brak logo

Kancelaria Prawna Chałas i Wspólnicy

Warszawa

Opinie o Kancelaria Prawna Chałas i Wspólnicy

Adam Dorotowski 2009-12-14 09:33:43
Zbyt dużo reklamy lecz w praktyce wszystko wygląda o wiele gorzej. Brak należytej staranności oraz indywidualnego podejścia do Klientów.
Marcin Kozłowski 2009-12-14 09:37:18
Zbyt nisko cenią pracowników (mało płacą).
hanka 2010-01-06 13:50:19
tzn ile (netto)?? umowa o pracę czy zlecenie
regw 2012-01-29 00:25:43
absolutnie nie polecam( usunięte przez administratora )Szkoda czasu i energii na taką pracę.
2
Mała Mi 2012-06-02 19:34:28
Ja pracowałam tam prawie dwa lata i nie wspominam tego czasu źle, wręcz przeciwnie - na tamten czas (aplikacji) całkiem sporo się nauczyłam. Jak dla mnie było całkiem ok i nie bardzo rozumiem skąd takie ostre słowa.
lato 2013-02-13 12:00:16
a co możecie powiedzieć o dziale marketingu i osobach tam pracujących będę wdzięczny za odpowiedź
Mewa 2013-02-21 21:45:30
Rotacja pracowników jest duża, średni czas pracy to kilka - kilkanaście miesięcy. Na aplikacji, szczególnie pod koniec, zdecydowanie radzę się zastanowić dwa razy.(usunięte przez administratora)Stwarzają pozór dużej korporacji, ale w rzeczywistości nią nie są.
6
Jack 2013-03-14 16:33:42
marketing i PR na bardzo wysokim poziomie - tak naprawdę to on rozdmuchał ten pusty balon. Bardzo kompetentne osoby.
bor 2013-04-03 14:41:58
widzę, że marketing kancelarii wypełnia polecenia...
Kama 2013-04-03 14:52:33
nie polecam, co więcej proponuję omijać z daleka, a zwłaszcza niech uważają ci,(usunięte przez administratora). Tak czy owak to jedno z tych miejsc, w którym odradzam być nawet tylko w myślach. Dotyczy to zarówno klientów jak i pracowników
2
advo 2013-04-04 17:18:36
najgorsze miejscce w jakim przyszlo mi pracować - zresztą popytajcie w branzy, wszyscy to potwierdzą.
1
Tomi 2013-04-09 18:13:57
A co tam takiego strasznego, że taka duża rotacja i takie opinie? (usuniete przez administratora) Nieludzkie godziny pracy? Jestem wstępnie umówiony na rozmowę kwalifikacyjną i się trochę boję...
Tomi 2013-04-15 12:12:24
(usuniete przez administratora) szefostwa to niestety standard w większości firm - z tych powodów zmieniałem już parę razy pracę, wszędzie jest podobnie, tylko nasilenie różne...
Co do kontroli godzin pracy: rozumiem w takim razie, że zatrudnienie jest na umowę o pracę, z rozliczeniem godzin nadliczbowych? Czy też mimo to umowy są"smieciowe"?
1
ver56 2013-04-18 21:01:34
Ja mam za sobą pracę w 5 firmach, w każdej po 2-3 lata. Nie ma miejsca idealnego, to jasne. Ale są względnie zdrowe organizacje. ( usunięte przez administratora )W każdym aspekcie. Każdym. Tego, co chciałbym napisać, z oczywistych powodów napisać nie mogę. Ale można by o tym napisać książkę, zapewniam. Jeśli ktoś chce tam pracować, niech idzie. Sam się przekona. Tak jak ja sie przekonałem po 3 dniach. (usunięte przez administratora)Wszyscy wam powiedzą to samo. A jak nie wierzycie - aplikujcie. powodzenia!
1
anet 2013-05-09 13:17:55
cześć , mam tam w dniu dzisiejszym rozmowę w sprawie pracy - moze ktoś wie ile oferują samodzielnej księgowej?
1
mała 2013-05-13 12:44:00
W tej firmie nie należy pracować nawet w dziale księgowości...Choćby nie wiem ile płacili.(usunięte przez administratora)Naprawdę nie polecam (jak wszyscy powyżej...). Rotacja pracowników świadczy o tym najlepiej....
1
M.M. 2013-05-15 14:39:57
Profesjonalna i jedna z lepszych Kancelarii Prawnych w Polsce.
Szacun dla (usuniete przez administratora), że zbudował taką Firmę, że potrafi w profesjonalny sposób zarządzać i kontrolować a przede wszystkim szacun za to musi współpracować czasami z takimi (usuniete przez administratora) że płakać sie chcę.
Do narzekających - zbudujcie sami taką Kancelarię, utrzymajcie sie tak długo na rynku - a dopiero później narzekajcie.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
(usunięte przez administratora)
1
verona 2013-07-02 14:53:12
Dm - 2013-05-26 23:21:53

