sie jest zapomnial wol jak cieleciem byl \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
zdjecie uzytkownika
straszna hela - 2012-10-21 01:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawalam dawalam az mi [usunięte przez moderatora] rozerwalo teraz w pco robie kariere jakich malo lubie lody i wariatow nade wszystko [usunięte przez moderatora]. z powazaniem [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
gogo - 2012-10-21 01:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
straszna helu;;;;opanoj sie . jak masz dawac to tylko bardzo wplywowym i zagorzalym karierowiczom ktorzy powinni dawno polec na drodze kariery wstrasznej firmie jako sie zowie pco ...z niczego cos...cos co znaczy łośśśśśś.....
zdjecie uzytkownika
SZadachtoCw** - 2012-11-03 15:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się w 1000000000%
zdjecie uzytkownika
SZadachtoCw** - 2012-11-03 15:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty chyba jesteś upośledzony/na umysłowo
zdjecie uzytkownika
SZadachtoCw** - 2012-11-03 15:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haahahahabhahhaah biuro a produkcja to inna bajka, a jakby Pani Inteligentna Prezes stawiała na młodych to żaden z nich by nie [usunięte przez moderatora] za 1600zl wykonując czynności niezgodne z BHP i Regulaminem Pracy. Jest nad obowiązkowość, patologia, niekompetentna kadra zarządzająca, burdel, syf, smród i PSIE PIENIĄDZE
zdjecie uzytkownika
SZadachtoCw** - 2012-11-03 15:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HAHAHHAHAHAHAHA z tym, że pan (specjalnie z małej) [usunięte przez moderatora] nie maja nawet matury, a tym mowisz o papierku [usunięte przez moderatora] mi system hahahahahahahahahah
zdjecie uzytkownika
jako tako - 2012-11-08 21:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może Pani Prezes to czyta i cieszy się że ma taką kadrę, która wyciska z pracowników 101 % normy.Weźcie pod uwagę jedno, jak ktoś z pracowników narzeka na kierownika to dla szefostwa jest to bardzo dobry kierownik a nie przeciwnie.Może lepiej zacząć chwalić a nie narzekać (żart :) )A tak na poważnie to chciałbym wiedzieć ilu z Was pracowało w więcej niż jednej firmie żeby mieć choćby porównanie.
Polecam dla wzoru Electrolux,ci co narzekają że w PCO siak czy owak,to podejrzewam żeby miesiąca tam nie wytrzymali. Co nie zmienia faktu że organizacja w PCO jest jaka jest,szczególnie jeżeli a współprace Marketing-Planowanie-Produkcja.To jest ciągle trwająca wojna na której cierpi Firma,tam się nie rozwiązuje problemów tylko wyolbrzymia potknięcia innych,nie jest to zespół który może promować firmę ale tylko i wyłącznie jej zaszkodzić.
Wierzcie Mi na słowo bo tam pracowałem, są tam porządni ludzie ale niestety nikt nie liczy się z ich zdaniem, tam nawet jak ktoś ma rację to tak w konfrontacji z \"wyższy szczeblem\" jest na przegranej.
Jak Pani Prezes przejrzy na oczy to może się okazać że to już nie jest Jej firma a Pana [usunięte przez moderatora] który obstawił się swoimi żołnierzami i stworzyli wokół Pani Prezes kamienny krąg którego nikt nie jest w stanie pokonać.
zdjecie uzytkownika
aix - 2012-11-09 22:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z opinią o [usunięte przez moderatora] jest bardzo ciepłym i porządnym człowiekiem, a ta osoba, która te bzdury wypisuje to ma jakis problem sam z sobą! Porażka-współczuję.
zdjecie uzytkownika
dotyczy odpowiedź automatyczna - 2012-11-13 09:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale z Ciebie polonista - ortografia w małym paluszku widzę, aż boli jak się na to patrzy, fe!
zdjecie uzytkownika
coca cola - 2012-11-25 21:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co państwo powiecie o ,,kierowniku" działu eksportu???
Jak dla mnie tragiczny facet :/
zdjecie uzytkownika
Olo - 2012-11-30 12:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OMIJAĆ Z DALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mietek - 2013-01-05 18:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ekipa i kierownictwo na poziomie to było z jakieś 8 / 10 lat temu. Pamiętacie te czasy , ludzi , kierownictwo ? Teraz z tego co słychać to kompletne dno. Nieposzanowanie , pracy , doswiadczenia i zaangażowania drugiego pracownika. A Ci co potrafią dobrze oczy mydlić Pani Prezes zawsze byli na piedestale . Firma ma ogromny potencjał w kraju i za granicą , niestety nie przy totalitarnych rządach Pani Prezes i jej przydupasów. Gratuluje wszystkim tym co sprzeciwili się i odeszli w porę z tego bagna....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-05-26 13:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZERO SZACUNKU
zdjecie uzytkownika
szarak - 2014-01-06 18:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, polecam wam firmę PCO S.A.. PCO S.A. jest solidną firmą o stabilnej pozycji, która prężnie się rozwija i ma jasne zasady działania.Jeśli myślisz czy rozpocząć tam pracę albo może wybierasz się na rozmowę kwalifikacyjną to chcę powiedzieć, że warto.
zdjecie uzytkownika
niepolecam - 2014-06-15 12:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja nie polecam pracy w tamtej firmie. Myślę, że firma ta pokazła już co sobą reprezentuje (dno). Nie warto tam iść.
