brak logo

DAR-KLIMA Dariusz Konderak

Będzin

Opinie o DAR-KLIMA Dariusz Konderak

Krzysiek 2013-10-26 12:06:30
Też pracowałem, szału nie ma. Praca po 10-12 godzin dziennie, soboty też się łapnie, a stawka ok 10 pln na godzine. Za mało narzędzi i wyrywanie sobie ich z rąk, aby coś zrobić. Brak organizacji pracy a szef niesłowny. Ogłoszenia w prasie o pracy w firmie nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.
6
były pracownik 2014-04-26 07:39:46
Widze że znowu są ogłoszenia o prace, w których nie podali że wynagrodzenie dotyczy 300 godzin za miesiąc a nawet więcej. Praca jak u "prywaciarza". Twoim kosztem to On zarabia a nie Ty. Dobrze że już mam za sobą tą prace. Kolega powyżej dobrze napisał. Zero organizacji, myślenia przy pracy i jeszcze oskarżanie że ktoś coś zabrał, a powodem jest bałagan w narzędziach i materiale. Z narzędziami też szału nie ma. Nie polecam.
5
Robert 2014-06-13 21:12:30
potwierdzam opinie wcześniejsze w 100 % taki kraj tacy ludzie
6
Dyzio 2014-07-01 11:59:17
Zgadzam się z opiniami wyrażonymi wcześniej. Szef niesłowny!, organizacja pracy kompletny chaos i przypadkowość! Czas pracy i wynagrodzenie jak w innych opiniach. Ogólnie nie polecam !
5
były 2014-07-30 13:05:17
Miałem okazje popracować i dobrze że już nie pracuje. Szkoda czasu i zdrowia. Szef niesłowny, brak narzędzi a wymagania wygórowane. Płaca do 10pln za godzine i jeszcz fochowanie jak trzeba zapłacić. Brak profesjonalnych narzędzi. Jedna wielka CHAŁTURA. Nie wpuściłbym takiej firmy do siebie, aby mi montowała klime.
6
były pracownik 2015-09-17 04:56:52
brad - 10 zł za godzine to dużo? poczytaj inne opinie i przepracuj w miesiacu 300 godzin bez płatnych nadgodzin, to zmienisz zdanie. ODRADZAM prace w tej firmie!!!
3
ooołłł 2015-10-08 10:38:22
Były pracownik od półtora roku obserwuje wpisy na stronie byłej firmy??? czy nadal brak zajęć męczy tą osobę czy też urażona duma? opinie mają wnosić coś konstruktywnego a nie wyrażać swój żal, że nie spełniło się oczekiwań pracodawcy. Były pracownik pisze o niepłaconych nadgodzinach - a te 300h to chyba za dwa miesiące bo inaczej byś czołgał się po ziemi gdyby do tego doszły nadgodziny hahaha :))))) zanim coś napiszesz to pomyśl aby miało ręce i nogi :)))) nie ma się co dziwić że to BYŁY!!!
3
Dariusz 2015-12-07 15:11:26
Dziękuje Ci żono za taki ładny wpis
buły 2016-01-09 20:59:57
czałe szczeście ze byly, wiem co pisze :) taki pracodawca to porażka!!! żonka odpowiada na opinie, to faktycznie jest wiarygodna :) sama sobie robi reklame " firma godna polecenia" BRAK SAMOKRYTYKI I JAK WAM NIE WSTYD !!! to taka włąśnie firma kogucik !!!
3
B. 2016-06-20 14:38:12
Za to nieładnie jest podszywać się pod inną osobę. Taka praktyka prowadzić może wprost na salę sądową.
3
B. 2016-06-20 14:55:09
Bezczelne to jest to co Pan wypisuje. Ktoś się posługuje czyjąś tożsamością - raczej nie trudno to dostrzec. Typowe trole.
3
GrubyWiepszDarek 2016-07-19 01:09:25
NIE POLECAM tej "firmy" stanowczo! niby wszystko ok ale po przerobieniu paru godzin okazuje się ze nie ma czym robić narzędzia są na max 2 osoby a nie na ekipę 5-6 osób, ogólny chaos brak organizacji a gdy przychodzi do płacenia to są różne wykręty że jutro że coś tam.... ogólnie to tak jakby był zły ze musi Ci wypłacić a o delegacje(kasa) musisz się prosić-da ale z fochem ogólnie zła opinia wśród innych firm w branży w regionie NIE POLECAM
2
Krzyś 2016-07-25 10:03:17
Będziesz robił na czarno dopóki nie da Ci umowy zlecenia przez pierwsze 6mc nie licz na żadna umowę a za 10-11zł za godzinę to lepiej iść na magazyn 8h i spokój a nie po 15-18h u niego i jeszcze wymagania pff NIE POLECAM
2
sos 2016-08-04 22:06:29
Odpowiednie ubezpieczenie jest czymś oczywistym dla pracownika @mietek, bo doskonale wiedzą jak zadbać o przyzwoite umowy.
Zostaw swoją opinię o DAR-KLIMA Dariusz Konderak - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DAR-KLIMA Dariusz Konderak