Jedyne określenie jakie ciśnie mi się na usta to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Panuje tam nerwowa atmosfera, pracownika traktuje się jak tanią siłę roboczą, nie ten to następny - co za tym idzie, rotacja pracowników na zniewalająco wysokim poziomie. Wszystko działa w obie strony także pracownicy, którzy znają swoją wartość rynkową, uciekają stamtąd bez wahania.(usunięte przez administratora)
1
Dj 2013-11-23 15:33:01
Nie narzekajcie. Chyba nie wiecie albo udajecie, że nie chcecie wiedzieć co się dzieje na rynku. Na tym tle Kancelaria wypada bardzo, bardzo korzystnie i to pod każdym względem. Być może atmosfera faktycznie mogłaby być lepsza, ale to jest firma która świadczy obsługę prawną a nie miejsce spotkań towarzyskich.
HanM 2014-01-09 00:37:42
Czy trzeba mieć maturę żeby zostać tam Dyrektorem?
1
aaaa 2014-03-12 16:25:43
Słusznie zrobisz. Naprawdę nie warto traci czasu na pracę tam.
lala 2014-03-20 16:12:09
ok
jabi 2014-06-25 21:38:40
pod względem merytorycznym może i nie jest jeszcze tak źle ale jako miejsce do pracy TRAGEDIA. rzucane kłody pod nogi na porządku dziennym, chore zasady współpracy, zero wsparcia. Nawet nie do końca jasne czego oczekują bo zawsze jest coś do czego można się przyczepić. (usunięte przez administratora)
GX 2014-09-05 17:19:51
Ogólnie rzecz biorąc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chora atmosfera podejrzliwości i chore godziny pracy, od 9 do 18:30.
1
BBB 2014-09-19 11:46:25
To forum jest cenzurowane, usuwane są całe wpisy - ten też zostanie usunięty jak tylko pojawi się wątek kilku poważnych spraw dyscyplinarnych przeciwko ( usunięte przez administratora ) czy chore relacje typu biało-czarne.
Katerina 2014-09-26 21:55:57
@BBB chętnie dowiem się czegoś więcej. Możesz napisać? kate.zola(maupa)vp.pl
Katerina 2014-10-30 21:06:47
Chciałam aplikować do tej firmy. Czy ktoś mógłby napisać mi obiektywnie jak tam jest? Bez ubarwiania i też bez owijania w bawełnę? Mój adres mailowy kate.zola(małpa)vp.pl
Kasia 2015-07-12 16:08:45
W kwestii usług prawniczych związanych z odszkodowaniem, zadośćuczynieniem polecam GOCAL
Dla mnie zawsze liczyła się jakość. Lubię dobre rzeczy. Wolę zjeść mniej a coś wartościowego, smacznego, odżywczego niż zapchać żołądek byle czym. Wolę jeździć jednym dobrym samochodem niż rozpadającymi się trzema gruchotami i sprawdzać który dzisiaj odpali. Dobrze wybrać GOCAL zamiast kancelarii która co chwilę będzie chciała pieniędzy za jakieś czynności lub jakiejś innej firmy prawniczej która co chwilę będzie podwyższała aneksami swoją wartość procentową od świadczeń które uzyskają. Cenisz komfort i stabilizację? Lubisz mieć dostęp w każdej chwili do informacji na temat sprawy? Chcesz jako klient czuć się wyjątkowo. To wszystko zapewnia GOCAL.
Kz 2015-10-21 19:54:50
Praca w kancelarii jest OK, zależy co ktoś chce tam robić, czy chce pracować czy nie... Jeżeli nie to wszędzie można narzekać... Minie się podobało
tonek 2016-05-07 20:43:38
rynek jest mały? chyba nie mówimy o rynku prawniczym.. kancelarie otwierają się jedna na drugiej, ale mają co robić, bo ludzie mają teraz sprawy dosłownie o wszystko. Dlatego na pewno dobrze im się wiedzie.
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Prawna Chałas i Wspólnicy - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Prawna Chałas i Wspólnicy