zdjecie uzytkownika
PCO - 2014-07-06 20:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2012-07-28 17:58:27]:
JA TERAZ PRACUJE W TYM SYFIE I PLACA WYNOSI 1800 BRUTTO PLUS DO TEGO 200 ZA JAKOSC I 200 ZA BRAK CHOROBOWEGO OCZYWISCIE BRUTTO. OD LIPCA MAJA BYĆ PODWYŻKI MAX 150 BRUTTO DL TYCH CO ROBIA CO NAJMNIEJ ROK A DLA POZOSTALYCH 75 BRUTO I TO ZALEZY JESZCZE OD KIEROWNIKA DANEGO DZIALU. A Z TYMI PREMIAMI JEST TAK ZE ZA BYLE CO CI ZABIORA NP. URLOP NA ZADANIE
zdjecie uzytkownika
pco - 2014-07-06 20:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2012-09-01 22:14:20]:
JA TERAZ PRACUJE W TYM SYFIE I PLACA WYNOSI 1800 BRUTTO PLUS DO TEGO 200 ZA JAKOSC I 200 ZA BRAK CHOROBOWEGO OCZYWISCIE BRUTTO. OD LIPCA MAJA BYĆ PODWYŻKI MAX 150 BRUTTO DL TYCH CO ROBIA CO NAJMNIEJ ROK A DLA POZOSTALYCH 75 BRUTO I TO ZALEZY JESZCZE OD KIEROWNIKA DANEGO DZIALU. A Z TYMI PREMIAMI JEST TAK ZE ZA BYLE CO CI ZABIORA NP. URLOP NA ZADANIE
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-07 15:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PCO mnie taka płaca satysfakcjonuje, bo już nie wiem na co wydawać więcej kasy i tak odkładam sobie co miesiąc, a jakieś super samochody mi nie są potrzebne. Tak się zastanawiam z jakiej okazji te podwyżki dla pracowników... Może jakieś nowe rzeczy będą produkowane ? pozdrawiam was wszystkich i na prawdę nie narzekajcie
zdjecie uzytkownika
kadrowa - 2014-08-04 14:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. Poszukuję pracy jako specjalistka do spraw kadr i płac. znalazłam ofertę pracy w internecie właśnie na tym stanowisku i spełniam wszystkie wymagania opisane w ogłoszeniu. mam już doświadczenie na takim stanowisku, a interesują mnie w tej chwili dwie sprawy. Pierwsza to jaka jest umowa podpisywana na początku z takim specjalistą? a druga sprawa dotyczy stawki miesięcznej jaką się dostaje na początku współpracy z Żarowem. bo podejrzewam, że wy nie pisaliście o stanowisku kadrowej tylko o pracy na hali. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-08-15 18:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kadrowa - 2014-08-04 14:22:11]:
Lepiej tam nie idź do tej firmy. Zastanów się czemu zakończyłą się współpraca z poprzednią kadrową w tej firmie. Takie pytanie nawet zadaj im na rozmowie kwalifikacyjnej. Jeżeli satysfakcjonuje ciebie praca polegająca na poszukiwaniu żulików i meneli co przyjdą tyrać za minimalkę to możesztam iść. Jeżeli satysfakcjonuje ciebie praca polegająca na poszukiwaniu INŻYNIERÓW do PCO za PENSJĘ MINIMALNĄ (Tak minimalną pensję oferuję sie inżynierom w pco, to nie żart tam tyle oferują inżynierom...) to idź tam. Ale jeżeli jestes prawdziwą kadrową umiejącą wyszukiwać specjalistów ludzi zangażowanych do pracy i chcącą oferować swoim pracownikom w zamian za ich kompetencje, zaangażowanie w pracę godziwe wynagrodzenie to w PCO tego nie ma. Tam się szuka ludzi za przysłowiową miskę ryżu. Jeżeli sprawia ci satysfakcję traktowanie ludzi często lepiej wyedukowanych od ciebie jak zwykłych śmieci to możesz śmiało tam iść robić zawrotną karierę. W tej firmie potrzebują na takich stanowiskach ludzi którzy będą mieli wszystkich pracowników za nic, za zwykłych śmieci.
zdjecie uzytkownika
anomalia - 2014-08-21 18:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wlasciwie po twojej wypowiedzi @nick to chyba nikt sie nie zdecyduje na pracę. to prawda co napisałeś czy tylko tak chcesz przestraszyć innych bo sam chcesz zdobyć pracę ;) taki żart. tak szczerze to chyba warto popróbować co i jak i dowiedzieć się jeszcze więcej szczegółów na rozmowie kwalifikacyjnej. chyba, że to już jest po wszystkim i nie ma co się łudzić. tylko trzeba szukać dalej pracy.
zdjecie uzytkownika
pitek - 2014-09-30 20:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy warto interesować się ofertą na kierownika laboratorium, jaka może być stawka na początek
zdjecie uzytkownika
a gdzie to? - 2014-10-01 16:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie jest taka oferta @pitek? ja nie widziałem tego ogłoszenia na kierownika. podpowiesz mi gdzie najlepiej szukać tego wszystkiego na temat tego zakłądu? interesuje mnie takie stanowisko a tutaj jestem z przypadku bo straciłem ostatnio pracę i szukam zatrudnienia. Liczę na Państwa pomoc, piszcie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Ceramika Ogniotrwała "Żarów" S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x